ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Bettahaydar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Mart 2018 23:38
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Feyzanur
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Feyzanur
SON 10 MESAJI
Bettamın Durumu Nasıl :)
[QUOTE=Splendor]%50 değişim fazla. Anladığım kadarıyla tek bakıyorsun. Haftalık %20-30luk bir değişim yeterli olur, o da su kirlendiğinden değil de bayatladığından.
Bir de çamaşır suyunu akvaryumdan uzak tut bak zamanla damlata damlata rengi dönmüş [:D]
Akvaryum tabanına hagen kum koy, en güzeli, ufaklığı daha ön plana çıkartıyor.
Elma salyangozunu araştırmanı tavsiye ederim. Suyun üstüne çıkıp hortumuyla kabuğuna hava basıp akvaryum tabanına atlayan canlılar, yalnız bettadan fena rol çalar [:D] (akvaryumun en az 20-25 litre olmalı)[/QUOTE]
Bu güzel yorum için teşekkür ederim 😂 önerilerinizi dikkate alacağım elma salyangozunu da araştırcqm [:)] uzak tutuyorum çamaşır suyunu fakat nasıl oluyorsa hala devam 😂[:D]
[QUOTE=aquaeffect]Bir çok kez kırılmış bir beta. Sağlık durumu için doktor gibi 1 sayfalık şey isterim şimdi sizden bunu boş verelim. Betayı mutlu etmek için onun yanına canlı almayın. Göz zevkinizi tatmin etmek için canlıları strese sokarsınız. Örnek vereyim dilini insanını bilmediğiniz bir toplumda stres yapmaz mıydınız ? Kendi doğanızı bilin arkadaşlarım kimse çamurdan gelmedi hepimiz bir döllenmeden binlerce kez kırılma ile meydana geldik. Bitkili bir tank olması en iyisi olacaktır.
1 - Yeterli yüzme alanı bırak bitkiler ile doldurup betayı sıkıştırma köselere
2 - Siyah kum kullan. Önerim 4 santim vitasand quardz kum ile (marka değişkendir) alta 1 santim kadar lav kırığı koyman. Lav kırığı ile vitasand arasına sineklik çek ! Pişman olma o kökler oraya uzanır.
3 - Aydınlatma orta teknoloji olması en iyisi olacaktır. Önerim dıy co2 ile 0.60w/l bir aydınlatma. Renkler 5000-6500K olabilir. Işık spectrum , gün ışığı , modül led (soğuk beyaz) olabilir.
4 - Zaman ayarlı priz al kargo ücretsiz gittigidiyor da 17 tl mükemmel bir alet. Cata markasının bir ürünü 3500w bir değere sahip. (Yeterli) Günde 6 saat aydınlatma yap.
[B]Yeterli mi ?[/B][/QUOTE]
Fazlasıyla yeterli 😀 tam ihtiyacım olan şeyleri yazmışsınız teşekkğr ederim☺
Birde bitki türü olarak kolay bakılan türler nedir. Anubiası biliyorum sadece yeterli midir ?
[QUOTE=Splendor]%50 değişim fazla. Anladığım kadarıyla tek bakıyorsun. Haftalık %20-30luk bir değişim yeterli olur, o da su kirlendiğinden değil de bayatladığından.
Bir de çamaşır suyunu akvaryumdan uzak tut bak zamanla damlata damlata rengi dönmüş [:D]
Akvaryum tabanına hagen kum koy, en güzeli, ufaklığı daha ön plana çıkartıyor.
Elma salyangozunu araştırmanı tavsiye ederim. Suyun üstüne çıkıp hortumuyla kabuğuna hava basıp akvaryum tabanına atlayan canlılar, yalnız bettadan fena rol çalar [:D] (akvaryumun en az 20-25 litre olmalı)[/QUOTE]
Bu güzel yorum için teşekkür ederim 😂 önerilerinizi dikkate alacağım elma salyangozunu da araştırcqm [:)] uzak tutuyorum çamaşır suyunu fakat nasıl oluyorsa hala devam 😂[:D]
[QUOTE=aquaeffect]Bir çok kez kırılmış bir beta. Sağlık durumu için doktor gibi 1 sayfalık şey isterim şimdi sizden bunu boş verelim. Betayı mutlu etmek için onun yanına canlı almayın. Göz zevkinizi tatmin etmek için canlıları strese sokarsınız. Örnek vereyim dilini insanını bilmediğiniz bir toplumda stres yapmaz mıydınız ? Kendi doğanızı bilin arkadaşlarım kimse çamurdan gelmedi hepimiz bir döllenmeden binlerce kez kırılma ile meydana geldik. Bitkili bir tank olması en iyisi olacaktır.
1 - Yeterli yüzme alanı bırak bitkiler ile doldurup betayı sıkıştırma köselere
2 - Siyah kum kullan. Önerim 4 santim vitasand quardz kum ile (marka değişkendir) alta 1 santim kadar lav kırığı koyman. Lav kırığı ile vitasand arasına sineklik çek ! Pişman olma o kökler oraya uzanır.
3 - Aydınlatma orta teknoloji olması en iyisi olacaktır. Önerim dıy co2 ile 0.60w/l bir aydınlatma. Renkler 5000-6500K olabilir. Işık spectrum , gün ışığı , modül led (soğuk beyaz) olabilir.
4 - Zaman ayarlı priz al kargo ücretsiz gittigidiyor da 17 tl mükemmel bir alet. Cata markasının bir ürünü 3500w bir değere sahip. (Yeterli) Günde 6 saat aydınlatma yap.
[B]Yeterli mi ?[/B][/QUOTE]
Fazlasıyla yeterli 😀 tam ihtiyacım olan şeyleri yazmışsınız teşekkğr ederim☺
Birde bitki türü olarak kolay bakılan türler nedir. Anubiası biliyorum sadece yeterli midir ?
Kaplumbağın Gözünün Şişmesi
[:(] Arkadaşlar merhaba. Arkadaşımın kaplumbağasının gözü şişmiş ve galiba soğuktan teremcyn krem almış fakat nasıl uygulayacağını bilmiyor ve zarar vermekten korkuyor. Çünkü kafasını içine çekiyomuş bi öneriniz var mı acaba?[:(] [:(]
[:(] Arkadaşlar merhaba. Arkadaşımın kaplumbağasının gözü şişmiş ve galiba soğuktan teremcyn krem almış fakat nasıl uygulayacağını bilmiyor ve zarar vermekten korkuyor. Çünkü kafasını içine çekiyomuş bi öneriniz var mı acaba?[:(] [:(]
[QUOTE=Betta1914]Bettanı çok beğendim. Durumu gayet iyi gözüküyor. Gövdesindeki beyazlar bence çok güzel.
Bettalar genelde bazı karma akvaryumlarda diğer balıklarda birlikte yaşayabiliyorlar ama çok fazla strese giriyorlar. Yalnız beslemen daha uygun . Belki salyangoz vs alabilirsin yanına [/QUOTE]
Yorumunuz için çok teşekkür ederim 😊 yalnız beslemeye devam o zaman strese sokmaya denek yapmaya gerek yok ☺ salyangozuda düşüncem sağolun [:iyi:]
[QUOTE=Betta1914]Bettanı çok beğendim. Durumu gayet iyi gözüküyor. Gövdesindeki beyazlar bence çok güzel.
Bettalar genelde bazı karma akvaryumlarda diğer balıklarda birlikte yaşayabiliyorlar ama çok fazla strese giriyorlar. Yalnız beslemen daha uygun . Belki salyangoz vs alabilirsin yanına [/QUOTE]
Yorumunuz için çok teşekkür ederim 😊 yalnız beslemeye devam o zaman strese sokmaya denek yapmaya gerek yok ☺ salyangozuda düşüncem sağolun [:iyi:]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204703/240320181226371.jpg[/IMG]
Bettamda beyazlamalar mevcuttu alt kuyruğu eski rengine dönmeye başladı gövdesinde hala beyazlamalar mevcut ama ben anlamıyorum birde her hangi bi erime var mı kuyruklarında.. Birde su temizliğini akvaryum sifonuyla yapıyorum %50 lık kısmını değiştiriyorum herhangi sorun vst mı [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204703/240320181229191.jpg[/IMG]
Birde kum öneriniz var mı ? Bettalar karakteristik özelikkleri olan balık biliyorum ama genel olarak en iyi anlaştığı sorunsuz yaşayabilen balıklar hangileri ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204703/240320181226371.jpg[/IMG]
Bettamda beyazlamalar mevcuttu alt kuyruğu eski rengine dönmeye başladı gövdesinde hala beyazlamalar mevcut ama ben anlamıyorum birde her hangi bi erime var mı kuyruklarında.. Birde su temizliğini akvaryum sifonuyla yapıyorum %50 lık kısmını değiştiriyorum herhangi sorun vst mı [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204703/240320181229191.jpg[/IMG]
Birde kum öneriniz var mı ? Bettalar karakteristik özelikkleri olan balık biliyorum ama genel olarak en iyi anlaştığı sorunsuz yaşayabilen balıklar hangileri ?
Mantar Mı Başka Birşey Mi
Bende de aynı sorun var ne kadar silsemde toplasamda tekrar oluşuyor su değiştirmeler bi işe yaramıyor çünkü onlar bettanın vücundan çıkan mukus galiba çünkü benim bettamda bazen salınarak gezdiğini görüyorum 7 aydır gözlemledim bi sorun teşkil ettiğini görmedim :)[:)] ☺
Bende de aynı sorun var ne kadar silsemde toplasamda tekrar oluşuyor su değiştirmeler bi işe yaramıyor çünkü onlar bettanın vücundan çıkan mukus galiba çünkü benim bettamda bazen salınarak gezdiğini görüyorum 7 aydır gözlemledim bi sorun teşkil ettiğini görmedim :)[:)] ☺
Bettam Beyazlıyo
[QUOTE=BadWolf]
Malesef yok..
İlk kanser tecrübem yine ilk marble bettamda oldu. Gözlerinde ciddi bir renk değişikliği eşliğinde kuyuk ve yüzgeçlerde asla toparlanmayan hasarlar, ileri aşamada iştah kaybı ve en sonunda yüzmeyi dahi reddetme, ile birlikte uzun ve acılı bir süreç içinde öldü. 2 ve 3. vakalarımda ise sırta doğru koyu lacivert leke olarak ortaya çıktı, daha sonraları beyaz et beni gibi gelişim eşliğinde finlerde deformasyonlar, yırtıklar görüldü. Ancak bu kez o kadar ilerlemeden ötenazi uygulandı.
Bunlar kendi bettalarımdan
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/148434/100320181312271.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/148434/100320181312381.jpg[/IMG]
İkisi de erken teşhis ile fark edilip ötenazi uygulandığından ileriki aşamanın resmi yok. Ancak, aynı sorun, bu kez özlem hanımın bettası, kendisi ötenazi uygulamamayı seçti. Benim bildiğim çok çeşitli tedavi yöntemleri denedi ancak sonuç alınamadı.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/148434/100320181313371.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/148434/100320181313471.jpg[/IMG][/QUOTE]
Bayağı kötü olmuş çok üzüldüm sizin adınıza 😢 ve de korktum açıkçası inşallah böyle bi durumla karşılaşmam çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 😊
[QUOTE=BadWolf]
Malesef yok..
İlk kanser tecrübem yine ilk marble bettamda oldu. Gözlerinde ciddi bir renk değişikliği eşliğinde kuyuk ve yüzgeçlerde asla toparlanmayan hasarlar, ileri aşamada iştah kaybı ve en sonunda yüzmeyi dahi reddetme, ile birlikte uzun ve acılı bir süreç içinde öldü. 2 ve 3. vakalarımda ise sırta doğru koyu lacivert leke olarak ortaya çıktı, daha sonraları beyaz et beni gibi gelişim eşliğinde finlerde deformasyonlar, yırtıklar görüldü. Ancak bu kez o kadar ilerlemeden ötenazi uygulandı.
Bunlar kendi bettalarımdan
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/148434/100320181312271.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/148434/100320181312381.jpg[/IMG]
İkisi de erken teşhis ile fark edilip ötenazi uygulandığından ileriki aşamanın resmi yok. Ancak, aynı sorun, bu kez özlem hanımın bettası, kendisi ötenazi uygulamamayı seçti. Benim bildiğim çok çeşitli tedavi yöntemleri denedi ancak sonuç alınamadı.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/148434/100320181313371.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/148434/100320181313471.jpg[/IMG][/QUOTE]
Bayağı kötü olmuş çok üzüldüm sizin adınıza 😢 ve de korktum açıkçası inşallah böyle bi durumla karşılaşmam çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 😊
Bettam Beyazlıyo
[QUOTE=BadWolf]Marble geni taşıyan oldukça hoş bir oğlan. Marble geni taşıyan bettalar hayatları boyunca renk değiştirir. Açıktan koyuya, koyudan açığa değiştirebilecekleri gibi tamamen farklı bir renge dönebilirler, beyazların yoğunluğu artıp eksilebilir yada tamamen yok olabilir. Bu tip bettalar kansere ve tümöre yatkındır. Gövdenin kalanına ton olarak uymayan lacivert-mor dan lila ya çalan yada bej-beyaz tonlarındaki leke ve oluşumlara dikkat edilmeli, gözlemlenmelidir . İlla kanser olacak diye bir şart yoktur, ancak sık görülen bir durum olarak tedbirli olmak gerekir. Kendi 4 bettamı bu sorun nedeni ile kaybettim. İlkinin çektiği eziyetten sonra diğer 3 ünü sıkıntı çekmeye başladıkları an ötenazi yöntemi ile acılarına son verdim..[/QUOTE]
Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle ☺ peki bu lila mor olan bölge olursa ( inşallah olmaz ) yapılacak bir şey yok mu ilaç falan 😢 tedbirli yaklaşırım en azından tedavisi var mı acaba ?
[QUOTE=BadWolf]Marble geni taşıyan oldukça hoş bir oğlan. Marble geni taşıyan bettalar hayatları boyunca renk değiştirir. Açıktan koyuya, koyudan açığa değiştirebilecekleri gibi tamamen farklı bir renge dönebilirler, beyazların yoğunluğu artıp eksilebilir yada tamamen yok olabilir. Bu tip bettalar kansere ve tümöre yatkındır. Gövdenin kalanına ton olarak uymayan lacivert-mor dan lila ya çalan yada bej-beyaz tonlarındaki leke ve oluşumlara dikkat edilmeli, gözlemlenmelidir . İlla kanser olacak diye bir şart yoktur, ancak sık görülen bir durum olarak tedbirli olmak gerekir. Kendi 4 bettamı bu sorun nedeni ile kaybettim. İlkinin çektiği eziyetten sonra diğer 3 ünü sıkıntı çekmeye başladıkları an ötenazi yöntemi ile acılarına son verdim..[/QUOTE]
Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle ☺ peki bu lila mor olan bölge olursa ( inşallah olmaz ) yapılacak bir şey yok mu ilaç falan 😢 tedbirli yaklaşırım en azından tedavisi var mı acaba ?
Beta Balığım Renk Degiştirdi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204703/090320180010171.jpg[/IMG]
Benim de balığım beyazlıyo dün sormuştum foruma normal birşeymiş galiba [:)]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204703/090320180010171.jpg[/IMG]
Benim de balığım beyazlıyo dün sormuştum foruma normal birşeymiş galiba [:)]
Bettam Beyazlıyo
[:D][QUOTE=Splendor]Vay be, yanlışlıkla çamaşır suyu mu damladı üstüne ne oldu? Umarım bir hastalık değildir.[/QUOTE]
[:D] Allah korusun ☺ umarım değildir 😊
[QUOTE=alonesmaug]Bettalar ömürleri boyunca renk değiştirebilir. Eğer finlerinde erime vs. yoksa bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.[/QUOTE]
Sürekli kontrol ediyorum vücudunu erimede birazcık üst kuyruğundan gitti ama durdu erimeye ait bi belirti göremedim sürekli kontrol ediyorum. Renk değiştirdiklerini bilmiyordum inşallah öyledir teşekkür ederim ☺☺[:)]
[:D][QUOTE=Splendor]Vay be, yanlışlıkla çamaşır suyu mu damladı üstüne ne oldu? Umarım bir hastalık değildir.[/QUOTE]
[:D] Allah korusun ☺ umarım değildir 😊
[QUOTE=alonesmaug]Bettalar ömürleri boyunca renk değiştirebilir. Eğer finlerinde erime vs. yoksa bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.[/QUOTE]
Sürekli kontrol ediyorum vücudunu erimede birazcık üst kuyruğundan gitti ama durdu erimeye ait bi belirti göremedim sürekli kontrol ediyorum. Renk değiştirdiklerini bilmiyordum inşallah öyledir teşekkür ederim ☺☺[:)]
Bettam Beyazlıyo
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204703/090320180010171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204703/090320180010171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204703/090320180010461.jpg[/IMG]
Bettam normalde full maviydi üst kuyruğu erimeye başladı sık su değişimiyle geçti fakat beyaz kuyruk oldu ve vücududa beyazlamaya başladı. Akvaryumunda hiç birşey yok boş. Sizce neden olabilir bu yoksa renk mi değiştiriyo. Hareketlerinde bi sıkıntı yok. Yemini iştahla yiyo
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204703/090320180010171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204703/090320180010171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204703/090320180010461.jpg[/IMG]
Bettam normalde full maviydi üst kuyruğu erimeye başladı sık su değişimiyle geçti fakat beyaz kuyruk oldu ve vücududa beyazlamaya başladı. Akvaryumunda hiç birşey yok boş. Sizce neden olabilir bu yoksa renk mi değiştiriyo. Hareketlerinde bi sıkıntı yok. Yemini iştahla yiyo
SON MESAJLAR
- Akvaryum Suyu Neden Puslu Hamdi kayacan, 11:20
Üye Portfolyo - Akvaryum Kurulum Ekim 2025 Güncel Fiyatlarıyla ByCess, 11:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus Cyber_Scout, 10:23
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığımdaki Beyaz Nokta Nedir Cyber_Scout, 10:17
Yeni Üye Forumu - 200 Litre İçin Dış Filtre Tavsiyesi Zuzuli5334, 10:06
Yeni Üye Forumu - Tiger Endler MasterChiefHakan, 09:16
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye Orhan76, 08:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Tankında Ölümler flatsarn, 04:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Balıklarımda Hastalık altum123, 01:57
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Kurduğum Bitkili Canlıdoğuran Akvaryumum Oguzhan.Y, 01:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Bitki Ve Aydınlatma Zaid, 01:07
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? GhostKoi, 00:39
Canlı Doğuranlar - 100l Karma Akvaryum Taha Yanık, 23:33
Akvaryum Tanıtımı - Leptises Yavrularim Olgunlaşamadan Tek Tek Ölüyorl Cyber_Scout, 23:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Killifish Başlangıç albeta, 22:47
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 22:25
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Gurami Cinsiyet Ayrımı Cyber_Scout, 21:55
Labirentliler - Ranchu Gizemli Hastalık goldfishsever10, 21:22
Hastalıklar ve İlaçlar - Betamın Kuyruğunda Bir Sorun Var Mı? OwOl, 21:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığımın Hava Kesesinde Sorun Mu Var? Oldestblack, 21:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Güvenilir Ve Özenli Balıkçı Önerileriniz -istanbul yemrekozenn, 20:50
Yeni Üye Forumu - Sudaki Toz Gibi Şeyler yemrekozenn, 20:48
Bitki Akvaryumları Genel - Pasir Panjang Nehri Biyotopu, Endonezya Amatör balıkçı, 20:44
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurduğum Akvaryuma Balık Önerisi K0L0Ni, 20:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Parazit K0L0Ni, 20:22
Hastalıklar ve İlaçlar - Betamın Durumu Nasıl? OwOl, 20:19
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum tyfnnfyt, 19:27
Akvaryum Tanıtımı - Sessiz Şelale Filtre Önerirmisiniz Arda_26, 19:27
Filtreleme Seçenekleri - Walstad Ve İç Filtre KaanE, 18:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığımda Parazit Mi Var? Maiestas, 18:10
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Channa Hazırlık AmatorChannaci, 17:52
Akvaryum Tanıtımı - Adi Salyangoz Mu? kangeku, 17:25
Omurgasızlar - Betam Hasta Mı? EfeC, 17:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Low Tech Bitkili Akvaryum İçin Aydınlatma Seçimi Zuzu2446, 17:07
Aydınlatma - Vatoz Karın Şişmesi ve Kitle K0L0Ni, 16:28
Yeni Üye Forumu - Yati Kökü Baykara50, 15:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Akvaryumum Tortuga7, 15:33
Akvaryum Tanıtımı - A'dan Z'ye Neocaridina Karides Rehberi ! bgavare, 15:06
Omurgasızlar - Hediye Apistogramma AtlasPoyraz, 14:38
Akvaryum Dünyasından Haberler - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Tortuga7, 14:17
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 60 40 40 Akvaryum Dış Filtre İhtiyacı thecrow, 14:08
Filtreleme Seçenekleri - Tek Co2 Tüpü Aynı Anda 2 Akvaryumda Kullanılır Mı? yorgunsair, 13:58
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Betta Köşesi H.polat, 11:11
Akvaryum Tanıtımı - Agresif Moli? Velifera? Plati? Ne Bunun Cinsi Kaangzkr, 11:02
Cinsiyet ve Tür Belirleme - L144 Üretim Setim Zaid, 10:40
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Aydınlatma Dogukankun, 09:17
Aydınlatma - Akvaryum Kireçlenmesi Cyber_Scout, 03:41
Yeni Üye Forumu - Blackwater Nano Bitkili Akvaryumum. Bgoodies, 03:26
Akvaryum Tanıtımı - 66 Günlük Lepistes Yavrusu Sena08, 02:17
Canlı Doğuranlar - 80x45x40 Lowtech Tanıtım LedZeppelin, 01:37
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Afra Jalo Reef Yavrular thercan 10:34
- Yavru Vermiş Genç Marble Melek Çifti palankesli 10:17
- 60x60x45 Arkadan Sumplı Ultra Clear vel1d 10:17
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:55
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:55
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai Corydoras nikon_ 09:55
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 09:39
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 09:39
- Hobiye Son. Malzemelerimi Satıyorum. Güncellendi. osmandbnl 09:39
- Özel Tür Japon Blue - Son 15 Çift osmandbnl 09:39
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 09:25
- Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Sarı & Ramshorn scorpion26 09:25
- Leleupi & Brichardi scorpion26 09:25
- 100x40x30 Ve 50x40x40 B/y/d Akvaryum. 10000 Tl kdrustun 09:24
- Hongsloi-candidi Ve Triple Red German Bred AtlasPoyraz 09:11
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 08:59
- Takaslık Anubias ogurcay 08:46
- Akvaryum-ısıtıcı Ve Aydınlatması ogurcay 08:46
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 08:30
- Bitki Çeşitleri emreemin 08:30
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 08:30
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 08:30
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 08:30
- Lepistes,aymoly,plati,vatoz,mickey Mouse Plati EKAR 08:27
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 08:27
- Mangrow Kökü TurX 08:04
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 07:59
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 07:59
- Karides , Salyangoz . gyunda 07:59
- Fluval 57 Sumplı Mobilyalı Akvaryum muratskara 06:59
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:43
- 40x40x40, Resun Air 8000,haqos Expro 500, Yati Kök MurathanM 05:27
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 01:33
- L 201 - 333 Erkekler muyat 00:54
- 60 Litre Akvaryum, Hava Motoru, Pipo Ve Aydınlatma gürkanbey 00:31
- Seachem De Nitrate - Dış Filtre Malzemesi asliaral 00:22
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 23:46
- Akvaryum 30*30 metsi 23:46
- Özel Moss Türleri. smithiseek 22:39
- Kullanılmamış Kapalı Aktif Topraklar. smithiseek 22:39
- 107 Farklı Tür Bitki %10 İndirim🌼🌺 hasancn 22:23
- Bitki Budama Seti , Kepçe , Karides Filtre Ucu, hasancn 22:23
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 22:23
- Kamlumbağa Tankı hasancn 22:23
- Sulawesi White Orchid Karides Arıyorum ALP85 22:02
- Neocaridina Mavi Melek Karides Uguzel 21:47
- Neocaridina Kiraz Karides Uguzel 21:47
- Power Led Armatür pichamsi 21:35
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 21:25
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 21:25
KULLANICILAR
- 23 Online Kullanıcı, 13 Üye
Online Kullanıcılar
ardaagnaday,
osmandbnl,
emrbrcn,
LifeLine,
flatsarn,
chapi,
efkango,
Nyassa10,
EKAR,
MosfeT,
sina cen,
MiSoSiKiaN,
buraktanatar,
Hcan,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.