ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Enescetin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 dakika önce
Toplam Mesaj:
48 [0.13 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
31 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Enes Çetin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Enes Çetin

SON 10 MESAJI

Yem Seçimi
Aslında çoğunlukla karışık yemliyorum tavuk göğsü,balık gibi bazen böcek bazen canlı yeme yöneliyorum pek içim el vermiyo ama gölden ufak gambusya yada denizden canlı teke veya gümüş veriyorum canlı yem olarak
Yem Seçimi
Merhabalar, Bişir türleri ,arowana gibi etçil balıklarda kullanabileceğim orta seviye pelet yem öneriniz varmı
Sump Dizilim
Cevap için saolun kurulumdan sonra 2,3 kiloda eheim seramik eklerim dedim 10 kg lav kırığı 10 kg mercan kırığı 3 kg seramik 3 parçada biyo sünger iş görür diye tahmin ediyorum
Sump Dizilim
500 litre akvaryum var yandan sumplu bütçem az sump haznesi 25 litre toplam 80 litre 25 litrelik kısmına bolca lav kırığı mercan kırığı 10 ar litre gibi biyolojik sünger ve elyafla iş görürmü
Sump Malzeme Seçimi
Herkes ilk kurulumda aktif karbon diyor onun amacı nedir niye kalıcı kullanılmıyor
Sump Malzeme Seçimi
Sonunda akvaryumu aldım 520 litre yandan sumplu.sumpu çok geniş ve hangi malzemeleri koyacağımı bilemedim sizce neler yeterli olur
Pipo Filtre
Yukarı doğru yapacağı için pek yapmaz gibi düşünüyorum ama siz kurunca bakarsiniz
Akvaryum Filtre
2 sumpı yapan çok gördüm anlaşılmayacak bisey yok akvaryum uzun olacagı için sağdan sola pislikler zor gelir küçük akvaryumlarda gelmesi mümkün ama büyük akvaryumlarda zor birde bakacağınız balık yılan balığı gibi dekor istiyorsa çünkü dekorlar pislikleri daha çok tutar
Karideslerimi Yedi!
Yemeyen aslında çok balık var ember tetra ile karidesleri baya ürettim ve yanında çöpçüde vardı ama yemediler birde en güzeli kuhli balığı hem yılan balığı gibi hemde çöpçü görevi görür sivri sinek rasbora var ama normal rasborada çok yeni doğmamış ve bitkilerden çok önüne çıkmadıkça yemez kolay kolay ama bol saklanma yeri lazım galaxy rasbora bile geçinebiliyor. Hatta benim 50 adet lepistes tankimda bile dibinde büyük taneli çakıl vardı saklanabildikleri için orda bile yenmiyolardı
100 Litre Akvaryum Sump
Seyyar sump işe yarar youtubede baya videosu var akvaryumu saatte 6 kere çeviren bir kafa motoru iş yapar bol bol lav kırığı, seramik gibi bakteri tutucu malzemelerle akvaryum baya berrak olur

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.