ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ahmetfiratozkaya
Kullanıcı Grubu:
Yönetici
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1437
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
1 saniye önce
Toplam Mesaj:
1341 [0.87 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
482 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Fırat Özkaya
Doğum Tarihi:
29 Şubat 1984
İl:
Konya
Meslek:
Ticaret gemilerinde Uzakyol Baş Mühendis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

--Ahmet Fırat Özkaya-- 🔸Forum kurallarına göz atmak için [url=https://www.akvaryum.com/Forum/forum_kurallari_k12733.asp]buraya[/url] tıklayınız! 🔹Forum içi bildirimleriniz için HATA butonunu kullanınız!

SON 10 MESAJI

230 Lt De Kac Adet Melek?
Herkez kullandığını bilir. O yüzden nasıl tavsiye verecekki? Mesela ben a markasından memnunum fakat b markası daha iyi olsun ben b kullanmadığım için b diyememki. Anca memnun olmadığımı söyleyebilirim. O yüzden parmaklar çalışsın biraz araştırın bakalım keyifli hobiler. [:)]
230 Lt De Kac Adet Melek?
Alın deneyin , büyük bir iç filitre . Diğer iç filitrelerden performans olarak iyi olabilir. Asla dış filitre ve sump ile kıyaslamayın. Motorsikletinde, arabanında, treninde, uçağında amacı belli kişileri a noktasından b noktasına götürüyor fakat birbiri arasında kıyaslama yapılamıyor .
Beta Hastalandı
Merhaba, su değerleriniz kötüdür, uygun ortam yoktur . İdeal uygun ortamı araştırın umarım düzelir. Böyle durumların ilacı yoktur.
İç Parazit Ölümü
Mukoza yokluğu demek bağışıklığı , dış etkenlerle başa çıkma yeteneği(dış parazit, su kimyasalı, bakteriler) yok demek. Bağışıklığı neden düşüyor? Ya su kimyası balığın kabülunün dışında( ph uygun değil,amonyak nitrit nitrat fazla)yada akvaryum ölçüleri balık stoğu orantılı değil stres yapıp bağışıklık düşüyor. Bunların üzerine giderdim ben olsam. Tank boyutu uygun mu, balık stoğu ve tank arkadaşları uyumlu mu, dişi erkek sayısı uyumlu mu, su kimyası gerektiği gibi mi?
Bu soruların cevapları olumlu ise artık iç parazit vb hastalık çareleri arardım.
İç Parazit Ölümü
Evet ben de sizin gibi düşünüyorum kesinlikle haklısınız büyük ihtimalle öldürmeyecektir. Bağırsak kurdunun yerleşip canlıyı öldürmesi bir süreç içeriyor. Belkide haklısınız . Başıma gelmedi ve gelmesini de hiç istemem. Balıklariçin özel üretilmiş yemlerle beslenen balıklarda nadir görüleceğini düşünüyorum fakat yıkamadan yeşillik veriyorsanız olabilir.
Bitkili Gold Fish
Merhaba , pothos sarmaşığı. @capitano[EDIT]ahmetfiratozkaya,2025-04-04 20:29:19[/EDIT]
İç Parazit Ölümü
Anlattıklarınıza göre iç parazit değil. Umarım su değerleriniz iyidir. Geçmiş olsun.
Birde bu sarımsak acaba iç parazite iyi geliyor mu? Akvaryumunda nematod olan bir arkadaş küçük bir kapta nematod varken sarımsak suyu veya rendesini içine atsada yaşayacak mı bir görsek. Nematod ölüyorsa bağırsak kurdu da ölür herhalde. [EDIT]ahmetfiratozkaya,2025-04-04 19:45:47[/EDIT]
İç Parazit Ölümü
Koray Bey merhaba, balık ne zamandır kötü durumdaydı?
Acı Kaybımız … :(
Geçmiş olsun. Eminim güzel yaşamıştır. [EDIT]ahmetfiratozkaya,2025-04-04 15:17:13[/EDIT]
Bitkili Gold Fish
Vatoz ve karides uygun değil. Salyangozlar ile sorun olmuyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.