ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mirza Adar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1779
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
36 dakika önce
Toplam Mesaj:
1046 [0.84 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
112 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mirza Adar ÖZÇAN
Doğum Tarihi:
24 Şubat 2005
İl:
Istanbul
Meslek:
Bartender
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sun was so hot, weather was sweet🥂.

SON 10 MESAJI

Bettam Çok Kötü Durumda
[QUOTE=Taha Yanık]Aslında bilgi çatışması var o yüzden, zaten bir balıkta tek deneyim olamaz deneyimlerin ortalaması olur. [/QUOTE]

Artık çoğu tartışmalar bilgiyi, deneyimi geçti ; kişisel mevzulara dönüyor. Gerçek hayatta olsa, yumruk yumruğa kavga çıkacak laflar yazılıyor. İlginç, anlam veremiyorum ; susup okuyorum.
Bettam Çok Kötü Durumda
[QUOTE=Ehtiyar]
İskorpit tart yemiş galiba bir hafta[:'(].[/QUOTE]

İskorpit abimiz 1 hafta aramızda
olamayacak.

Buradan yöneticilere sesleniyorum betta konusu açılmasın abi bu forumda. Bir tane tartışmasız betta konu olmaz mı ya. İlginç valla. Betta konusu altında ne üyeler gitti🕊🕊. REST IN PEACE.

Keyifli hobiler, iyi akşamlar.

Betta Küp Akvaryumlar
Merhabalar. Gayet güzel duruyorlar.

Bettaya göre değişir. Kimisi yavruya dokunmaz, kimisi büyüklere zarar verir. Benimki borneoları kovalıyor :D.
En güzel fotoğraflarınızı gösterin
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232050/091220242031551.jpg[/IMG]
Delta Tail Betta (the Taci)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232050/091220241848571.jpg[/IMG]
30cm Küp Betta Akvaryumu
[QUOTE=İnci Kefali]

Bu yem uzakdoğu taraflarında üretilen çok iyi olduğunu duyduğum bir yemdir. Neresi satıyor? Benim de bir arkadaşım böyle kutuyla almış, bana da böldü verdi. Balıklarım çok beğendi. Ayrıca kırmızı pigmentasyonu çok yüksek sanıyorum. Beyaz betam pembe, kırmızı betam bordo oldu yem sağ olsun. Başarılı bence.

Sizin balığa da maşallah Mirza Bey.[/QUOTE]

Teşekkür ederim Sayın İnci Kefali. Yemi bir abimim aracığıyla aldım, isterseniz özel mesajdan iletebilirim.[EDIT]Mirza Adar ,2024-12-08 19:29:12[/EDIT]
30cm Küp Betta Akvaryumu
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232050/061220242341061.jpg[/IMG]
[:nazar:]
Yeni Cüce Gurami Akvaryumum
[QUOTE=nurtensultan]Merhabalar
Hala cüce gurami bakıyor musunuz? Sağlıklılar mı? Walstad yöntemiyle akvaryum kurdum cüce gurami bakmak istiyorum. Kronik hastalıkları varmış. Acaba sizde de problem oldu mu diye merak ettim.
[/QUOTE]

Merhabalar. Su, ortam şartlarına dikkat edip; kaliteli ve dengeli yemleme yaptığınız sürece hiç bir sıkıntı olmaz. Balık ithalattan kötü geldiyse, yapacak bir şey yok.

Balıklar icin kronik muhabbetler bana kalırsa halk efsaneleri gibi. BMW mi bu 200 binden sonra motor yesin[:D]
Temu'dan Alışveriş
Temu'dan ben de birkaç defa alışveriş yaptım, sorun yaşamadım. İade işlemleri falan da gayet kolay oluyor, tavsiye ederim.
Albino Endler Dedesi Oldum :)
Boş geçmeyelim:). Çok güzeller, keyifli hobiler[:D].

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.