ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
atakan71
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Ocak 2023 22:42
Toplam Mesaj:
14 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Atakan Güni
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Isparta
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Atakan Güni
SON 10 MESAJI
Sunsun 603b 100 Litre Akvaryuma Yeterli Olur Mu ?
Arkadaşlar iyi forumlar. Elimde şu an Sunsun 603B dış filtre var ve 130 litrelik bir akvaryumum var. Kumla beraber yaklaşık 100 Lt kalacağını tahmin ediyorum. Sorum şu ;
Sunsun 603B ile doğru ve kaliteli filtre malzemeleri kullanarak (Purigen, crystal clear, seramik vs.) berrak bir akvaryuma sahip olabilir miyim ? Eğer mümkünse maksimum berraklık için sıralama nasıl olmalı [:?] Önerilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim [:)]
Arkadaşlar iyi forumlar. Elimde şu an Sunsun 603B dış filtre var ve 130 litrelik bir akvaryumum var. Kumla beraber yaklaşık 100 Lt kalacağını tahmin ediyorum. Sorum şu ;
Sunsun 603B ile doğru ve kaliteli filtre malzemeleri kullanarak (Purigen, crystal clear, seramik vs.) berrak bir akvaryuma sahip olabilir miyim ? Eğer mümkünse maksimum berraklık için sıralama nasıl olmalı [:?] Önerilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim [:)]
Bitkili Akvaryumda Gübre Önerisi Verebilir Misiniz
[QUOTE=karidesler]Size naçizane tavsiyem 8 litrelik akvaryuma balık eklememeniz aynı zamanda 8 litrelik bir akvaryum için Özel armatür gübre gibi destekler alacağınıza biraz daha büyük bir akvaryumla başlamanız en azından 30 litre. Fiyat olarak bütçeniz kısıtlı ise forumdan Emre Uslu beye uygun fiyatlarla gayet kaliteli akvaryumlar yaptırabilirsiniz
lütfen yanlış anlamayın tabiki 8 litrede de bitki bakılır canlı olarakta karides ama bir kaç balık bakmak sağlıklı olmayacaktır hemen hemen aynı masrafa biraz daha büyük bir tank daha keyifli olacaktır. Gübre olarakta reeflower, saechem gibi markaların gübreleri var bütçenize göre forumdan da dıy gübre yapıp satanlar var örneğin ben yusuf beyden gübre alımında bulundum bitkili tankımda kullanıyorum yeni başladım ama gayet memnunum ama belirtiyim tankta gübreden etkilecekek bir canlı yok canlılara etkilerini bilemeyeceğim[/QUOTE]
Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ediyorum masraf açısından değil fakat yer açısından bu akvaryum ile devam etmek zorundayım şu anlık. Balık olarak yalnızca 1-2 tane çok büyük alanlar istemeyen ( örneğin betta ki olursa 1 tane koyarım zaten veya neon tetra) balık türü bakmak istemiştim fakat hiç imkanı yok mu ? Bir diğer sorum ise sizce gübrelerde yazdığım miktarlar doğru mu herhangi bir eksiklik veya fazlalık var mı ? [EDIT]atakan71,2022-09-08 10:20:45[/EDIT]
[QUOTE=karidesler]Size naçizane tavsiyem 8 litrelik akvaryuma balık eklememeniz aynı zamanda 8 litrelik bir akvaryum için Özel armatür gübre gibi destekler alacağınıza biraz daha büyük bir akvaryumla başlamanız en azından 30 litre. Fiyat olarak bütçeniz kısıtlı ise forumdan Emre Uslu beye uygun fiyatlarla gayet kaliteli akvaryumlar yaptırabilirsiniz
lütfen yanlış anlamayın tabiki 8 litrede de bitki bakılır canlı olarakta karides ama bir kaç balık bakmak sağlıklı olmayacaktır hemen hemen aynı masrafa biraz daha büyük bir tank daha keyifli olacaktır. Gübre olarakta reeflower, saechem gibi markaların gübreleri var bütçenize göre forumdan da dıy gübre yapıp satanlar var örneğin ben yusuf beyden gübre alımında bulundum bitkili tankımda kullanıyorum yeni başladım ama gayet memnunum ama belirtiyim tankta gübreden etkilecekek bir canlı yok canlılara etkilerini bilemeyeceğim[/QUOTE]
Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ediyorum masraf açısından değil fakat yer açısından bu akvaryum ile devam etmek zorundayım şu anlık. Balık olarak yalnızca 1-2 tane çok büyük alanlar istemeyen ( örneğin betta ki olursa 1 tane koyarım zaten veya neon tetra) balık türü bakmak istemiştim fakat hiç imkanı yok mu ? Bir diğer sorum ise sizce gübrelerde yazdığım miktarlar doğru mu herhangi bir eksiklik veya fazlalık var mı ? [EDIT]atakan71,2022-09-08 10:20:45[/EDIT]
Bitkili Akvaryumda Gübre Önerisi Verebilir Misiniz
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Elimde hali hazırda 20cm küp 8 litrelik bir akvaryum var. Ve ben bu akvaryumda seyrek bitkili, birkaç tane de balık koyabileceğim bir proje yapmak istiyorum. Fakat gübreler hakkında çok bir bilgim yok. İnternette yaptığım bazı araştırmalar sonucunda 8 litre için önerilen miktarlar :
potasyum = haftada 1 kez = 0.8 ml
demir = 2 günde 1 = 0.15 ml
azot = 2 günde 1 = 0.50 ml
fosfat = 2 günde 1 = 0.50 ml şeklinde.
Elimde bazalt kum mevcut, altına bir miktar lav kırığı eklemeyi düşünüyorum. Armatürümü özel yaptırdım ve performansı yeterince iyi. Gübre konusunda daha iyi tavsiyeleriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi akşamlar. [:)]
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Elimde hali hazırda 20cm küp 8 litrelik bir akvaryum var. Ve ben bu akvaryumda seyrek bitkili, birkaç tane de balık koyabileceğim bir proje yapmak istiyorum. Fakat gübreler hakkında çok bir bilgim yok. İnternette yaptığım bazı araştırmalar sonucunda 8 litre için önerilen miktarlar :
potasyum = haftada 1 kez = 0.8 ml
demir = 2 günde 1 = 0.15 ml
azot = 2 günde 1 = 0.50 ml
fosfat = 2 günde 1 = 0.50 ml şeklinde.
Elimde bazalt kum mevcut, altına bir miktar lav kırığı eklemeyi düşünüyorum. Armatürümü özel yaptırdım ve performansı yeterince iyi. Gübre konusunda daha iyi tavsiyeleriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi akşamlar. [:)]
Taşların Ve Bitkilerin Üstünde Oluşan Beyaz Şeyler
[QUOTE=ternapi]
Tortu gibi görünüyorlar, muhtemelen su değişimlerinde zeminden havalanıyorlar, sonra da haliyle çöküyorlar. Hafifçe silkelerseniz dökülürler. Salyangoz eklediğinizde ise tamamen temizlenirler, çünkü salyangozlar her yerde sürekli dolaşır.
Anladığım kadarıyla günlük su değişimi yapıyorsunuz, haftada bir kez %25 kadar yapmanız yeterli olur ve su değişimlerinde zemini oynatmamaya dikkat etmelisiniz.
[/QUOTE]
Tamamdır. Birkaç gün sonra ramshorn salyangozlarım sahaya inecek umarım onlar düzeltir çok teşekkür ederim yardım için [:3]
[QUOTE=ternapi]
Tortu gibi görünüyorlar, muhtemelen su değişimlerinde zeminden havalanıyorlar, sonra da haliyle çöküyorlar. Hafifçe silkelerseniz dökülürler. Salyangoz eklediğinizde ise tamamen temizlenirler, çünkü salyangozlar her yerde sürekli dolaşır.
Anladığım kadarıyla günlük su değişimi yapıyorsunuz, haftada bir kez %25 kadar yapmanız yeterli olur ve su değişimlerinde zemini oynatmamaya dikkat etmelisiniz.
[/QUOTE]
Tamamdır. Birkaç gün sonra ramshorn salyangozlarım sahaya inecek umarım onlar düzeltir çok teşekkür ederim yardım için [:3]
Taşların Ve Bitkilerin Üstünde Oluşan Beyaz Şeyler
Arkadaşlar fotoğrafta da görmüş olduğunuz üzere zeminde ve bitkilerimin üstünde beyaz şeyler oluşmaya başladı. Tank 1 haftalık walstad tankı. Erimelerden dolayı 1 haftadır su değişimi yapıyordum. Sorun nedir ve nasıl çözülür yardımcı olur musunuz acaba ?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/190320220949591.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/190320220950061.jpg[/IMG]
Arkadaşlar fotoğrafta da görmüş olduğunuz üzere zeminde ve bitkilerimin üstünde beyaz şeyler oluşmaya başladı. Tank 1 haftalık walstad tankı. Erimelerden dolayı 1 haftadır su değişimi yapıyordum. Sorun nedir ve nasıl çözülür yardımcı olur musunuz acaba ?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/190320220949591.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/190320220950061.jpg[/IMG]
Yeni Kurulmuş Tankta Bitki Kararmaları
[QUOTE=BurtayTugayARTAR]Alt tabanı amazonia v1 ile mi kurdun ?[/QUOTE] Hayır. Diğer arkadaşlarımın kullanıp başarılı olduğu bir bitki toprağı kullandım. Fakat metodun biraz dışına çıkıp az da olsa boncuk gübre eklemiştim. Acaba o sorun çıkartır mı [:?] İşin garip kısmı tilki kuyruğu ve micralarımda sorun yokken diğerleri gün be gün kararmaya devam ediyor [:?][EDIT]atakan71,2022-03-13 19:30:13[/EDIT]
[QUOTE=BurtayTugayARTAR]Alt tabanı amazonia v1 ile mi kurdun ?[/QUOTE] Hayır. Diğer arkadaşlarımın kullanıp başarılı olduğu bir bitki toprağı kullandım. Fakat metodun biraz dışına çıkıp az da olsa boncuk gübre eklemiştim. Acaba o sorun çıkartır mı [:?] İşin garip kısmı tilki kuyruğu ve micralarımda sorun yokken diğerleri gün be gün kararmaya devam ediyor [:?][EDIT]atakan71,2022-03-13 19:30:13[/EDIT]
[QUOTE=BurtayTugayARTAR]
Ada amazonia V1 olayını araştırdım. Ürün su kolonuna serbest dolaşım yapacak partiküllerin salınımını çok fazla yaptığı için 1.hafta hergün 2,3,4. haftalarda 2-3 güne bir su değişimi gibi bir reçete yazmış hatta dış filtre için biyolojik döngünün başlatılmaması gerektiğini sadece bu 1 aylık sürede elyaf ve aktif karbon kullanılması gerektiğini ve bu 1 aylık süre sonunda gerekirse gene aktif karbon kullanılarak devam edilmesi gerektiğini söylemiş. V2 olanında granül yapısını iyileştirip içerisindeki besin değerlerini düşürmüşler ve V1 için yaptıkları hiç bir öneriyi yapmamışlar. V1 çok zengin besin içerikli, hal böyle olunca direk bitkili yapılan kurulumlar iyileştirilemez seviyede yeşil su ve yosun problemleri ile sonuçlanmış, hal böyle olunca toprağın ilk salınımdaki aşırı besini azaltmak için böyle bir öneri reçetesi sunmuşlar ve V2 de bu konuyu düzeltmişler. V1 toprağı ile ADA tarafından önerilen reçeteyi uygulamadan direk kurulumu ciddi tecrübe sahibi kişiler kurabilir gibi duruyor yoksa toprağın besinin biraz seyreltmek gerekiyor yani sizin walstad kurulumu ile hiç bir alakası yok.[/QUOTE]
Yani ben reçeteye uygun şekilde suları değiştirsem bile düzelmeyecek mi bitki erimelerim yoksa bir zamandan sonra oturmaya başlar mı [:(]
[QUOTE=BurtayTugayARTAR]
Ada amazonia V1 olayını araştırdım. Ürün su kolonuna serbest dolaşım yapacak partiküllerin salınımını çok fazla yaptığı için 1.hafta hergün 2,3,4. haftalarda 2-3 güne bir su değişimi gibi bir reçete yazmış hatta dış filtre için biyolojik döngünün başlatılmaması gerektiğini sadece bu 1 aylık sürede elyaf ve aktif karbon kullanılması gerektiğini ve bu 1 aylık süre sonunda gerekirse gene aktif karbon kullanılarak devam edilmesi gerektiğini söylemiş. V2 olanında granül yapısını iyileştirip içerisindeki besin değerlerini düşürmüşler ve V1 için yaptıkları hiç bir öneriyi yapmamışlar. V1 çok zengin besin içerikli, hal böyle olunca direk bitkili yapılan kurulumlar iyileştirilemez seviyede yeşil su ve yosun problemleri ile sonuçlanmış, hal böyle olunca toprağın ilk salınımdaki aşırı besini azaltmak için böyle bir öneri reçetesi sunmuşlar ve V2 de bu konuyu düzeltmişler. V1 toprağı ile ADA tarafından önerilen reçeteyi uygulamadan direk kurulumu ciddi tecrübe sahibi kişiler kurabilir gibi duruyor yoksa toprağın besinin biraz seyreltmek gerekiyor yani sizin walstad kurulumu ile hiç bir alakası yok.[/QUOTE]
Yani ben reçeteye uygun şekilde suları değiştirsem bile düzelmeyecek mi bitki erimelerim yoksa bir zamandan sonra oturmaya başlar mı [:(]
[QUOTE=BurtayTugayARTAR]
10 gün hiç su değişimi yapmasanız daha iyi bitkileriniz önce bir adapte olsunlar. Daha sonra canlı yüküne göre haftalık yada on günde bir su değişimi yaparsınız[/QUOTE]
Fakat ada amazonia v1 torfunda 1 ay su değişimi öneriliyor şimdi siz böyle diyince kararsız kaldım.[EDIT]atakan71,2022-03-12 12:25:55[/EDIT]
[QUOTE=BurtayTugayARTAR]
10 gün hiç su değişimi yapmasanız daha iyi bitkileriniz önce bir adapte olsunlar. Daha sonra canlı yüküne göre haftalık yada on günde bir su değişimi yaparsınız[/QUOTE]
Fakat ada amazonia v1 torfunda 1 ay su değişimi öneriliyor şimdi siz böyle diyince kararsız kaldım.[EDIT]atakan71,2022-03-12 12:25:55[/EDIT]
[QUOTE=BurtayTugayARTAR]Kurulumun hayırlı olsun, sorun edecek bir durum yok yeni kurulumda gayet normal [/QUOTE]
Hocam yanıtınız için çok teşekkürler. Neredeyse hepsinde kimisi minik kimisi kocaman olsa da mevcut şuan kararmalar. Günlük su değişimi harici herhangi bir şey yapmalı mıyım ?
[QUOTE=BurtayTugayARTAR]Kurulumun hayırlı olsun, sorun edecek bir durum yok yeni kurulumda gayet normal [/QUOTE]
Hocam yanıtınız için çok teşekkürler. Neredeyse hepsinde kimisi minik kimisi kocaman olsa da mevcut şuan kararmalar. Günlük su değişimi harici herhangi bir şey yapmalı mıyım ?
Arakadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. 8 Martta 2.5 cm bitki torfu 3.5 cm nötr bazalt akvaryum kumu kullanarak walstad metodu ile kurmuş olduğum ve 9 Martta da bitkileri eklemiş olduğum 20 cm cama cam akvaryumumda 1 gündür resimlerde görmüş olduğunuz üzere kararmalar meydana geliyor. Sanırım fazla amonyak bitkileri yakmaya başladı. Veya başka bir şey. Lütfen yardımcı olur musunuz bu durumu nasıl çözebilirim [:'(]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/110320221110321.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/110320221110381.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/110320221110421.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/110320221110491.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/110320221111001.jpg[/IMG]
Arakadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. 8 Martta 2.5 cm bitki torfu 3.5 cm nötr bazalt akvaryum kumu kullanarak walstad metodu ile kurmuş olduğum ve 9 Martta da bitkileri eklemiş olduğum 20 cm cama cam akvaryumumda 1 gündür resimlerde görmüş olduğunuz üzere kararmalar meydana geliyor. Sanırım fazla amonyak bitkileri yakmaya başladı. Veya başka bir şey. Lütfen yardımcı olur musunuz bu durumu nasıl çözebilirim [:'(]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/110320221110321.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/110320221110381.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/110320221110421.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/110320221110491.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232936/110320221111001.jpg[/IMG]
SON MESAJLAR
- Beyaz Benek Mi? hoppala, 23:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Moli İçin Hangi Akvaryum? GhostKoi, 22:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryumum Hobimmm, 22:12
Akvaryum Tanıtımı - Bu Yemden Nereden Temin Edebilirim Muhammetisler, 21:32
Malzemeler ve Yemler Forumu - Blackwater Kurulum MERT16, 19:14
Akvaryum Tanıtımı - 120x40x50h İlk Mbuna Deneyimi xfuriousx, 17:23
Akvaryum Tanıtımı - Demasoni Besleyenler xfuriousx, 16:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karideslerde Kas Nekrozu syerli, 13:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Elimdeki Filtreler İçin Malzeme Önerisi Fin World, 13:31
Filtreleme Seçenekleri - Red Mangrove (rhizophora Mangle) ziyasenkaya, 11:19
Akvaryum Tanıtımı - Hazneli Pipoda Zeolit Kullanır Mı MasterChiefHakan, 10:46
Filtreleme Seçenekleri - Hobiye Yeni Birisi İçin Ciklet Önerisi MasterChiefHakan, 10:13
Yeni Üye Forumu - Amonyak Patlaması Mı? asliaral, 07:16
Malzemeler ve Yemler Forumu - Ember Tetramda İç Parazit Mi Var? Ahmet53, 02:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Ramirezi Yumurtaları Hakkında Sorular darkaura, 01:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Canlı Doğuran Üretim Tavsiyeleri Betta_King, 22:34
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bir Tablet Tuz Kaç Çay Kaşığı GhostKoi, 22:25
Yeni Üye Forumu - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 22:17
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Porof Zihni Sinir Proceleri-akvaryum: GhostKoi, 22:06
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Lepistes Yavrusu Lepistesslerr, 21:36
Canlı Doğuranlar - Sobo Sf 550f Mantik Hatası LepistesAvcısı, 21:02
Yeni Üye Forumu - Salyangoz Sülüğü Karidese Zarar Verirmi Efe ulu, 18:33
Yeni Üye Forumu - Tohum Karidesi Taha Yanık, 18:30
Yeni Üye Forumu - Ramirezilere Tavsiyeler mtaslan, 17:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Üreticilere Yönelik Akvaryum Defteri Mobil App MasterChiefHakan, 15:43
Akvaryum Dünyasından Haberler - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye Orhan76, 14:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Samsung Modul Led, Lt Watt Oranı pianoƒish, 14:11
Aydınlatma - Yine Yeni Yeniden Bitkili Tank Denemesi! ugurbaran, 14:00
Akvaryum Tanıtımı - Üreticilere Yönelik Akvaryum Defteri Mobil App Halo181, 12:34
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek, Tuz Ne Kadar Atılır tugbasenn, 09:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Vatoz Balığı SaRCoPhiLiuS, 08:47
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Ankara Camcı Önerisi kerimkoz, 04:14
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 01:43
Akvaryum Tanıtımı - Biotoecus Dicentrarchus onuribrahim, 00:32
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Aquasphere Tr Youtube Kanalı IgorVladimir, 23:58
Akvaryum Dünyasından Haberler - 5 Ppt Tuzlu Sistemde Bitki Adaptasyonu ErenYildiz, 23:05
Bitki Türleri ve Bakımı - Beta Balığım Betta_King, 22:23
Yeni Üye Forumu - Aequidens Diadema (kral Acara) flanormimar, 21:39
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Albino Kribensis furkanemin, 20:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Hobisinde Metilen Mavisi MasterChiefHakan, 16:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Cikletler Neden Bu Şekilde Yüzüyor? Kürşat Koç, 16:07
Yeni Üye Forumu - Cam Rengi Frkn, 15:27
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci Ahmet53, 11:38
Akvaryum Tanıtımı - DIY Demir Gübresi Hazırlama (Şelatlama) Cihanturk, 10:44
Taban ve Gübreleme - Çalışmayan Isıtıcılar Me0, 09:13
Yeni Üye Forumu - Uzun Konu:sancılı 620 Lt Lik Tank Kurulumu Me0, 09:11
Akvaryum Tanıtımı - Beyaz Benek Tedavi Sonrası Kuyruk Erimesi EmrahGuloglu, 22:39
Yeni Üye Forumu - Sakura Akvaryum thenyx, 21:06
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 21:03
Akvaryum Tanıtımı - 130 Litre Tank İçin Balık Önerileri Uyumlu Türler Ouuz, 19:42
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Sarı Prenses - Beyaz Prenses - İmparator - Auratus Malawi market 23:23
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 23:23
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:37
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:37
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:37
- Flame Wood Kökler hll_aquascaping 22:37
- Kırmızı Flaş Barb 4 Adet Libidish 21:51
- 80 X 40 X 40 Extra Clear Akvaryum Ve Full Set alperemrecakir 21:31
- Yavru Cüce Vatoz 2-4cm AnatoliaAquatics 21:14
- Frontoza Burindi Yavru voltran 19:44
- Genç Damızlık Süper Red Shortfin ( Tülden Doğma ) SinanBulut 19:27
- Mavi - Beyaz Elma Salyangozları TolgahanA 19:13
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 17:54
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 17:54
- Neocaridina Karides, Salyangoz, Özel Tür Lepistes yasiiinyldrm 17:40
- Bakımı Kolay Bitkiler yasiiinyldrm 17:40
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 17:23
- 120x45x50 Ultra Clear Mobilyalı Akvaryum hakanycl 16:35
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 16:00
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:00
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 16:00
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 16:00
- Montecarlo-helferi-rotala Sayhadrica-red-green UraL 15:14
- Discus levak69 14:43
- Yellow Tiger King Cobra Lepistes, L144 Longfin EKAR 14:39
- Acil Satılık Akvaryum Ve Muhtelif Malzemeler Legionsgamer 14:38
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 14:18
- Akvaryum 30*30 metsi 14:18
- Uygun Yerli Üretim Ivanacara Bimaculata Yavruları flanormimar 14:08
- Sıfır İthal Filtreler ootkn 14:07
- Su Soğutucu Cihazı Probu İle ootkn 14:07
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 13:57
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 13:57
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 13:57
- Microfex( Dero Worm) & Sirke Kurdu Amati340 13:57
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 13:52
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 13:52
- Beta SmallCandyThing 13:52
- Özel Moss Türleri. smithiseek 13:30
- Plantbox 90p High Tech Aydınlatma. smithiseek 13:30
- Turuncu Gözlü Kaplan Karides. smithiseek 13:30
- Neocaridina - Caridina Karides- Cüce Kerevit - Yem karidesrehberi 13:19
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 13:19
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 13:19
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 13:19
- Sunsun 603b Dış Filtre TurX 13:09
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 13:08
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 13:08
- Moss Teli CevdetSERBEST 13:08
- Amerika ‘dan Tropikal Ve Vatoz Yemleri edis 13:00
KULLANICILAR
- 82 Online Kullanıcı, 46 Üye
Online Kullanıcılar
SeaWorld,
guneyc,
osmandbnl,
hoppala,
zekigonlum,
kerimkoz,
Kınayu,
mtaslan,
beterzi,
PoTM,
darkaura,
HaydarGul,
TolgahanA,
osmanhoca,
Cengizhan0625,
TheDS,
chapi,
EKAR,
-RBG-,
riderfish,
MrBdk,
LeventYorganci,
Enez,
Durustyilan,
Tatar10,
halongan,
Fatih_hakankaan,
devito,
epidosin,
lonewisp,
barsbingul,
Kaya Özyurt,
yusuf-konca,
Hknçkl,
MiSoSiKiaN,
Sarac0606,
ootkn,
Ehtiyar,
Thunderbird,
urzais,
Musa Yıldız,
DrAA,
syerli,
Brdk64,
ngerekli,
peace41,
recep3410,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.