ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mavi1
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
06 Mayıs 2015 18:03
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
atakan net
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

atakan net

SON 5 MESAJI

japon baligim şişti
Verdigin cevap icin tsk ederim 1.5 yıldır akvaryumumla cok guzel ilgileniyordum son 1 aydir islerimmcok yogunlasti ve gerektigi kadar ilgilenemedim temizligi duzgun yapamadim sadece haftada 1 %30 su cekip dinlenmis su koydum tavsiyeni dinleyecegim
    japon baligim şişti
    mavi12015-05-06 11:10:39
    japon baligim şişti
    Nasil resimnyukleye bilirim
    japon baligim şişti
    Ben aksam eve gittigimde resmini cekeyim benim baligimin şişmesi bundan farkli butun vucudu kafasi sis ve gozleri yuvasindan disari firlamis durumda 1 hafta arayla suyunntamamini degistirdim dis filtremi 1 ay oldu temizlemedim ama ic liftremi her pazar temizliyorum
    japon baligim şişti
    Akvaryumum 100×50×50 bir adet 30 w ic filtre 1 adet dis filitre 200 wlik isitici cift cikisli hava motoru 30 cmlik hava tasi zemin komple beyaz ince kum var 3 adet 1.5 yasinda japon 1 tane 2 aylik japon 2 tane copcum var baliklarimin bir tanesi cok fazla sisti gozleri yuvasindan firladi bazen yem yemiyor suyun dibinde oyle duruyor aradan bir kac gun geciyor yem yemeye basliyor ama sislik duruyor hic inmiyor diger japonumda ise agzinda yara olurtu kirmizi ilk gordugumde agzini kesmis sandum ama degilmis yem yiyor ve cok hareketli acaba baliklarimin sorunu ne olabilir

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
    • 408,613 Konu
    • 91 Forum
    • 145,128 Forum Üyesi
    • 1,466 Özel Forum Üyesi
    • 29 Kıdemli Akvarist
    • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.