ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Umitunxl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
04 Temmuz 2024 20:32
Toplam Mesaj:
16 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ümit
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ümit
SON 10 MESAJI
260 Litre Akvaryum İçin Filtre Sorunsalı
[QUOTE=Emirrztrk]Bu hazır bir şekilde satılmıyor kendiniz yapmanız gerek. Hazır satılanlar küçük akvaryumlar için. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/233795/190220240100361.jpg[/IMG][/QUOTE]
Anladım bunların hepsi var elimde denemeye değer çol teşekkür ederim
[QUOTE=Emirrztrk]Bu hazır bir şekilde satılmıyor kendiniz yapmanız gerek. Hazır satılanlar küçük akvaryumlar için. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/233795/190220240100361.jpg[/IMG][/QUOTE]
Anladım bunların hepsi var elimde denemeye değer çol teşekkür ederim
[QUOTE=Emirrztrk]Kesinlikle o hacime yetersiz gelecektir. Tepe sump sizi hem maliyet açısından kurtaracak hem de çok iyi bir filtrasyon sağlar. El yapımı tepe sump yapmalısınız. [/QUOTE]
Selamlar emir bey sump konusunfa hiç bir bilgiye sahip değilim internette tepe sump yazıp arattım 500 600 lire gibi fiyata ürünler var yani böyle bişey işimi görücek bunu alabilirim.
[QUOTE=ali]Japon balıkları için zayıf olur mevcut filtreleriniz. İç filtreyi modifiye edip daha büyük bir hazne takarak kapasitesini arttırabilirseniz bütçeniz yeni bir sistem kurmak için müsait olana kadar mevcut filtrelerle idare edebilirsiniz. İnternette alternatif güçlendirilmiş DIY iç filtreler bulabilirsiniz fikir edinmek isterseniz. Hazne olarak büyük PVC kavanozlar ya da turşu bidonları kullanılıyor genelde. Bulabilirseniz uygun büyüklükte siyah PVC protein tozu kavanozu ideal olur mesela.
Uygun bir filtrasyon kurana kadar fullstock yapmayın ama balık yükünü.[/QUOTE]
Teşekkürler ali bey şuan zaten 3 balığım iç filtreyi kullanıyorum birde birde bi faydası olur diye 3 tanede midye attım peki sistem kurmaya karar verdiğimde en ideali ne olur neler almalıyım
[QUOTE=Emirrztrk]Kesinlikle o hacime yetersiz gelecektir. Tepe sump sizi hem maliyet açısından kurtaracak hem de çok iyi bir filtrasyon sağlar. El yapımı tepe sump yapmalısınız. [/QUOTE]
Selamlar emir bey sump konusunfa hiç bir bilgiye sahip değilim internette tepe sump yazıp arattım 500 600 lire gibi fiyata ürünler var yani böyle bişey işimi görücek bunu alabilirim.
[QUOTE=ali]Japon balıkları için zayıf olur mevcut filtreleriniz. İç filtreyi modifiye edip daha büyük bir hazne takarak kapasitesini arttırabilirseniz bütçeniz yeni bir sistem kurmak için müsait olana kadar mevcut filtrelerle idare edebilirsiniz. İnternette alternatif güçlendirilmiş DIY iç filtreler bulabilirsiniz fikir edinmek isterseniz. Hazne olarak büyük PVC kavanozlar ya da turşu bidonları kullanılıyor genelde. Bulabilirseniz uygun büyüklükte siyah PVC protein tozu kavanozu ideal olur mesela.
Uygun bir filtrasyon kurana kadar fullstock yapmayın ama balık yükünü.[/QUOTE]
Teşekkürler ali bey şuan zaten 3 balığım iç filtreyi kullanıyorum birde birde bi faydası olur diye 3 tanede midye attım peki sistem kurmaya karar verdiğimde en ideali ne olur neler almalıyım
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/180220242350521.jpg[/IMG]
Herkese selamlar patronum akvaryum hobisi ile ilgili olduğumu ve hayvanları çok sevdiğimi bildiği için bana 260 litrelik güzel bir akvaryum hediye etti bu akvaryuma oranda türü balık koymak istiyorum ancak filtreleme konusunda çıkmaza girdim elimde bir iki filtre türü var ancak yeterli gelir mi bilmiyorum bi yandan da okul okuyorum şuanlık kaliteli bir dış filtre almakta zor gibi gözüküyor elimde bir sunsun 603b dış filtre ve bir adet iç filtrem var bu ikisini beraber kullansam iş görür mü yada ileride nasıl bir filtre almalıyım ilk kez böyle büyük bir akvaryum deneyimim olacak biraz gözüm korkuyor açıkcası nasıl bir yol izlemeliyim tecrübelerinize ve tavsiyelerinize fazlasıyla ihtiyacım var herkese şimdiden bolca teşekkürler ve saygılar.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/190220240009121.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/190220240009141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/190220240016361.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/180220242350521.jpg[/IMG]
Herkese selamlar patronum akvaryum hobisi ile ilgili olduğumu ve hayvanları çok sevdiğimi bildiği için bana 260 litrelik güzel bir akvaryum hediye etti bu akvaryuma oranda türü balık koymak istiyorum ancak filtreleme konusunda çıkmaza girdim elimde bir iki filtre türü var ancak yeterli gelir mi bilmiyorum bi yandan da okul okuyorum şuanlık kaliteli bir dış filtre almakta zor gibi gözüküyor elimde bir sunsun 603b dış filtre ve bir adet iç filtrem var bu ikisini beraber kullansam iş görür mü yada ileride nasıl bir filtre almalıyım ilk kez böyle büyük bir akvaryum deneyimim olacak biraz gözüm korkuyor açıkcası nasıl bir yol izlemeliyim tecrübelerinize ve tavsiyelerinize fazlasıyla ihtiyacım var herkese şimdiden bolca teşekkürler ve saygılar.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/190220240009121.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/190220240009141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/190220240016361.jpg[/IMG]
Balığım Gittikçe Siyahlaşıyor
Çok te[QUOTE=sina cen]Evet tabi ama uzun vadeli çözümde faydalı bakteri miktarını arttırmanız gerekir. Bir süre günlük içme suyu takviyesi yapıp izlemenizi tavsiye ederim. [/QUOTE]
Çok teşekkür ederim hemen edinicem ve tavsiyelerinizi uyguluyacağım
Çok te[QUOTE=sina cen]Evet tabi ama uzun vadeli çözümde faydalı bakteri miktarını arttırmanız gerekir. Bir süre günlük içme suyu takviyesi yapıp izlemenizi tavsiye ederim. [/QUOTE]
Çok teşekkür ederim hemen edinicem ve tavsiyelerinizi uyguluyacağım
[QUOTE=sina cen]Amonyak fazla olabilir ne kadar filtreleseniz de çünkü japon balığı aşırı artık üreten bir canlı. Tankın yaşı nedir ? Suyunuzdaki bir madde faydalı bakteri populasyonuna zarar da veriyor olabilir ben bu yüzden içme suyu kullanmaya başladım.[/QUOTE]
Selamlar yeni sayılır 4 5 ay oldu tankı kuralı biraz araştırdım amonyak giderici ürünler varmış seachem in önerir misiniz?
[QUOTE=sina cen]Amonyak fazla olabilir ne kadar filtreleseniz de çünkü japon balığı aşırı artık üreten bir canlı. Tankın yaşı nedir ? Suyunuzdaki bir madde faydalı bakteri populasyonuna zarar da veriyor olabilir ben bu yüzden içme suyu kullanmaya başladım.[/QUOTE]
Selamlar yeni sayılır 4 5 ay oldu tankı kuralı biraz araştırdım amonyak giderici ürünler varmış seachem in önerir misiniz?
[QUOTE=sina cen]Hocam buna amonyak yanığı deniyor benim balığıma da olmuştu. Filtrasyon yeterli değil veya tankda balık fazlalığı var. Su değişimini arttırmanız lazım. Burda bir makale var https://thegoldfishtank.com/goldfish-info/diseases/goldfish-turning-black/#:~:text=Ammonia%20is%20a%20chemical%20found,skin%20might%20leave%20a%20scar.[/QUOTE]
Ama nasıl olur dış filtremi yeterli olucak şekilde seçmiştim yinede filtrasyondan kaynaklı olabileceğini düşünüp pipo filtrede eklemiştim
[QUOTE=sina cen]Hocam buna amonyak yanığı deniyor benim balığıma da olmuştu. Filtrasyon yeterli değil veya tankda balık fazlalığı var. Su değişimini arttırmanız lazım. Burda bir makale var https://thegoldfishtank.com/goldfish-info/diseases/goldfish-turning-black/#:~:text=Ammonia%20is%20a%20chemical%20found,skin%20might%20leave%20a%20scar.[/QUOTE]
Ama nasıl olur dış filtremi yeterli olucak şekilde seçmiştim yinede filtrasyondan kaynaklı olabileceğini düşünüp pipo filtrede eklemiştim
[QUOTE=Emirrztrk]Proteini yüksek yemden kaynaklanıyor yüksek ihtimalle[/QUOTE]
Yem olarak kaliteli yemler ve çeşitliliğe özen gösteriyorum en az proteinsel beslediğimi düşünüyordum ama bilemedim
[QUOTE=Emirrztrk]Proteini yüksek yemden kaynaklanıyor yüksek ihtimalle[/QUOTE]
Yem olarak kaliteli yemler ve çeşitliliğe özen gösteriyorum en az proteinsel beslediğimi düşünüyordum ama bilemedim
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/080220241115161.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/080220241115361.jpg[/IMG]
Herkese selamlar balığımda böyle siyah lekeler çıktı ve gittikçe artıyor ilk olarak ufak bi leke halindeydi ancak geçenlerde akvaryumda bi kaç ekleme yapmak için kendi suyu ile bi kaba ayırmıştım balıkları lekeleri 20 dakikada çok artış gösterdi düzenli su değişimi dip çekimde yapıyorum dün baktığımda kafasına yayılmıştı sadece bu balıkta var diğer balıklarda yok ve öyle sanıyorum ki bu balığın hava kesesinde de yırtılma var nasıl bi yol izlemem gerekeriyor
72 litre 3 japon 3 tane zebra danio besliyorum sunsun 603b dış filtre ve ısıtıcı kullanıyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/080220241115161.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/080220241115361.jpg[/IMG]
Herkese selamlar balığımda böyle siyah lekeler çıktı ve gittikçe artıyor ilk olarak ufak bi leke halindeydi ancak geçenlerde akvaryumda bi kaç ekleme yapmak için kendi suyu ile bi kaba ayırmıştım balıkları lekeleri 20 dakikada çok artış gösterdi düzenli su değişimi dip çekimde yapıyorum dün baktığımda kafasına yayılmıştı sadece bu balıkta var diğer balıklarda yok ve öyle sanıyorum ki bu balığın hava kesesinde de yırtılma var nasıl bi yol izlemem gerekeriyor
72 litre 3 japon 3 tane zebra danio besliyorum sunsun 603b dış filtre ve ısıtıcı kullanıyorum
70 Litre Akvaryumda 1 Pipo Filtre Yeter Mi
Selamlar yeni kurduğum ve 5 adet japon balığı baktığım akvaryumumda şimdilik bir adet orta boy pipo filtre kullanmaktayım ilerleyen zamanlarda dış filtreye geçiş yapacağım dış filtre alana kadar pipo filtre yeterli olur mu veya bir pipo daha ekleyip iki pipo filtre kullanmanın olumsuz bi yanı olur mu şimdiden herkese teşekkürler.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/260120241343461.jpg[/IMG]
Selamlar yeni kurduğum ve 5 adet japon balığı baktığım akvaryumumda şimdilik bir adet orta boy pipo filtre kullanmaktayım ilerleyen zamanlarda dış filtreye geçiş yapacağım dış filtre alana kadar pipo filtre yeterli olur mu veya bir pipo daha ekleyip iki pipo filtre kullanmanın olumsuz bi yanı olur mu şimdiden herkese teşekkürler.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241901/260120241343461.jpg[/IMG]
Yüksek Akvaryum
[QUOTE=pastaci53]Selamlar verdiğiniz ölçülerde akvaryum gayet güzel olur dekor yapacaksanız uzunlamasına değil de aşağıdan yukarı gelecek şekilde dizayn edebilirsiniz kesinlikle dış filtre kullanın orandalar için çok güzel bir akvaryum olur zorluk konusu arkadaşlarda söylemiş tabana müdahale ederken zorlanabilirsiniz benim japon akvaryumumun cam yüksekliği 80 cm üzerinde taç mobilyasıyla beraber 1 metre boyum 193 olmasına ramen tabana yetişmek çok zor bunun dışında zor bir durum olacağını sanmıyorum[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim sevindim bunu duyduğuma biraz alçak bi sehpa kullanacağım orandalar için güzel olucak tabana yetişmeninde bi yolunu bulucaz artık.
[QUOTE=pastaci53]Selamlar verdiğiniz ölçülerde akvaryum gayet güzel olur dekor yapacaksanız uzunlamasına değil de aşağıdan yukarı gelecek şekilde dizayn edebilirsiniz kesinlikle dış filtre kullanın orandalar için çok güzel bir akvaryum olur zorluk konusu arkadaşlarda söylemiş tabana müdahale ederken zorlanabilirsiniz benim japon akvaryumumun cam yüksekliği 80 cm üzerinde taç mobilyasıyla beraber 1 metre boyum 193 olmasına ramen tabana yetişmek çok zor bunun dışında zor bir durum olacağını sanmıyorum[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim sevindim bunu duyduğuma biraz alçak bi sehpa kullanacağım orandalar için güzel olucak tabana yetişmeninde bi yolunu bulucaz artık.
SON MESAJLAR
- Pigme Cory İle Karides Uyumu Yusufbaba, 03:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120x50x60 Akvaryumda Beslemeyi Düşündüklerim Yusufbaba, 03:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Üretim Seti Suitmann55, 01:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepiste Akvaryumu Kaan Dabakbaşı, 23:52
Canlı Doğuranlar - Bu Amerikan Ciklet Türü Nedir Ahmet Said, 22:57
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 30x20x20 kazaritachi, 22:50
Akvaryum Tanıtımı - Dropsy Taha Yanık, 22:27
Yeni Üye Forumu - Betamda Kuyruk Erimesi Mi Var Betta_King, 21:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistesin Dışkısı Böyle Normal Mi? berkc, 21:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Orta Amerika'ya Dönüş Kaan Dabakbaşı, 21:48
Akvaryum Tanıtımı - Dış Filtre Önerisi Taha Yanık, 21:42
Yeni Üye Forumu - Porof Zihni Sinir Proceleri-akvaryum: Taha Yanık, 21:39
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Hava Motoru Tavsiyesi Sfenks111, 20:04
Filtreleme Seçenekleri - Dişi Lepisteste Durgunluk, Sakin Yüzme İştahsızlık Sfenks111, 19:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Çalışmayan Isıtıcılar sdekx, 19:30
Yeni Üye Forumu - Biotoecus Dicentrarchus flanormimar, 18:45
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Pigme(dwarf) Puffer Kimsede Yokmu İnci Kefali, 18:38
Yeni Üye Forumu - Eski Bir Hobicinin Betta Heyecanı: İlk Deneyimim:) İnci Kefali, 17:59
Labirentliler - Kick Alpowac Yayında! Duyurucu, 15:10
Yeni Üye Forumu - Uzun Konu:sancılı 620 Lt Lik Tank Kurulumu ugurbaran, 14:49
Akvaryum Tanıtımı - 3d Yazıcı İle Akvaryumu Birleştirirsek Tasarım Hk MasterChiefHakan, 14:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dragonstone Temizliği TuRKeR, 14:04
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Creaqua Compact Osmoz Feanor, 12:17
Filtreleme Seçenekleri - Nerden Lepistes Ve Bitki Alabilirim Sfenks111, 11:16
Yeni Üye Forumu - Yemek Masam - Ada 45p & 45f - Uns 25c Gunlugu sinan m.d, 10:36
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - Cüce Vatoz Yavru Ayırma SaidAlabas, 07:03
Kedi Balıkları Forumu - Pengasusa Bakmak İstiyorum Kaç Lt Olmalı Yusufbaba, 21:52
Yeni Üye Forumu - Sıcaklık syerli, 14:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mandarin Calvus Akvaryumu Kurulumu majör, 12:51
Tanganyika Cichlidleri - Walstad Deneyimim Sizce Nasıl ? SaRCoPhiLiuS, 11:05
Akvaryum Tanıtımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin doufo361, 09:47
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulumda Karides Kaybı & Su Değerleri Sonuç SaidAlabas, 09:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Samsung Modul Led, Lt Watt Oranı SaidAlabas, 08:49
Aydınlatma - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 06:26
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 01:06
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MCY4, 21:50
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 20:14
Akvaryum Tanıtımı - Sump'a Co2 darkorangee, 17:31
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Kiraz Karidesi Hakkında SSS İnci Kefali, 16:30
Omurgasızlar - 120 Litre Akvaryumda Kaç Zebra Ciklet Olur Hakanyldr, 15:22
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Apistogramma Kakadu Çene Sorunu & Kafada Delik ArifhbsAquatics, 14:51
Güney Amerikan Cichlidleri - Bursa Akvaryum Ve Ürettiği Balıklar SaRCoPhiLiuS, 10:06
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Thumbi West Samet20, 00:10
Yeni Üye Forumu - Ücretsiz Bitki Veren Varmı Taha Yanık, 17:58
Yeni Üye Forumu - Cikletler Neden Bu Şekilde Yüzüyor? Kürşat Koç, 17:32
Yeni Üye Forumu - Bu Cikletlerin Sorunu Ne?? Acil Yardım Lazım Kürşat Koç, 17:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Oscar Ve Kerevit Birlikte Yaşar Mı ? ilhannnn01, 16:39
Güney Amerikan Cichlidleri - Tanganyika : Amatör Dokunuş 1Balikci, 16:22
Akvaryum Tanıtımı - Discus Yetiştirmek İçin Cihaz Hakkında Nedersiniz dislike1985, 15:33
Yeni Üye Forumu - Sürekli Su Değişimi ahmetfiratozkaya, 13:37
Kendin Yap Sistemler (DIY)
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Kaliteli Malzemeler ₺ Change Price ₺ dark blue 01:45
- Poso Orange Rabbit Salyangoz dark blue 01:45
- Brichardi Çift Ve Yavrular emrahdm 01:29
- Bloody Mary Karides Mesaquarium 01:25
- Atman 3338 Dış Filtre 3 Sepetli emree06 01:16
- L144 Mavi Göz Düz Kuyruk Cüce Vatoz Yavrusu emree06 01:16
- Neolamprologus Pulcher (daffodil) Yavrusu emree06 01:16
- Mavi - Beyaz Elma Salyangozları TolgahanA 01:09
- Apistogramma Kakadu Erkek-orange MERT16 00:44
- Kullanılmamış, Tropikal Soft Lime,sera Bloodworms MERT16 00:44
- Helena Salyangozu -samsun orcrist 00:27
- Afrika Cichlidleri devito 23:44
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 23:35
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 23:35
- Montecarlo-helferi-rotala Sayhadrica-red-green UraL 23:32
- Lda16 Longfin Yavruları _rammstein_ 22:31
- Yavru Cüce Vatoz 2-4cm AnatoliaAquatics 22:31
- Akvaryum Sump Motoru serkul2007 22:27
- Fullblack Lepistes serkul2007 22:27
- Su Ustu Bitkisi Frogbit ALTEMUR 20:51
- Aykılıç, King Ve Düz Kılıç Yavruları A Kalite ali özer 20:35
- Sera Fil Bioactive 400 Uv Dış Filtre asplant 20:31
- Apistogramma Trifasciata Çift rhn35 19:59
- Sarı Prenses - Beyaz Prenses - İmparator - Auratus Malawi market 19:41
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 19:41
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 18:38
- Efsane Yati Ve Mangrow Kökleri ozan_1903 18:38
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 17:28
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 17:28
- Apistogramma Ortegai Pepas F1 Mithrandirr 17:08
- Uygun Yerli Üretim Ivanacara Bimaculata Yavruları flanormimar 15:45
- Maymunkafa Ve Zebra Damızlık Dişiler Satılıktır flanormimar 15:45
- Hb.white Lepistes jaloreef 14:59
- Genç Damızlık Süper Red Shortfin ( Tülden Doğma ) SinanBulut 14:22
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 14:01
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 14:01
- Moss Teli CevdetSERBEST 14:01
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 14:00
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:45
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:45
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:45
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:45
- Sadece Takas Selçuks 13:25
- Yellow Tiger King Cobra Lepistes, L144 Longfin EKAR 13:04
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 12:52
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:52
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 12:52
- Microfex( Dero Worm) & Sirke Kurdu Amati340 12:52
- Hb White Lepistes omererbas 11:56
- Electric Blue Acara (andinoacara Pulcher) omererbas 11:56
KULLANICILAR
- 59 Online Kullanıcı, 32 Üye
Online Kullanıcılar
denizim20,
GhostKoi,
HarunYILDIRIM,
ternapi,
urzais,
Kaya ankara,
xfuriousx,
lonewisp,
kazaritachi,
Suitmann55,
MiSoSiKiaN,
serhattt,
SeaWorld,
123akvarist123,
Ubeyde,
emrahdm,
bitkici1,
Koksal Gurkan,
-RBG-,
Tutku342508,
MetinSerttas,
bawyerank,
Joyusca,
osmandbnl,
beterzi,
1NZAR,
Mesaquarium,
MarkOrion,
mustafa59,
MERT16,
Salih05,
Oquanus,
muratabi54,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.