ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Gökdeniz Kale
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
287
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
12 dakika önce
Toplam Mesaj:
269 [0.10 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
109 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gökdeniz
Doğum Tarihi:
14 Aralık 2003
İl:
Ankara
Meslek:
Anestezi Teknikeri (Öğrenci)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tokat 60

SON 10 MESAJI

Kribensis
Kribensisler yumurta döktüğünde diğer balıklara zarar verecektir. Karma biraz fazla olmuş. Kribensisler dip balıklarıdır, kakaduları tartaklayabilirler. Çöpçü ve vatozlara da musallat oldukları oluyor. Kribensis için orta ve yüzey balıkları daha doğru bir seçim. Boyut olarakta kribensisten büyük olmaları tabiiki daha iyi.
Apistogramma Cacatuoides (kakadu)
[EDIT]Gökdeniz Kale,2024-11-06 21:20:39[/EDIT]
Adı Salyangoz
[QUOTE=Tulpar99][;)]
Aman hocam, benim deneyimim şuydu hocam; çadır yıkamak için koi havuzunun suyunu kullanmıştım fark etmeden, ertesi gün betim benzin atmış şekilde uyandım, galiba bir şekilde mikrok kapmıştım, gripten beter bişeydi. Dikkatli olmakta fayda var vallahi akvaryum suyu o kadar tehlikeli olmasa da özellikle yaraya denk gelince iltihap sorunlarına yol açabilir. Elleri güzel yıkamak lazım[;)][/QUOTE]

Açık yara varsa eldiven bile kullanmak lazım. Ekstra dikkat!
[QUOTE=İlkerSHN]Astronotlarım vardı onlar biraz hırpaladı galiba başka sizin bi gördünüz bi durum varsa belirtirseniz sevinirim [/QUOTE]

Sağlıklı balıklar dışında bir şey görmüyorum. [:)]
Akvaryumda bitki var mı? Gözüm bi yeşillik aramadı değil.
Adı Salyangoz
[QUOTE=Tulpar99]Bence her temastan sonra ellerinizi iyice yıkarsanız bir sorun olmaz.[/QUOTE]

[:iyi:]
Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası beslerken elimi suya sokup, kaplumbağalara elleyip suratıma götürdüğüm çok oldu. [:)))]
Sinek, Fare, Salyangoz, Kaplumbağa, Kurbağa... tarzı canlılara temastan sonra eller iyice yıkanmalı, benim gibi cahillik yapılmamalı. (küçüktük o zaman!) [:D]
Salyangozları çok severim ama dokunduktan sonra muhakkak bir su veya kolonya arıyorum.
Hiç öyle temizlik hastası birisi değilimdir, domuzların geçtiği yerden su içmişliğim var. [:P]
Adı Salyangoz
Salyangozlar parazit taşıyan canlılardır.
Akvaryum suyuna ve canlılara temastan sonra ellerinizi güzelce dezenfekte edin.
Kribensis
İlk fotoğrafta arkada bir ciklet var.
Göz altında siyah bant var. Victoria Gölü cikleti mi acaba?
Malawi ve Tanganyika Göllerinde de bu tarz (gözlerinde bant) cikletler var. Victoria’da bu tarz cikletler daha çok. [EDIT]Gökdeniz Kale,2024-11-06 18:45:15[/EDIT]
Kribensis
En sevdiğim cüce ciklet.
(Afrika cikleti olması kâfi) 😄
Sayısız yavruları olur inşallah. [EDIT]Gökdeniz Kale,2024-11-06 18:38:56[/EDIT]
Kakadular hakkında gözlemlerinizi, bilgilerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. 🙂
Vatozun yüzgeci hastalıktan mı eridi yoksa malawi/tanganyika cikletlerinin arasından mı kurtarıldı? 😅
Üst yüzgeçten eser kalmamış.
Bol yavrulu günleriniz, uzun ömürleri olsun.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.