ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ogurcay
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1222
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
4 Saat 15 Dakika önce
Toplam Mesaj:
924 [0.13 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
192 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
ozan gürçay
Doğum Tarihi:
10 Ocak 1972
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ozan gürçay

SON 10 MESAJI

Karides Akvaryumu - İdeal Sump Dizilimi
Elyaf ilk gelen suyu karşılayacak şekilde olmalı.En üstte mümkün ise suyun içinde olmamalı.Neden? Çünkü suyun içinde olan elyaf üzerinde biriktirdiklerinin bir bölümünü tekrar suya verecektir.Elek gibi düşünün...
Bilmem yardımcı olabildim mi?[:?]

Eğer sumpınız akvaryum içindeyse aşağıda örnek bir konuyu paylaşıyorum sizinle;

https://www.akvaryum.com/Forum/sump_filtre_dizilimi_k976996.asp
https://www.akvaryum.com/forum/yandan_sump_dizilimi_k939153.asp bu konuda da örnek görsel bulabilirsiniz.[EDIT]ogurcay,2026-03-16 09:23:46[/EDIT]
Neon Tetra Ve Bitkili Akvaryum
Merhaba,
Yaptığınız düzenlemelerle çok güzel bir görüntü sağlamışsınız.Elinize,emeğinize sağlık[:nazar:]
Akvaryuma Balık Eklemek
Merhaba,
Su kaliteniz iyiyse değişim şart değildir.
Saygılarımla
Canlı Yem Tavsiyesi
Kaan Bey dondurma konusunda inanın bir tecrübem olmadı.Bununla birlikte dondurulmuş halde satılıyor demekki olabiliyor diye düşşünüyorum [:)]
Bakteri Kültürünü Nasıl Oluşturacağım?
Bitkilerinizi yerleştirebileceğiniz kütük, ağaç parçası eklenebilir...
Bakteri kültürü eklemenizde bir sakınca yoktur.Lütfen dozajına dikkat ediniz.
İlk Akvaryum Hobi
Ne ilaçları koydunuz paylaşır mısınız?

Tarifinize göre canlı doğuran ailesini incelemenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla
Yazılanları okumaktayım,
Bakteri kültürüne neden ihtiyaç var? ya da var mı sorusu bence kilit nokta.Azot döngüsünün oluşabilmesi için ilk ihtiyaç amonyaktır.Amonyak bakteriler tarafından önce nitrite ve sonra da nitrata dönüşür.Yani esas başlangıç ihtiyacı amonyaktır.
Peki en saf ve en kolay şekliyle amonyak hangisidir diye düşünüldüğünde cevap basittir aslında ama bunu yazarsam birçok kişi tarafından linç edilirim diye düşünüyorum.[:)))](Bu arada o yazmadığım alternatif denenmiştir tarafımca)
Forum mecraları bilgi paylaşmak için varlar.Tecrübelerimizi paylaşıp hobidaşlarımıza faydalı olmayı umuyoruz.Bu başlığın altında yazıyorum bununla birlikte forumda bilgiler paylaşılmaya başlandığında bir nokta da tartışmaya dönüyor.Bence dönmesin paylaşalım,birbirimize,fikirlerimize saygı gösterelim.Benim düşüncelerim bunlardır.Sürç-i Lisan ettiysem affola dostlar.

Saygılarımla
İlk Akvaryum Hobi
Merhaba,
Öncelikle kurulumunuz hayırlı olsun.Problemsiz olmasını dilerim.
Akvaryumunuzun resmini paylaşma şansınız var mıdır?Kurulum yapalı kaç gün oldu? Resimlerini koyduğunuz balıklar farklı ihtiyaçları olan türler.Dilerseniz ve bilgi paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız.

Saygılarımla

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.