ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Simurg01
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
12 Temmuz 2018 17:12
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Burak Başkurt
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Düzce
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Burak Başkurt
SON 10 MESAJI
Platy Hakkında Bi Kaç Sorum Olacak. (fotoğraflı)
[QUOTE=caspr]Yemlemeyi azaltmanızı tavsiye ederim. Günde 3 kere yapsanız yeterli. Onların yemesi sizinde hoşunuza gidiyor muhtemelen.
Akvaryuma yanaştığınızda iç güdüsel olarak, yem vereceğinizi sanıyorlar ve oraya hareket ediyorlar. Cama parmaklarınızı vursanız, orada birikirler.
Dip çekimi ve su değişimini zamanında yaparsanız, çok uzun yaşatırsınız. [/QUOTE]
Cevabınız için teşekkür ederim. Hoşuma gittiği yok askine rahatsız oluyorum bişeyler mi var die. 3-4 günde su değişimini yapıyorum %25 civarı oluyor bu. Dip çekimle birlikte tabiki. İç güdüsel olarak yapıyolarsa sorun yok o zaman. Teşekkür ederim tekrardan.
[QUOTE=caspr]Yemlemeyi azaltmanızı tavsiye ederim. Günde 3 kere yapsanız yeterli. Onların yemesi sizinde hoşunuza gidiyor muhtemelen.
Akvaryuma yanaştığınızda iç güdüsel olarak, yem vereceğinizi sanıyorlar ve oraya hareket ediyorlar. Cama parmaklarınızı vursanız, orada birikirler.
Dip çekimi ve su değişimini zamanında yaparsanız, çok uzun yaşatırsınız. [/QUOTE]
Cevabınız için teşekkür ederim. Hoşuma gittiği yok askine rahatsız oluyorum bişeyler mi var die. 3-4 günde su değişimini yapıyorum %25 civarı oluyor bu. Dip çekimle birlikte tabiki. İç güdüsel olarak yapıyolarsa sorun yok o zaman. Teşekkür ederim tekrardan.
Platy Hakkında Bi Kaç Sorum Olacak. (fotoğraflı)
İyi akşamlar dilerim herkese bi kaç ufak sorum olacak.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/203051/280220182226541.jpg[/IMG]
Fotoğraftaki balıklarım hamile mi?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/203051/280220182229211.jpg[/IMG]
Bide Ben ne zaman odaya girsem dahi hemen yem attığım yere gidiyolar. Günde 4-5 kere azar azar yemleniyolar hadi bi kaçı aç olduğu için yapıyo desem tamam ama öyle bişeyde yok hepsi curra gidiyolar yem attığım yere armut koltuğumda oturup izliyemiyorum balıkları 4-5 metre mesafe olması lazım :D
Akvaryumla ilgili bilgi veriyim biraz.
7/24 iç filtre dış filte çalışıyor.
Akvaryum 300 litre.
Balık sayısı 15 dişi platy 5 erkek platy [EDIT]Simurg01,2018-02-28 22:41:05[/EDIT]
İyi akşamlar dilerim herkese bi kaç ufak sorum olacak.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/203051/280220182226541.jpg[/IMG]
Fotoğraftaki balıklarım hamile mi?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/203051/280220182229211.jpg[/IMG]
Bide Ben ne zaman odaya girsem dahi hemen yem attığım yere gidiyolar. Günde 4-5 kere azar azar yemleniyolar hadi bi kaçı aç olduğu için yapıyo desem tamam ama öyle bişeyde yok hepsi curra gidiyolar yem attığım yere armut koltuğumda oturup izliyemiyorum balıkları 4-5 metre mesafe olması lazım :D
Akvaryumla ilgili bilgi veriyim biraz.
7/24 iç filtre dış filte çalışıyor.
Akvaryum 300 litre.
Balık sayısı 15 dişi platy 5 erkek platy [EDIT]Simurg01,2018-02-28 22:41:05[/EDIT]
Su İçindeki Boloncuklar
Herkese iyi günler dilerim. Akvaryumum 110 60 55 boyutunda. Hem dış Hemde iç filtre var. Şimdi sıkıntım benim şu su içinde çok fazla boluncuk var ışığı açınca dikkatli bakınca bunlar görülüyor eğer dış filtrenin şalale filtreyi takarsam uzaktan bile rahatca ve bolca görülebiliyor. bu boloncuklar patlamadan yukarı çıkıyor ve su üstünde yağ tabakası gibi gözüküyor. iç filtreden çıkan boloncuklar su üstünde kolay kolay patlamıyor su üstünde tur atıyor. Suyu dalgalandırsın die iç filtre koydum koymasam daha çok kötü bi hal alıyor durum. Su değişimlerimide sıklaştırdım 3 günde 50 lt su değişimi yapıyorum. Yemleme mi az yapıyorum. Bi yerde okumuştum yeterli bakteri olmadığından olurmuş karartmak gerekirmiş akvaryumu bunuda yaptım ama gelişme yok.Bi türlü çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.
Akvaryumum bitkilidir.
Herkese iyi günler dilerim. Akvaryumum 110 60 55 boyutunda. Hem dış Hemde iç filtre var. Şimdi sıkıntım benim şu su içinde çok fazla boluncuk var ışığı açınca dikkatli bakınca bunlar görülüyor eğer dış filtrenin şalale filtreyi takarsam uzaktan bile rahatca ve bolca görülebiliyor. bu boloncuklar patlamadan yukarı çıkıyor ve su üstünde yağ tabakası gibi gözüküyor. iç filtreden çıkan boloncuklar su üstünde kolay kolay patlamıyor su üstünde tur atıyor. Suyu dalgalandırsın die iç filtre koydum koymasam daha çok kötü bi hal alıyor durum. Su değişimlerimide sıklaştırdım 3 günde 50 lt su değişimi yapıyorum. Yemleme mi az yapıyorum. Bi yerde okumuştum yeterli bakteri olmadığından olurmuş karartmak gerekirmiş akvaryumu bunuda yaptım ama gelişme yok.Bi türlü çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.
Akvaryumum bitkilidir.
Ph Neden Yükselir?
[QUOTE=littlefish]
rica ederim,
bende başka sağlıklı yol olmadığını fark edince 5 li aldım, sonra mineral ve alkali ekleyip 7 ye çıkardım.
hem akvaryum hem ev için kullanıyorum içme suyu yemek vs,
lazım olduğunda 4. aşamadan sonra çıkarıp resif akvaryumum da kullanıyorum.
dediğim gibi basit bir sistem bir iki video izleyerek çok rahat parçaları birleştirebilirsiniz.
yine de çözmezseniz ben yardımcı olmaya çalışırım montajı ile ilgili.[/QUOTE]
Tekrardan teşekkür ederim akşamları araştırmamı yapıp en kısa süre içerisinde uygulamaya koymaya çalışıcam. İlgiliniz için tekrar teşekkür ederim. Hayırlı günler dilerim.
[QUOTE=littlefish]
rica ederim,
bende başka sağlıklı yol olmadığını fark edince 5 li aldım, sonra mineral ve alkali ekleyip 7 ye çıkardım.
hem akvaryum hem ev için kullanıyorum içme suyu yemek vs,
lazım olduğunda 4. aşamadan sonra çıkarıp resif akvaryumum da kullanıyorum.
dediğim gibi basit bir sistem bir iki video izleyerek çok rahat parçaları birleştirebilirsiniz.
yine de çözmezseniz ben yardımcı olmaya çalışırım montajı ile ilgili.[/QUOTE]
Tekrardan teşekkür ederim akşamları araştırmamı yapıp en kısa süre içerisinde uygulamaya koymaya çalışıcam. İlgiliniz için tekrar teşekkür ederim. Hayırlı günler dilerim.
Ph Neden Yükselir?
[QUOTE=littlefish]
burak bey, söylemişsiniz zaten limon tuzu kullandığınızı,
söylemek istediğim bu tarz ph düşüren maddeler kullandığınız için ph ınız dalgalanıyor.
limon tuzu kullanıyorsunuz düşüyor, sonra azar azar yükseliyor.
sudaki elementleri alıp suyun kh ını düşürmediğiniz için oluyor.
Reserve Osmos u evde kullanmayacaksanız toplu set almayın parça parça da alabilirsiniz.
4 aşama için boş kapları ve filtre malzemeleri satılıyor internet üzerinden. gittigidiyor, sanalpazar vs.
kısaca bahsetmem gerekirse
1.aşama sediment filtre
2 aşama blok karbon
3 aşama granül karbon
4 aşama membran filtre
internetten örnek resim, alttaki 3ü ilk 3 adım sonra üstteki membran filtre,
dediğim gibi bu kaplar ayrı ayrı olarakda satılabiliyor. montajı zor değil, daha ucuza gelir
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/187666/070220181406411.jpg[/IMG][/QUOTE]
pH 8.5 iken kullandığım bir yöntem olduğu için onu hesaba katmadım yani baştan atılan bir şey yok. O önemli değil dediğiniz sistemi yapma yoluna gidicem sanırım başka çıkış yolu gözükmüyor ilginiz alakanız için teşekkürler.
[QUOTE=littlefish]
burak bey, söylemişsiniz zaten limon tuzu kullandığınızı,
söylemek istediğim bu tarz ph düşüren maddeler kullandığınız için ph ınız dalgalanıyor.
limon tuzu kullanıyorsunuz düşüyor, sonra azar azar yükseliyor.
sudaki elementleri alıp suyun kh ını düşürmediğiniz için oluyor.
Reserve Osmos u evde kullanmayacaksanız toplu set almayın parça parça da alabilirsiniz.
4 aşama için boş kapları ve filtre malzemeleri satılıyor internet üzerinden. gittigidiyor, sanalpazar vs.
kısaca bahsetmem gerekirse
1.aşama sediment filtre
2 aşama blok karbon
3 aşama granül karbon
4 aşama membran filtre
internetten örnek resim, alttaki 3ü ilk 3 adım sonra üstteki membran filtre,
dediğim gibi bu kaplar ayrı ayrı olarakda satılabiliyor. montajı zor değil, daha ucuza gelir
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/187666/070220181406411.jpg[/IMG][/QUOTE]
pH 8.5 iken kullandığım bir yöntem olduğu için onu hesaba katmadım yani baştan atılan bir şey yok. O önemli değil dediğiniz sistemi yapma yoluna gidicem sanırım başka çıkış yolu gözükmüyor ilginiz alakanız için teşekkürler.
Ph Neden Yükselir?
[QUOTE=shark26]Kumunuza bakmadan bu işleri yapmanızın bir anlamı yok.Kum sürekli tamponlar...[/QUOTE]
Dediğiniz gibi tuz ruhuyla kontrolünü yapıcam. Sıkıntıyı bulmak öncelik olduğunu için her türlü şeyi kontrol etmem gerekiyor.
[QUOTE=shark26]Kumunuza bakmadan bu işleri yapmanızın bir anlamı yok.Kum sürekli tamponlar...[/QUOTE]
Dediğiniz gibi tuz ruhuyla kontrolünü yapıcam. Sıkıntıyı bulmak öncelik olduğunu için her türlü şeyi kontrol etmem gerekiyor.
Ph Neden Yükselir?
Ph düşürücü kullanılmadı dediğiniz gibi herhan gibir dekor vs. olmadığı içinde bende anlamadım ilk önce mango kökü ve 3/1lik su değişimi yaptıktan ph takip edicem yanlış ölçüme bi adet daha dijital metre temin edip ikisiyle kontrol sağlıcam. Baktım olmuyor dediğiniz sistemi araştırıp öğrenip almak kalıcak geriye sanırım.
Ph düşürücü kullanılmadı dediğiniz gibi herhan gibir dekor vs. olmadığı içinde bende anlamadım ilk önce mango kökü ve 3/1lik su değişimi yaptıktan ph takip edicem yanlış ölçüme bi adet daha dijital metre temin edip ikisiyle kontrol sağlıcam. Baktım olmuyor dediğiniz sistemi araştırıp öğrenip almak kalıcak geriye sanırım.
Ph Neden Yükselir?
Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle ph düşürmek için limon tuzu kullanıyorum azar azar düşürüyorum büyük oranda faydası oluyor balıklarıma da bi zararını görmedim çok şükür. Çözüme gelecek olursak dediğiniz üzere dış filreyi karbonun eklenmesini hangi marka kalite olması gerektiğini araştırıp hemen mango kökleri ile siparişini vericem. Umarım olumlu sonuçlar alırım tekrardan teşekkür ederim. Hayırlı günler.
Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle ph düşürmek için limon tuzu kullanıyorum azar azar düşürüyorum büyük oranda faydası oluyor balıklarıma da bi zararını görmedim çok şükür. Çözüme gelecek olursak dediğiniz üzere dış filreyi karbonun eklenmesini hangi marka kalite olması gerektiğini araştırıp hemen mango kökleri ile siparişini vericem. Umarım olumlu sonuçlar alırım tekrardan teşekkür ederim. Hayırlı günler.
Ph Neden Yükselir?
Herkese iyi günler dilerim. 350 Ltrelik kendi yapımım olan akvaryumumu kurmuş hazırlamış beklemiş ve balıklarımı (tetrezon) beslemekteyim izlemesi çok zevkli bir balık türü. Fakat akvaryum konusunda çok acemiyim teknik bilgileri az çok bilsemde su değer konusunda pek bir bilgim var denilemez bunla paralel olarak hangi makaleyi okuduysam da değerlerle ilgili pek bir şey anlamadım.
Soruma gelecek olursak. Akvaryum ilk kurduğumda PH 7 gösterirken. Akvaryumu boş çalıştırmaya başladığımdan itibaren yükselmeye başladı 8.5 da durdu ciddi oranda yüksek bir değer olduğunu biliyorum. Araştırmalarım sonucu pH dün 8'e indirdim fakat sabah tekrar ölçtüğümde 8.2 tekrar yükselmiş olarak buldum. Ben istediğim değerin kararlılığını nasıl sabit tutabilirim. Akvaryumda salınım yapacak extradan pek bir malzeme yok. Sadece kum ve biraz elodea var su anlık. Neden yükselir bu pH? Nasıl sabit tutabilirim? Acemi biri olduğumu göz önünüze alarak yapabileceğim beni biraz idare edebilcek bir yöntem varsa yardımlarınızı bekliyorum. Tetrezonlarımın zarar görmesini istemiyorum.
Akvaryum içi malzeme.
Hagan siyah kum
Ehim 300 wat ısıcıtı.
Pipo filtre
Bi adet deniz altı dekoru.
15-20 adet elodea.
[EDIT]Simurg01,2018-02-07 12:46:25[/EDIT]
Herkese iyi günler dilerim. 350 Ltrelik kendi yapımım olan akvaryumumu kurmuş hazırlamış beklemiş ve balıklarımı (tetrezon) beslemekteyim izlemesi çok zevkli bir balık türü. Fakat akvaryum konusunda çok acemiyim teknik bilgileri az çok bilsemde su değer konusunda pek bir bilgim var denilemez bunla paralel olarak hangi makaleyi okuduysam da değerlerle ilgili pek bir şey anlamadım.
Soruma gelecek olursak. Akvaryum ilk kurduğumda PH 7 gösterirken. Akvaryumu boş çalıştırmaya başladığımdan itibaren yükselmeye başladı 8.5 da durdu ciddi oranda yüksek bir değer olduğunu biliyorum. Araştırmalarım sonucu pH dün 8'e indirdim fakat sabah tekrar ölçtüğümde 8.2 tekrar yükselmiş olarak buldum. Ben istediğim değerin kararlılığını nasıl sabit tutabilirim. Akvaryumda salınım yapacak extradan pek bir malzeme yok. Sadece kum ve biraz elodea var su anlık. Neden yükselir bu pH? Nasıl sabit tutabilirim? Acemi biri olduğumu göz önünüze alarak yapabileceğim beni biraz idare edebilcek bir yöntem varsa yardımlarınızı bekliyorum. Tetrezonlarımın zarar görmesini istemiyorum.
Akvaryum içi malzeme.
Hagan siyah kum
Ehim 300 wat ısıcıtı.
Pipo filtre
Bi adet deniz altı dekoru.
15-20 adet elodea.
[EDIT]Simurg01,2018-02-07 12:46:25[/EDIT]
Akvaryum Taban Cam Sorunsalı
Anladım teşekkür ederim. Tavsiye edebileceğiniz bir çözücü varsa alabilirim çıkarabildiğim kadarını çıkarayım.
Anladım teşekkür ederim. Tavsiye edebileceğiniz bir çözücü varsa alabilirim çıkarabildiğim kadarını çıkarayım.
SON MESAJLAR
- Ramirezi Akvaryum Detayları Cyber_Scout, 02:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bölmeli Akvaryum damlasoytrk, 02:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 80 Litre Akvaryum İçin Filtre Önerisi Faruk0609, 02:35
Yeni Üye Forumu - Online Güvenilir Site Tavsiyesi Mirza Adar, 01:52
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Temizlik Sonrası Camda Beyaz Noktalar Faruk0609, 00:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryumda Ölüm :( Itokin, 00:46
Yeni Üye Forumu - Tanichthys Albonubes (kardinal Balığı) Cyber_Scout, 00:02
Sazansıgiller Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 23:45
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Lepistes Akvaryumu HKuzgun35, 23:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vatozlarım Ölüyor nekosam3540, 22:46
Yeni Üye Forumu - Japon Balıklarım Birbirlerini Yiyor ArasBey06, 22:19
Yeni Üye Forumu - 180x60x60 2 Sene Aradan Sonra Kurmak Sorun Olurmu. Dako, 22:10
Yeni Üye Forumu - Süpriz Corydoras Yumurtası Maverickse, 21:17
Kedi Balıkları Forumu - Yeni Kurulum | [40x40x40] – Neon Tetra-karides burayadali, 21:06
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum | [35x35x35] burayadali, 20:54
Akvaryum Tanıtımı - 30cm Küp Betta Akvaryumu (yenilikler) Mirza Adar, 20:53
Akvaryum Tanıtımı - İç Parazit Mi Cyber_Scout, 20:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Başlayan Birine Tavsiyeler Fmiss, 20:31
Yeni Üye Forumu - Hangi Dış Filtre? Enes Arda, 20:22
Yeni Üye Forumu - 70 Litre Akvaryum İçin Tür Önerisi Utkan Eren, 20:19
Yeni Üye Forumu - Poecilocharax Weitzmani - Black Darter Tetra Cyber_Scout, 20:16
Akvaryum Tanıtımı - 30l Sessiz Hava Motoru Önerisi Yigit26, 20:08
Filtreleme Seçenekleri - Tek Tüp İle Birden Fazla Gaz Çıkışı Alma (co2) burayadali, 20:03
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Beta Balığı BeyzPl, 19:02
Yeni Üye Forumu - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Erenguven, 18:56
Canlı Doğuranlar - 80x45x45 Karma Bitkili Ve Karma Balık Türleri Cyber_Scout, 18:31
Akvaryum Tanıtımı - Pothos Sarmaşığı Tamamen Su Altında? Hatsunepuffer, 18:24
Bitki Türleri ve Bakımı - Yavruluga Koydum Çıkartiyimmi Ahmet özşen, 18:15
Canlı Doğuranlar - Oranda'mın Kafasındaki Beyaz Doku NickElow, 18:14
Hastalıklar ve İlaçlar - 60x40x40 Bitkili Akvaryum EmreOZDEMIR, 18:09
Akvaryum Tanıtımı - İnce Lav Kumunu Nasıl Kullanmak Gerekiyor? Cyber_Scout, 17:35
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Kuracağım Cyber_Scout, 17:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 16:26
Akvaryum Dünyasından Haberler - Mosslarda Kararma SaRCoPhiLiuS, 15:37
Yosun - Kurutulmuş Su Piresi AtlasPoyraz, 14:07
Malzemeler ve Yemler Forumu - 7 Discus Biri Stresli aa_lper, 13:23
Discus - Bitki Akvaryumu CoryCory, 13:01
Akvaryum Tanıtımı - buhar camını rahat kaydıramıyorum Cyber_Scout, 12:22
Malzemeler ve Yemler Forumu - Fotosentez Yapmayan Bitkiler Orhan76, 12:06
Bitki Türleri ve Bakımı - Akvaryumum AtlasPoyraz, 11:56
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Tank Kurulumu Ve Kiraz Barb Üretimi Cyber_Scout, 06:07
Yeni Üye Forumu - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Cyber_Scout, 04:39
Labirentliler - Ternapi Medaka Pondları ceyh, 02:24
Akvaryum Tanıtımı - 60l Akvaryuma İç Filtre Yeterli Mi? Cyber_Scout, 01:27
Yeni Üye Forumu - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 23:15
Akvaryum Tanıtımı - 8 Yıl Aradan Sonra Hobiye Dönüş.. emrekaya87, 23:03
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumu Bakteri Ve Parazitten Nasıl Temizlerim omererbas, 22:54
Hastalıklar ve İlaçlar - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin jackal035, 21:33
Yeni Üye Forumu - Longfin Rams erencivelek, 21:05
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Discus Kafa Delinmesi aa_lper, 20:57
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 60x50x40 Mobilyalı, Dış Filtreli Komple Akvaryum Aplot 01:35
- Tasarım Tadında Kök Çeşitleri /bitki Ekimine Uygun İASK77 23:56
- 1 Adet Dişi Calvus Arıyorum İASK77 23:56
- Apistogramma Ortegai F1 & Taeniacara Candidi HarunYILDIRIM 23:46
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:53
- German Blue Ramirezi Yeni Erişkin Çiftler koyu 22:14
- 200 Adet Sarı Ve Beyaz Prenses tetikk 22:11
- Afrika Cichlidleri devito 22:05
- L333 White, Lda16 Duz rebelde 21:43
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 21:24
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:24
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 20:56
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 20:48
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 20:48
- Ehiem 100w Isıtıcı gk13 20:28
- Apistogramma Blue Flame Mac 19:12
- L 201 - 333 Erkekler muyat 18:37
- Çift Tül Cüce Vatoz Türleri & Otocinclus Arıyorum kerem1135 18:09
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 17:23
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 17:23
- Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 17:22
- Sobo İç Filtre Zaid 16:59
- Cüce Vatoz Kolnisi-plati Kolonisi-su Piresi Zaid 16:59
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 16:50
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 16:50
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 16:50
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:50
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 16:50
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 16:38
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 16:38
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 16:21
- Kolay Akvaryum Bitkileri yasiiinyldrm 16:19
- Neocaridina Karides, Salyangoz, Özel Tür Endlerler yasiiinyldrm 16:19
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 15:37
- Blackbline Tetra(muazzam Sürü Balığı) UraL 15:37
- Albino İmparator Emirk 15:06
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-10/02/26 osmandbnl 14:48
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 14:26
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 14:16
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 14:09
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 14:09
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 14:09
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 14:07
- Neocaridina Davidi (kiraz Karides) sakal34 14:07
- Hb White Lepistes Damızlık omererbas 14:02
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 14:02
- Karides Türleri karidesrehberi 13:52
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 13:52
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 13:52
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 13:52
KULLANICILAR
- 59 Online Kullanıcı, 32 Üye
Online Kullanıcılar
EmreOZDEMIR,
-RBG-,
kambortam,
LosTurcos,
osmandbnl,
sina cen,
sakpolat,
Flytheshrimp,
Burakişci36,
Narval,
Cyber_Scout,
dekul,
AquaMan,
plutarkhos,
damlasoytrk,
MD.mehmet,
Fatih_hakankaan,
888starz_fcpi,
paratutmaz,
EKAR,
Faruk0609,
UgurCoban,
Fthpslnmz,
adem5454,
Ehtiyar,
Ahmtkr,
scorpion26,
Oquanus,
brkyipek,
ardaagnaday,
ternapi,
rupee,
tozdogru,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.