ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Ocak 2021 17:55
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
cengaver yiğit
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
her güzelliğin bir mimarı var
SON 4 MESAJI
Akvaryum Patladı
[QUOTE=kadiracr]Taban camı tamamen değiştireceğim akvaryumun altına sehpayla arasına kalın 4 5 cm strafor ve mdf koysam problem çözülürmü sizce?
Peki sorun zeminin eğriliği ise nasıl çözebilirim[/QUOTE]
Geçmiş olsun hocam. Bi arkadaşımın da durup dururken 3 aydır kullandığı akvaryumun arka camı çatlamış. Ama onun cam 5 mm imiş.
Yer yamuk olsa bile sehbanın üzerine MDF koyarsanız bir nevi düzleştirmiş olursunuz. Üzerine de sert 2cm' lik strafor koyarsanız bi kaç mm lik dengezizlikleri sönümler diye düşünüyorum. Ama ciddi bi kayıklık varsa ve akvaryumda burulmaya yönelik bi kuvvet oluşturursa yine çatlatabilir.
[QUOTE=kadiracr]Taban camı tamamen değiştireceğim akvaryumun altına sehpayla arasına kalın 4 5 cm strafor ve mdf koysam problem çözülürmü sizce?
Peki sorun zeminin eğriliği ise nasıl çözebilirim[/QUOTE]
Geçmiş olsun hocam. Bi arkadaşımın da durup dururken 3 aydır kullandığı akvaryumun arka camı çatlamış. Ama onun cam 5 mm imiş.
Yer yamuk olsa bile sehbanın üzerine MDF koyarsanız bir nevi düzleştirmiş olursunuz. Üzerine de sert 2cm' lik strafor koyarsanız bi kaç mm lik dengezizlikleri sönümler diye düşünüyorum. Ama ciddi bi kayıklık varsa ve akvaryumda burulmaya yönelik bi kuvvet oluşturursa yine çatlatabilir.
Dophin(dolphin) c-1000 hakkında görüşleriniz
[QUOTE=ahoy58]Belki merak edenler olur ben de yazayım bir şeyler... 2009 yılında aldım ve hala kullanıyorum. 140 litre akvaryumu yıllardır temizliyor 7 gün 24 saat. Olur da bozulursa aynından alırım hiç düşünmeden [/QUOTE]
Konu 7 yıl sonra hortlamış gibi oldu ama ben de tam bu konuda araştırma yapıyordum, sizin yeni yorumunuz iyi oldu. Ben de mart ayı gibi 2. el olarak aldım C1000 i. Ama mazisini bilmiyorum kaç yıllık, hiç fikrim yok. Kozmatik olarak kusursuz sadece mıknatısı değiştirdim.
Cihazla ilgili benim yorumum: Bu cihazda üç adet sorun görüyorum;
-Birincisi kafa contası kauçuk özelliğini yitirmemiş olmasına rağmen su sızdırıyor. Ben de bunun yerine 2 adet biri 4mm, diğeri 5mm kesit çaplı o-ring aldım. Düşük çaplıyı kanala, büyük çaplı olanı üstüne yerleştirdim. Biraz zorlayarak kapatıyorum ama sızıntı hiç olmuyor(du). Bugün gene sızıntı gördüm. Bence bu kafa kısmında daha düzgün bi tasarım yapılmalıydı.
-İkincisi Sepetlerle kova arasında herhangi bir sızdırmazlık elemanı olmadığı gibi baya da boşluk mevcut. Haliyle en dibe basılan pis suyun bi kısmı kenarlardaki boşluklardan hiç süzülmeden tekrar akvaryuma geri basılıyor. Bunu önlemek için en üst iki sepete yanılmıyorsam 6 ve 7mm çap kesiyli o-rin conta taktım. Aşağıya doğru kova varaldığından orta sepete büyük çaplı conta olmadı. Bence büyük oranda artık su süzülerek geçmek zorunda kalıyor.
-Üçüncü ve beni deli eden sıkıntı ise şu: Filtreyi temizledikten bir kaç gün sonra debi düşmeye başlıyor ve neredeyse 1 hafta soran yarısına düşüyor. Akvayumda çok az bitki var. Balıkların %90 lepistes ve çoğu yavru. Yani bu kadar kısa sürede kirletecek bişey yok. Zira geçen cumartesi temizlediğim filtre bu hafata için iyice debisi düştü ve bugün (7gün sonra) tekrar içini açıp kontrol etmek zorunda kaldım. Daha elyafı doğru dürüst kirlenmemişti. motoru sıkıştıracak boyutta bi malzeme de yok içinde. Zeolit, seramik, kemiğe benzer ne olduğunu bilmediğim ama küçük parmak büyüklüğünde parçalardan oluşan bi malzeme, biyolojik sünger ve çok kalın olmayan bi tabaka elyaf. Mıknatıs kısmı ise sürekli temizliyorum. Dip kısma sürtmesin diye 1mm kalınlıkta normalde seramik milin basına takılan kauçuk burçtan kesip koydum. Tamamen serbet dönüyo. Herhangi bir yerinde de tıkanıklık söz konusu değil. O halde bu debi neden düşüyo Allah rızası için biri yardımcı olsun. [:(] Benim düzgün akıyo dediğimde de bu filtre kovada hiç sepet yokken(yani hiç direnç yok) 40 saniyede 5 litre su akıtıyo. Yani saatte 450 litre su akıtmış oluyo bu hesapla. Bi yerde su çıkışını 800 L/saat olarak görmüştüm. Hatta motor saati ne demekse 1650 L motor çıkışı yazıyordu.[EDIT]hisar,2020-12-20 23:47:28[/EDIT]
[QUOTE=ahoy58]Belki merak edenler olur ben de yazayım bir şeyler... 2009 yılında aldım ve hala kullanıyorum. 140 litre akvaryumu yıllardır temizliyor 7 gün 24 saat. Olur da bozulursa aynından alırım hiç düşünmeden [/QUOTE]
Konu 7 yıl sonra hortlamış gibi oldu ama ben de tam bu konuda araştırma yapıyordum, sizin yeni yorumunuz iyi oldu. Ben de mart ayı gibi 2. el olarak aldım C1000 i. Ama mazisini bilmiyorum kaç yıllık, hiç fikrim yok. Kozmatik olarak kusursuz sadece mıknatısı değiştirdim.
Cihazla ilgili benim yorumum: Bu cihazda üç adet sorun görüyorum;
-Birincisi kafa contası kauçuk özelliğini yitirmemiş olmasına rağmen su sızdırıyor. Ben de bunun yerine 2 adet biri 4mm, diğeri 5mm kesit çaplı o-ring aldım. Düşük çaplıyı kanala, büyük çaplı olanı üstüne yerleştirdim. Biraz zorlayarak kapatıyorum ama sızıntı hiç olmuyor(du). Bugün gene sızıntı gördüm. Bence bu kafa kısmında daha düzgün bi tasarım yapılmalıydı.
-İkincisi Sepetlerle kova arasında herhangi bir sızdırmazlık elemanı olmadığı gibi baya da boşluk mevcut. Haliyle en dibe basılan pis suyun bi kısmı kenarlardaki boşluklardan hiç süzülmeden tekrar akvaryuma geri basılıyor. Bunu önlemek için en üst iki sepete yanılmıyorsam 6 ve 7mm çap kesiyli o-rin conta taktım. Aşağıya doğru kova varaldığından orta sepete büyük çaplı conta olmadı. Bence büyük oranda artık su süzülerek geçmek zorunda kalıyor.
-Üçüncü ve beni deli eden sıkıntı ise şu: Filtreyi temizledikten bir kaç gün sonra debi düşmeye başlıyor ve neredeyse 1 hafta soran yarısına düşüyor. Akvayumda çok az bitki var. Balıkların %90 lepistes ve çoğu yavru. Yani bu kadar kısa sürede kirletecek bişey yok. Zira geçen cumartesi temizlediğim filtre bu hafata için iyice debisi düştü ve bugün (7gün sonra) tekrar içini açıp kontrol etmek zorunda kaldım. Daha elyafı doğru dürüst kirlenmemişti. motoru sıkıştıracak boyutta bi malzeme de yok içinde. Zeolit, seramik, kemiğe benzer ne olduğunu bilmediğim ama küçük parmak büyüklüğünde parçalardan oluşan bi malzeme, biyolojik sünger ve çok kalın olmayan bi tabaka elyaf. Mıknatıs kısmı ise sürekli temizliyorum. Dip kısma sürtmesin diye 1mm kalınlıkta normalde seramik milin basına takılan kauçuk burçtan kesip koydum. Tamamen serbet dönüyo. Herhangi bir yerinde de tıkanıklık söz konusu değil. O halde bu debi neden düşüyo Allah rızası için biri yardımcı olsun. [:(] Benim düzgün akıyo dediğimde de bu filtre kovada hiç sepet yokken(yani hiç direnç yok) 40 saniyede 5 litre su akıtıyo. Yani saatte 450 litre su akıtmış oluyo bu hesapla. Bi yerde su çıkışını 800 L/saat olarak görmüştüm. Hatta motor saati ne demekse 1650 L motor çıkışı yazıyordu.[EDIT]hisar,2020-12-20 23:47:28[/EDIT]
Dophin C1000 Musluk Damlatıyor
[QUOTE=Emir39][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/222596/230420202338111.jpg[/IMG]
İyi günler arkadaşlar benim iki sorum olacaktı 1-) Resimde işaretlediğim yerden saatte bir çok hafif su damlıyor sizce neden olabilir? 2-) Dış filtreyi 7/24 açık tutarsam evi su basma gibi bir sorun olabilir mi malum yerler laminant bi ton azar işitiyoruz [:(] ihtimali nedir, varmıdır kötü tecrübeleriniz önüne geçmek için ne yapılabilir?[/QUOTE]
Merhaba, sıkıntıyı çözmüş müydünüz?
[QUOTE=Emir39][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/222596/230420202338111.jpg[/IMG]
İyi günler arkadaşlar benim iki sorum olacaktı 1-) Resimde işaretlediğim yerden saatte bir çok hafif su damlıyor sizce neden olabilir? 2-) Dış filtreyi 7/24 açık tutarsam evi su basma gibi bir sorun olabilir mi malum yerler laminant bi ton azar işitiyoruz [:(] ihtimali nedir, varmıdır kötü tecrübeleriniz önüne geçmek için ne yapılabilir?[/QUOTE]
Merhaba, sıkıntıyı çözmüş müydünüz?
Dophin C1000 Dış Filtre Hakkında
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar Filtrenin debisi fazla gelirse bir vanadan filan kısılmaz sadece yağmurlama paratıyla akvyumun üzerinden.Akvaryum suyunuza vurdurursunuz debisi düşer ve fazla etki edemez.Filtrede esas olan kullanışlılığı.Fiyatı ve sarfiyatıdır.Bunlarda kişinin bütcesi ve kullanım amacına göre farklılıklar göstere bilir.Her çalışan bir iş yapan üründe olduğu gibi belli bir çalışma süresinden sonra illaki debisinden düşme olur bu Bütün filtreler için geçerlidir.Zaten alacağınız ürünü incelerseniz kulanım altında 800 LT diyor.Performans olarak. Saygılar.[/QUOTE]
Selamlar, akvaryum hobisine mart ayında 150 litre akvaryumla başladım. Daha önce hiç tecrübem yoktu. Bir de bitkili akvaryumla başlayınca aslında biraz bıkkınlık geldi diyebilirim. Dophin C1000 dış filtrem var kaç yıllık bilmiyorum 2. el aldım. Beni bıktıran olaylardan en önemlisi bu filtre. Debisi çok değişkenlik gösteriyor. Güzelce temizliyorum, malzemeleri tıkıştırmadan yerleştiriyorum, akvaryuma kuruyorum bi kaç gün sonra başlıyo debi düşmeye. Şuan akvaryumda 3-5 kök bitki var. Emiş hattındaki süzgecide sürekli temizliyorum hatta süzgeçsiz deniyorum yine yok, ilk bağladığım andaki debinin yarısından bile az akıyor. Daha geçen cumartesi güzelce boruları bile fırçaladım bugün 7 gün oldu debi yarının altında. Artık acaba diyorum uzun yıllardır kullanılıyorsa bobinler falan mı güç kaybetti. Ama öyle olsa hiç yüksek debi vermemesi gerekmez mi? İlk aldığımda mıknatısını değiştirmiştim yani pervane de sıkıntı yok. Sökülebilen her yerini söktüm. Debisine etki edebilecek hiçbir sıkıntı yok. Her hafta filtere sökmekten bıktım. Bide akvaryum salonda olduğundan sök tak iyice yordu beni. Tecrübesi, fikri olan varsa gerçekten müteşşekkir olurum.
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar Filtrenin debisi fazla gelirse bir vanadan filan kısılmaz sadece yağmurlama paratıyla akvyumun üzerinden.Akvaryum suyunuza vurdurursunuz debisi düşer ve fazla etki edemez.Filtrede esas olan kullanışlılığı.Fiyatı ve sarfiyatıdır.Bunlarda kişinin bütcesi ve kullanım amacına göre farklılıklar göstere bilir.Her çalışan bir iş yapan üründe olduğu gibi belli bir çalışma süresinden sonra illaki debisinden düşme olur bu Bütün filtreler için geçerlidir.Zaten alacağınız ürünü incelerseniz kulanım altında 800 LT diyor.Performans olarak. Saygılar.[/QUOTE]
Selamlar, akvaryum hobisine mart ayında 150 litre akvaryumla başladım. Daha önce hiç tecrübem yoktu. Bir de bitkili akvaryumla başlayınca aslında biraz bıkkınlık geldi diyebilirim. Dophin C1000 dış filtrem var kaç yıllık bilmiyorum 2. el aldım. Beni bıktıran olaylardan en önemlisi bu filtre. Debisi çok değişkenlik gösteriyor. Güzelce temizliyorum, malzemeleri tıkıştırmadan yerleştiriyorum, akvaryuma kuruyorum bi kaç gün sonra başlıyo debi düşmeye. Şuan akvaryumda 3-5 kök bitki var. Emiş hattındaki süzgecide sürekli temizliyorum hatta süzgeçsiz deniyorum yine yok, ilk bağladığım andaki debinin yarısından bile az akıyor. Daha geçen cumartesi güzelce boruları bile fırçaladım bugün 7 gün oldu debi yarının altında. Artık acaba diyorum uzun yıllardır kullanılıyorsa bobinler falan mı güç kaybetti. Ama öyle olsa hiç yüksek debi vermemesi gerekmez mi? İlk aldığımda mıknatısını değiştirmiştim yani pervane de sıkıntı yok. Sökülebilen her yerini söktüm. Debisine etki edebilecek hiçbir sıkıntı yok. Her hafta filtere sökmekten bıktım. Bide akvaryum salonda olduğundan sök tak iyice yordu beni. Tecrübesi, fikri olan varsa gerçekten müteşşekkir olurum.
SON MESAJLAR
- Erkek Lepistesimin Hastalığı scorpion26, 09:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Orhan76, 09:15
Malzemeler ve Yemler Forumu - Lepistes Hastalık Orhan76, 08:55
Hastalıklar ve İlaçlar - 40 Litre Nano Bitkili Akvaryumum Orhan76, 08:51
Akvaryum Tanıtımı - Sobo T240f Tankı Karides İçin Uygun Mu? Orhan76, 08:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Anaparça Olarak Ne Seçmeliyim Orhan76, 08:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 360 Litre Bitkili Akvaryum Balık Tavsiyesi Orhan76, 08:35
Yeni Üye Forumu - Deri Çizilmesi Orhan76, 08:31
Discus - 30 Lt Akvaryum 1 Beta 2 Çöpçü 1 Tül Vatoz Uygunmu Ehtiyar, 07:10
Yeni Üye Forumu - Vatoz Renk Değiştirmiş Sizce Normal mi? xellence07, 06:33
Yeni Üye Forumu - Anubias Çiçek Açtı Talha60, 05:07
Bitki Akvaryumları Genel - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 01:21
Akvaryum Tanıtımı - Yaşam Alanı Sibel01, 00:22
Yeni Üye Forumu - 100x45x30 Akvaryumum Var Kaç Lepistes Alır? İsmail_96965, 00:20
Yeni Üye Forumu - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Güncel İsmail_96965, 00:11
Canlı Doğuranlar - Yeni Akvaryum Tankı İçin Öneri Sistem Ve Tavsiyel Ehtiyar, 00:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hamile Oranda Balığı Hakkında İsmail_96965, 23:23
Sazansıgiller - Walstad Deneyimi Hobimus, 23:22
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Furkan tarık, 22:49
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 3 İn 1 Güney Amerika Tanklarım bendeniztayfun, 22:31
Akvaryum Tanıtımı - Karides Lepistes Yavrularını Yer Mi? Mesutoviç, 21:59
Canlı Doğuranlar - İlk Walstad Denemem Mesutoviç, 21:53
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumda Fazla Bakım Gerektirmeyen Bitki Ve Kumu Mesutoviç, 21:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Hakkında Tavsiye Mesutoviç, 21:42
Yeni Üye Forumu - Belamı Sürekli Dipte Duruyor Taha Yanık, 20:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aspet Akvaryum - İstanbul Akvaryumcu Dosyası KaanE, 19:07
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Temizliği Ve Berraklığı bendeniztayfun, 19:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ph Ölçüm Önerisi eackgzz, 18:52
Akvaryum Bilimi - Silikonlamadaki Boşluklar Hk. asliaral, 15:18
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Tetraex1200 Debideki Orantısızlık asliaral, 15:17
Malzemeler ve Yemler Forumu - Isıtıcı Vantuzu Genişler Mi Ve Salınım Yapar Mı? asliaral, 15:13
Malzemeler ve Yemler Forumu - Su Hala Bulanık dremreavsar, 14:39
Akvaryum Bilimi - Lepistes Hasta İsmail_96965, 11:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Yemleme cihann7, 11:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Neon Tetra Akvaryumum UEK, 02:46
Akvaryum Tanıtımı - Süs Havuzu Can T., 02:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Piresi Boylandırma Smet200146, 02:04
Omurgasızlar - Yeni Betta Akvaryumu Ve Azot Döngüsü Smet200146, 01:57
Labirentliler - Balık Önerisi İsmail_96965, 01:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cinsiyetleri Hakkında Bilgisi Olan Var Mı Acaba Cyber_Scout, 01:23
Yeni Üye Forumu - 30x30x35 Küp Akvaryum Yapmak İstiyorum Ama Nasıl ? Jotunheim, 00:48
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Hava Motoru Çok Isınıyor İsmail_96965, 22:49
Yeni Üye Forumu - Caridina Tankına Giriş ErenBugra, 22:28
Akvaryum Tanıtımı - Bolivian Ram Ve Melek Canahsha, 20:21
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Baligim Hastami? Eren40, 20:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Oranda Akvaryumu Samettkeskin, 20:07
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Beta Akvaryumu MustafaŞ, 19:06
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumu Soğutmak İçin Buzlu Şişekoymak Lepistesci Emir, 18:55
Yeni Üye Forumu - Betta Üretim Günlüğü aupqua, 18:13
Labirentliler - 40x30x30 Bitkili Betta Tankım aupqua, 18:10
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 09:28
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 09:28
- İsta 3in1 Co2 Difüzör Yedek Seramik osmandbnl 09:27
- Eheim Professionel 4+ egedin 09:26
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 09:26
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:24
- 3-4 Aylık Sajika Yavruları ozkan.06 09:07
- Ophthalmotilapia Ventralis ''''''''kambwimba'''''''' Damızlık DenizUlucutsoy 08:55
- Damızlık Ve Yavru Cüce Vatoz Sütçü 08:53
- Malzeme propecia 08:53
- Fluval 107 207 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 08:53
- L Serisi Üst Vasıf Pleco Varyeteleri PlecoTown 07:21
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:39
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 05:22
- Bolbitis Türleri Ve Java Fern Arıyorum alierdemir87 03:43
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 03:28
- Fluval Isıtıcı Ve Xxl Ağaç Kökü dark blue 01:53
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 00:50
- Akvaryum Boru Tutucu Klips – Cam Üstü Vidalı Siste respes 00:36
- 🦐 Karideslerinizin Güvenli Limanı! respes 00:36
- Eş Tutmuş Tanganyika Gölünün Güzellikleri muhammet abaci 23:23
- Natteri Pirana muhammet abaci 23:23
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 22:53
- Ultra Clear Akvaryumlar Aydınlatma GreeNWooD 22:53
- 2.67 Tüp Furcifer 22:50
- Dennerle Akvaryum Furcifer 22:50
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 22:50
- Creaqua Nano Elit Furcifer 22:50
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 22:34
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:27
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 22:27
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 22:27
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 22:16
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 22:16
- Eheim Aquaball 130 mitii 22:11
- Eheim Jager 100w mitii 22:11
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 20:11
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 20:11
- Beta SmallCandyThing 20:11
- Salvinia Natans Ve Yeşil Su Kültürü ternapi 18:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 17:20
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 17:20
- Ramshorn Salyangoz yagiz.sonmez 17:17
- Lepistes Red Tuxado Koi yagiz.sonmez 17:17
- Tetratec Ex 1200 Fitlre Aksamları 2 Adet =indirim= marihuan 16:04
- # Moss # Amazon marihuan 16:04
- Anubıas. (karises İle Takas) marihuan 16:04
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:12
- Genç Yetişkin Kribensisler Koksal Gurkan 15:12
- Muharrem Hasbi chucuk 15:00
KULLANICILAR
- 48 Online Kullanıcı, 26 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.