ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Büşra Özdemir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Ağustos 2015 17:10
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Büşra Özdemir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Büşra Özdemir

SON 9 MESAJI

Demasoni Cichlid Gözleri Büyüyüp Ölmesi
Teşekkürler cevaplar için. Suyu hale yola sokmak için elimden geleni yapacağım o zaman.
Akvaryumda şu an sadece yavrular var saulosi ve sari prensesler demasonilerden sadece bir kaç santim büyük. Copculerin yavrulara zarar verme ihtimali var mıdır? Bir de ölen diğer baliklarda herhangi bi şişme vs durum yoktu.
Bugün yine yavru demasonilerden biri öldü. Düzelmesi zaman mı alır hala ölmelerinin sebebi sadece su yüzünden midir yoksa başka sebebi olabilir mi acaba? Saulosilerde ve sarı prenseslerde hiçbir sorun göremiyorum. İlk geldikleri zamana göre baya da büyüdüler.
O şekilde mantıklı olur tabi perşembe günü tekrar su değişimi yapacağım ve suyu iki gün bekletecegim bu durumda. Gozlemledigim kadariyla herhangi bi sorun görünmüyo genel hareketlerinde.
Ben de içine yabancı madde girmemesi için daha iyi diye düşünüyordum. Bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Cuma günü su değişimini yaptım % 25 lik bir miktarda. İlaç kullanmadan önce bir kez daha su değişimi yapıp gozlemlersem iyi olacak sanırım. Su degisimini %50 gibi mi yapmalıyım bu cuma?
Suyu dinlendirdigim kovanin kapağını sıkıca kapatarak ve bir gün dinlendirerek ekliyordum akvaryuma. Daha önce canlı doğuran besliyordum onlarda da bu şekilde yapiyordum ve hiçbir ölümle karşılaşmadım. Türden mi küçük olmalarından mı kaynaklı acaba bu durum?
Teşekkürler yemleme sayısını artiriyorum ve vitamin ediniyorum o zaman. Miktarı yarıya düşürmeden iki kere yem vermeye baslayacagim. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler
Linki inceledim teşekkür ederim. Geçen hafta da başka bir balık kaybetmiştim ancak onda göz şişmesi ile ilgili bir durum dikkatimi cekmemisti. Balıklar geleli üç hafta oluyor. Kabızlık gibi bir durum da fark etmedim. Yemlemeyi tropical super spirulina forte pul yem ile günde bir defa olmak üzere yapıyorum.

Merhabalar. Yavru demasonim bugün gözleri patlayacak derecede büyüyüp öldü.

2 gün boyunca ışık kapalı kaldı haftasonu bununla ilgili olabilir mi?

Dropsy hastalığında vücut da şişmesi gerekiyormuş sanırım.

Sadece gözlerin şişmesi ne olabilir? Bulaşıcı bir durum mudur? Ne yapabilirim?

Akvaryum Kapasitesi : 225 Litre
Balık Popülasyonu: 10 Demasoni 2 Frontoza 7 Saulosi Tatlisu Midyesi

Su Değişimi:Haftada bir 50 litre
Ancak son iki haftada değişim yapılmadı. Cuma günü suyu değiştirdim. Pazartesi balık öldü.

İlaç : Yok.
Büşra Özdemir2015-05-11 14:10:34

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.