ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
18 Ocak 2025 09:26
Toplam Mesaj:
9 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Buraj
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Burak
SON 8 MESAJI
Beta Balığın Cinsiyet Hakkında
[QUOTE=Japon & Beta]Akvaryum koşulları, balıkların durumu, her şey hazır ve yan yana koyup ciftlestireceksiniz. Dişiyi erkeğin yanına attınız. Bu süreçten, dişi bütün yumurtalarını döküp akvaryumdan çıkarılana kadar ikisini de beslememelisiniz. Dikkatlerini dağıtacak hiç bir şey olmamalı.
Beyaz benek bir hastalık. Yanlış görmüyorsam ve beyaz benek var ise dişi hasta oldugu için erkeği kovalıyor olabilir,
Akvaryumda ısıtıcı yok ise ve suda bakteri kültürü oluşmadan önce balığı koyduysanız bu yüzden olmuş olabilir. Eger beyaz benek varsa onun tedavisini yapmanız lazım.[/QUOTE]
teşekkür ederim dişide o beyazlık süzgeç altında yumurtlama tüpü değil mi öle okudum ben ama
[QUOTE=Japon & Beta]Akvaryum koşulları, balıkların durumu, her şey hazır ve yan yana koyup ciftlestireceksiniz. Dişiyi erkeğin yanına attınız. Bu süreçten, dişi bütün yumurtalarını döküp akvaryumdan çıkarılana kadar ikisini de beslememelisiniz. Dikkatlerini dağıtacak hiç bir şey olmamalı.
Beyaz benek bir hastalık. Yanlış görmüyorsam ve beyaz benek var ise dişi hasta oldugu için erkeği kovalıyor olabilir,
Akvaryumda ısıtıcı yok ise ve suda bakteri kültürü oluşmadan önce balığı koyduysanız bu yüzden olmuş olabilir. Eger beyaz benek varsa onun tedavisini yapmanız lazım.[/QUOTE]
teşekkür ederim dişide o beyazlık süzgeç altında yumurtlama tüpü değil mi öle okudum ben ama
[QUOTE=Japon & Beta]
Dişi ve erkeği ayri akvaryumlarda bir süre birbirlerine gösterdiniz mi? Bir süreden kasıt balıkların davranışlarına göre değişir 2 gün de olur 1 hafta da.
Dişiyi koymadan önce ikisini de güzelce beslediniz mi?
Erkek köpüğü tam olarak tamamlamamış gibi görünüyor. Ayrıca dişinin formu erkekten iyi duruyor tam tersi olması veya ikisinin de formunun aynı seviyede olması daha makul.
Suyun ısısı kaç derece?
Erkek ve dişiyi yan yana koymanın amacı bildiğiniz üzere çiftleşme sürecinin gerçekleşmesi için onun haricinde yan yana kalıcı yaşayamazlar. Bence ikisini tekrar ayırın. Anlattığım detayları gözden geçirin. Ardından uygun bir zamanda suyu da biraz sarartıp yan yana atarsınız. Ayrıca yan hana koyduğunuzda çiftleşme işlemi tamamlanıp dişiyi ayırana kadar besleme yapmamalısınız.
Bu arada yeni görüyorum. Erkekten beyaz benek olabilir mi yoksa fotogragin kalitesiyle mi alakalı?[/QUOTE]
Erkekten beyaz benek ne demek oluyor tekrar bakarım beyaz benek var ise ne anlama geliyor teşekkür ederim bilgiler için
bir de Ayrıca yan hana koyduğunuzda çiftleşme işlemi tamamlanıp dişiyi ayırana kadar besleme yapmamalısınız. Bu cümleyi biraz acarmısın sana zahmet teşekkürler.[EDIT]Mass,2025-01-16 00:54:24[/EDIT]
[QUOTE=Japon & Beta]
Dişi ve erkeği ayri akvaryumlarda bir süre birbirlerine gösterdiniz mi? Bir süreden kasıt balıkların davranışlarına göre değişir 2 gün de olur 1 hafta da.
Dişiyi koymadan önce ikisini de güzelce beslediniz mi?
Erkek köpüğü tam olarak tamamlamamış gibi görünüyor. Ayrıca dişinin formu erkekten iyi duruyor tam tersi olması veya ikisinin de formunun aynı seviyede olması daha makul.
Suyun ısısı kaç derece?
Erkek ve dişiyi yan yana koymanın amacı bildiğiniz üzere çiftleşme sürecinin gerçekleşmesi için onun haricinde yan yana kalıcı yaşayamazlar. Bence ikisini tekrar ayırın. Anlattığım detayları gözden geçirin. Ardından uygun bir zamanda suyu da biraz sarartıp yan yana atarsınız. Ayrıca yan hana koyduğunuzda çiftleşme işlemi tamamlanıp dişiyi ayırana kadar besleme yapmamalısınız.
Bu arada yeni görüyorum. Erkekten beyaz benek olabilir mi yoksa fotogragin kalitesiyle mi alakalı?[/QUOTE]
Erkekten beyaz benek ne demek oluyor tekrar bakarım beyaz benek var ise ne anlama geliyor teşekkür ederim bilgiler için
bir de Ayrıca yan hana koyduğunuzda çiftleşme işlemi tamamlanıp dişiyi ayırana kadar besleme yapmamalısınız. Bu cümleyi biraz acarmısın sana zahmet teşekkürler.[EDIT]Mass,2025-01-16 00:54:24[/EDIT]
[QUOTE=İsmail_194606946]Evet küçük kuruklu olan dişi akvaryumları yan yana ise çiftleşmek istediği için yapıyor[/QUOTE]
şuan aynı akvaryumdalar ama dişi yanına gidince erkek kaçıyor daha bugün koyduk aynı akvaryuma
[QUOTE=İsmail_194606946]Evet küçük kuruklu olan dişi akvaryumları yan yana ise çiftleşmek istediği için yapıyor[/QUOTE]
şuan aynı akvaryumdalar ama dişi yanına gidince erkek kaçıyor daha bugün koyduk aynı akvaryuma
Merhaba arkadaşlar beta balık aldık erkek dişi erkek köpük yapıyor dişiyi önce ayrı ayrı koyduk sonra aynı akvaryuma aldık fakat dişi değimiz erkeğin yanına gidiyor erkek kaçıyor bu aldığımız dişi dişimi sizce yardım ederseniz sevinirim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232006/150120252312401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232006/150120252312411.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232006/150120252312421.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232006/150120252312431.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232006/150120252312441.jpg[/IMG]
Merhaba arkadaşlar beta balık aldık erkek dişi erkek köpük yapıyor dişiyi önce ayrı ayrı koyduk sonra aynı akvaryuma aldık fakat dişi değimiz erkeğin yanına gidiyor erkek kaçıyor bu aldığımız dişi dişimi sizce yardım ederseniz sevinirim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232006/150120252312401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232006/150120252312411.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232006/150120252312421.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232006/150120252312431.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232006/150120252312441.jpg[/IMG]
Lepistes Akvaryum Nasıl Berrak Yapabilirim ?
[QUOTE=johann]
100 litre civarı iyi olacaktır. En önemli önceliklerimiz filtre ve ısıtıcı olmalı. Hava sıcak deyip ısıtıcı kullanmamazlık etmeyin. Sıcaklık dalgalanmaları balıklarınızda türlü problemlere neden olacaktır. Filtre olarak bu hacimde bir akvaryum için dış filtre iyi olacaktır. Seçenek çok bütçenize kalmış. Akvaryumunuzu bitkilendirirseniz balıklarınız için daha iyi bir ortam olur. Elodea, tilki kuyruğu gibi bakımı kolay özel isteği olmayan bitkiler kullanabilirsiniz. Bulabilirseniz lepistes otu(guppy grass - najas) da iyi bir alternatif olabilir. Zeminde dere kumu da olur hagen kum da olur. Burda da alternatif çok yine biraz da bütçe meselesi. Aydınlatma için yukarıda saydığım bitkilere özel bir ışık gerekmiyor. Masa lambası bile kullanan oluyor [:D]. Almayı düşündüğünüz akvaryumun kendi aydınlatması yetecektir diye düşünüyorum. Yemler konusunda da önerim tek bir yemde takılı kalmamanız. Yem çeşitliliğiniz olsun. Keyifli hobiler dilerim.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim ben 1 tane buldum akvaryum genişlik 85 cm derinlik derinlik 40 yukseklik 30 cm yeterlimidir.
[QUOTE=johann]
100 litre civarı iyi olacaktır. En önemli önceliklerimiz filtre ve ısıtıcı olmalı. Hava sıcak deyip ısıtıcı kullanmamazlık etmeyin. Sıcaklık dalgalanmaları balıklarınızda türlü problemlere neden olacaktır. Filtre olarak bu hacimde bir akvaryum için dış filtre iyi olacaktır. Seçenek çok bütçenize kalmış. Akvaryumunuzu bitkilendirirseniz balıklarınız için daha iyi bir ortam olur. Elodea, tilki kuyruğu gibi bakımı kolay özel isteği olmayan bitkiler kullanabilirsiniz. Bulabilirseniz lepistes otu(guppy grass - najas) da iyi bir alternatif olabilir. Zeminde dere kumu da olur hagen kum da olur. Burda da alternatif çok yine biraz da bütçe meselesi. Aydınlatma için yukarıda saydığım bitkilere özel bir ışık gerekmiyor. Masa lambası bile kullanan oluyor [:D]. Almayı düşündüğünüz akvaryumun kendi aydınlatması yetecektir diye düşünüyorum. Yemler konusunda da önerim tek bir yemde takılı kalmamanız. Yem çeşitliliğiniz olsun. Keyifli hobiler dilerim.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim ben 1 tane buldum akvaryum genişlik 85 cm derinlik derinlik 40 yukseklik 30 cm yeterlimidir.
[QUOTE=Denizs]İlk olarak akvaryumu sağlıklı tutan döngüyü öğrenerek başlayın: https://www.akvaryum.com/forum/yeni_tank_sendromu_ve_azot_dongusu_k877167_sn1.asp
Akvaryum boyutu olarak 70x40x40 olabilir. Çünkü 1 aya 2-3 katına çıkacaktır nüfus. Bu hacime dış filtre öneririm, Eheim 2213. Üstte Johann’ın yazdığına katılıyorum. Hava motoru bir işe yaramaz. Filtre almanız lazım. İsterseniz canlı doğrundan vazgeçip, tetra türlerine yönelebilirsiniz. Rasbora, ember tetra gibi. [/QUOTE]
Çok tesekkur ederim alti mobilyali uygun fiyatlara akvaryumlar buldum bakıyorum
[QUOTE=Denizs]İlk olarak akvaryumu sağlıklı tutan döngüyü öğrenerek başlayın: https://www.akvaryum.com/forum/yeni_tank_sendromu_ve_azot_dongusu_k877167_sn1.asp
Akvaryum boyutu olarak 70x40x40 olabilir. Çünkü 1 aya 2-3 katına çıkacaktır nüfus. Bu hacime dış filtre öneririm, Eheim 2213. Üstte Johann’ın yazdığına katılıyorum. Hava motoru bir işe yaramaz. Filtre almanız lazım. İsterseniz canlı doğrundan vazgeçip, tetra türlerine yönelebilirsiniz. Rasbora, ember tetra gibi. [/QUOTE]
Çok tesekkur ederim alti mobilyali uygun fiyatlara akvaryumlar buldum bakıyorum
[QUOTE=Beta_balik]Bilginiz olmadan bir daha hayvan almayabilirsiniz mesela. 10 litrede 18 balık besleyip su neden kirleniyor demek aşırı mantıksız. [/QUOTE]
Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için ama bu balıkları alırken aldığım hobici arkadaş bu ölçülerde akvaryumun yeteceğini söyledi ve kendisi önerdi mesale bu yazdığım mesajda yeni başlamış biri olduğumu anlamanız lazımdı ve bu akvaryumu kafama göre almadığımı bilmeniz gerekirdi profesyonel bir doğurgan canlı besleyen birisiyseniz. Ve keşke böle bir mesaj yazmak yerine önce insan gibi sizi yanlış yönlendirme yapmışlar şu ölçüler şu kadar balığa bir akvaryum alın demek daha dogru olur. Bak mesale diğer arkadaş ne güzel yazmış lütfen kimseyi bilmeden bir daha yargılamayın güzel dilde anlatin her şeyi guzel olur her sey ozaman inanin.
[QUOTE=johann]Merhaba. Birkaç yanlışı bir arada yapmışsınız. Öncelikle hava motoru tek başıma suyu temizlemez ya pipo filtre gibi sistemlere takmanız gerekli yada iç filtre, şelale filtre, dış filtre gibi seçeneklerden birisini kullanmalısınız. İkinci olarak Beyza hanımın da belirttiği gibi küçük hacimde çok sayıda canlı besliyorsunuz. Hacimi büyütmeden bu kadar lepistese bakmanız ancak onlara eziyet olur. En kısa sürede çok daha büyük hacimli bir akvaryuma geçin, kurulumunuz tercihen bitkili olsun ve uygun bir filtreleme sistemi kurun. Bunları yapamayacaksanız da lepistesleri sahiplendirin.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim bilgilendirme yaptığınız için benim Acemiligime geldi hemen degistirecem merak etmeyin yukardaki arkadaşa gerekenleri söyledim zaten bana almam gereken akvaryum ölçüleri verirmisiniz ? Maksimum 20 lepistes balık varmış gibi teşekkür ederim. Ve sizden ricam gerekecek malzemeleri petshopcular satış için herseyi alin diyorlar. Ben bu kadar baligi acemilikten aldım onun ayri uzun hikayesi var.
[QUOTE=Beta_balik]Bilginiz olmadan bir daha hayvan almayabilirsiniz mesela. 10 litrede 18 balık besleyip su neden kirleniyor demek aşırı mantıksız. [/QUOTE]
Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için ama bu balıkları alırken aldığım hobici arkadaş bu ölçülerde akvaryumun yeteceğini söyledi ve kendisi önerdi mesale bu yazdığım mesajda yeni başlamış biri olduğumu anlamanız lazımdı ve bu akvaryumu kafama göre almadığımı bilmeniz gerekirdi profesyonel bir doğurgan canlı besleyen birisiyseniz. Ve keşke böle bir mesaj yazmak yerine önce insan gibi sizi yanlış yönlendirme yapmışlar şu ölçüler şu kadar balığa bir akvaryum alın demek daha dogru olur. Bak mesale diğer arkadaş ne güzel yazmış lütfen kimseyi bilmeden bir daha yargılamayın güzel dilde anlatin her şeyi guzel olur her sey ozaman inanin.
[QUOTE=johann]Merhaba. Birkaç yanlışı bir arada yapmışsınız. Öncelikle hava motoru tek başıma suyu temizlemez ya pipo filtre gibi sistemlere takmanız gerekli yada iç filtre, şelale filtre, dış filtre gibi seçeneklerden birisini kullanmalısınız. İkinci olarak Beyza hanımın da belirttiği gibi küçük hacimde çok sayıda canlı besliyorsunuz. Hacimi büyütmeden bu kadar lepistese bakmanız ancak onlara eziyet olur. En kısa sürede çok daha büyük hacimli bir akvaryuma geçin, kurulumunuz tercihen bitkili olsun ve uygun bir filtreleme sistemi kurun. Bunları yapamayacaksanız da lepistesleri sahiplendirin.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim bilgilendirme yaptığınız için benim Acemiligime geldi hemen degistirecem merak etmeyin yukardaki arkadaşa gerekenleri söyledim zaten bana almam gereken akvaryum ölçüleri verirmisiniz ? Maksimum 20 lepistes balık varmış gibi teşekkür ederim. Ve sizden ricam gerekecek malzemeleri petshopcular satış için herseyi alin diyorlar. Ben bu kadar baligi acemilikten aldım onun ayri uzun hikayesi var.
Merhaba oncelikle iyi bayranlar. Genişlik 50 cm derinlik 15 cm civarı akvaryumum var 18 tane lepistes balik besliyorum ama suyu haftada 1 suyu degistirsem de bulanik hava motoru var sadece ice takilan ne yapabilirim cam gibi berraj su olması için yardimlariniz icin simdiden teşekkür ederim.
Merhaba oncelikle iyi bayranlar. Genişlik 50 cm derinlik 15 cm civarı akvaryumum var 18 tane lepistes balik besliyorum ama suyu haftada 1 suyu degistirsem de bulanik hava motoru var sadece ice takilan ne yapabilirim cam gibi berraj su olması için yardimlariniz icin simdiden teşekkür ederim.
SON MESAJLAR
- 30x30x30 Azizdurdenn, 03:02
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığı/ Tür Tavsiyesi beary, 02:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepisteste Çaprazlayarak Yeni Tür eminustundag, 01:42
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryumum İçin Zemin Kumu Seçimi beary, 01:40
Taban ve Gübreleme - Tetraodon Lineatus(fahaka) Hakkında Azizdurdenn, 01:39
Acı Su Balıkları Tanıtımı - Balığım Hasta Ehtiyar, 01:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Tanımlayamadığım Bir Problem Var Ehtiyar, 00:59
Yeni Üye Forumu - Balıklar Hangi Neden Yüzünden Stres Yapmıs Ömer türk, 00:44
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Akvaryumum A Uycak Bitki İsmail_194606946, 00:05
Filtreleme Seçenekleri - 100 Lt Akvaryumda Bakabileceğim Canlılar İsmail_194606946, 00:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discusa Çilek aymnrl, 23:58
Discus - Hailea Rp 600 Filtresini Kullanan Var Mı ? Canbudakkkk, 23:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discusta Saklanma Problemi aymnrl, 23:51
Discus - İthal Akvaryum Filtresi ahmetfiratozkaya, 23:51
Yeni Üye Forumu - Camda Yosun Sorunum Var SÜMER_38, 23:48
Yeni Üye Forumu - Yan Sump Sürekli Tıkanıyor aymnrl, 23:47
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Ic Filtre SÜMER_38, 23:46
Yeni Üye Forumu - Pengasuslar Burda Yaşarmı? SÜMER_38, 23:43
Yeni Üye Forumu - İzmir'de Discus Üreticisi aymnrl, 23:40
Discus - Dip Çekimi Ve Lepistes Doğum Yapmıyor İsmail_194606946, 23:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aydınlatma Tavsiyesi Kturan06, 22:52
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bitkiler Gelişmiyor Kturan06, 22:49
Bitki Türleri ve Bakımı - 11 Yillik Sifir Yem Kullanilir Mi? xhan, 22:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığım Bettamtailung, 22:43
Yeni Üye Forumu - Balığın Ağzı Dolumu? MuTLu, 22:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Ucuz Yollu Resif 9.ay Cardinalfish, 22:26
Deniz Akvaryumları Genel - 60x40x40 High-tech Kurulumu MrtGn, 22:14
Akvaryum Tanıtımı - Bu Yem Betta İçin Uygun Mu? Japon & Beta, 22:12
Labirentliler - Oranda Japon Balığında Kafada Beyazlık ahmetfiratozkaya, 21:13
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Leleupi Calvus İçin Fikir mertt1925, 21:12
Yeni Üye Forumu - Balığım Hamile Mi Doğurdu Mu İnci Kefali, 20:17
Akvaryum Dünyasından Haberler - Zebra Kuyruk Dibinde Kızarıklık CesurC, 20:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Oranda Yem Yemiyor. SİGMA BALIK😎, 19:14
Hastalıklar ve İlaçlar - Bunu Betam İçin Kullanabilir Miyim Erbetta, 19:02
Labirentliler - Böcek Malikanesi Busra1753, 18:57
Akvaryum Tanıtımı - Ankarada Ranchu Satan Yer Bilenler Buraya! xhan, 18:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betalar Ve Akvaryum Temizleyiciler İnci Kefali, 18:27
Labirentliler - konuşan vatoz hakkında bilgi verebilirmisiniz ilkeallen, 18:26
Kedi Balıkları Forumu - Suda Nokta Kadar Canlı ternapi, 18:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Baligimin Nesi Var? Taha Yanık, 18:20
Labirentliler - Kiraz Karides Yumurta Akvarist Taha, 18:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Balıkları İnci Kefali, 17:45
Yeni Üye Forumu - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” Qnur89, 17:41
Akvaryum Tanıtımı - 90.50.50 Bitkili Akvaryum Ekipmanlarım ercane, 17:04
Malzemeler ve Yemler Forumu - 40x40x40 Bitkili Tank İçin Lepistes Harici Öneri ercane, 16:55
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 16:47
Akvaryum Tanıtımı - Mini Beta Akvaryumu Ehtiyar, 16:44
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumda Nematod Sorunu bendeniztayfun, 16:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Sumplu Hamburg Filtre Vs Mobiler Hamburg Filtre hokia386, 15:48
Filtreleme Seçenekleri - Nitrit Seviyesi Yüksek Orhan76, 15:30
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Black Flame Wood cagdas_0606 02:54
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 02:54
- Böyle Form Başka Yerde Yok cagdas_0606 02:54
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 02:47
- Katil Salyangoz jezey 02:47
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 02:47
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 02:47
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 02:47
- Hobiyi Bırakıyorum Çeşitli Akvaryum Malzemeleri barsbingul 00:15
- Hobiyi Bırakıyorum Çeşitli Akvaryum Canlıları barsbingul 00:15
- Sarı Ateş Neon Karides (toplu Satış) TahaArif 00:11
- Eş Kribensis palankesli 23:56
- Tetra Tec Ex-700 Dış Filtre Ve Powerled Armatür palankesli 23:56
- Lepistes Otu+pelia Moss Çok Ucuz Yetişen Alır ARMONYS 22:57
- 120x60x60 Akvaryum. gsx1300rhayabusa 22:54
- 25 Adet 4-5 Cm Arasında Siyah Cuce Vatoz tetikk 22:50
- Malawi Erkekler AlisBaba 22:38
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 22:27
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:27
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:27
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:27
- 4-5 Cm. Malawi Ciklet Yavruları KingMaker 22:24
- Flo Armatür, Isıtıcı CanB 22:00
- Dophin Af012 Otomatik Yem Makinası CanB 22:00
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 21:27
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 21:27
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 21:27
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 21:27
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 21:23
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 21:23
- Küpler Balikcidede 21:23
- Lda16 Red Marble Düz Kuyruk Ve Cüce Vatoz Yavrular Balikcidede 21:23
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 21:07
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:07
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 21:04
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 21:04
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 21:03
- Ista Regülatör Furcifer 21:03
- 2.67 Tüp Furcifer 21:03
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 21:03
- Aksan 45 Derece Optiwhite Sehpalı Akvaryum Set. Furcifer 21:03
- Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 20:40
- Üç Noktalı Gurami && Rasbora & Albino Cüce Vatoz kerem1135 20:40
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 20:24
- Hbwhite Lepistes TheCoffin 20:24
- Akvaryum Aydınlatma Powerled Malzemeleri gokhan0063 20:11
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 19:55
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 19:55
- Canlı Yemler ( Yeni Auloforus - Microfex ) Rafayel 19:31
- Hobiciden Albino Kipili Yavruları veyselsimsek 19:30
KULLANICILAR
- 57 Online Kullanıcı, 31 Üye
Online Kullanıcılar
Azizdurdenn,
Ehtiyar,
emraht,
bediiarda,
MiSoSiKiaN,
-Ma-,
aykome,
ozelturlepistes,
beary,
ahmetfiratozkaya,
MaxKrone,
Aporetti,
1Balikci,
kdrackgz,
arapaima,
Hoppala,
onur_0606,
ternapi,
batuhanbhar,
-RBG-,
efkango,
93modeldogan,
DTxLorD,
cagdas_0606,
Canbudakkkk,
ezc06,
Kazancioglu,
Hidro Dinamik,
Güneş 17 ve 362,
hashüs,
jezey,
MehmetSerkan,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.