ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
cagatayyapici
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
12
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
27 Şubat 2024 17:19
Toplam Mesaj:
15 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Çağatay Yapıcı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Biolife Bora V-15
[:(((]Bi bitmediniz yahu... Arif ağabey gereken cevabı vermiş[:iyi:] ancak... Sevgili admin kardeşler, moderatör kardeşler şu biolife çı arkadaşı pist dışına mı alsanız malum markaya kelime yasağı mı koysanız ne yapsanız da forumun bilgi çöplüğü olmasının önüne geçseniz. Ben bu forumu büyüyünce 3 4 yıl sonra çocuğuma göstermek istiyorum....
[:(((]Bi bitmediniz yahu... Arif ağabey gereken cevabı vermiş[:iyi:] ancak... Sevgili admin kardeşler, moderatör kardeşler şu biolife çı arkadaşı pist dışına mı alsanız malum markaya kelime yasağı mı koysanız ne yapsanız da forumun bilgi çöplüğü olmasının önüne geçseniz. Ben bu forumu büyüyünce 3 4 yıl sonra çocuğuma göstermek istiyorum....
Dış Filtre Kayıp Parça İsmi ? Nasıl Bulabilirim ?
Benzer bir problemi daha önce Damlama sulama borusu ve dirseği ile çözmüştüm. En küçük olan borularıdan alıp çakmakla birazcık ısıtınca istediğiniz çap ve şekile geliyor. Fiyatlarıda çok uygun dirsek 50 krş hortum ise ancak metresi 1 2 lira civarındadır. Bu damlama sulama malzemelerinin bir çok farklı boyutta ve tipte çeşidi bulunuyor. Çözüm bulamazsanız işe yarayabilir. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220184/070320221016491.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220184/070320221021061.jpg[/IMG]
Benzer bir problemi daha önce Damlama sulama borusu ve dirseği ile çözmüştüm. En küçük olan borularıdan alıp çakmakla birazcık ısıtınca istediğiniz çap ve şekile geliyor. Fiyatlarıda çok uygun dirsek 50 krş hortum ise ancak metresi 1 2 lira civarındadır. Bu damlama sulama malzemelerinin bir çok farklı boyutta ve tipte çeşidi bulunuyor. Çözüm bulamazsanız işe yarayabilir. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220184/070320221016491.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220184/070320221021061.jpg[/IMG]
Marketdijital Hatalı Ürünü Kabul Etmeme
Maalesef daha önceki alışverişlerimde bende bi kaç konuda memnun kalmamıştım kargoya verilme süresi ve ücreti çok yüksekti 40 küsür lira bi rakam ödemiştim tam hatırlamıyorum anlaşmasız galiba diye düşündürmüştü beni keşke n11 sitesinden alsaydım diye de kızmıştım kendime)
gelen ürünlerin özensiz paketlenmesi de rahatsız etmişti. Müşteri memnuniyeti konusunda hassas olmadıklarını düşünüyorum. bizim malımız bu alırsan al mantığındalar sanki. umarım ilerde bu konulara daha çok önem verirler.
Maalesef daha önceki alışverişlerimde bende bi kaç konuda memnun kalmamıştım kargoya verilme süresi ve ücreti çok yüksekti 40 küsür lira bi rakam ödemiştim tam hatırlamıyorum anlaşmasız galiba diye düşündürmüştü beni keşke n11 sitesinden alsaydım diye de kızmıştım kendime)
gelen ürünlerin özensiz paketlenmesi de rahatsız etmişti. Müşteri memnuniyeti konusunda hassas olmadıklarını düşünüyorum. bizim malımız bu alırsan al mantığındalar sanki. umarım ilerde bu konulara daha çok önem verirler.
4 Akvaryum Tek Foto
Çok ama çok keyifli bir köşe olmuş tebrikler💯. 👏 Maşallah diyeyim. Birde nazar boncuğu kondurayım kenara🧿. Shallow tankının detaylarını merak ettim. Var mıdır paylaştığınız bi topic? Yoksa lütfen paylaşmanızı rica ediyorum. Bitkileri ve tarzını çok beğendim.
Zemin ışık bitkiler gübre vs hepsini merak etmekteyim 🤗
Çok ama çok keyifli bir köşe olmuş tebrikler💯. 👏 Maşallah diyeyim. Birde nazar boncuğu kondurayım kenara🧿. Shallow tankının detaylarını merak ettim. Var mıdır paylaştığınız bi topic? Yoksa lütfen paylaşmanızı rica ediyorum. Bitkileri ve tarzını çok beğendim.
Zemin ışık bitkiler gübre vs hepsini merak etmekteyim 🤗
Hangi Tür Bitki
Şuan Myriophyllum Tuberculatum var çok çabuk büyüyorlar ve bendeki karidesler sürekli olarak yapraklarında takılıyorlar.
Onun dışında moss türleri kullanabilrsiniz.
Stringy moss
Pelia moss
Riccia moss
Christmass moss
Java moss
Cameron moss
Erect moss
Flame moss
Türleri kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Şuan Myriophyllum Tuberculatum var çok çabuk büyüyorlar ve bendeki karidesler sürekli olarak yapraklarında takılıyorlar.
Onun dışında moss türleri kullanabilrsiniz.
Stringy moss
Pelia moss
Riccia moss
Christmass moss
Java moss
Cameron moss
Erect moss
Flame moss
Türleri kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Dıy Yüksek Destekli Bitkili Ram Tankım
Başlığı görünce heyecanlandım. Öncelikle hayırlı olsun. Sonra geçmiş olsun. Dikkatle okudum merak ettim. Sonucun böyle olmasına üzüldüm. Umarım bu tecrübelerinizi ilerdeki kuracağınız tanklarda kullanarak daha güzel tanklarınız olur. Ancak nacizane fikrim eyleme geçmeden önce sabırlı olmak gerekiyor.
Yaşadığınız sorunların hepsi bir soru işareti ve bunların nedenini herr zaman test yapıp tespit edemiyoruz.
Zemin
Çeşme suyu
Aktif Carbon
Yeşil su
1 haftalık dikilmemiş ve sonrasında dikilmiş yosunlu bitkiler
Canlı eklemesi
Seachem bakteri kültürü
Tekrar bitki eklenmesi.
Bunların hepsi soru işareti bence.
Başlığı görünce heyecanlandım. Öncelikle hayırlı olsun. Sonra geçmiş olsun. Dikkatle okudum merak ettim. Sonucun böyle olmasına üzüldüm. Umarım bu tecrübelerinizi ilerdeki kuracağınız tanklarda kullanarak daha güzel tanklarınız olur. Ancak nacizane fikrim eyleme geçmeden önce sabırlı olmak gerekiyor.
Yaşadığınız sorunların hepsi bir soru işareti ve bunların nedenini herr zaman test yapıp tespit edemiyoruz.
Zemin
Çeşme suyu
Aktif Carbon
Yeşil su
1 haftalık dikilmemiş ve sonrasında dikilmiş yosunlu bitkiler
Canlı eklemesi
Seachem bakteri kültürü
Tekrar bitki eklenmesi.
Bunların hepsi soru işareti bence.
Su Icındekı Sorun
[QUOTE=SUARITMACI]
Tavsiyeniz için tesekkur ederim selale aparati kullanıyorum oda yukarıda arka cama vuruyor debiden dolayi delikleri buyuttum oyle yapmak zorunda kaldım çözüm bulamadım dis filtrede seramik biyolojik sünger karbon zeolit elyaf lav taşı vs var ama anlamadım[/QUOTE]
Aktif karbon dolmuş olabilir bu nedenle su kimyanız kısmen de olsa bozulmuş olabilir. eğer bi ilaçlama yada bakım yapmadıysanız ve balıl dışkılarından dolayı amonyum/nitrat zehirlenmesi riski yoksa karbonu çıkarıp deneyebilirsin.
Amumyum yada nitrat zehirlemesi riskini önlemek için dip çekimi yapabilirsin
[QUOTE=SUARITMACI]
Tavsiyeniz için tesekkur ederim selale aparati kullanıyorum oda yukarıda arka cama vuruyor debiden dolayi delikleri buyuttum oyle yapmak zorunda kaldım çözüm bulamadım dis filtrede seramik biyolojik sünger karbon zeolit elyaf lav taşı vs var ama anlamadım[/QUOTE]
Aktif karbon dolmuş olabilir bu nedenle su kimyanız kısmen de olsa bozulmuş olabilir. eğer bi ilaçlama yada bakım yapmadıysanız ve balıl dışkılarından dolayı amonyum/nitrat zehirlenmesi riski yoksa karbonu çıkarıp deneyebilirsin.
Amumyum yada nitrat zehirlemesi riskini önlemek için dip çekimi yapabilirsin
Mercekli Modül Led
Monte Carlo bi ihtimal olabilir ama zamanla çoğaldıkça ışık yetmeyecek ve sararıp çürüyecektir. Piyasada bir çok ışık üreticisi var bütçenize göre profesyonel yada amatör bir tercih yapabilirsiniz. Forumda Darkaura nickli Mustafa bey eskiden yapıyordu ve bu işin bana göre en tecrübeli kişisi. Ona bi sorun. Onun dışında facebookta da bu işi yapanlar var.
Bazen isimler duyuyoruz ama araştırın öyle yaptırın. Kimsenin dediğine güvenmeyin önce bi araştırın.
Google bedava Akvaryum.com bedava
Ama diğerleri parayla [;)] Günümüzde en yaygın ve güncel olarak led teknolojili ürünler tercih ediliyor artık.
Profesyonel bişey almak isterseniz ülkemizde bu konuda başarılı olan bazı markalar var
Creaqua (genelde firefly modeli meşhurdur sıkça duyarsınız)
Hagos (genelde floresan armatürleri vardır)
Wolfmar
Armatürk
Giesemann
Monte Carlo bi ihtimal olabilir ama zamanla çoğaldıkça ışık yetmeyecek ve sararıp çürüyecektir. Piyasada bir çok ışık üreticisi var bütçenize göre profesyonel yada amatör bir tercih yapabilirsiniz. Forumda Darkaura nickli Mustafa bey eskiden yapıyordu ve bu işin bana göre en tecrübeli kişisi. Ona bi sorun. Onun dışında facebookta da bu işi yapanlar var.
Bazen isimler duyuyoruz ama araştırın öyle yaptırın. Kimsenin dediğine güvenmeyin önce bi araştırın.
Google bedava Akvaryum.com bedava
Ama diğerleri parayla [;)] Günümüzde en yaygın ve güncel olarak led teknolojili ürünler tercih ediliyor artık.
Profesyonel bişey almak isterseniz ülkemizde bu konuda başarılı olan bazı markalar var
Creaqua (genelde firefly modeli meşhurdur sıkça duyarsınız)
Hagos (genelde floresan armatürleri vardır)
Wolfmar
Armatürk
Giesemann
Co2 Tüpü Tehlikelimi
[QUOTE=MUSA3461]Forumda bir arkadaşımızın co2 tüpü dolaptan fırladığını okudum bende tüplü sisteme geçecektim bu her zaman olabilecek bir durum mu yoksa arkadaşımızın sansımı oldu ev ortamında tüp saklamak tehlikelimi dir sizce mayalı sistemden çıkıp bu sisıteme geçmelimiyim.[/QUOTE]
Onu bende okumuştum sanırım. Ancak düzgün bir çelik çekme tüpün ev ortamında patlaması çok uzak bir ihtimal. Düzgün ne demek derseniz
vize tarihi güncel (metal yorgunluğuna uğramamış)
Dış yüzeye kesik yarık göçük gibi deformasyonu olmayan
Üzerinde yazan limitlerde dolum yapılmış
Bulunduğu ortam ısısı ani değişimleri maruz kalmamış bir tüp bence kesinlikle patlayamaz.
Sanki o konudaki olay şöyle bi şeydi yada olabilir diye düşünüyorum. Bazı regülatörde aşırı dolum yada sıcaklık nedeniyle oluşan basıncı tahliye etmek için bir tahliye bölümü bulunur. Ve sanayi tipi regülatörlerde burası kurşun ile mühürlenir. Tahliye esnasında da patlama sesi gibi yüksek bir ses çıkar. Böyle bir durum oluşmuştur diye düşünüyorum.
[QUOTE=MUSA3461]Forumda bir arkadaşımızın co2 tüpü dolaptan fırladığını okudum bende tüplü sisteme geçecektim bu her zaman olabilecek bir durum mu yoksa arkadaşımızın sansımı oldu ev ortamında tüp saklamak tehlikelimi dir sizce mayalı sistemden çıkıp bu sisıteme geçmelimiyim.[/QUOTE]
Onu bende okumuştum sanırım. Ancak düzgün bir çelik çekme tüpün ev ortamında patlaması çok uzak bir ihtimal. Düzgün ne demek derseniz
vize tarihi güncel (metal yorgunluğuna uğramamış)
Dış yüzeye kesik yarık göçük gibi deformasyonu olmayan
Üzerinde yazan limitlerde dolum yapılmış
Bulunduğu ortam ısısı ani değişimleri maruz kalmamış bir tüp bence kesinlikle patlayamaz.
Sanki o konudaki olay şöyle bi şeydi yada olabilir diye düşünüyorum. Bazı regülatörde aşırı dolum yada sıcaklık nedeniyle oluşan basıncı tahliye etmek için bir tahliye bölümü bulunur. Ve sanayi tipi regülatörlerde burası kurşun ile mühürlenir. Tahliye esnasında da patlama sesi gibi yüksek bir ses çıkar. Böyle bir durum oluşmuştur diye düşünüyorum.
Su Icındekı Sorun
Filtresin tanka dökülen suyunun kabarcıkları olabilir lily pipe gibi ürünler tercih edebilirsiniz. Eğer bakteri yada atık ise elyaf tek başına yeterli olmayabilir. Piyasada Seachem Purigen, Matrix, De nitrate gibi filtre medyaları bulunur onlardan alıp deneyebilirsiniz. Sera markasının civciv diye bilinen yeşil renkli bir elyafı var crystal clear. Onunla ciddi fark görebilirsiniz. Biraz seachem reklamı gibi oldu ama alternatifleri aklıma gelmedi.
Filtresin tanka dökülen suyunun kabarcıkları olabilir lily pipe gibi ürünler tercih edebilirsiniz. Eğer bakteri yada atık ise elyaf tek başına yeterli olmayabilir. Piyasada Seachem Purigen, Matrix, De nitrate gibi filtre medyaları bulunur onlardan alıp deneyebilirsiniz. Sera markasının civciv diye bilinen yeşil renkli bir elyafı var crystal clear. Onunla ciddi fark görebilirsiniz. Biraz seachem reklamı gibi oldu ama alternatifleri aklıma gelmedi.
SON MESAJLAR
- 180x60x60 Karma Güney Amerika HarunYILDIRIM, 00:36
Akvaryum Tanıtımı - 80lt Filtreleme Bütçe 3000tl Talha60, 00:35
Filtreleme Seçenekleri - Bitki Adaptasyonu? taskinramazan, 00:24
Bitki Türleri ve Bakımı - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo sadece soru, 00:14
Labirentliler - İlk En Güzel Tecrübem :-) Güntaç aytaç, 00:14
Akvaryum Tanıtımı - Lepisteslerim Ölüyor :( Handeli, 23:57
Yeni Üye Forumu - Üçgen Kuyruklu Yavru Tulpar99, 23:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Bettamın Türü Ne Taha Yanık, 23:28
Yeni Üye Forumu - Elma Salyangozu Renk Sorunu Eren042, 23:14
Omurgasızlar - Elma Salyangozum Öldümü Acil Dexter85321, 22:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Bettamın Türü Ne? Neothauma, 22:58
Yeni Üye Forumu - Ne Yapmalıyım?! Zangoose, 22:53
Yeni Üye Forumu - Vatoz Balığımın Yüzgeci erenerturk, 22:45
Kedi Balıkları Forumu - Yengecimin Ortam Sıcaklığı İle İlgili Sorum Var BabySoul, 22:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İç Filtre De Bioball Kullanılır Mı darkaura, 22:18
Filtreleme Seçenekleri - Acele Edin Ölümler Başladı Muhammedbedri, 22:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Eloeda Vs Filtre GhostKoi, 22:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Ve Sarı Su Sorunu berkay10, 20:36
Bitki Akvaryumları Genel - Aquael Multikani Filter Dış Filtre 800 Litre Rüzgar.57, 20:10
Filtreleme Seçenekleri - Akıllı Priz Kullanan Var Mı? Bir Şey Sorucam BabySoul, 20:08
Aydınlatma - Balığımın Dışkısı MustafaŞ, 20:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Canlı Önerisi bendeniztayfun, 19:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kuru Bambu Kullanımı Ve Hazırlama Nasıl Olmalı KaanE, 19:41
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 19:38
Bitki Akvaryumları Genel - Ramirezi İlkerSHN, 19:37
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - 200 Lt Akvaryum Dış Filtre Vlademirol, 19:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Tetra Akvaryumu GkhaNLioN, 19:16
Amerikan Tetraları Tanıtımı - Lepistes Akvaryuma Hangi Filtre MasterChief, 18:45
Yeni Üye Forumu - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 18:05
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - 350 Litre Beta Akvaryum ktoG, 17:56
Yeni Üye Forumu - Chili Rasbora Tank Ruzgar001, 17:07
Akvaryum Tanıtımı - Elma Salyangoz cagrisw, 17:06
Yeni Üye Forumu - Lepistes Larvaklm, 16:53
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 16:18
Akvaryum Tanıtımı - Bugün Bu Şekilde Bir Ölüm İle Karşılaştım Muhammedbedri, 15:35
Hastalıklar ve İlaçlar - 45x35x40 Apistogramma Hongsloi Şahinöztürk, 14:39
Akvaryum Tanıtımı - Balığımın Dışkısı İnce Ve Uzun Neden Olabilir? Ehtiyar, 14:33
Sazansıgiller - Albino Full Platiniumlarda Artemia Etkisi Hidro Dinamik, 14:24
Canlı Doğuranlar - Alsancak Petshop Alışveriş Yapan Oldu Mu GkhaNLioN, 13:34
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera MertSoyumert, 13:17
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor omerali06, 13:13
Bitki Akvaryumları Genel - Ankara Lepistes Satan Yerler SaRCoPhiLiuS, 12:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kök Üzeri Bitki Tavsiyesi SaRCoPhiLiuS, 11:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Betta Akıntı Sorunu SaRCoPhiLiuS, 11:38
Yeni Üye Forumu - Akvaryumdaki Balıklarım Hk. bendeniztayfun, 07:59
Yeni Üye Forumu - Kurutulmuş Artemia Hakkında MasterChief, 05:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Sürtünmesi Hobilenyum, 02:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Teleskop Balığım Neyi Var HOPPALA, 02:50
Yeni Üye Forumu - Pearl White Sand Kum Aldım Bulanık xellence07, 00:28
Malzemeler ve Yemler Forumu - Işık A2626, 23:24
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 00:10
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 00:10
- Ultra Clear Akvaryum,panda Ribbon Lepistes yamansengonca 23:08
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 23:05
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:57
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:57
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 22:41
- Yerli Üretim Erkek Dişi Karşık Halfmoon Genç Betta betta.ist 22:41
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 22:41
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:34
- Genç Damızlık Maulana serdar131977 22:34
- İlangi Yellow Fatih Özirkin 22:16
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 22:03
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 21:40
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 21:40
- Corydoas Duplicareus reel_passion 21:38
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 21:13
- Weeping Moss Bysam 21:13
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 21:12
- Eş Kribensis palankesli 20:58
- Xenotilapia Bathyphilus Blue Lips Kolonisi palankesli 20:58
- Anubias Bitki Çeşitleri Sadan 19:57
- Eş Tutmuş Tanganyika Gölünün Güzellikleri muhammet abaci 19:31
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 19:14
- Fırsat - Karides , Salyangoz . gyunda 19:14
- Balık Yemi , Su Piresi , Pipo Filtre gyunda 19:14
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 18:56
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 18:56
- Endler Balikcidede 18:56
- Axolotl Hcan 18:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:29
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:29
- Albino Metal Snaceskin Yellow Lace Gençler Başak u 18:22
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 18:20
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 18:20
- Bitki Çeşitleri emreemin 18:18
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 18:18
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 18:18
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 18:18
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 18:18
- 80*50*60h Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 18:08
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 17:52
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 17:52
- Ücretsiz & Takas Minare, Ramsh Salyangozu Arıyorum Batuhan Tosun 17:41
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 17:06
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 17:06
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 16:55
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 16:55
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 16:52
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 16:33
KULLANICILAR
- 140 Online Kullanıcı, 76 Üye
Online Kullanıcılar
Caninenss,
merlin1123,
Budmo,
vedat79,
palankesli,
srnozcn,
Hidro Dinamik,
AmatorAkvryumcu,
ShowaSanshoku,
batuak0,
Yasin034,
Liga,
yavuzsezgin,
Tulpar99,
Ehtiyar,
Handeli,
omerkykn,
barsbingul,
Nakre94,
devito,
MiSoSiKiaN,
KÇetintaş,
BalıkçıUğur,
kadir_7,
beary,
alperonal,
ismail4638,
abilge,
koyu,
lebowskia,
hasancn,
otlubaliklisu,
sedaterdem,
Ceyhun çam,
czafer58,
arapaima,
giyotyn,
Samoo,
kdrackgz,
alperemrecakir,
gork1syo,
efex06,
06ugur06,
Eregli425,
denizim20,
k.bartan,
Taha Yanık,
Emre5225,
erenerturk,
Taha10,
Busra1753,
şansal,
ahm335,
Berke39,
CenK,
Serdariekrem,
Eren042,
Bettasevdalisi,
wallece,
ataberk28,
Kimsesiz,
ktoG,
bendeniztayfun,
Mehmet KAPTAN,
iwagumi,
UrasArt,
ozgurtpcogl,
Haku,
dimbeleth,
Zangoose,
A2626,
Eymn20,
Berkanozkan,
FatihBezirgan,
Fish023,
vahitender,
cameroon06,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.