ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
CanAkarsu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
28 Temmuz 2015 17:57
Toplam Mesaj:
146 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
İMZA
Çanakkale
80 - 40 - 45 Bitkili Tetra
40 - 40 - 40 Bitki akvaryumu
80 - 40 - 45 Bitkili Tetra
40 - 40 - 40 Bitki akvaryumu
SON 10 MESAJI
Bir anda bulanan su
Sil baştan kurmam bakterileri öldürmüş diyosunuz benmi anlatamıyorum sizmi anlamıyorsunuz.. Diyorum ki bulanıklık oldu bi süre geçmeyince sil baştan kurdum ayrıca suyu komple değiştirmedim 5 lt civarı bıraktım zaten akvaryumda normaldi yine aynı bulanıklık oldu...
Sil baştan kurmam bakterileri öldürmüş diyosunuz benmi anlatamıyorum sizmi anlamıyorsunuz.. Diyorum ki bulanıklık oldu bi süre geçmeyince sil baştan kurdum ayrıca suyu komple değiştirmedim 5 lt civarı bıraktım zaten akvaryumda normaldi yine aynı bulanıklık oldu...
Bir anda bulanan su
Hayır elektrik kesintisi olmadı bir anda olmaya başladı akvaryumu sil baştan tekrar kurdum ilk birkaç gün herşey normaldi ama tekrar bulandı su anlamıyorum niye böyle olduğunu.. Su değişimleri düzenli 4 günde bi 40lt değiştiriyorum dinlenmiş su ile. Bakteri kültürü yüzünden olduğunu sanmıyorum
Hayır elektrik kesintisi olmadı bir anda olmaya başladı akvaryumu sil baştan tekrar kurdum ilk birkaç gün herşey normaldi ama tekrar bulandı su anlamıyorum niye böyle olduğunu.. Su değişimleri düzenli 4 günde bi 40lt değiştiriyorum dinlenmiş su ile. Bakteri kültürü yüzünden olduğunu sanmıyorum
Bir anda bulanan su
80-40-45 ebatlarındaki bitkili akvaryumumun suyu bir anda sebebini bilmediğim bir şekilde bulanmaya başladı filtrelerimi yeni temizledim fakat bir etki oluşturmadı herangi bir ilaç kullanmıyorum yatı kökü vardı fakat onuda çıkarttım su değişimi yaptım yine bulanıklık devam ediyor gübre olarak misket gübre kullanıyorum aylardır boyle bir sorun yaşamıyordum. Işıklandırma 8 saat yapıyorum sizce neden oluyordur?
80-40-45 ebatlarındaki bitkili akvaryumumun suyu bir anda sebebini bilmediğim bir şekilde bulanmaya başladı filtrelerimi yeni temizledim fakat bir etki oluşturmadı herangi bir ilaç kullanmıyorum yatı kökü vardı fakat onuda çıkarttım su değişimi yaptım yine bulanıklık devam ediyor gübre olarak misket gübre kullanıyorum aylardır boyle bir sorun yaşamıyordum. Işıklandırma 8 saat yapıyorum sizce neden oluyordur?
Bitkili akvaryum kurmak istiyorum..Güncel son hali
dıy gübre tavsiye etmiyorum yosun yapıyor kesinlikle jbl marka kapalıysa yanı açık ürün poşede bölme değilse almalısınız ayrıyetten ışık konusunu ne yaptınız? Işık oldukça yetersizdi bu en büyük etken bitkilerin çürümesinde .
dıy gübre tavsiye etmiyorum yosun yapıyor kesinlikle jbl marka kapalıysa yanı açık ürün poşede bölme değilse almalısınız ayrıyetten ışık konusunu ne yaptınız? Işık oldukça yetersizdi bu en büyük etken bitkilerin çürümesinde .
Melek balığım hastalandı.Denyimlerinizi öğrenebili
Mesut abinin dedikleri sayesinde 10 balığımı hastalıktan kurtardım dediklerini ne eksik ne fazla yaptım tam dediği gibi uyguladım ve sorunsuz iyileştirdik balıkları. 10 ltlik bir kap almalı bu durumlar için kenarda tutmalısınız Salim bey. Mesut beyin bilgisine ve kendisine bu forumda çoğu kişi güvenir siz yaptığınız yanlış yöntemlerle balığınızı daha çok zorlamışsınız tedavi yöntemi arıyorsanız tam olarak denileni yapmalısnız ki bir işe yarasın. Eksik yada fazla yaparsanız yardımcı olmaya çalışan kişileride zora sokarsınız olmaması gereken durumlar ortaya cıktığında.
Mesut abinin dedikleri sayesinde 10 balığımı hastalıktan kurtardım dediklerini ne eksik ne fazla yaptım tam dediği gibi uyguladım ve sorunsuz iyileştirdik balıkları. 10 ltlik bir kap almalı bu durumlar için kenarda tutmalısınız Salim bey. Mesut beyin bilgisine ve kendisine bu forumda çoğu kişi güvenir siz yaptığınız yanlış yöntemlerle balığınızı daha çok zorlamışsınız tedavi yöntemi arıyorsanız tam olarak denileni yapmalısnız ki bir işe yarasın. Eksik yada fazla yaparsanız yardımcı olmaya çalışan kişileride zora sokarsınız olmaması gereken durumlar ortaya cıktığında.
bir aylık bitkili akvaryumum
Japonu bekletmeniz balıkların strese girmesinden başka bişeye yaramaz. 24 Saat başında değilsiniz sonuçta japon diğer balıklara agresif bir balık
Japonu bekletmeniz balıkların strese girmesinden başka bişeye yaramaz. 24 Saat başında değilsiniz sonuçta japon diğer balıklara agresif bir balık
bir aylık bitkili akvaryumum
Sağ alttaki japonu çıkartmalısnız kesinlikle.
Sağ alttaki japonu çıkartmalısnız kesinlikle.
Bitkili akvaryum kurmak istiyorum..Güncel son hali
İstanbulda yaşıyorsunuz çoğu ürünü bizim aldığımızdan daha ucuza temin edebilirsiniz kargo 4 gün demişsiniz çekoslovakyadan falanmı geliyor yahu bunlar? adanadan çanakkaleye 2 günde geldi bitkilerim çok enteresan
İstanbulda yaşıyorsunuz çoğu ürünü bizim aldığımızdan daha ucuza temin edebilirsiniz kargo 4 gün demişsiniz çekoslovakyadan falanmı geliyor yahu bunlar? adanadan çanakkaleye 2 günde geldi bitkilerim çok enteresan
Adını bilmediğim yosun hakkında yardm bekliyorum.
Su degisimini hergunmu yapmaliyim ? Karartma derken hic isiklari acmayip akvaryumu komple ortmelimiyim?
Su degisimini hergunmu yapmaliyim ? Karartma derken hic isiklari acmayip akvaryumu komple ortmelimiyim?
Adını bilmediğim yosun hakkında yardm bekliyorum.
Merhaba 2 3 gündür akvaryumumda daha önce görmediğim bir yosunla karşı karşıyayım 6 yıllık hobi hayatımda ilk defa yosun sorunu yaşıyorum daha doğrusu. 80-40-45 ölçülerinde 140 litre net hacimde akvaryumum var içerisinde pervula ve adını bilmediğim yarı sucul bi tür bitkim bulunmakta yosun sorunu öncesi 10 15 kök civarı tilki kuyruğu bitkilerini akvaryumdan çıkarttım ve bir iki gün içerisinde camda kıl şeklinde yosunların oluştuğunu gözlemledim. Aydınlatmayı 8 saat yapıyorum ve toplam 4 florasan 72wat ışık veriyorum florasanların 1 i aquastar diğer 3 ü ise philips 845 kodlu florasan. 2 3 aydır ilk defa yosun oluşumu oldu ve ne yapacağımı bilmiyorum hiçte başıma gelmedi bu zamana kadar. Sanıyorum ki tilki kuyrukları fazla fazla sudaki maddeleri emdikleri için bu zamana kadar yosun oluşmadı çıkarttıktan sonra bir anda yosun oluştu. Gübre olarak misket gübre ve co2 kullanıyorum şuan ışıklandırmayı 4 saate düşürdüm ve co2 yi kapattım akvaryumu bir kaç gün ışıklandırma yapmasam co2 açmayıp tilkileri geri eklesem sizce bu durum düzelecekmidir? Ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum akvaryumda 20 adet neon tetra 2 otto 1 cüce vatoz ve 2 kiraz karides 2 helena salyangozu bulunmakta 13 pembe zebra ve 6 siyah neonda vardı fakat bunları başka bir akvaryumuma aktardım yardımlarınızı bekliyorum..
Merhaba 2 3 gündür akvaryumumda daha önce görmediğim bir yosunla karşı karşıyayım 6 yıllık hobi hayatımda ilk defa yosun sorunu yaşıyorum daha doğrusu. 80-40-45 ölçülerinde 140 litre net hacimde akvaryumum var içerisinde pervula ve adını bilmediğim yarı sucul bi tür bitkim bulunmakta yosun sorunu öncesi 10 15 kök civarı tilki kuyruğu bitkilerini akvaryumdan çıkarttım ve bir iki gün içerisinde camda kıl şeklinde yosunların oluştuğunu gözlemledim. Aydınlatmayı 8 saat yapıyorum ve toplam 4 florasan 72wat ışık veriyorum florasanların 1 i aquastar diğer 3 ü ise philips 845 kodlu florasan. 2 3 aydır ilk defa yosun oluşumu oldu ve ne yapacağımı bilmiyorum hiçte başıma gelmedi bu zamana kadar. Sanıyorum ki tilki kuyrukları fazla fazla sudaki maddeleri emdikleri için bu zamana kadar yosun oluşmadı çıkarttıktan sonra bir anda yosun oluştu. Gübre olarak misket gübre ve co2 kullanıyorum şuan ışıklandırmayı 4 saate düşürdüm ve co2 yi kapattım akvaryumu bir kaç gün ışıklandırma yapmasam co2 açmayıp tilkileri geri eklesem sizce bu durum düzelecekmidir? Ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum akvaryumda 20 adet neon tetra 2 otto 1 cüce vatoz ve 2 kiraz karides 2 helena salyangozu bulunmakta 13 pembe zebra ve 6 siyah neonda vardı fakat bunları başka bir akvaryumuma aktardım yardımlarınızı bekliyorum..
SON MESAJLAR
- Japon Balığı Başkanceto, 12:09
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Seçimi chestter, 11:56
Filtreleme Seçenekleri - Lepistesin Kafa Kısmı Garip Bir Hastalık Var EMİR G., 10:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Melek Akvaryumu cihann7, 09:48
Yeni Üye Forumu - Yine Yeni Yeniden❗kurulum Başlıyor.. FrkMbuna, 09:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Siyanobakteri Ve Tanımlayamadığım Yosun Sorunu bendeniztayfun, 09:03
Yosun - Bitkili Akvaryum (hitech) B.CENİK, 03:56
Akvaryum Tanıtımı - Green Moscow Lepistes AreS, 02:34
Canlı Doğuranlar - Discus Yavrulama Cyber_Scout, 02:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tür Önerisi Hidro Dinamik, 01:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sp + Iceman + Demasoni Kaç Tane Besleyebilirim? alazcn, 00:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yem Yememe, Zayiflama, Ölme M0nty, 00:25
Hastalıklar ve İlaçlar - 30 Litre Akvaryum İçin Ne Önerirsiniz ? M0nty, 00:23
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İçin Tasarım Kök M0nty, 00:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dişi Beta Balığı Sağlıklı Mı M0nty, 00:15
Labirentliler - Axalotl Aldım Aguamentist, 00:04
Akvaryum Tanıtımı - Tür Önerisi Aguamentist, 23:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 108x45x55 Akvaryuma Tür Önerisi xfuriousx, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discus Tür Önerisi miracemir, 23:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bıktım bu Astronotların renk değiştirmesinden merutay, 22:21
Güney Amerikan Cichlidleri - Ağaç Dallarından Tasarım Muhammedbedri, 21:57
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon Ve Betta Akvaryumlarım. Jeppe, 21:36
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Deneyimi Hobimus, 21:09
Yeni Üye Forumu - 40x40 Akvaryuma 6 Mm Yetermi KaanE, 19:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Küp Akvaryum Işık Önerisi KaanE, 19:29
Yeni Üye Forumu - Catappa ile Kızılağaç Kozalağı Kullanımı Canahsha, 17:10
Malzemeler ve Yemler Forumu - Betta Balığım Geri Yuva Yapmıyor Neothauma, 16:50
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Dipte Yatma Yan Yatma Sorunu M0nty, 16:12
Hastalıklar ve İlaçlar - L144 Tül Vatoz omerh, 16:11
Kedi Balıkları Tanıtımı - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Ashina, 13:33
Akvaryum Tanıtımı - Karides Akvaryumumdaki Beyaz Kıl Gibi Parazitler Orhan76, 13:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Sp Doğum Süreci Hk. AnıL57, 11:47
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Beta Yavruları Su Degısımı İnci Kefali, 10:06
Yeni Üye Forumu - Cate Marble Mi Midas Mı Burakbora74, 09:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Parvula Mini Tabanı Ne Zaman Kaplar Ömer t, 02:22
Bitki Türleri ve Bakımı - Deniz Kenarından Doğal Taş Yollayabilecek Hobidaş benaykut55, 01:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Melek Akvaryumu TTezcan, 00:51
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 00:48
Akvaryum Tanıtımı - Mavi Melek Karides Akvaryum Kurulumu Ashina, 00:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - German Ram Yüzgeçlerde Ve Burunda Mikrokurtlar İlkerAyas, 00:28
Hastalıklar ve İlaçlar - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 00:11
Akvaryum Tanıtımı - L144 Tül Cüce Ve Siyah Tül Cüce Vatoz Arayışım Var erenpusat8, 23:46
Kedi Balıkları Forumu - Akvaryum İç Filtre Önerisi baron70, 22:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Aquel Ultramax Filtre Hakkinda yorgunsair, 22:08
Filtreleme Seçenekleri - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt İnci Kefali, 21:36
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Furkan tarık, 21:18
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Parlayan Gurami İnci Kefali, 19:37
Labirentliler - Astro As2208 KaanE, 19:36
Yeni Üye Forumu - Frontoza Balıkları İnci Kefali, 18:17
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Sıvı Gübre Nasıl Hazırlanır ? ufukkisikk, 17:23
Taban ve Gübreleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Aquaclear 30 & Newa Cobra (yüzey Emişli Filtre) blenny 12:09
- Mangrov Kökü blenny 12:09
- Beyaz Kurt Kültürü & Yetişkin Artemia Kültürü Amati340 11:30
- Su Piresi Kültürü+ Yeşil Su & Infusoria Kültürü Amati340 11:30
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:30
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:30
- Microfex Kültürü sefailgaz 10:51
- Yem Tablet BUCALILAR 10:46
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 10:46
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 10:38
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 10:15
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:01
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:01
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 10:01
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 10:01
- Power Led Armatür pichamsi 09:49
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:47
- Aranıyor mlh06 09:28
- Katil Salyangoz Ve Mavi Karidesler Başak u 09:02
- Grindal Set Ve Mikrofex 300 AtlasPoyraz 08:58
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 08:43
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 08:43
- Yetişkin Genç Endler tarikyksl 07:54
- Tam Damızlık Transgebetik Tetra tarikyksl 07:25
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:01
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 06:43
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 06:43
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 05:34
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 04:23
- Cüce Vatoz Yavruları gürkanbey 00:25
- Channa Bleheri Rainbow Denizhann 23:36
- Eheim Reeflex Uv Filtre 350 7 Watt Hiko 23:35
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 23:35
- Damızlık Severum, Geophagus, Guianacara djally 23:06
- Saz Bitkisi Furkann 21:47
- Aydınlatmalar, Dophin Şelale Filtreler Serdariekrem 21:41
- 2.67 Tüp Furcifer 21:32
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 21:32
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 21:32
- Bitki,kum,taş livadi 19:50
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 19:18
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 19:18
- Balıklar Komple Satılık metsi 19:12
- Karışık Birçok Tür Vardır OrhuN Sarı 19:03
- Sajica Yavrularım Sahiplendirilecektir.. Ulubey35 18:56
- Eheim Professionel 4+ egedin 17:45
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 17:45
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:42
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 15:38
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 14:27
KULLANICILAR
- 61 Online Kullanıcı, 33 Üye
Online Kullanıcılar
cetincarhifi,
IgorVladimir,
Murat27,
Rafayel,
oguzhn,
Furcifer,
Smokie,
xkurso,
osmandbnl,
Azizdurdenn,
45eng,
Berkant,
esensml,
TTezcan,
luleburgazli,
Furkann,
Kaya ankara,
BenN7434,
Kaan Dabakbaşı,
M.FurkanK,
UmitOnay,
ardaagnaday,
Huseyinyilmazs,
Sazrvvj,
sedaterdem,
CihanEfruz,
cory94,
BadgeR,
AmatorBetaci,
Yiğittt,
Lazrmpo,
ArifhbsAquatics,
livadi,
AzizArif,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.