ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
mehmetguldere
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
26
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
25 Ocak 2018 15:59
Toplam Mesaj:
18 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
mehmet ersan
Doğum Tarihi:
09 Şubat 1981
İl:
Istanbul
Meslek:
makina müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
mehmet ersan
SON 10 MESAJI
Şahit Olduklarım Ve Üzüldüklerim
Dogru alicida onemli. Sahit oldugun olayda akvaryum eline gecen bi arkadas renge gore balik seciyor. Akvaryumcuda astronot secti 3 tane sonea moly begendi olur mu diye. Dukkan sahibi olur sadece yemlerken yem burakmaz farkli noktalardan uem at dedi. Alanda sorunlu olmali. Satanda ya bilgisiz ki bu en kotusu yada kandiriyor. Isin vicdani yonune bakan yok.
Dogru alicida onemli. Sahit oldugun olayda akvaryum eline gecen bi arkadas renge gore balik seciyor. Akvaryumcuda astronot secti 3 tane sonea moly begendi olur mu diye. Dukkan sahibi olur sadece yemlerken yem burakmaz farkli noktalardan uem at dedi. Alanda sorunlu olmali. Satanda ya bilgisiz ki bu en kotusu yada kandiriyor. Isin vicdani yonune bakan yok.
3 Lu Osmos Akvaryum İcin 450 Den 199 A Dusmus
Abi haklisiniz fakat 1 tane daha 50-60l kurup kristal karides denemeye baslamak istiyirum. Gece boyunca forumu hatmettim sartlari iyislestiriyor gerekli. 50 lt de su degisimi icin bana yeter sanirim 1/4 bule verse isimi gorurun.nano tank maliyetini dusununce 500-600 cok fazla gercekten. Bide isin estetik kismi var tesisat vs. Bende akraba arkadas falan soruyorum belki almis kullanmoyodur sagda solda vardir diye. Ara ara Cekip bikosede dinlendiririm suyu sizce yetmez mi? Maksimum 10-20 lt drgistirecegim. Ayrica ph dusuk 6.4 civari duyulmamis damacana su satan buldum ama o da onerilmiyor. Neicaridina yeter bana sanirim :) tesekkur ederim.
Telefondan yaziyorum harfler karisiyor bazen kusura bakmayin.
Abi haklisiniz fakat 1 tane daha 50-60l kurup kristal karides denemeye baslamak istiyirum. Gece boyunca forumu hatmettim sartlari iyislestiriyor gerekli. 50 lt de su degisimi icin bana yeter sanirim 1/4 bule verse isimi gorurun.nano tank maliyetini dusununce 500-600 cok fazla gercekten. Bide isin estetik kismi var tesisat vs. Bende akraba arkadas falan soruyorum belki almis kullanmoyodur sagda solda vardir diye. Ara ara Cekip bikosede dinlendiririm suyu sizce yetmez mi? Maksimum 10-20 lt drgistirecegim. Ayrica ph dusuk 6.4 civari duyulmamis damacana su satan buldum ama o da onerilmiyor. Neicaridina yeter bana sanirim :) tesekkur ederim.
Telefondan yaziyorum harfler karisiyor bazen kusura bakmayin.
Şahit Olduklarım Ve Üzüldüklerim
Tanıtımdada bahsetmiştim yogun çalısma temposundan uye olamadıgım ama her fırsatta takip ettiğim ve cok sey ogrendıgım elit bir platform akvaryum.com oncelikle tekrar merhaba diyorum ve tesekkur ediyorum.İşim geregi cok fazla seyahat etme gereğinden hayatım yollarda geciyor, gittiğim her ortamda buldugum ilk fırsatta pet shopları geziyorum. Farkli urunlere fiyatlara satilan canlilarin ortami ve kalitesine bakiyorum. ilk akvaryum macerama nano bitki ile baslamistim ofisten gunduz bey (baba) in istahini gorerek. Sonrasinda buradaki bircok kisi gibi 1000 tane maceraya girdik ciktik su anda evde 2 isyerimde 4 toplamda 6 akvaryumum var ve esini ikna turundayim evde 1 nano izni icin.
Basinizi sisirmeden gozlemime doneyim. Basladigim zamanlarda maltepede oturuyorduk ve simdiki kadar yogun degildik. Surekli akvaryum muhabbeti yapar petshoplardan cikmazdik.bilenler vardir mehmet faysal yildirim abi gokhan vs. ilk bitki getirdigi zaman muze olurdu bisey almasakta dukkandan cikmaz sohbet ederdik lokal misali.saydigim sahisler esnaftir. Fiyatlar o zamanda pahaliydi orasi ayri ama isini severek bilerej yapan usenmeden anlatan insanlarla alisveris yapardik. Simdi esimin isine yakin diye kurtkoyde oturuyoruz ve yogunluktan uzun sure uzak kaldik petshop ortamina. Bu civarda hicbisey bulunnadigi icin zaman boslugumda pendik civarina gidiyorum en azindan yem katki vs. almaya. Kimseyi kastederek yazmiyorum ama durum icler aci gibi gorundu bana. Akvaryum canlilarinin durumu berbat. Musteriler aptal yerine konarak hem canli hem malzeme konusunda 3 kurus icin yanlis yonlendiriliyor.duydugum bazi seylerde dehsete kapildim ve dayanamayip girdim muhhabete. 1 kere kaziklanan hobici aldigi yanlis canli veya malzeme ile husran yasiyor ve hemen soguyor ve uzaklasiyor. Bu uyanik arkadaslar 1 atimlik yasayip uzun vadede kendine zarar veriyor. Bircogu isin dogrusu yeni hobici kadar bile bilmiyor zaten. Petshop isletmek sanstir kisi icin ve doktorluk gibi kutsaldir ve sevmeyen yapmamalidir. Sonucta bizden fazla onlarin canlilari dusunmesi sahip cikmasi gerekir.bi yerdede ekmek kapilaridir. Ama bikac yerde sahit olduklarim beni bile soguttu. Olay tamamen ticari boyuta kaymis yada bana otle geliyor.Eskiden aldigim hazzi alamiyorum, heyecanla giderdim akvaryumculara sohbet icin simdi hemen alip cikmak istiyorum.bence ilgili kurumlarin devletinde ozellikle akvaryum canlisi satan kisileri daha siki denetlemesi gerekiyor. umarim bu cahil ticari zihniyet keyif aldigimiz bu nadir ortamlardan uzaklasir ve hobicilikten gelen esnafligi bilen ve bu isi seven insanlarin elinde yurur. Firma sahis ismi vermiyorum bana yapilan ve millete atilan yalan drtaylarina girmeden genel geciyorun, herkesin ekmek teknesi.bu tip insanlardan bence alisveris yapilmamasi, canlisina bizim kadar heyecanla bakmaya calisan insanlara yonelmek yeterli olur bence. Sabah sabah keyifsiz bir konu actim ama gercekten uzuldum. Herkese mutlu ve keyifli hobiler..
Ozellikle bu sabah gittigim sahis unarim uyedir ve okumustur.kendisine paylasacagimi iletmistim. Akvaryumlarda katliam yapmis telef olmus canlilar.normal ve hakliymis gibi konusma uslubunu geciyorum ama insanin en axindan isine saygisi olmali. Bu sonucta hobi keyif ve mutlu olmak icin harcanan para. O ortam bile uzaklasmasina yeter insanlarin. Ben usenmem uzaga baska yere giderim i da 1 musterinule batmaz ama sorumsuzluk yapip hayvanlarin olumune uzulmesi ve biraz arastirarak daha iyi ortam olusturmasini umarim.
Tanıtımdada bahsetmiştim yogun çalısma temposundan uye olamadıgım ama her fırsatta takip ettiğim ve cok sey ogrendıgım elit bir platform akvaryum.com oncelikle tekrar merhaba diyorum ve tesekkur ediyorum.İşim geregi cok fazla seyahat etme gereğinden hayatım yollarda geciyor, gittiğim her ortamda buldugum ilk fırsatta pet shopları geziyorum. Farkli urunlere fiyatlara satilan canlilarin ortami ve kalitesine bakiyorum. ilk akvaryum macerama nano bitki ile baslamistim ofisten gunduz bey (baba) in istahini gorerek. Sonrasinda buradaki bircok kisi gibi 1000 tane maceraya girdik ciktik su anda evde 2 isyerimde 4 toplamda 6 akvaryumum var ve esini ikna turundayim evde 1 nano izni icin.
Basinizi sisirmeden gozlemime doneyim. Basladigim zamanlarda maltepede oturuyorduk ve simdiki kadar yogun degildik. Surekli akvaryum muhabbeti yapar petshoplardan cikmazdik.bilenler vardir mehmet faysal yildirim abi gokhan vs. ilk bitki getirdigi zaman muze olurdu bisey almasakta dukkandan cikmaz sohbet ederdik lokal misali.saydigim sahisler esnaftir. Fiyatlar o zamanda pahaliydi orasi ayri ama isini severek bilerej yapan usenmeden anlatan insanlarla alisveris yapardik. Simdi esimin isine yakin diye kurtkoyde oturuyoruz ve yogunluktan uzun sure uzak kaldik petshop ortamina. Bu civarda hicbisey bulunnadigi icin zaman boslugumda pendik civarina gidiyorum en azindan yem katki vs. almaya. Kimseyi kastederek yazmiyorum ama durum icler aci gibi gorundu bana. Akvaryum canlilarinin durumu berbat. Musteriler aptal yerine konarak hem canli hem malzeme konusunda 3 kurus icin yanlis yonlendiriliyor.duydugum bazi seylerde dehsete kapildim ve dayanamayip girdim muhhabete. 1 kere kaziklanan hobici aldigi yanlis canli veya malzeme ile husran yasiyor ve hemen soguyor ve uzaklasiyor. Bu uyanik arkadaslar 1 atimlik yasayip uzun vadede kendine zarar veriyor. Bircogu isin dogrusu yeni hobici kadar bile bilmiyor zaten. Petshop isletmek sanstir kisi icin ve doktorluk gibi kutsaldir ve sevmeyen yapmamalidir. Sonucta bizden fazla onlarin canlilari dusunmesi sahip cikmasi gerekir.bi yerdede ekmek kapilaridir. Ama bikac yerde sahit olduklarim beni bile soguttu. Olay tamamen ticari boyuta kaymis yada bana otle geliyor.Eskiden aldigim hazzi alamiyorum, heyecanla giderdim akvaryumculara sohbet icin simdi hemen alip cikmak istiyorum.bence ilgili kurumlarin devletinde ozellikle akvaryum canlisi satan kisileri daha siki denetlemesi gerekiyor. umarim bu cahil ticari zihniyet keyif aldigimiz bu nadir ortamlardan uzaklasir ve hobicilikten gelen esnafligi bilen ve bu isi seven insanlarin elinde yurur. Firma sahis ismi vermiyorum bana yapilan ve millete atilan yalan drtaylarina girmeden genel geciyorun, herkesin ekmek teknesi.bu tip insanlardan bence alisveris yapilmamasi, canlisina bizim kadar heyecanla bakmaya calisan insanlara yonelmek yeterli olur bence. Sabah sabah keyifsiz bir konu actim ama gercekten uzuldum. Herkese mutlu ve keyifli hobiler..
Ozellikle bu sabah gittigim sahis unarim uyedir ve okumustur.kendisine paylasacagimi iletmistim. Akvaryumlarda katliam yapmis telef olmus canlilar.normal ve hakliymis gibi konusma uslubunu geciyorum ama insanin en axindan isine saygisi olmali. Bu sonucta hobi keyif ve mutlu olmak icin harcanan para. O ortam bile uzaklasmasina yeter insanlarin. Ben usenmem uzaga baska yere giderim i da 1 musterinule batmaz ama sorumsuzluk yapip hayvanlarin olumune uzulmesi ve biraz arastirarak daha iyi ortam olusturmasini umarim.
3 Lu Osmos Akvaryum İcin 450 Den 199 A Dusmus
Taiwan denesem mi diye forumda gezinirken osmos meselesinin zorunlu oldugu gibi izlnim oldu arastirirken su lnki buldum. 450 den 199 a dustu diyor aciklamada var. belki isine yarayan olabilir. Ilgili konulari okudum ama sizce bu urun yeterli olur mu? Birde tesisat vs nasil oluyor benim hobi odamda akv. Hanim baska yere izin vermiyor muslktan hortum mu cekilecek? Iyi aksamlar.
https://www.optisu.net/page.php?act=urunDetay&urunID=283&name=pratik-akvaryum-uclu-aritma
Yine ayni sitede akvaryum icin 2 urun daha var fiyatlr farkli
Taiwan denesem mi diye forumda gezinirken osmos meselesinin zorunlu oldugu gibi izlnim oldu arastirirken su lnki buldum. 450 den 199 a dustu diyor aciklamada var. belki isine yarayan olabilir. Ilgili konulari okudum ama sizce bu urun yeterli olur mu? Birde tesisat vs nasil oluyor benim hobi odamda akv. Hanim baska yere izin vermiyor muslktan hortum mu cekilecek? Iyi aksamlar.
https://www.optisu.net/page.php?act=urunDetay&urunID=283&name=pratik-akvaryum-uclu-aritma
Yine ayni sitede akvaryum icin 2 urun daha var fiyatlr farkli
herkese slm. akvaryum maceralarım..
Herkese tesekkur ederim
Herkese tesekkur ederim
foto devam detay bılgılerı paylasacagım
Saolun, uğraş değil zrvk aslında ama maddi boyutu bazen dipsiz kuyu frenlemek gerekiyor. Aşırı iş yoğınluğunda bile tek kafamı dağıtabilfipim aktivite
Saolun, uğraş değil zrvk aslında ama maddi boyutu bazen dipsiz kuyu frenlemek gerekiyor. Aşırı iş yoğınluğunda bile tek kafamı dağıtabilfipim aktivite
Seachem flourish ve sera florena
Seachem flourish ve sera florena
Saolun sizinkide tertemiz ve cok ciddi emek var tebrik ve teşekkür ederim
Saolun sizinkide tertemiz ve cok ciddi emek var tebrik ve teşekkür ederim
Abi ikiside mangrow tank 23 lt küçük uzun zamandır bende olan kökler. Sizinkide süper bu arada elinize sağlık
Abi ikiside mangrow tank 23 lt küçük uzun zamandır bende olan kökler. Sizinkide süper bu arada elinize sağlık
Hangisi anlamadım ama hepsi mangrow ve yati
Hangisi anlamadım ama hepsi mangrow ve yati
SON MESAJLAR
- Shallow Tank twinsoul, 13:16
Akvaryum Tanıtımı - Betta Yumurta Mantarlaşması lKatarina, 13:09
Yeni Üye Forumu - Fundulopanchax Gardneri Gardneri (gardneri Killifish - Yıllık Balığı) onuribrahim, 13:00
Diğer Tatlı Su Canlıları - Anubias Yosun Problemi Aguamentist, 13:00
Bitki Akvaryumları Genel - Hangi Tür Karides Daha İyi Aguamentist, 12:56
Omurgasızlar - Tawian Bee Karides Yumurta Saf Su ÇaĞRı, 12:54
Omurgasızlar - Betta Balığı Çiftleştirme MasterChief, 12:35
Diğer Tatlı Su Canlıları - Akvaryum İçin En İyi Şey Hiçbir Şey Yapmamak! hounddog, 12:25
Akvaryum Dünyasından Haberler - İç Filtre darkaura, 12:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Ne Yapmaya Çalışıyor ? resitbirben, 11:59
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Betta Balığım Bir Kesecik Çıkardı goko58, 11:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 35x35x35 Low Tech Bitkili Akvaryumum isssmailak, 11:11
Akvaryum Tanıtımı - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek isssmailak, 10:57
Canlı Doğuranlar - Hangi Filtre Daha Uygun darkaura, 10:44
Filtreleme Seçenekleri - İstilacıların Peşinde MasterChief, 10:40
Deniz Canlıları - Akvaryumum Hala Berraklaşmadı Orhan76, 10:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Akvaryum Kurulumu MasterChief, 10:26
Yeni Üye Forumu - 35 Cm Bitkili Akvaryum Orhan76, 10:20
Akvaryum Tanıtımı - 180x60x60 Karma Güney Amerika Orhan76, 10:18
Akvaryum Tanıtımı - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 10:05
Akvaryum Tanıtımı - Elma Salyangozuma Ne Oldu Berkayv, 08:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Harbi Black Water :) Aguamentist, 08:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumumdaki Canlı Rafayel, 08:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Hamile Lepistes Aguamentist, 08:02
Canlı Doğuranlar - Köpürme Ve Camda Tortu Aguamentist, 07:52
Yeni Üye Forumu - Kurt Mu? Rafayel, 07:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Tropheus Dişi Erkek aliburak11, 05:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bunun Cinsi Nedir MasterChief, 01:28
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beyaz Benek Ömer t, 01:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Sera Costapur Beyaz Benek Tedavisi mertsarikaya, 00:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Gerçek Taşlardan Arka Plan ahmetfiratozkaya, 00:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Tropikal Goldfish Yem Balıklar Yemiyor GhostKoi, 23:52
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Camında Beyaz Leke Sorunu Larvaklm, 23:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Akvaryumda Bu Balıklar Sıkıntı Çıkarır Mı orkunatalay, 23:29
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Ömer t, 22:44
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Hamile Lepistesim Böylemi Kalmalı Hobilik, 22:00
Canlı Doğuranlar - Sumplu Pipo Filtre Muhammedbedri, 21:25
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yarasa Melek writer, 21:17
Fiyat Forumu - Hızlı Yavru Büyütmek İçin Canlı Yem Kullanımı Ömer01, 20:53
Canlı Doğuranlar - Beta Balığım İçin Öneriler OptikPr, 20:52
Yeni Üye Forumu - Su Kaplumbağası Erensrens, 20:45
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Akvaryum Kurulumu Taha Yanık, 20:31
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi Ömer01, 18:47
Bitki Akvaryumları Genel - Planarya En Etkili Ve Güvenli Tedavi Yolunu Buldum Bettamtailung, 18:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Doğum Yakınmı BozKar, 18:39
Yeni Üye Forumu - Bitki Toprağına Alternatif Leonardit Deneme giyotyn, 18:23
Taban ve Gübreleme - Lepisteslerim Yukarı Aşağı Hareket Ediyor Tugraksk16, 18:17
Yeni Üye Forumu - Seyyar Sump Ve Elektrik Kesintisi Göksel D, 17:43
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Masası Aguamentist, 16:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığımın Nesi Var bendeniztayfun, 16:30
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 13:12
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:12
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 13:12
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:07
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:07
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:07
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:07
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:07
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 13:07
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 13:06
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 13:06
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 12:55
- Akvaryum Ve Malzemeler İlanı Shotokan 12:49
- Elinizde Bakamadığınız Fazla Canlı Doğuran Var Mı? murat efe 12:38
- Adi Ve Ramshorn Salyangoz Arıyorum oguzhanns 12:36
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 12:21
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 12:21
- Altın Kafa Melekler Tekin35 12:13
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 11:36
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 11:36
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 11:35
- L144 Takım, Süper Red Çiftler ersin ün 11:34
- Black Flame Wood cagdas_0606 11:32
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 11:28
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 11:28
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 11:28
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 11:25
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 11:25
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 11:25
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 11:19
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 11:19
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 11:14
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 11:14
- Kriza Gold emree06 10:34
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 10:34
- Led Işık Ledaqualight Ynsmr 10:29
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 10:21
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 10:11
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 10:10
- Spotted Angelfish Hiko 10:10
- Black Venezuela Corydoras Hiko 10:10
- Killifish Gardneri Damızlık Koloni... Verildi... onuribrahim 10:05
- 2 Cm Kribensis Yavruları... Tükendi onuribrahim 10:04
- Hava Asansörü UĞUR 09:44
- Karides Yemleme Borusu Ve Armatür Askısı UĞUR 09:44
- Boa - Fishbone - Fancy Tiger - Prl - Kaplankarides karidesrehberi 09:41
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 09:41
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 09:41
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 09:41
- Apistogramma Ve Ramirezi Tenebris 09:33
KULLANICILAR
- 154 Online Kullanıcı, 84 Üye
Online Kullanıcılar
dınay,
laryscrl,
muzunman,
sfcscannow,
cnylcn,
Ra93,
İsmail YILDIRIM,
sakpolat,
ciways,
Firefighter,
Iebowski,
yamansengonca,
zekigonlum,
Ankaragucu,
BoZeY,
MiSoSiKiaN,
twinsoul,
atiryaki,
resitbirben,
Serdariekrem,
Akax,
cpu1803,
adm_src,
Koksal Gurkan,
mercedesclk,
AmatorAkvryumcu,
Gastropoda,
-RBG-,
tsp7,
Mikail Erdoğan,
Aguamentist,
darkaura,
Öğretmen Ali,
quatro,
Orhan76,
seto,
JapoJupo,
bigthink68,
Lepistes..,
Burakt122,
Ehtiyar,
emreulan,
İbrahim68,
hounddog,
onuribrahim,
Haland,
reprise,
FatihBezirgan,
iwagumi,
Buğra.B,
egeuchiha,
Unknown And,
SinanBulut,
murat efe,
sefailgaz,
GeraldSer,
Parzivalx,
GkhaNLioN,
MCY4,
SezginBaltali,
SedatC,
SaRCoPhiLiuS,
Hidro Dinamik,
AtlasPoyraz,
ÇaĞRı,
Osmanoğlu,
muhammet abaci,
senolerdivan,
ozgurtpcogl,
vahitender,
Vlademirol,
lado,
Lofta,
Denizhann,
Tulpar99,
akomania,
ŞahanT.,
mutlubaba,
pltcooper,
Mirza Adar,
Shotokan,
Ramboy,
Nilüfer35,
TayfunSylkn,
Bibliyorlar,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.