ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
busehk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
86
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Ocak 2023 02:38
Toplam Mesaj:
77 [0.10 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
buse hayal karakaş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
buse hayal karakaş
Beta
Aksolotl
Karides
Kerevit
Trans genetik tetra
Zebra danio
Ramshorn
Midye
SON 10 MESAJI
Yakın Zamanda Kaybettiğim Denizatım Anısına
[VID]https://www.youtube.com/shorts/h23Xo7yZjcs[/VID]
[VID]https://www.youtube.com/shorts/h23Xo7yZjcs[/VID]
Kerevit Bakımı Nasıl Olmalıdır
Akvaryumun kapağı olduğu sürece kaçabileceğini düşünmüyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236507/071120222329221.jpg[/IMG]
Bu tarz içine girip çıkabileceği genişlikte ağzı olan yuvalar (hindistan cevizini ortadan ikiye yararak yapanlarda var) ya da büyük testileri kuma vb gömerek kendiniz ayarlayabilirsiniz. Taşlarla altına girebileceği kendisini güvende hissedebileceği yerlerde olabilir. Ben sorduğumda çok fazla salyangoz vermeseniz de olur denmişti ama sadece salyangozdur canlı balıktır ile de besleyende var.
Taban malzemesi hakkında pek bilgim olmadığından yanlış yönlendirmek istemem bu yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Akvaryumun kapağı olduğu sürece kaçabileceğini düşünmüyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236507/071120222329221.jpg[/IMG]
Bu tarz içine girip çıkabileceği genişlikte ağzı olan yuvalar (hindistan cevizini ortadan ikiye yararak yapanlarda var) ya da büyük testileri kuma vb gömerek kendiniz ayarlayabilirsiniz. Taşlarla altına girebileceği kendisini güvende hissedebileceği yerlerde olabilir. Ben sorduğumda çok fazla salyangoz vermeseniz de olur denmişti ama sadece salyangozdur canlı balıktır ile de besleyende var.
Taban malzemesi hakkında pek bilgim olmadığından yanlış yönlendirmek istemem bu yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Kerevit Bakımı Nasıl Olmalıdır
Stresi geçince salatalığı afiyetle yiyecektir. Evet akvaryumdan kaçabiliyorlar hatta kaçmaya da çok hevesliler. Çok fazla kaçan kişinin videosunu izledim ve benimde başıma geldi. Eğer kaçtığında bulamazsanız bir kaç gün sonra evinizin bir köşesinde ölü bir halde bulabilirsiniz bu yüzden dikkatli olmalısınız. Akvaryumda yükseklikten çok gezmesi için bir alan olsa daha iyi saklanacak yerleri mutlaka olmalı ona da dikkat edin içine sıkışabileceği bir şey olmasın. Arada sırada salyangozda verebilirsiniz onu da afiyetle yiyorlar ama aşırı kirletiyorlar sularını. Her yer salyangoz kabuğu oluyor. Kumun altına yer yaptıklarını okumuştum besleyen arkadaşların yazılarında.
Stresi geçince salatalığı afiyetle yiyecektir. Evet akvaryumdan kaçabiliyorlar hatta kaçmaya da çok hevesliler. Çok fazla kaçan kişinin videosunu izledim ve benimde başıma geldi. Eğer kaçtığında bulamazsanız bir kaç gün sonra evinizin bir köşesinde ölü bir halde bulabilirsiniz bu yüzden dikkatli olmalısınız. Akvaryumda yükseklikten çok gezmesi için bir alan olsa daha iyi saklanacak yerleri mutlaka olmalı ona da dikkat edin içine sıkışabileceği bir şey olmasın. Arada sırada salyangozda verebilirsiniz onu da afiyetle yiyorlar ama aşırı kirletiyorlar sularını. Her yer salyangoz kabuğu oluyor. Kumun altına yer yaptıklarını okumuştum besleyen arkadaşların yazılarında.
Dişi Lepisteslerimden Birisini Ölü Buldum
Tür hakkında bir şey diyemem ama alacağınız yerdeki aynı akvaryumda bulunan balıklara dikkat etmelisiniz. Lepistes hastalıklarını güzelce araştırıp herhangi birisinde belirti olup olmamasına dikkat etmeye çalışın. Eğer birisinde varsa diğerlerinde de olma ihtimali çok yüksek. Eğer tür olarak aynı türden devam etsin soyları istiyorsanız da alacağınız yerde başka türlerin aynı yerde tutulmamasına dikkat etmelisiniz çünkü bir dişi lepistes erkekten aldığı spermi yaklaşık 6 ay kadar kullanabiliyormuş. Forumdaki ilanlar kısmından da bakabilirsiniz istanbulda lepistes ilanı veren bi kaç kişi görmüştüm. Balıkları aşılama yöntemi ile akvaryuma geçirmeyi ve aldığınız yerdeki suyu akvaryumunuza dökmemeyi unutmayın. Karidesiniz içinse lepistesler yavruları yiyebilir yine de saklanabilecekleri yerler var gibi duruyor umarım lepisteslere yem olmadan büyürler. Umarım sadece stresten olmuştur ve bir kaç dişi daha alarak bu problemi çözersiniz. Siz yine de balıklarınızı güzelce gözlemleyin. İyi hobiler :3
Tür hakkında bir şey diyemem ama alacağınız yerdeki aynı akvaryumda bulunan balıklara dikkat etmelisiniz. Lepistes hastalıklarını güzelce araştırıp herhangi birisinde belirti olup olmamasına dikkat etmeye çalışın. Eğer birisinde varsa diğerlerinde de olma ihtimali çok yüksek. Eğer tür olarak aynı türden devam etsin soyları istiyorsanız da alacağınız yerde başka türlerin aynı yerde tutulmamasına dikkat etmelisiniz çünkü bir dişi lepistes erkekten aldığı spermi yaklaşık 6 ay kadar kullanabiliyormuş. Forumdaki ilanlar kısmından da bakabilirsiniz istanbulda lepistes ilanı veren bi kaç kişi görmüştüm. Balıkları aşılama yöntemi ile akvaryuma geçirmeyi ve aldığınız yerdeki suyu akvaryumunuza dökmemeyi unutmayın. Karidesiniz içinse lepistesler yavruları yiyebilir yine de saklanabilecekleri yerler var gibi duruyor umarım lepisteslere yem olmadan büyürler. Umarım sadece stresten olmuştur ve bir kaç dişi daha alarak bu problemi çözersiniz. Siz yine de balıklarınızı güzelce gözlemleyin. İyi hobiler :3
Akvaryum Durumu Ve Yenilenme
[QUOTE=Umutt0]
bunun hakkında ayrı bi konu açmıştım ordaki arkadaşlar adi salyangoz demişti o yüzden adi salyangoz diyorum ramshorn diyende olmuştu bende emin değilim [:)][/QUOTE]
Son fotoğraftakinden emin değilim ama diğerleri ramshorn.
[QUOTE=Umutt0]
bunun hakkında ayrı bi konu açmıştım ordaki arkadaşlar adi salyangoz demişti o yüzden adi salyangoz diyorum ramshorn diyende olmuştu bende emin değilim [:)][/QUOTE]
Son fotoğraftakinden emin değilim ama diğerleri ramshorn.
Akvaryum Durumu Ve Yenilenme
Adi salyangoz dedikten sonra attığınız resimdekilerin ramshorn olduğunu düşünüyorum. Sorduğunuz soruyla alakasız ama söylemek istedim. [:3][EDIT]busehk,2022-11-02 21:08:52[/EDIT]
Adi salyangoz dedikten sonra attığınız resimdekilerin ramshorn olduğunu düşünüyorum. Sorduğunuz soruyla alakasız ama söylemek istedim. [:3][EDIT]busehk,2022-11-02 21:08:52[/EDIT]
45 Litre 2 Japon 2 Cüce Vatoz
[QUOTE=AhmetEroglu]
3 farklı tank var hiç birinde de hacimden dolayı kayıp yaşanmadı. Isıtıcı kullanmamanin bedelini ödedik. Herkes büyük tank almak zorunda değil, sevdiği balığa bakmaktan mahrum olmak zorunda da değil. Sizin verdiğiniz bilgi doğru başkasının ki yanlış diye bir kural da yok. Konu sahibi 40 litre net hacimle gayet de mutlu mesut bakabilir 2 adet japona.
Nedir bu 50 litre altı tank ve Japon balığı düşmanlığı. İlla gidip uzmanlık gerektiren balık mı bakacağız. [/QUOTE]
Düşman değiliz. Ona bakarsanız benimde öyle büyük büyük şeyler alma imkanım yok. Alabilsem bile evimde koyabilecek yerim yok. Sırf beslemek istediğim için kendimden fedakarlık yapıyorum. Harçlıklarımı biriktiriyorum başka şeylere harcamak yerine gidip hayvanlarımın ihtiyaçlarını gideriyorum. Koyacak yerim yoktu kendi eşyalarımı atıp dolap üstlerine masa üstlerine akvaryum koyuyorum. Benim akvaryumlarım 30 litre sadece 2-3 tanesi 50 litre. Fakat ben litreye uygun olarak Betta ve karides bakıyorum. Bende istiyorum koca koca Koi balıkları bakayım, astronot balığı bakayım ama olmayınca olmuyor eziyet etmemek adına almıyor gidip videolarını izliyor, petshop geziyorum.
Anlatmaya çalıştığımız şeyleri bir türlü anlamıyorsunuz. İnsanın ömrünü yer bitirirsiniz siz. Dediğim gibi gidin evinizde çok mutlu balıklarınızla bakışın gelipte başkalarına yanlış bilgi vermeyin.
[QUOTE=AhmetEroglu]
3 farklı tank var hiç birinde de hacimden dolayı kayıp yaşanmadı. Isıtıcı kullanmamanin bedelini ödedik. Herkes büyük tank almak zorunda değil, sevdiği balığa bakmaktan mahrum olmak zorunda da değil. Sizin verdiğiniz bilgi doğru başkasının ki yanlış diye bir kural da yok. Konu sahibi 40 litre net hacimle gayet de mutlu mesut bakabilir 2 adet japona.
Nedir bu 50 litre altı tank ve Japon balığı düşmanlığı. İlla gidip uzmanlık gerektiren balık mı bakacağız. [/QUOTE]
Düşman değiliz. Ona bakarsanız benimde öyle büyük büyük şeyler alma imkanım yok. Alabilsem bile evimde koyabilecek yerim yok. Sırf beslemek istediğim için kendimden fedakarlık yapıyorum. Harçlıklarımı biriktiriyorum başka şeylere harcamak yerine gidip hayvanlarımın ihtiyaçlarını gideriyorum. Koyacak yerim yoktu kendi eşyalarımı atıp dolap üstlerine masa üstlerine akvaryum koyuyorum. Benim akvaryumlarım 30 litre sadece 2-3 tanesi 50 litre. Fakat ben litreye uygun olarak Betta ve karides bakıyorum. Bende istiyorum koca koca Koi balıkları bakayım, astronot balığı bakayım ama olmayınca olmuyor eziyet etmemek adına almıyor gidip videolarını izliyor, petshop geziyorum.
Anlatmaya çalıştığımız şeyleri bir türlü anlamıyorsunuz. İnsanın ömrünü yer bitirirsiniz siz. Dediğim gibi gidin evinizde çok mutlu balıklarınızla bakışın gelipte başkalarına yanlış bilgi vermeyin.
45 Litre 2 Japon 2 Cüce Vatoz
[QUOTE=AhmetEroglu]Yanlış yönlendirme yok 40 litre gayet yeterlidir, tecrübe ile sabittir 14 litre nano tankda 2 japonum sağlıklı büyüyerek 2. yaşlarındalar, eziyet ya da işkence de çekmiyorlar gayet mutlular, beni de tanıyorlar, yem saatini de biliyorlar dün akşam elimden haşlanmış ıspanak yediler.
20 litre su normal boyutlarda 1 japon balığı için yeterli olacaktır, ileride aşırı büyürse akvaryum sahibi bir şeyler yapacaktır illaki. [/QUOTE]
6 minik Japonla başladık ama hacimden dolayı 4 tanesi öldü büyüdükçe.
Yukarıda yazdığım sizin açtığınız ilk konudan alıntı. Kopyala yapıştır yaptım. Demek ki neymiş 14 litre tank gayet sağlıklı ve yeterli değilmiş kii garip bir şekilde orada 'hacimden dolayı' olduğunu da kabul etmişsiniz. Şimdi neden kabul etmiyorsunuz anlamış değilim. Siz hata yapmışsınız ki herkes yapmıştır kimse annesinin karnında öğrenmiyor fakat bu foruma bilgilenmek için geliyorlar.(Biz kimseye balık besleme demiyoruz imkanınız neyse ona göre balık önerileri yapıyoruz. İmkanı olmayan kişiler ise para biriktiriyor, forumda açtığı konu sayesinde insanlarla tanışıp onlardan yardım alıyor. Birbirine bitki yardımı mı dersiniz balık yardımı mı dersiniz yem, ısıtıcı, filtre ne lazımsa insanlar ellerinden geldikçe balık beslemek isteyen arkadaşlara yardımcı oluyor ya daha ucuza satıyor ya hediye ediyor) Doğru bilgiyi öğrenmeye çalışıyorlar sizde gelip insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz. Evet tecrübe etmiş olabilirsiniz fakat doğrusu bu tarzında takılmanız hiç hoş değil. Madem siz kendi balıklarınızı önemsemiyorsunuz size laf dinletemiyoruz anlamak istemiyorsunuz bırakalım siz hayatınıza öyle devam edin fakat gelip başkalarına da yanlış bilgilendirme yapmayın. [EDIT]busehk,2022-11-02 11:58:35[/EDIT]
[QUOTE=AhmetEroglu]Yanlış yönlendirme yok 40 litre gayet yeterlidir, tecrübe ile sabittir 14 litre nano tankda 2 japonum sağlıklı büyüyerek 2. yaşlarındalar, eziyet ya da işkence de çekmiyorlar gayet mutlular, beni de tanıyorlar, yem saatini de biliyorlar dün akşam elimden haşlanmış ıspanak yediler.
20 litre su normal boyutlarda 1 japon balığı için yeterli olacaktır, ileride aşırı büyürse akvaryum sahibi bir şeyler yapacaktır illaki. [/QUOTE]
6 minik Japonla başladık ama hacimden dolayı 4 tanesi öldü büyüdükçe.
Yukarıda yazdığım sizin açtığınız ilk konudan alıntı. Kopyala yapıştır yaptım. Demek ki neymiş 14 litre tank gayet sağlıklı ve yeterli değilmiş kii garip bir şekilde orada 'hacimden dolayı' olduğunu da kabul etmişsiniz. Şimdi neden kabul etmiyorsunuz anlamış değilim. Siz hata yapmışsınız ki herkes yapmıştır kimse annesinin karnında öğrenmiyor fakat bu foruma bilgilenmek için geliyorlar.(Biz kimseye balık besleme demiyoruz imkanınız neyse ona göre balık önerileri yapıyoruz. İmkanı olmayan kişiler ise para biriktiriyor, forumda açtığı konu sayesinde insanlarla tanışıp onlardan yardım alıyor. Birbirine bitki yardımı mı dersiniz balık yardımı mı dersiniz yem, ısıtıcı, filtre ne lazımsa insanlar ellerinden geldikçe balık beslemek isteyen arkadaşlara yardımcı oluyor ya daha ucuza satıyor ya hediye ediyor) Doğru bilgiyi öğrenmeye çalışıyorlar sizde gelip insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz. Evet tecrübe etmiş olabilirsiniz fakat doğrusu bu tarzında takılmanız hiç hoş değil. Madem siz kendi balıklarınızı önemsemiyorsunuz size laf dinletemiyoruz anlamak istemiyorsunuz bırakalım siz hayatınıza öyle devam edin fakat gelip başkalarına da yanlış bilgilendirme yapmayın. [EDIT]busehk,2022-11-02 11:58:35[/EDIT]
Cüce Kerevit Hakkında
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236507/011120221909531.jpg[/IMG]
Kerevitlerin altına bakarak anlaşılabiliyor. Cüce kerevitlerde de bu şekilde ayrımının yapılabileceğini düşünüyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236507/011120221909531.jpg[/IMG]
Kerevitlerin altına bakarak anlaşılabiliyor. Cüce kerevitlerde de bu şekilde ayrımının yapılabileceğini düşünüyorum.
SON MESAJLAR
- Japon Balığıma Hangi Yemleri Almalıyım Searlas, 00:21
Fiyat Forumu - Dip Çekimi? Hidro Dinamik, 00:15
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Kaya Searlas, 00:08
Yeni Üye Forumu - Eurostar Vs Dophin Sfp 16 Pipo Motorlu Filtre tgrlrgn, 23:57
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Masası Aguamentist, 23:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nasıl Bir Akvaryum Yapmalıyım ? Aguamentist, 23:51
Yeni Üye Forumu - Ugf ( Under Gravel Filter ) Dıy - Kutu Filtre giyotyn, 23:48
Filtre ve Sump Yapımı - Yeni Kurulan Bitkili Akvaryumda Bitki Sağlığı Aguamentist, 23:47
Yeni Üye Forumu - Sumptaki Beyaz Tabaka dimbeleth, 23:43
Tropheus - Bitkili Akvaryum Tavsiye mmemati, 23:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 23:24
Canlı Doğuranlar - Sobo Sf-350f Nasıdır ? KaanE, 23:19
Filtreleme Seçenekleri - Ista Co2 Set 1lt Hk. mmemati, 23:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Arıtma Filitreleri Ehtiyar, 23:14
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryumda Bambu? Ehtiyar, 23:00
Yeni Üye Forumu - Siyah Kum Yıkanmalımı Atg05, 22:54
Yeni Üye Forumu - Marimo Ball Yanına Hangi Tür Salyangoz Konur Eren042, 22:51
Omurgasızlar - Farklı Bir Artemia Yöntemi koray ulusoy, 22:48
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin MURAT ATABAŞ, 22:45
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İçin Balık Ve Dekorasyon Tavsiyesi kaancevik, 22:23
Yeni Üye Forumu - 200 Lt Akvaryum Kurulumu neontetras, 22:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ramirezi German Tankı giyotyn, 21:52
Akvaryum Tanıtımı - Klor Kaç Günde Uçar GhostKoi, 21:32
Yeni Üye Forumu - Nesi Var NightLight3475, 21:31
Yeni Üye Forumu - Bu Tropheus Tam Olarak Hangi Tür? koc006, 21:16
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balık Köpük Yapıyor Taha Yanık, 20:38
Yeni Üye Forumu - Yüzgeci Parçalanan Japon bendeniztayfun, 20:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Balığın Gözü Bu Hale Gelmiş Napabiliriz HOPPALA, 19:54
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Alitrn, 19:51
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Kerevit Ne İle Beslenir giyotyn, 19:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepisteslerim Ölüyor 371ack, 19:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistesin Kuyruğu Yenmiş Ne Yapmam Lazım TulparLanda, 18:48
Yeni Üye Forumu - Balıklar Çok Hızlı Nefes Alıp Veriyor bendeniztayfun, 17:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Tropheus Tam Olarak Hangi Tür? koc006, 17:31
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Tür Ve Cinsiyeti Nedir xasin06, 17:29
Kedi Balıkları Tanıtımı - Betta Yavrularım Kabız Oluyor Sonbalikbukucu, 17:29
Hastalıklar ve İlaçlar - Salyangozlara Ne Kadar Yem Vermeliyim Dexter85321, 17:27
Omurgasızlar - Bu Neyin Nesi Böyle KaanE, 17:26
Yeni Üye Forumu - 200 Lt Akvaryum Dış Filtre sefamolsun, 17:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30x30x30 Low Tech Bitkili ShrimpTank, 17:11
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumun Yanındaki Duvarda Böcekler Var Sonbalikbukucu, 17:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Baligi İcin Bu Filtre Uygunmu? sadece soru, 16:40
Filtreleme Seçenekleri - Ne Zaman Doğurur ? Ehtiyar, 16:13
Canlı Doğuranlar - 2 Günlük Yeni Akvaryumda Bulanık Su Hasan usta, 14:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eheim - Apple Home hardaway, 14:01
Yeni Üye Forumu - 2. Guraba Aquatıcs Ödüllü Fotoğraf Yarışması -RBG-, 13:56
Akvaryum Dünyasından Haberler - Japon Balığı Akvaryumum GkhaNLioN, 13:26
Sazansıgiller Tanıtımı - Bakteri Kültürü Ölmüş Müdür? Canbudakkkk, 13:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Geniş Aile ErenBugra, 12:28
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri Tanıtımı - İnci Dexter85321, 12:21
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Set Akvaryum Ve Malzeme propecia 00:42
- Sakura Karides Mavi Karides Katil Salyangoz Rocky Volkan 00:16
- Amazon Hançeri Rocky Volkan 00:16
- Corydoras Gold Laser Dişi Arıyorum Corydoras.gram 00:03
- Malawi Erkekler AlisBaba 23:43
- Dış Filtreler AlisBaba 23:43
- Mükemmel Formda Moss Mrl4stromance 23:40
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 23:39
- Axolotl Hcan 23:32
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 22:50
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 22:50
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 22:41
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 22:41
- Weeping Moss Bysam 22:41
- Altın Kafa Melekler Tekin35 22:09
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 22:07
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 22:07
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 21:57
- Fluval C2-eheim Liberty 75&200- 3 Adet 5 L Co2 Tüp Orhunekm 21:46
- Ada Aquasky 602 Armatür - Ada Co2 Attach Regülatör Orhunekm 21:46
- Dış, İç, Pipo Filtreler-nano Akvaryum-11w Armatür Dextran 21:37
- Karides Yemleri-3lü Bitki Budama Seti-karbolit… Dextran 21:37
- Sari Prenses Arıyorum burundi 21:33
- Gnays Kayası Kilo İle burundi 21:33
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 21:18
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 21:18
- Led Armatür , Nano Armatür BywenzeL 20:54
- 30 Cm Aquantum Sirius Rgb BywenzeL 20:54
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 20:33
- Ribbon Kanlı Hbwhite Lepistes TheCoffin 20:33
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 20:26
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:26
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 20:03
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 19:54
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 19:54
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 19:54
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 19:54
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W!!! JapoJupo 19:53
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 19:53
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 19:31
- Komando Çöpçüler (corydoras Paleatus) BerkAlbayrak 19:24
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 17:59
- Amano Karides Arıyorum. Laterthanbefore 17:50
- Co2 Malzemeleri Ve Oval Kenarlı Akvaryum Set. Laterthanbefore 17:50
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 17:49
- Su Piresi 200 - 300 Adet 40 Tl CevdetSERBEST 17:49
- Moli Plati Melek Gold Barbus CevdetSERBEST 17:49
- Sıfır Ve İkinciel Ürünler Biolojik Sünger,iç Fitre ootkn 16:41
- 20kg Civarı Akvaryum Kumu ootkn 16:41
- Tetra 300w Isıtıcı, Eheim 600 Lt/s Kafa Motoru Vs. diaslayt 16:40
KULLANICILAR
- 114 Online Kullanıcı, 63 Üye
Online Kullanıcılar
Sariyerlee,
AISIK,
MiSoSiKiaN,
Atakandro,
tripatano,
gorkemyoldas,
denizim20,
NightLight3475,
sıtkı,
BaldGuy,
Delta Hoby,
Volkan4422,
eyupbardak32,
dogan67,
ezc06,
Hidro Dinamik,
Öğretmen Ali,
Birtek,
mattaverse,
enes2334,
Budmo,
vagus,
oguzhanns,
egeuchiha,
Searlas,
Jamesvor,
NSRTNT,
MertSoyumert,
KÇetintaş,
barsbingul,
alperonal,
kolombo_449,
ternapi,
Aqua Discovery,
GhostKoi,
yavuzgunal,
euwre,
muratabi54,
Cmylr,
karahan032,
Haku,
Canbudakkkk,
Müptela,
sakpolat,
aydın sağır,
kdrackgz,
TokgozMertali,
akomania,
sselcuks,
Cardinalfish,
Taha Yanık,
nomercy,
Josephepins,
Gulsev,
barskels,
Rocky Volkan,
IrfanAlm,
JapoJupo,
Ehtiyar,
Ulubey35,
tunahannn28,
Corydoras.gram,
gokhankum,
baudouin,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.