ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mithrandirr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
250
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 28 Dakika önce
Toplam Mesaj:
135 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
57 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Can
Doğum Tarihi:
12 Aralık 1995
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Software Developer
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emre Can

SON 10 MESAJI

750 Litre Karma Amerikan Akvaryumu
[QUOTE=kaancevik]Tüm balıklarımı ekledim de ben bir hata yaptığımı düşünüyorum çünkü akvaryumda bir sorun var balıklar sürekli su üstüne çıkıp sanki su içiyormuş gibi hava alıyorlar. Yeterli oksijeni sağlamayı başaramadım gibi havasız kalıyor. Acil yardım lazım ne yapacağım. Bir şekilde oksijen sağlamam lazım. Dalga motoru üste altım kafa motoruda üstte ancak gene de yeterli gelmiyor şu anlık geçici çözüm olarak dalga motoru hafiften su yüzeyine yaklaştırdım. Bakalım bu gecelik dursun yarın ilk iş bir çözüm arayacağım. Hava taşı veya benzeri birşey iş görür mü sizce. Ne tavsiye edersiniz ?[/QUOTE]

22 aralıkta attığınız fotoğrafrafa göre yüzeyde dalgalanma yok. Yüzeyi dalgalandırın, su oksijen girişi olacaktır.
Tanganyika Cikletleri Neden Bu Kadar Az Popüler?
[QUOTE=Oasis]Düzgün paketleme ve ısı kontrolü ile rahatlıkla her mesafeye gider ama dediğim gibi bunu yapacak kişinin bu işi çok iyi biliyor olması ve garantili gönderim yapıyor olması gerekiyor. Aklınızda bulunsun bilinmeyen kişilerden kesinlikle mesafeli alım anlaşması yapmayın. Gönderim öncesi mutlaka ölüm durumunda ne olacak gibi ön protokolü oluşturmanız gerekir. Ben Romanya, Azerbaycan, Gürcistan, İran ve Almanya ya balık paketledim gönderdim. Sadece ufak çapta bir kez sıkıntı oldu ama bunu da maddi olarak telafisini yaptım. Yurt içi gönderimlerimde iki kez benden kaynaklı olmadığı halde ölümler oldu yine de ücretlerini iade ettim. Bu camia da dürüst insan olduğu kadar tabiri caiz ise çakal kısmına çok dikkat edin. Şikayet var bölümünde zaten bu gibi konulardan bir dünya okursunuz. Önce dikkat lütfen sonra hobi.
[/QUOTE]
Altolamprologus compressiceps, Lamprologus ocellatus un yanına Daffodil ya da Bricardi ve bir tür kabukçul daha eklesem mesela caudopunctatus[:?][EDIT]Mithrandirr,2024-12-25 16:05:07[/EDIT]
Akvaryum Filtre
Yükselliğin 50 cm üzeri olması büyük dert. Kaya vs koyarken akvaryuma zorlanırsınız yerleştirme sırasında. Temizlik yaparkende aynı keza zorlanırsınız. Yükseklikten kısıp enini arttırın akvaryumun, hem derinlik oluşturmak daha kolay olur. İki sumpada gerek yok, tek bir tane yeterli
[QUOTE=1Balikci ]

İki türde genel olarak dip balıkları Kabukçular ancak, ben Leptosoma olarak düşündüm yüzey yaşam alanı dolayısıyla tabii ki Erbaplar daha iyi yardımcı olabilirler.[/QUOTE]

Aklıma gelen ilk tür, biraz hassaslar otobüs yolculuğunu kaldıramaya bilirler diye düşünüyorum[EDIT]Mithrandirr,2024-12-25 13:03:47[/EDIT]
Madem böyle ilerliyor konu, tavsiye isteyim. Bir çift Altolamprologus compressiceps, bir çift Lamprologus ocellatus gold var 350 litre bol kayalı, mağaralı, kabuklu akvaryuma başka hangi tür ekleme yapmalıyım ? [:?]
Ben de yeni merak saldım tanganyikalara. 350 litre karma bir tank geliyor. Belki paylaşırım bilmiyorum ama hala eksik türler var bakalım ne olacak son durum…
Sunsun 603b Hakkında
120 litre güney Amerika tankında kullandım. 80 litrede kullandım, 50 litrede kullandım. Kral filtredir, üzmez yarı yolda bırakmaz. Debimi yükselteceksin, motoru üste al, filtreyi yerden akvaryuma yakın yerde konumlandır devam. 602-603 alın, aldırın.[8)][EDIT]Mithrandirr,2024-12-24 16:20:11[/EDIT]
Akvaryumum İçin Tür Önerisi
[QUOTE=Tortuga4]
Merhaba cam ama altında destekler var [/QUOTE]

Pek güvenli değil.
Yeni fark ettim, akvaryumun geldiği yer cam mı ? Camsa çok riskli
6lı neon ve bir çift Apistogramma güzel olabilir

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.