ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
furkankalem78
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Ekim 2020 15:38
Toplam Mesaj:
21 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
İMZA
Yeni Aquarist, Genç Lojistisyen
50*18*25(h) Amatör Hobi - Japon
45*20*20(h) Yavru Tankı - Tropheus Duboisi Maswa
65*25*33(h) Profesyonel Hobi - Tropheus Duboisi Maswa
SON 10 MESAJI
Duboisi Ciklet Yumurta Taşıyor
[QUOTE=yenerkolemre]Mantıklı tabiki genelde üreticiler erken alıyorlar fazla olsun diye yoksa en güzeli yavru oluştuktan sonra almak iyi balık arasında fark oluyor doğumdan sonra ama şuan kustursan kafa kuyruk çıkmıştır yine 2-3 gün kuluçka gerekebilir[/QUOTE]
Kafa kuyruk vardı şuanda sırt çizgileri daha çok belli olmaya başladı yumurta kısmı balığın karnını oluşturacak hale dogru ilerliyor yani evlatlar büyüyor ilgine teşekkür ederim 9 adet yavru almış ağzına hepsi sağlıklı olur inşallah :)
[QUOTE=yenerkolemre]Mantıklı tabiki genelde üreticiler erken alıyorlar fazla olsun diye yoksa en güzeli yavru oluştuktan sonra almak iyi balık arasında fark oluyor doğumdan sonra ama şuan kustursan kafa kuyruk çıkmıştır yine 2-3 gün kuluçka gerekebilir[/QUOTE]
Kafa kuyruk vardı şuanda sırt çizgileri daha çok belli olmaya başladı yumurta kısmı balığın karnını oluşturacak hale dogru ilerliyor yani evlatlar büyüyor ilgine teşekkür ederim 9 adet yavru almış ağzına hepsi sağlıklı olur inşallah :)
[QUOTE=yenerkolemre]Tropheuslarla yumurtaları almak için en uygun zaman 5-6 gün olarak düşünüyorum eğer erkek güzel bir dölleme yaptıysa kayıpsız çıkartırsınız [/QUOTE]
Şu anda o süreyi geçti 10 gün kadar beklemeyi düşünüyorum sence mantıklı mı ?
[QUOTE=yenerkolemre]Tropheuslarla yumurtaları almak için en uygun zaman 5-6 gün olarak düşünüyorum eğer erkek güzel bir dölleme yaptıysa kayıpsız çıkartırsınız [/QUOTE]
Şu anda o süreyi geçti 10 gün kadar beklemeyi düşünüyorum sence mantıklı mı ?
[QUOTE=yenerkolemre]Merhaba öncelikle hayırlı olsun bilgi vermemişsiniz ama balığınız ilk kez mi yumurta alıyor bilginiz var mı ? Eğer ilk kez alıyorsa hiç ellemeyin genelde 3-5 gün arası atarlar tutmayı bilmedikleri için fakat ilk yavru alışı değilse akvaryuma taş kaya eklemesi yapıp ışıkları kapatabilirsiniz dişi erkek sayısının da yazarsanız size öyle yardımcı olabilirim eğer dişi sayısı az ise erkek çok hırpalar ağzı dolu hayvani size tavsiyem anne balığı kesinlikle akvaryumdan ayırmayın geri döndüğünde dışlanacaktır[/QUOTE]
Hayır ilk kez yumurta alışı değil 2 E 5 D olması lazım veye 3 E 4 D tam sayıyı hatırlamıyorum, bir tane ağaç ar içi oyulmuş yani ağaç kabuğu gibi onun altını da erkek sahiplendi kimseyi almıyor yavrular oldugu zaman ağzında kuluçka ya alacağım ama hangi sürede alacağımı bilmiyorum sadece
[QUOTE=yenerkolemre]Merhaba öncelikle hayırlı olsun bilgi vermemişsiniz ama balığınız ilk kez mi yumurta alıyor bilginiz var mı ? Eğer ilk kez alıyorsa hiç ellemeyin genelde 3-5 gün arası atarlar tutmayı bilmedikleri için fakat ilk yavru alışı değilse akvaryuma taş kaya eklemesi yapıp ışıkları kapatabilirsiniz dişi erkek sayısının da yazarsanız size öyle yardımcı olabilirim eğer dişi sayısı az ise erkek çok hırpalar ağzı dolu hayvani size tavsiyem anne balığı kesinlikle akvaryumdan ayırmayın geri döndüğünde dışlanacaktır[/QUOTE]
Hayır ilk kez yumurta alışı değil 2 E 5 D olması lazım veye 3 E 4 D tam sayıyı hatırlamıyorum, bir tane ağaç ar içi oyulmuş yani ağaç kabuğu gibi onun altını da erkek sahiplendi kimseyi almıyor yavrular oldugu zaman ağzında kuluçka ya alacağım ama hangi sürede alacağımı bilmiyorum sadece
Merhabalar balığım çiftleşti az önce ağızlarını kontrol ettim yumurta vardı 2-3 gün oluyor çiftleşeli ağzındaki yumurtalar normal seviyede şimdi öncelikle benim bu yumurtaları ağzından alıp anneyi rahatlamam iyi olurmu ( yumurtalar kuluçka makinasına alınacak ) ? Yoksa yaklaşık 3-5 gün arası daha bekleyeyim mi ? Ağzında yumurta olan dişi kenarda köşede bekliyor strese de sokmam istemiyor erkek biraz hareketli hala kur yapıyor içerdeki dişilere.
Evet arkadaşlar değerli hobiciler tavsiyelerinizi bekliyorum.. Ana tankın bir tarafını tül vb. birşeyle kapatıp anneyi ayırayım mı ? Yoksa bir süre daha bekleyip yumurtaları kuluçka makinasına alayım mı ?
Süreci nasıl izlemem gerekli ?
Neşeli hobiler ve şimdiden teşekkürler [:)]
Merhabalar balığım çiftleşti az önce ağızlarını kontrol ettim yumurta vardı 2-3 gün oluyor çiftleşeli ağzındaki yumurtalar normal seviyede şimdi öncelikle benim bu yumurtaları ağzından alıp anneyi rahatlamam iyi olurmu ( yumurtalar kuluçka makinasına alınacak ) ? Yoksa yaklaşık 3-5 gün arası daha bekleyeyim mi ? Ağzında yumurta olan dişi kenarda köşede bekliyor strese de sokmam istemiyor erkek biraz hareketli hala kur yapıyor içerdeki dişilere.
Evet arkadaşlar değerli hobiciler tavsiyelerinizi bekliyorum.. Ana tankın bir tarafını tül vb. birşeyle kapatıp anneyi ayırayım mı ? Yoksa bir süre daha bekleyip yumurtaları kuluçka makinasına alayım mı ?
Süreci nasıl izlemem gerekli ?
Neşeli hobiler ve şimdiden teşekkürler [:)]
Yeni Kurulmuş Akvaryum İçin Bakteri Kültürü
[QUOTE=cnsu108]içine metilen mavisi atmanı gerektiren bir durum yok.. onun dışında kurulu tankın ne kadar süredir var ? eğer uzun bir süredir varsa onun süngerini sıkabilirsin yardımcı olur. [/QUOTE]
Hemen hemen 1 aya yakın içerisindeki balıklardan da hiç kayıp olmadı ilk günki gibi duruyor
[QUOTE=cnsu108]içine metilen mavisi atmanı gerektiren bir durum yok.. onun dışında kurulu tankın ne kadar süredir var ? eğer uzun bir süredir varsa onun süngerini sıkabilirsin yardımcı olur. [/QUOTE]
Hemen hemen 1 aya yakın içerisindeki balıklardan da hiç kayıp olmadı ilk günki gibi duruyor
Yeni Kurulmuş Akvaryum İçin Bakteri Kültürü
Merhaba arkadaşlar akvaryum hazır kum dekor vs. herşeyi ayarladım, iç filtre ve hava motorunu çalıştırdım, içine metilen mavisi atmalı mıyım ? Yada kurulu 20lt lik bir akvaryumum var onun iç filtre süngerinden su mu katsam yeni tanka hangisi daha sağlıklı verimli olur ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204906/030720181210541.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204906/030720181211001.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204906/030720181211041.jpg[/IMG]
Merhaba arkadaşlar akvaryum hazır kum dekor vs. herşeyi ayarladım, iç filtre ve hava motorunu çalıştırdım, içine metilen mavisi atmalı mıyım ? Yada kurulu 20lt lik bir akvaryumum var onun iç filtre süngerinden su mu katsam yeni tanka hangisi daha sağlıklı verimli olur ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204906/030720181210541.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204906/030720181211001.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204906/030720181211041.jpg[/IMG]
Kum Ve Dekor Önerisi
Merhabalar sarı prenses ve mavi prenses için akvaryum kurmayı düşünüyorum, herşey hazır fakat kum ve dekor da karar veremedim sizce nasıl olmalı internette bir kum buldum markası şeyi yazmıyor satıcı sadece ''Beyaz Silis Akvaryum Kumu Kalınlık 1-1,5 mm Kalsiyum Karbonatlı '' olarak yazmış fiyatıda bulunduğum ildeki petshop kum fiyatlarına bakarak çok uygun sizce bu kalınlık ideal mi? Yada farklı bir kum kullanmam gerekir mi ? Önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar sarı prenses ve mavi prenses için akvaryum kurmayı düşünüyorum, herşey hazır fakat kum ve dekor da karar veremedim sizce nasıl olmalı internette bir kum buldum markası şeyi yazmıyor satıcı sadece ''Beyaz Silis Akvaryum Kumu Kalınlık 1-1,5 mm Kalsiyum Karbonatlı '' olarak yazmış fiyatıda bulunduğum ildeki petshop kum fiyatlarına bakarak çok uygun sizce bu kalınlık ideal mi? Yada farklı bir kum kullanmam gerekir mi ? Önerilerinizi bekliyorum.
Yeni Akvaryumum İçin Balık Fikri İstiyorum
[B]Merhaba arkadaşlar yeni akvaryum aldım 50LT'lik Ölçüleri 65*25*33(h). İçerisine bitki ve balık alıcam.[/B]
[B]Bitki ne olmalı ve Hangi kumdan ne kadar kullanılmalı?[/B]
[B]İç Filtre alıcam uygun fiyatlı filtre önerisi yaparsanız sevinirim.[/B]
[B]İç dekor olarakda kaya, saksı, vazo vb. pet shoplarda olan delikli balıklar için saklanacak yuvalanacak süs istiyorum onlardan ne olmalı ?[/B]
[B]Merhaba arkadaşlar yeni akvaryum aldım 50LT'lik Ölçüleri 65*25*33(h). İçerisine bitki ve balık alıcam.[/B]
[B]Bitki ne olmalı ve Hangi kumdan ne kadar kullanılmalı?[/B]
[B]İç Filtre alıcam uygun fiyatlı filtre önerisi yaparsanız sevinirim.[/B]
[B]İç dekor olarakda kaya, saksı, vazo vb. pet shoplarda olan delikli balıklar için saklanacak yuvalanacak süs istiyorum onlardan ne olmalı ?[/B]
Akvaryum Ve İçerisine Balık Önerisi
[QUOTE=Betaseven] Size tetra türlerini tavsiye ederim. Neon tetra olabilir 6 lı 8 li bir grup beslenirler.Küçüktür ama adı üstünde neon kendini belli eder daha büyük tür istersen penguen tetra olabilir bir akvaryumcuda görmüştüm.Siyah beyaz daha iri neondan.Limon tetra var rengi sapsarı o da olabilir. Çok güzel çöpçü türleri var panda çöpçü gibi çok sevimli canlılar bu bahsettiğim balıkların hepsi sürü halinde beslenir.Eğer uremelerini istiyorsanız 1 erkek 2 dişi lepistes olabilir.Endler türleri olabilir o da bir canlı doğuran türü ama onlarda erkek dişi oranı daha farklı oluyor benim bildiğim onu bir araştırın. Tek erkek beta da olabilir.Ama pek dolu göstermez.Akvaryumu da bitkili yapın tadından yenmez.[/QUOTE]
Dediğiniz türlere bakacam tek beta olmuyor ya ben dolu da göstersin istiyorum o şekilde sürü yaşayanlardan almayı planlıyorum. ilginiz için teşekkür ederim.. Ve de evet bitkiyi iyi hatırlattınız konu içeriğini düzelttim sayenizde :)
[QUOTE=Betaseven] Size tetra türlerini tavsiye ederim. Neon tetra olabilir 6 lı 8 li bir grup beslenirler.Küçüktür ama adı üstünde neon kendini belli eder daha büyük tür istersen penguen tetra olabilir bir akvaryumcuda görmüştüm.Siyah beyaz daha iri neondan.Limon tetra var rengi sapsarı o da olabilir. Çok güzel çöpçü türleri var panda çöpçü gibi çok sevimli canlılar bu bahsettiğim balıkların hepsi sürü halinde beslenir.Eğer uremelerini istiyorsanız 1 erkek 2 dişi lepistes olabilir.Endler türleri olabilir o da bir canlı doğuran türü ama onlarda erkek dişi oranı daha farklı oluyor benim bildiğim onu bir araştırın. Tek erkek beta da olabilir.Ama pek dolu göstermez.Akvaryumu da bitkili yapın tadından yenmez.[/QUOTE]
Dediğiniz türlere bakacam tek beta olmuyor ya ben dolu da göstersin istiyorum o şekilde sürü yaşayanlardan almayı planlıyorum. ilginiz için teşekkür ederim.. Ve de evet bitkiyi iyi hatırlattınız konu içeriğini düzelttim sayenizde :)
Akvaryum Ve İçerisine Balık Önerisi
Iyi akşamlar değerli akvaristler hobiniz ve neşeniz bol olsun, öncelikle 30 35 40 lt civarında akvaryum alacağım, fiyatlarını bilmiyorum önerebileceğiniz akvaryum varmı yâda hepsi aynımı ne şekilde almam gerekir yardımcı olurmusunuz? Ekipmanlar filtre falan önerilere açığım.
Birde bunun içerisine ekleyeceğim balıklar ne olmalı ve sayıları neler olmalı. Daha çok tercihen boyutları ufak olmayan akvaryumda kendini belli edecek türleri tavsiye ederseniz sevinirim.
Balıklar için içerisine süs olarak neler koyabilirim bu delikli taşlar falan varya ona benzer yada kütük gibi vb. neler olsun?
Ayrıca bitkili yapmayı düşünüyorum onun için neler yapmalıyım?
Öncelikle kullanılacak toprak nasıl olmalı yada bitkiler ne olmalı bunları nasıl yerleştirebilirim akvaryuma?
Bakımı nasıl olmalı? Zorlukları neler? Genel olarak bilgilendirebilecek birisi olursa çok çok sevinirim :)[EDIT]arbyreyiz,2018-06-16 22:54:39[/EDIT]
Iyi akşamlar değerli akvaristler hobiniz ve neşeniz bol olsun, öncelikle 30 35 40 lt civarında akvaryum alacağım, fiyatlarını bilmiyorum önerebileceğiniz akvaryum varmı yâda hepsi aynımı ne şekilde almam gerekir yardımcı olurmusunuz? Ekipmanlar filtre falan önerilere açığım.
Birde bunun içerisine ekleyeceğim balıklar ne olmalı ve sayıları neler olmalı. Daha çok tercihen boyutları ufak olmayan akvaryumda kendini belli edecek türleri tavsiye ederseniz sevinirim.
Balıklar için içerisine süs olarak neler koyabilirim bu delikli taşlar falan varya ona benzer yada kütük gibi vb. neler olsun?
Ayrıca bitkili yapmayı düşünüyorum onun için neler yapmalıyım?
Öncelikle kullanılacak toprak nasıl olmalı yada bitkiler ne olmalı bunları nasıl yerleştirebilirim akvaryuma?
Bakımı nasıl olmalı? Zorlukları neler? Genel olarak bilgilendirebilecek birisi olursa çok çok sevinirim :)[EDIT]arbyreyiz,2018-06-16 22:54:39[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Akvaryum Yosun Sıkıntısı ali, 20:14
Yosun - Balıklarım Sağlıklı Mı ? ercane, 20:10
Yeni Üye Forumu - Astronot Balıkları Alper Dincer, 20:08
Güney Amerikan Cichlidleri - 30cm 10lt Akvaryuma Beta Balığım İçin Pipo Filtre Taha Yanık, 20:06
Yeni Üye Forumu - Japon Akvaryumunda İç Filtre Kullanılır Mı? Tataaa4325, 19:51
Sazansıgiller - 10lt Akvaryumumdaki Canlılar Uyumlu Mu Ve Öneri Taha Yanık, 19:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Üremesi İstenmeyen Zebra Cichlid Nasıl Bakılmalı? giyotyn, 19:29
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Hamile Lepistes Çok Hızlı Hareket Ediyor nazirekaracavus71@gm, 19:28
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaruma Nasıl Başlıyacagım ahmetfiratozkaya, 19:25
Yeni Üye Forumu - Filtre Doğru Çalışıyor Mu? Bdrm_gmbt_48, 19:16
Yeni Üye Forumu - Betta Minerals Japon & Beta, 19:01
Yeni Üye Forumu - Taş Sirkeyle Tepkimeye Giriyor NightWist, 18:57
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kurmak İçin Yeterli Olur Mu? NightWist, 18:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kalinlik Hk. Brkayrl, 18:52
Yeni Üye Forumu - Sera UVC-Xtreme 1200 Dış Filtre Sorunu Hüdai, 18:40
Filtreleme Seçenekleri - Somon ahmetfiratozkaya, 17:06
Yeni Üye Forumu - Betanın Formu İyi Mi? Japon & Beta, 16:49
Labirentliler - Axolotl Sadece Et İle Beslenir Mi? Emir şimşek, 16:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Önerisi Alabilir Miyim Hahahatii, 16:16
Yeni Üye Forumu - Betta Küp Akvaryumlar H.polat, 15:12
Akvaryum Tanıtımı - Jbl Plant Soil Vs Benibachi Dulusoy, 15:05
Taban ve Gübreleme - Isıtıcı Önerisi Hk Hoppala, 14:44
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Hastalığı Hoppala, 14:24
Yeni Üye Forumu - Black Ve Gold Ramirezi Cinsiyet rayed, 14:22
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hastalık Mı Hırpalanma Mı? Acemi_hobici, 13:00
Hastalıklar ve İlaçlar - Sump Sistemi Debi Sorunu Japon & Beta, 12:56
Yeni Üye Forumu - Yebi Akvaryuma Basit Bitki Önerisi acemibiri, 12:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vampir Yengeç Blurryface, 11:49
Diğer Tatlı Su Canlıları - Lepistes İle Yaşayabilen Hareketli Türler SİGMA BALIK😎, 11:20
Yeni Üye Forumu - Karides Tabanı Hakkında dotamurat6, 11:03
Yeni Üye Forumu - Discus Balığımın Solungacinda Ki Parazit Mi ? ATABEY, 10:28
Discus - Leopard Gecko, Yaşam Alanı, Taban Malzemesi Japon & Beta, 03:41
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Bitki Toprağına Alternatif Leonardit Deneme giyotyn, 02:08
Taban ve Gübreleme - Puffer İçin Akvaryum Tavsiyesi oblivion34, 02:02
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Fanusta Bakılabilir Mi Taha Yanık, 01:52
Yeni Üye Forumu - Channa Limbata Carnivoreyum, 01:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryumum Canlanıyor acemihobici45, 01:30
Yeni Üye Forumu - 80 Litreye Maksimum Kaç Lepistes? XNevermore, 01:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Chat Gpt'nin Önerdiği Ev Yapımı Yem ahmetfiratozkaya, 01:15
Malzemeler ve Yemler Forumu - Mosslara Hangi Gübre Girmeliyim Ehtiyar, 00:51
Taban ve Gübreleme - 60 Cm Chihiros 80 Cm Akvaryum İçin Yeterli Mi Fulbuster, 00:50
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Uzun Aradan Sonra Geri Dönüş High Tech -- Fulbuster, 00:38
Akvaryum Tanıtımı - Japonlar Taha Yanık, 00:31
Yeni Üye Forumu - Wlastad Metodu Avoure, 00:28
Bitki Akvaryumları Genel - 5-10w Isıtıcı 15-20 Litre Akvaryuma Yeter Mi ? BurakA, 23:52
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Bitkiler Dibi Bozuluyor Üstleri Sağlam Kaptan34, 23:37
Bitki Akvaryumları Genel - Hobiye Başlangıç Yapıyorum Taha Yanık, 23:35
Yeni Üye Forumu - Yavru Balığa Zarar Verirler Mi? Yami, 23:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Ne Yer Samsun5560, 22:44
Tropheus - Sorunu Ne Olabilir? neomeo, 22:31
Labirentliler
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Thumbi West Genç Damızlıklar iesiringu81 20:03
- Kriza Gold 3e 6d Koloni iesiringu81 20:03
- Chihiros Vivid 2 10th. Siyah Armatür. Hüdai 19:49
- Pasif İlan mesagac 19:47
- Plati, Blackmoly, L144 Vatos, Elma Salyangozu mesagac 19:46
- Eheim, Tetra, Haqos Kaliteli Malzemeler muratdeg 19:41
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 19:41
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 19:41
- Beta SmallCandyThing 19:41
- Bloody Mary, Blue Dream Neocaridinalar Oquanus 19:27
- 120.50.47h Full Set Akvaryum erhan2204 19:07
- Karışık Tetra Türleri erhan2204 19:07
- Kum Kelebegi Mzuri,leptosoma Kitumba , Tül Vatoz Firefighter 18:33
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 18:33
- Su Kaplumbağa Akvaryumuna Mandallı Kıskaçlı Lamba asliaral 18:33
- 1 Adet Yavruluk Ve Bitki Mos Yetiştirme Akvaryumu VsfAkn 18:28
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:07
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:07
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 17:38
- Co2 Difüzör 2 Adet Dark65 17:38
- Akvaryum Kumu Ve Malzeme Kaya0606 17:25
- Akvaryum Bitki Balık Kaya0606 17:25
- Akvaryum Çeşitli Boylarda Ve Malzeme Kaya0606 17:25
- Beta Takas Ferdiktk 16:37
- Hazır Kurulu Lüks Akvaryum İndirim ozan_1903 16:27
- Aulonacora Kandeense Kaan Demirci 16:09
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 15:38
- Biyolojik Sünger 25cmx30 Cm 5 Cm Kalınlık ootkn 15:38
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 15:31
- Sunsun Jp 014 F İç Filtre Gursoyhasan 14:47
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 14:22
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn & Sakura Karides scorpion26 14:08
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 14:08
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 14:08
- Black Dragon Lepistes & Medaka Komachi Kohaku scorpion26 14:08
- Neolamprologus Similis scorpion26 14:08
- Windelow Fern Arıyorum zekigonlum 14:04
- Dış Filtre Arıyorum zekigonlum 14:04
- Mikro Kurt ,beyaz Kurt, Daphnia Moina Köroglu.88 13:58
- Damizlik Corydoras Gold Laser Köroglu.88 13:58
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 13:58
- Karides, Vatoz, Salyangoz Yemi LewShrimps 13:35
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Oase Aktif Toprak 6kg Samoo 13:35
- Yüzey Emici Sıfır Ayarında Samoo 13:35
- L46 Zebra Pleco Çiftleri Dost34. 13:32
- Sulawesi Kardinal Karides Dost34. 13:32
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 13:22
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 13:21
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 13:07
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 13:07
KULLANICILAR
- 149 Online Kullanıcı, 85 Üye
Online Kullanıcılar
muratdeg,
Umt61,
Quaan,
MEA84,
kabaktadi,
MehmetSerkan,
7stu,
musses00,
oktay42,
Gyro,
Monarch07,
Sadik153,
yavuzsezgin,
Ehtiyar,
Shinouzen,
Jeveux,
mightymurat,
EKAR,
sirhill,
Taha Yanık,
didemco,
A2626,
metsi,
Koksal Gurkan,
Japon & Beta,
sinan3805,
ali,
BLEDA,
vagus,
Alper Dincer,
ReisF,
HaydarGul,
SmallCandyThing,
egemenozbeyli,
emreemin,
aytekk,
vaksy,
vahitender,
Hahahatii,
Ferdiktk,
cilbay06,
Butz,
ercane,
ZET,
Bdrm_gmbt_48,
MCY4,
frenze,
Ugur79,
Hakantttt,
refikonuroral,
M.FurkanK,
DorukGuppy,
Akçaaa,
Polat 58 Mpimblu,
CevdetSERBEST,
Bilal Üzel,
Omeruzun90,
İsmail_194606946,
cantuy,
Hüdai,
Gursoyhasan,
Apistogramma Sev,
whoisshery,
tarikyksl,
rayed,
giyotyn,
şansal,
Hidro Dinamik,
Murat1905,
uluorta,
Mehmet59,
galanth,
ArifhbsAquatics,
BerkSendrone,
Şahinöztürk,
nazirekaracavus71@gm,
acemihobici45,
ozerakcam,
Ahmetkngr,
Taha10,
ahmetfiratozkaya,
Dark65,
ATABEY,
hepatik,
Hoppala,
Oquanus,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.