ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ertan Yılmaz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
99
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
21 Mayıs 2025 09:34
Toplam Mesaj:
135 [0.32 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
68 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan birol
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Rttt

SON 10 MESAJI

Beta Balığım Yüzmüyor
Bende 2 aydır 10 dişi 4 erkek aynı akvaryumda besliyorum.Balıklar yaklaşık 4 aylıklar.Gözlemlerime göre sağlam balıklar ama ufacık fanusta imkân yok uzun süre beslenmez.Ayrıca kesinlikle ordan dışarı atlıyacaktır.Bir betam su seviye boşluğunu 10 cm bırakmıştım atlamasınlar diye yerde kurumuş halde neyazıkki ölüsünü buldum.
Cüce Gurami Su Tükürüyor?
Bende bir ara 10 tane yavrudan alıp büyütmüştüm.Akvaryuma yaklaştığımda yanlarına gidince ağızlarıyla su püskürtüyorlardı heralde benden yem istiyorlardı.Çünkü normal zamanlarda yapmıyorlardı.
Yeşil Su Oluşturma
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Yeşil suyla uğraşamıcam şimdilik sprunayla besliyorum ama dediğiniz gibi gelişimleri yavaş oluyor proteinli yem ezdikten sonra süzüp vermeyide deneyecem olmazssa su piresinden vageçecem.Sayıca fazla Damızlık meleklerim var onlara yeteceğini samıyorum.
Yeşil Su Oluşturma
Balkonda akvayum filtresinden sıktığım suyun içinde siyah canlılar yüzlerce çoğaldılar yeşil su olmadan sadece yosunlarla beslendiler belki 2 aydır yaşayıp çoğalıyorlar büyümüyorlarda hep aynılar.Büyüseler balıklara verecemde hepsi aynı boy çok ufak siyah yuvarlah düz hareket ediyorlar.
Yeşil Su Oluşturma
Benim demek istediğim yeşil suyla uğraşmak yerine yosunları ezip suyu yeşerince su pirelerine verme.Sprulina tozuyla besliyorum zaten sadece masraftan kurtulmak için yosun suyu versem.
Yeşil Su Oluşturma
Herkese selam
Bir türlü yeşil su oluşturamadım yeşil su kültürü hariç tüm yolları denedim kabların etrafı ve içi yosun tutuyor ama su bildiğimiz şeffaf renkte.Bende kabın etrafını bulaşık süngeriyle yosunları ezdim su yemyeşil oldu.Bu suyu pirelere versem olurmu.Böylece yeşil suyla uğraşmış olmayız.
Melek Balığı Ve Cüce Puffer Karma Akvaryum
Benim melekler 7 aylık ve büyükler.15 tane meleğim var sayı fazla olunca içlerinde bikaç tanesi bitkilerle oynuyor anubias ve amozon hançeri olunca sorun olmuyor sizdede sorun yoksa negüzel.Bitkili melek tankını seyretmek insana büyük keyif veriyor.
Melek Balığı Ve Cüce Puffer Karma Akvaryum
Yaklaşık 20 senedir hobinin içindeyim discus dahil beslemediğim balık neredeyse kalmadı.Ortalama 8 ayda bir sıkılıp tür değiştirirdim.Melekler ise 1.5 senedir bende bir türlü vageçemedim yavru bile aldım.Geçen melekleri satmaya karar verdim.Hobiciden 16 tane beta aldım muhteşem renkleri var.Ama gönlüm elvermedi melekleri satmaya heralde betaları elden çıkaracağım.Melekle bitki olmaz bitkileri yerler yemeselerde oynayıp yerinden çıkarıp koparıyorlar.Bende sadece anubias var kayaya yapışık şuana kadar bir sorun olmadı.Sert yapraklı bitkilere bişey yapmıyorlar.Zaten büyük balıkların hiçbiriyle narin bitkiker olmuyor.
Yesil Su Olmuş Mu
Bir bardağa dökün su yeşilse olmuştur.Öyle bakınca belli olmaz şişenin yanları yosun tuttuğu için yeşil gözüküyor.
Balığı Aç Bırakmak
Sadece beta balıkları içindeğil tüm balıklar için öyle diyorlar 15 senedir balık besliyorum şimdiye kadar hiç aç bırakmadım.Yalnız fazla yem verip karınları çok şişerse kabız olabilirler ozaman ertesi gün yem vermeyebilirsin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 23 Online Kullanıcı, 13 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.