ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ViValaVida
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
26 Ocak 2018 15:59
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Eyüp Saraç
Doğum Tarihi:
20 Şubat 1998
İl:
Gaziantep
Meslek:
Muhasebe İşletme
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Eyüp Saraç
SON 10 MESAJI
Büyük Hacimli Akvaryuma Geçişte Filtrasyon
Merhaba değerli forum üyeleri;
Bu hobiye sizlerin bilgilerinden de yararlanarak başlayalı tam bir yıl oldu. Bundan dolayı artık mevcut 80 cm bombeli akvaryumu bozup yerine büyük bir akvaryuma geçmek istiyorum. Gelgelelim benim sorunuma. Şu anda 80 cm bombeli akvaryumda(ortalama 80 litre diyelim) eheim 2213-05 medya malzemeli dış filtre ile güzel güzel gitmekteyken arkadaş il dışına taşınacağı için akvaryumu ben alacağım onun akvaryumu ise 100x65x75h 19mm cam mdf üzerine heralde 400-450 lt. su alma kapasitesine sahip. İlk olarak bu ağırlığı mdf taşır mı? Kendisinde sorun olmadığını söyledi. İkinci olarak ben bu eheimi de kullanmak istiyorum acaba filtrasyonu nasıl yapmalıyım? Mevcut dış filtremin yetersiz kalacağı görüşündeyim bu filtreyi ne ile takviye etmem gerek ya da tekrardan yeni bir dış filtre mi alacağım? Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar dilerim hepinize.
Merhaba değerli forum üyeleri;
Bu hobiye sizlerin bilgilerinden de yararlanarak başlayalı tam bir yıl oldu. Bundan dolayı artık mevcut 80 cm bombeli akvaryumu bozup yerine büyük bir akvaryuma geçmek istiyorum. Gelgelelim benim sorunuma. Şu anda 80 cm bombeli akvaryumda(ortalama 80 litre diyelim) eheim 2213-05 medya malzemeli dış filtre ile güzel güzel gitmekteyken arkadaş il dışına taşınacağı için akvaryumu ben alacağım onun akvaryumu ise 100x65x75h 19mm cam mdf üzerine heralde 400-450 lt. su alma kapasitesine sahip. İlk olarak bu ağırlığı mdf taşır mı? Kendisinde sorun olmadığını söyledi. İkinci olarak ben bu eheimi de kullanmak istiyorum acaba filtrasyonu nasıl yapmalıyım? Mevcut dış filtremin yetersiz kalacağı görüşündeyim bu filtreyi ne ile takviye etmem gerek ya da tekrardan yeni bir dış filtre mi alacağım? Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar dilerim hepinize.
Japon Balığı Yem Sorusu
Fazla Yemde rahatsızlık veriyor bende normal boyut japon vardı 4 tane 15 cm civarı büyük japon var dogal olarak yemi biraz fazla veriyorum büyükler bol bol yiyor sıkıntı yok ama küçüklerde fazla yiyince suyun üstünde inmiyolar fazla yem sıkıştırıyor kendilerini ve malesef sonuç olarak küçükler öldü şimdi 7 tane 15 cm civarı japon besliyorum yemlemede pek sıkıntı çekmiyorum yemi az verirsen düzelirler bazen 1 gün boyunca yem vermiyor yinede dışkılama yapıyorlar artık düşün 1 günlük aç balık karnının ne kadar tok oldugunu [:)))]
Fazla Yemde rahatsızlık veriyor bende normal boyut japon vardı 4 tane 15 cm civarı büyük japon var dogal olarak yemi biraz fazla veriyorum büyükler bol bol yiyor sıkıntı yok ama küçüklerde fazla yiyince suyun üstünde inmiyolar fazla yem sıkıştırıyor kendilerini ve malesef sonuç olarak küçükler öldü şimdi 7 tane 15 cm civarı japon besliyorum yemlemede pek sıkıntı çekmiyorum yemi az verirsen düzelirler bazen 1 gün boyunca yem vermiyor yinede dışkılama yapıyorlar artık düşün 1 günlük aç balık karnının ne kadar tok oldugunu [:)))]
Japon Balığı Yumurtlaması Hakkında
İyi Günler forum üyeleri akvaryumumda japon balıgı beslemekteyim balıklarım damızlık yaştalar ama alırken dişimi erkekmi diye ayırt etmedigimden akvaryumda 5 erkek 1 dişi varmış [3)] bunun sonucunda 5 tane erkek bir dişiyi kovaladıgından aşırı şekilde dişiyi şıkıştırıyorlar bende ayrı bir akvaryumum vardı ayırdım onu böyle yapmam dogrumudur? yani japon balıgı kendiliginden yumurtaları dökebilirmi yoksa illa erkek karnına bastırmasımı gerek? ben hayvanı çok hırpalarlar diye ayırdım ama bişey olurmu ? bide cok hızlı hareket ettiklerindenmidir nedir su çok temizdi bir gün içinde suyun köşelerinde köpüklenmeler olmuş su bulanıklaşmıştı bu kirlenme aşırı hızlı olmalarından kumdaki pislikmidir? yoksa erkek japon balıkları suda dişi için salgıladıkları bişeymi? yardımcı olursanız sevinirim.
İyi Günler forum üyeleri akvaryumumda japon balıgı beslemekteyim balıklarım damızlık yaştalar ama alırken dişimi erkekmi diye ayırt etmedigimden akvaryumda 5 erkek 1 dişi varmış [3)] bunun sonucunda 5 tane erkek bir dişiyi kovaladıgından aşırı şekilde dişiyi şıkıştırıyorlar bende ayrı bir akvaryumum vardı ayırdım onu böyle yapmam dogrumudur? yani japon balıgı kendiliginden yumurtaları dökebilirmi yoksa illa erkek karnına bastırmasımı gerek? ben hayvanı çok hırpalarlar diye ayırdım ama bişey olurmu ? bide cok hızlı hareket ettiklerindenmidir nedir su çok temizdi bir gün içinde suyun köşelerinde köpüklenmeler olmuş su bulanıklaşmıştı bu kirlenme aşırı hızlı olmalarından kumdaki pislikmidir? yoksa erkek japon balıkları suda dişi için salgıladıkları bişeymi? yardımcı olursanız sevinirim.
Dış Filtre Şeçimi
Merhabalar bu Forumda biraz yeniyim.3 hafta önce 7 adet japon 3 çöpcü 1 adet cüce vatoz ile 60 lt akvaryum iç filtre ile kurdum.Tabi su değişimi yapacağımı bilmediğimden 2 hafta su değişimi hiç yapmadığım için amonyak patlaması ve su kirliliğinden 2 adet japonumu kaybettim.sonra %40 su değişimi yapıp bu sorunu şimdilik hallettim.Ancak bu iç filtrenin akvaryumda yer kapladığından ve genelde forumda çoğu kişinin dış filtre kullandığını gördüğümden ötürü 2 dış filtre arasında kararsız kaldım.Birincisi SUNSUN HW-603 ikincisi ise HAQOS EXPRO 500.
Bu iki filtre ile ilgili forumdaki çoğu sayfayı okudum.Ancak 2 ürün farklı farklı zamanlarda cıktıgı için pek kıyaslanmamış.Sizden ricam 60-80 lt bandında bir akvaryumda hangi dış filtreleme seçeneğini tercih ederdiniz.sebepleri ile kısa kısada olsa yazabilirmisiniz. Yorumlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar [:nazar:]
Merhabalar bu Forumda biraz yeniyim.3 hafta önce 7 adet japon 3 çöpcü 1 adet cüce vatoz ile 60 lt akvaryum iç filtre ile kurdum.Tabi su değişimi yapacağımı bilmediğimden 2 hafta su değişimi hiç yapmadığım için amonyak patlaması ve su kirliliğinden 2 adet japonumu kaybettim.sonra %40 su değişimi yapıp bu sorunu şimdilik hallettim.Ancak bu iç filtrenin akvaryumda yer kapladığından ve genelde forumda çoğu kişinin dış filtre kullandığını gördüğümden ötürü 2 dış filtre arasında kararsız kaldım.Birincisi SUNSUN HW-603 ikincisi ise HAQOS EXPRO 500.
Bu iki filtre ile ilgili forumdaki çoğu sayfayı okudum.Ancak 2 ürün farklı farklı zamanlarda cıktıgı için pek kıyaslanmamış.Sizden ricam 60-80 lt bandında bir akvaryumda hangi dış filtreleme seçeneğini tercih ederdiniz.sebepleri ile kısa kısada olsa yazabilirmisiniz. Yorumlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar [:nazar:]
Dış Filtre Şeçimi
Ranchu Yem Onerisi
JBL NOVA PEARL YERE Batıyormu ya[:?] bende var suya atınca batmıyor zaten balıklar batmasına izin bile vermiyor :D ben youtubeden videolarına baktım ordada batmadıgından normaldir dedim o yem dibe inmiyor bende dibe iniyor diye almıştım yoksa.
JBL NOVA PEARL YERE Batıyormu ya[:?] bende var suya atınca batmıyor zaten balıklar batmasına izin bile vermiyor :D ben youtubeden videolarına baktım ordada batmadıgından normaldir dedim o yem dibe inmiyor bende dibe iniyor diye almıştım yoksa.
Japon Baliklarim Durgunlaşti
[EDIT]ViValaVida,2017-01-25 12:47:22[/EDIT]
[EDIT]ViValaVida,2017-01-25 12:47:22[/EDIT]
Evdeki Diskushanem
[EDIT]ViValaVida,2017-01-26 16:48:44[/EDIT]
[EDIT]ViValaVida,2017-01-26 16:48:44[/EDIT]
Biolife
Ben biolife c160 ürününnü kullanıyorum 50 litrelik akvaryumumda 7 tane japon balıgım var bilirsinizki japon balıkları suyu iyi kirletiyor ürünü kuralı 2.hafta oluyor ama su hala berrak hatta süngerinin için pislikten görünmeyecek duruma geldi venusaqua apw-350 hava motoru kullanıyorum 10 watt çift çıkışlı birinin biolife digeri hava taşına ben memnunum makinenin çalışma prensibi borunun içine hava basıyor boru dar oldugu için kaldırma kuvveti uyguladıgından boruda su kalmıyor ve suyu içine çekmeye başlayınca sudaki pislikler otomatik yukardaki süngerin içine düşüyor[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/193117/230120171545501.jpg[/IMG] bu resim kurdugumdan 2 gün sonraki hali [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/193117/230120171546141.jpg[/IMG] bu ise 1 hafta sonraki hali süngerin içine dikkatlice bakarsanız irice pislikleri rahatlıkla içine taşıyıp hapsettigini görebilirsiniz.
Kullanım talimatına uyulması gerek ama sudaki bakteri döngüsünü oturması için gerekenler yapılmalıymış suya tuz filan atmayın 1 aydan aşagı filtreyi temizlemeye kalkmayın v.s şeyler yazıyor ben akvaryumu yeni kurdugumdan merak edip aldım haa işe yararmı ilerde daha iyi görüp anlarım ilk başta bende videolarını izledigimde tuaf geldi ama denemekte fayda var diye kullanıyorum ben [:)][EDIT]ViValaVida,2017-01-23 16:11:01[/EDIT]
Ben biolife c160 ürününnü kullanıyorum 50 litrelik akvaryumumda 7 tane japon balıgım var bilirsinizki japon balıkları suyu iyi kirletiyor ürünü kuralı 2.hafta oluyor ama su hala berrak hatta süngerinin için pislikten görünmeyecek duruma geldi venusaqua apw-350 hava motoru kullanıyorum 10 watt çift çıkışlı birinin biolife digeri hava taşına ben memnunum makinenin çalışma prensibi borunun içine hava basıyor boru dar oldugu için kaldırma kuvveti uyguladıgından boruda su kalmıyor ve suyu içine çekmeye başlayınca sudaki pislikler otomatik yukardaki süngerin içine düşüyor[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/193117/230120171545501.jpg[/IMG] bu resim kurdugumdan 2 gün sonraki hali [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/193117/230120171546141.jpg[/IMG] bu ise 1 hafta sonraki hali süngerin içine dikkatlice bakarsanız irice pislikleri rahatlıkla içine taşıyıp hapsettigini görebilirsiniz.
Kullanım talimatına uyulması gerek ama sudaki bakteri döngüsünü oturması için gerekenler yapılmalıymış suya tuz filan atmayın 1 aydan aşagı filtreyi temizlemeye kalkmayın v.s şeyler yazıyor ben akvaryumu yeni kurdugumdan merak edip aldım haa işe yararmı ilerde daha iyi görüp anlarım ilk başta bende videolarını izledigimde tuaf geldi ama denemekte fayda var diye kullanıyorum ben [:)][EDIT]ViValaVida,2017-01-23 16:11:01[/EDIT]
Japon Balıgımdaki Minik Benek
Sayın Ahmet Ali bey ben bu akvaryumu kuralı 1 hafta oluyor 1 haftadır sorun yoktur 2 gün önce 0.5 litre su ekledim bu sabah baktıgımda 2 adet balıgımın kuyrugunun kahverengileşmiş oldugunu gördüm ve yukardaki fotodaki balıgın kuyrugunda nokta nokta beyaz renk benek oluştugunu ilk defa gördüm yakınlardaki bir pet shop gittim bu aynı resme bakmasıyla mantar olmuş dedi mikrofish ilacını verdi biolife filtre oldugu için suya tuz atamıyorum. suyun derecesini 26 dereceden 28 dereceye cıkardım sizce başka ne yapmalıyım ilginiz için teşekkür ederim.
Sayın Ahmet Ali bey ben bu akvaryumu kuralı 1 hafta oluyor 1 haftadır sorun yoktur 2 gün önce 0.5 litre su ekledim bu sabah baktıgımda 2 adet balıgımın kuyrugunun kahverengileşmiş oldugunu gördüm ve yukardaki fotodaki balıgın kuyrugunda nokta nokta beyaz renk benek oluştugunu ilk defa gördüm yakınlardaki bir pet shop gittim bu aynı resme bakmasıyla mantar olmuş dedi mikrofish ilacını verdi biolife filtre oldugu için suya tuz atamıyorum. suyun derecesini 26 dereceden 28 dereceye cıkardım sizce başka ne yapmalıyım ilginiz için teşekkür ederim.
SON MESAJLAR
- Otocinclus Hasta Mı umut karahancı, 14:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Apistogramma Huseyinyilmazs, 14:42
Yeni Üye Forumu - Malawi Akvaryumu İçin Dekor Ve Kum Önerisi xfuriousx, 14:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 225 Litre İwagumi mustafazkara1, 14:07
Akvaryum Tanıtımı - Gurami İnci Kefali, 13:26
Yeni Üye Forumu - Yeni Aldığım Beta Ibrahim_1, 13:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aydınlatma Çok Isınıyor Normal Mi? Ibrahim_1, 12:27
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Uzun Aradan Sonra Bitkili Akvaryum AHLİ59, 11:21
Akvaryum Tanıtımı - Bricardi koraykbl, 09:02
Tanganyika Cichlidleri - Yeni Aldığım Oscar Baliginda Beyaz Lekeler Var Ceku2300, 08:55
Yeni Üye Forumu - Salyangoz Uzerindeki Kurtlar AmatorBetaci, 08:53
Bitkili Akvaryum Canlıları - Yaza 200 Litrelik Channa Tankı Planım AmatorBetaci, 08:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Sade Tasarım İbrahim571, 06:37
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Canlı Doğuran Akvaryumu İbrahim571, 06:19
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurduğum Akvaryum Buğulu Su Ömer t, 01:26
Yeni Üye Forumu - Yurtdışından Canlı / Yumurta Alışverişi? EMİR G., 01:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discuslarım Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum Ömer t, 01:11
Discus - Siyanobakteri Ve Tanımlayamadığım Yosun Sorunu Ömer t, 00:54
Yosun - 60 Lt Bitkili Tank İlk Kurulum bora881, 00:42
Bitki Akvaryumları Genel - Parmak Tırtıklayan Karides Ömer t, 00:17
Omurgasızlar Tanıtımı - Oksijen Basarak Gurami Kaç Gün Dayanır M0nty, 23:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Strafor Deneyimim dremreavsar, 21:43
Arka Fon Yapımı - 40x30x30 Bitkili Betta Tankım aupqua, 21:34
Akvaryum Tanıtımı - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 19:26
Akvaryum Tanıtımı - 90*45*45 Natural Style MehmetAkif, 19:21
Akvaryum Tanıtımı - İmbellis Paradise M0nty, 19:10
Akvaryum Tanıtımı - Corylerin Değişik Duruşları CoryCory, 17:05
Yeni Üye Forumu - 60x40x40h Lepistes Akvaryumu Kurmak İstiyorum. fishhyy, 16:17
Yeni Üye Forumu - Balıklarımı Hediye Ediyorum fishhyy, 14:28
Yeni Üye Forumu - Albino Kipili Etçil Yem Yer Mi? İnci Kefali, 13:46
Tropheus - Profesyonel olarak Lepistes Yetiştirmek Muhammed2323, 11:23
Canlı Doğuranlar - High Tech Paludaryum ArtaN, 10:30
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryumum Mehmett34, 09:22
Akvaryum Tanıtımı - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 08:28
Akvaryum Tanıtımı - Parvula Mini Tabanı Ne Zaman Kaplar AmatorBetaci, 00:55
Bitki Türleri ve Bakımı - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 00:28
Akvaryum Tanıtımı - İç Parazit İlacı Bulamıyorum GhostKoi, 22:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Glass Belly Lepistes Aguamentist, 22:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin serdar131977, 22:25
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Yeni Aldığım Kerevit Hidro Dinamik, 22:17
Omurgasızlar Tanıtımı - Walstad Bakımı Hakkında Sorularım Ibrahim_1, 20:23
Yeni Üye Forumu - Walstad Deniyorum Ibrahim_1, 20:08
Akvaryum Tanıtımı - Bitki Önerisi KaanE, 19:15
Bitki Türleri ve Bakımı - Balık Taşıma Gelişme M0nty, 16:40
Labirentliler - Harika Bir Yeşil Su Tarifi M0nty, 16:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 150*60*60 Bitkil Akvaryum Aydınlatma Aguamentist, 14:44
Aydınlatma - Hobiye Dönüş Tankım Ve Tavsiyeler OguzKaan22, 14:35
Yeni Üye Forumu - Japon Balığım Dali logosta, 13:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurduğum Melek Akvaryumu Hakkında Canahsha, 12:04
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumu? fishhyy, 09:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 14:55
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 14:55
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 14:34
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 14:34
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 14:10
- Eheim Professionel 4+ egedin 13:52
- Cins Kedi Balıkla Takas :) Caninenss 13:39
- Cins Kedi Takas Etmek İstiyorum Caninenss 13:39
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 13:01
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 12:31
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:31
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 12:30
- Grindal Set Ve Mikrofex 300 AtlasPoyraz 12:30
- 4mm Buhar Camı Tutucu AtlasPoyraz 12:30
- Çeşitli Malzemeler totanka 12:14
- Moss Ve Su Üstü Fava Fern totanka 12:14
- Beyaz Kurt Kültürü totanka 12:14
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 11:16
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 11:16
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 11:16
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 11:16
- Bitki Çeşitleri emreemin 11:12
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 11:12
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 11:12
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 11:12
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 11:12
- Beyaz Kurt Kültürü & Yetişkin Artemia Kültürü Amati340 10:59
- Su Piresi Kültürü+ Yeşil Su & Infusoria Kültürü Amati340 10:59
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 10:59
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 10:59
- Boyu İthal Akvaryum Seti Ve Malzemeler musatürk 09:23
- Bio Sünger Brdk64 09:18
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 08:16
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 08:16
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 08:08
- Proserpinaca Palustris,pogostemon Octopus,malzeme livadi 06:44
- Damızlık Panda Çöpçü Ers1905 06:11
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 03:09
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 01:08
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 01:08
- 60×40×40h Full Ultra Clear Akvaryum Searlas 00:48
- Eheim 2228, Sunsun Hw-302 Dış Filtreler nevzatc 00:42
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 00:06
- 4 Erkek Saulosi Emirk 23:57
- 44 Cm Mangrow Emirk 23:57
- Tailand İthal Halfmoon & Fil Kulak Ve Plakat Bett betta.ist 23:54
- Bloody&mavi Melek&sarı Ateş&siyah Gül&çikolata Kar betta.ist 23:54
- Sumplı Pipo Filtre Sıfır betta.ist 23:54
- Artemia & Microfex & Grindal Kurt betta.ist 23:54
- Hb White Lepistes omererbas 23:30
KULLANICILAR
- 36 Online Kullanıcı, 20 Üye
Online Kullanıcılar
umitlee,
ScarX,
Tuby,
Akax,
ArtaN,
kdrackgz,
Mithat Emre Pehl,
Morfin66,
Neothauma,
ngokkaya,
Smokie,
Vlademirol,
dilaracalim,
Rafayel,
Xethra,
Reanimasyon,
Hobicikral,
mitii,
baliknemo,
Furcifer,
KaanE,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.