ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
AYTUN
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
11
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Nisan 2022 16:32
Toplam Mesaj:
23 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
aytun altuntaş
Doğum Tarihi:
04 Eylül 1988
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
aytun altuntaş
SON 10 MESAJI
Su Bulanık Bir Türlü Düzeltemedim
Akvaryumda bazen böyle sıkıntılar olabiliyor ısı değişimi olduğu yaz dönemlerinde özellikle ısıtıcı ve soğutucuyu aynı anda çalıştırın çok az bakteri kültürü filtrelerden purigen koydunuzmu sıkıntı kalmaz [:iyi:]
Akvaryumda bazen böyle sıkıntılar olabiliyor ısı değişimi olduğu yaz dönemlerinde özellikle ısıtıcı ve soğutucuyu aynı anda çalıştırın çok az bakteri kültürü filtrelerden purigen koydunuzmu sıkıntı kalmaz [:iyi:]
Bitkili Karides Akvaryumum
Akvaryuma giden hortuma cek valf ve damla sayacıda takarsan hem akvaryuma giden co2 ti ayarlaya bilir hemde sisteme akvaryum suyunun kaçmasını engellersin
Akvaryuma giden hortuma cek valf ve damla sayacıda takarsan hem akvaryuma giden co2 ti ayarlaya bilir hemde sisteme akvaryum suyunun kaçmasını engellersin
Ben Wish adlı yerden alışverişimi yaptım ortalama 15 günde elime ulaştı basınç göstergesinin olduğu şişeye 200 gr limon tuzu 600 ml su koyuyorum diğer şişeye 200 gr karbonat 200 mltle su koyuyorum ve döngüyü başlatıyorum hemen haZır oluyor bekletmeye gerek yok saniyede akvaryumum küçük olduğu için 1 damla olarak ayarladım ve ortalama 1 ay co2 ihtiyacını karşılıyor tavsiye ederim sorunuz olursa yine yardımcı olurum
Ben Wish adlı yerden alışverişimi yaptım ortalama 15 günde elime ulaştı basınç göstergesinin olduğu şişeye 200 gr limon tuzu 600 ml su koyuyorum diğer şişeye 200 gr karbonat 200 mltle su koyuyorum ve döngüyü başlatıyorum hemen haZır oluyor bekletmeye gerek yok saniyede akvaryumum küçük olduğu için 1 damla olarak ayarladım ve ortalama 1 ay co2 ihtiyacını karşılıyor tavsiye ederim sorunuz olursa yine yardımcı olurum
Güncelleme yapalım cabombolar suyu sevdi bulamaktan yoruldum limonlarda gelişim devam ediyor anubiasım haftada bir Yen’i yaprak açıyor crismıs moss güZel bir görüntü aldı daha öğrenecek çok şey var devam🤗[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/080120180317271.jpg[/IMG]
Güncelleme yapalım cabombolar suyu sevdi bulamaktan yoruldum limonlarda gelişim devam ediyor anubiasım haftada bir Yen’i yaprak açıyor crismıs moss güZel bir görüntü aldı daha öğrenecek çok şey var devam🤗[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/080120180317271.jpg[/IMG]
Evet uzun aradan sonra bir güncelleme daha yapalım akbaryumun son hali planarya sorunundan kurtuldum bazı hatalardan dersler çıkardım bu bana 20 karidese mal oldu ama öğrenecek daha çok şey var[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/141220170204191.jpg[/IMG]
Evet uzun aradan sonra bir güncelleme daha yapalım akbaryumun son hali planarya sorunundan kurtuldum bazı hatalardan dersler çıkardım bu bana 20 karidese mal oldu ama öğrenecek daha çok şey var[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/141220170204191.jpg[/IMG]
Karides Akvaryumunun Camındaki Canlı
İlk gün sonunda %30 su değişimi yapıldı şimdilik karides ve yavrularda sıkıntı yok planarya akvaryumdan temizlendi şuan herhangi bir sorun gözükmüyor 1 hafta boyu %30 su değişimi yapmaya devam edeceğim daha sonra sistemi oturtmak için sera aquatan ve sera bio nitrivec kullanmaya başlayacağım sıvı gübre şuan su oturana kadar kullanmayacağım şelale filtrenin içine 1 haftanın sonunda eheim substrat eklemeyi düşünüyorum gelişmelerden haberdar edeğim sizi[:)]
[EDIT]AYTUN,2017-11-23 16:15:52[/EDIT]
2 . Gün %30 su değişimi yapıldı sera Aquaton ve bio nitrivec eklendi ilk gün hiç görünmeyen planaryalar 2 3 adet camda çok ufak olarak gözlendi 15 gün sonra 2 . Dozu uygulayacağım bu güne kadar hergün su değişimi %20 kadar yapacağım ve hiç yemleme yapmayacağın gözlemlerim sonucunda karides yavruları ve karidesler hala sağlıklı sadece kabuk değiştirme döneminde olan karidesler du duruma hassasiyet gösteriyor
İlk gün sonunda %30 su değişimi yapıldı şimdilik karides ve yavrularda sıkıntı yok planarya akvaryumdan temizlendi şuan herhangi bir sorun gözükmüyor 1 hafta boyu %30 su değişimi yapmaya devam edeceğim daha sonra sistemi oturtmak için sera aquatan ve sera bio nitrivec kullanmaya başlayacağım sıvı gübre şuan su oturana kadar kullanmayacağım şelale filtrenin içine 1 haftanın sonunda eheim substrat eklemeyi düşünüyorum gelişmelerden haberdar edeğim sizi[:)]
[EDIT]AYTUN,2017-11-23 16:15:52[/EDIT]
2 . Gün %30 su değişimi yapıldı sera Aquaton ve bio nitrivec eklendi ilk gün hiç görünmeyen planaryalar 2 3 adet camda çok ufak olarak gözlendi 15 gün sonra 2 . Dozu uygulayacağım bu güne kadar hergün su değişimi %20 kadar yapacağım ve hiç yemleme yapmayacağın gözlemlerim sonucunda karides yavruları ve karidesler hala sağlıklı sadece kabuk değiştirme döneminde olan karidesler du duruma hassasiyet gösteriyor
Özcan bey dün akşam uyguladım sabah kalktığımda bir adet bile camda kalmamıştı şimdi akşam dediğiniz gibi %30 su değişimi yapacağım ertesi günlerdede su değişimi gerekli mi
Özcan bey dün akşam uyguladım sabah kalktığımda bir adet bile camda kalmamıştı şimdi akşam dediğiniz gibi %30 su değişimi yapacağım ertesi günlerdede su değişimi gerekli mi
No Hydra No planaria ferbandazol için andazol şurup önerisi
Bende bugün aldım bide insülin iğnesi aldım 14 litreye kaç mg vermemiz lazım şurubu sulandırıp mı vereyim yoksa direk şırıngadan çekip mi vereyim yardımınızı bekliyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/211120172008341.jpg[/IMG][EDIT]AYTUN,2017-11-21 20:33:22[/EDIT]
Bende bugün aldım bide insülin iğnesi aldım 14 litreye kaç mg vermemiz lazım şurubu sulandırıp mı vereyim yoksa direk şırıngadan çekip mi vereyim yardımınızı bekliyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/211120172008341.jpg[/IMG][EDIT]AYTUN,2017-11-21 20:33:22[/EDIT]
[QUOTE=Ibrahim90]Tekrar merhaba.
Yazıda ifade etmeye çalıştığım gibi , yemleme azaltamak falan ,maalesef işin biraz geyik kısmı. Neden böyle düşündüğümü de hemen ifade edeyim:
Planarya beslenmediğinde küçülür. Aylarca avlanmadan hayatta kalabilir. Karides akvarymu oladuğu için aç kalınca yavrulara ne yapacağını tahmin edebilirsiniz.
yaşam şartlarını zorlaştırmak elbette etkilidir ve her tedavide iyi oturmuş bir döngü kaliteli su gerekir. Ancak bu sadece önlem ve o canlıları zorlamaya yönelik oluyor. Bunlar kesin çözüm değil. Salyangoz varsa akvaryumda ayırın, tedavi yöntemleri ölümcül oluyor kabuklularda.
İlk mesajımda dediğim gibi , yüksek ihtimal planarya. Özcan Özkan da benim forumda bu konuda bilgisine tecrübesine ciddi anlamda güvendiğim önerilerini de bahsi geçen derlemeye eklediğim birisidir. O da o kadar kesin konuştuktan sonra ben emin oldum neredeyse planarya olduğuna.
Fakat;
en iyi ayrımı siz yapabilirsiniz. En iyi siz görüyorsunuz. Derleme içerisindeki video ve resimlerde net ayrımı yapılabilmekte. Baş kısmının belirginliği, hareket şekli , yassı vücut yapısı ile serbest nematode türlerinden ayrılmaktalar.
Genchem no planarya , andazol kullanabilirsiniz. Ama bu ilaçlar tehlikelidir. İsterseniz bir süre planarya trap ve su kalitesini arttırarak nufuslarını kontrol altına alın.
Sonra olabildiğince düşük dozda ilacı uygulayın. Hatta imkan varsa bütün canlıları ayırmak risksiz olacaktır. Döngü her koşulda sarsılacaktır , buna hazırlı olmak gerek. Armağan bey' in (imbelis) tecrübelerini de okuduysanız risklere karşı hazırlıklı olmak gerektiğini net ifade etmişti konu içerisinde.
[/QUOTE]
Tekrar tekrar okudum şimdi akvaryumun başındaydım daha küçük olduklarından başları çok belli değil ama bende planarya olduğuna karar verdim hem kalın oluşları hemde kalın beyaz yapılarından dolayı s şeklinde hareket ediyorlar andozal şurup veya noplanariayı deniyeceğim umarım kurtulurum karides yavruları tankımda mevcut ve yolda daha 2 batım dolu yavru var inşallah ilaç uygulamasında kayıp yaşamam deneyerek tecrübe edeceğim zaten bu lanetler akvaryumuma çinden getirttiğim yosun toplarından sonra bulaştı hydra hariç ne varsa bu yosun toplarından geldi :(
Evet ilacı ve ölçüm için insülin iğnesi aldım şimdi bu ilacı nasıl uygulayacağım yardımlarınızı bekliyorum akvaryum litrem 15 litre [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/211120172008341.jpg[/IMG]
[QUOTE=ÖzcanÖzkan]O karides akvaryumundaki kesin planaryadır. Bu canlılara salyangoz ile baş edemezsiniz, ancak yem miktarını azaltarak ve çok sık su değişimi yaparak kurtulma yoluna gidersin. no planaria ve flubenol %5 kimyasal cözüm bunlarıda bulamazsan andozol şurup [/QUOTE]
Özcan bey ilacı TEM’in ettim akvaryumum 14 litre şurup olanından aldım bunu nasıl kullanacağım direk çekip akvaryumamı yoksa suyla seyreltip mi koyacağım bide kaç mg eklemem gerekli yardımınızı bekliyorum teşekkürler
[QUOTE=Ibrahim90]Tekrar merhaba.
Yazıda ifade etmeye çalıştığım gibi , yemleme azaltamak falan ,maalesef işin biraz geyik kısmı. Neden böyle düşündüğümü de hemen ifade edeyim:
Planarya beslenmediğinde küçülür. Aylarca avlanmadan hayatta kalabilir. Karides akvarymu oladuğu için aç kalınca yavrulara ne yapacağını tahmin edebilirsiniz.
yaşam şartlarını zorlaştırmak elbette etkilidir ve her tedavide iyi oturmuş bir döngü kaliteli su gerekir. Ancak bu sadece önlem ve o canlıları zorlamaya yönelik oluyor. Bunlar kesin çözüm değil. Salyangoz varsa akvaryumda ayırın, tedavi yöntemleri ölümcül oluyor kabuklularda.
İlk mesajımda dediğim gibi , yüksek ihtimal planarya. Özcan Özkan da benim forumda bu konuda bilgisine tecrübesine ciddi anlamda güvendiğim önerilerini de bahsi geçen derlemeye eklediğim birisidir. O da o kadar kesin konuştuktan sonra ben emin oldum neredeyse planarya olduğuna.
Fakat;
en iyi ayrımı siz yapabilirsiniz. En iyi siz görüyorsunuz. Derleme içerisindeki video ve resimlerde net ayrımı yapılabilmekte. Baş kısmının belirginliği, hareket şekli , yassı vücut yapısı ile serbest nematode türlerinden ayrılmaktalar.
Genchem no planarya , andazol kullanabilirsiniz. Ama bu ilaçlar tehlikelidir. İsterseniz bir süre planarya trap ve su kalitesini arttırarak nufuslarını kontrol altına alın.
Sonra olabildiğince düşük dozda ilacı uygulayın. Hatta imkan varsa bütün canlıları ayırmak risksiz olacaktır. Döngü her koşulda sarsılacaktır , buna hazırlı olmak gerek. Armağan bey' in (imbelis) tecrübelerini de okuduysanız risklere karşı hazırlıklı olmak gerektiğini net ifade etmişti konu içerisinde.
[/QUOTE]
Tekrar tekrar okudum şimdi akvaryumun başındaydım daha küçük olduklarından başları çok belli değil ama bende planarya olduğuna karar verdim hem kalın oluşları hemde kalın beyaz yapılarından dolayı s şeklinde hareket ediyorlar andozal şurup veya noplanariayı deniyeceğim umarım kurtulurum karides yavruları tankımda mevcut ve yolda daha 2 batım dolu yavru var inşallah ilaç uygulamasında kayıp yaşamam deneyerek tecrübe edeceğim zaten bu lanetler akvaryumuma çinden getirttiğim yosun toplarından sonra bulaştı hydra hariç ne varsa bu yosun toplarından geldi :(
Evet ilacı ve ölçüm için insülin iğnesi aldım şimdi bu ilacı nasıl uygulayacağım yardımlarınızı bekliyorum akvaryum litrem 15 litre [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/211120172008341.jpg[/IMG]
[QUOTE=ÖzcanÖzkan]O karides akvaryumundaki kesin planaryadır. Bu canlılara salyangoz ile baş edemezsiniz, ancak yem miktarını azaltarak ve çok sık su değişimi yaparak kurtulma yoluna gidersin. no planaria ve flubenol %5 kimyasal cözüm bunlarıda bulamazsan andozol şurup [/QUOTE]
Özcan bey ilacı TEM’in ettim akvaryumum 14 litre şurup olanından aldım bunu nasıl kullanacağım direk çekip akvaryumamı yoksa suyla seyreltip mi koyacağım bide kaç mg eklemem gerekli yardımınızı bekliyorum teşekkürler
[QUOTE=Ibrahim90][URL=https://www.akvaryum.com/Forum/derleme_-_planarya_ve_nematod_hakkinda_k911521.asp]Derleme - Planarya Ve Nematod Hakkında[/URL]
Yukarıdaki konuyu forumda 200 civarında konu ve alakalı yerli yabancı kaynaklardan derledim. Sorularınıza cevap bulacağınızı düşünüyorum. Anlaşılmayan bir şey olursa tekrar konuşabiliriz.
Düzeltme: Yazmayı unutmuşum ; videodakiler tam emin olmakla birlikte çok yüksek ihtimal planarya.
[/QUOTE]
ibrahim bey yazınızı iyice okudum metodları deneyeceğim fakat nematod mu yoksa planaryamı bende tam anlamadım yemleme haftada 1 kere kaliteli karides yemiyle yapıyorum oda çok ufak olarak her gün %10 su ekleme haftada birde %50 su değişimi yapıyorum ama sorun devam etti en son buraya yazdım ne olduğuna bir karar versem diğer tedavileri deniyeceğim galiba hafta içi gidip noplanaria alacağım inşallah çözüm olur
[QUOTE=Emrsnmz]Ben nematod gibi görüyorum. Ne karideslerize ne yavrularınıza bir zararı dokunmaz. Tavsiyem karides akvaryumlarında bu tip canlılarla(cyclops, nematod vs) barışık olmanız. Her karides akvaryumunda azda olsa vardır veya her an tureme olasılığı mevcuttur. Yemlemeyi azaltarak nüfuslarını en alt seviyeye çekebilirsiniz. Tabii barışık olun derken Hydra gibi çok korkulması gereken canlılarda mevcut onu da akıldan çıkarmamak lazım. Ama dediğim gibi bu işin başı yemi azaltmanız. [/QUOTE]
yemi çok az veriyorum haftada bir kere fakat bu sorun ortaya çıktı nematod daha ince yapılı oluyor galiba planaria biraz daha kalın yapıda tam karar veremedim :(
[QUOTE=Ibrahim90][URL=https://www.akvaryum.com/Forum/derleme_-_planarya_ve_nematod_hakkinda_k911521.asp]Derleme - Planarya Ve Nematod Hakkında[/URL]
Yukarıdaki konuyu forumda 200 civarında konu ve alakalı yerli yabancı kaynaklardan derledim. Sorularınıza cevap bulacağınızı düşünüyorum. Anlaşılmayan bir şey olursa tekrar konuşabiliriz.
Düzeltme: Yazmayı unutmuşum ; videodakiler tam emin olmakla birlikte çok yüksek ihtimal planarya.
[/QUOTE]
ibrahim bey yazınızı iyice okudum metodları deneyeceğim fakat nematod mu yoksa planaryamı bende tam anlamadım yemleme haftada 1 kere kaliteli karides yemiyle yapıyorum oda çok ufak olarak her gün %10 su ekleme haftada birde %50 su değişimi yapıyorum ama sorun devam etti en son buraya yazdım ne olduğuna bir karar versem diğer tedavileri deniyeceğim galiba hafta içi gidip noplanaria alacağım inşallah çözüm olur
[QUOTE=Emrsnmz]Ben nematod gibi görüyorum. Ne karideslerize ne yavrularınıza bir zararı dokunmaz. Tavsiyem karides akvaryumlarında bu tip canlılarla(cyclops, nematod vs) barışık olmanız. Her karides akvaryumunda azda olsa vardır veya her an tureme olasılığı mevcuttur. Yemlemeyi azaltarak nüfuslarını en alt seviyeye çekebilirsiniz. Tabii barışık olun derken Hydra gibi çok korkulması gereken canlılarda mevcut onu da akıldan çıkarmamak lazım. Ama dediğim gibi bu işin başı yemi azaltmanız. [/QUOTE]
yemi çok az veriyorum haftada bir kere fakat bu sorun ortaya çıktı nematod daha ince yapılı oluyor galiba planaria biraz daha kalın yapıda tam karar veremedim :(
SON MESAJLAR
- Japon Balığı Uzun Süreli Kovalama Dexter85321, 05:07
Sazansıgiller - Güncelleme Zamanı Hidro Dinamik, 03:55
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum İçin Balık Ve Dekorasyon Tavsiyesi kaancevik, 03:06
Yeni Üye Forumu - 54 Litre Akvaryum İçin İlavebalık Ve Bitki Öneris DESSİZ 35, 02:18
Yeni Üye Forumu - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke HOPPALA, 02:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Tüm Akvaryumda Beyaz Benek HOPPALA, 01:17
Hastalıklar ve İlaçlar - İthal Getirtebileceğim Afrika Çikleti Arıyorum ! UlasGulle35, 01:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mayalı Sistem Co2 Lepistesler Suyun Yüzüne Çıktı Güntaç aytaç, 00:51
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Sizce Bu Planerya Mi ? Sülük Mü ? Muratakdag, 00:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryuma Su Ekleme Ve Değişimde Arıtma Suyu Göksel D, 00:36
Yeni Üye Forumu - Lepistes Balığım Candelaa, 00:17
Yeni Üye Forumu - Shallow Tank twinsoul, 00:11
Akvaryum Tanıtımı - Fanustan Akvaryuma Geçerken Taha Yanık, 00:01
Yeni Üye Forumu - Kayseri Develiden Hevesli Hobici Taha Yanık, 23:56
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek HOPPALA, 23:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Akvaryum İçin Siyah Renk Kum Önerisi? Dedoktif, 23:14
Yeni Üye Forumu - Betta Balığı Akvaryumu Bettamtailung, 23:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Axolotl Akvaryumum A2626, 22:58
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Kapağı Fikri 2 kadir_7, 22:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Isı İzalasyon Levhasını Akvaryum İçinde Kullanma KaanE, 22:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kurt Mu? Rafayel, 22:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes BurakCL, 22:01
Hastalıklar ve İlaçlar - Dry Start Başlangıç onur_0606, 21:59
Akvaryum Tanıtımı - İstenmeyen Bitki Örtüsü Hk. Ceytar, 21:44
Yeni Üye Forumu - Doğuma Daha Var Mı ? Gokalpp, 21:15
Yeni Üye Forumu - Bitkili Lepiste Akvaryumum kadir_7, 20:38
Akvaryum Tanıtımı - Tür Önesiri kadir_7, 20:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30cm Küp Akvaryum Kurulumu kadir_7, 20:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ehtiyar, 19:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkim Hasta Mı Rüzgar.57, 19:31
Hastalıklar ve İlaçlar - Katil Salyangoum Su Çizgisinden Ayrılmıyor feridunabivari, 17:55
Yeni Üye Forumu - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin Aktasefe, 16:49
Sazansıgiller - Deride Yaralanmalar Koray gülsoy, 16:25
Yeni Üye Forumu - Permasol Hakkında Kişisel Tecrübelerim Neothauma, 15:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkilerde Çürüme Hidro Dinamik, 14:10
Bitki Akvaryumları Genel - Oscar Balıkları İçin Andazol Kullanımı cypeker, 13:45
Güney Amerikan Cichlidleri - Akvaryum Kurulumu Öncesi... ercane, 13:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Yumurta Mantarlaşması xellence07, 11:39
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi SaRCoPhiLiuS, 11:20
Bitki Akvaryumları Genel - Karideslerim Ölüyor Mu? berkeyazer, 10:55
Omurgasızlar - Şu İçi Lamba ozankurt89, 10:51
Bitki Akvaryumları Genel - Kuyruk Erimesi Orhan76, 10:35
Yeni Üye Forumu - Karasal Bitkiler İçin Aydınlatma bendeniztayfun, 09:58
Aydınlatma - Tropheus Dişi Erkek sorgun, 09:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var KaanE, 09:27
Yosun - Akvaryum Elyaf Çok Pis Orhan76, 08:44
Yeni Üye Forumu - Hangi Tür Karides Daha İyi MasterChief, 02:47
Omurgasızlar - Ugf ( Under Gravel Filter ) Dıy - Kutu Filtre ezzalisi, 02:02
Filtre ve Sump Yapımı - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu MasterChief, 01:57
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ahmetfiratozkaya, 01:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 06:33
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 06:28
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 06:28
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 06:28
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 06:28
- Kiraz Ve Hayalet Karides Murat Aktuğ 04:11
- Frogbit Ve Pistia akomania 02:43
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 02:18
- Genç Damızlık Maulana serdar131977 02:18
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 01:53
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 01:26
- Çok Uygun Fiyata Az Kullanılmış Dış Filtreler idiopatik 01:26
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:25
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:25
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:25
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:25
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:25
- Sakura Karides Mavi Karides Katil Salyangoz Rocky Volkan 01:20
- Dennerle Akvaryum Furcifer 01:04
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:21
- Malawi Erkekler AlisBaba 23:45
- Dış Filtreler AlisBaba 23:45
- Minare Salyangozu Adet 5 Tl. Takaslı ARMONYS 23:09
- 0,5 Mm Silis Kum 20 Kg. 550 Tl. Takaslı ARMONYS 23:09
- Leptosoma Kitumba Firefighter 23:04
- Albino Nigripinnis Firefighter 23:04
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 22:55
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 21:48
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 21:48
- Co2 Atomizer Dış Filtreye Takılan dream07 21:48
- Kribensis Çift (düzenli Yavru Veriyor) dream07 21:48
- Tetra 300w Isıtıcı Ve Çeşitli Malzemeler diaslayt 20:57
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 20:47
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 20:47
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 19:49
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 19:49
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 19:49
- Altın Kafa Melekler Tekin35 19:49
- Dolaplı 45x27x30(h) Kristal Cam Akvaryum 36 Lt. Kronoss 19:39
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 19:10
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 19:10
- Cüce Vatoz 3-6 Cm Arası mertank 19:04
- Saz Bitkisi selfish 19:04
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 18:58
- Kırmızı Taiwan Karides Lina Shrimps 18:23
- Katil Salyangoz Lina Shrimps 18:23
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 17:48
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 17:48
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 17:48
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 17:45
KULLANICILAR
- 41 Online Kullanıcı, 22 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.