ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
PSYCHOLOGİST
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
204
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
25 Aralık 2022 23:26
Toplam Mesaj:
198 [0.14 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
FT
Doğum Tarihi:
29 Temmuz 1999
İl:
Istanbul
Meslek:
Psikoloji Öğrencisi/Psikolog adayı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ψ
SON 10 MESAJI
Buraya Hangi Canlıları Atabilirim?
Merhaba, bence hiçbir canlı türünü eklemeyin. Yok ben illa ki istiyorum diyorsanız diğer arkadaşlarımızın dediğini tekrarlayaraktan; salyangoz olabilir ama o da yukarıdan kaçabilir diye düşünüyorum. Ben olsam orada şu bitkileri beslerdim. Sonuçta bitkilerde canlıdır [:)][EDIT]PSYCHOLOGİST,2022-12-04 14:45:18[/EDIT]
Merhaba, bence hiçbir canlı türünü eklemeyin. Yok ben illa ki istiyorum diyorsanız diğer arkadaşlarımızın dediğini tekrarlayaraktan; salyangoz olabilir ama o da yukarıdan kaçabilir diye düşünüyorum. Ben olsam orada şu bitkileri beslerdim. Sonuçta bitkilerde canlıdır [:)][EDIT]PSYCHOLOGİST,2022-12-04 14:45:18[/EDIT]
Baligim Diger Baligin Yemesine İzin Vermiyor
[QUOTE=Cengizhan06]
Genç,heyecanlı bir arkadaşımızsınız.Bu alakasız yorumunuzu heyecanınıza yenik düşmenize veriyorum.Benim yazdığım yorumu tekrar dikkatlice okuyup üzerinde biraz düşünürseniz sizin açınızdan daha sağlıklı olacaktır.Pleco ve goldfishin alakası olduğunu tam olarak benim hangi cümlemden çıkardınız? Bir konuda bilginiz yoksa o konuya yorum yazmak zorunda değilsiniz.Goldfish türleri gece uyku moduna geçer.Senelerce bu türe bakmış bu türü üretmiş biri olarak söylüyorum bunu.Yem konusuna gelince ne alaka en kaliteli yemle kalitesiz yem ?Ben kaliteli yem suyu bozmaz kalitesiz yem bozarmı dedim?Sadece yorum yapmış olmak için yorum yapmayınız.[/QUOTE] Bence siz bana yorumları dikkatlice okuyun öyle yazın diye tavsiye vereceğinize önce kendi yazdığınız şeyleri düşünerek yazınız. Ben gayet açıklayıcı bir şekilde yazdım. Akvaryumun ışığını kapatırsanız tabiki de uyku moduna geçerler onlar da bir canlı ya hani. Ayrıca yorum yapma özgürlüğü diye bir şey duymadınız sanırım veya yüksek bir ego ile cevap veriyorsunuz sanırım çünkü oldukça sivri bir yanıt yazmışsınız. Sizce böyle bir üsluba gerek var mıydı? Bunu bir sorgulayın. Nereye ne yorum yazacağıma siz karışamazsınız benim de size karışamayacağım gibi. Polemik üretmeye gerek olmadığını düşünüyorum, evet genç olabilirim fakat bu fikirlerimi belirtmeyecegim anlamına gelmez. Size göre alakasız bana göre çok mantıklı bir yorum ki o yüzden zaten böyle bir şey yazma gereği gördüm. Ben size öyle yapıyorsunuz vs. Demedim. Biraz daha anlamaya çalışırsanız sizinle tartismadigimi anlayacaksınız diye umuyorum, teşekkürler. Not= siz hep olduğunuz yaşta mıydınız? Veya insanları yaşlarına göre mi elestirirsiniz? Bu soruları da kendinize sorup bir iç muhasebe yaşayın. ikinci bir dip not= ben yorum yapmışsam kendi mantıklı bulduğum bir şeyi yapmışımdır afaki konuşacak birisi değilim ve nasil iletişim kurulması gerektiğini gayet iyi biliyorum okuduğum alana da bağlı olaraktan bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Bu yüzden bilginiz yoksa yorum yapmayınız tarzında yazdığınız o cümleyi size geri iade ederekten; bu denli bilgiye sahipseniz daha açıklayıcı ve arkadaşımızın daha çok bilgilenecegi bir şekilde yazsaydınız o zaman. Siz de sırf tartışmak için yorum yapmışsınız, ama ben tartışmıyorum çünkü gerek görmüyorum.
[EDIT]PSYCHOLOGİST,2022-12-04 14:16:15[/EDIT]
[QUOTE=Cengizhan06]
Genç,heyecanlı bir arkadaşımızsınız.Bu alakasız yorumunuzu heyecanınıza yenik düşmenize veriyorum.Benim yazdığım yorumu tekrar dikkatlice okuyup üzerinde biraz düşünürseniz sizin açınızdan daha sağlıklı olacaktır.Pleco ve goldfishin alakası olduğunu tam olarak benim hangi cümlemden çıkardınız? Bir konuda bilginiz yoksa o konuya yorum yazmak zorunda değilsiniz.Goldfish türleri gece uyku moduna geçer.Senelerce bu türe bakmış bu türü üretmiş biri olarak söylüyorum bunu.Yem konusuna gelince ne alaka en kaliteli yemle kalitesiz yem ?Ben kaliteli yem suyu bozmaz kalitesiz yem bozarmı dedim?Sadece yorum yapmış olmak için yorum yapmayınız.[/QUOTE] Bence siz bana yorumları dikkatlice okuyun öyle yazın diye tavsiye vereceğinize önce kendi yazdığınız şeyleri düşünerek yazınız. Ben gayet açıklayıcı bir şekilde yazdım. Akvaryumun ışığını kapatırsanız tabiki de uyku moduna geçerler onlar da bir canlı ya hani. Ayrıca yorum yapma özgürlüğü diye bir şey duymadınız sanırım veya yüksek bir ego ile cevap veriyorsunuz sanırım çünkü oldukça sivri bir yanıt yazmışsınız. Sizce böyle bir üsluba gerek var mıydı? Bunu bir sorgulayın. Nereye ne yorum yazacağıma siz karışamazsınız benim de size karışamayacağım gibi. Polemik üretmeye gerek olmadığını düşünüyorum, evet genç olabilirim fakat bu fikirlerimi belirtmeyecegim anlamına gelmez. Size göre alakasız bana göre çok mantıklı bir yorum ki o yüzden zaten böyle bir şey yazma gereği gördüm. Ben size öyle yapıyorsunuz vs. Demedim. Biraz daha anlamaya çalışırsanız sizinle tartismadigimi anlayacaksınız diye umuyorum, teşekkürler. Not= siz hep olduğunuz yaşta mıydınız? Veya insanları yaşlarına göre mi elestirirsiniz? Bu soruları da kendinize sorup bir iç muhasebe yaşayın. ikinci bir dip not= ben yorum yapmışsam kendi mantıklı bulduğum bir şeyi yapmışımdır afaki konuşacak birisi değilim ve nasil iletişim kurulması gerektiğini gayet iyi biliyorum okuduğum alana da bağlı olaraktan bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Bu yüzden bilginiz yoksa yorum yapmayınız tarzında yazdığınız o cümleyi size geri iade ederekten; bu denli bilgiye sahipseniz daha açıklayıcı ve arkadaşımızın daha çok bilgilenecegi bir şekilde yazsaydınız o zaman. Siz de sırf tartışmak için yorum yapmışsınız, ama ben tartışmıyorum çünkü gerek görmüyorum.
[EDIT]PSYCHOLOGİST,2022-12-04 14:16:15[/EDIT]
Baligim Diger Baligin Yemesine İzin Vermiyor
[QUOTE=Cengizhan06]Hacim konusuna girmeseydik 😊 Hacim konusunu vaktiniz olduğu zaman araştırmanızı öneririm.Gece yemlemeyi bu türde çok doğru bulmuyorum.Bu tür plecolar gibi gece aktif olan bir tür değil.Yemlerin yenmeyenleri hacmin düşük olmasınıda göz önünde bulundurursak suyu bozabilir.[/QUOTE] japon balıkları ile plecolarin uzaktan yakından alakası yok, beslenme tarzı olarak bile aynı değiller, ayrıca gece veya gündüz ne zaman beslerseniz besleyin iyi ve kaliteli bir yem verdikten sonra japon balıkları suda asla yem bırakmıyorlar. Ki birçok balık türü genelde atılan yemin tamamını yiyemezken japon balığı gibi obur bir ırk yemleri kesinlikle yiyecektir. Kalitesiz, markasiz verilen yemler suyu bozabilir fakat dünyanın en kaliteli markalı yemini de atsanız yine su bozulacaktır (haddinden fazla yemleme yapılırsa). Ve eğer uygun şartlar altında (hacım ,ısı, sıcaklık vb.) Bakiliyorlarsa gece de gayet aktifler kıpır kıpırlar.
[QUOTE=Cengizhan06]Hacim konusuna girmeseydik 😊 Hacim konusunu vaktiniz olduğu zaman araştırmanızı öneririm.Gece yemlemeyi bu türde çok doğru bulmuyorum.Bu tür plecolar gibi gece aktif olan bir tür değil.Yemlerin yenmeyenleri hacmin düşük olmasınıda göz önünde bulundurursak suyu bozabilir.[/QUOTE] japon balıkları ile plecolarin uzaktan yakından alakası yok, beslenme tarzı olarak bile aynı değiller, ayrıca gece veya gündüz ne zaman beslerseniz besleyin iyi ve kaliteli bir yem verdikten sonra japon balıkları suda asla yem bırakmıyorlar. Ki birçok balık türü genelde atılan yemin tamamını yiyemezken japon balığı gibi obur bir ırk yemleri kesinlikle yiyecektir. Kalitesiz, markasiz verilen yemler suyu bozabilir fakat dünyanın en kaliteli markalı yemini de atsanız yine su bozulacaktır (haddinden fazla yemleme yapılırsa). Ve eğer uygun şartlar altında (hacım ,ısı, sıcaklık vb.) Bakiliyorlarsa gece de gayet aktifler kıpır kıpırlar.
İki Japon Balığı Birbirine Küser Mi?
[QUOTE=merutay]Siz evinizde istediğiniz hacimde istediğiniz türü besleyin, kimse engel olacak değil ama biz bu hobiyi doğru yapacağız. Yanlış hocam işte dediğin. 100 ayrı konuda 100 ayrı mesaj da atsanız onaylayamayız.[/QUOTE] Bu doğru, fakat olay kapandı bir daha açmaya gerek yok. Soruyu soran kişiye de saygısızlık yapılmış oluyor uzadıkça..
[QUOTE=merutay]Siz evinizde istediğiniz hacimde istediğiniz türü besleyin, kimse engel olacak değil ama biz bu hobiyi doğru yapacağız. Yanlış hocam işte dediğin. 100 ayrı konuda 100 ayrı mesaj da atsanız onaylayamayız.[/QUOTE] Bu doğru, fakat olay kapandı bir daha açmaya gerek yok. Soruyu soran kişiye de saygısızlık yapılmış oluyor uzadıkça..
[QUOTE=AhmetEroglu]
Yorumunuz için teşekkürler. Sazan kelimesi bana ait değil. Her canlı benim için çok çok değerlidir. Herkes sorar neden yürürken sürekli yere bakıyorsun diye bir nedeni yok derim ama 50 senedir hep karınca ezmemek için gözüm yerde yürümüşümdür. Balıklarım da elbette çok çok değerlidir önceki ay iç parazit için 150₺ düşünmeden verip sera bactopur aldım hasta balığımı kurtarmak için. Ölürse ölsün gider 15 liraya 1 tane daha alırım demedim. Balığı da kurtardım çok şükür. Akvaryumum mevcut fiziki şartlardan dolayı küçük ama en iyi filtrasyon, en iyi su kalitesi, en iyi yemleme için ne gerekiyorsa yapıyorum. Akvaryumu büyütememe sebebi maddiyat değil fiziki koşullar malesef.[/QUOTE] Sanıyorum ki bir bilgi karmaşası yaşadınız ve kendinizi biraz farklı ifade ettiniz. Fakat şuan görüyorum ki gayet ılımlı ve sizi anlamamıza olanak sağlıyorsunuz. Aslında anlatmak istediğim şey siz bunu yapıyorsunuz değil böyle düşünceye kapilmayiniz dı, ve gerçek düşüncenizi ifade ettiğiniz için ben de size teşekkür ediyorum. Tartışılacak dünya kadar mevzu var iken, bilimsel kanıta dayalı şeyleri tartışmamız gülünç duruyordu. Suan da problem kalmadığına göre size de keyifli hobiler dilerim[:)]
[QUOTE=AhmetEroglu]
Yorumunuz için teşekkürler. Sazan kelimesi bana ait değil. Her canlı benim için çok çok değerlidir. Herkes sorar neden yürürken sürekli yere bakıyorsun diye bir nedeni yok derim ama 50 senedir hep karınca ezmemek için gözüm yerde yürümüşümdür. Balıklarım da elbette çok çok değerlidir önceki ay iç parazit için 150₺ düşünmeden verip sera bactopur aldım hasta balığımı kurtarmak için. Ölürse ölsün gider 15 liraya 1 tane daha alırım demedim. Balığı da kurtardım çok şükür. Akvaryumum mevcut fiziki şartlardan dolayı küçük ama en iyi filtrasyon, en iyi su kalitesi, en iyi yemleme için ne gerekiyorsa yapıyorum. Akvaryumu büyütememe sebebi maddiyat değil fiziki koşullar malesef.[/QUOTE] Sanıyorum ki bir bilgi karmaşası yaşadınız ve kendinizi biraz farklı ifade ettiniz. Fakat şuan görüyorum ki gayet ılımlı ve sizi anlamamıza olanak sağlıyorsunuz. Aslında anlatmak istediğim şey siz bunu yapıyorsunuz değil böyle düşünceye kapilmayiniz dı, ve gerçek düşüncenizi ifade ettiğiniz için ben de size teşekkür ediyorum. Tartışılacak dünya kadar mevzu var iken, bilimsel kanıta dayalı şeyleri tartışmamız gülünç duruyordu. Suan da problem kalmadığına göre size de keyifli hobiler dilerim[:)]
[QUOTE=GhostKoi]
Sözlerinize tamamıyla katılıyorum , doğru bir noktaya parmak bastınız. Fakat, o sazan dediğiniz, akvaryumcudan 15-20 liraya aldığınız balık Japonya'da açık artırmada 1 900 000 dolara satıldı. Ortalama kaliteli koi fiyatları japonya'da 4000-10 000 dolar arasında. Yurdumuza ithal gelen balıkların fiyatları bu miktarlarda olmasa da yine de yüksek. Bu, işin ticari yönü.
Elbetteki arkadaşınız olan, sorumluluğunu üstlendiğiniz canlının değeri paha biçilmezdir.[/QUOTE] Değerli bilgilendirmeniz ve katkılarınız için teşekkürler hocam[:)] bunları öğrendiğim iyi oldu servet değerinde hayvanlarım varmış [:lol:] şaka bir yana, benimle ideolojik açıdan paylaşımda bulunduğunuz için ben teşekkür ediyorum[:)]
[QUOTE=GhostKoi]
Sözlerinize tamamıyla katılıyorum , doğru bir noktaya parmak bastınız. Fakat, o sazan dediğiniz, akvaryumcudan 15-20 liraya aldığınız balık Japonya'da açık artırmada 1 900 000 dolara satıldı. Ortalama kaliteli koi fiyatları japonya'da 4000-10 000 dolar arasında. Yurdumuza ithal gelen balıkların fiyatları bu miktarlarda olmasa da yine de yüksek. Bu, işin ticari yönü.
Elbetteki arkadaşınız olan, sorumluluğunu üstlendiğiniz canlının değeri paha biçilmezdir.[/QUOTE] Değerli bilgilendirmeniz ve katkılarınız için teşekkürler hocam[:)] bunları öğrendiğim iyi oldu servet değerinde hayvanlarım varmış [:lol:] şaka bir yana, benimle ideolojik açıdan paylaşımda bulunduğunuz için ben teşekkür ediyorum[:)]
[QUOTE=AhmetEroglu]
O kadar uzman değilim cins balık besleyecek. Renk renk trans genetik tetra yeter. Yanina da ne uygunsa çöpçüdür salyangozdur.[/QUOTE] Bir kere şu önyargıyı toplum olarak yıkmamız gerekiyor; japon balıkları oyuncak değildir, değersiz hiç değildir, onlarda aynı diğer balıklar gibi birer canlıdır ve aynı ilgiyi, sevgiyi, özeni hakederler. Çok pahalı bir balığa ne kadar özen ve ilgi gösteriliyor ise japon balıklarına da gösterilmelidir. Nasılsa ucuz bir şey olmaz, Nasılsa sazan vs. Gibi kalıpsal kodlamalardan arınırsanız ve elinizdeki canlıların maddi değerlerine bakmadan sadece onların da canları olduğu için severseniz emin olun daha mutlu ve hafiflemis hissederekten motivasyon ve moral seviyeniz artacak ve daha pozitif hissetmeye başlayacaksınız. Teşekkürler..
[QUOTE=AhmetEroglu]
O kadar uzman değilim cins balık besleyecek. Renk renk trans genetik tetra yeter. Yanina da ne uygunsa çöpçüdür salyangozdur.[/QUOTE] Bir kere şu önyargıyı toplum olarak yıkmamız gerekiyor; japon balıkları oyuncak değildir, değersiz hiç değildir, onlarda aynı diğer balıklar gibi birer canlıdır ve aynı ilgiyi, sevgiyi, özeni hakederler. Çok pahalı bir balığa ne kadar özen ve ilgi gösteriliyor ise japon balıklarına da gösterilmelidir. Nasılsa ucuz bir şey olmaz, Nasılsa sazan vs. Gibi kalıpsal kodlamalardan arınırsanız ve elinizdeki canlıların maddi değerlerine bakmadan sadece onların da canları olduğu için severseniz emin olun daha mutlu ve hafiflemis hissederekten motivasyon ve moral seviyeniz artacak ve daha pozitif hissetmeye başlayacaksınız. Teşekkürler..
🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin
[:3][:3][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234047/031220222325191.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234047/031220222325291.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234047/031220222325411.jpg[/IMG] Merhaba, bu gördüğünüz küçük arkadaş Obsesif kum bağımlısı, fındık. Kendisi günün büyük bir zamanını kumlarla oynayarak geçiriyor, ayrıca fotoğraf çektiğimi anladığı için hem kumla oynayıp hem poz verdi minik fındık [:lol:] [:3]
[:3][:3][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234047/031220222325191.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234047/031220222325291.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234047/031220222325411.jpg[/IMG] Merhaba, bu gördüğünüz küçük arkadaş Obsesif kum bağımlısı, fındık. Kendisi günün büyük bir zamanını kumlarla oynayarak geçiriyor, ayrıca fotoğraf çektiğimi anladığı için hem kumla oynayıp hem poz verdi minik fındık [:lol:] [:3]
Bu Balık Buradan Döner Mi?
[QUOTE=oguzsel]
Bugün baktopur tedavisine başladım.
Kullanma Talimatı
1. gün : 20 litre akvaryum suyuna 30 damla (1 ml)
2. gün : %40 Su değişimi ve 20 litre akvaryum suyuna 30 damla (1 ml)
3. gün : %40 Su değişimi ve 20 litre akvaryum suyuna 30 damla (1 ml)
İlacın üstünde kullanma talimatı yok. Bu şekilde bir bilgi var internette ama bazı yerlerde 1gün ilaç 1gün ara yazıyor. Ben arasız burada yazdığı gibi yapiyim diyorum. Umarım faydası olur. [/QUOTE] bactopur tedavisine devam edin, İnşallah faydasını görürsünüz, geçmiş olsun.
[QUOTE=oguzsel]
Bugün baktopur tedavisine başladım.
Kullanma Talimatı
1. gün : 20 litre akvaryum suyuna 30 damla (1 ml)
2. gün : %40 Su değişimi ve 20 litre akvaryum suyuna 30 damla (1 ml)
3. gün : %40 Su değişimi ve 20 litre akvaryum suyuna 30 damla (1 ml)
İlacın üstünde kullanma talimatı yok. Bu şekilde bir bilgi var internette ama bazı yerlerde 1gün ilaç 1gün ara yazıyor. Ben arasız burada yazdığı gibi yapiyim diyorum. Umarım faydası olur. [/QUOTE] bactopur tedavisine devam edin, İnşallah faydasını görürsünüz, geçmiş olsun.
Beta Balığımın Türü Ve Cinsiyeti
Merhaba, baliginizin cinsiyeti erkek ve tür olarakta yanılmıyorsam delta Tail varyetesinden
Merhaba, baliginizin cinsiyeti erkek ve tür olarakta yanılmıyorsam delta Tail varyetesinden
SON MESAJLAR
- Arkadaşlar Beta Balığı Üretim Çiftliği Youtube Va Balıkçı Ali, 23:51
Yeni Üye Forumu - Hdpe Su Deposunda Balık Bakan Oldu mu koraykbl, 23:50
Yeni Üye Forumu - Biraz Farklı Tür Önerisi Lazım İsmail_0631, 23:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 2. El Co2 Tüpü Alım Süreci Bilgi ! a.gumrah, 23:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200 Lt Bitkili İçin Taban Ve Aydınlatma Tavsiyesi Aquila, 23:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Minik Maswalarım Amatör balıkçı, 23:12
Akvaryum Tanıtımı - **paludaryumun Gizli Bahçesi** Cyber_Scout, 23:10
Akvaryum Tanıtımı - 60x40x40 Japon Akvaryumu modukon, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - Dış Filtre Borusunu Kısa Tutmak Hk. GhostKoi, 22:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Karma Bitkili Akvaryum Dogukankun, 21:59
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 21:29
Akvaryum Tanıtımı - Shark, Armatürk, Orionled, Aqualed, Wolfmar MCY4, 21:22
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Geophagus İçin Arka Fon Önerisi Furkann156156, 20:45
Yeni Üye Forumu - Lepistes Hakkında Güncel BLGHN, 20:39
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryum Aydınlatma Burakaydn, 20:16
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Melek Balığı Cinsiyet Ayrımı Amatör balıkçı, 19:16
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kırmızı Kerevit Bakımı Ve Üretimi Hakanyldr, 18:32
Omurgasızlar - Rio Negro Biyotopundan Bir Kesit (kurulum) Hobimus, 18:28
Akvaryum Tanıtımı - Canlı Önerisi | 70x40x40 Zaid, 18:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ada 45p - Ada 45f - Uns 25c Gunlugu mrah, 17:55
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - 60x40x40 Yeni Kurulumum grendel1984, 17:44
Akvaryum Tanıtımı - Çürüyen Tatlı Patates TuRKeR, 17:21
Bitki Akvaryumları Genel - Hobiye Geri Döndüm. Bitkili Akvaryum Tür Tavsiyesi altankanat, 17:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Transgenetik Tetra Yem Öneriniz Amatör balıkçı, 17:03
Yeni Üye Forumu - Lüleburgaz’dan Selamlar Srknatmn, 17:03
Yeni Üye Forumu - Hobiye Yeni Başladım Ama Çok Kayıp Verdim urzais, 16:23
Yeni Üye Forumu - Dalga Motoru Önerisi gorkemtungul, 16:18
Yeni Üye Forumu - Elektrikli Dip Sifonu Önerisi TuRKeR, 15:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Zaid, 13:33
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkilerim Sararıp Kopuyor İnci Kefali, 13:17
Bitki Akvaryumları Genel - Betta Macrostoma Cyber_Scout, 12:58
Labirentliler Tanıtımı - Kuyruğunda Beyazlık koraykbl, 12:07
Yeni Üye Forumu - Su Üstü Baloncukları kus6urnu, 11:33
Bitki Akvaryumları Genel - Isıtıcı Sorunu fishhyy, 10:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - Lepistes Ani Ölümler Ve Solungaç Kızarıklığı bearse22, 10:03
Hastalıklar ve İlaçlar - İç Kule Sump Rengi Değiştirme K0L0Ni, 09:47
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Oranda Havada Asılı Kalma GhostKoi, 09:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Fotoğraf Galerim Street Parrot, 08:52
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Eheim Thermocontrol 100 W Kalibre Edemiyorum umitopall, 08:09
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Betta Dimidiata - Firefly Cyber_Scout, 01:24
Akvaryum Tanıtımı - Blackwater Akvaryum Kurulumu... Eflatun61, 01:07
Akvaryum Tanıtımı - Endler Gupy Akvaryumu Hakkinda yemrekozenn, 00:54
Yeni Üye Forumu - Endler Gupy Akvaryumu Hakkinda Zaid, 23:55
Yeni Üye Forumu - Balıklara verilebilecek meyve ve sebzeler Gökdeniz Kale, 23:36
Malzemeler ve Yemler Forumu - Geophagus Cinsiyet Ve Tür Ayrımı İsmail_0631, 23:13
Yeni Üye Forumu - Chihiros, Orionled, Creaqua Led Tavsiyesi Aguamentist, 22:15
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yavru Ciklet Boylandırmak İçin Havuz Balıkçı Ali, 21:52
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Su Düzenleyicileri Zaid, 21:33
Yeni Üye Forumu - Monstera Bitkisi Ve Tatlı Patates Hatsunepuffer, 21:27
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryuma Telgraf Ve Barış Çiçeği Ekleme Alcin1907, 21:10
Bitki Akvaryumları Genel
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Leptosoma Speckleback Moba aktivist06 23:24
- Otomatik Yemleme Makinesi SinanBulut 23:17
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 23:03
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 22:56
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 22:56
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 22:48
- Toplu Malzeme Test,yem,gübre,yaprak PilotBey 22:47
- 40x40x40, Resun Air 8000, Isıtıcı, Yati Kök MurathanM 22:31
- Geophagus Arıyorum MurathanM 22:31
- Subulata, Java Fern zimdaldil 22:23
- 10 Adet Ember Tetra omer417 22:13
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 21:50
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 21:50
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 21:48
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 21:48
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 21:48
- Similis-speciosus-sumbu Shell erdo_bg 21:45
- Amazon Hançerleri kerem1135 21:28
- Erkek Camgöz Kılıçkuyruk kerem1135 21:28
- Aykılıç Çifti ali özer 21:09
- Afrika Cichlidleri devito 20:24
- Sunsun Hbl 601 Askı Filtre 500 L\h 5w Kturan06 20:04
- Periuvan Altum Melek Kaliteli Renk Kturan06 20:04
- Nano Akvaryum 36x22x20 LEGEND59 19:51
- Sağlam Kan Velifera Aranıyor incaia 19:45
- Balıklar, Karidesler Serdariekrem 19:42
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 19:36
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 19:36
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 19:11
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 19:11
- Blue Dragon Dumbo Big Ear Ferdiktk 19:10
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 18:21
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 18:21
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 18:21
- Fluval 207 sametyildiz 18:08
- 15 Aylık Mücevher Cichlid. Gokhancavusoglu 17:49
- Cüce Vatoz egehamit 17:28
- Karides Türleri egehamit 17:28
- Akvaryum Midyetava 17:08
- Dış Filtre Midyetava 17:08
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 16:48
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 16:09
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 16:09
- Legrand Marka Prizli Vago Klemensli Elektrik Hattı ootkn 15:37
- Adwa Ph Metre Ad12 Ve tds Metre Ad31 ootkn 15:37
- Cüce Vatoz Cücevatoz99 15:25
- Apiatogramma Macmasteri Genç Çiftler rhn35 15:24
- Kalın Bant Duboisi Maswa Yavru &ramshorn Salyangoz yns325 15:14
- L144 Tülden Olma Düz Kuyruk Çiftler yns325 15:14
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 15:05
KULLANICILAR
- 134 Online Kullanıcı, 72 Üye
Online Kullanıcılar
Koksal Gurkan,
faysalhzmtci,
urzais,
sametyildiz,
selahattinfidan,
KaraLahana,
muzaffer_81,
Ercan4lp,
MCY4,
hasancn,
Street Parrot,
kambortam,
Gökhan1907,
ka2n,
Cansudem,
K0L0Ni,
EKAR,
Oquanus,
sina cen,
nyssa,
Kerems06,
Straga,
dekul,
mrah,
Balikcidede,
kubilaykoparan,
KÇetintaş,
secreteriat,
emo16,
cbrhsm,
lojistisyen,
Tata,
osmandbnl,
kadirik,
|BuRaK|,
czafer58,
Ehtiyar,
jaloreef,
fishhyy,
Birtek,
Midyetava,
onursusur,
Cyber_Scout,
fma3280,
İnci Kefali,
TayfunSylkn,
Yas400,
Tasdemirshn,
ThunderstrucK,
ihunal,
Oguzhan.Y,
oktaydemir,
Amati340,
kerem1135,
TurX,
deatless22,
aXarayli,
Montesque,
Balıkçı Ali,
beary,
UgurCoban,
AtlasPoyraz,
demirellevent,
Ömer Y.,
altankanat,
Eflatun61,
Bozajuniors,
nyzcandan,
scorpion26,
orcrist,
Poyraz1616,
Bettaci78,
MertSoyumert,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.