ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
balıkçılıkçı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Kasım 2020 09:35
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arda
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Arda
SON 8 MESAJI
Taşların Yerinin Değişmesi
Arkadaşlar akvaryumumda yavrudan biraz daha büyük mpangalar besliyorum. 2 kere başıma geldi bu olay.taşlar yerinden oynuyor.5gunluk tatilden geldim yem atmadım. fotoğraf net olmayabilir kusura bakmayın.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227216/281020201850141.jpg[/IMG]
Arkadaşlar akvaryumumda yavrudan biraz daha büyük mpangalar besliyorum. 2 kere başıma geldi bu olay.taşlar yerinden oynuyor.5gunluk tatilden geldim yem atmadım. fotoğraf net olmayabilir kusura bakmayın.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227216/281020201850141.jpg[/IMG]
Balıklarım Dönüyor
[QUOTE=Melih Arslan]Cinsiyetini bilmediğin balık mpanga değilse kesinlikle çiftleştirme. Kırma türlerde hastalık olabilir. Olmasa da böyle kırmaları kesinlikle önermiyoruz !!!
Tatil yemi diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum. Insan aç kalacağı zaman tatil yemeği mi yiyor? Normal yem atın. Balıklar boylarına göre 3 4 gün aç kalabiliyor. Balığın yetiskinligine ve sağlığına göre değişir. [/QUOTE]
cinsiyetini bilmediğim balık mpanga disiye benziyor ama yavru bilemiyorum. tatil yemi tatile çıkacağım için yerlermi diye söylemiştim. acaba bu baliklar neden dönüyor onu anlamis degilim çiftleşmiyor ama dönüyor.yani anlamadım acaba yumurtlayacakmı ?
[QUOTE=Melih Arslan]Cinsiyetini bilmediğin balık mpanga değilse kesinlikle çiftleştirme. Kırma türlerde hastalık olabilir. Olmasa da böyle kırmaları kesinlikle önermiyoruz !!!
Tatil yemi diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum. Insan aç kalacağı zaman tatil yemeği mi yiyor? Normal yem atın. Balıklar boylarına göre 3 4 gün aç kalabiliyor. Balığın yetiskinligine ve sağlığına göre değişir. [/QUOTE]
cinsiyetini bilmediğim balık mpanga disiye benziyor ama yavru bilemiyorum. tatil yemi tatile çıkacağım için yerlermi diye söylemiştim. acaba bu baliklar neden dönüyor onu anlamis degilim çiftleşmiyor ama dönüyor.yani anlamadım acaba yumurtlayacakmı ?
Balıklarım Dönüyor
Yavru mpanga besliyorum.1 tane erkek mpangam 1 tane cinsiyetini bilmediğim bir balıkla daire şeklinde dönüyor ciftleşmiyorlar da .erkek biraz renklenmiş kuyrukları siyah falan olmuş.3-4 haftadır bendeler.ne zaman yavru alırım? ve bu balıklar ne kadar aç kalabilir tatil yemi yerler mi ?
Yavru mpanga besliyorum.1 tane erkek mpangam 1 tane cinsiyetini bilmediğim bir balıkla daire şeklinde dönüyor ciftleşmiyorlar da .erkek biraz renklenmiş kuyrukları siyah falan olmuş.3-4 haftadır bendeler.ne zaman yavru alırım? ve bu balıklar ne kadar aç kalabilir tatil yemi yerler mi ?
Balıklarım Dönüyor
Arkadaşlar akvaryumumda yavru mpanga ciklet besliyorum.çok küçük değiller.1 tanesi yeni yeni renklenmeye başlamış kuyruk siyah yüzgeçler siyah olmaya başlamış.bazılarında siyah çizgi var ama renk yok.kaç gündür, 1 tane mpanga var erkek, diğer cinsiyetini bilmediğim 1 tane balıkla daire seklinde dönüyor.3-4 haftadır elimde bu balıklar.neden dönüyor. yumurtlayacakmı? Ve bu balıklar kaç gün aç kalabilir tatil yeminden yerlermi ? bu balık türleri ne zaman yumurtlar.[EDIT]balıkçılıkçı,2020-10-20 21:08:41[/EDIT][EDIT]muratdeg,2020-10-21 08:15:36[/EDIT]
Arkadaşlar akvaryumumda yavru mpanga ciklet besliyorum.çok küçük değiller.1 tanesi yeni yeni renklenmeye başlamış kuyruk siyah yüzgeçler siyah olmaya başlamış.bazılarında siyah çizgi var ama renk yok.kaç gündür, 1 tane mpanga var erkek, diğer cinsiyetini bilmediğim 1 tane balıkla daire seklinde dönüyor.3-4 haftadır elimde bu balıklar.neden dönüyor. yumurtlayacakmı? Ve bu balıklar kaç gün aç kalabilir tatil yeminden yerlermi ? bu balık türleri ne zaman yumurtlar.[EDIT]balıkçılıkçı,2020-10-20 21:08:41[/EDIT][EDIT]muratdeg,2020-10-21 08:15:36[/EDIT]
Balıklar Aç Kalabilir Mi
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar ,
Balıkları en güzel evinizi canlılarınızı emanet edebileceğiniz bir arkadaş bir dost akraba biri varsa yakında oturan anahtarı ona bırakın 1 haftalık sürede 2-3 kez yem verse yeterli .
Bazı arkadaşların dediği otomatik yemleme makinesi de çözüm olabilir fakat lakin kırk yolda bir böyle bir hafta Tatil işi çıkıyorsa oda aşırı fuzuli oluyor bence .
Şeyda kardeşimin hemşehrimin vermiş olduğu otomatik yemleme makinesi hem kullanışlı hemde hesaplı ondan düşüne bilirsiniz katılıyorum [:iyi:]
Gelelim ısıtıcıya ısıtıcı her nerede ikamet ediyorsanız şehir olarak geldiği dış ortam ısısı iç ortamdan daha soğuk bir yerden geldiyse terleme yapmış olabilir ve sizde hemen soya sokup çalıştırdı iseniz olabilir .
Yalnız buda bize akvaryum ısıtıcınız bir şekilde bir noktasından çok çok küçük olsa dahi plastik aksamlı yerlerinden tepe kısmından bir şekilde hava alıyor demektir bu olası durum tüm ısıtıcıyı suya soktuğunuz da ufak ufak yavaş yavaş tamamen içerisine su dolmayacağının garantisi yok demek olduğunu gösteriyor .
Cam beher kabında çatlak olsa yalnız bu durum tüm beher cam kabın içerisinde olurdu oda ayrı bir konu [:((]
Yeni aldı iseniz bence yol yakınken değiştiriyorlarsa hemen iade edin ve yenisini alın [:iyi:]
[/QUOTE]
Selamlar, Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Çok geçmeden ısıtıcının içi su ile doldu. çatlak küçüktü. Satıcıya sorduğumda problem çıkmaz demişti.İade edeceğim, mümkünse internetten risk taşıyan eşyalar almayacağım.yaşım küçük olduğu için şehir dışına çıkamıyorum.Bu da benim için bir tecrübe oldu.[:)]
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar ,
Balıkları en güzel evinizi canlılarınızı emanet edebileceğiniz bir arkadaş bir dost akraba biri varsa yakında oturan anahtarı ona bırakın 1 haftalık sürede 2-3 kez yem verse yeterli .
Bazı arkadaşların dediği otomatik yemleme makinesi de çözüm olabilir fakat lakin kırk yolda bir böyle bir hafta Tatil işi çıkıyorsa oda aşırı fuzuli oluyor bence .
Şeyda kardeşimin hemşehrimin vermiş olduğu otomatik yemleme makinesi hem kullanışlı hemde hesaplı ondan düşüne bilirsiniz katılıyorum [:iyi:]
Gelelim ısıtıcıya ısıtıcı her nerede ikamet ediyorsanız şehir olarak geldiği dış ortam ısısı iç ortamdan daha soğuk bir yerden geldiyse terleme yapmış olabilir ve sizde hemen soya sokup çalıştırdı iseniz olabilir .
Yalnız buda bize akvaryum ısıtıcınız bir şekilde bir noktasından çok çok küçük olsa dahi plastik aksamlı yerlerinden tepe kısmından bir şekilde hava alıyor demektir bu olası durum tüm ısıtıcıyı suya soktuğunuz da ufak ufak yavaş yavaş tamamen içerisine su dolmayacağının garantisi yok demek olduğunu gösteriyor .
Cam beher kabında çatlak olsa yalnız bu durum tüm beher cam kabın içerisinde olurdu oda ayrı bir konu [:((]
Yeni aldı iseniz bence yol yakınken değiştiriyorlarsa hemen iade edin ve yenisini alın [:iyi:]
[/QUOTE]
Selamlar, Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Çok geçmeden ısıtıcının içi su ile doldu. çatlak küçüktü. Satıcıya sorduğumda problem çıkmaz demişti.İade edeceğim, mümkünse internetten risk taşıyan eşyalar almayacağım.yaşım küçük olduğu için şehir dışına çıkamıyorum.Bu da benim için bir tecrübe oldu.[:)]
Balıklar Aç Kalabilir Mi
Ne yapmam lazım ürünü kargodan biraz önce almıştım herhangi bir çatlak göremiyorum demekki alt taraflarda.bu arada derecenin ayarlama yerini 15 dk fln su içinde tuttum.sonradan yukarı kaldırdım. ısıtıcı çalışıyor. kullanayım mı ? yoksa iade mi edeyim.[:(]
Ne yapmam lazım ürünü kargodan biraz önce almıştım herhangi bir çatlak göremiyorum demekki alt taraflarda.bu arada derecenin ayarlama yerini 15 dk fln su içinde tuttum.sonradan yukarı kaldırdım. ısıtıcı çalışıyor. kullanayım mı ? yoksa iade mi edeyim.[:(]
Balıklar Aç Kalabilir Mi
Bi sorun oluştu alakasız olacak ama ısıtıcı bozukmu?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227216/151020201609351.jpg[/IMG]
Bi sorun oluştu alakasız olacak ama ısıtıcı bozukmu?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227216/151020201609351.jpg[/IMG]
Balıklar Aç Kalabilir Mi
Merhaba. Akvaryumum da mpanga yavrusu besliyorum yani henüz rengi yok. tatile gideceğim 1 haftalığına , tatil yemi var 10 balığa bir tane yetiyormuş 4-5 günlüğüne.Çöpçü balığı aç kalır mı?
mpanga yavruları kaç gün aç kalabilir
Merhaba. Akvaryumum da mpanga yavrusu besliyorum yani henüz rengi yok. tatile gideceğim 1 haftalığına , tatil yemi var 10 balığa bir tane yetiyormuş 4-5 günlüğüne.Çöpçü balığı aç kalır mı?
mpanga yavruları kaç gün aç kalabilir
SON MESAJLAR
- Bunun Ne Olduğunu Bilen Var Mı? FerhatDumann, 16:17
Bitki Akvaryumları Genel - Dış Filtre Önerisi Farmanyxd, 16:14
Yeni Üye Forumu - Aqua Led Mi Orion Led Mi? Orhan76, 15:40
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Karides Akvaryumu Birminikçınar, 14:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığı Kuyruk Erimesi Tortuga7, 13:57
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 13:21
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum gorkem41, 12:19
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Filtre Seçimi gorkem41, 12:18
Yeni Üye Forumu - Pengasus Köpekbalığı SaRCoPhiLiuS, 11:52
Yeni Üye Forumu - Mevcut Tankı Bozup Brichardi Tankına Çevireceğim SaRCoPhiLiuS, 11:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200 Litrelik Bitkili Akvaryum Canlı Önerileri Akvaryumcu_Doru, 11:40
Yeni Üye Forumu - Caridina Başlangıç :) AtlasPoyraz, 11:40
Akvaryum Tanıtımı - 7 Yıl Aradan Sonra Yeniden Merhaba :) MuratOzdemir, 11:33
Akvaryum Tanıtımı - Kabukçul Akvaryumum Neolamprologus Multifasciatus fishhyy, 11:31
Akvaryum Tanıtımı - G.amerika / Tanganyika Set :) AtlasPoyraz, 11:03
Akvaryum Tanıtımı - Tilki Kuyruğu Kahverengi Olma Sorunu MericER, 10:50
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Kurulum Sorunları esatterdogann, 10:48
Yeni Üye Forumu - Su Berraklığı Samet.guven, 10:04
Yeni Üye Forumu - Hangi Akvaryum Channa Asiaticaya Daha Uygun UEK, 09:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dış Filtre Su Çıkışı Ağızı Me0, 08:42
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Planarya İçin İlginç Bir İlaç easyac, 07:15
Hastalıklar ve İlaçlar - 8 Figure Puffer Fish Serüvenim Avoure, 02:09
Acı Su Balıkları - Sobo Sf-350f Mi Yoksa Sobo Sf-550f Mi gorkem41, 01:08
Filtreleme Seçenekleri - Sarı p. ve Yunus hak. öğr istedikleriniz Bekir enes, 00:33
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Balık Yem Seçme Umutoty, 00:26
Malzemeler ve Yemler Forumu - Hi-tech Kurlum cugus, 23:27
Bitki Akvaryumları Genel - 8 Yıl Aradan Sonra Hobiye Dönüş.. emrekaya87, 23:05
Akvaryum Tanıtımı - Karma Akvaryumda Cilt Hastalığı Omerleylakadir, 22:35
Yeni Üye Forumu - Monte Carlo Ve 47 Cm Derinlik Aydınlatması cugus, 22:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Tata, 21:24
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Melek Balığı İle Beslenebilecek Saldırgan Olmayan Umutoty, 21:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Uyumu burak4153, 20:28
Yeni Üye Forumu - İlk Nano Tankım zahitertufan, 19:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 350 Litre - Yeni Kurulum Çalışması Burak PEKDEMİR, 18:45
Akvaryum Tanıtımı - Xiaomi Akıllı Akvaryum ufukd, 18:10
Akvaryum Dünyasından Haberler - Microfex / Dero Worms Rafayel, 17:21
Diğer Tatlı Su Canlıları - 70x40x40 Akvaryum Orhan76, 16:00
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bitkili Akvaryum Nasıl Bakılmaz :) Hakan796, 15:57
Yeni Üye Forumu - Balıkların Cinsi Nedir ? kalsedon, 15:23
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 80 Litre Tank Sallanma Sorunu kalsedon, 15:17
Yeni Üye Forumu - Karidesler İle İlgili Sorun FerhatDumann, 14:08
Yeni Üye Forumu - Tuzlu Su Kurulumu alipaksi, 13:53
Deniz Canlıları ve Akvaryumları Tanıtımı - 70 Lt Tank İçin Tür Önerisi mustafakrml, 13:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İthal Akvaryum İçin Aydınlatma esucsuz, 12:37
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yeni Tanka Geçiş nejalt, 12:13
Tropheus - Medaka Japanese Rice Fish Oryzias Latipes sulardayimben, 11:51
Yeni Üye Forumu - Feather Tail Betta Tanıtımı Onur doger, 11:46
Labirentliler - Bu Balık Nedir ? Akvaryumcu_Doru, 10:57
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Pacman Frog Bakımı Akvaryumcu_Doru, 10:46
Yeni Üye Forumu - Mantar Belirtisi Orhan76, 10:39
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Apistogramma Sp. Blueflame rhn35 15:35
- İri Boy Hb White bursa98 15:33
- Tilki Kuyruğu Ve Frogbit sina cen 15:22
- Akvaryum veyselsimsek 15:17
- Bitki Çeşitleri emreemin 15:13
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 15:13
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 15:13
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 15:13
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 15:13
- Eheim 2213 Dış Filtre the__legend 15:07
- İndirimm Moly,plati,lepistes,vatoz EKAR 15:06
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 15:06
- Similis-speciosus-sumbu Shell-leleupi erdo_bg 14:59
- Neocaridina Karides, Salyangoz yasiiinyldrm 14:28
- Kolay Akvaryum Bitkileri yasiiinyldrm 14:28
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 14:24
- Blackbline Tetra(muazzam Sürü Balığı) UraL 14:24
- Komple Akvaryum (50*60*80) Fatihyigit1919 14:12
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 14:01
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 14:01
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 14:01
- Mobilyalı Akvaryum Ercankurt 13:39
- Hb White Lepistes Damızlık omererbas 13:37
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 13:37
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 12:22
- 1 Metrelik Set Akvaryumlar Ve Co2 Tüp kadir0606 11:52
- 1 Metrelik Set Akvaryumlar Ve Co2 Tüp kadir0606 11:52
- Lda Ve Green Dragon Dişi Tropheus Takas Olur omyc 11:45
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 11:32
- Armatürk 80cm Akvaryum Aydınlatma 2080h MuratOzdemir 11:30
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 11:13
- Apistogramma İnka Candidi Hongsloi AtlasPoyraz 11:04
- Akvaryum Ve Dolap AtlasPoyraz 11:04
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 10:55
- Vallisneria Gigantea Rubra (kırmızı Dev Saz) egedin 10:55
- Sarı Ateş Karides Satılık Erkay0 10:48
- Cüce Vatoz (1e - 1d) Emirk 10:27
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:18
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 10:14
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:07
- Yunus Ciklet Uygun Fiyat Kaliteli Yavru UKSTUDIO 10:05
- Creaqua Gübre Seti + Flora Carbon + Af Red Boost UKSTUDIO 10:05
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:03
- Damızlık Corydoras Sterbai nikon_ 10:03
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 10:03
- Half Black Lepsites, Etimesgut ozkan61 09:51
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 09:32
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 09:32
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 09:32
- Frodo Stone 7 Kiloya Yakın osmang 09:32
KULLANICILAR
- 143 Online Kullanıcı, 79 Üye
Online Kullanıcılar
Makkaya,
serhatankara,
pestkop,
Nyassa10,
Fatih_hakankaan,
erimgorgulu,
ufukd,
MasterChiefHakan,
reprise,
tolgat,
Jeveux,
Cyber_Scout,
fesfi,
Berkant,
yigidoumit,
Standart Moss,
hasancn,
sina cen,
Ahmet özşen,
pilatin,
easyac,
ozan_1903,
BeyzPl,
mirat,
Barrcuda,
ufukdemirturk,
AYKUTBEN,
osmang,
ciways,
suleymankol88,
Siminay,
Mithrandirr,
a.gumrah,
yns325,
ayaser,
-RBG-,
osmandbnl,
Orhan76,
fevzitknaz,
djally,
şansal,
CihanEfruz,
R0h1rr1m,
ardacadabra,
erosennin,
erdo_bg,
Aguamentist,
esatterdogann,
frekaze,
Kaya ankara,
nikolas,
ÖĞRÜNÇ,
Bysam,
darkorangee,
Tortuga7,
Birminikçınar,
AyToR,
Rime,
kocum03,
Başak u,
ILGIN,
SaRCoPhiLiuS,
bawyerank,
sulardayimben,
Uriel,
Emir Kara,
alocello,
Akrattin,
dangersmile,
Riqueza,
dantetr,
MBurakA,
Cgtyuzen06,
esucsuz,
AquaMan,
dede79,
Gastropoda,
mtzworks,
Fthpslnmz,
sinan çelik,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.