ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
14 Kasım 2020 22:46
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Rauf
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1986
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Aktivist
SON 5 MESAJI
Dıy Co2 Çabuk Bitme Sorunu
[QUOTE=ANIILL]
senın kullanımına göre vanayı nasıl kullandığına göre sn kaç damla hava kabarçiği vermene bağlı benim 25 gün kadar gidiyor ama kullanıcaksan benim tavsiyem bi damla sayaçli difüzör al veya çinden cam difüzör al içine biraz su koyarsan ne kadar sn çıktığını görürsün hava kabarciğı daha ucuza gelir çinden almak ben kabloyu uzun tutmuyorum çok ve akvaryumdan 1-2 kariş aşağıda şişe ama kullanarak deneyim ederek öğrenıceksen çalişmasını ama en önemli konu hava kaçakları var sende şuan onları hallet ve damla sayaçli difüzör al sorunun düzeliçek hocam gene sorunun olursa yarımcı olurum elinden geldiğince bende daha önçe senın gibi sorun yaşadım şimdi düzeldi[/QUOTE]
Açıkcası ne yaptıysam olmuyor. Dediklerinizi yaptım. Ne hava kaçagı var, ne başka birşey. Damla sayaçlı difusor de var. minimum da tutmama ragmen, basınç 1-2 arasında olmasına ragmen en fazla 1 gün gidiyor sonra fıs. Limon tuzu şişesinde sıvı kalmıyor, hepsi karbonat karışımlı olan şişeye geciyor. Anlaşılan tüplü sisteme gececegim. Diy sistemi zaman kaybı ve boşa eziyet ve masraf.
[QUOTE=ANIILL]
senın kullanımına göre vanayı nasıl kullandığına göre sn kaç damla hava kabarçiği vermene bağlı benim 25 gün kadar gidiyor ama kullanıcaksan benim tavsiyem bi damla sayaçli difüzör al veya çinden cam difüzör al içine biraz su koyarsan ne kadar sn çıktığını görürsün hava kabarciğı daha ucuza gelir çinden almak ben kabloyu uzun tutmuyorum çok ve akvaryumdan 1-2 kariş aşağıda şişe ama kullanarak deneyim ederek öğrenıceksen çalişmasını ama en önemli konu hava kaçakları var sende şuan onları hallet ve damla sayaçli difüzör al sorunun düzeliçek hocam gene sorunun olursa yarımcı olurum elinden geldiğince bende daha önçe senın gibi sorun yaşadım şimdi düzeldi[/QUOTE]
Açıkcası ne yaptıysam olmuyor. Dediklerinizi yaptım. Ne hava kaçagı var, ne başka birşey. Damla sayaçlı difusor de var. minimum da tutmama ragmen, basınç 1-2 arasında olmasına ragmen en fazla 1 gün gidiyor sonra fıs. Limon tuzu şişesinde sıvı kalmıyor, hepsi karbonat karışımlı olan şişeye geciyor. Anlaşılan tüplü sisteme gececegim. Diy sistemi zaman kaybı ve boşa eziyet ve masraf.
[QUOTE=ANIILL]
Aç kapa yaparak, ben mıknatısı bar 1-2 arasına gelince çıkarıyorum suyun içinden ve etkileşimi durduruyorum. 1 hafta kadar gidiyor içindeki gaz daha sonra mıknatısı suya indiriyorum ve etkileşimi başlatıyorum gene 15-20 dk barı 1-2 arasına getiriyorum gene çıkarıyorum mıknatısı ama benım çabuk bitmesindeki baştaki sorunum sistem iyi yapılmamişti. Aldiğim yerde kapakların altına conta görünüyor bende yoktu. Sende de yoksa altında conta şişerin ağızlarını 1-2 tur teflon bant ile dön sonra kapağı tak ve sıcak silikon tabancası ile her şişenin üzerine birleşim yerlerine sıcak silikon sıktım kapladım hocam ve sorun çözüldu bende birde hava hortumunu olabildiğince eksiz kullan ve difüzor kullanan sn 1 damla ya ayarlamak çok önemli eğer uzun süre gitmesi için.[/QUOTE]
Öncelikle tavsiyeler ve önerileriniz için teşekkürler. Güzel bir bilgilendirme oldu. Peki son 2 soruya da cevap alabilirsem tamamiyle pekiştirmiş olacagım çünkü gördügüm kadarıyla bilgilisiniz regülatör konusunda.
1) Siz bu yaptıklarınızla beraber şişelerdeki karışım yaklaşık olarak kaç gün /ya da kaç hafta gidiyor? Ve günde ortalama vanayı ne kadar açık tutuyorsunuz?
2) Şişeleri akvaryum seviyesinde mi tutuyorsunuz yoksa akvaryum altında veya istediğimiz yere koyabilir miyiz ?
[QUOTE=ANIILL]
Aç kapa yaparak, ben mıknatısı bar 1-2 arasına gelince çıkarıyorum suyun içinden ve etkileşimi durduruyorum. 1 hafta kadar gidiyor içindeki gaz daha sonra mıknatısı suya indiriyorum ve etkileşimi başlatıyorum gene 15-20 dk barı 1-2 arasına getiriyorum gene çıkarıyorum mıknatısı ama benım çabuk bitmesindeki baştaki sorunum sistem iyi yapılmamişti. Aldiğim yerde kapakların altına conta görünüyor bende yoktu. Sende de yoksa altında conta şişerin ağızlarını 1-2 tur teflon bant ile dön sonra kapağı tak ve sıcak silikon tabancası ile her şişenin üzerine birleşim yerlerine sıcak silikon sıktım kapladım hocam ve sorun çözüldu bende birde hava hortumunu olabildiğince eksiz kullan ve difüzor kullanan sn 1 damla ya ayarlamak çok önemli eğer uzun süre gitmesi için.[/QUOTE]
Öncelikle tavsiyeler ve önerileriniz için teşekkürler. Güzel bir bilgilendirme oldu. Peki son 2 soruya da cevap alabilirsem tamamiyle pekiştirmiş olacagım çünkü gördügüm kadarıyla bilgilisiniz regülatör konusunda.
1) Siz bu yaptıklarınızla beraber şişelerdeki karışım yaklaşık olarak kaç gün /ya da kaç hafta gidiyor? Ve günde ortalama vanayı ne kadar açık tutuyorsunuz?
2) Şişeleri akvaryum seviyesinde mi tutuyorsunuz yoksa akvaryum altında veya istediğimiz yere koyabilir miyiz ?
[[QUOTE=ANIILL]
Mıknatısı suyun içinde tuttuğun surece su gider. Bar 2 ye gelince çıkar mıknatısı su gitmesin zaten bar kolay kolay inmez 0 eğer kaçak yoksa eğer yardımcı olmamı istediğin başka sorun varsa yaz cevaplarım bende çok çektim aynı dertten:) [/QUOTE]
Soru bir değil 1den fazla :))) Sorun şu ki ben hiçbir zaman 2 bar oranının üzerine çıkamadım. Bar 1 ile 2 arasına geldiğinde şişeler cok sert oluyor ve imkanı yok, sıkamıyorsun.
1.Soru: Başka bir yolu var mı 2nin üzerine çıkabilmenin hatta mümkünse 3bara ulaşmanın ?
2.Soru: Eğer B şişesini (karbonat dolu olan şişe) sallayarak 2 üzeri basınç oranına ulaşılıyorsa ne kadar süre bunu tekrarlamam gerekli?
3.Soru: Siz mıknatısı su üzerine çıkardığınızda şişedeki gaz kaç saat dayanıyor? Ve ortalama olarak Co2 karışımınız kaç gün gidiyor ?
[[QUOTE=ANIILL]
Mıknatısı suyun içinde tuttuğun surece su gider. Bar 2 ye gelince çıkar mıknatısı su gitmesin zaten bar kolay kolay inmez 0 eğer kaçak yoksa eğer yardımcı olmamı istediğin başka sorun varsa yaz cevaplarım bende çok çektim aynı dertten:) [/QUOTE]
Soru bir değil 1den fazla :))) Sorun şu ki ben hiçbir zaman 2 bar oranının üzerine çıkamadım. Bar 1 ile 2 arasına geldiğinde şişeler cok sert oluyor ve imkanı yok, sıkamıyorsun.
1.Soru: Başka bir yolu var mı 2nin üzerine çıkabilmenin hatta mümkünse 3bara ulaşmanın ?
2.Soru: Eğer B şişesini (karbonat dolu olan şişe) sallayarak 2 üzeri basınç oranına ulaşılıyorsa ne kadar süre bunu tekrarlamam gerekli?
3.Soru: Siz mıknatısı su üzerine çıkardığınızda şişedeki gaz kaç saat dayanıyor? Ve ortalama olarak Co2 karışımınız kaç gün gidiyor ?
Aynı sorun bende de oluyor. Aliexpress üzerinden satın aldıgım CO2 Generator ile CO2 sistemi kurdum nano akvaryumum için.
ilk deneme 0.6litre su ve 200 gram limon tuzu - 0.2litre su ve 200 gram karbonat ile yaptım. 1 gün içerisinde A şişesindeki karışım tamamiyle bitti ve generator durdu. (Minimum derece vanayı açık tutmama rağmen)
Ertesi gün ise ikinci denemeyi yaptım. A şişesine 400 gr limon tuzu - 1.2litre su karışımı; B şişesinde ise 200 gr Karbonat 0.4litre su karışımı ile teste başladım. A şişesinin dibindeki mıknatıs suyun içinde kaldıkca, A şişesinden
B şişesine doğru belirli aralıklarla su geçişi oluyor. Göstergedeki basınç ise 1-2 arası (En ideal basınç olduğu belirtildi, bu sebeple ben de bu oranda tutuyorum) olduğu yine çok fazla gitmez diye tahmin ediyorum.
Ancak çeşitli videoları izledigimde ve forumdaki yazıları okuğumda 30*40 gün boyunca gittiği belirtildi. Herhalde bir yanlışlık var ve bir türlü çözemiyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/230420192348191.jpg[/IMG] [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/230420192348201.jpg[/IMG][EDIT]Raufy,2019-04-23 23:48:52[/EDIT]
Aynı sorun bende de oluyor. Aliexpress üzerinden satın aldıgım CO2 Generator ile CO2 sistemi kurdum nano akvaryumum için.
ilk deneme 0.6litre su ve 200 gram limon tuzu - 0.2litre su ve 200 gram karbonat ile yaptım. 1 gün içerisinde A şişesindeki karışım tamamiyle bitti ve generator durdu. (Minimum derece vanayı açık tutmama rağmen)
Ertesi gün ise ikinci denemeyi yaptım. A şişesine 400 gr limon tuzu - 1.2litre su karışımı; B şişesinde ise 200 gr Karbonat 0.4litre su karışımı ile teste başladım. A şişesinin dibindeki mıknatıs suyun içinde kaldıkca, A şişesinden
B şişesine doğru belirli aralıklarla su geçişi oluyor. Göstergedeki basınç ise 1-2 arası (En ideal basınç olduğu belirtildi, bu sebeple ben de bu oranda tutuyorum) olduğu yine çok fazla gitmez diye tahmin ediyorum.
Ancak çeşitli videoları izledigimde ve forumdaki yazıları okuğumda 30*40 gün boyunca gittiği belirtildi. Herhalde bir yanlışlık var ve bir türlü çözemiyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/230420192348191.jpg[/IMG] [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/230420192348201.jpg[/IMG][EDIT]Raufy,2019-04-23 23:48:52[/EDIT]
T5 Led Floresan Armatür Aydınlatma-2'li Beyaz
Tüm akvarist üyelerine, Merhaba.
Yeni yeni hobiye başlayan ve sıfırdan akvaryum kuran biri olaraktan 120x60x40 cm boyutlarındaki bitkili akvaryum için taç kısmının içine
bu tip ikili bir led florasan (Link: http://www.elektronik-market.com/urun/90-cm-15-watt-t5-led-floresan-armatur-aydinlatma-2li-paket-beyaz )
monte etmek istiyorum.
Şekil:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/280120190007261.jpg[/IMG]
Floresan açıklamasında "RENK: 6500 k / LAMBA ÖMRÜ : 30.000 saat / ENERJİ TASARRUFU : %80. gibi bilgiler yer alıyor.
Açıkçası akvaryumda şuan başka türlü bir aydınlatma sistemi de mevcut.
2 şerit şeklinde Aqua Led (beyaz,kırmızı ve mavi renklerin karışımı) aydınlatma var. (fotoğraftaki üründen)
Bitkilerin fotosentezi rahat olması açısından bu tip aydınlatma düzeneği kurdum.
Şekil:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/280120190006301.jpg[/IMG]
Sadece onların yanına ekstra aydınlatma olması açısından yani Led aydınlatmaları kullanmadığım anlarda (Günlük 6-8 saatlik fotosentez
için ayrılan zaman dilimi dışındaki saatlerde) akvaryumun içinin görülmesi amaçlı floresan aydınlatmadan yararlanmak
istiyorum. Bu doğrultuda yukarıda linki verilen floresan 2li beyaz üründen akvaryum taç kısmına eklemek istiyorum. Linkte / Fotoda görülen
bu tip florerasan sisteminden daha önce kullanan yada deneyimi olan arkadaşlar varsa 2 sorum olacak?
1) Sizce bu tip floresan lambaların bitki gelişimi ve fotosentez açısından faydası olur mu?
2) Bu tip floresan ledler aşırı şekilde ısınma yaşar mı belirli bir süre sonra ?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. iyi hobiler herkese.
[EDIT]Raufy,2019-01-28 00:20:23[/EDIT]
Tüm akvarist üyelerine, Merhaba.
Yeni yeni hobiye başlayan ve sıfırdan akvaryum kuran biri olaraktan 120x60x40 cm boyutlarındaki bitkili akvaryum için taç kısmının içine
bu tip ikili bir led florasan (Link: http://www.elektronik-market.com/urun/90-cm-15-watt-t5-led-floresan-armatur-aydinlatma-2li-paket-beyaz )
monte etmek istiyorum.
Şekil:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/280120190007261.jpg[/IMG]
Floresan açıklamasında "RENK: 6500 k / LAMBA ÖMRÜ : 30.000 saat / ENERJİ TASARRUFU : %80. gibi bilgiler yer alıyor.
Açıkçası akvaryumda şuan başka türlü bir aydınlatma sistemi de mevcut.
2 şerit şeklinde Aqua Led (beyaz,kırmızı ve mavi renklerin karışımı) aydınlatma var. (fotoğraftaki üründen)
Bitkilerin fotosentezi rahat olması açısından bu tip aydınlatma düzeneği kurdum.
Şekil:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212586/280120190006301.jpg[/IMG]
Sadece onların yanına ekstra aydınlatma olması açısından yani Led aydınlatmaları kullanmadığım anlarda (Günlük 6-8 saatlik fotosentez
için ayrılan zaman dilimi dışındaki saatlerde) akvaryumun içinin görülmesi amaçlı floresan aydınlatmadan yararlanmak
istiyorum. Bu doğrultuda yukarıda linki verilen floresan 2li beyaz üründen akvaryum taç kısmına eklemek istiyorum. Linkte / Fotoda görülen
bu tip florerasan sisteminden daha önce kullanan yada deneyimi olan arkadaşlar varsa 2 sorum olacak?
1) Sizce bu tip floresan lambaların bitki gelişimi ve fotosentez açısından faydası olur mu?
2) Bu tip floresan ledler aşırı şekilde ısınma yaşar mı belirli bir süre sonra ?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. iyi hobiler herkese.
[EDIT]Raufy,2019-01-28 00:20:23[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Akvaryum Lamba Askısı Ozii35, 11:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - İç Filtre Dış Filtre SÜMER_38, 11:08
Filtreleme Seçenekleri - Dış Filtremin Debisi Fazla Mı? nejalt, 10:33
Filtreleme Seçenekleri - Bitki Gelişim Sorunu Akvarist Taha, 10:22
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Bitkileri Akvarist Taha, 10:19
Bitki Akvaryumları Genel - Beta Akvaryumum Akvarist Taha, 10:15
Akvaryum Tanıtımı - Ic Filtre Akvarist Taha, 10:14
Yeni Üye Forumu - Şelale Filte 65 Litre Akvaryum ogurcay, 10:14
Filtreleme Seçenekleri - 90x45x45 Akvaryumda Kaç Watt Power Led Gereklidir? osmandbnl, 10:00
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Lepisteslerim Öldü Akvaryumum Recepppdd, 09:40
Yeni Üye Forumu - Petshopçunun Dedikleri Doğru Mu? SİGMA BALIK😎, 09:38
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Goldfish İsmail_194606946, 08:31
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurduğum Akvaryum Merak Ettiklerim malazgirt18, 08:31
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryuma Işık ogurcay, 08:27
Aydınlatma - Salyangoz ogurcay, 08:21
Yeni Üye Forumu - 80 Litre Akvaryuma Işık Taha Yanık, 07:40
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 🧿 Huzur ffatihh, 07:07
Akvaryum Tanıtımı - Pipo Filtre Boyu Önemli Mi ? Debisi ? hokia386, 05:35
Filtreleme Seçenekleri - Lepistes Cinsiyet Belirleme SİGMA BALIK😎, 03:39
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryum Dekorunda Yapıştırıcı Kullanılır Mı? Hoppala, 02:54
Labirentliler - 64 Lt Akvaryum Filtreleme Seçenekleri. Aqualife362, 02:16
Malzemeler ve Yemler Forumu - Alt Sump Problemleri Ve Temizleme Güçlüğü Hk.bilgi omerali06, 01:50
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Kasımda Aşk Başkadır Mehmet Özdoğan, 00:35
Akvaryum Tanıtımı - Transgenetik Tetra Balığımın Karnı Şişip Patladı caglarduran, 23:50
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Tankda Led Kullanımı Emsica, 23:23
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum Tuzu Karideslere Zarar Verirmi Yas400, 22:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betaya Beyaz Benek Bulaşıyor Berkay45, 22:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Tank Kurulumu Isıtıcı Ve Bakteri Acemi_hobici, 22:27
Yeni Üye Forumu - Dıy Akvaryum Test Kitleri🤡 GuccugPirens, 22:07
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Merhaba 200 Litre Balon Balığı Akvaryumum Tortuga4, 21:04
Akvaryum Tanıtımı - Bu Beyaz Benekmi Can özkul, 20:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Beyaz Benekler Mi? Recepppdd, 20:31
Hastalıklar ve İlaçlar - Moli Balıklarının Cinsiyeti Ne Acaba SİGMA BALIK😎, 20:14
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Erkek Lepisteslerim Hamileleri Kovaliyor. SİGMA BALIK😎, 20:05
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İçin Aydınlatma. CevdetSERBEST, 20:00
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryumumun Camı Oynuyor Montesque, 18:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 180 Lt Akvaryumda Ne Bakılır? SİGMA BALIK😎, 18:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Melek Balığı Cinsiyeti HuseyinColak57, 18:06
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Neolamprologus Pulcher (daffodil) Yeniden... Cichlid_Universe, 17:22
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - Tavşan Salyangoz Üremesi Hakkında Sogan, 17:21
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Altum Hasan öncü, 17:05
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Japon Balığı Pul Beyazlaması ftft, 16:54
Yeni Üye Forumu - Altum turgaymutlu, 16:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yüksek Kh (20+) ~0 Cl Sorun Mudur? ArifhbsAquatics, 14:43
Akvaryum Bilimi - Bunu Betam İçin Kullanabilir Miyim neomeo, 14:18
Labirentliler - Nitrit Seviyesi Yüksek Gülce Özerkan, 13:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Yunus Balıklarım Işıktan Korkuyor bendeniztayfun, 13:09
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Kuyruk Erimesi Hakkında Dipnotlar Orhan76, 12:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Ucuz Yollu Resif 9.ay Cardinalfish, 12:22
Deniz Akvaryumları Genel - Formalin İle Balık Ölüsünü Korumak ogurcay, 12:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 11:59
- 80*45*45 High Tech Akvaryum wiayno 11:55
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 11:44
- Yem Tablet BUCALILAR 11:39
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 11:39
- Apistogramma Hongsloi Çift sirhill 11:19
- Canlı Yemler ( Yeni Auloforus - Microfex ) Rafayel 11:12
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 11:02
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 11:02
- Afrika Cichlidleri devito 10:57
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 10:57
- Led Driver 36-48w ilh4n 10:07
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 10:07
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 10:07
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:00
- Hobiyi Bırakıyorum. piranhabull 09:11
- Kurulu Köşegen Akvaryum kadir34 09:10
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 09:04
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:04
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 09:04
- Corydoras Sterbai nikon_ 09:04
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 08:40
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 08:40
- Golden Head Angel Tekin35 03:43
- 75 Adet Sera Bakto Tabs Kutu Yeni Açıldı Skt:2025 ZET 01:17
- Super Red Pleco Damızlık Altı Çiftler Ve Yavrular Tuby 01:15
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 00:51
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 00:44
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 00:44
- Yavru Veren Genç Damızlık Apistogramma Trifasciata rhn35 23:51
- Yavru Veren Genç Apistogramma Macmasteri Çift rhn35 23:51
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri Aporetti 23:37
- Pingu Guppy --- Hediyeli :) G_can 23:29
- Siyah Gül Karides G_can 23:29
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 23:28
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 23:28
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 23:28
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 23:28
- Çeşitli Bitkiler buraktanatar 22:49
- Takaslık Bitkiler- İstanbul Geneli buraktanatar 22:49
- Akvaryum, Yem Makinesi Çok Uygun Fiyat buraktanatar 22:49
- Moss Türleri Şuanlık Tükendi DEPP 22:45
- 5 Aşamalı Ozmoz Su Arıtma Cihazı Tak Çalıştır DEPP 22:45
- Dark Blue Moscow akomania 22:15
- Muazzam Formda Bitkiler omersayar 21:58
- Ates Neon Karides omersayar 21:58
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 21:32
- Katil Salyangoz jezey 21:32
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 21:32
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 21:32
KULLANICILAR
- 68 Online Kullanıcı, 37 Üye
Online Kullanıcılar
ÇaĞRı,
Ehtiyar,
ootkn,
gelgel1900,
buraktanatar,
piranhabull,
sefa_nco,
sempathyc,
ballantines,
senolerdivan,
batuhan.ylmz,
mlh06,
oguzhn,
huzur,
Hüdai,
Deniz Demircan,
nikon_,
izzettanju,
Kaan59,
Gunell46,
efkango,
🇹🇷Mufasa,
barsbingul,
bediiarda,
Tortuga4,
laurent,
Abdullah929,
knn38,
Fulbuster,
akkusakvaryum,
serdardrn,
Arowanalover,
hokia386,
BaldGuy,
kadir34,
ilturk,
Mrl4stromance,
sakpolat,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.