ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
14 Kasım 2020 22:46
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Rauf
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1986
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Aktivist
SON 5 MESAJI
Dıy Co2 Çabuk Bitme Sorunu
[QUOTE=ANIILL]
senın kullanımına göre vanayı nasıl kullandığına göre sn kaç damla hava kabarçiği vermene bağlı benim 25 gün kadar gidiyor ama kullanıcaksan benim tavsiyem bi damla sayaçli difüzör al veya çinden cam difüzör al içine biraz su koyarsan ne kadar sn çıktığını görürsün hava kabarciğı daha ucuza gelir çinden almak ben kabloyu uzun tutmuyorum çok ve akvaryumdan 1-2 kariş aşağıda şişe ama kullanarak deneyim ederek öğrenıceksen çalişmasını ama en önemli konu hava kaçakları var sende şuan onları hallet ve damla sayaçli difüzör al sorunun düzeliçek hocam gene sorunun olursa yarımcı olurum elinden geldiğince bende daha önçe senın gibi sorun yaşadım şimdi düzeldi[/QUOTE]
Açıkcası ne yaptıysam olmuyor. Dediklerinizi yaptım. Ne hava kaçagı var, ne başka birşey. Damla sayaçlı difusor de var. minimum da tutmama ragmen, basınç 1-2 arasında olmasına ragmen en fazla 1 gün gidiyor sonra fıs. Limon tuzu şişesinde sıvı kalmıyor, hepsi karbonat karışımlı olan şişeye geciyor. Anlaşılan tüplü sisteme gececegim. Diy sistemi zaman kaybı ve boşa eziyet ve masraf.
[QUOTE=ANIILL]
senın kullanımına göre vanayı nasıl kullandığına göre sn kaç damla hava kabarçiği vermene bağlı benim 25 gün kadar gidiyor ama kullanıcaksan benim tavsiyem bi damla sayaçli difüzör al veya çinden cam difüzör al içine biraz su koyarsan ne kadar sn çıktığını görürsün hava kabarciğı daha ucuza gelir çinden almak ben kabloyu uzun tutmuyorum çok ve akvaryumdan 1-2 kariş aşağıda şişe ama kullanarak deneyim ederek öğrenıceksen çalişmasını ama en önemli konu hava kaçakları var sende şuan onları hallet ve damla sayaçli difüzör al sorunun düzeliçek hocam gene sorunun olursa yarımcı olurum elinden geldiğince bende daha önçe senın gibi sorun yaşadım şimdi düzeldi[/QUOTE]
Açıkcası ne yaptıysam olmuyor. Dediklerinizi yaptım. Ne hava kaçagı var, ne başka birşey. Damla sayaçlı difusor de var. minimum da tutmama ragmen, basınç 1-2 arasında olmasına ragmen en fazla 1 gün gidiyor sonra fıs. Limon tuzu şişesinde sıvı kalmıyor, hepsi karbonat karışımlı olan şişeye geciyor. Anlaşılan tüplü sisteme gececegim. Diy sistemi zaman kaybı ve boşa eziyet ve masraf.
[QUOTE=ANIILL]
Aç kapa yaparak, ben mıknatısı bar 1-2 arasına gelince çıkarıyorum suyun içinden ve etkileşimi durduruyorum. 1 hafta kadar gidiyor içindeki gaz daha sonra mıknatısı suya indiriyorum ve etkileşimi başlatıyorum gene 15-20 dk barı 1-2 arasına getiriyorum gene çıkarıyorum mıknatısı ama benım çabuk bitmesindeki baştaki sorunum sistem iyi yapılmamişti. Aldiğim yerde kapakların altına conta görünüyor bende yoktu. Sende de yoksa altında conta şişerin ağızlarını 1-2 tur teflon bant ile dön sonra kapağı tak ve sıcak silikon tabancası ile her şişenin üzerine birleşim yerlerine sıcak silikon sıktım kapladım hocam ve sorun çözüldu bende birde hava hortumunu olabildiğince eksiz kullan ve difüzor kullanan sn 1 damla ya ayarlamak çok önemli eğer uzun süre gitmesi için.[/QUOTE]
Öncelikle tavsiyeler ve önerileriniz için teşekkürler. Güzel bir bilgilendirme oldu. Peki son 2 soruya da cevap alabilirsem tamamiyle pekiştirmiş olacagım çünkü gördügüm kadarıyla bilgilisiniz regülatör konusunda.
1) Siz bu yaptıklarınızla beraber şişelerdeki karışım yaklaşık olarak kaç gün /ya da kaç hafta gidiyor? Ve günde ortalama vanayı ne kadar açık tutuyorsunuz?
2) Şişeleri akvaryum seviyesinde mi tutuyorsunuz yoksa akvaryum altında veya istediğimiz yere koyabilir miyiz ?
[QUOTE=ANIILL]
Aç kapa yaparak, ben mıknatısı bar 1-2 arasına gelince çıkarıyorum suyun içinden ve etkileşimi durduruyorum. 1 hafta kadar gidiyor içindeki gaz daha sonra mıknatısı suya indiriyorum ve etkileşimi başlatıyorum gene 15-20 dk barı 1-2 arasına getiriyorum gene çıkarıyorum mıknatısı ama benım çabuk bitmesindeki baştaki sorunum sistem iyi yapılmamişti. Aldiğim yerde kapakların altına conta görünüyor bende yoktu. Sende de yoksa altında conta şişerin ağızlarını 1-2 tur teflon bant ile dön sonra kapağı tak ve sıcak silikon tabancası ile her şişenin üzerine birleşim yerlerine sıcak silikon sıktım kapladım hocam ve sorun çözüldu bende birde hava hortumunu olabildiğince eksiz kullan ve difüzor kullanan sn 1 damla ya ayarlamak çok önemli eğer uzun süre gitmesi için.[/QUOTE]
Öncelikle tavsiyeler ve önerileriniz için teşekkürler. Güzel bir bilgilendirme oldu. Peki son 2 soruya da cevap alabilirsem tamamiyle pekiştirmiş olacagım çünkü gördügüm kadarıyla bilgilisiniz regülatör konusunda.
1) Siz bu yaptıklarınızla beraber şişelerdeki karışım yaklaşık olarak kaç gün /ya da kaç hafta gidiyor? Ve günde ortalama vanayı ne kadar açık tutuyorsunuz?
2) Şişeleri akvaryum seviyesinde mi tutuyorsunuz yoksa akvaryum altında veya istediğimiz yere koyabilir miyiz ?
[[QUOTE=ANIILL]
Mıknatısı suyun içinde tuttuğun surece su gider. Bar 2 ye gelince çıkar mıknatısı su gitmesin zaten bar kolay kolay inmez 0 eğer kaçak yoksa eğer yardımcı olmamı istediğin başka sorun varsa yaz cevaplarım bende çok çektim aynı dertten:) [/QUOTE]
Soru bir değil 1den fazla :))) Sorun şu ki ben hiçbir zaman 2 bar oranının üzerine çıkamadım. Bar 1 ile 2 arasına geldiğinde şişeler cok sert oluyor ve imkanı yok, sıkamıyorsun.
1.Soru: Başka bir yolu var mı 2nin üzerine çıkabilmenin hatta mümkünse 3bara ulaşmanın ?
2.Soru: Eğer B şişesini (karbonat dolu olan şişe) sallayarak 2 üzeri basınç oranına ulaşılıyorsa ne kadar süre bunu tekrarlamam gerekli?
3.Soru: Siz mıknatısı su üzerine çıkardığınızda şişedeki gaz kaç saat dayanıyor? Ve ortalama olarak Co2 karışımınız kaç gün gidiyor ?
[[QUOTE=ANIILL]
Mıknatısı suyun içinde tuttuğun surece su gider. Bar 2 ye gelince çıkar mıknatısı su gitmesin zaten bar kolay kolay inmez 0 eğer kaçak yoksa eğer yardımcı olmamı istediğin başka sorun varsa yaz cevaplarım bende çok çektim aynı dertten:) [/QUOTE]
Soru bir değil 1den fazla :))) Sorun şu ki ben hiçbir zaman 2 bar oranının üzerine çıkamadım. Bar 1 ile 2 arasına geldiğinde şişeler cok sert oluyor ve imkanı yok, sıkamıyorsun.
1.Soru: Başka bir yolu var mı 2nin üzerine çıkabilmenin hatta mümkünse 3bara ulaşmanın ?
2.Soru: Eğer B şişesini (karbonat dolu olan şişe) sallayarak 2 üzeri basınç oranına ulaşılıyorsa ne kadar süre bunu tekrarlamam gerekli?
3.Soru: Siz mıknatısı su üzerine çıkardığınızda şişedeki gaz kaç saat dayanıyor? Ve ortalama olarak Co2 karışımınız kaç gün gidiyor ?
Aynı sorun bende de oluyor. Aliexpress üzerinden satın aldıgım CO2 Generator ile CO2 sistemi kurdum nano akvaryumum için.
ilk deneme 0.6litre su ve 200 gram limon tuzu - 0.2litre su ve 200 gram karbonat ile yaptım. 1 gün içerisinde A şişesindeki karışım tamamiyle bitti ve generator durdu. (Minimum derece vanayı açık tutmama rağmen)
Ertesi gün ise ikinci denemeyi yaptım. A şişesine 400 gr limon tuzu - 1.2litre su karışımı; B şişesinde ise 200 gr Karbonat 0.4litre su karışımı ile teste başladım. A şişesinin dibindeki mıknatıs suyun içinde kaldıkca, A şişesinden
B şişesine doğru belirli aralıklarla su geçişi oluyor. Göstergedeki basınç ise 1-2 arası (En ideal basınç olduğu belirtildi, bu sebeple ben de bu oranda tutuyorum) olduğu yine çok fazla gitmez diye tahmin ediyorum.
Ancak çeşitli videoları izledigimde ve forumdaki yazıları okuğumda 30*40 gün boyunca gittiği belirtildi. Herhalde bir yanlışlık var ve bir türlü çözemiyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/230420192348191.jpg[/IMG] [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/230420192348201.jpg[/IMG][EDIT]Raufy,2019-04-23 23:48:52[/EDIT]
Aynı sorun bende de oluyor. Aliexpress üzerinden satın aldıgım CO2 Generator ile CO2 sistemi kurdum nano akvaryumum için.
ilk deneme 0.6litre su ve 200 gram limon tuzu - 0.2litre su ve 200 gram karbonat ile yaptım. 1 gün içerisinde A şişesindeki karışım tamamiyle bitti ve generator durdu. (Minimum derece vanayı açık tutmama rağmen)
Ertesi gün ise ikinci denemeyi yaptım. A şişesine 400 gr limon tuzu - 1.2litre su karışımı; B şişesinde ise 200 gr Karbonat 0.4litre su karışımı ile teste başladım. A şişesinin dibindeki mıknatıs suyun içinde kaldıkca, A şişesinden
B şişesine doğru belirli aralıklarla su geçişi oluyor. Göstergedeki basınç ise 1-2 arası (En ideal basınç olduğu belirtildi, bu sebeple ben de bu oranda tutuyorum) olduğu yine çok fazla gitmez diye tahmin ediyorum.
Ancak çeşitli videoları izledigimde ve forumdaki yazıları okuğumda 30*40 gün boyunca gittiği belirtildi. Herhalde bir yanlışlık var ve bir türlü çözemiyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/230420192348191.jpg[/IMG] [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/230420192348201.jpg[/IMG][EDIT]Raufy,2019-04-23 23:48:52[/EDIT]
T5 Led Floresan Armatür Aydınlatma-2'li Beyaz
Tüm akvarist üyelerine, Merhaba.
Yeni yeni hobiye başlayan ve sıfırdan akvaryum kuran biri olaraktan 120x60x40 cm boyutlarındaki bitkili akvaryum için taç kısmının içine
bu tip ikili bir led florasan (Link: http://www.elektronik-market.com/urun/90-cm-15-watt-t5-led-floresan-armatur-aydinlatma-2li-paket-beyaz )
monte etmek istiyorum.
Şekil:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/280120190007261.jpg[/IMG]
Floresan açıklamasında "RENK: 6500 k / LAMBA ÖMRÜ : 30.000 saat / ENERJİ TASARRUFU : %80. gibi bilgiler yer alıyor.
Açıkçası akvaryumda şuan başka türlü bir aydınlatma sistemi de mevcut.
2 şerit şeklinde Aqua Led (beyaz,kırmızı ve mavi renklerin karışımı) aydınlatma var. (fotoğraftaki üründen)
Bitkilerin fotosentezi rahat olması açısından bu tip aydınlatma düzeneği kurdum.
Şekil:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/280120190006301.jpg[/IMG]
Sadece onların yanına ekstra aydınlatma olması açısından yani Led aydınlatmaları kullanmadığım anlarda (Günlük 6-8 saatlik fotosentez
için ayrılan zaman dilimi dışındaki saatlerde) akvaryumun içinin görülmesi amaçlı floresan aydınlatmadan yararlanmak
istiyorum. Bu doğrultuda yukarıda linki verilen floresan 2li beyaz üründen akvaryum taç kısmına eklemek istiyorum. Linkte / Fotoda görülen
bu tip florerasan sisteminden daha önce kullanan yada deneyimi olan arkadaşlar varsa 2 sorum olacak?
1) Sizce bu tip floresan lambaların bitki gelişimi ve fotosentez açısından faydası olur mu?
2) Bu tip floresan ledler aşırı şekilde ısınma yaşar mı belirli bir süre sonra ?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. iyi hobiler herkese.
[EDIT]Raufy,2019-01-28 00:20:23[/EDIT]
Tüm akvarist üyelerine, Merhaba.
Yeni yeni hobiye başlayan ve sıfırdan akvaryum kuran biri olaraktan 120x60x40 cm boyutlarındaki bitkili akvaryum için taç kısmının içine
bu tip ikili bir led florasan (Link: http://www.elektronik-market.com/urun/90-cm-15-watt-t5-led-floresan-armatur-aydinlatma-2li-paket-beyaz )
monte etmek istiyorum.
Şekil:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/280120190007261.jpg[/IMG]
Floresan açıklamasında "RENK: 6500 k / LAMBA ÖMRÜ : 30.000 saat / ENERJİ TASARRUFU : %80. gibi bilgiler yer alıyor.
Açıkçası akvaryumda şuan başka türlü bir aydınlatma sistemi de mevcut.
2 şerit şeklinde Aqua Led (beyaz,kırmızı ve mavi renklerin karışımı) aydınlatma var. (fotoğraftaki üründen)
Bitkilerin fotosentezi rahat olması açısından bu tip aydınlatma düzeneği kurdum.
Şekil:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/280120190006301.jpg[/IMG]
Sadece onların yanına ekstra aydınlatma olması açısından yani Led aydınlatmaları kullanmadığım anlarda (Günlük 6-8 saatlik fotosentez
için ayrılan zaman dilimi dışındaki saatlerde) akvaryumun içinin görülmesi amaçlı floresan aydınlatmadan yararlanmak
istiyorum. Bu doğrultuda yukarıda linki verilen floresan 2li beyaz üründen akvaryum taç kısmına eklemek istiyorum. Linkte / Fotoda görülen
bu tip florerasan sisteminden daha önce kullanan yada deneyimi olan arkadaşlar varsa 2 sorum olacak?
1) Sizce bu tip floresan lambaların bitki gelişimi ve fotosentez açısından faydası olur mu?
2) Bu tip floresan ledler aşırı şekilde ısınma yaşar mı belirli bir süre sonra ?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. iyi hobiler herkese.
[EDIT]Raufy,2019-01-28 00:20:23[/EDIT]
SON MESAJLAR
- 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 08:57
Akvaryum Tanıtımı - Sajica Tankımda Yaşadığım İç Parazit Sorunu Orhan76, 08:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 08:49
Akvaryum Tanıtımı - Malawi Akvaryumu İçin Dekor Ve Kum Önerisi Orhan76, 08:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Armatür Tavsiyesi kdrackgz, 08:46
Aydınlatma - Hangi Ölçülerde Akvaryum Almam Lazım? merutay, 02:56
Yeni Üye Forumu - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Güncel Hoppala, 02:21
Canlı Doğuranlar - Parvula Mini Tabanı Ne Zaman Kaplar 24med11, 01:57
Bitki Türleri ve Bakımı - 40x40 Akvaryuma 6 Mm Yetermi giyotyn, 01:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 0'a İnen Kh, Düşük Ph Ve Yüksek No3 Ehtiyar, 01:07
Akvaryum Bilimi - Dişi Lepistes İki Gündür Hareketsiz Yatıyor CihanEfruz, 00:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Transgenetik Tetra Burun Eti Büyümesi Şekerlik, 00:36
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin KaanE, 23:51
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes KaanE, 23:50
Akvaryum Tanıtımı - 36lt Low Tech. KaanE, 23:48
Akvaryum Tanıtımı - Doğal Kurulumlarım Urass, 23:39
Bitki Akvaryumları Genel - 90*45*45 Natural Style MehmetAkif, 23:31
Akvaryum Tanıtımı - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 22:34
Akvaryum Tanıtımı - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 22:12
Akvaryum Dünyasından Haberler - Elma Salyangozu Bitki Yeme Sorunu M0nty, 21:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kedim Akvaryumu Kıskanır Mı M0nty, 21:42
Yeni Üye Forumu - Küçük Canlı Doğuran Tankı Muhammedbedri, 20:34
Akvaryum Tanıtımı - İmbellis Paradise merutay, 20:00
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Ölümler neomeo, 19:14
Yeni Üye Forumu - Sadece 6500k Beyaz Işık İle Bitki Yetiştirme sonosmanli55, 18:07
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Siyanobakteri Ve Tanımlayamadığım Yosun Sorunu Ibrahim_1, 17:32
Yosun - Salyangozum Öldü Sanırım 😥 Burcin06, 17:12
Yeni Üye Forumu - 60x40x40h Lepistes Akvaryumu Kurmak İstiyorum. Hidro Dinamik, 16:26
Yeni Üye Forumu - Walstad Deniyorum Ibrahim_1, 16:23
Akvaryum Tanıtımı - Bricardi emrahdm, 16:11
Tanganyika Cichlidleri - Apistogramma emrahdm, 16:10
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İşgal Altında dark blue, 15:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Otocinclus Hasta Mı umut karahancı, 14:50
Hastalıklar ve İlaçlar - 225 Litre İwagumi mustafazkara1, 14:07
Akvaryum Tanıtımı - Gurami İnci Kefali, 13:26
Yeni Üye Forumu - Yeni Aldığım Beta Ibrahim_1, 13:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aydınlatma Çok Isınıyor Normal Mi? Ibrahim_1, 12:27
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Uzun Aradan Sonra Bitkili Akvaryum AHLİ59, 11:21
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Aldığım Oscar Baliginda Beyaz Lekeler Var Ceku2300, 08:55
Yeni Üye Forumu - Salyangoz Uzerindeki Kurtlar AmatorBetaci, 08:53
Bitkili Akvaryum Canlıları - Yaza 200 Litrelik Channa Tankı Planım AmatorBetaci, 08:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Sade Tasarım İbrahim571, 06:37
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Canlı Doğuran Akvaryumu İbrahim571, 06:19
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurduğum Akvaryum Buğulu Su Ömer t, 01:26
Yeni Üye Forumu - Yurtdışından Canlı / Yumurta Alışverişi? EMİR G., 01:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discuslarım Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum Ömer t, 01:11
Discus - 60 Lt Bitkili Tank İlk Kurulum bora881, 00:42
Bitki Akvaryumları Genel - Parmak Tırtıklayan Karides Ömer t, 00:17
Omurgasızlar Tanıtımı - Oksijen Basarak Gurami Kaç Gün Dayanır M0nty, 23:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Strafor Deneyimim dremreavsar, 21:43
Arka Fon Yapımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 08:52
- Grindal Set Ve Mikrofex 300 AtlasPoyraz 08:52
- 4mm Buhar Camı Tutucu AtlasPoyraz 08:52
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 08:48
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 08:48
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 08:48
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 08:48
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 08:32
- Rasbora Arıyorum Miller 08:32
- Caridina Karidesler İndirimli Fiyat karidesrehberi 08:19
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:19
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:19
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:19
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 08:13
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 08:13
- Proserpinaca Palustris,pogostemon Octopus,malzeme livadi 07:26
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:14
- Kampanyalı Paket Bitkiler-ücretsiz Kargo Öğretmen Ali 07:05
- Frontoza Koloni (3e 7d) SwitchBeamz 00:55
- Hb White Lepistes gorkemortakci 00:31
- 80x50x60 Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 00:31
- Eheim 2228, Sunsun Hw-302 Dış Filtreler nevzatc 00:16
- Yüzey Emici Sıfır Ayarında Samoo 00:10
- Apistogramma Nijsseni Rio Ucayli Samoo 00:10
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 22:18
- Japon Şemsiyesi Slnger İle Takas Olabilir ootkn 22:18
- Alabalık Yemi 2,8 Kg 500 Tl ootkn 22:18
- Hava Motoru Şelale Filtre Hortum ootkn 22:18
- Oase Scaperline Soil 9lt Brown Aktif Bitki Toprağı Thunderbird 22:14
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 22:14
- Saz Bitkisi Furkann 22:08
- Balıklar Komple Satılık metsi 21:53
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 21:25
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 21:25
- İnce Ayar Vanalı Yıldız Marka Regülatör Aporetti 21:22
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 21:11
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 21:11
- Lda 16 Red Marble Düz Ve Tül Yavrular Balikcidede 21:11
- Yavruluk Sıfır vedat79 21:05
- Çok Uygun Sarı Prenses Yavruları tetikk 20:52
- Son 2 Adet Kök hll_aquascaping 20:50
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 20:50
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 20:50
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 20:50
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 20:00
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 20:00
- Hayalinizdeki Dekor, Aparatlar Ve Daha Fazlası... EUREKA 19:51
- Havasız Artemia Çıkarma Kabı EUREKA 19:51
- Super Red Cüce Vatoz Yavrular Tuby 18:23
- 2.67 Tüp Furcifer 17:12
KULLANICILAR
- 24 Online Kullanıcı, 13 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.