ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ceyh
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
17026
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
08 Aralık 2025 03:06
Toplam Mesaj:
10533 [3.39 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
196 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ceyhun ser
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

par in parem non habet imperium ceyhun

SON 10 MESAJI

270-350 Litre Akvaryum Ölçüleri Nasıl Olur?
270 litre yapar, ne besleyeceksiniz? O hacime gerçekten ihtiyacınız var mı? Alt tarafı sunta da 270 litreyi taşıyacak.

Sunta yeterli gelirse tabi.
270-350 Litre Akvaryum Ölçüleri Nasıl Olur?
Litre hesabı basit, en boy yükseklik çarpınca çıkıyor, hacme göre cam kalınlığına dikkat edin, üzerine koyacağınız mobilyaya dikkat edin, o hacimlerde bana göre kendi mobilyası ile alın.
Akvaryuma Saksılı Bitki Olurmu
Genişçe bir saksıda olur sanki, silisde olur mu onu da araştırın.
Su Üstündeki Kabarcıklar
Bio filmdir, zaten çözülmüş.
Küpte Tanganyika... 1 Tık İleride...
Karşımda AI mı var diye şüpheleniyorum şu an.[:)]
Karides Destek
Betta sorunuzun cevabı olabilir.
Albimarginata Ve Vaillanti
Üzücü olmuş. [:(]
20 Litrede Karides Olur Mu
Tek tür karides olacaksa bence de 8-10 taneyle başlanabilir, kendi kendilerine çoğalırlar, bitki olarak java moss yerine christmas moss tercih ederdim, görsel anlamda, onun dışında çok boylanmayan her tür bitki olur. Filtre emiş borusuna dikkat edin, özellikle yavruları çekebilir, ona bir önlem almak gerekir.
İç Filtrem Çok Mu Şiddetli?
Öyle ise o filtre hacme çok fazla.

Hava motorlarında vana kullanılır doğru ama yapısına uygundur, sizinki iç filtre, şelale aparat önerilse olabilir ama debisini kısacak bir önlem motoru zorlar, kısa vadede olmasa da uzun vadede bir sorun çıkar, olabilse zaten bir debi ayarı koyarlardı diye düşünüyorum.[EDIT]ceyh,2025-12-07 14:18:55[/EDIT]
İç Filtrem Çok Mu Şiddetli?
Görsele göre filtre 400 l/h, yani saatte 400 lt çeviriyor, 80 lt tankta ideal, 100 lt tanka yetmez, 50 lt tankta fırtına yaratır, baktım tank hacminizi yazmamışsınız, 50 cm tank hacmi hakkında bir bilgi vermiyor, sağına düğüm at, hortumunu katla filtrenin doğal akışını bozar, olmaz, önce tank hacmini hesaplayın, biz de size olması gereken hakkında fikir verebilelim. [:)]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

1

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.