ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
frezoon
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
28 Ekim 2017 17:36
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
özgür kılıç
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
özgür kılıç
SON 10 MESAJI
Yeni Başlangıç 0 Bilgi
Kaya ları yerleştirmeden tel fırça ile temizleyip durulayip yerleştirsem olur mu
Kaya ları yerleştirmeden tel fırça ile temizleyip durulayip yerleştirsem olur mu
İkola
Suan hic bir şey calismiyor ps 7 var kayalar su dışında
Suan hic bir şey calismiyor ps 7 var kayalar su dışında
İkola
Çok zekisin be dostum harcaniyorsun buralarda
Çok zekisin be dostum harcaniyorsun buralarda
İkola
Günaydın ustalar bugün kısmet olursa yeni tank ım gelicek sizlere sorum olucak yardımlarınızı bekliyorum
1 tank sump dahil 350 lt 150 lt bidonlarda hazır eski tank ın suyu bekliyor yeni tank ı doldurmadan önce hazır olan suyu yeni su ile karıştırıp mı doldurayim yoksa komple yeni su hazirliyayim
2 canlı kayalar baya bi var elimde tanka eklemeden önce tel fırça ile temizleyip durulayip mi ekliyeyim
3 tankı doldurduktan sonra ps calismalimi yoksa sadece dalga motoru ve kafa motoru mu çalışır halde olsun
4 kaç günde balıkları ekleye bilirim
5 elimde bir çok test var ama nasıl kullanırım bilmiyorum sadece tuz ölçer i biliyorum
6 baya bi canlı kaybı verdim acemiligimden elimde suan 1 adet palyaço 1 adette kaya baligina benzer bir balık ve temizlik ekipleri kaldı geniş kovada hava veriyorum yem az atıyorum ama hiç yiyen yok azar azar şu değişimi yapıyorum şimdilik sorun yok bu balıkları yeni tank oturana kadar nasıl ayakta tutabilirim
Kusura bakmayın çok acemiyim tatlı sudan çıkıp tuzlu suya giren balık gibiyim
Günaydın ustalar bugün kısmet olursa yeni tank ım gelicek sizlere sorum olucak yardımlarınızı bekliyorum
1 tank sump dahil 350 lt 150 lt bidonlarda hazır eski tank ın suyu bekliyor yeni tank ı doldurmadan önce hazır olan suyu yeni su ile karıştırıp mı doldurayim yoksa komple yeni su hazirliyayim
2 canlı kayalar baya bi var elimde tanka eklemeden önce tel fırça ile temizleyip durulayip mi ekliyeyim
3 tankı doldurduktan sonra ps calismalimi yoksa sadece dalga motoru ve kafa motoru mu çalışır halde olsun
4 kaç günde balıkları ekleye bilirim
5 elimde bir çok test var ama nasıl kullanırım bilmiyorum sadece tuz ölçer i biliyorum
6 baya bi canlı kaybı verdim acemiligimden elimde suan 1 adet palyaço 1 adette kaya baligina benzer bir balık ve temizlik ekipleri kaldı geniş kovada hava veriyorum yem az atıyorum ama hiç yiyen yok azar azar şu değişimi yapıyorum şimdilik sorun yok bu balıkları yeni tank oturana kadar nasıl ayakta tutabilirim
Kusura bakmayın çok acemiyim tatlı sudan çıkıp tuzlu suya giren balık gibiyim
Yeni Başlangıç 0 Bilgi
Merhaba onur bey o kadar Üzgünüm ki anlatamam o güzelim canlılar gözümün içine baka baka öldüler hiç bir şey yapamadım yarın akvaryum gelicek 150 ltre oturmuş su üstünü ilave su ile tamamlayip tanki tamamliyacagim tuz katkı işlemleri bitince ısı da derecesini yakalağı vakit mercanlari dizebilirmiyim kalan diğer canlıları sump tank a aktarım yapayım mı [EDIT]frezoon,2017-03-03 20:46:05[/EDIT]
Merhaba onur bey o kadar Üzgünüm ki anlatamam o güzelim canlılar gözümün içine baka baka öldüler hiç bir şey yapamadım yarın akvaryum gelicek 150 ltre oturmuş su üstünü ilave su ile tamamlayip tanki tamamliyacagim tuz katkı işlemleri bitince ısı da derecesini yakalağı vakit mercanlari dizebilirmiyim kalan diğer canlıları sump tank a aktarım yapayım mı [EDIT]frezoon,2017-03-03 20:46:05[/EDIT]
Yeni Başlangıç 0 Bilgi
Merhaba ilginiz için çok teşekkür ederim a dan Z ye Her türlü ekipman mevcut akvaryum taşıma sırasında kırıldığı için kurulum gerceklesemedi 350 litre oturmuş suyu da bidonlara doldurarak eve getirdim akvaryum kırılmasaydı kurulum çok basit olacaktı mecbur akvaryum siparişi verdim suyum hazır canlı kayalar ps dalga motoru aklınıza deniz akvaryumu için gerekli ne varsa var bende pet shop tan almadım arkadaşımdan aldım balıklar zaten oldu 2 palyaço 1 kaya baligina benzer bir balık var temizlik ekipleri var birde çok çeşit mercanlar ışık ve hava takviyesi veriyorum oda sıcaklığında duruyorlar yarın 3 gün olacak mercanlari oldurmeden nasıl yasatabilirim baliklar zaten gitti bari mercanlarimi yaşatmak istiyorum
Merhaba ilginiz için çok teşekkür ederim a dan Z ye Her türlü ekipman mevcut akvaryum taşıma sırasında kırıldığı için kurulum gerceklesemedi 350 litre oturmuş suyu da bidonlara doldurarak eve getirdim akvaryum kırılmasaydı kurulum çok basit olacaktı mecbur akvaryum siparişi verdim suyum hazır canlı kayalar ps dalga motoru aklınıza deniz akvaryumu için gerekli ne varsa var bende pet shop tan almadım arkadaşımdan aldım balıklar zaten oldu 2 palyaço 1 kaya baligina benzer bir balık var temizlik ekipleri var birde çok çeşit mercanlar ışık ve hava takviyesi veriyorum oda sıcaklığında duruyorlar yarın 3 gün olacak mercanlari oldurmeden nasıl yasatabilirim baliklar zaten gitti bari mercanlarimi yaşatmak istiyorum
Yeni Başlangıç 0 Bilgi
Çok teşekkür ederim sağ olun
Çok teşekkür ederim sağ olun
Yeni Başlangıç 0 Bilgi
Teşekkürler eksik olmayın çok Üzgünüm ne yapicagimi şaşırdım !!!
Teşekkürler eksik olmayın çok Üzgünüm ne yapicagimi şaşırdım !!!
Yeni Başlangıç 0 Bilgi
Arkadaslar ustalar Merhaba Deniz akvaryumuna yeni geçtim arkadaşımdan 80 45 80 durso sistemli ful donanımlı akvaryumu aldım akvaryumun nakliye sırasında arka darafta bulunan akış haznesindeki boruların geçtiği cam esneme nedeniyle bir çok yerden catladi bende yeni akvaryum siparis ettim 80 60 50 ölçülerinde ama yarın geleceğini söylediler suan 2. Gün baliklarim hep öldü kova da duruyorlardi oda sıcaklığında hava veriyorum sürekli ayakta kalan 2 adet palyaço baligi kaldı 1 i yan yatıyor 1 i normal yem yemiyor lar temizlik ekiplerindende ölen ler oldu birde birçok çeşit mercan onlarda ayrı kova da ara sıra hava veriyorum bol ışık veriyorum kaybim çok büyük bari mercanlarimi yaşatmak istiyorum ama nasıl Başara bilirim bunu yarın akvaryum geldiğinde suyunu kumu nu canlı kayaları yerlestirdikten hemen sonra mercanlari dizi kurtara bilirmiyim neler yapmam gerekiyor yardım edermisiniz[:?]
Arkadaslar ustalar Merhaba Deniz akvaryumuna yeni geçtim arkadaşımdan 80 45 80 durso sistemli ful donanımlı akvaryumu aldım akvaryumun nakliye sırasında arka darafta bulunan akış haznesindeki boruların geçtiği cam esneme nedeniyle bir çok yerden catladi bende yeni akvaryum siparis ettim 80 60 50 ölçülerinde ama yarın geleceğini söylediler suan 2. Gün baliklarim hep öldü kova da duruyorlardi oda sıcaklığında hava veriyorum sürekli ayakta kalan 2 adet palyaço baligi kaldı 1 i yan yatıyor 1 i normal yem yemiyor lar temizlik ekiplerindende ölen ler oldu birde birçok çeşit mercan onlarda ayrı kova da ara sıra hava veriyorum bol ışık veriyorum kaybim çok büyük bari mercanlarimi yaşatmak istiyorum ama nasıl Başara bilirim bunu yarın akvaryum geldiğinde suyunu kumu nu canlı kayaları yerlestirdikten hemen sonra mercanlari dizi kurtara bilirmiyim neler yapmam gerekiyor yardım edermisiniz[:?]
Uçuk Fiyatlar
Arkadaslar Merhaba istemeyerek konusmaniza katıldım bende çok eski bir hobiciyim severek yapıyorum ticaret asla düşünmedim 5 e mal oldu 1 almak isteyene verdim helaliyle hep maddi kaybettim ama yine diyorum hep derim gerçek hobiciler hep kazansın mutlu olsun 3500 tl ye tropheus tankı kurdum tam set şimdi 1500 tl ye veriyorum almak isteyene yine dedim hobici mutlu olsun ama bazen de hobiçi arkadaşlar kaziklanmayi hak ediyorlar demek istediğim 1 liralık mali senden ondan almaz 5 saatlik yol gider 10 liraya alır gelir para göz hobiciler belli zaten arkadaşlar uzak durmak en güzeli satanin mali ortada alan alır almayan almaz
Arkadaslar Merhaba istemeyerek konusmaniza katıldım bende çok eski bir hobiciyim severek yapıyorum ticaret asla düşünmedim 5 e mal oldu 1 almak isteyene verdim helaliyle hep maddi kaybettim ama yine diyorum hep derim gerçek hobiciler hep kazansın mutlu olsun 3500 tl ye tropheus tankı kurdum tam set şimdi 1500 tl ye veriyorum almak isteyene yine dedim hobici mutlu olsun ama bazen de hobiçi arkadaşlar kaziklanmayi hak ediyorlar demek istediğim 1 liralık mali senden ondan almaz 5 saatlik yol gider 10 liraya alır gelir para göz hobiciler belli zaten arkadaşlar uzak durmak en güzeli satanin mali ortada alan alır almayan almaz
SON MESAJLAR
- Akvaryumum Bulanık Hangisini Kullanmalıyım Laterthanbefore, 01:50
Sazansıgiller - Canlı Bitki Laterthanbefore, 01:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Kurulum Denemesi Laterthanbefore, 01:45
Akvaryum Tanıtımı - Betamın Kuyruğu Mu Eriyor Sophie, 01:41
Yeni Üye Forumu - Beta Balıgımın Midesinde Beyaz Bağ Emre2545, 01:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Akvaryumu Bitti Öneriniz Varmı Laterthanbefore, 01:31
Yeni Üye Forumu - Tür Tavsiyesi Laterthanbefore, 01:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Duboisi Kuyruk Erimesi Guram, 00:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Sarhoş Gibi Yüzüp Düzelen Tetra Türleri KaanE, 00:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Dolap Yalıtım ahmetfiratozkaya, 23:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Co2 Siz Ember Tetralı Bitki Tankı Hedefi knn38, 23:57
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kayası Akvarist Taha, 23:22
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes Yavrusunu Nasıl Besleyebilirim isimdusuyoarada, 23:04
Yeni Üye Forumu - Vatoz Akvaryumumda Oluşan Kıl Kurdu Ve Bit Sorunu Oğuzhan Kaslan, 22:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 80 Litreye Hangisi Uyumlu? Hidro Dinamik, 22:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120x50x50 Akvaryum Aydinlatma Ve Bitki Önerisi MK_71, 22:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En Sessiz Hava Motoru? ibbayram, 22:17
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yeni Kurduğum Betta Akvaryumunda Sorunlar SİGMA BALIK😎, 22:03
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumu İçin Tavsiyeler MamiAdana01, 21:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Büyümeyen Lepistes Yavrusu MertSoyumert, 21:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtresiz Father Fish Kurulumum grendel1984, 20:51
Akvaryum Tanıtımı - Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden onaterdoğan, 20:32
Akvaryum Tanıtımı - Bettam Akvaryum Kumuna Sürtündü Nafizcans, 20:20
Labirentliler - Oase Biomaster Thermo 250 İnceleme eryildirim, 20:14
Filtreleme Seçenekleri - Japon Orando Ve Çöpçü Vatoz Hoppala, 20:05
Sazansıgiller - Mantar Veya Beyaz Benek Hk. Buraaak, 20:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumdaki Değisim 1 Aylik Anektod, 19:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kapsül Gübre Ve Torf Kullanımı ? Ömer Kaan, 19:25
Taban ve Gübreleme - 225 Litre Akvaryum İçin Ekipman Önerileri omer09, 19:07
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yeni Kurduğum Akvaryumda Başım Belada.. Tayyareci, 19:07
Yeni Üye Forumu - Japon Balığımın Vücudu Bi Anda Kanlandı Taha10, 18:44
Yeni Üye Forumu - Cichled - Malawi Sump Malzemeleri Ve Dizilimi mertmentes, 18:24
Yeni Üye Forumu - Yem Önerisi SİGMA BALIK😎, 18:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl Yem Seçimi Yardım Kaan Dabakbaşı, 18:13
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Ağız Çevresi Doku Oluşumu acemibiri, 17:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Sislenme Carnivoreyum, 17:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En güzel fotoğraflarınızı gösterin ercane, 16:47
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Delikli Kaya Hakkında Bilgi Hasan öncü, 16:38
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Isıtıcı/yem Makinesi/ Aydınlatma/priz Rudis, 16:29
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 6 Akvaryumda 17 Çeşit Canlı 🔥 Aguamentist, 16:15
Akvaryum Tanıtımı - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 16:12
Akvaryum Tanıtımı - Elyaf Ve Ön Filtre Nasıl Temizlenir mitii, 15:45
Filtreleme Seçenekleri - Lepistes Kaç Yaşında Alınır İsmail_194606946, 15:42
Yeni Üye Forumu - Sunsun603b Mi Tetra Ex 1200 Mü ahmetfiratozkaya, 15:38
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Amonyak Zehirlenmesinde Ph Etkisi Orhan76, 15:17
Makaleler ve Tercümeler - 60x40x40 Altum Melekler egedin, 15:04
Akvaryum Tanıtımı - 200 Lt. Bir Çift “sajica” 1Balikci, 15:01
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Oranda Japon Balığı İçin Bilgiler Corpse, 14:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtemin Debisi Yüksek Geliyor ÇaĞRı, 13:43
Filtreleme Seçenekleri - Karişık Bitkili Akvaryumum Anektod, 13:37
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 01:32
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 01:29
- Taiwan - Pinto - Deep- Scr - Prl-pwl nomercy 01:25
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 00:47
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 00:43
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 00:43
- Büyük Boy Japon Balığı Baracuda80 00:07
- Malawi Erkekler AlisBaba 23:59
- Tilki Kuyruğu 15dal100tl Cabomba 5dal100tl Aquarist101 23:50
- 20 Karides 180tl Aquarist101 23:50
- Acil 60cm İthal Bombeli Köşeli Akvaryum 1000 Boyu Aquarist101 23:50
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 23:34
- Ista Regülatör Furcifer 23:34
- 2.67 Tüp Furcifer 23:34
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 23:34
- Aksan 45 Derece Optiwhite Sehpalı Akvaryum Set. Furcifer 23:34
- Flowerhorn Erkek 28 Cm terranova 23:33
- Lepistes Otu+pelia Moss Çok Ucuz Yetişen Alır ARMONYS 23:16
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 23:15
- Cama Cam Akvaryum, Dış Filtre, Armatür, Isıtıcı CanB 23:10
- Nano Led Armatür BywenzeL 22:15
- Kırmızı Su Üstü Bitkisi Lina Shrimps 22:14
- Cryptocoryne Wenditti Brown(fiyat Düştü) ballantines 21:23
- Anubias Paketi/kusursuz Anubiaslar ballantines 21:23
- Koi Kılıç Kuyruk Mili Ve Plati ozgurnez 21:21
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 21:20
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 21:20
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 21:06
- Komple Satılık Set 90*50*50 10mm Ultra Clear incaia 19:49
- 90 Cm Genişliğinde Ahşap Üretim Seti incaia 19:49
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 19:26
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 18:49
- Black Venezuela Corydoras Hiko 18:49
- 60x40x45h Ada Tarzı Diamond 10mm - 2217 - Uv - Co2 Hiko 18:49
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 18:12
- Mobilyalı İthal Akvaryum Best Fish 18:12
- Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 17:54
- Üç Noktalı Gurami && Rasbora & Albino Cüce Vatoz kerem1135 17:54
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 17:51
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 17:51
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 17:34
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 17:34
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 17:34
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 17:25
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 17:16
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 17:16
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 17:16
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 17:16
- 8mm Kalın Camlı 72 Litre Akvaryum Rafayel 16:58
- 40 X 40 X 30 X 3mm Akvaryum Rafayel 16:58
KULLANICILAR
- 99 Online Kullanıcı, 54 Üye
Online Kullanıcılar
Alberu,
MiSoSiKiaN,
mustafagaziantep,
Ali Can DÜLGER,
Emre2545,
Laterthanbefore,
HaydarGul,
MufasaBosss,
ARMONYS,
nomercy,
Hoppala,
pyroxene,
XneoMendro,
TuRKeR,
Biser,
Hidro Dinamik,
Ehtiyar,
capodicapii,
vahitender,
wolf06,
WnrAquascaping,
Yasin Bircan,
erenpusat8,
Deniz ve Mısra,
gulec_44,
tanerberkgulec,
emrylmazr,
erdalakçay,
-RBG-,
Acemi_hobici,
caga71,
nurtensultan,
theoneinfected,
Mihracb,
BilalM.,
Dextran,
Padawan52,
TÜMER,
StarAqua,
Meryemmm,
mitii,
dimbeleth,
yigithanw,
kadir0606,
erhansavan,
selimc4glar,
thegaddarr,
Ercan4lp,
dogu7862,
erayel,
efsane07,
oguzhanns,
Darkleon10,
Mrl4stromance,
Aqua Discovery,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.