ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Maverickse
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
192
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 08:48
Toplam Mesaj:
237 [0.27 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Semih Semih
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
...
SON 10 MESAJI
Corydoras Yavrularının 1 Haftalık Hali
[QUOTE=Azizdurdenn]
Petshoplarda bulunacağınız sanmam. Forumdaki ilanlara veya Facebook'daki ilanlara bakabilirsiniz. [/QUOTE]
Tamamdır, teşekkürler
[QUOTE=Azizdurdenn]
Petshoplarda bulunacağınız sanmam. Forumdaki ilanlara veya Facebook'daki ilanlara bakabilirsiniz. [/QUOTE]
Tamamdır, teşekkürler
[QUOTE=scorpion26]Maşallah. Mikrokurt öneririm extra yem olarak.[/QUOTE]
Teşekkürler. 1 haftadır kabuksuz artemia ve bitkisel pul yemi iyice ufalayıp veriyorum. Önerinizi dikkate alacağım petshopa uğradığımda mikrokurt alıcam[:iyi:]
[QUOTE=scorpion26]Maşallah. Mikrokurt öneririm extra yem olarak.[/QUOTE]
Teşekkürler. 1 haftadır kabuksuz artemia ve bitkisel pul yemi iyice ufalayıp veriyorum. Önerinizi dikkate alacağım petshopa uğradığımda mikrokurt alıcam[:iyi:]
İlk defa Cory ürettim süreç çok heyecanlı ilerliyor. 1 haftalık oldular, yaklaşık 60 civarı yavru var. 2 tane kaybımız oldu. Umarım kayıpsız yola devam edebilirim. Doğdukları zamana göre çok iyi boylandılar. İçlerinde bazıları daha hızlı büyüyor.
[VID]https://youtu.be/EFXyiqBDDew?si=Nos_d6HfGKjCHxPY[/VID]
İlk defa Cory ürettim süreç çok heyecanlı ilerliyor. 1 haftalık oldular, yaklaşık 60 civarı yavru var. 2 tane kaybımız oldu. Umarım kayıpsız yola devam edebilirim. Doğdukları zamana göre çok iyi boylandılar. İçlerinde bazıları daha hızlı büyüyor.
[VID]https://youtu.be/EFXyiqBDDew?si=Nos_d6HfGKjCHxPY[/VID]
Corydoras Yavruları Yumurtadan Çıktı, 1.gün
7.günün sonunda Cory yavruları yumurtadan çıkmaya başladı. Araştırdığım kadarıyla ilk 2-3 gün yem vermemek gerekiyormuş, keselerinden beslendikleri için. Plastik yavruluğun içinde duruyorlar videoda görüldüğü gibi. Şimdilik keseleri olduğu için yavruluğun arasındaki boşluklardan geçemiyorlar. Keseler eridikten sonra o boşluklardan geçme ihtimalleri var mı? Bu konuda bir önlem almalı mıyım, yoksa 2-3 gün sonra biraz daha büyüyecekleri için sorun olmaz mı? Yaklaşık 20-25 civarı yavru ve açılmayı bekleyen 10-15 tane yumurta var.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237453/251020241321141.jpg[/IMG]
Videoda burda,
[VID]https://youtu.be/Btw6ca02AmM?si=KecqO5t3gVH0dUj8[/VID][/QUOTE][EDIT]Maverickse,2024-10-25 14:58:08[/EDIT]
7.günün sonunda Cory yavruları yumurtadan çıkmaya başladı. Araştırdığım kadarıyla ilk 2-3 gün yem vermemek gerekiyormuş, keselerinden beslendikleri için. Plastik yavruluğun içinde duruyorlar videoda görüldüğü gibi. Şimdilik keseleri olduğu için yavruluğun arasındaki boşluklardan geçemiyorlar. Keseler eridikten sonra o boşluklardan geçme ihtimalleri var mı? Bu konuda bir önlem almalı mıyım, yoksa 2-3 gün sonra biraz daha büyüyecekleri için sorun olmaz mı? Yaklaşık 20-25 civarı yavru ve açılmayı bekleyen 10-15 tane yumurta var.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237453/251020241321141.jpg[/IMG]
Videoda burda,
[VID]https://youtu.be/Btw6ca02AmM?si=KecqO5t3gVH0dUj8[/VID][/QUOTE][EDIT]Maverickse,2024-10-25 14:58:08[/EDIT]
Cory Yumurtaları 6.gün Ama Hala Çıkmadılar?
[QUOTE=Carcharodon]Evet, kuluçka süresi sıcaklığa bağlı. Bendekiler yazın 4-5 günde çatlıyordu, kışın bir hafta, hatta 10 gün alsa şaşırmazdım.
Yumurtalar siyahlaşıyorsa, içine ışık tutunca büyüyen yavruların gözlerini görebiliyorsanız sorun yoktur. Tabii donmasınlar diye bir nebze daha sıcak bir yere de alabilirsiniz, ben yumurtaları koyduğum kabı akvaryumun içine koyup kenara tutturuyordum. [/QUOTE]
Evet siyahlaşıyor, ışık tutunca gözler sanki oluşma aşamasında gibi duruyor. Fotoda göründüğü gibi dondurma kabında duruyorlar, havataşı sürekli açık, bugün 1-2 damla metilen mavisi damlattım mantarlaşma olmasın diye, sadece 6-7 yumurta mantarlaştı onlarıda çıkardım. 6.gündeyiz şuan, o zaman dediğiniz gibi sıcaklıktan dolayı henüz çıkmadılar. Evde kombi sürekli açık, öyle aşırı soğuk bir ortamda değiller. 2.günde plastik yavruluk aldım hepsini oraya koyacaktım ama yerlerini değiştirip doğal süreci bozmak istemedim, sadece ortalama 10 adet yumurtayı plastik yavruluğa koydum onlar akvaryumun içindeler, onlarda henüz çıkmadı. Akvaryumda ısıtıcı yok bu arada.
Cevap için teşekkür ederim, beklemeye devam o zaman. Bir aksilik olmazsa 8. veya 9.günde çıkacaklarını düşünüyorum.[EDIT]Maverickse,2024-10-23 21:44:50[/EDIT]
[QUOTE=Carcharodon]Evet, kuluçka süresi sıcaklığa bağlı. Bendekiler yazın 4-5 günde çatlıyordu, kışın bir hafta, hatta 10 gün alsa şaşırmazdım.
Yumurtalar siyahlaşıyorsa, içine ışık tutunca büyüyen yavruların gözlerini görebiliyorsanız sorun yoktur. Tabii donmasınlar diye bir nebze daha sıcak bir yere de alabilirsiniz, ben yumurtaları koyduğum kabı akvaryumun içine koyup kenara tutturuyordum. [/QUOTE]
Evet siyahlaşıyor, ışık tutunca gözler sanki oluşma aşamasında gibi duruyor. Fotoda göründüğü gibi dondurma kabında duruyorlar, havataşı sürekli açık, bugün 1-2 damla metilen mavisi damlattım mantarlaşma olmasın diye, sadece 6-7 yumurta mantarlaştı onlarıda çıkardım. 6.gündeyiz şuan, o zaman dediğiniz gibi sıcaklıktan dolayı henüz çıkmadılar. Evde kombi sürekli açık, öyle aşırı soğuk bir ortamda değiller. 2.günde plastik yavruluk aldım hepsini oraya koyacaktım ama yerlerini değiştirip doğal süreci bozmak istemedim, sadece ortalama 10 adet yumurtayı plastik yavruluğa koydum onlar akvaryumun içindeler, onlarda henüz çıkmadı. Akvaryumda ısıtıcı yok bu arada.
Cevap için teşekkür ederim, beklemeye devam o zaman. Bir aksilik olmazsa 8. veya 9.günde çıkacaklarını düşünüyorum.[EDIT]Maverickse,2024-10-23 21:44:50[/EDIT]
Cory Yumurtaları 6.gün Ama Hala Çıkmadılar?
Corydoras yumurtalarında 6.gün oldu hala yavrular çıkmadı. Yumurtalarda fotoda görüldüğü gibi kararma var. Mantarlaşan 6-7 yumurta oldu onları çıkardım. Havataşı sürekli çalışır vaziyette. Su seviyesi azalınca akvaryum suyundan şırıngayla yavaş şekilde ilave yapıyorum. Birde metilen mavisi hiç kullanmadım. 6.gün olmasına rağmen yumurtalarda çatlama olmayınca bugün 1-2 damla metilen damlattım. Normalde 6.güne kadar çıkmış olması gerekiyor araştırdığım kadarıyla. Isıtıcı yok acaba bu süreci uzatıyor olabilir mi? Birkaç gün daha bekleyeyim mi, yoksa umudu kesmeli miyim?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237453/231020241938191.jpg[/IMG]
[EDIT]Maverickse,2024-10-23 20:37:19[/EDIT]
Bilgilisi olan var mı? Ne önerirsiniz
Corydoras yumurtalarında 6.gün oldu hala yavrular çıkmadı. Yumurtalarda fotoda görüldüğü gibi kararma var. Mantarlaşan 6-7 yumurta oldu onları çıkardım. Havataşı sürekli çalışır vaziyette. Su seviyesi azalınca akvaryum suyundan şırıngayla yavaş şekilde ilave yapıyorum. Birde metilen mavisi hiç kullanmadım. 6.gün olmasına rağmen yumurtalarda çatlama olmayınca bugün 1-2 damla metilen damlattım. Normalde 6.güne kadar çıkmış olması gerekiyor araştırdığım kadarıyla. Isıtıcı yok acaba bu süreci uzatıyor olabilir mi? Birkaç gün daha bekleyeyim mi, yoksa umudu kesmeli miyim?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237453/231020241938191.jpg[/IMG]
[EDIT]Maverickse,2024-10-23 20:37:19[/EDIT]
Bilgilisi olan var mı? Ne önerirsiniz
Adi Salyangoz Akvaryumu İstila Etti
[QUOTE=CaglaT]35 litre akvaryumda misafir kaplumbağalar var geçici süre bendeler. Ek balık koyamam zaten canlı yükü çok fazla. Dere fikrini es geçersem dediğiniz gibi yavru elmaları ayırıp helena koyabilirim akvaryuma. [/QUOTE]
Diğer arkadaşların dediği gibi dereye salma fikri riskli duruyor. Çok hızlı üredikleri için deredeki popülasyona zarar verebilirler. Ekolojik dengeyi bozabilirler.
Garanti olması açısından 15 tane Helena alın. Yetersiz kalırsa ilave yaparsınız. 1 ay gözlemleyin adi salyangoz nüfusunu kontrol altına alıp zamanla yok edeceklerdir. Öncesinde elinizle toplayabildiğiniz adi salyangozların hepsini toplayıp akvaryumdan uzaklaştırın, helenaları sonra salın.
Elmaları büyük yavru ayırmadan hepsini başka yere alın. Kaplumbağa salyangozlarla yaşayabilir diye düşünüyorum. O konu hakkında net bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar.
Helenaların avlanma sürecinde yemlemeyi çok dikkatli yapın, bitkisel ağırlıklı beslenme şekline dönünki aç kalıp adi'lere saldırsınlar.
Sizin açınızdan en mantıklı ve doğru hamle bu gibi duruyor.
Makrakanta adi salyangozları kütür kütür kabuklarıyla birlikte bile yer ama agresif olduğu için tavsiye edilmiyor. Tetralara saldırabilir.
[QUOTE=CaglaT]35 litre akvaryumda misafir kaplumbağalar var geçici süre bendeler. Ek balık koyamam zaten canlı yükü çok fazla. Dere fikrini es geçersem dediğiniz gibi yavru elmaları ayırıp helena koyabilirim akvaryuma. [/QUOTE]
Diğer arkadaşların dediği gibi dereye salma fikri riskli duruyor. Çok hızlı üredikleri için deredeki popülasyona zarar verebilirler. Ekolojik dengeyi bozabilirler.
Garanti olması açısından 15 tane Helena alın. Yetersiz kalırsa ilave yaparsınız. 1 ay gözlemleyin adi salyangoz nüfusunu kontrol altına alıp zamanla yok edeceklerdir. Öncesinde elinizle toplayabildiğiniz adi salyangozların hepsini toplayıp akvaryumdan uzaklaştırın, helenaları sonra salın.
Elmaları büyük yavru ayırmadan hepsini başka yere alın. Kaplumbağa salyangozlarla yaşayabilir diye düşünüyorum. O konu hakkında net bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar.
Helenaların avlanma sürecinde yemlemeyi çok dikkatli yapın, bitkisel ağırlıklı beslenme şekline dönünki aç kalıp adi'lere saldırsınlar.
Sizin açınızdan en mantıklı ve doğru hamle bu gibi duruyor.
Makrakanta adi salyangozları kütür kütür kabuklarıyla birlikte bile yer ama agresif olduğu için tavsiye edilmiyor. Tetralara saldırabilir.
[QUOTE=CaglaT]
Yavru elmalarım var onlara bir şey olabilir
İki büyük elmam ve çocukları var. Katil alırsam çocuk elmalara bir şey olabilir. Ayrıca biraz canice geliyor katil salyangoz bana, yesin diye atmaya elim gider mi bilmiyorum başka yolu yok mudur?[/QUOTE]
Elle toplayarak bitirmek çok çok zor. Heryere yumurtlamıştır onlar. Eşeysiz üredikleri için çok çabuk çoğalıyorlar. Görünenleri çıkarsanız bile yine çoğalacaklardır. Virüs gibi tankınıza 1 kere bulaşmış. Virüsleri yok etmek için Helena salmalısınız.
Elma salyangozların büyüklerine birşey yapamazlar ama yavrular konusunda net birşey diyemem. Sizin 35 litrelik eski tankınız duruyorsa geçici olarak elmaları oraya alabilirsiniz. Helenalar sorunu çözdükten sonra elmaları geri salarsınız.
Akvaryumun döngüsü ve ekolojik dengesi için en mantıklı yol bu görünüyor.
Sonuç olarak Anti virüs (Helena) programı yüklemeden adi salyangozlardan kurtulamazsınız.
Makrakanta balığıda olabilir adi salyangozları yiyor. Ama tetralara zarar verirmi o konuda birşey diyemiyorum. Bazen agresif hareketleri olan bir tür.
Yavru elmalarıda yiyebilir.
Ayrıca salyangoz türleri içinde dişi ve erkek ayrımı olan eş tutan tek salyangoz Helena'lar. En zeki, farkındalığı yüksek, bilinçli tür diyebiliriz. Elmalardan daha gösterişli buluyorum. Çok akıllılar.
[QUOTE=CaglaT]
Yavru elmalarım var onlara bir şey olabilir
İki büyük elmam ve çocukları var. Katil alırsam çocuk elmalara bir şey olabilir. Ayrıca biraz canice geliyor katil salyangoz bana, yesin diye atmaya elim gider mi bilmiyorum başka yolu yok mudur?[/QUOTE]
Elle toplayarak bitirmek çok çok zor. Heryere yumurtlamıştır onlar. Eşeysiz üredikleri için çok çabuk çoğalıyorlar. Görünenleri çıkarsanız bile yine çoğalacaklardır. Virüs gibi tankınıza 1 kere bulaşmış. Virüsleri yok etmek için Helena salmalısınız.
Elma salyangozların büyüklerine birşey yapamazlar ama yavrular konusunda net birşey diyemem. Sizin 35 litrelik eski tankınız duruyorsa geçici olarak elmaları oraya alabilirsiniz. Helenalar sorunu çözdükten sonra elmaları geri salarsınız.
Akvaryumun döngüsü ve ekolojik dengesi için en mantıklı yol bu görünüyor.
Sonuç olarak Anti virüs (Helena) programı yüklemeden adi salyangozlardan kurtulamazsınız.
Makrakanta balığıda olabilir adi salyangozları yiyor. Ama tetralara zarar verirmi o konuda birşey diyemiyorum. Bazen agresif hareketleri olan bir tür.
Yavru elmalarıda yiyebilir.
Ayrıca salyangoz türleri içinde dişi ve erkek ayrımı olan eş tutan tek salyangoz Helena'lar. En zeki, farkındalığı yüksek, bilinçli tür diyebiliriz. Elmalardan daha gösterişli buluyorum. Çok akıllılar.
Helena (katil salyangoz) alın, ortalama 2 ay içinde adi salyangoz nüfusunu kontrol altına alarak yok ederler. 7-8 tane ekleyin yetişemezlerse sayıyı arttırın. Benim tank 35 litre 2 tane Helena var hiç adi salyangoz olmuyor.
Bu arada Adi salyangozları kimsenin sahipleneceğini sanmıyorum.
Helena (katil salyangoz) alın, ortalama 2 ay içinde adi salyangoz nüfusunu kontrol altına alarak yok ederler. 7-8 tane ekleyin yetişemezlerse sayıyı arttırın. Benim tank 35 litre 2 tane Helena var hiç adi salyangoz olmuyor.
Bu arada Adi salyangozları kimsenin sahipleneceğini sanmıyorum.
Akvaryum Camında Kırık
Yeni tankınız hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor tasarım ve görüntü olarak. Görsel başarılı duruyor.
3 leopar vatoz 70 litre için çok fazla. Size daha öncede dediğim gibi külkedisi hariç diğer vatozları çıkarın. Bence hepsini çıkarıp 2 adet 1e 1d cüce vatoz alsanız daha sağlıklı olur. Ek olarak çöpçü ekleyebilirsiniz.
Filtre konusuna gelince, dış filtre kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. 70 litre tank için dış filtre daha mantıklı.
Dış filtre olarak en mantıklı seçenek Sunsun HW-603B olur.
https://www.hepsiburada.com/sunsun-hw-603b-new-desing-dis-filtre-400-lt-h-6w-pm-ptm740hw603b
Yeni tankınız hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor tasarım ve görüntü olarak. Görsel başarılı duruyor.
3 leopar vatoz 70 litre için çok fazla. Size daha öncede dediğim gibi külkedisi hariç diğer vatozları çıkarın. Bence hepsini çıkarıp 2 adet 1e 1d cüce vatoz alsanız daha sağlıklı olur. Ek olarak çöpçü ekleyebilirsiniz.
Filtre konusuna gelince, dış filtre kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. 70 litre tank için dış filtre daha mantıklı.
Dış filtre olarak en mantıklı seçenek Sunsun HW-603B olur.
https://www.hepsiburada.com/sunsun-hw-603b-new-desing-dis-filtre-400-lt-h-6w-pm-ptm740hw603b
SON MESAJLAR
- Su Düzenleyici Nasıl Kullanılır? ahmetfiratozkaya, 23:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Akvaryum Başlangıç NightWist, 23:27
Yeni Üye Forumu - Tetra Ve Rasbora Akvaryumunda Tavsiye Tűrlerim Hakancaglar8638, 23:23
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Acemifilkulak, 23:20
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - İlk Defa Beta Besliyorum Bilgilendirebilir Misiniz NightWist, 23:19
Yeni Üye Forumu - Lümen Mi Watt Mı Tranb, 23:07
Aydınlatma - Juss Akvaryum Bilgilendirme NightWist, 23:05
Şikayet Var! - Bitkilendirme Çalışması Hasan öncü, 23:02
Yeni Üye Forumu - Yeni Tanka Geçiş Mertkaandoruk, 22:47
Akvaryum Tanıtımı - Sızce Hangısı Daha Getırılı koraykbl, 22:40
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumu Flashh, 22:37
Yeni Üye Forumu - Japon Balığım Zor Nefes Alıyor Yuzemiyor Küçük akvaryumcu, 22:35
Hastalıklar ve İlaçlar - 🎧 Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? KaanE, 21:45
Forum ve Site Hakkında - Karidesler Yem Yemiyor İlkerAyas, 21:35
Omurgasızlar - Kaplumbağa İçin Teraryum erenkesdi, 21:23
Yeni Üye Forumu - Bu Su Kertenkelesi Mi Semender Mi Sizce? flanormimar, 21:20
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Atman Dış Filtre Emiş Ve Fıskiye Borusu baron70, 21:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pembe Beta Balığı İstiyorum Gül, 21:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Bir Akvaryum Meselesi Sarp54, 21:01
Yeni Üye Forumu - Beta Balığını Suyu Nasıl Olmalı? capitano, 20:25
Yeni Üye Forumu - 120/50/50 Bitkili Kurulum mustafaolgun, 20:03
Akvaryum Tanıtımı - Christmıs Moss Denemesi MrtGn, 19:35
Bitki Türleri ve Bakımı - 90x45x45 High Tech (2025 Dış Filtre Öneri) Gkcn24, 19:06
Filtreleme Seçenekleri - Güvenilir Site Önerisi+bilgilerinize İhtiyacım Var Uriel, 18:52
Şikayet Var! - Filtre Sorunu hmzozkynr, 18:47
Filtreleme Seçenekleri - Filtre Debi Düşürme AtlasPoyraz, 18:43
Yeni Üye Forumu - Yavru Akvaryumu Frkn, 17:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Reeflowers Natural Aquasand Beyaz Kum Hakkında... Woland, 17:41
Malzemeler ve Yemler Forumu - Balon Molilerimin Hangileri Hamile ArjenB, 17:39
Yeni Üye Forumu - Tropheuslarda Neden Sürekli F0 Lepistesci Emir, 17:26
Tropheus - Akvaryumdaki Akıntı Problemi darkaura, 16:43
Filtreleme Seçenekleri - Küp Nano Bitkili Akvaryum DemAktas, 16:08
Akvaryum Tanıtımı - Palyaço Ve Leather Keyfi Uriel, 15:43
Deniz Canlıları ve Akvaryumları Tanıtımı - Beta Beslemek İstiyorum MasterChief, 15:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Petshoptan Alınan Bitkiler Nasıl Eklenmeli? MasterChief, 15:21
Labirentliler - Bu Hobiye Yeni Başlıyorum Bilgiye İhtiyacım Var MasterChief, 15:04
Yeni Üye Forumu - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 15:03
Akvaryum Tanıtımı - Sump Su İniş Sesi Nasıl Giderilir ? Sogan, 14:31
Filtreleme Seçenekleri - Led Aydınlatmanın Ayakları. Hidro Dinamik, 13:52
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sitrik Asit Co2 De Hız Ayar Valfi Olmasa Olur Mu AmatorBetaci, 13:50
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Balıklarım Neden Ölüyor koraykbl, 12:23
Yeni Üye Forumu - Sera Xs-feeder Sogan, 10:37
Malzemeler ve Yemler Forumu - Beta Balığı Ve Baloncuklar MasterChief, 10:33
Labirentliler - Apistogramma Cacatuoides Triple Red German Bred AtlasPoyraz, 10:22
Akvaryum Tanıtımı - Oranda - Ranchu Japon Balığı Yem Seçimi Anıl98, 09:47
Sazansıgiller - Balıklara vitamin verilmeli mi? Orhan76, 08:48
Canlı Doğuranlar - Yavru Lepistes 100lt De Büyürmü Orhan76, 08:44
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Süresi İlkerAyas, 08:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Akvaryumda Belirsiz Canlı Aguamentist, 08:00
Yeni Üye Forumu - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 07:53
Akvaryum Dünyasından Haberler
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Yavruluk Sıfır vedat79 23:19
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 23:18
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 23:18
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 23:18
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 23:18
- Armatür isakaynak 23:14
- L046 Genc Baliklar mkale 23:01
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 22:29
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 22:29
- Co2 Cam İndikatör + Sıvısı, Yem İstasyonu dark blue 22:06
- Catappa Yaprağı dark blue 22:06
- Eş Tutmuş Tanganyika Gölünün Güzellikleri muhammet abaci 21:46
- Zebra Elma Salyangoz 🐌 Ahmetsaribuga 21:36
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 21:12
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:12
- Canlı Yem Microfex Hediyeli Rafayel 20:35
- Cüce Vatoz mertank 20:07
- Özel Ribbon Kan Blue Black Lepistes Ve Rasbora serkul2007 19:59
- Bitki Gübre Seti şansal 19:12
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 18:45
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 18:45
- Mini Parvula Balikcidede 18:45
- Genc Katil Salyangoz Ve Mavi Karidesler Başak u 18:15
- Dev Saz Low Tec Tank ozanercan34 17:31
- Uyguna Sıfır 500ml Seachem Phosphorus Gübreler TayfunSylkn 17:27
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 16:59
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 16:59
- Anubias Bitki Çeşitleri Sadan 16:54
- Subulata Ve Saz Bitkisi Sadan 16:54
- Uygun Malzeler. Sadan 16:54
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 16:02
- 40*40*40 Full Clear Akvaryum Wolkan 15:57
- 80x30x30 Bölmeli Akvaryumlar Wolkan 15:57
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 15:44
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 15:44
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 15:34
- 8 Adet Neon Tetra AtlasPoyraz 15:34
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:04
- Fluval 206 Dış Filtre exCaLiSTa 15:03
- Blue Zaire Moba F1 Genç Koloni inatci37 14:05
- Hb White Lepistes omererbas 14:05
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:04
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm , Akadama Toprak CevdetSERBEST 14:04
- Eheim Dış Filtre, Eheim İç Filtre Ve Kafa Motoru Gld5 13:56
- Sunsun Dış Filtre Ve Akvaryum Isıtıcısı Gld5 13:56
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:41
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:41
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:41
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:41
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:41
KULLANICILAR
- 184 Online Kullanıcı, 100 Üye
Online Kullanıcılar
erenkesdi,
Salihaonder,
ozanguppy,
İncecik,
SariTursu,
barsbingul,
esensml,
brk1992,
Küçük akvaryumcu,
Baris124,
mostbet_zfEt,
cengiz han,
ugural06,
hoddog,
Hakancaglar8638,
frag,
ayberkdemir,
MiSoSiKiaN,
Uriel,
cetincanokemen,
UEK,
elgalad,
skyturk,
philopator,
urzais,
mar76,
Umt61,
Mertkaandoruk,
kaanmagicc,
Berk_G,
Azizdurdenn,
nurettindincer,
Tortuga4,
Smokie,
EKAR,
Hasan öncü,
B.GEYİK,
Furcifer,
Abdullah929,
vedat79,
Rafayel,
ARMONYS,
haerg,
ArifhbsAquatics,
thecrow,
septembre,
wallece,
NightWist,
Ahmet45fb,
Metinmert Yiğit,
volkanta,
Burak PEKDEMİR,
onur_0606,
aydnkrts,
Sezginsen35,
can0101,
Koksal Gurkan,
İsaköse1905,
ootkn,
Başak u,
Mertlantis,
Kaya ankara,
HaydarGul,
xiedra,
Vlademirol,
cagatay kesici,
Sunborn,
Karidesbey,
koraykbl,
Kemalk41,
İlkerAyas,
Memo45,
mitii,
ermanerkan,
oktay42,
ahmetarslan35,
mostbet_hdot,
DestinyLife,
poyraz 19,
Omur0935,
cagdas_0606,
cyhn84,
Hidro Dinamik,
Gül,
inatci37,
mertmentes,
şansal,
Laetacara,
erayel,
AmatorBetaci,
Flashh,
D4nte,
cihann7,
baron70,
Savas2700,
Idyhaksoy,
karaeskii,
mrah,
Aslan781982,
afk43,
12mali12,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.