ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
20 Saat 27 Dakika önce
Toplam Mesaj:
39 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
7 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Batuhan Y.
Doğum Tarihi:
16 Kasım 2001
İl:
Istanbul
Meslek:
Siber Güvenlik Uzmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
| - Betta
SON 10 MESAJI
300 Lt Akvaryum Kurulumu
Hocam, kurulumunuz çok güzel, maşallah[:nazar:]. Konudan alakasız bir şey sormak istiyorum; bu MDF mobilyalar bana çok sağlıklı gelmiyor açıkçası. Sisteminin altında nasıl tuttuğunu hep merak etmişimdir. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.[EDIT]BATU,2024-11-07 11:25:32[/EDIT]
Hocam, kurulumunuz çok güzel, maşallah[:nazar:]. Konudan alakasız bir şey sormak istiyorum; bu MDF mobilyalar bana çok sağlıklı gelmiyor açıkçası. Sisteminin altında nasıl tuttuğunu hep merak etmişimdir. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.[EDIT]BATU,2024-11-07 11:25:32[/EDIT]
250 Lt Akvaryum Sump İçin Kafa Motoru Seçimi
Merhaba, 250 litrelik bitkili bir akvaryum için 1200 L/h kapasiteli bir kafa motoru genellikle yeterli olacaktır. Kribensisler, doğal ortamlarında hafif akıntılardan hoşlanırlar, bu yüzden bu akıntı gücü onlar için uygun olabilir. Ancak, yavru balıklar için akıntının çok güçlü olmamasına dikkat etmek önemlidir. Akıntı çok güçlü olursa, yavrular zorlanabilir.
Ayrıca, bitkili akvaryumlarda akıntının çok güçlü olması bitkilerin köklenmesini ve büyümesini olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle, akıntıyı dağıtmak veya akvaryumun farklı bölgelerinde daha sakin alanlar oluşturmak gerekebilir olabilir.
Balıklarınızın mutluluğunu gözlemlemek için akvaryumunuzu kurduktan sonra balıkların davranışlarını izleyin. Eğer balıklar sürekli akıntıya karşı yüzmek zorunda kalıyorsa veya saklanma eğilimindeyse, akıntıyı biraz azaltmayı düşünebilirsiniz.
Merhaba, 250 litrelik bitkili bir akvaryum için 1200 L/h kapasiteli bir kafa motoru genellikle yeterli olacaktır. Kribensisler, doğal ortamlarında hafif akıntılardan hoşlanırlar, bu yüzden bu akıntı gücü onlar için uygun olabilir. Ancak, yavru balıklar için akıntının çok güçlü olmamasına dikkat etmek önemlidir. Akıntı çok güçlü olursa, yavrular zorlanabilir.
Ayrıca, bitkili akvaryumlarda akıntının çok güçlü olması bitkilerin köklenmesini ve büyümesini olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle, akıntıyı dağıtmak veya akvaryumun farklı bölgelerinde daha sakin alanlar oluşturmak gerekebilir olabilir.
Balıklarınızın mutluluğunu gözlemlemek için akvaryumunuzu kurduktan sonra balıkların davranışlarını izleyin. Eğer balıklar sürekli akıntıya karşı yüzmek zorunda kalıyorsa veya saklanma eğilimindeyse, akıntıyı biraz azaltmayı düşünebilirsiniz.
Bitki Önerisi
Düşük ışık ve düşük bakım gereksinimi isteyen bir tank için, Anubias barteri dışında [B]Java Fern, Cryptocoryne, Java Moss, Dwarf Sagittaria, Bucephalandra, ve Tilki Kuyruğu[/B] gibi bitkiler de oldukça uygun seçimler olacaktır.
Bu bitkiler, köklere tutturulabilir ve küçük tanklarda rahatça yetiştirilebilirler.
Her biri de bakımı kolay, dayanıklı ve estetik görünümleriyle akvaryumunuzu güzelleştirebilir.[EDIT]BATU,2024-11-05 13:34:46[/EDIT]
Düşük ışık ve düşük bakım gereksinimi isteyen bir tank için, Anubias barteri dışında [B]Java Fern, Cryptocoryne, Java Moss, Dwarf Sagittaria, Bucephalandra, ve Tilki Kuyruğu[/B] gibi bitkiler de oldukça uygun seçimler olacaktır.
Bu bitkiler, köklere tutturulabilir ve küçük tanklarda rahatça yetiştirilebilirler.
Her biri de bakımı kolay, dayanıklı ve estetik görünümleriyle akvaryumunuzu güzelleştirebilir.[EDIT]BATU,2024-11-05 13:34:46[/EDIT]
Seyyar Sump Tavsiyesi
Erdem Bey merhaba,
Dilerseniz camdan yaparak akvaryumun içine kendiniz yerleştirebilirsiniz veya alanınız müsaitse akvaryumun altına bir sump yaparak borularla dış filtrasyon gibi dışarıdan sumplu bir sistem kullanabilirsiniz. Eğer illa ki yaptırıp kullanayım diyorsanız, KLES Petstore'dan Kadir Bey ile iletişime geçebilirsiniz. Kendisi, vereceğiniz ölçülerde pleksiden seyyar bir sump yapabilir. Detayları onunla konuşmanız daha faydalı olacaktır.
Saygılarımla, mutlu ve sağlıklı hobiler dilerim.
Erdem Bey merhaba,
Dilerseniz camdan yaparak akvaryumun içine kendiniz yerleştirebilirsiniz veya alanınız müsaitse akvaryumun altına bir sump yaparak borularla dış filtrasyon gibi dışarıdan sumplu bir sistem kullanabilirsiniz. Eğer illa ki yaptırıp kullanayım diyorsanız, KLES Petstore'dan Kadir Bey ile iletişime geçebilirsiniz. Kendisi, vereceğiniz ölçülerde pleksiden seyyar bir sump yapabilir. Detayları onunla konuşmanız daha faydalı olacaktır.
Saygılarımla, mutlu ve sağlıklı hobiler dilerim.
Beta, Salyangoz Ve Karides
Öncelikle selam, iyi hobiler dilerim.
Kurulum fikriniz gerçekten çok güzel duruyor. Umarım aklınızdaki kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Adi salyangoz, kolay kolay bitkilerden çıkmamaktadır. Yine de önlem almak istiyorsanız, ilaçlı suda bekleterek bu sorunun önüne geçebilirsiniz. Ancak ihtiyacınız olacak ürünler biraz pahalı; bu yüzden bitkileri akvared gibi güvenilir yerlerden temin etmeniz daha sağlıklı olur.
Diğer sorularınıza gelecek olursak, salyangoz ve karidesler ile bettaların yaşaması tamamen biraz da balığın karakteriyle alakalı bir durum ve bulunduğu alanla ilgilidir. Ancak benim bu zamana kadar gözlemlediğim kadarıyla betta, elma salyangozun antenlerine zarar verebiliyor. Dostumuzun agresif olma ihtimaline karşı katil salyangoz daha doğru bir seçim olabilir. Akvaryum hacmi yeterli olursa karides eklenebilir; fakat bu bir risk teşkil etmektedir, ne olursa olsun bettalar için onlar av kategorisine gireceklerdir.
Sağlıklı ve mutlu hobiler dilerim.
Öncelikle selam, iyi hobiler dilerim.
Kurulum fikriniz gerçekten çok güzel duruyor. Umarım aklınızdaki kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Adi salyangoz, kolay kolay bitkilerden çıkmamaktadır. Yine de önlem almak istiyorsanız, ilaçlı suda bekleterek bu sorunun önüne geçebilirsiniz. Ancak ihtiyacınız olacak ürünler biraz pahalı; bu yüzden bitkileri akvared gibi güvenilir yerlerden temin etmeniz daha sağlıklı olur.
Diğer sorularınıza gelecek olursak, salyangoz ve karidesler ile bettaların yaşaması tamamen biraz da balığın karakteriyle alakalı bir durum ve bulunduğu alanla ilgilidir. Ancak benim bu zamana kadar gözlemlediğim kadarıyla betta, elma salyangozun antenlerine zarar verebiliyor. Dostumuzun agresif olma ihtimaline karşı katil salyangoz daha doğru bir seçim olabilir. Akvaryum hacmi yeterli olursa karides eklenebilir; fakat bu bir risk teşkil etmektedir, ne olursa olsun bettalar için onlar av kategorisine gireceklerdir.
Sağlıklı ve mutlu hobiler dilerim.
Channa Soğutma Sistemi
[QUOTE=neomeo]
Merhaba,
Fanların suya bakan, balıkların zıplarsa çarpacağı tarafına plastik sineklik yapıştırır / vidalarsanız yaralanma riskini neredeyse sıfırlamış olursunuz. Fanların üflemesine de etkisi çok olmaz.
Sadece arada bir fırça ile birikecek olan tozları süpürmeniz gerekir o kadar.[/QUOTE]
Hocam, selam! Sineklik yapıştırmak gibi bir yöntem aklıma hiç gelmemişti. Öneriniz için teşekkür ederim, değerlendireceğim. Umarım bu alternatif yöntem benim için çözüm olur.
[QUOTE=neomeo]
Merhaba,
Fanların suya bakan, balıkların zıplarsa çarpacağı tarafına plastik sineklik yapıştırır / vidalarsanız yaralanma riskini neredeyse sıfırlamış olursunuz. Fanların üflemesine de etkisi çok olmaz.
Sadece arada bir fırça ile birikecek olan tozları süpürmeniz gerekir o kadar.[/QUOTE]
Hocam, selam! Sineklik yapıştırmak gibi bir yöntem aklıma hiç gelmemişti. Öneriniz için teşekkür ederim, değerlendireceğim. Umarım bu alternatif yöntem benim için çözüm olur.
Channa Soğutma Sistemi
Merhaba sevgili akvaristler,[:)]
Channa tankım için bir soğutma sistemi yapmak istiyorum, ancak kafamda bazı sorularla karşılaşıyorum. Öncelikle, fan ile yapılan soğutma yöntemini düşündüm; fakat akvaryumun buhar camlı olduğu için (balıkların atlamaması adına) bu fan sistemini nasıl yerleştireceğimi bilemedim.
Arka taraftan buhar camını biraz öne alıp, fanları o kalan boşluğu uzunlamasına kapatacak şekilde yerleştirmeyi düşündüm. Ancak balıklar zıpladığı için fanlara çarpma riski var; bu durumun onlara zarar verip vermeyeceğini bilmiyorum [:?]. Bu konuda cesaret edemedim.
Channa besleyen akvaristlerden ricam, nasıl bir soğutma sistemi yapmam gerektiği konusunda değerli fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Herkese sağlıklı ve mutlu hobiler dilerim. [:nazar:]
Merhaba sevgili akvaristler,[:)]
Channa tankım için bir soğutma sistemi yapmak istiyorum, ancak kafamda bazı sorularla karşılaşıyorum. Öncelikle, fan ile yapılan soğutma yöntemini düşündüm; fakat akvaryumun buhar camlı olduğu için (balıkların atlamaması adına) bu fan sistemini nasıl yerleştireceğimi bilemedim.
Arka taraftan buhar camını biraz öne alıp, fanları o kalan boşluğu uzunlamasına kapatacak şekilde yerleştirmeyi düşündüm. Ancak balıklar zıpladığı için fanlara çarpma riski var; bu durumun onlara zarar verip vermeyeceğini bilmiyorum [:?]. Bu konuda cesaret edemedim.
Channa besleyen akvaristlerden ricam, nasıl bir soğutma sistemi yapmam gerektiği konusunda değerli fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Herkese sağlıklı ve mutlu hobiler dilerim. [:nazar:]
F0 Betta Mandor (tr’de İlk) - Biyotopa Doğru
Sağlıklı ve mutlu hobiler dilerim. Gerçekten okurken çok keyif aldım. Süreç boyunca yaşadıklarınızı okudum, yaşayacaklarınızı da okumak için sabırsızlanıyorum. Takipteyim.
Sağlıklı ve mutlu hobiler dilerim. Gerçekten okurken çok keyif aldım. Süreç boyunca yaşadıklarınızı okudum, yaşayacaklarınızı da okumak için sabırsızlanıyorum. Takipteyim.
Betta Akvaryumu Tavsiyeler
[QUOTE=MCY4]
Aynen konu güncel değildir çünkü tankı değiştirdim.
Güncel durum bu şekildedir.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237041/090620242155081.jpg[/IMG]
Teşekkür ederim.[/QUOTE]
Hocam armatür nereden aldınız tasarımı gayet şık duruyor birde kök baya güzel duruyor yakın zaman içerisinde aldıysanız önere bileceğiniz bir yer varsa bilmek isterim.
[QUOTE=MCY4]
Aynen konu güncel değildir çünkü tankı değiştirdim.
Güncel durum bu şekildedir.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237041/090620242155081.jpg[/IMG]
Teşekkür ederim.[/QUOTE]
Hocam armatür nereden aldınız tasarımı gayet şık duruyor birde kök baya güzel duruyor yakın zaman içerisinde aldıysanız önere bileceğiniz bir yer varsa bilmek isterim.
Raf Önerisi
[QUOTE=Ehtiyar]Dikmeler sorun olmaz, her türlü taşırda raflar bel verirse derdiniz. Ağaç olanı tercih edin o zaman. Kısa ızgara şeklinde yapılmış. Bir santim üstü kalınlık varsa taşıyacaktır. [/QUOTE]
Sanırım 1 numarada bulunan bağlantıyı söylüyosunuz. 1 cm üstü kalınlığı neresi için söylediniz anlayamadım daha net söyleye bilirseniz, satıcıya sorarak öğrenebilirim.[EDIT]BATU,2024-07-02 16:04:26[/EDIT]
[QUOTE=Ehtiyar]Dikmeler sorun olmaz, her türlü taşırda raflar bel verirse derdiniz. Ağaç olanı tercih edin o zaman. Kısa ızgara şeklinde yapılmış. Bir santim üstü kalınlık varsa taşıyacaktır. [/QUOTE]
Sanırım 1 numarada bulunan bağlantıyı söylüyosunuz. 1 cm üstü kalınlığı neresi için söylediniz anlayamadım daha net söyleye bilirseniz, satıcıya sorarak öğrenebilirim.[EDIT]BATU,2024-07-02 16:04:26[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Japon Balığı Solungaç Arkası Yumru ahmetfiratozkaya, 13:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Yemleme Makina Arızası Seven55, 13:00
Malzemeler ve Yemler Forumu - Alt Sump Problemleri Ve Temizleme Güçlüğü Hk.bilgi ahmetfiratozkaya, 12:56
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Petshopçunun Dedikleri Doğru Mu? furkan0626, 12:40
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Merhaba 200 Litre Balon Balığı Akvaryumum Tortuga4, 12:33
Akvaryum Tanıtımı - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 12:32
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Akvaryum Lamba Askısı Ozii35, 11:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - İç Filtre Dış Filtre SÜMER_38, 11:08
Filtreleme Seçenekleri - Dış Filtremin Debisi Fazla Mı? nejalt, 10:33
Filtreleme Seçenekleri - Bitki Gelişim Sorunu Akvarist Taha, 10:22
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Bitkileri Akvarist Taha, 10:19
Bitki Akvaryumları Genel - Beta Akvaryumum Akvarist Taha, 10:15
Akvaryum Tanıtımı - Ic Filtre Akvarist Taha, 10:14
Yeni Üye Forumu - Şelale Filte 65 Litre Akvaryum ogurcay, 10:14
Filtreleme Seçenekleri - 90x45x45 Akvaryumda Kaç Watt Power Led Gereklidir? osmandbnl, 10:00
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Lepisteslerim Öldü Akvaryumum Recepppdd, 09:40
Yeni Üye Forumu - Goldfish İsmail_194606946, 08:31
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurduğum Akvaryum Merak Ettiklerim malazgirt18, 08:31
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryuma Işık ogurcay, 08:27
Aydınlatma - Salyangoz ogurcay, 08:21
Yeni Üye Forumu - 80 Litre Akvaryuma Işık Taha Yanık, 07:40
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 🧿 Huzur ffatihh, 07:07
Akvaryum Tanıtımı - Pipo Filtre Boyu Önemli Mi ? Debisi ? hokia386, 05:35
Filtreleme Seçenekleri - Lepistes Cinsiyet Belirleme SİGMA BALIK😎, 03:39
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryum Dekorunda Yapıştırıcı Kullanılır Mı? Hoppala, 02:54
Labirentliler - 64 Lt Akvaryum Filtreleme Seçenekleri. Aqualife362, 02:16
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kasımda Aşk Başkadır Mehmet Özdoğan, 00:35
Akvaryum Tanıtımı - Transgenetik Tetra Balığımın Karnı Şişip Patladı caglarduran, 23:50
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Tankda Led Kullanımı Emsica, 23:23
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum Tuzu Karideslere Zarar Verirmi Yas400, 22:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betaya Beyaz Benek Bulaşıyor Berkay45, 22:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Tank Kurulumu Isıtıcı Ve Bakteri Acemi_hobici, 22:27
Yeni Üye Forumu - Dıy Akvaryum Test Kitleri🤡 GuccugPirens, 22:07
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Beyaz Benekmi Can özkul, 20:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Beyaz Benekler Mi? Recepppdd, 20:31
Hastalıklar ve İlaçlar - Moli Balıklarının Cinsiyeti Ne Acaba SİGMA BALIK😎, 20:14
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Erkek Lepisteslerim Hamileleri Kovaliyor. SİGMA BALIK😎, 20:05
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İçin Aydınlatma. CevdetSERBEST, 20:00
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryumumun Camı Oynuyor Montesque, 18:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 180 Lt Akvaryumda Ne Bakılır? SİGMA BALIK😎, 18:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Melek Balığı Cinsiyeti HuseyinColak57, 18:06
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Neolamprologus Pulcher (daffodil) Yeniden... Cichlid_Universe, 17:22
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - Tavşan Salyangoz Üremesi Hakkında Sogan, 17:21
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Altum Hasan öncü, 17:05
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Japon Balığı Pul Beyazlaması ftft, 16:54
Yeni Üye Forumu - Altum turgaymutlu, 16:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yüksek Kh (20+) ~0 Cl Sorun Mudur? ArifhbsAquatics, 14:43
Akvaryum Bilimi - Bunu Betam İçin Kullanabilir Miyim neomeo, 14:18
Labirentliler - Nitrit Seviyesi Yüksek Gülce Özerkan, 13:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Yunus Balıklarım Işıktan Korkuyor bendeniztayfun, 13:09
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Karides, Vatoz, Salyangoz Yemi LewShrimps 13:16
- Sobo Sf-550f Akvaryum Askı Dış Filtre LewShrimps 13:16
- Yavru Malavi Ciklet Ve Moscow Dark Blue aycaketenci 13:00
- Corydoras Pygmaeus (pigme Cory) Arıyorum aycaketenci 13:00
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 12:59
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:59
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 12:59
- Eheım Classic 250-05 Bora Bey 12:48
- Aquael Isıtıcı 100 Watt Bora Bey 12:48
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 12:44
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 12:44
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 12:44
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 12:44
- Killifish Gardneri Yeni Yavrular onuribrahim 12:07
- Mavi Karidesler 2 Cm Yumurta Tutmuş Durumda onuribrahim 12:07
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 11:59
- 80*45*45 High Tech Akvaryum wiayno 11:55
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 11:44
- Yem Tablet BUCALILAR 11:39
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 11:39
- Apistogramma Hongsloi Çift sirhill 11:19
- Canlı Yemler ( Yeni Auloforus - Microfex ) Rafayel 11:12
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 11:02
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 11:02
- Afrika Cichlidleri devito 10:57
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 10:57
- Led Driver 36-48w ilh4n 10:07
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 10:07
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 10:07
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:00
- Hobiyi Bırakıyorum. piranhabull 09:11
- Kurulu Köşegen Akvaryum kadir34 09:10
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 09:04
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:04
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 09:04
- Corydoras Sterbai nikon_ 09:04
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 08:40
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 08:40
- Golden Head Angel Tekin35 03:43
- 75 Adet Sera Bakto Tabs Kutu Yeni Açıldı Skt:2025 ZET 01:17
- Super Red Pleco Damızlık Altı Çiftler Ve Yavrular Tuby 01:15
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 00:51
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 00:44
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 00:44
- Yavru Veren Genç Damızlık Apistogramma Trifasciata rhn35 23:51
- Yavru Veren Genç Apistogramma Macmasteri Çift rhn35 23:51
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri Aporetti 23:37
- Pingu Guppy --- Hediyeli :) G_can 23:29
- Siyah Gül Karides G_can 23:29
- Çeşitli Bitkiler buraktanatar 22:49
KULLANICILAR
- 116 Online Kullanıcı, 65 Üye
Online Kullanıcılar
Erdal Hoca,
Fırat murat,
zekigonlum,
Laetacara,
Serdariekrem,
1Balikci,
CevdetSERBEST,
aykome,
MiSoSiKiaN,
ahmetfiratozkaya,
ogurcay,
buraktanatar,
KaanE,
scrap,
cafedogan,
sefa_nco,
jador,
E.BURUK,
sempathyc,
dekul,
harunefe,
BoranPara,
katmeroglu,
Öğretmen Ali,
Narval,
darkaura,
Justbe,
omer09,
Serkanilhan,
SİGMA BALIK😎,
🇹🇷Mufasa,
aycaketenci,
MCY4,
Nyassa10,
Guram,
ackapiyiaraskarg,
omerkykn,
Denizliler,
Ozii35,
Abdullah929,
bettacii,
knn38,
10ureser,
Xazryio,
Akax,
BenN7434,
Meryemmm,
MehmetSerkan,
dimbeleth,
Kartal_003,
kolombo_449,
hokia386,
ugur.uzun,
bytrmrt,
erdo_bg,
Seven55,
TheOscar,
emrepekgz,
ilturk,
Akçaaa,
Can özkul,
ThanatoZek,
Furkann,
Tuby,
ibrakadabra,
Brdk64,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.