ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Slnbrcksk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
24
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
28 Aralık 2016 09:45
Toplam Mesaj:
105 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Selen Burcu Akşak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Slnbrcksk
SON 10 MESAJI
Kabız Betta
Arkadaşlar Bettam kabız oldu.İlaç kullanmak istemiyorum ne verebilirim balığıma ? Ispanak yemiyor maalesef. Birde balığım normal yem yemeye hala devam ediyor ancak karnı çok şiş sebebini çözemedim
Arkadaşlar Bettam kabız oldu.İlaç kullanmak istemiyorum ne verebilirim balığıma ? Ispanak yemiyor maalesef. Birde balığım normal yem yemeye hala devam ediyor ancak karnı çok şiş sebebini çözemedim
Japon Balıklarım Dan Biri Öldü :'(
[QUOTE=AbdullahElbsaty] haklısınız fakat arkadaşın şuan akvaryumu ellememesi daha hayırlı dip çekimine filitre çalışıyorsa ihtiyaç yoktur fakat filitre çalışmıyorsa doğru düzgün suyun değerleri bozulmaması açısından dip çekimi yapabilir fakat şuanlık ihtiyaç yok bana göre[/QUOTE]
Yok bencede şu anda dokunmaması daha iyi olur ben genel olarak söyledim. Düzenli olarak dip çekimi yapılması gerekiyor diye.
[QUOTE=AbdullahElbsaty] haklısınız fakat arkadaşın şuan akvaryumu ellememesi daha hayırlı dip çekimine filitre çalışıyorsa ihtiyaç yoktur fakat filitre çalışmıyorsa doğru düzgün suyun değerleri bozulmaması açısından dip çekimi yapabilir fakat şuanlık ihtiyaç yok bana göre[/QUOTE]
Yok bencede şu anda dokunmaması daha iyi olur ben genel olarak söyledim. Düzenli olarak dip çekimi yapılması gerekiyor diye.
[QUOTE=AbdullahElbsaty]
Balığa bugun yem atmassanız iyi olur saten benden tecrübeli akvarist abilerim ablalarım detaylıca yazmış size herşeyi benim daha birşey yazmama gerek yok
Çesme suyunun bir gün beklemesi yeterli fakat beklemek istemiyorsan su düzenliyici ilaç veyahut hava motorunu 2-3 saat açık tutarsan klor uçar sakın çeşme suyunu bekletmeden akvaryuma dökme balığın dediğin gibi kabız olmuş şimdilik balık alma tankı bir otutturalım balığın iyileşsin yemde alın yeter mikofish şart değil filitreyide şimdilik çalıştırmayınız balık kendini toplayana kadar. yem çok önemlidir eğer yemesse 1-2 gün oruç tutturun aç bırakın balığı eminim yer sonra [^_^] benimki elimi soktuğum zaman akvaryuma hemen ısırmaya geliyor elimi çok obur oluyorlar ailenizede söyleyebilirsiniz yem atmamaya özen gösterilmesi lazım aynı durum başıma geldi evdeki biri geliyor 5-6 yem atıyor balık geldiğimde karnı şişmiş olarak buluyorum japonun midesi olmadığı için doyma hisside yok Az yem balığı öldürmez Fazla yem öldürür. googlede arama olmuyorsa site içinde arama tarama yapın
Umarım sağlıklı ve sıhhatli şekilde keyif alarak büyütürsün balığını Keyifli hobiler.. [:)]
Yazdıklarımda hata varsa düzeltiniz[/QUOTE][QUOTE=Newsehirli]Haklısınız teşekkür ederim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/191141/171120161707011.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/191141/171120161724201.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/191141/181120161244391.jpg[/IMG]
Her kafadan farklı ses çıktı ben hangisine inanacağımı şaşırdım
#Balık kabız olmuş bu yüzden olabilir.
#Suyun değerlerinden olabilir.
#Yemler bayat olabilir.
#Filtre gereğinden çok çalışıyor olabilir.
Hepinizden Allah razı olsun. Dediğiniz sermayem, mikofish ve filtre tavsiyesini uygulayacağım yanına bir bebek yüzlü almayı düşünüyorum inşallah balığım yaşar.(Rüyamda diğer balığı da gördüm [:'(] )
Eğer tam tespit etmek isteyen olursa yukarıda belirtilen resimlere bakabilirsin.
Başka bir sıkıntı çıkmazsa son 3 sorum
& Balık bu yemi yemedi ya alacağım diğerinde yemezse?
& Akvaryuma çeşme suyu doldurdum şuan çok berrak kaç saat beklemesi ideal?
& filtre çalışsın mı? [/QUOTE]
Balığın fotoğrafını çekerken flaş kullanmayın gözlerine zarar verir. 2 gün bekletiyorum ben suyu ağzı açık bir şekilde. Balık yemi hemen yemeyebilir, ben bir kaç gün aç bıraktıktan sonra brokoli veriyorum bettama yiyor. Biraz acıkmaktan bir şey olmaz. Fotoğraflarda bile çok belli akvaryum suyu oldukça bulanık, suyun dibindeki kum salınım yapıyor mu acaba ? Balığı alıştırarak akvaryuma koyun, şimdilik bir ilaç kullanmayın, dip çekimi yapın düzenli olarak.Hayvanı rahat bırakın çok paniklemeyin. Balık az yemden ölmez ama çok yemden ölür. Bu forumda okumuştum birisi Japon balığını tatile gittiği için 30 gün aç bırakmış ama hala yaşıyormuş. Aç kaldığı konusundaki endişeniz yersiz yani :) (Tabii ben böyle dedim diye balığı 30 gün aç bırakmayın) [:)][:)]
[QUOTE=AbdullahElbsaty]
Balığa bugun yem atmassanız iyi olur saten benden tecrübeli akvarist abilerim ablalarım detaylıca yazmış size herşeyi benim daha birşey yazmama gerek yok
Çesme suyunun bir gün beklemesi yeterli fakat beklemek istemiyorsan su düzenliyici ilaç veyahut hava motorunu 2-3 saat açık tutarsan klor uçar sakın çeşme suyunu bekletmeden akvaryuma dökme balığın dediğin gibi kabız olmuş şimdilik balık alma tankı bir otutturalım balığın iyileşsin yemde alın yeter mikofish şart değil filitreyide şimdilik çalıştırmayınız balık kendini toplayana kadar. yem çok önemlidir eğer yemesse 1-2 gün oruç tutturun aç bırakın balığı eminim yer sonra [^_^] benimki elimi soktuğum zaman akvaryuma hemen ısırmaya geliyor elimi çok obur oluyorlar ailenizede söyleyebilirsiniz yem atmamaya özen gösterilmesi lazım aynı durum başıma geldi evdeki biri geliyor 5-6 yem atıyor balık geldiğimde karnı şişmiş olarak buluyorum japonun midesi olmadığı için doyma hisside yok Az yem balığı öldürmez Fazla yem öldürür. googlede arama olmuyorsa site içinde arama tarama yapın
Umarım sağlıklı ve sıhhatli şekilde keyif alarak büyütürsün balığını Keyifli hobiler.. [:)]
Yazdıklarımda hata varsa düzeltiniz[/QUOTE][QUOTE=Newsehirli]Haklısınız teşekkür ederim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/191141/171120161707011.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/191141/171120161724201.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/191141/181120161244391.jpg[/IMG]
Her kafadan farklı ses çıktı ben hangisine inanacağımı şaşırdım
#Balık kabız olmuş bu yüzden olabilir.
#Suyun değerlerinden olabilir.
#Yemler bayat olabilir.
#Filtre gereğinden çok çalışıyor olabilir.
Hepinizden Allah razı olsun. Dediğiniz sermayem, mikofish ve filtre tavsiyesini uygulayacağım yanına bir bebek yüzlü almayı düşünüyorum inşallah balığım yaşar.(Rüyamda diğer balığı da gördüm [:'(] )
Eğer tam tespit etmek isteyen olursa yukarıda belirtilen resimlere bakabilirsin.
Başka bir sıkıntı çıkmazsa son 3 sorum
& Balık bu yemi yemedi ya alacağım diğerinde yemezse?
& Akvaryuma çeşme suyu doldurdum şuan çok berrak kaç saat beklemesi ideal?
& filtre çalışsın mı? [/QUOTE]
Balığın fotoğrafını çekerken flaş kullanmayın gözlerine zarar verir. 2 gün bekletiyorum ben suyu ağzı açık bir şekilde. Balık yemi hemen yemeyebilir, ben bir kaç gün aç bıraktıktan sonra brokoli veriyorum bettama yiyor. Biraz acıkmaktan bir şey olmaz. Fotoğraflarda bile çok belli akvaryum suyu oldukça bulanık, suyun dibindeki kum salınım yapıyor mu acaba ? Balığı alıştırarak akvaryuma koyun, şimdilik bir ilaç kullanmayın, dip çekimi yapın düzenli olarak.Hayvanı rahat bırakın çok paniklemeyin. Balık az yemden ölmez ama çok yemden ölür. Bu forumda okumuştum birisi Japon balığını tatile gittiği için 30 gün aç bırakmış ama hala yaşıyormuş. Aç kaldığı konusundaki endişeniz yersiz yani :) (Tabii ben böyle dedim diye balığı 30 gün aç bırakmayın) [:)][:)]
[QUOTE=Newsehirli]Akvaryumun pis olduğunu düşünüyordum bu yüzden yaptım balık gerçekten hiç bişi yemiyor.
Sarımsağın suyuna falan koydum yemi ama olmuyo kendi yemi de muhtemelen bayat,
Dediğiniz serayı alacağım yarın inş.
Miko fish de şart mı çok masraf oluyor.
Akvaryum hobisinde yeniyim
inşallah gelişmeleri paylaşacağım
Detaylı bilgi vermediğim için çok özür dilerim
Emmy : fotoğraftaki akvaryum suyu dinleniyor kovacak balık ölüm kalım mücadelesi veriyor. Sabaha çıkarsa eğer yem veya o dediklerinizi atarım. Sular tabiki dinlenmiş (balığı koyduğum)
Abdullah Bey : Öncelikle yardım için çok teşekkür ederim. Bim'e bu gün gittim fakat göremedim bezelye (bir balık için bir kavanoz bezelye alıcam) Google nimetini kullanmayı biliyorum ama istediğim sonuç çıkmıyor saçma şeyler söyleyip dalga geçiyorlar. Buradan sizin gibi tecrübe sahibi kişilerin fikrini almak istiyorum.
Resim isterseniz atabilirim.
Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Hayırlı akşamlar. [/QUOTE]
Siz çok paniklemişsiniz 2 gün aç kalmaya balık ölmez hatta haftanın bir günü aç bırakmak gerekiyor balıkları. Benim bettamında üst üste 2 gün yem yemediği olmuşştu, bütün sorun su değerlerinden kaynaklanıyor. Ben balığımı almadan önce çok araştırma yaptım siz yaptınız mı bilmiyorum ama her türün kendine özgü özellikleri var. Balık yan yatıyorsa muhtemelen filtre çok yoruyordur. Benim bettamda bir ara öyle yüzüyordu artık filtreyi sadece gündüz çalıştırıyorum ve düzeldi. Buradaki insanlar bütün detayları bilmediği için size tam olarak yardımcı olamazlar.
Filtreyi saatli çalıştırın.
Balığı bir kaç gün aç bırakın.
Düzenli su değişimi yapın.
Akvaryuma, dışardan koyacağınız her şey dezenfekte edilmiş olmalı, gördüğüm kadarıyla plastik bitkide var akvaryumda. O plastiklerde suyu zehirleyebilir bazen.
Kovanın içine sakın bir daha koymayın bir tanıdığım kovaya aldığı için balık zehirlendi ve öldü.
Akvaryumcularda satılan ucuz uyduruk yemleri almayın eğer çok masraf oluyor dersenizde bu hobiye başlamasaydınız derim ben. O uyduruk yemler çoğu zaman bayat oluyor kaliteli ve orjinal yemler kullanın.
Çok mecbur kalmadıkça akvaryumda ilaç kullanmayın, kimyasalların etkileri yıllar geçse bile gitmiyor. İş su değerlerinde biter çokta üstüne düşmeyin bir şeyi ne kadar sakınırsanız o kadar çok şey gelir başına. Siz balığı aldığınızda da hasta olma ihtimali var ayrıca bazı balıklar ortama uyum sağlayamıyorlar mesela bettayla birlikte aldığım vatozum ölmüştü benim. Sakin olun paniklemeyin balığı kendi haline bırakın.
[QUOTE=Newsehirli]Akvaryumun pis olduğunu düşünüyordum bu yüzden yaptım balık gerçekten hiç bişi yemiyor.
Sarımsağın suyuna falan koydum yemi ama olmuyo kendi yemi de muhtemelen bayat,
Dediğiniz serayı alacağım yarın inş.
Miko fish de şart mı çok masraf oluyor.
Akvaryum hobisinde yeniyim
inşallah gelişmeleri paylaşacağım
Detaylı bilgi vermediğim için çok özür dilerim
Emmy : fotoğraftaki akvaryum suyu dinleniyor kovacak balık ölüm kalım mücadelesi veriyor. Sabaha çıkarsa eğer yem veya o dediklerinizi atarım. Sular tabiki dinlenmiş (balığı koyduğum)
Abdullah Bey : Öncelikle yardım için çok teşekkür ederim. Bim'e bu gün gittim fakat göremedim bezelye (bir balık için bir kavanoz bezelye alıcam) Google nimetini kullanmayı biliyorum ama istediğim sonuç çıkmıyor saçma şeyler söyleyip dalga geçiyorlar. Buradan sizin gibi tecrübe sahibi kişilerin fikrini almak istiyorum.
Resim isterseniz atabilirim.
Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Hayırlı akşamlar. [/QUOTE]
Siz çok paniklemişsiniz 2 gün aç kalmaya balık ölmez hatta haftanın bir günü aç bırakmak gerekiyor balıkları. Benim bettamında üst üste 2 gün yem yemediği olmuşştu, bütün sorun su değerlerinden kaynaklanıyor. Ben balığımı almadan önce çok araştırma yaptım siz yaptınız mı bilmiyorum ama her türün kendine özgü özellikleri var. Balık yan yatıyorsa muhtemelen filtre çok yoruyordur. Benim bettamda bir ara öyle yüzüyordu artık filtreyi sadece gündüz çalıştırıyorum ve düzeldi. Buradaki insanlar bütün detayları bilmediği için size tam olarak yardımcı olamazlar.
Filtreyi saatli çalıştırın.
Balığı bir kaç gün aç bırakın.
Düzenli su değişimi yapın.
Akvaryuma, dışardan koyacağınız her şey dezenfekte edilmiş olmalı, gördüğüm kadarıyla plastik bitkide var akvaryumda. O plastiklerde suyu zehirleyebilir bazen.
Kovanın içine sakın bir daha koymayın bir tanıdığım kovaya aldığı için balık zehirlendi ve öldü.
Akvaryumcularda satılan ucuz uyduruk yemleri almayın eğer çok masraf oluyor dersenizde bu hobiye başlamasaydınız derim ben. O uyduruk yemler çoğu zaman bayat oluyor kaliteli ve orjinal yemler kullanın.
Çok mecbur kalmadıkça akvaryumda ilaç kullanmayın, kimyasalların etkileri yıllar geçse bile gitmiyor. İş su değerlerinde biter çokta üstüne düşmeyin bir şeyi ne kadar sakınırsanız o kadar çok şey gelir başına. Siz balığı aldığınızda da hasta olma ihtimali var ayrıca bazı balıklar ortama uyum sağlayamıyorlar mesela bettayla birlikte aldığım vatozum ölmüştü benim. Sakin olun paniklemeyin balığı kendi haline bırakın.
Ahtapot Akvaryumda Beslenirmi?
[QUOTE=LGBT]Yorumlar için teşekkürler ama ben büyük birsey istemiyorum zaten en fazla 100 150 max 200lt böyle küçük tür büyümeyen cins ahtopotlardan istiyorum çok tatlı oluyorlar minik birseyler bide hiç büyümesin tek beslicem zaten [:)]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/176320/121120161018311.jpg[/IMG] böyle bir ahtopot istiyorum çok güzel değilmi sizcede renkleri bile insanı cezbediyor [:3][/QUOTE]
Ben bu canlıyı dünyanın en zehirli 10 canlısı başlığı altında bir videoda izledim. Bu ahtapotu bulmanızın imkanı yok zaten aynı zamandada zehirli bence siz ahtapot işini bırakın Betta besleyin :)
[QUOTE=LGBT]Yorumlar için teşekkürler ama ben büyük birsey istemiyorum zaten en fazla 100 150 max 200lt böyle küçük tür büyümeyen cins ahtopotlardan istiyorum çok tatlı oluyorlar minik birseyler bide hiç büyümesin tek beslicem zaten [:)]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/176320/121120161018311.jpg[/IMG] böyle bir ahtopot istiyorum çok güzel değilmi sizcede renkleri bile insanı cezbediyor [:3][/QUOTE]
Ben bu canlıyı dünyanın en zehirli 10 canlısı başlığı altında bir videoda izledim. Bu ahtapotu bulmanızın imkanı yok zaten aynı zamandada zehirli bence siz ahtapot işini bırakın Betta besleyin :)
Betta Balığı
[QUOTE=ELPRESACANARİO]Normal betta yemlerini verdiğinizde yiyor mu? Brokoli vermenize gerek yok. Kendi yemleri dışında haftada 1-2 defa dondurulmuş veya canlı yemlerden verebilirsiniz. Sevmiyorsa da zorlamaya gerek yok [:)].
[/QUOTE]
Bitkisel yemleme amaçlı veriyorum severekte yiyor bence faydası olur ama zararı olmaz. :) Canlı yem işini bir türlü ayarlayamadım gidip akvaryumcuya sordum pakette kan kurdu verdi balığım onu yedi ama pakette ürün vermek istemiyorum. Canlı yem nereden temin edebilirim. Sülünez diye bir şey var ondan kesip kesip versem olur mu acaba ? İlgilendiğiniz için teşekkürler bu arada.
[QUOTE=ELPRESACANARİO]Normal betta yemlerini verdiğinizde yiyor mu? Brokoli vermenize gerek yok. Kendi yemleri dışında haftada 1-2 defa dondurulmuş veya canlı yemlerden verebilirsiniz. Sevmiyorsa da zorlamaya gerek yok [:)].
[/QUOTE]
Bitkisel yemleme amaçlı veriyorum severekte yiyor bence faydası olur ama zararı olmaz. :) Canlı yem işini bir türlü ayarlayamadım gidip akvaryumcuya sordum pakette kan kurdu verdi balığım onu yedi ama pakette ürün vermek istemiyorum. Canlı yem nereden temin edebilirim. Sülünez diye bir şey var ondan kesip kesip versem olur mu acaba ? İlgilendiğiniz için teşekkürler bu arada.
Betta Balığı
[QUOTE=WLFcATA]normal yeme sarmısaklı emdirince daha istekli yiyorlar bu benim gözlemim [/QUOTE]
Benimki sade yemi daha çok seviyor ama sarımsaklı yemide veriyorum haftada bir parazit riskine karşi.
[QUOTE=WLFcATA]normal yeme sarmısaklı emdirince daha istekli yiyorlar bu benim gözlemim [/QUOTE]
Benimki sade yemi daha çok seviyor ama sarımsaklı yemide veriyorum haftada bir parazit riskine karşi.
Betta Balığı
Betta balığıma canlı kurt falan veriyorum yemiyor. Brokoli yiyor ama kurt yemiyor çözemedim bir türlü, pakette satılan kan kurdunuda bayılarak yemedi. Bu konuda fikri olan var mı ? Siz neler veriyorsunuz bettanıza?
Betta balığıma canlı kurt falan veriyorum yemiyor. Brokoli yiyor ama kurt yemiyor çözemedim bir türlü, pakette satılan kan kurdunuda bayılarak yemedi. Bu konuda fikri olan var mı ? Siz neler veriyorsunuz bettanıza?
Beta Ve Fanus?
[QUOTE=imagineod]
Sanırım öyle olacak. [:(] Neyse artık japonları verebilirsem alırım yoksa betaya elveda diyecegiz [:(][/QUOTE]
Beta için en az 10 litre bir akvaryum gerekir japonlarla birliktede besleyemezsiniz nedenini biliyorsunuz herhalde. Japonları kimseye vermezseniz Beta almayın fanusta beslenmesi imkansız, zaten bardakta beta bakan petshopçulara ayar oluyorum. Benimde bir bettam var iyi şartlarda bakamayacaksanız almayın biraz daha bekleyin hem daha tecrübeli olursunuz bu sayede. Bitkili bir akvaryum yapmanız lazım bettalar için temiz olması çok önemli su değerleri konusunda çok hassaslar mesela ben su değişimini biraz aksatsam hemen hareketsizleşiyor balığım. :)
[QUOTE=imagineod]
Sanırım öyle olacak. [:(] Neyse artık japonları verebilirsem alırım yoksa betaya elveda diyecegiz [:(][/QUOTE]
Beta için en az 10 litre bir akvaryum gerekir japonlarla birliktede besleyemezsiniz nedenini biliyorsunuz herhalde. Japonları kimseye vermezseniz Beta almayın fanusta beslenmesi imkansız, zaten bardakta beta bakan petshopçulara ayar oluyorum. Benimde bir bettam var iyi şartlarda bakamayacaksanız almayın biraz daha bekleyin hem daha tecrübeli olursunuz bu sayede. Bitkili bir akvaryum yapmanız lazım bettalar için temiz olması çok önemli su değerleri konusunda çok hassaslar mesela ben su değişimini biraz aksatsam hemen hareketsizleşiyor balığım. :)
20 lt Betta akvaryum
[QUOTE=berk4141][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/187211/181020162122011.jpg[/IMG]
Bitkiyi daha koyamadım oda en yakin zamanda koycam.
Balığı koydum.[:)][:iyi:][/QUOTE]
Benim demek istediğim yandan delikli kısmın kumlu tarafa gelmesiydi yani balı tek bir delikten girebilir. Size kendi akvaryumumun fotografını atıyorum ne demek istediğimi anlamanız için :)
[url=http://hizliresim.com/XdzYE0][img]http://i.hizliresim.com/XdzYE0.jpg[/img][/url]
[QUOTE=berk4141][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/187211/181020162122011.jpg[/IMG]
Bitkiyi daha koyamadım oda en yakin zamanda koycam.
Balığı koydum.[:)][:iyi:][/QUOTE]
Benim demek istediğim yandan delikli kısmın kumlu tarafa gelmesiydi yani balı tek bir delikten girebilir. Size kendi akvaryumumun fotografını atıyorum ne demek istediğimi anlamanız için :)
[url=http://hizliresim.com/XdzYE0][img]http://i.hizliresim.com/XdzYE0.jpg[/img][/url]
SON MESAJLAR
- Cüce vatoz yetiştiriciliği ve L144 Longfinlerim :)Güncel foto 1.syf Kerems, 00:48
Kedi Balıkları Forumu - Beta Pamuk Hastalığı Taha Yanık, 00:40
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Akvaryumunu Geliştirmek… Taha Yanık, 00:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Caridina Karidesler İçin Su Değerleri Laterthanbefore, 00:21
Omurgasızlar - Su Isısı Laterthanbefore, 00:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yangın Tüpü Limon Tuzu+karbonat Sistemi Güvenlimi Laterthanbefore, 00:14
Yeni Üye Forumu - Beta Tank Arkadaşı mmemati, 00:14
Yeni Üye Forumu - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun Göksel D, 00:03
Filtreleme Seçenekleri - Düşük Bütçe İle Nasıl Akvaryum Kurarım? Hidro Dinamik, 23:54
Yeni Üye Forumu - Balığım Isıtıcının Işığı Yüzünden Uyumuyor HOPPALA, 23:51
Yeni Üye Forumu - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var Hidro Dinamik, 23:41
Yosun - Balığım Dışkılamıyor Aguamentist, 23:39
Yeni Üye Forumu - Hobiye Yeni Başlayacağım CrownBetta, 22:56
Yeni Üye Forumu - Su Üzeri Hareketi-walstad Aqua Discovery, 22:53
Bitki Akvaryumları Genel - Dolu Akvaryumu Kaldırmak KaanE, 22:32
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bu Kayanın İsmi Nedir? Dexter85321, 22:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Armatürü Kaannn455, 22:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Low-tech Gariban+ Beta Akvaryumum Dexter85321, 22:12
Akvaryum Tanıtımı - Trans Genetik Tetra Ve Lepistes bendeniztayfun, 21:34
Yeni Üye Forumu - Armatürk 1040l Armatür Keremeker, 21:30
Yeni Üye Forumu - Dry Start Başlangıç onur_0606, 20:52
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimin Eklem Yerleri Bozuk VICTUS, 20:33
Yeni Üye Forumu - 30cm Küp Akvaryum Bitki Kumu Öneri? smetdman, 20:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dry Start Parvula Denemem Lepistes.., 19:41
Akvaryum Tanıtımı - Beta Çiftleştirme Taha Yanık, 19:00
Labirentliler - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Hidro Dinamik, 17:50
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryum İçin Balık Ve Dekorasyon Tavsiyesi kaancevik, 17:08
Yeni Üye Forumu - Tropheus Duboisi Akv (5. Sf Güncel foto bol video) Mehmet. Uzun, 17:02
Tropheus Tanıtımı - Şelale Filtre Berkayv, 16:56
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistesim Tahmini Ne Zaman Doğurur? eymene, 16:55
Canlı Doğuranlar - Taşları Nasıl Yosunlandırabiliriz? bendeniztayfun, 16:44
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Albino Endler Aguamentist, 16:40
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Nerite Salyangozu monster07, 16:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum İçinde Yüzen Canlılar ? Şevki37, 15:48
Hastalıklar ve İlaçlar - 35*35*35 Bitkili Tank Tür Tavsiyesi Taha Yanık, 15:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi SaRCoPhiLiuS, 15:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Moliwe Kribensis Laterthanbefore, 15:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 8mm Mi 6 Mmi samuraibeta, 15:06
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Akvaryum Zeminini Çimlendirme Laterthanbefore, 15:02
Bitki Türleri ve Bakımı - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi bendeniztayfun, 14:47
Yeni Üye Forumu - 50x30x30 Lowtech Yeniden FISHERMAN01, 14:05
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumda Meşe Yaprağı(küçük P*ç Meşe Denilen) egurbuz, 13:28
Bitki Akvaryumları Genel - Vücut formasyonu bozuk lepistes.. Victus, 13:13
Canlı Doğuranlar - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi Orhan76, 12:44
Filtreleme Seçenekleri - 2. Guraba Aquatıcs Ödüllü Fotoğraf Yarışması -RBG-, 12:25
Akvaryum Dünyasından Haberler - L-144 ve Albino Longfin Üretimi (Yeni resimler eklendi sayfa 7-14) Nuri3434, 12:15
Kedi Balıkları Forumu - Vatozum Beyazlasiyor Niye bendeniztayfun, 12:06
Yeni Üye Forumu - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Ehtiyar, 11:35
Yeni Üye Forumu - Tetrazon Karides Uyumu ? SaRCoPhiLiuS, 11:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 35*35*35 Bitkili Tank Filtre Önerisi SaRCoPhiLiuS, 11:09
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 80*50*60h Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 00:40
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 00:29
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 00:02
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 00:02
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 00:02
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 23:35
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 23:35
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 23:35
- Blue Rim Beta Çifti barsbingul 23:27
- Akvaryum Profil Altlik Lav Kırığı 13 Kg ootkn 23:16
- Cüce Vatoz 3-6 Cm Arası mertank 22:56
- Neolamprologus Multifasciatus Arıyorum Aplot 22:43
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 22:16
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 22:16
- Toplu Alımda Uyguna Verilecektir. Denizhann 22:15
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 21:49
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 21:29
- Resun Ve Delsa Akvaryum vedat79 21:12
- Black Flame Wood cagdas_0606 20:56
- Ücretsiz Ramshorn Salyangoz Hidro Dinamik 20:09
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 20:07
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 20:02
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 19:58
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:58
- Sobo Tepe Filtre Firefighter 19:28
- Leptosoma Kitumba Firefighter 19:28
- Albino Nigripinnis Firefighter 19:28
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 19:25
- Akvaryum Malzemeleri ArifhbsAquatics 18:54
- Ücretsiz Çok Sayıda Ramshorn Salyangoz COBRA 18:38
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 18:00
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 17:49
- Nakliye Dahil Özel Tasarım Akvaryum swordfishhhh 17:49
- Premium Siyah Paslanmaz Çelik Aquascaping Set vahitender 17:41
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 17:31
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 17:11
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 17:11
- 🍁🌼🍁🌺100 Adet Farklı Tür Bitki 🍁🌼🍁🌺 hasancn 16:35
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 16:21
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 16:06
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 16:06
- Frontosa Küpü Emirk 15:57
- Nano Tank - 37x22x37(h) Emirk 15:57
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 15:14
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 14:56
- Hbwhite Lepistes TheCoffin 14:56
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 14:38
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 14:38
- Santa Maria Endler Mika_35 14:35
- Mangrov Tohumu/fidesi heydu 14:16
KULLANICILAR
- 132 Online Kullanıcı, 72 Üye
Online Kullanıcılar
Akax,
beary,
gkhn1903,
dark blue,
akandemir1,
kdrackgz,
enisbrk,
ForTheHorde,
erosennin,
EmrePekin,
mmemati,
twinsoul,
tuzlanıl,
recklesstr,
grendel1984,
barsbingul,
Kerems,
abemk,
Aqua Discovery,
Azizdurdenn,
Koray gülsoy,
Mrnight,
asplant,
karadeniz37,
Laterthanbefore,
KaanE,
Öğretmen Ali,
Aplot,
Gokay0,
yasirakbas,
TuRKeR,
Budmo,
Fırat pınar,
cagrisw,
AmatorAkvryumcu,
omerkykn,
sirhill,
Alidndr,
Polat 58 Mpimblu,
efsane07,
vedat79,
emree06,
Kaan874,
ÇaĞRı,
mitii,
yamansengonca,
Scottinawhamn,
Jilkorsen,
Lepistes..,
Sametuyar,
eymene,
Kemalk41,
HOPPALA,
Beta1925,
Göksel D,
thejaponcu,
Balıkçı123,
JapoJupo,
Doruk Koymatlı,
BoranPara,
Mirza Adar,
Hidro Dinamik,
Mert akcan,
Burak çetin,
pelerinlikedi,
idiopatik,
sedaterdem,
KUZEY1,
Formicasmind,
Alper Efe,
Canbudakkkk,
UrasArt,
Dexter85321,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.