ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
YusufDemirci
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Ağustos 2016 12:29
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yusuf Demirci
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yusuf Demirci

SON 5 MESAJI

Melek Balığı Hastalığı
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Melek Balığı Hastalığı
Arkadaşlar merhaba,

Konuyla alakalı bilgisi olan yok mu? Diğer balığımı kaybettim. Fotoğraftaki balığımı da 3 gündür ayrı bir tankta 30 derece sıcaklıkta mikofish ilacı ile tedavi ediyorum fakat bir gelişme göremiyorum.

Karantina tankım 25 Litre, hava motorum açık. Her gün%20 su değişimi yapıyorum ve 10cc lik mikofish ekliyorum. Bugün ekstradan 3 çay kaşığı kaya tuzu ekledim.

Şimdiden teşekkürler.

Melek Balığı Hastalığı
Merhaba,

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Hava motoru kullanıyorum. Evet, çok sağlıklı görünüyor. Fakat gözündeki siyahlık beni endişelendiriyor. Sizce mantar mıdır?

Diğer balığımdaki iştahsızlık normal değil. Çünkü yeme hareketlenerek geliyor fakat yemiyor ve bu uzun süredir devam ediyor. Vitamin takviyesi değil de flagyl kullanarak çözüme kavuşturacağıma inanıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Melek Balığı Hastalığı
Arkadaşlar merhaba,

200 lt akvaryumda 2 melek balığım 5 lepitesim 2 çöpçü ve 2 cüce vatozum var. Yaklaşık 6 aydır aynı akvaryumdalar. Fakat son dönemde 2 melek balığımda 2 ayrı probleme rastladım. Tecrübeli arkadaşların konuyla alakalı yardımcı olmasını rica ederim.

1-Fotoğraftaki melek balığı ( erkek olduğunu düşünüyorum ) 3 - 4 gün yeme karşı isteksiz davrandı fakat sonra düzeldi. Şu an normal şekilde yem yiyor ( Yaklaşık 1 aydır ). Yüzüşünde vs. problem yok. Fakat biri gözünün tam üstünde, diğeri gözünün kenarında olmak üzere siyahlıklar mevcut ( yaklaşık 2 haftadır ). Konuyu biraz araştırdığımda mantar olma ihtimali üstünde durdum. Fakat yine de sizlerden bilgi almak isterim.

2-Bu melek balığımın fotoğrafını koymadım. Dişi olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 2 haftadır yeme karşı isteksiz davranıyor. Diğer melek balığımda geçmesine karşın bu melek balığımda geçmedi. Dış kısmında bir problem yok. İlk başlarda yem attığımda hiç ilgilenmiyordu fakat şu an yem attığımda hızlanıyor yeme doğru hızlıca geliyor fakat sonra geri çekiliyor, yemiyor. Sanki bir şey tam o anda yemek yemesini engelliyor gibi. İç parazitten şüpheleniyorum. Fakat yine de sizlerden bilgi almak isterim.

*Sabahları sera vipan ( hayvansal ), akşamları Sera flora ( bitkisel ) yem kullanıyorum.

*Dış filtre kullanıyorum. Her hafta mutlaka %20 su değişimi yapıyorum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/185615/300420161819301.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/185615/300420161819101.jpg[/IMG]

Melek Balığı Hastalığı
Arkadaşlar merhaba,

200 lt akvaryumda 2 melek balığım 5 lepitesim 2 çöpçü ve 2 cüce vatozum var. Yaklaşık 6 aydır aynı akvaryumdalar. Fakat son dönemde 2 melek balığımda 2 ayrı probleme rastladım. Tecrübeli arkadaşların konuyla alakalı yardımcı olmasını rica ederim.

1-Fotoğraftaki melek balığı ( erkek olduğunu düşünüyorum ) 3 - 4 gün yeme karşı isteksiz davrandı fakat sonra düzeldi. Şu an normal şekilde yem yiyor ( Yaklaşık 1 aydır ). Yüzüşünde vs. problem yok. Fakat biri gözünün tam üstünde, diğeri gözünün kenarında olmak üzere siyahlıklar mevcut ( yaklaşık 2 haftadır ). Konuyu biraz araştırdığımda mantar olma ihtimali üstünde durdum. Fakat yine de sizlerden bilgi almak isterim.

2-Bu melek balığımın fotoğrafını koymadım. Dişi olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 2 haftadır yeme karşı isteksiz davranıyor. Diğer melek balığımda geçmesine karşın bu melek balığımda geçmedi. Dış kısmında bir problem yok. İlk başlarda yem attığımda hiç ilgilenmiyordu fakat şu an yem attığımda hızlanıyor yeme doğru hızlıca geliyor fakat sonra geri çekiliyor, yemiyor. Sanki bir şey tam o anda yemek yemesini engelliyor gibi. İç parazitten şüpheleniyorum. Fakat yine de sizlerden bilgi almak isterim.

*Sabahları sera vipan ( hayvansal ), akşamları Sera flora ( bitkisel ) yem kullanıyorum.

*Dış filtre kullanıyorum. Her hafta mutlaka %20 su değişimi yapıyorum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

[URL]null[/URL]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/185615/300420161819301.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/185615/300420161819101.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.