ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
egemenc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
112
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
7 Saat 19 Dakika önce
Toplam Mesaj:
176 [0.12 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
26 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Egemen Candan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Egemen Candan
SON 10 MESAJI
Tür Önerisi
[QUOTE=Japonseven]
Merhabalar, ben lepistesin yavru vermesini seviyorum ama kimseye satamam akvaryum dolar diye endişe ediyorum yani görsellik de olsun isterim yani görsellik olarak da hangisi daha iyi sizce oranda mı lepistes mi? Zira balıkların bir arada dolaşması da zevkli olabilir belki ben daha seneyimlemedim ama… yorumunuz için teşekkürler.[/QUOTE]
Selam,
-Açıkcası şunu söylemek istiyorum,ikiside güzel balık size hangisi güzel geliyorsa onu alın.Ama ben lepistes alırdım,blue grass,albino full red,blue moscow,sunset,fil kulak,koi gibi bir sürü tür var.Birini seçip besleyin.
[QUOTE=Japonseven]
Merhabalar, ben lepistesin yavru vermesini seviyorum ama kimseye satamam akvaryum dolar diye endişe ediyorum yani görsellik de olsun isterim yani görsellik olarak da hangisi daha iyi sizce oranda mı lepistes mi? Zira balıkların bir arada dolaşması da zevkli olabilir belki ben daha seneyimlemedim ama… yorumunuz için teşekkürler.[/QUOTE]
Selam,
-Açıkcası şunu söylemek istiyorum,ikiside güzel balık size hangisi güzel geliyorsa onu alın.Ama ben lepistes alırdım,blue grass,albino full red,blue moscow,sunset,fil kulak,koi gibi bir sürü tür var.Birini seçip besleyin.
Tür Önerisi
[QUOTE=Japonseven]Merhabalar, yaklaşık 20 Amerikan Galonluk bir akvaryumum var, 2 oranda mı alayım yoksa Canlı Doğuran mı açıkçası gidip geliyorum ikisi arasında emin değilim teknik olarak hangisi daha makulse yazarsanız sevinirim[/QUOTE]
Selam,Sevgili,Dostum.
-Ne alıp almayacağına senin karar vermen gerekmektedir.Biz zaten şu olsun bu olsun diye önerilerde bulunabiliriz ama bunu seçecek olan sensin.
Amacın,üretim yapıp yavruları satıp ,aylık elektrik parası ve yemek parası çıksın dersen canlı doğuran (lepistes) besle yok görsellik olsun paraya ihtiyacım yok dersen de oranda besle.
Ben hep ticari, boyutunu düşündüğüm için bence koleksiyon lepistes ''albino full red,koi,sunset vb.'' gibi türlere bakmanda fayda görüyorum.
İşin güzeli şu, yani beni gevşeten mutlu eden lepistes,en son fi kulak mozaik kuyruk lepistes baktım.Yemi avcumun içine koyuyorum elime akvaryuma daldırıyorum lepisteslerim avucumun içine girip yem yiyorlar mesela.Bu beni hep hoşnut etmiştir.
Bir arkadaşımın astronotu vardı eliyle besliyorum balık onu görünce akvaryumun önüne gelirdi mesela.
Balıkların da bence hisleri var köpek gibiler.Bence,Bu hobi candır.İşin güzelide şu ,bence ürettiğin balıkları bitkileri ücretsiz hobidaşlar ile paylaşmak bunun en zevkli tarafı.[EDIT]egemenc,2026-02-03 12:05:15[/EDIT]
[QUOTE=Japonseven]Merhabalar, yaklaşık 20 Amerikan Galonluk bir akvaryumum var, 2 oranda mı alayım yoksa Canlı Doğuran mı açıkçası gidip geliyorum ikisi arasında emin değilim teknik olarak hangisi daha makulse yazarsanız sevinirim[/QUOTE]
Selam,Sevgili,Dostum.
-Ne alıp almayacağına senin karar vermen gerekmektedir.Biz zaten şu olsun bu olsun diye önerilerde bulunabiliriz ama bunu seçecek olan sensin.
Amacın,üretim yapıp yavruları satıp ,aylık elektrik parası ve yemek parası çıksın dersen canlı doğuran (lepistes) besle yok görsellik olsun paraya ihtiyacım yok dersen de oranda besle.
Ben hep ticari, boyutunu düşündüğüm için bence koleksiyon lepistes ''albino full red,koi,sunset vb.'' gibi türlere bakmanda fayda görüyorum.
İşin güzeli şu, yani beni gevşeten mutlu eden lepistes,en son fi kulak mozaik kuyruk lepistes baktım.Yemi avcumun içine koyuyorum elime akvaryuma daldırıyorum lepisteslerim avucumun içine girip yem yiyorlar mesela.Bu beni hep hoşnut etmiştir.
Bir arkadaşımın astronotu vardı eliyle besliyorum balık onu görünce akvaryumun önüne gelirdi mesela.
Balıkların da bence hisleri var köpek gibiler.Bence,Bu hobi candır.İşin güzelide şu ,bence ürettiğin balıkları bitkileri ücretsiz hobidaşlar ile paylaşmak bunun en zevkli tarafı.[EDIT]egemenc,2026-02-03 12:05:15[/EDIT]
Çapa Kurdu Tedavisi
[QUOTE=CELALSUTCU06]Merhabalar 2 orandamda çapa kurdu gördüm ve bunları cımbızla temizledim bu parazitten azot döngüsünü bozmadan nasıl kurtulabilirim balıklarımı kaybetmek istemiyorum hangi ilaçları kullanmalıyım ?
Tankımda bir iç filtre bir dış filtre ve hava motoru aktif çalışmakta. Tankım net 130 litre civarında yardımlarınızı bekliyorum [/QUOTE]
[URL]https://karidesmarket.com/genchem-no-planaria-hidra-hydra-ilac-tedavi-5-gram-50-litre-tedavi-dozu-P1143[/URL]
Selam,
-Bu ilaçtan alabilirsin her türlü parazite karşı etkilidir.
[QUOTE=CELALSUTCU06]Merhabalar 2 orandamda çapa kurdu gördüm ve bunları cımbızla temizledim bu parazitten azot döngüsünü bozmadan nasıl kurtulabilirim balıklarımı kaybetmek istemiyorum hangi ilaçları kullanmalıyım ?
Tankımda bir iç filtre bir dış filtre ve hava motoru aktif çalışmakta. Tankım net 130 litre civarında yardımlarınızı bekliyorum [/QUOTE]
[URL]https://karidesmarket.com/genchem-no-planaria-hidra-hydra-ilac-tedavi-5-gram-50-litre-tedavi-dozu-P1143[/URL]
Selam,
-Bu ilaçtan alabilirsin her türlü parazite karşı etkilidir.
Bu Yem Nasil
[QUOTE=Srhtylcn]Mrb 70 eyakin koi melek ve japon karişık bi tankim var sizce bu yem nasil tavsiye edermisiniz kirmizi gravur yemle besliyordum pek yaramadigini dusunuyorum fiyat ve kalite acisindan degerlendirirmisiniz varsa tavsiyeleriniz onada açığım[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/249354/020220261807511.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/249354/020220261807511.jpg[/IMG][/QUOTE]
Selam,Sevgili,Dostum.
Tetra kalitedir zaten.İstersen eğer pul yem atabilirsin.Oda işini görür.Ama yem atmadan önce sarımsağı ez suyunu çıkar,suyunu yemlere emdir öyle ver.İç parazite karşı koruma olur.
[QUOTE=Srhtylcn]Mrb 70 eyakin koi melek ve japon karişık bi tankim var sizce bu yem nasil tavsiye edermisiniz kirmizi gravur yemle besliyordum pek yaramadigini dusunuyorum fiyat ve kalite acisindan degerlendirirmisiniz varsa tavsiyeleriniz onada açığım[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/249354/020220261807511.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/249354/020220261807511.jpg[/IMG][/QUOTE]
Selam,Sevgili,Dostum.
Tetra kalitedir zaten.İstersen eğer pul yem atabilirsin.Oda işini görür.Ama yem atmadan önce sarımsağı ez suyunu çıkar,suyunu yemlere emdir öyle ver.İç parazite karşı koruma olur.
Tuz Miktarı
[QUOTE=bursa98]Haftada %20-30 arası su değişimden sonra,tuz atılmalı mı ? Atılması gerekiyorsa ne kadar tuz atılmalı bilgili verebilecek var mı ? Akvaryum 150 litre [/QUOTE]
Selam,Sevgili,Dostum;
Eğer hastalık yoksa,balıkların dayanıklılığını artırmak için kaya tuzu var onu mikrodalgada bir çay bardağı suda erit ve kaşıkla karıştır.
Ardından akvaryuma dök,kepçeyi al,akvaryum suyunu hafif hafif karıştır.
Burda 2 farklı görüş var kimisi koy der kimisi koyma der.Burdaki önemli husus şudur eğer balıkların hastalıklara yakalanma riskini azaltmak istiyorsan kaya tuzu kullanmalısın.
Ayrıca Deep Fix Fishtavit(Balık Vitamini) Bunu her 100 litre suya 20 damla olacak şekilde su değişimleri sonrası yapmalısın.Balıklar kolay kolay hastalanmaz ve yavru verimin fazla olur.Balıklara kondisyon kazandırmış olursun.Çiftleşmeyi kolaylaştırır hazır olmayan balık hazır olur öyle diyeyim.Ben 19 senedir bu hobideyim discus da baktım demansoni de yani bakmadığım balık elimin 5 parmağını geçmez.Çok üretimde yaptım akvaryumculara ve hobicilere toptan uygun fiyattan hep balıkta sattım.Kaarımız oldu tabi ama öyle çok kaar etmedim maksat ticaret dönsün hobici mutlu olsun.Olay bu.
Diğer önemli bir hususa da değinmek istiyorum sen muhtemelen yeni başladın sana bir yararı dokunur,
-Akvaryumda dip temizliği yaparken veya akvaryum suyunu komple değiştireceğin zaman balıkları eski suyu ile bir kaba al.
Ana akvaryumdan her 5dk da bir,bir çay bardağı su balıkların bulunduğu kaba dök.Yaklaşık bu işlem 30dk yani yarım saat sürecek.Yeterli bir süre.Böylece balıkların suyunu aşılamış olacaksın böylece balıklar şoka girip ölmezler.
Eğer balık şoka girdiyse ısıyı 28 yada 30 dereceye getiriyoruz hava motoru ile akvaryumun filtresi ile beraber akvaryuma hava veriyoruz.Hatta döngünün kısa sürmesi için ketılda suyu ısıtıyoruz balıkların yoğun bir şekilde gezmediği yani balıkların üzerine gelmeyecek şekilde akvaryuma döküyoruz böyle balık şoktan kurtuluyor.Bunları kimse öğretmez çok bilmeyen var yanlış yönlendiriyorlar insanları.
Teşekkür ederim.Sevgiler,Sağlıklı Günler Dilerim.[EDIT]egemenc,2026-02-01 13:33:53[/EDIT]
[QUOTE=bursa98]Haftada %20-30 arası su değişimden sonra,tuz atılmalı mı ? Atılması gerekiyorsa ne kadar tuz atılmalı bilgili verebilecek var mı ? Akvaryum 150 litre [/QUOTE]
Selam,Sevgili,Dostum;
Eğer hastalık yoksa,balıkların dayanıklılığını artırmak için kaya tuzu var onu mikrodalgada bir çay bardağı suda erit ve kaşıkla karıştır.
Ardından akvaryuma dök,kepçeyi al,akvaryum suyunu hafif hafif karıştır.
Burda 2 farklı görüş var kimisi koy der kimisi koyma der.Burdaki önemli husus şudur eğer balıkların hastalıklara yakalanma riskini azaltmak istiyorsan kaya tuzu kullanmalısın.
Ayrıca Deep Fix Fishtavit(Balık Vitamini) Bunu her 100 litre suya 20 damla olacak şekilde su değişimleri sonrası yapmalısın.Balıklar kolay kolay hastalanmaz ve yavru verimin fazla olur.Balıklara kondisyon kazandırmış olursun.Çiftleşmeyi kolaylaştırır hazır olmayan balık hazır olur öyle diyeyim.Ben 19 senedir bu hobideyim discus da baktım demansoni de yani bakmadığım balık elimin 5 parmağını geçmez.Çok üretimde yaptım akvaryumculara ve hobicilere toptan uygun fiyattan hep balıkta sattım.Kaarımız oldu tabi ama öyle çok kaar etmedim maksat ticaret dönsün hobici mutlu olsun.Olay bu.
Diğer önemli bir hususa da değinmek istiyorum sen muhtemelen yeni başladın sana bir yararı dokunur,
-Akvaryumda dip temizliği yaparken veya akvaryum suyunu komple değiştireceğin zaman balıkları eski suyu ile bir kaba al.
Ana akvaryumdan her 5dk da bir,bir çay bardağı su balıkların bulunduğu kaba dök.Yaklaşık bu işlem 30dk yani yarım saat sürecek.Yeterli bir süre.Böylece balıkların suyunu aşılamış olacaksın böylece balıklar şoka girip ölmezler.
Eğer balık şoka girdiyse ısıyı 28 yada 30 dereceye getiriyoruz hava motoru ile akvaryumun filtresi ile beraber akvaryuma hava veriyoruz.Hatta döngünün kısa sürmesi için ketılda suyu ısıtıyoruz balıkların yoğun bir şekilde gezmediği yani balıkların üzerine gelmeyecek şekilde akvaryuma döküyoruz böyle balık şoktan kurtuluyor.Bunları kimse öğretmez çok bilmeyen var yanlış yönlendiriyorlar insanları.
Teşekkür ederim.Sevgiler,Sağlıklı Günler Dilerim.[EDIT]egemenc,2026-02-01 13:33:53[/EDIT]
Cüce Ciklet
[QUOTE=Muhammed demir]Arkadaşlar merhabalar size bir sorum var yaklaşık 65-70 LT bir akvaryumum var ve içinde gül moss saz rotala ve Hygrophila gibi bitkiler bulunuyor içinde bir adet kribensis cüce ciklet koyabilir miyim ve üretimi sürekli ve kolay mıdır ayrıca kaç tane koyabilirim [/QUOTE]
Selam,Sevgili,Dostum.
-Albino kribensis 1 çift damızlık al,görsel olarak daha güzel görünür.
-Ya da Albino Brichardi alırsan daha iyi olur.Akrabaları yavrulara bakıyor.Ben üretmiştim.
Bende albino brichardi ve albino kribensis vardı.Zamanında.Güzeldi.
1 Çift Tam Damızlık L144 Tül Mavi Göz Vatoz alabilirsin.Hem cichlid üretir hemde vatoz üretirsin aylık harçlığınızı çıkarırsınız.
[QUOTE=Muhammed demir]Arkadaşlar merhabalar size bir sorum var yaklaşık 65-70 LT bir akvaryumum var ve içinde gül moss saz rotala ve Hygrophila gibi bitkiler bulunuyor içinde bir adet kribensis cüce ciklet koyabilir miyim ve üretimi sürekli ve kolay mıdır ayrıca kaç tane koyabilirim [/QUOTE]
Selam,Sevgili,Dostum.
-Albino kribensis 1 çift damızlık al,görsel olarak daha güzel görünür.
-Ya da Albino Brichardi alırsan daha iyi olur.Akrabaları yavrulara bakıyor.Ben üretmiştim.
Bende albino brichardi ve albino kribensis vardı.Zamanında.Güzeldi.
1 Çift Tam Damızlık L144 Tül Mavi Göz Vatoz alabilirsin.Hem cichlid üretir hemde vatoz üretirsin aylık harçlığınızı çıkarırsınız.
Istanbul Kaliteli Neocaridina Turleri Satan Yer
[QUOTE=TahaSelimYILMAZ]Merhaba,
Istanbul anadolu yakasinda veya avrupa yakasinda (besiktas kismi sadece) bulunan kaliteli neocaridina turleri satan veya ureten yer ariyorum. Eger tanigidiniz biriside uretiyorsa oda oljr veya siz uretiyorsaniz oda olur.
Tesekkurler [:)][/QUOTE]
[URL]https://www.sahibinden.com/hayvanlar-alemi-akvaryum-baliklari-omurgasizlar-karides/istanbul?viewType=List&a9281=136541[/URL]
Selam,buraya bir göz gezdir.
[QUOTE=TahaSelimYILMAZ]Merhaba,
Istanbul anadolu yakasinda veya avrupa yakasinda (besiktas kismi sadece) bulunan kaliteli neocaridina turleri satan veya ureten yer ariyorum. Eger tanigidiniz biriside uretiyorsa oda oljr veya siz uretiyorsaniz oda olur.
Tesekkurler [:)][/QUOTE]
[URL]https://www.sahibinden.com/hayvanlar-alemi-akvaryum-baliklari-omurgasizlar-karides/istanbul?viewType=List&a9281=136541[/URL]
Selam,buraya bir göz gezdir.
Yem Makinesi
[QUOTE=Cyber_Scout]
Hayırlı olsun şimdiden..
Hangi tipte formda olacak bu yemler?
Granül alabalık - levrek yemlerinden mi?[/QUOTE]
Hayır karides yem formatında.Dip yemi.
[QUOTE=Cyber_Scout]
Hayırlı olsun şimdiden..
Hangi tipte formda olacak bu yemler?
Granül alabalık - levrek yemlerinden mi?[/QUOTE]
Hayır karides yem formatında.Dip yemi.
Yem Makinesi
Yurt dışından yem makinem yakında gelecek,geldiği zaman Akvaryum forum üyesi olup ilk 10 kişiye 1 er kutu 100gr bitkisel Veya hayvansal yem hediye edeceğim.
Bitkisel Yem İçeriği,Hokaido Kabağı,Kapya Biber,Ispanak,Sarımsak.+Vitaminler.
Hayvansal Yem İçeriği,Dana Yüreği,Dana Ciğer,Karides,Balık Unu,Sülünez,Boru Kurdu,Sarımsak.+Vitaminler.
Yurt dışından yem makinem yakında gelecek,geldiği zaman Akvaryum forum üyesi olup ilk 10 kişiye 1 er kutu 100gr bitkisel Veya hayvansal yem hediye edeceğim.
Bitkisel Yem İçeriği,Hokaido Kabağı,Kapya Biber,Ispanak,Sarımsak.+Vitaminler.
Hayvansal Yem İçeriği,Dana Yüreği,Dana Ciğer,Karides,Balık Unu,Sülünez,Boru Kurdu,Sarımsak.+Vitaminler.
Aydınlatma Hakkında;
[QUOTE=Klesvikss]Merhaba arkadaşlar,
80 cm uzunluğunda, 40 cm yüksekliğinde bir akvaryumum var. CO₂ kullanmıyorum.
Aşağıdaki linkte kullandığım aydınlatma yer alıyor:
👉 https://ty.gl/07q4iypbyc8j6
Bu aydınlatma CO₂’siz, düşük/orta seviye bitkiler için yeterli olur mu? Işık gücü ve spektrum açısından görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
[/QUOTE]
Aqua ledin soğuk beyaz smd ledini kullanabilirsin.40cm yüksekliğe göre.
[QUOTE=Klesvikss]Merhaba arkadaşlar,
80 cm uzunluğunda, 40 cm yüksekliğinde bir akvaryumum var. CO₂ kullanmıyorum.
Aşağıdaki linkte kullandığım aydınlatma yer alıyor:
👉 https://ty.gl/07q4iypbyc8j6
Bu aydınlatma CO₂’siz, düşük/orta seviye bitkiler için yeterli olur mu? Işık gücü ve spektrum açısından görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
[/QUOTE]
Aqua ledin soğuk beyaz smd ledini kullanabilirsin.40cm yüksekliğe göre.
SON MESAJLAR
- 22lt Karides Cyber_Scout, 02:42
Akvaryum Tanıtımı - Shallow Blackwater Bimaculata Cyber_Scout, 02:24
Akvaryum Tanıtımı - Elma Salyangozunun Kaçmasını Nasıl Engelleriz? Cyber_Scout, 02:10
Omurgasızlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin ternapi, 01:35
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 200 Litrede Japon Balığı Gelişimi adem5454, 01:32
Sazansıgiller - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Cyber_Scout, 01:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - Fatherfish Akvaryum KaanE, 01:21
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 01:19
Akvaryum Tanıtımı - Macrostoma Betta Tankı Nasıl Olmalı Cyber_Scout, 00:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Flowerhorn Akvaryumu Hoppala, 00:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Plakat Betta Mı Dişi Betta Mı? Cyber_Scout, 23:26
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 36lt Low Tech. KaanE, 23:17
Akvaryum Tanıtımı - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes KaanE, 23:13
Akvaryum Tanıtımı - Powerled Isınma Sorunu FerhatDumann, 22:57
Aydınlatma - Filtre Seçimi ceyhun5858, 22:32
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Beta Akvaryumu bendeniztayfun, 22:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Ve Balık Tavsiyesi bendeniztayfun, 22:23
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Malzeme Önerisi Cihankuzu34, 22:18
Filtreleme Seçenekleri - Japon Balıklarım Üst Üste Öldüler GhostKoi, 22:04
Yeni Üye Forumu - Pipo Filtrenin Saçtığı Beyaz Parçacıklar Fatih_hakankaan, 21:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dış Filtre Önerisi? Enes Arda, 21:16
Yeni Üye Forumu - Bakteri Kültürü koraykbl, 20:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tür Önerisi egemenc, 19:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Boş Akvaryumda Oluşan Topçuk Kübra_6434, 19:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Yem Nasil GhostKoi, 19:18
Yeni Üye Forumu - Betta Albimarginata Cyber_Scout, 18:42
Labirentliler - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 18:32
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum | [35x35x35] – Mavi Balon Zebra Orhan76, 16:30
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum | [40x40x40] – Neon Tetra-karides burayadali, 15:31
Akvaryum Tanıtımı - 100x45x45 Kayıt Kuşağı Sonradan Nasıl Takarım? TropheusTRe, 15:22
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 68 Litre Tetra Tankı İçin Filtre Tavsiyesi Mehari, 14:32
Filtreleme Seçenekleri - Inci Gurami - Trichogaster Leerii Cyber_Scout, 14:17
Labirentliler Tanıtımı - Alttan Sump Sistemi Yapmak bora881, 13:15
Filtre ve Sump Yapımı - 60x40x25 Serbest Dalış :) Mehari, 12:06
Akvaryum Tanıtımı - Orionled D Serisi Tecrübe Eden Var Mı? Mehari, 11:46
Bitki Akvaryumları Genel - Çapa Kurdu Tedavisi MertSoyumert, 10:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Balık Kitapları GhostKoi, 10:23
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitkili Akvaryumum Tatar10, 09:25
Akvaryum Tanıtımı - Frontoza Ve Yunus Yen Önerisi K0L0Ni, 07:38
Yeni Üye Forumu - Taban Filtresi İşe Yarıyor Mu? Fatih_hakankaan, 02:34
Filtreleme Seçenekleri - Bakteri Kültürü Hakkında Hoppala, 02:33
Yeni Üye Forumu - Yapay Kuluçka - Trichogaster Leerii (inci Gurami) Cyber_Scout, 02:00
Labirentliler - Trichopsis Pumila Cyber_Scout, 01:54
Akvaryum Tanıtımı - Dario Dario (red Scarlet) Cyber_Scout, 01:45
Akvaryum Tanıtımı - 80x45x45 Karma Bitkili Ve Karma Balık Türleri Cyber_Scout, 01:40
Akvaryum Tanıtımı - Betta Dimidiata - Firefly Cyber_Scout, 01:37
Labirentliler Tanıtımı - Balıklarım Oranda Mı? adem5454, 00:06
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin esucsuz, 23:43
Yeni Üye Forumu - Plati İçin Tavsiye Fatih_hakankaan, 23:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 3in1 Güney Amerika Tankları Ve Vertikal Bahçe bendeniztayfun, 23:08
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Channa Bleheri Betta_emir 01:34
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 00:57
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 00:57
- Eheim Otomatik Yemleme Makinesi aljehin 00:43
- Kırmızı Göz Albino Tül Vatoz aljehin 00:43
- Apistogramma Şahinöztürk 00:43
- Afra Coube AlisBaba 00:42
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 00:42
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 00:31
- Blackbline Tetra(muazzam Sürü Balığı) UraL 00:31
- Co2 Set palankesli 23:03
- Ramshorn Ve Minare Salyangoz Ücretsiz Redrainbow 22:59
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 22:17
- Akvaryum 30*30 metsi 22:17
- 15 Aylık Mücevher Cichlid. Gokhancavusoglu 21:22
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 21:22
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:22
- Hopar azizkaraca 20:55
- Kum azizkaraca 20:55
- Fluval 207 sametyildiz 20:12
- Hongsloi Süper Red Çift Fiyatı AtlasPoyraz 18:49
- Mini Pipo Filtre AtlasPoyraz 18:49
- Salyangoz Kabuğu AtlasPoyraz 18:49
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 18:45
- 200 Adet Sarı Ve Beyaz Prenses tetikk 18:45
- Kaliteli Malzemeler Ve Yati Kökleri MurathanM 18:25
- Geophagus Arıyorum MurathanM 18:25
- Nymphoides Hydrophylla Taiwan Arıyorum GokturkEkinci 17:54
- Yeşil Tiger Veya Düz Yeşil Lotus Arıyorum GokturkEkinci 17:54
- Frodo Stone 7 Kiloya Yakın osmang 17:31
- Co2 Dıy Sistemi, İsta Difüzör, İndikatör Ve Birçok osmang 17:31
- Zebra Ciklet Çift. Eş Tutmuş osmang 17:31
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 17:14
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 17:14
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:14
- Albıno Cüce Vatoz ferhattt 16:37
- Poso (tavşan) Salyangozu Arıyorum Ve Bitki Arıyoru ferhattt 16:37
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 16:35
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 16:35
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 16:35
- Hobiyi Bıraktım Kalan Akvaryum Malzemelerim SJess 16:26
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 15:40
- Hb White Lepistes Damızlık omererbas 15:39
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 15:17
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 15:13
- Su Piresi & Infusoria Amati340 15:13
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 15:13
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 15:13
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 15:13
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 15:13
KULLANICILAR
- 45 Online Kullanıcı, 25 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.