ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
scorsky07
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
30 Kasım 2018 07:11
Toplam Mesaj:
14 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Selçuk Öztürk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Erzincan
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Selçuk Öztürk Bitki Akvaryumu
SON 10 MESAJI
Bitki İçin Destekleriniz Lazım
Büyümüyor değil. Aydınlatma işi zor ve külfetli oluyor biraz.bu sebepten Lensli powerled aydınlatma ile biraz daha pratik çözümler üretiliyor[/QUOTE][QUOTE=GirayKaan]
EN kısa zamanda ışığı öğreneceğim başka zemin bitkisi öneriyormusunuz micra güzel diyorlar sizce nasıl
[QUOTE=Sui3452]
Büyümüyor değil. Aydınlatma işi zor ve külfetli oluyor biraz.bu sebepten Lensli powerled aydınlatma ile biraz daha pratik çözümler üretiliyor[/QUOTE]
Dediğiniz ışığa bakacağım başka zemin bitkisi öneriyormusunuz micra güzel diyorlar sizce nasıl
[QUOTE=leventty]Belirtiğiniz akvaryum şartlarinda cuba gb. Zor bitkileri büyütmek çok zor. size tavsiyem yüksek destekli bir tank olusturduktan sonra bu tip bitkilere zaman, emek ve masraf yapmanız olur. Ama öncelikle forum içerisinde taban kurulumu, aydınlatma, co2, alg, gübreleme konularını iyi araştırıp, bu konulara ait makaleleri bol bol okuyun..[/QUOTE]
Dediklerinizi Araştıracak başka bir zemin bitkisi öneriyor musunuz micra güzel diyorlar sizce güzelmi ?
Büyümüyor değil. Aydınlatma işi zor ve külfetli oluyor biraz.bu sebepten Lensli powerled aydınlatma ile biraz daha pratik çözümler üretiliyor[/QUOTE][QUOTE=GirayKaan]
EN kısa zamanda ışığı öğreneceğim başka zemin bitkisi öneriyormusunuz micra güzel diyorlar sizce nasıl
[QUOTE=Sui3452]
Büyümüyor değil. Aydınlatma işi zor ve külfetli oluyor biraz.bu sebepten Lensli powerled aydınlatma ile biraz daha pratik çözümler üretiliyor[/QUOTE]
Dediğiniz ışığa bakacağım başka zemin bitkisi öneriyormusunuz micra güzel diyorlar sizce nasıl
[QUOTE=leventty]Belirtiğiniz akvaryum şartlarinda cuba gb. Zor bitkileri büyütmek çok zor. size tavsiyem yüksek destekli bir tank olusturduktan sonra bu tip bitkilere zaman, emek ve masraf yapmanız olur. Ama öncelikle forum içerisinde taban kurulumu, aydınlatma, co2, alg, gübreleme konularını iyi araştırıp, bu konulara ait makaleleri bol bol okuyun..[/QUOTE]
Dediklerinizi Araştıracak başka bir zemin bitkisi öneriyor musunuz micra güzel diyorlar sizce güzelmi ?
[QUOTE=GirayKaan]Gereken koşullar hazıe mı ? Aydınlatma, co2, sıvı besin ?[/QUOTE]
Co2 Hazırda Yetermi Bilmiyorum Maya Sistemi Yaptım Gerekirse 3-4 Şişe Yapar Akvaryuma Salarım Sıvı Gübre Alırım Sorun Değil Akvaryumda Işık Var Fakat Kaç Watt Bilmiyoruz Akvaryumu Aldığımızda Vardı Florasan Gibi Fakat Hafif Mor Işık Veriyo Şuan Test İçin 10 LT Bir Küçük Akvaryumda Cuba Var 2 Gün Oldu Alalı Ektim Onu Bekliyom O Sıradada Büyük Akvaryuma Bitki Alacam
[QUOTE=GirayKaan]Gereken koşullar hazıe mı ? Aydınlatma, co2, sıvı besin ?[/QUOTE]
Co2 Hazırda Yetermi Bilmiyorum Maya Sistemi Yaptım Gerekirse 3-4 Şişe Yapar Akvaryuma Salarım Sıvı Gübre Alırım Sorun Değil Akvaryumda Işık Var Fakat Kaç Watt Bilmiyoruz Akvaryumu Aldığımızda Vardı Florasan Gibi Fakat Hafif Mor Işık Veriyo Şuan Test İçin 10 LT Bir Küçük Akvaryumda Cuba Var 2 Gün Oldu Alalı Ektim Onu Bekliyom O Sıradada Büyük Akvaryuma Bitki Alacam
Merhaba Arkadaşlar Bende 145 Litre Bir Akvaryum Var Zemini Cuba Bitkisinden Yapmayı Düşünüyorum Fakat Şöyle Bişey Duydum Büyük Akvaryumda Pek Büyümüyolar Diye Doğrumu Acaba
Ve Önerdiğiniz Taban Bitkisi Ve Akvaryumda Hoş Duracak Bir Bitki Varmı Varsa Söylermisiniz Şimdiden Teşekkürler[:)]
Merhaba Arkadaşlar Bende 145 Litre Bir Akvaryum Var Zemini Cuba Bitkisinden Yapmayı Düşünüyorum Fakat Şöyle Bişey Duydum Büyük Akvaryumda Pek Büyümüyolar Diye Doğrumu Acaba
Ve Önerdiğiniz Taban Bitkisi Ve Akvaryumda Hoş Duracak Bir Bitki Varmı Varsa Söylermisiniz Şimdiden Teşekkürler[:)]
Beta Hastalığı
Balığım Bu Gün Maalesef Öldü Tekrardan Teşekkürler[:((]
Balığım Bu Gün Maalesef Öldü Tekrardan Teşekkürler[:((]
Beta Hastalığı
Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Arkadaşımdan Dişi Bir Beta Aldım Hayvana Acıdım 3 Yıl Bardakta Yaşatmış Dün Aldım Karantine Akvaryumuma Attım Yaklaşık 9 Litre Canlı Bitki Vs. Var Balığı Attığımda Yukarı Doğru Yüzemedi Beta Dışarıdan Oksijen Alan Bir Balık Bu Balık Yukarı Çıkamıyodu Tekrar Bardağa Almak Zorunda Kaldım
Hastalık Belirtileri
Karnı İçine Çökük
Yem Yemiyor
Pulları Pek Sağlıklı Gözükmüyor
Kuyruk Erimesi Var
Suyun Dibine Yatıyor
Arkadaşlar Dün Aldığım Anda Temiz Suya Koydum Metilen Mavisi Damlattım Çok Az Tuz Attım
Sizlerin Desteği İle Bu Balığı Sağlığına Kavuşturmak İstiyorum [:((][:((]
Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Arkadaşımdan Dişi Bir Beta Aldım Hayvana Acıdım 3 Yıl Bardakta Yaşatmış Dün Aldım Karantine Akvaryumuma Attım Yaklaşık 9 Litre Canlı Bitki Vs. Var Balığı Attığımda Yukarı Doğru Yüzemedi Beta Dışarıdan Oksijen Alan Bir Balık Bu Balık Yukarı Çıkamıyodu Tekrar Bardağa Almak Zorunda Kaldım
Hastalık Belirtileri
Karnı İçine Çökük
Yem Yemiyor
Pulları Pek Sağlıklı Gözükmüyor
Kuyruk Erimesi Var
Suyun Dibine Yatıyor
Arkadaşlar Dün Aldığım Anda Temiz Suya Koydum Metilen Mavisi Damlattım Çok Az Tuz Attım
Sizlerin Desteği İle Bu Balığı Sağlığına Kavuşturmak İstiyorum [:((][:((]
Kuma Sürtünmeler
[QUOTE=rizasirman]Büyükçe bir su değişimi. %70 civarı. Arkasından steril bakteri kültürü (BioDigest PRODIBIO - Canlı Bakteri Kültürü) ekleyin. Metilen mavisi kesinlikle hiçbir zaman kullanmayın. Akabinde 3-4 kez 3-4 gün aralıklarla su değişimi yapın. Filtrenizi tanktan çekeceğiniz su ile temizleyin her zaman. 2 hafta kadar sabredin.[/QUOTE]
Yan yatıp yanlarını sürtüyolar ara sıra kafalarını sürtüyolar bakalım elma salyangozu ve elodea bıtkısı aldım bitkiye ellemıyolar fakat salyangoza saldırıyorlar suyu tamamen temizledim alışmalarını beklıyorum akvaryum 116 litre ilaç fılanda kullanmayacam bakalım karışmayacam su 25 derecede sabit tekrardan ilgilendiğiniz için teşekkürler
[QUOTE=ismet24]Sabrın sonu selamet.
Su kalitesini yüksek tutun yeterli.
Dinlenmiş su ile su değişimi.
3-4 defa 3-4 gün arayla su değişimi yapın %30-40
1 er kaşık Kaya tuzu atın. Her değişimde.
Her zaman ilaç kullanmaya gerek yok.
Su kalitesi normal olsun, yemleme normal olsun.
Filtre ve hacim, dekor normal olsun.
Hastalık uğramaz.
[/QUOTE]
İçtiğimiz sudan kullanıyorum delikli kaya var ve ph değerini düzenledin diye bolca deniz kabuğu ve mercan kırığı var dış motorda var şimdi ısıtıcı amcam sırayla alıyoz bakalım ıhtıyacları[:(]
[QUOTE=emrekilci1988]Kendi tecrübelerimden yola çıkarak bendede aynı sorun oluşmuştu bende çok çözüm aradım.Sonuc olarak ciklet balıklarında aşırı olmadıgı sürece kuma sürtünemnin normal oldugu herhangi bir hastalıktan dolayı olmadıgını öğrendim.Sizdede aşırı bir sürtünme varsa benim tek çözümüm kayatuzu eklenmesi idi.Tavsiyem bakteri kültürünü bozmamanız kayatuzu ve su değişimi dışındakiler akvaryumunuza zarar verebilir..[/QUOTE]
Bende gözlemledım pek etki olmuyor elimle oyun oynatıyom yuva yapıyorlar kayaların altına bitki aldım elodea akvaryumda biyolojik dengeye yardımcı olsun diye karışmıcam balıklara dip çekım yapamıyorum yuvalarını bozmak istemiyorum şimdiden teşekkürler[:(]
[QUOTE=rizasirman]Büyükçe bir su değişimi. %70 civarı. Arkasından steril bakteri kültürü (BioDigest PRODIBIO - Canlı Bakteri Kültürü) ekleyin. Metilen mavisi kesinlikle hiçbir zaman kullanmayın. Akabinde 3-4 kez 3-4 gün aralıklarla su değişimi yapın. Filtrenizi tanktan çekeceğiniz su ile temizleyin her zaman. 2 hafta kadar sabredin.[/QUOTE]
Yan yatıp yanlarını sürtüyolar ara sıra kafalarını sürtüyolar bakalım elma salyangozu ve elodea bıtkısı aldım bitkiye ellemıyolar fakat salyangoza saldırıyorlar suyu tamamen temizledim alışmalarını beklıyorum akvaryum 116 litre ilaç fılanda kullanmayacam bakalım karışmayacam su 25 derecede sabit tekrardan ilgilendiğiniz için teşekkürler
[QUOTE=ismet24]Sabrın sonu selamet.
Su kalitesini yüksek tutun yeterli.
Dinlenmiş su ile su değişimi.
3-4 defa 3-4 gün arayla su değişimi yapın %30-40
1 er kaşık Kaya tuzu atın. Her değişimde.
Her zaman ilaç kullanmaya gerek yok.
Su kalitesi normal olsun, yemleme normal olsun.
Filtre ve hacim, dekor normal olsun.
Hastalık uğramaz.
[/QUOTE]
İçtiğimiz sudan kullanıyorum delikli kaya var ve ph değerini düzenledin diye bolca deniz kabuğu ve mercan kırığı var dış motorda var şimdi ısıtıcı amcam sırayla alıyoz bakalım ıhtıyacları[:(]
[QUOTE=emrekilci1988]Kendi tecrübelerimden yola çıkarak bendede aynı sorun oluşmuştu bende çok çözüm aradım.Sonuc olarak ciklet balıklarında aşırı olmadıgı sürece kuma sürtünemnin normal oldugu herhangi bir hastalıktan dolayı olmadıgını öğrendim.Sizdede aşırı bir sürtünme varsa benim tek çözümüm kayatuzu eklenmesi idi.Tavsiyem bakteri kültürünü bozmamanız kayatuzu ve su değişimi dışındakiler akvaryumunuza zarar verebilir..[/QUOTE]
Bende gözlemledım pek etki olmuyor elimle oyun oynatıyom yuva yapıyorlar kayaların altına bitki aldım elodea akvaryumda biyolojik dengeye yardımcı olsun diye karışmıcam balıklara dip çekım yapamıyorum yuvalarını bozmak istemiyorum şimdiden teşekkürler[:(]
Kuma Sürtünmeler
Bakalım 3 hafta oldu başka balık aşmayacam sayılarını yükseltiyolar
Dış filitre var gerekli alanda mevcut sadece kuma sürtünüyolar ilaca mı geçiş yapsam dış parazit doğal yöntemler ile tedavi etmeye çalıştım olmadı[:((]
Bakalım 3 hafta oldu başka balık aşmayacam sayılarını yükseltiyolar
Dış filitre var gerekli alanda mevcut sadece kuma sürtünüyolar ilaca mı geçiş yapsam dış parazit doğal yöntemler ile tedavi etmeye çalıştım olmadı[:((]
Kuma Sürtünmeler
1 cıns yok bir sürü çiklet türü var yeni yavrulardan var 7 tane yavrulukta balıkcıdan balık alıyom akvaryuma atıyom 1-2 gün sonra o balıkta sürtünüyor
1 cıns yok bir sürü çiklet türü var yeni yavrulardan var 7 tane yavrulukta balıkcıdan balık alıyom akvaryuma atıyom 1-2 gün sonra o balıkta sürtünüyor
Kuma Sürtünmeler
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar Engin kardeşim arkadaş balıklarım kuma sürtünüyor diyor siz Stresten bahsediyorsunuz üstünü ört karartma uygula diyorsunuz [:(] Benmi yanlış anladım acaba bu durumların balıkların kuma sürtünmesiyle ne alakası var [:?]
Bu sizin Tavsiyeleriniz kuma sürtünen balıkların resimlerini çekmek için aydınlatma açıldığın da kayaların arasına saklamalarına öneri ve çareler mi [:(]
Selçuk kardeşim geçmiş olsun [:(] yanlız ne dedilerse dökmüşsün artı üzerine kendinde fikirler üretmişsin mavi metilenin kuma sürtünen balığa ne yararı olacak ? Oturmuş bakteri döngüsünün hepsini öldürmüş olursunuz bu uygulamayı heleki bu ana tankkınız,da yaptıysanız .
Peki sadece bu beyaz prensesler ( Snoww ) larmı sürtünüyor başka sürtünen yokmu ? Bu sürtünen balıklar akvaryuma yenimi eklendi ? balıklar sürekli insan olan girilip çıkılan yerdeyse bu duruma alışması lazım . Aydınlatma açmayarak üzerini örterek bence bu ürkekliklerini daha da tetiklemiş olursunuz .[/QUOTE]
Çoğu balık süttünüyor elma sirkesi işlemini uyguladıktan sonra bıraz geçti tekrar başladı sarı prenseslerde sürtünüyor mücevherler nadir en çok beyaz prensesler metilen mavisi beyaz benek oluşmasın diye damlatıyorum
Şimdiden teşekkürler[:(]
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar Engin kardeşim arkadaş balıklarım kuma sürtünüyor diyor siz Stresten bahsediyorsunuz üstünü ört karartma uygula diyorsunuz [:(] Benmi yanlış anladım acaba bu durumların balıkların kuma sürtünmesiyle ne alakası var [:?]
Bu sizin Tavsiyeleriniz kuma sürtünen balıkların resimlerini çekmek için aydınlatma açıldığın da kayaların arasına saklamalarına öneri ve çareler mi [:(]
Selçuk kardeşim geçmiş olsun [:(] yanlız ne dedilerse dökmüşsün artı üzerine kendinde fikirler üretmişsin mavi metilenin kuma sürtünen balığa ne yararı olacak ? Oturmuş bakteri döngüsünün hepsini öldürmüş olursunuz bu uygulamayı heleki bu ana tankkınız,da yaptıysanız .
Peki sadece bu beyaz prensesler ( Snoww ) larmı sürtünüyor başka sürtünen yokmu ? Bu sürtünen balıklar akvaryuma yenimi eklendi ? balıklar sürekli insan olan girilip çıkılan yerdeyse bu duruma alışması lazım . Aydınlatma açmayarak üzerini örterek bence bu ürkekliklerini daha da tetiklemiş olursunuz .[/QUOTE]
Çoğu balık süttünüyor elma sirkesi işlemini uyguladıktan sonra bıraz geçti tekrar başladı sarı prenseslerde sürtünüyor mücevherler nadir en çok beyaz prensesler metilen mavisi beyaz benek oluşmasın diye damlatıyorum
Şimdiden teşekkürler[:(]
Kuma Sürtünmeler
Akvaryum salonda olduğu için bir şey yapamıyorum evede misafirler geldi herhalde ondan akvaryumu örtü ile örtsem olurmu akşamları salonda oturuluyo
Akvaryum salonda olduğu için bir şey yapamıyorum evede misafirler geldi herhalde ondan akvaryumu örtü ile örtsem olurmu akşamları salonda oturuluyo
SON MESAJLAR
- Beta Baligim Kendisini Kotu Mu Hissediyor Kuro, 08:42
Yeni Üye Forumu - Ro Suyu Kullanmadan Reef Akvaryumu mordecai, 08:14
Deniz Akvaryumlarında Su Kimyası ve Ekipmanlar - Walstad Kurulumu Tavsiyesi İnci Kefali, 07:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cikletler Ve Bazı Bitkiler KaanE, 04:40
Bitki Türleri ve Bakımı - Melek Balığı Karın Şişliği Cyber_Scout, 01:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Moli Balığı Sürekli Dipte Duruyor İsmail_96965, 01:14
Yeni Üye Forumu - Balıklarım 3 Gündür Bu Şekilde İsmail_96965, 01:08
Hastalıklar ve İlaçlar - İlk Kez Akvaryum Kurmak İsteyenler İsmail_96965, 00:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 80cm Akvaryum İçin Filtre İsmail_96965, 00:42
Yeni Üye Forumu - Çaydan Topladigim Bitki GhostKoi, 00:28
Bitki Türleri ve Bakımı - Bu Lepistes İvory Purple Mı? Erenguven, 21:56
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Ne Tür Kum Almalıyım İsmail_96965, 21:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistesim Beyaz Beneğe Yakalanmış, Ne Yapmalıyım? K0L0Ni, 21:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 20:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Çınar Akvaryum Bir Pişmanlık MehmetcanK, 20:21
Şikayet Var! - Karma Canlı Doğuran Tank Tanıtımı Erenguven, 20:11
Akvaryum Tanıtımı - 66 Günlük Lepistes Yavrusu Erenguven, 19:51
Canlı Doğuranlar - Akvaryumu Nasıl Berrak Hale Getirebilirim? Erenguven, 19:45
Yeni Üye Forumu - Beta Kuyruk hdjwhdhwh, 18:57
Yeni Üye Forumu - Superfish Aqua Pro 600 İçin Uyumlu Kova barbaros55, 18:29
Filtreleme Seçenekleri - Ramirezi AmatorCichlidci, 17:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” KaanE, 17:20
Akvaryum Tanıtımı - 325lt+325lt Yeni Başladım Akvaryum Kurulumu Destek feritakan, 16:47
Yeni Üye Forumu - Altınbaş Japon Balığım Diğer Balığı Kovalıyor EmirZiyaBarışık, 16:38
Yeni Üye Forumu - Malawi İçin Kum Önerisi K0L0Ni, 16:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Labirentli Akvaryum Son Hali PufferKingdom, 16:05
Labirentliler - Bu Kaya Akvaryuma Konur Mu? K0L0Ni, 14:52
Yeni Üye Forumu - Kafamdaki Ph İkilemi Hobimus, 14:18
Bitkili Akvaryum Canlıları - Dış Filtre Önerisi darkaura, 13:58
Filtreleme Seçenekleri - Medaka Japon Pirinç Balığı (oryzi Fry +neocaridina Cyber_Scout, 12:02
Akvaryum Tanıtımı - Bitkisiz Lepistes Akvaryumu Konusu Aguamentist, 11:32
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kurulumu Kuro, 10:24
Yeni Üye Forumu - 300 Lt Akvaryum Kurulumu 1Balikci, 08:34
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Gurami Erkeğim Çöpçülere Saldırıyor! Bettagram, 08:20
Yeni Üye Forumu - Shortbody Flowerhorn recepdemir29, 00:35
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Orandamın Gözü Çıkmış Acil Yardim! GhostKoi, 00:07
Hastalıklar ve İlaçlar - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 23:22
Güney Amerikan Cichlidleri - Peltier İle Akvaryum Soğutma Destek Cyber_Scout, 23:00
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - 36lt Low Tech. Dogukankun, 21:38
Akvaryum Tanıtımı - Petshop&akvaryum Dükkanı Açmak K0L0Ni, 17:15
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Sizce Yemin İçeriği Ne Olabilir? K0L0Ni, 17:09
Yeni Üye Forumu - Dario Dario (red Scarlet) sfcscannow, 17:04
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin FrkMbuna, 16:47
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 6 Ay Önceki Sorunlu Akvaryuma Balık Eklemek Kuro, 15:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 50 Litre Akvaryum İçin Balık Türü Önerisi İnci Kefali, 15:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumdaki Salyangoz Aguamentist, 14:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta İçiin Filtre Kuro, 13:32
Labirentliler - Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası Bakımı BayburtluBozkurt, 13:24
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Yeni Akvaryum Tür Değişikliği onur225, 13:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yemler Aynı Mı? Zuzu2446, 13:09
Malzemeler ve Yemler Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Galaksi Fishbone, Boa, Red Fancy. karidesrehberi 08:12
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:12
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:12
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:12
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 07:36
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 07:36
- Elma Salyangozu Ve Katil Salyangoz ArdaSarp 07:28
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 07:24
- Kaçırma Efsane Bitkiler cagdas_0606 07:24
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 06:57
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 06:57
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:46
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 06:27
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 03:39
- Çok Yakışıklı Ve Hareketli Flower Horn(flowerhorn) Tsulayici 23:54
- Turuncu Sakura fth0507 23:41
- 4 Adet Kribensis fth0507 23:41
- Malawi Erkekleri AlisBaba 23:17
- Yellow Tuxedo AlisBaba 23:17
- Pleco Küpleri sametyildiz 22:45
- Turuncu Karides serkul2007 22:07
- Mobilyalı 40*40 Akvaryum serkul2007 22:07
- Ramshorn Salyangoz chucuk 21:50
- Cristmass Moss JDEAN 21:47
- Karışık Birçok Tür Vardır OrhuN Sarı 21:11
- Afrika Cichlidleri devito 20:55
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 20:41
- !!!elma Salyangozunda Sezon Kampanyası!!!! GOLDFISH 20:41
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 20:41
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 20:12
- Akvaryum 30*30 metsi 20:12
- Cüce Vatoz mertank 19:49
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 19:16
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 19:16
- 80.40.40 Ultra Clear 45kesim+ Lake Dolap Full Set Cihanmir 18:14
- Çeşitli Malzemeler Cihanmir 18:14
- Oase Optimax 1000 Sump Motoru Bora Bey 17:27
- 7x39 Watt Armatür Bora Bey 17:27
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 16:56
- Hazır Kurulu Akvaryum BywenzeL 16:56
- Kampanya Temporalis 50 ₺ Beslemeyen Kalmasın AquaMan 16:49
- Sobo Dalga Motoru ( Sıfır) AquaMan 16:49
- Microfex Kültürü sefailgaz 16:22
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 16:22
- Sessiz Motorlu Akvaryum Ers1905 16:12
- Mobilyalı İthal Akvaryum 80 Cm X50 FrkMbuna 16:00
- Cüce Vatoz - Saulosi Coral Red FrkMbuna 16:00
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 15:42
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 15:42
- Full Set Hobi Sonu Resim Yüklenmiştir harunefe 15:26
KULLANICILAR
- 81 Online Kullanıcı, 44 Üye
Online Kullanıcılar
Mateach,
ardaagnaday,
Kuro,
Orhan76,
atiryaki,
K0L0Ni,
buraktanatar,
MehmetcanK,
Lynxbalik,
rorobey,
tugay006,
emree06,
melektrikci,
İsmail_96965,
TurX,
İsmail YILDIRIM,
sina cen,
UEK,
Liga,
Mahir06,
emrepablo11,
karidesrehberi,
ulutasatilla,
erayucman,
EKAR,
cyborghuman,
akomania,
FrkMbuna,
Tahirbgc,
morron,
sfcscannow,
Eldurmaz,
fatisso12,
sinan3805,
DTkadir,
Musa909,
AtlasPoyraz,
Samnastrp,
Cruxroader,
yusuf0616,
xfuriousx,
Dogukankun,
merutay,
tsp7,
Sadel,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.