ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AYTUN
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
11
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Nisan 2022 16:32
Toplam Mesaj:
23 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
aytun altuntaş
Doğum Tarihi:
04 Eylül 1988
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
aytun altuntaş
SON 10 MESAJI
Su Bulanık Bir Türlü Düzeltemedim
Akvaryumda bazen böyle sıkıntılar olabiliyor ısı değişimi olduğu yaz dönemlerinde özellikle ısıtıcı ve soğutucuyu aynı anda çalıştırın çok az bakteri kültürü filtrelerden purigen koydunuzmu sıkıntı kalmaz [:iyi:]
Akvaryumda bazen böyle sıkıntılar olabiliyor ısı değişimi olduğu yaz dönemlerinde özellikle ısıtıcı ve soğutucuyu aynı anda çalıştırın çok az bakteri kültürü filtrelerden purigen koydunuzmu sıkıntı kalmaz [:iyi:]
Bitkili Karides Akvaryumum
Akvaryuma giden hortuma cek valf ve damla sayacıda takarsan hem akvaryuma giden co2 ti ayarlaya bilir hemde sisteme akvaryum suyunun kaçmasını engellersin
Akvaryuma giden hortuma cek valf ve damla sayacıda takarsan hem akvaryuma giden co2 ti ayarlaya bilir hemde sisteme akvaryum suyunun kaçmasını engellersin
Ben Wish adlı yerden alışverişimi yaptım ortalama 15 günde elime ulaştı basınç göstergesinin olduğu şişeye 200 gr limon tuzu 600 ml su koyuyorum diğer şişeye 200 gr karbonat 200 mltle su koyuyorum ve döngüyü başlatıyorum hemen haZır oluyor bekletmeye gerek yok saniyede akvaryumum küçük olduğu için 1 damla olarak ayarladım ve ortalama 1 ay co2 ihtiyacını karşılıyor tavsiye ederim sorunuz olursa yine yardımcı olurum
Ben Wish adlı yerden alışverişimi yaptım ortalama 15 günde elime ulaştı basınç göstergesinin olduğu şişeye 200 gr limon tuzu 600 ml su koyuyorum diğer şişeye 200 gr karbonat 200 mltle su koyuyorum ve döngüyü başlatıyorum hemen haZır oluyor bekletmeye gerek yok saniyede akvaryumum küçük olduğu için 1 damla olarak ayarladım ve ortalama 1 ay co2 ihtiyacını karşılıyor tavsiye ederim sorunuz olursa yine yardımcı olurum
Güncelleme yapalım cabombolar suyu sevdi bulamaktan yoruldum limonlarda gelişim devam ediyor anubiasım haftada bir Yen’i yaprak açıyor crismıs moss güZel bir görüntü aldı daha öğrenecek çok şey var devam🤗[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/080120180317271.jpg[/IMG]
Güncelleme yapalım cabombolar suyu sevdi bulamaktan yoruldum limonlarda gelişim devam ediyor anubiasım haftada bir Yen’i yaprak açıyor crismıs moss güZel bir görüntü aldı daha öğrenecek çok şey var devam🤗[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/080120180317271.jpg[/IMG]
Evet uzun aradan sonra bir güncelleme daha yapalım akbaryumun son hali planarya sorunundan kurtuldum bazı hatalardan dersler çıkardım bu bana 20 karidese mal oldu ama öğrenecek daha çok şey var[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/141220170204191.jpg[/IMG]
Evet uzun aradan sonra bir güncelleme daha yapalım akbaryumun son hali planarya sorunundan kurtuldum bazı hatalardan dersler çıkardım bu bana 20 karidese mal oldu ama öğrenecek daha çok şey var[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/141220170204191.jpg[/IMG]
Karides Akvaryumunun Camındaki Canlı
İlk gün sonunda %30 su değişimi yapıldı şimdilik karides ve yavrularda sıkıntı yok planarya akvaryumdan temizlendi şuan herhangi bir sorun gözükmüyor 1 hafta boyu %30 su değişimi yapmaya devam edeceğim daha sonra sistemi oturtmak için sera aquatan ve sera bio nitrivec kullanmaya başlayacağım sıvı gübre şuan su oturana kadar kullanmayacağım şelale filtrenin içine 1 haftanın sonunda eheim substrat eklemeyi düşünüyorum gelişmelerden haberdar edeğim sizi[:)]
[EDIT]AYTUN,2017-11-23 16:15:52[/EDIT]
2 . Gün %30 su değişimi yapıldı sera Aquaton ve bio nitrivec eklendi ilk gün hiç görünmeyen planaryalar 2 3 adet camda çok ufak olarak gözlendi 15 gün sonra 2 . Dozu uygulayacağım bu güne kadar hergün su değişimi %20 kadar yapacağım ve hiç yemleme yapmayacağın gözlemlerim sonucunda karides yavruları ve karidesler hala sağlıklı sadece kabuk değiştirme döneminde olan karidesler du duruma hassasiyet gösteriyor
İlk gün sonunda %30 su değişimi yapıldı şimdilik karides ve yavrularda sıkıntı yok planarya akvaryumdan temizlendi şuan herhangi bir sorun gözükmüyor 1 hafta boyu %30 su değişimi yapmaya devam edeceğim daha sonra sistemi oturtmak için sera aquatan ve sera bio nitrivec kullanmaya başlayacağım sıvı gübre şuan su oturana kadar kullanmayacağım şelale filtrenin içine 1 haftanın sonunda eheim substrat eklemeyi düşünüyorum gelişmelerden haberdar edeğim sizi[:)]
[EDIT]AYTUN,2017-11-23 16:15:52[/EDIT]
2 . Gün %30 su değişimi yapıldı sera Aquaton ve bio nitrivec eklendi ilk gün hiç görünmeyen planaryalar 2 3 adet camda çok ufak olarak gözlendi 15 gün sonra 2 . Dozu uygulayacağım bu güne kadar hergün su değişimi %20 kadar yapacağım ve hiç yemleme yapmayacağın gözlemlerim sonucunda karides yavruları ve karidesler hala sağlıklı sadece kabuk değiştirme döneminde olan karidesler du duruma hassasiyet gösteriyor
Özcan bey dün akşam uyguladım sabah kalktığımda bir adet bile camda kalmamıştı şimdi akşam dediğiniz gibi %30 su değişimi yapacağım ertesi günlerdede su değişimi gerekli mi
Özcan bey dün akşam uyguladım sabah kalktığımda bir adet bile camda kalmamıştı şimdi akşam dediğiniz gibi %30 su değişimi yapacağım ertesi günlerdede su değişimi gerekli mi
No Hydra No planaria ferbandazol için andazol şurup önerisi
Bende bugün aldım bide insülin iğnesi aldım 14 litreye kaç mg vermemiz lazım şurubu sulandırıp mı vereyim yoksa direk şırıngadan çekip mi vereyim yardımınızı bekliyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/211120172008341.jpg[/IMG][EDIT]AYTUN,2017-11-21 20:33:22[/EDIT]
Bende bugün aldım bide insülin iğnesi aldım 14 litreye kaç mg vermemiz lazım şurubu sulandırıp mı vereyim yoksa direk şırıngadan çekip mi vereyim yardımınızı bekliyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/211120172008341.jpg[/IMG][EDIT]AYTUN,2017-11-21 20:33:22[/EDIT]
[QUOTE=Ibrahim90]Tekrar merhaba.
Yazıda ifade etmeye çalıştığım gibi , yemleme azaltamak falan ,maalesef işin biraz geyik kısmı. Neden böyle düşündüğümü de hemen ifade edeyim:
Planarya beslenmediğinde küçülür. Aylarca avlanmadan hayatta kalabilir. Karides akvarymu oladuğu için aç kalınca yavrulara ne yapacağını tahmin edebilirsiniz.
yaşam şartlarını zorlaştırmak elbette etkilidir ve her tedavide iyi oturmuş bir döngü kaliteli su gerekir. Ancak bu sadece önlem ve o canlıları zorlamaya yönelik oluyor. Bunlar kesin çözüm değil. Salyangoz varsa akvaryumda ayırın, tedavi yöntemleri ölümcül oluyor kabuklularda.
İlk mesajımda dediğim gibi , yüksek ihtimal planarya. Özcan Özkan da benim forumda bu konuda bilgisine tecrübesine ciddi anlamda güvendiğim önerilerini de bahsi geçen derlemeye eklediğim birisidir. O da o kadar kesin konuştuktan sonra ben emin oldum neredeyse planarya olduğuna.
Fakat;
en iyi ayrımı siz yapabilirsiniz. En iyi siz görüyorsunuz. Derleme içerisindeki video ve resimlerde net ayrımı yapılabilmekte. Baş kısmının belirginliği, hareket şekli , yassı vücut yapısı ile serbest nematode türlerinden ayrılmaktalar.
Genchem no planarya , andazol kullanabilirsiniz. Ama bu ilaçlar tehlikelidir. İsterseniz bir süre planarya trap ve su kalitesini arttırarak nufuslarını kontrol altına alın.
Sonra olabildiğince düşük dozda ilacı uygulayın. Hatta imkan varsa bütün canlıları ayırmak risksiz olacaktır. Döngü her koşulda sarsılacaktır , buna hazırlı olmak gerek. Armağan bey' in (imbelis) tecrübelerini de okuduysanız risklere karşı hazırlıklı olmak gerektiğini net ifade etmişti konu içerisinde.
[/QUOTE]
Tekrar tekrar okudum şimdi akvaryumun başındaydım daha küçük olduklarından başları çok belli değil ama bende planarya olduğuna karar verdim hem kalın oluşları hemde kalın beyaz yapılarından dolayı s şeklinde hareket ediyorlar andozal şurup veya noplanariayı deniyeceğim umarım kurtulurum karides yavruları tankımda mevcut ve yolda daha 2 batım dolu yavru var inşallah ilaç uygulamasında kayıp yaşamam deneyerek tecrübe edeceğim zaten bu lanetler akvaryumuma çinden getirttiğim yosun toplarından sonra bulaştı hydra hariç ne varsa bu yosun toplarından geldi :(
Evet ilacı ve ölçüm için insülin iğnesi aldım şimdi bu ilacı nasıl uygulayacağım yardımlarınızı bekliyorum akvaryum litrem 15 litre [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/211120172008341.jpg[/IMG]
[QUOTE=ÖzcanÖzkan]O karides akvaryumundaki kesin planaryadır. Bu canlılara salyangoz ile baş edemezsiniz, ancak yem miktarını azaltarak ve çok sık su değişimi yaparak kurtulma yoluna gidersin. no planaria ve flubenol %5 kimyasal cözüm bunlarıda bulamazsan andozol şurup [/QUOTE]
Özcan bey ilacı TEM’in ettim akvaryumum 14 litre şurup olanından aldım bunu nasıl kullanacağım direk çekip akvaryumamı yoksa suyla seyreltip mi koyacağım bide kaç mg eklemem gerekli yardımınızı bekliyorum teşekkürler
[QUOTE=Ibrahim90]Tekrar merhaba.
Yazıda ifade etmeye çalıştığım gibi , yemleme azaltamak falan ,maalesef işin biraz geyik kısmı. Neden böyle düşündüğümü de hemen ifade edeyim:
Planarya beslenmediğinde küçülür. Aylarca avlanmadan hayatta kalabilir. Karides akvarymu oladuğu için aç kalınca yavrulara ne yapacağını tahmin edebilirsiniz.
yaşam şartlarını zorlaştırmak elbette etkilidir ve her tedavide iyi oturmuş bir döngü kaliteli su gerekir. Ancak bu sadece önlem ve o canlıları zorlamaya yönelik oluyor. Bunlar kesin çözüm değil. Salyangoz varsa akvaryumda ayırın, tedavi yöntemleri ölümcül oluyor kabuklularda.
İlk mesajımda dediğim gibi , yüksek ihtimal planarya. Özcan Özkan da benim forumda bu konuda bilgisine tecrübesine ciddi anlamda güvendiğim önerilerini de bahsi geçen derlemeye eklediğim birisidir. O da o kadar kesin konuştuktan sonra ben emin oldum neredeyse planarya olduğuna.
Fakat;
en iyi ayrımı siz yapabilirsiniz. En iyi siz görüyorsunuz. Derleme içerisindeki video ve resimlerde net ayrımı yapılabilmekte. Baş kısmının belirginliği, hareket şekli , yassı vücut yapısı ile serbest nematode türlerinden ayrılmaktalar.
Genchem no planarya , andazol kullanabilirsiniz. Ama bu ilaçlar tehlikelidir. İsterseniz bir süre planarya trap ve su kalitesini arttırarak nufuslarını kontrol altına alın.
Sonra olabildiğince düşük dozda ilacı uygulayın. Hatta imkan varsa bütün canlıları ayırmak risksiz olacaktır. Döngü her koşulda sarsılacaktır , buna hazırlı olmak gerek. Armağan bey' in (imbelis) tecrübelerini de okuduysanız risklere karşı hazırlıklı olmak gerektiğini net ifade etmişti konu içerisinde.
[/QUOTE]
Tekrar tekrar okudum şimdi akvaryumun başındaydım daha küçük olduklarından başları çok belli değil ama bende planarya olduğuna karar verdim hem kalın oluşları hemde kalın beyaz yapılarından dolayı s şeklinde hareket ediyorlar andozal şurup veya noplanariayı deniyeceğim umarım kurtulurum karides yavruları tankımda mevcut ve yolda daha 2 batım dolu yavru var inşallah ilaç uygulamasında kayıp yaşamam deneyerek tecrübe edeceğim zaten bu lanetler akvaryumuma çinden getirttiğim yosun toplarından sonra bulaştı hydra hariç ne varsa bu yosun toplarından geldi :(
Evet ilacı ve ölçüm için insülin iğnesi aldım şimdi bu ilacı nasıl uygulayacağım yardımlarınızı bekliyorum akvaryum litrem 15 litre [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/211120172008341.jpg[/IMG]
[QUOTE=ÖzcanÖzkan]O karides akvaryumundaki kesin planaryadır. Bu canlılara salyangoz ile baş edemezsiniz, ancak yem miktarını azaltarak ve çok sık su değişimi yaparak kurtulma yoluna gidersin. no planaria ve flubenol %5 kimyasal cözüm bunlarıda bulamazsan andozol şurup [/QUOTE]
Özcan bey ilacı TEM’in ettim akvaryumum 14 litre şurup olanından aldım bunu nasıl kullanacağım direk çekip akvaryumamı yoksa suyla seyreltip mi koyacağım bide kaç mg eklemem gerekli yardımınızı bekliyorum teşekkürler
[QUOTE=Ibrahim90][URL=https://www.akvaryum.com/Forum/derleme_-_planarya_ve_nematod_hakkinda_k911521.asp]Derleme - Planarya Ve Nematod Hakkında[/URL]
Yukarıdaki konuyu forumda 200 civarında konu ve alakalı yerli yabancı kaynaklardan derledim. Sorularınıza cevap bulacağınızı düşünüyorum. Anlaşılmayan bir şey olursa tekrar konuşabiliriz.
Düzeltme: Yazmayı unutmuşum ; videodakiler tam emin olmakla birlikte çok yüksek ihtimal planarya.
[/QUOTE]
ibrahim bey yazınızı iyice okudum metodları deneyeceğim fakat nematod mu yoksa planaryamı bende tam anlamadım yemleme haftada 1 kere kaliteli karides yemiyle yapıyorum oda çok ufak olarak her gün %10 su ekleme haftada birde %50 su değişimi yapıyorum ama sorun devam etti en son buraya yazdım ne olduğuna bir karar versem diğer tedavileri deniyeceğim galiba hafta içi gidip noplanaria alacağım inşallah çözüm olur
[QUOTE=Emrsnmz]Ben nematod gibi görüyorum. Ne karideslerize ne yavrularınıza bir zararı dokunmaz. Tavsiyem karides akvaryumlarında bu tip canlılarla(cyclops, nematod vs) barışık olmanız. Her karides akvaryumunda azda olsa vardır veya her an tureme olasılığı mevcuttur. Yemlemeyi azaltarak nüfuslarını en alt seviyeye çekebilirsiniz. Tabii barışık olun derken Hydra gibi çok korkulması gereken canlılarda mevcut onu da akıldan çıkarmamak lazım. Ama dediğim gibi bu işin başı yemi azaltmanız. [/QUOTE]
yemi çok az veriyorum haftada bir kere fakat bu sorun ortaya çıktı nematod daha ince yapılı oluyor galiba planaria biraz daha kalın yapıda tam karar veremedim :(
[QUOTE=Ibrahim90][URL=https://www.akvaryum.com/Forum/derleme_-_planarya_ve_nematod_hakkinda_k911521.asp]Derleme - Planarya Ve Nematod Hakkında[/URL]
Yukarıdaki konuyu forumda 200 civarında konu ve alakalı yerli yabancı kaynaklardan derledim. Sorularınıza cevap bulacağınızı düşünüyorum. Anlaşılmayan bir şey olursa tekrar konuşabiliriz.
Düzeltme: Yazmayı unutmuşum ; videodakiler tam emin olmakla birlikte çok yüksek ihtimal planarya.
[/QUOTE]
ibrahim bey yazınızı iyice okudum metodları deneyeceğim fakat nematod mu yoksa planaryamı bende tam anlamadım yemleme haftada 1 kere kaliteli karides yemiyle yapıyorum oda çok ufak olarak her gün %10 su ekleme haftada birde %50 su değişimi yapıyorum ama sorun devam etti en son buraya yazdım ne olduğuna bir karar versem diğer tedavileri deniyeceğim galiba hafta içi gidip noplanaria alacağım inşallah çözüm olur
[QUOTE=Emrsnmz]Ben nematod gibi görüyorum. Ne karideslerize ne yavrularınıza bir zararı dokunmaz. Tavsiyem karides akvaryumlarında bu tip canlılarla(cyclops, nematod vs) barışık olmanız. Her karides akvaryumunda azda olsa vardır veya her an tureme olasılığı mevcuttur. Yemlemeyi azaltarak nüfuslarını en alt seviyeye çekebilirsiniz. Tabii barışık olun derken Hydra gibi çok korkulması gereken canlılarda mevcut onu da akıldan çıkarmamak lazım. Ama dediğim gibi bu işin başı yemi azaltmanız. [/QUOTE]
yemi çok az veriyorum haftada bir kere fakat bu sorun ortaya çıktı nematod daha ince yapılı oluyor galiba planaria biraz daha kalın yapıda tam karar veremedim :(
SON MESAJLAR
- Akvaryum Ağırlığı GreeNWooD, 08:20
Labirentliler - 45 Litre Karides Endler Tankına Filtre Sorusu Aguamentist, 08:06
Filtreleme Seçenekleri - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Praton, 07:29
Deniz Akvaryumları Genel - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 04:43
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryuma Ne Zaman Balık Eklemem Gerekir Ehtiyar, 03:53
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryumda Berraklığı Yakalama Kaangzkr, 01:57
Bitki Akvaryumları Genel - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin borakizilatesli, 23:58
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryuma Hangi Gübreleri Önerirsiniz Ehtiyar, 23:21
Bitki Akvaryumları Genel - Astronot Yem Yememe Problemi emreyz, 22:46
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Armatür Ömrü? Özgür1978, 22:01
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yeni Bitkili Akvaryum Sena08, 21:49
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum 3'ü 1 Arada İnci Kefali, 21:38
Akvaryum Tanıtımı - Killifish Serüvenim Rafayel, 20:29
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Hidro Dinamik, 20:10
Güney Amerikan Cichlidleri - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Cyber_Scout, 20:00
Canlı Doğuranlar - Malawi İçin Kum Önerisi xfuriousx, 18:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Deniz Akvaryumu Sump Sorunu Nctunl, 17:42
Deniz Akvaryumları Genel - İthal Akvaryum Sağlam Mı? scorpion26, 17:30
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Armatürk Armatür Kaliteli Mi neontetras, 17:00
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Orhan76, 14:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MCY4, 13:25
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Şans Bambusu Endlerci, 12:52
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum bendeniztayfun, 09:43
Akvaryum Tanıtımı - Eskişehir Co2 Dolum Yeri Tavsiye A2626, 08:59
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - İkinci Kez Böyle Oldu Tataaa4325, 08:54
Yeni Üye Forumu - Shark Akvaryum Aydınlatma Kaliteli Mi Kuro, 08:28
Yeni Üye Forumu - 30 Litrelik Canlı Doğurgan Akvaryumu baliklariniseven, 01:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumum Hakkında Sorularım İsmail_96965, 22:52
Yeni Üye Forumu - Elimdeki Karides Türleri T3kniker, 21:18
Omurgasızlar Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 20:46
Akvaryum Tanıtımı - 30 Litre Akvaryumda Beraber Beslenecek Türler? İnci Kefali, 20:40
Yeni Üye Forumu - Creaqua Mobilya Hüsranı. ozgurozturk00, 20:10
Şikayet Var! - Cüce Kerevit Beslenmesi İnci Kefali, 17:57
Omurgasızlar - Hamile Lepistesim Midesi Garip K0L0Ni, 16:46
Yeni Üye Forumu - Potasyum Nitrat Nereden Bulunabilir ? NightWist, 15:23
Taban ve Gübreleme - Ticari Yemler Ve Artemia'daki Eksikleri Giderme MertSoyumert, 13:55
Malzemeler ve Yemler Forumu - Betalarımı Birleştirimi koraykbl, 12:35
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 09:53
Akvaryum Tanıtımı - 2. Sonunda Beta Akvaryum Ama ( Yalnızca Tanıtım ) koraykbl, 02:54
Akvaryum Tanıtımı - Sump Sistem Malzeme Dizilimi Cyber_Scout, 01:57
Filtre ve Sump Yapımı - Su Piresi cagrikarabas, 00:50
Omurgasızlar - Ciklet AmatorLepistesci, 00:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 75 Litre Balık Önerisi mustafa191, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İç Parazit Mi? K0L0Ni, 23:18
Yeni Üye Forumu - Lepistesin Türü Nedir İsmail_96965, 21:59
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hangi Türle Hobiciliğe Dönmeliyim? Mesutoviç, 21:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Koyduğum Kökte Beyaz Lekeler Var Flawlessense, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ramireziye Çözüm AmatorLepistesci, 19:38
Güney Amerikan Cichlidleri - Neon Tetra Erkek Dişi Ayrımı( Kuyruk Farkı) Hobimus, 18:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Co2 Sistemim Kuro, 18:09
Kendin Yap Sistemler (DIY)
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Eheim Dış Filtre, Eheim İç Filtre Ve Kafa Motoru Gld5 08:34
- Sunsun Dış Filtre Ve Akvaryum Isıtıcısı Gld5 08:34
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 08:19
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 08:19
- Microfex Kültürü sefailgaz 07:24
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 07:24
- Garra Rufa(doktor Balığı) Ve Kum livadi 07:15
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:37
- Turuncu Karides serkul2007 06:07
- Mobilyalı 40*40 Akvaryum serkul2007 06:07
- Sesiflora Montecarlo Güncel Stoklar Çeşitli Bitki ozelturlepistes 02:32
- F0 Neolamprologus Sexfasciatus Gold Ve Blu Enestr 01:57
- Acil Satılık Tüm Set Akvaryum (80*40*40) ckaan35 00:21
- L 201 - 333 Erkekler muyat 23:44
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 23:12
- Damızlık Ve Yavru Cüce Vatoz Sütçü 23:10
- Brichardi Eş Tutmuş Çift Ciyus 22:25
- Japan Blue Double Tail Endler achiiles_622 21:46
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 21:25
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 21:25
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 20:42
- Cüce Vatoz mertank 19:36
- L183-trifasciata Karides Omer901 19:33
- Philipinne Blue Ve Altum-silver Kırması Melekler. Laetacara 18:54
- Lepistes Otu (najas Guadalupensis) djally 18:44
- Severum, Geophagus, Guianacara djally 18:43
- Takaslık Ya Da Hobiciye Ücretsiz Gümüşlük zekigonlum 18:27
- Çek İthalatı Balıklar. Aqualandakvaryum 17:28
- Phillippines İthalatı Balıklar. Aqualandakvaryum 17:28
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 16:57
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 16:57
- Cristmass Moss Ve Bloody Mary Karidesler JDEAN 16:51
- Full Set Hobi Sonu Resim Yüklenmiştir harunefe 16:41
- 3-4-5 Cm Malavi Ciklet aycaketenci 16:41
- L144 Düz Kuyruk Erkek Sarı Ateş Mavi Melek Karides aycaketenci 16:41
- Seachem Purigen harunefe 16:41
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 16:32
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 16:32
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 16:32
- Albino Full Red Lepistes sinan3805 15:38
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 15:03
- Alabalık Yemi 2,8 Kg 500 Tl ootkn 15:03
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 14:50
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 14:50
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 14:46
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 14:46
- Leleupi & Medaka (japon Pirinç Balığı) scorpion26 14:46
- Resun Dms 400t5 40 X 30 X 38 Cm 45 Litre scorpion26 14:46
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:26
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:26
KULLANICILAR
- 18 Online Kullanıcı, 10 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.