ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ihsank
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
29
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
32 dakika önce
Toplam Mesaj:
140 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ihsan Konyalı
Doğum Tarihi:
10 Mayıs 1982
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ihsan Konyalı -- 200 Lt Full Red

SON 10 MESAJI

7-10 Ekim Pet Fuarı Davetiyesi Arıyorum
Merhaba
7-10 Ekim tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek pet fuarı için davetiye ihtiyacım var yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
100x45x45 Hardscape Tavsiye
[QUOTE=DenizAslan]

Ben de yeni bir akvaryum yapmayı düşünüyorum 100*50*50 izmir'de imalatçılarla konuştum ultra clear cam ortalama 12.500 15.000 tl civarı, sanırım low tech bir akvaryum ortalama-üstü kalitede ürünlerle 25 bin 30 bin, ben de uzun süredir hobiden uzağım fiyatlarla ilgili çok bir bilgim yok ama akvaryum+bitki kumu+dış filtre+ısıtıcı 25den aşağı olmaz gibi, akvaryumlar pahalı :(
2. el akvaryum bulabilirseniz fiyat baya düşer ki İstanbul gibi bir yerde çok daha ucuza yapabilirsiniz bence. Letgo ve sahibindene göz atın, forumdaki ilanlarda da baya bir ürün bulabilirsiniz.[/QUOTE]

İstanbul’da 100x50x50 ön cam clear mobilyalı olarak Çınar akvaryum ve melikşah akvaryum 20.000 tl dedi [EDIT]ihsank,2026-09-23 07:45:20[/EDIT]
100x45x45 Hardscape Tavsiye
Böyle bi akvaryumla bende hobiye geri dönmek istiyorum ortalama maliyetleri nedir?
Elma Salyangozu Yumurtasından Yavru Alımı
[QUOTE=Ssklıfenomen]
Yumurtalar bazen çıkmıyor demiştiniz çıkması için ne yapa bilirim acaba bide akvaryumun üstünü komple streçledim camlar buhulandı bu nem yeterli mı islatmama gerek var mı [/QUOTE]

bir kere yumurtladımı devamı gelir bende 3 tane elma salyongozu vardı akvaryumun kapağında boş yer kalmamıştı 2 -3 günde bir yumura bıraktılar gecen sene dağıtmakla baş edemedim.
Cüce Vatoz Yavrusunu Yermi?
[QUOTE=blg0044]Arkadaşlar merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi yavrularını yeme gibi bir durum söz konusu oluyor mu cüce vatozlar da?
Yaklaşık 1 cm oldukları zaman akvaryuma saldım yavruları 60 tane falan vardı ama şimdi 1 2 tane ancak görebiliyorum. albino yavruların hepsini görebiliyorum ama siyahlar kayıp [:(] Akvaryumun tabanında siyah kum var birde biraz kaya ve kök var onlardan da kaynaklanıyor olabilir ama ben anne veya baba vatoz dan şüphelenmeye başladım. sizce ?[/QUOTE]

Cüce vatoz un yavrulara zararı olmaz.
Cüce Vatoz Üretmek Hk.
[QUOTE=k0nratt]Arkadaşlar bu balıklar Boy 31 En 25 Yükseklik 40

bu akvaryumda bir çift koysam yaşayıp ürerlermi acaba ?[/QUOTE]

30 litre su da üremesi zor olur üremesinide geçtim balıklara eziyet olur üretim için minimum 60l veya üzeri akvaryum tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır.
Rasbora Sürüsünü Büyütme De Sıkıntı Olurmu...
[QUOTE=by.catamak]

Ihsan bey. Hediye ettiğiniz cüce vatoz öldü malesef hediye ettiiginiz bitkileride köşeye topladım hepsini karideslere saklanma yeri olsun diye saklanma yeri bulunduğu için kütük bosluklarida dahil sıkıntı olacağını [/QUOTE]

Abi Canın sağolsun bi ara görüşelim ben sana bi kaç tane daha veririm bitkiler için ışımlandırma şart ışıklandırma da cardinalleri ürkekleştiyor.
Bi tercih yapman gerekecek sanırım :)
Rasbora Sürüsünü Büyütme De Sıkıntı Olurmu...
[QUOTE=by.catamak]Karides var akvaryum da sıkıntı olur....

Cumartesi 10 adet daha rasbora alıyorum...kardinallara bakicaz artık....[/QUOTE]
Hüseyin abi
Rasbora cardinallere göre daha sert balıktır karidesleri rahatsız eder. Akvaryum küçük ideali lepistes bence
Bu Ne Yumurtası
Salyangoz Yumurtası
Elma Salyangozu Arıyorum
[QUOTE=Jokzilla]Merhaba arkadaşlar, elma salyangozu deneyimi kazanmak için yemek paralarımdan arttırıp akvaryum kurdum. Elma salyangozu alcam bulamıyorum yav, eskiden forumda 50 krş 1 tl ye satılan salyangozlar yok olmuş resmen. İstanbulda nerede bulabilirim? Veyahut çift olarak satan tanıdığınız var mı?[/QUOTE]

Elimde 10-15 günlük yavru var işini görürse verebilirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.