ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
FURKANTIRRUN
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
21 Temmuz 2021 17:45
Toplam Mesaj:
15 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Furkan Can
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Içel
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Yeni başladı...
SON 10 MESAJI
Kaliteli Akvaryumu Nereden Bulabilirim?
[QUOTE=Denizs]Hayır motorsuz olanlarından alın. Hava motorunu ona bağlarsınız. Bu şekil de:[URL]https://www.atakanpetshop.com/balik/tatli-su/filtreler/sunger-filtreler/aquawing-aq155-uretim-filtresi[/URL][/QUOTE][QUOTE=Denizs]Hayır motorsuz olanlarından alın. Hava motorunu ona bağlarsınız. Bu şekil de:[URL]https://www.atakanpetshop.com/balik/tatli-su/filtreler/sunger-filtreler/aquawing-aq155-uretim-filtresi[/URL][/QUOTE]
Peki bu ürünü nasıl takacaüım hava motoruna? Ayrıca takılabildiğinden emin misiniz? Sonra sorun çıkmasın.
[QUOTE=Denizs]Hayır motorsuz olanlarından alın. Hava motorunu ona bağlarsınız. Bu şekil de:[URL]https://www.atakanpetshop.com/balik/tatli-su/filtreler/sunger-filtreler/aquawing-aq155-uretim-filtresi[/URL][/QUOTE][QUOTE=Denizs]Hayır motorsuz olanlarından alın. Hava motorunu ona bağlarsınız. Bu şekil de:[URL]https://www.atakanpetshop.com/balik/tatli-su/filtreler/sunger-filtreler/aquawing-aq155-uretim-filtresi[/URL][/QUOTE]
Peki bu ürünü nasıl takacaüım hava motoruna? Ayrıca takılabildiğinden emin misiniz? Sonra sorun çıkmasın.
[QUOTE=Denizs]Ne demek rica ederim.Filtre için hayır, olmaz.Üstünde yazan değerler hiçbir filtre için doğru değildir. Sunsun 602-b ile 603-b’nin tek farkı 603-b’nin kova hacminin daha büyük olması. İkisi de kâğıt üzerinde saate 400 litre çeviriyor.Ama normal hali en iyi ihtimalle saate 300 litre çevirir. Üstüne kirlendikçe debi daha da düşer. Bence sunsun en fazla 70-80 litrelerde kullanılır. O da balık yüküne bağlı. Önerim sunsun 603+ pipo filtre kullanmanız. [/QUOTE]
O zaman yanına şunu alıyorum extra olarak dophin sfp 16
[QUOTE=Denizs]Ne demek rica ederim.Filtre için hayır, olmaz.Üstünde yazan değerler hiçbir filtre için doğru değildir. Sunsun 602-b ile 603-b’nin tek farkı 603-b’nin kova hacminin daha büyük olması. İkisi de kâğıt üzerinde saate 400 litre çeviriyor.Ama normal hali en iyi ihtimalle saate 300 litre çevirir. Üstüne kirlendikçe debi daha da düşer. Bence sunsun en fazla 70-80 litrelerde kullanılır. O da balık yüküne bağlı. Önerim sunsun 603+ pipo filtre kullanmanız. [/QUOTE]
O zaman yanına şunu alıyorum extra olarak dophin sfp 16
[QUOTE=Denizs]Sunsun dış filtre yetersiz gelecektir. Yanına bir adet pipo filtre koyarsanız daha iyi olur. Hava motorunu da buna bağlarsınız. Isıtıcı ve floresan iyi. Dış filtre için seachem matrix öneririm.(Kısaca Matrix balıklar için zehirli olan amonyağı daha az zehirli olan nitrata, nitratı ise su değişimleri ile akvaryumdan çıkarıyoruz. ) Suyun ilk değdiği yere yani en üst kısma içinden çıkan orta boyut gözenekli süngeri koyun. Ardından 1l seachem matrix ve son kata bir kat elyaf. İsteğe göre seachem purigen koyabilirsiniz. Boru gibi küçük şeyler dediğiniz büyük ihtimalle seramik. Matirx ile aynı işi yapıyor ama matrix daha iyi. (Matrix yerine sera siporax veya eheim substrat pro koyulabilir.)[/QUOTE]
Dediğiniz gibi purigen ve matrixleri sepete ekledim. Bilgiler için teşekkürler.
[QUOTE=Denizs]Sunsun dış filtre yetersiz gelecektir. Yanına bir adet pipo filtre koyarsanız daha iyi olur. Hava motorunu da buna bağlarsınız. Isıtıcı ve floresan iyi. Dış filtre için seachem matrix öneririm.(Kısaca Matrix balıklar için zehirli olan amonyağı daha az zehirli olan nitrata, nitratı ise su değişimleri ile akvaryumdan çıkarıyoruz. ) Suyun ilk değdiği yere yani en üst kısma içinden çıkan orta boyut gözenekli süngeri koyun. Ardından 1l seachem matrix ve son kata bir kat elyaf. İsteğe göre seachem purigen koyabilirsiniz. Boru gibi küçük şeyler dediğiniz büyük ihtimalle seramik. Matirx ile aynı işi yapıyor ama matrix daha iyi. (Matrix yerine sera siporax veya eheim substrat pro koyulabilir.)[/QUOTE]
Peki extra filtre almak yerine Sunsun HW-603B New Desing şu modele yükseltsek olmaz mı? Açıklamada 150 lt ye kadar işini görüyor.[EDIT]FURKANTIRRUN,2021-07-20 20:28:44[/EDIT]
Dediğiniz gibi purigen ve matrixleri sepete ekledim. Bilgiler için teşekkürler.
Peki extra filtre almak yerine Sunsun HW-603B New Desing şu modele yükseltsek olmaz mı? Açıklamada 150 lt ye kadar işini görüyor.[EDIT]FURKANTIRRUN,2021-07-20 20:28:44[/EDIT]
[QUOTE=Yorum yapmaz]Konu Sahibi ne yazsa yorumlardan sonra başka türe geçiliyor.
Konu sahibi daha çok araştırma yapmalı bence.
Ayrıca bütçeyi arttırın sonra tür ve balık işine girin. Çok maliyetli bir hobi bu. [/QUOTE]
Dediğiniz gibi ucuz malzemelerden kurtuldum ve akvaryum için 1700 tl gibi bir bütçe ayırdım. Şimdi malzemeleri yazacağım.
Akvaryum ölçüleri olarak 75 40 40 boyutlarında 120 litrelik bir canlı doğuran (molly kılıçkuyruk ve elma salyangozu) akvaryumu yapıyorum.
Malzemeler:
Dekor:
10 kg hagen kum
1 kg lav kayası
moss bitki
tilki kuyruğu bitkisi
Teknolojik ürünler:
https://www.trendyol.com/sunsun/dis-filtre-400-lh-6w-beyaz-govde-p-1197305?boutiqueId=569126&merchantId=377082
https://www.trendyol.com/tetra/tec-aps-300-cift-cikisli-hava-motoru-siyah-4-5watt-p-1199933?boutiqueId=575273&merchantId=108250
https://www.trendyol.com/tetra/tec-ht-100-w-akvaryum-su-isiticisi-100-150lt-p-1197011?boutiqueId=575273&merchantId=126492
sera daylight brilliant t5 floresan 24w 438mm 6000k
Ürünler bu şekilde eksik ve ya kötü ürün varsa söylersiniz.
Bir şey daha sormak istiyorum ben bu dış filtrenin içine hangi malzemeleri koyacağım? Bu katmanlara boru gibi küçük şeyler attıklarını gördüm adlarını tam olarak yazar mısınız? [EDIT]FURKANTIRRUN,2021-07-20 18:55:59[/EDIT]
[QUOTE=Yorum yapmaz]Konu Sahibi ne yazsa yorumlardan sonra başka türe geçiliyor.
Konu sahibi daha çok araştırma yapmalı bence.
Ayrıca bütçeyi arttırın sonra tür ve balık işine girin. Çok maliyetli bir hobi bu. [/QUOTE]
Dediğiniz gibi ucuz malzemelerden kurtuldum ve akvaryum için 1700 tl gibi bir bütçe ayırdım. Şimdi malzemeleri yazacağım.
Akvaryum ölçüleri olarak 75 40 40 boyutlarında 120 litrelik bir canlı doğuran (molly kılıçkuyruk ve elma salyangozu) akvaryumu yapıyorum.
Malzemeler:
Dekor:
10 kg hagen kum
1 kg lav kayası
moss bitki
tilki kuyruğu bitkisi
Teknolojik ürünler:
https://www.trendyol.com/sunsun/dis-filtre-400-lh-6w-beyaz-govde-p-1197305?boutiqueId=569126&merchantId=377082
https://www.trendyol.com/tetra/tec-aps-300-cift-cikisli-hava-motoru-siyah-4-5watt-p-1199933?boutiqueId=575273&merchantId=108250
https://www.trendyol.com/tetra/tec-ht-100-w-akvaryum-su-isiticisi-100-150lt-p-1197011?boutiqueId=575273&merchantId=126492
sera daylight brilliant t5 floresan 24w 438mm 6000k
Ürünler bu şekilde eksik ve ya kötü ürün varsa söylersiniz.
Bir şey daha sormak istiyorum ben bu dış filtrenin içine hangi malzemeleri koyacağım? Bu katmanlara boru gibi küçük şeyler attıklarını gördüm adlarını tam olarak yazar mısınız? [EDIT]FURKANTIRRUN,2021-07-20 18:55:59[/EDIT]
Molly Akvaryumu Nasıl Olmalıdır?
[QUOTE=Mert3eki]Molly için önce 1 erkek 3 dişi alın her ay yavru alırsın bitki olarak uzun bitkilerden elodea tilki kuyruğu kullanabilirsiniz ayrıca saz bitkisinden az alın hızla çoyalır birkaç dal alın ve üstlerine Moss türlerinden bir çeşit seçip dalın üstüne ağaç gibi koyun ve taş alın taşların üstüne Java fern güzel olur zeminede birkaç Moss daha koyun ve Moss ile Java ferni misin ile sabitleyin sonra bitkiler tutununca misinayı çözebilirsinsiniz ayriyeten kum olarak hagen kum kullanın derim biraz pahalı ama görünümü güzel ve minareli bol ama lav kumu kullanabilirsiniz rengi kahverengimsi ama mineral bakımından zengin ve hagen kumdan daha ucuz.
Son olarak en önemli nokta o akvaryumda en fazla bence yetişkin 25 Molly beslemek sağlıklı olur ama isterseniz bu sayıyı 35-40 yapabilirsiniz.
İyi hobiler dilerim.[/QUOTE
Dere kumu kullansam sorun olur mu? [EDIT]FURKANTIRRUN,2021-07-20 16:11:33[/EDIT]
[QUOTE=Mert3eki]Molly için önce 1 erkek 3 dişi alın her ay yavru alırsın bitki olarak uzun bitkilerden elodea tilki kuyruğu kullanabilirsiniz ayrıca saz bitkisinden az alın hızla çoyalır birkaç dal alın ve üstlerine Moss türlerinden bir çeşit seçip dalın üstüne ağaç gibi koyun ve taş alın taşların üstüne Java fern güzel olur zeminede birkaç Moss daha koyun ve Moss ile Java ferni misin ile sabitleyin sonra bitkiler tutununca misinayı çözebilirsinsiniz ayriyeten kum olarak hagen kum kullanın derim biraz pahalı ama görünümü güzel ve minareli bol ama lav kumu kullanabilirsiniz rengi kahverengimsi ama mineral bakımından zengin ve hagen kumdan daha ucuz.
Son olarak en önemli nokta o akvaryumda en fazla bence yetişkin 25 Molly beslemek sağlıklı olur ama isterseniz bu sayıyı 35-40 yapabilirsiniz.
İyi hobiler dilerim.[/QUOTE]
elodea için t5 daylight yeterli midir?
İyi hobiler dilerim.[/QUOTE
Dere kumu kullansam sorun olur mu? [EDIT]FURKANTIRRUN,2021-07-20 16:11:33[/EDIT]
İyi hobiler dilerim.[/QUOTE]
elodea için t5 daylight yeterli midir?
Molly Akvaryumu Nasıl Olmalıdır?
Merhaba 100 litrelik bir akvaryumda kaç molly besleyebiliriz?
Hangi bitkiler uygundur?
Extra olarak bide elmsa salyangozu beslemek istiyorum hepsi için uygun bir akvaryum nasıl olmalı?
Merhaba 100 litrelik bir akvaryumda kaç molly besleyebiliriz?
Hangi bitkiler uygundur?
Extra olarak bide elmsa salyangozu beslemek istiyorum hepsi için uygun bir akvaryum nasıl olmalı?
[QUOTE=İlsiuon] yüksek hacimli akvaryumların patlamamasını sağlar ve akvaryumu sağlamlaştırır, internette aratarak daha fazla şey bulabilirsiniz.[/QUOTE]
Sence 100 litrelik akvaryumun ölçüleri nasıl olmalı?
[QUOTE=İlsiuon] yüksek hacimli akvaryumların patlamamasını sağlar ve akvaryumu sağlamlaştırır, internette aratarak daha fazla şey bulabilirsiniz.[/QUOTE]
Sence 100 litrelik akvaryumun ölçüleri nasıl olmalı?
[QUOTE=İlsiuon] camcıya hiç akvaryum yaptınızmı diye sorun öyle yaptırın, kayıt kuşak attırmayı unutmayın.[/QUOTE]
kayıt kuşak tam olarak nedir?
[QUOTE=İlsiuon] camcıya hiç akvaryum yaptınızmı diye sorun öyle yaptırın, kayıt kuşak attırmayı unutmayın.[/QUOTE]
kayıt kuşak tam olarak nedir?
[QUOTE=Emre0012]Öncelikle japona hiç girmeyin. Bu hacimde bakmanız mümkün değil. Ya hacmi küçültüp ( 25-30 lt örneğin), tek bir beta besleyin. Ya da 60 70 litrelik bir akvaryumda canlıdoğuran veya tetra sürüsü besleyin.
-Dophin güzeldir. İşinizi görür.
-Tetra ısıtıcıyı ben de kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım henüz.
-Bu dere kumunu ben de kullanıyorum. Lowtech bitkiler için sıkıntı yaratmaz size. Çöpçü besleyecekseniz silis kumu daya iyi olabilir.[/QUOTE]
100 litrelik bir akvaryum kestirmeyi düşünüyorum yaptırıyorken iyisini yaptıralım. 100 litrede kılıçkuyruk,lepistes ve çöpçü iyi olabilir diye düşünüyorum. Sizin yorumunuz nedir?
[QUOTE=Emre0012]Öncelikle japona hiç girmeyin. Bu hacimde bakmanız mümkün değil. Ya hacmi küçültüp ( 25-30 lt örneğin), tek bir beta besleyin. Ya da 60 70 litrelik bir akvaryumda canlıdoğuran veya tetra sürüsü besleyin.
-Dophin güzeldir. İşinizi görür.
-Tetra ısıtıcıyı ben de kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım henüz.
-Bu dere kumunu ben de kullanıyorum. Lowtech bitkiler için sıkıntı yaratmaz size. Çöpçü besleyecekseniz silis kumu daya iyi olabilir.[/QUOTE]
100 litrelik bir akvaryum kestirmeyi düşünüyorum yaptırıyorken iyisini yaptıralım. 100 litrede kılıçkuyruk,lepistes ve çöpçü iyi olabilir diye düşünüyorum. Sizin yorumunuz nedir?
[QUOTE=Emre0012]Bence bu fiyata bunu alacağınıza camcıya extra clear cama cam 40-50 litrelik yaptırsanız daha göze hoş geleceğini düşünüyorum.
-100 liraya işinizi görecek güzel bir şelale filtre alabilirsiniz.
-Yine 100-150 bandında kaliteli bir ısıtıcı. Ben tetra ht kullanıyorum tavsiye ederim.
-Işık: Wolfram markasının armatürleri uygun fiyatlı oluyor 100-150 tl bandında işinizi görür.
-Bitki: atakanpetshop, mossdeposu ve akvared önerebilirim. Max 100 lira birkiye harcanabilir.
-Kum lav kırığı, dere kumu olabilir
[/QUOTE]
Şu 3 ürün nasıldır?
https://www.akakce.com/akvaryum-ic-filtre/en-ucuz-dophin-h80-askili-selale-filtre-fiyati727851103.html
https://www.atakanpetshop.com/dere-kumlari/vitasand-dere-kumu-1-2mm-10-kg
He birde hava motoru nasıldır güvenebilirmiyiz?[EDIT]FURKANTIRRUN,2021-07-18 16:38:44[/EDIT]
[QUOTE=Emre0012]Bence bu fiyata bunu alacağınıza camcıya extra clear cama cam 40-50 litrelik yaptırsanız daha göze hoş geleceğini düşünüyorum.
-100 liraya işinizi görecek güzel bir şelale filtre alabilirsiniz.
-Yine 100-150 bandında kaliteli bir ısıtıcı. Ben tetra ht kullanıyorum tavsiye ederim.
-Işık: Wolfram markasının armatürleri uygun fiyatlı oluyor 100-150 tl bandında işinizi görür.
-Bitki: atakanpetshop, mossdeposu ve akvared önerebilirim. Max 100 lira birkiye harcanabilir.
-Kum lav kırığı, dere kumu olabilir
[/QUOTE]
Şu 3 ürün nasıldır?
https://www.akakce.com/akvaryum-ic-filtre/en-ucuz-dophin-h80-askili-selale-filtre-fiyati727851103.html
https://www.atakanpetshop.com/dere-kumlari/vitasand-dere-kumu-1-2mm-10-kg
He birde hava motoru nasıldır güvenebilirmiyiz?[EDIT]FURKANTIRRUN,2021-07-18 16:38:44[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 00:58
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryum Güvenliği Aquavatis, 00:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetrasgenetic Tetralarda Bilinmeyen Ölüm Nnadide, 00:00
Yeni Üye Forumu - Aydınlatma İçin Desteğinize İhtiyacım Var BlackkEaglee, 23:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Arslan Bettamın Yeni Krallığı MCY4, 23:09
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MCY4, 23:08
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkili Doğal Akvaryumlarım nurtensultan, 22:35
Akvaryum Tanıtımı - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 21:49
Akvaryum Tanıtımı - Blackwater🍂🍁🤩 Ozmoziz, 21:23
Akvaryum Tanıtımı - Thumbi West Samet20, 20:46
Yeni Üye Forumu - Mavi Renk Maymun Kafa Cichlid uozgul, 20:42
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri - Akvaryum Masası Güçlendirme murodur67, 19:51
Yeni Üye Forumu - Yeni Başlayan Biri İçin Görsel Tank Kurulumu Oğuzhan43, 18:43
Yeni Üye Forumu - Nerite Salyangoz Sorunu TheDS, 17:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Askı Dış Filtre - Yeşil Su Sorunu - Malzeme ? Kalyoncu, 14:49
Filtreleme Seçenekleri - Hava Motoru enesapaydin24, 13:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığıma Bir Bakar Mısınız sukeyne, 13:20
Canlı Doğuranlar - İthal Balon Moly Hamile Mi tunahannn28, 10:58
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Tidal 35 Yerine Yeni Şelale Filtre Tavsiyesi dreamxx, 10:52
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumdaki Bitkilerimde Kahverengileşme nazsahinn, 10:41
Yeni Üye Forumu - Karides İle Yaşabilçek Balık Önerisi scorpion26, 09:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum Kum Onerisi yyiImaz, 02:32
Yeni Üye Forumu - Devamli Uçuşan Cisimler MCY4, 23:45
Filtreleme Seçenekleri - Hızlı Bir Nano Kurulum Yapmam Gerekiyor İnci Kefali, 21:53
Bitki Akvaryumları Genel - İki 100w Isıtıcı Mı Tek 200w Isıtıcı Mı MCY4, 20:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tatil Yemi Güvenli Mi Leo, 20:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 2 Aylık Akvaryumda Yoğun Diatom Sorunu – Bitkiler mahsun315, 19:01
Bitki Akvaryumları Genel - Betta Balığı Akvaryumuna Kum Koymalımıyım? Aquavatis, 18:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bu Yemden Nereden Temin Edebilirim İnci Kefali, 18:13
Malzemeler ve Yemler Forumu - 270 Litre Kayalık Akvaryum capello, 17:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumum ogurcay, 16:36
Akvaryum Tanıtımı - Filtreleme Sistemi Yeterli Mi? GhostKoi, 14:55
Yeni Üye Forumu - Atya Gabonensis (afrika Filtre Karidesi - Vampir Karides) Sorusu YigitKuzey, 14:13
Omurgasızlar - Tüplü Co2 İçin Işık Önerisi, Mevcut Işık Yeterlimi Tatar10, 13:41
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Elimdeki Filtreler İçin Malzeme Önerisi Joec, 09:34
Filtreleme Seçenekleri - 130 Litre Tank İçin Balık Önerileri Uyumlu Türler Betta_King, 07:09
Yeni Üye Forumu - Dsm Hakkında Aquavatis, 19:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Red Head Tapajos oguzozt, 17:11
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Orionled D Wrgb Kullananlar Kyegenn, 15:08
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Melek Balığı Kızarık Göz AnatoliaAquatics, 23:00
Yeni Üye Forumu - Waterbear G330 Şelale Filtre enesapaydin24, 22:47
Yeni Üye Forumu - Amazon Frogbit Bakımı muhammedszr, 22:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Koi Galaxy Plakat Takım Nereden Temin Edebilirim Turank1, 19:58
Yeni Üye Forumu - 20x20 Betta Tankı sedatyagci, 11:36
Akvaryum Tanıtımı - 30x30x30 Tankla Yeni Gelmedik,geri Geldik😁 Meryemmm, 09:21
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Kakadu Triple Red🌶 HarunYILDIRIM, 01:57
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Porof Zihni Sinir Proceleri-akvaryum: GhostKoi, 00:18
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 22:58
Akvaryum Tanıtımı - Beyaz Benek Ve Kuyruk Erimesi Tedavisi tugbasenn, 22:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığı N.E.M.O, 22:10
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Yavru Cüce Vatoz 2-4cm AnatoliaAquatics 23:35
- Albino Greshakei - Albino İmparator - Venüstüs - Malawi market 23:33
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 23:33
- Biten Hobiden Kalan Malzemeler SJess 22:59
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 22:45
- Akvaryum 30*30 metsi 22:45
- Meksika Portakal Cüce Kerevit TolgahanA 22:45
- Hb White Lepistes omererbas 22:28
- Electric Blue Acara (andinoacara Pulcher) omererbas 22:28
- Sıfır İthal Filtreler ootkn 22:03
- Su Soğutucu Cihazı Probu İle ootkn 22:03
- Katil Salyangoz stopsound 21:57
- Özel Moss Türleri. smithiseek 20:40
- Plantbox 90p High Tech Aydınlatma. smithiseek 20:40
- Bitki, Balık, Salyangoz Arıyorum zekigonlum 20:39
- Ciklet Akvaryumunda İşinize Yarayacak Herşey Var tarikyksl 20:15
- Demasoni Yavru 2cm tarikyksl 20:15
- Frontoza Burindi Yavru voltran 19:33
- Bloody Mary Karides gulec_44 17:49
- Repens, Micra, Ludwigia, Rotala Vs. Çeşitli Bitki gulec_44 17:49
- Lepistes Takas kvncyldrm1907@gmail. 17:30
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 17:03
- Rasbora Arıyorum Miller 17:03
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 16:49
- Eheim Biopower 240 İç Filtre blenny 16:49
- Su Ustu Bitkisi Frogbit ALTEMUR 16:36
- Neolamprologus Multifasciatus fishhyy 16:31
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 16:24
- Makrakanta, Oscar Koksal Gurkan 16:24
- L144 Tül - Düz Karışık Uyguna Koksal Gurkan 16:24
- Islak Rus Artemiası Piranhabull06 16:22
- Yeni Tarihli Tropical Yemler Skt 2029 Piranhabull06 16:22
- 150*70*55h Sumplı Akvaryum. Piranhabull06 16:20
- Tetra Exodon Paradoxus (bucktoothed) [f0] Piranhabull06 16:17
- Balıkları Azaltıyorum. Piranhabull06 16:16
- Bacopa Australis 1NZAR 16:16
- Toplu Malzeme Ve Akvaryumlar MurathanM 16:15
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 16:13
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 16:13
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 16:13
- Microfex( Dero Worm) & Sirke Kurdu Amati340 16:13
- Reeflowers Iceland Black Sand 1-2 Mm 25 Kg Kum Thunderbird 15:54
- Anubias Ve Java Fernler Thunderbird 15:54
- Kırmızı Yapraklı Amazon Ramses06 15:48
- 120x45x50 Ultra Clear Mobilyalı Akvaryum hakanycl 15:07
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 15:04
- Yatı Ve Mangrow Kökü-efsaneee ozan_1903 15:04
- Crptocoryne Crispatula Var SeaWorld 14:41
- Cüce Vatoz & L144 SeaWorld 14:41
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:40
KULLANICILAR
- 53 Online Kullanıcı, 29 Üye
Online Kullanıcılar
eko_sbon,
1NZAR,
Mesaquarium,
capodicapii,
ENDLERIUM07,
burock14,
urzais,
HarunYILDIRIM,
-RBG-,
MiSoSiKiaN,
sakal34,
hoppala,
osmandbnl,
Jeveux,
beterzi,
Malawi34,
KBAksoy,
Ertanbaskan,
Rene,
1win_buer,
eko_wbsr,
Hidro Dinamik,
Ahmet53,
murodur67,
MCY4,
Feanor,
Kemalk41,
Umit2003,
Thimplx,
lonewisp,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.