ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Plustre
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Şubat 2016 11:50
Toplam Mesaj:
31 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Savaş Çavuşoğlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Savaş Çavuşoğlu
SON 10 MESAJI
Dış Filtre Yüzünden Evi Su Bastı :((
Ozelyem.com ile görüştüm istanbuldaki servise yönlendirdi . Bir sorum olacak arkadaşlar sumplu sisteme geçiş yapmaya karar verdim, bu tarz bir sorun yaşarmıyım sumplu sistemlerde? Siz ne öneririsiniz?
Ozelyem.com ile görüştüm istanbuldaki servise yönlendirdi . Bir sorum olacak arkadaşlar sumplu sisteme geçiş yapmaya karar verdim, bu tarz bir sorun yaşarmıyım sumplu sistemlerde? Siz ne öneririsiniz?
Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Temizliğini 4 ay önce yapmıştım bu günlerde yapacaktım ama yapmadım. Şimdi satın aldığım ozelyem.com ile iletişime geçip durumu anlattım, Akşam açıp durumu çözmeye çalışacağım. Ancak sizin kadar tecrübeli olmadığım için çözebileceğimi pek sanmıyorum. Elektrik kesintisi sırasında yaşanmasaydı bu durum gerçekten büyük zarar olurdu. Bunu riske atıp kendim çözmeye çalışmam çok riskli. Odamda işimden dolayı pahallı elektronikler var. Ozelyem.com un dönüşüne göre tekrar yazacağım hepinize teşekkür ederim.
Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Temizliğini 4 ay önce yapmıştım bu günlerde yapacaktım ama yapmadım. Şimdi satın aldığım ozelyem.com ile iletişime geçip durumu anlattım, Akşam açıp durumu çözmeye çalışacağım. Ancak sizin kadar tecrübeli olmadığım için çözebileceğimi pek sanmıyorum. Elektrik kesintisi sırasında yaşanmasaydı bu durum gerçekten büyük zarar olurdu. Bunu riske atıp kendim çözmeye çalışmam çok riskli. Odamda işimden dolayı pahallı elektronikler var. Ozelyem.com un dönüşüne göre tekrar yazacağım hepinize teşekkür ederim.
[QUOTE=amiga1200] geçmiş olsun öncelikle, bu hobide en tatsız olayı yaşamışsınız malesef. bu noktada yapılacak en güzel şey dış filtrenizi banyoya götürüp borularını içi dolu bir kovaya sokmak ve o şekilde çalıştırarak su sızıntısının nereden kaynaklandığını bizzat görerek tespit etmek. muhtemelen motorun olduğu kafa bölgesinin gövdeye kenetlendiği yerden olabilir yada muslukların contalarından kaynaklanmış olabilir. kaç yıllık filtreniz ?[/QUOTE]
1 yıl bile olmadı alalı. yaklaşık 10 ay.. Acaba durduğu pozisyon mu hatalı? Elektrik kesintisi ile nasıl bir bağlantısı olabilir? Teşekkürler
Şimd filtreyi çalıştırdım resimde göreceğiniz üzere kapaklardan su geliyor (hepsi tam olarak kapalı kontrol ettim) . Bu durumu nasıl düzeltirim?
[url=http://i.hizliresimupload.com/e8q88obx.jpg][img]http://i.hizliresimupload.com/e8q88obx.jpg[/img][/url]
[QUOTE=amiga1200] geçmiş olsun öncelikle, bu hobide en tatsız olayı yaşamışsınız malesef. bu noktada yapılacak en güzel şey dış filtrenizi banyoya götürüp borularını içi dolu bir kovaya sokmak ve o şekilde çalıştırarak su sızıntısının nereden kaynaklandığını bizzat görerek tespit etmek. muhtemelen motorun olduğu kafa bölgesinin gövdeye kenetlendiği yerden olabilir yada muslukların contalarından kaynaklanmış olabilir. kaç yıllık filtreniz ?[/QUOTE]
1 yıl bile olmadı alalı. yaklaşık 10 ay.. Acaba durduğu pozisyon mu hatalı? Elektrik kesintisi ile nasıl bir bağlantısı olabilir? Teşekkürler
Şimd filtreyi çalıştırdım resimde göreceğiniz üzere kapaklardan su geliyor (hepsi tam olarak kapalı kontrol ettim) . Bu durumu nasıl düzeltirim?
[url=http://i.hizliresimupload.com/e8q88obx.jpg][img]http://i.hizliresimupload.com/e8q88obx.jpg[/img][/url]
Arkadaşlar gece elektrikler gitmiş ben işteydim. Annem bir uyanmış ev komple su. Dış filtrem Dolphin C-1000 su sızdırmış.Aşağıdaki resimdeki gibi duruyordu.
[url=http://i.hizliresimupload.com/ofzb9YT7.jpg][img]http://i.hizliresimupload.com/ofzb9YT7.jpg[/img][/url]
Bundan 3 gün önce çok az bir su sızıntısı olmuştu, 2 gün izledim hiçbir sorun olmadı ama bu gece böyle bir sorun yaşadık. Suyun nerden geldiğini anlayamadım eve geldiğimde temizlemişti annem her yeri. Balıkların yaşayacağı kadar su var ancak filtreyi kapattık tekrar su basmasın dıye.Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım eder misiniz?
Arkadaşlar gece elektrikler gitmiş ben işteydim. Annem bir uyanmış ev komple su. Dış filtrem Dolphin C-1000 su sızdırmış.Aşağıdaki resimdeki gibi duruyordu.
[url=http://i.hizliresimupload.com/ofzb9YT7.jpg][img]http://i.hizliresimupload.com/ofzb9YT7.jpg[/img][/url]
Bundan 3 gün önce çok az bir su sızıntısı olmuştu, 2 gün izledim hiçbir sorun olmadı ama bu gece böyle bir sorun yaşadık. Suyun nerden geldiğini anlayamadım eve geldiğimde temizlemişti annem her yeri. Balıkların yaşayacağı kadar su var ancak filtreyi kapattık tekrar su basmasın dıye.Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım eder misiniz?
Balıkların Beyazlaması
Yok mu yardımcı olacak?
Yok mu yardımcı olacak?
Balıkların Beyazlaması
Merhaba arkadaşlar..
Aslında uzun süredir yaşadığım bir sorun ancak işlerimin yoğunluğundan dolayı bir türlü ilgilenme fırsatım olmadı.Ancak bugün ilgilenebiliyorum.
160 x 50 x 40 ölçüsünde akvaryumum var içinde 6 adet japon 3 adet çöpçüm var. Ancak japonlardan bir tanesi beyazlaşmaya başladı.Beyazlık ilk etapta karından başlıyor daha sonra yukarı doğru çıkıyor. Bundan 4 ay önce bir teleskopum bu şekilde ölmüştü. Diğer balıklarda sorun yok. Bir de teleskop sürekli dışarıdan nefes almaya çalışıyor. Dış filtre var su pırıl pırıl , hava motoruda var. hava sıkıntısı çeken tek teleskop bunun sebebi nedir?
Beyazlama örneğini bu resimden görebilirsiniz.
[url=http://hizliresim.com/0Ldn2V][img]http://i.hizliresim.com/0Ldn2V.jpg[/img][/url]
Merhaba arkadaşlar..
Aslında uzun süredir yaşadığım bir sorun ancak işlerimin yoğunluğundan dolayı bir türlü ilgilenme fırsatım olmadı.Ancak bugün ilgilenebiliyorum.
160 x 50 x 40 ölçüsünde akvaryumum var içinde 6 adet japon 3 adet çöpçüm var. Ancak japonlardan bir tanesi beyazlaşmaya başladı.Beyazlık ilk etapta karından başlıyor daha sonra yukarı doğru çıkıyor. Bundan 4 ay önce bir teleskopum bu şekilde ölmüştü. Diğer balıklarda sorun yok. Bir de teleskop sürekli dışarıdan nefes almaya çalışıyor. Dış filtre var su pırıl pırıl , hava motoruda var. hava sıkıntısı çeken tek teleskop bunun sebebi nedir?
Beyazlama örneğini bu resimden görebilirsiniz.
[url=http://hizliresim.com/0Ldn2V][img]http://i.hizliresim.com/0Ldn2V.jpg[/img][/url]
Dolphin c-1000 Dış Filtre Çalışmıyor
[QUOTE=Uzman Biyolog]Bir kutu bundan alin http://www.petburada.com/jbl-nitratex-nitrat-yokedici-170gr250ml 2 kutuda bundan alin http://www.petburada.com/haqos-a-grade-biyolojik-filtre-halkalari-500-gr karbonu en üste koyun seramik sünger elyaf haqos glassring aldığı kadar aşağıdan yukarı en üste de nitratex ve karbon birer miktar koyun yeterli olur. Filtrenin içinde gelenler çok az ve karbonu çok kullanmanıza gerek yok, 1 ay sonra karbonu çıkarıp ring ekleyin. Keyifli sağlıklı yaşam dilerim[/QUOTE]
[QUOTE=Uzman Biyolog]Bir kutu bundan alin http://www.petburada.com/jbl-nitratex-nitrat-yokedici-170gr250ml 2 kutuda bundan alin http://www.petburada.com/haqos-a-grade-biyolojik-filtre-halkalari-500-gr karbonu en üste koyun seramik sünger elyaf haqos glassring aldığı kadar aşağıdan yukarı en üste de nitratex ve karbon birer miktar koyun yeterli olur. Filtrenin içinde gelenler çok az ve karbonu çok kullanmanıza gerek yok, 1 ay sonra karbonu çıkarıp ring ekleyin. Keyifli sağlıklı yaşam dilerim[/QUOTE]
Zaman ayırıp böyle bilgilendirdiğiniz ve araştırdığınız için teşekkür ederim.Ring dediğiniz seramik halka oluyor sanırım. En altta olması gerekmiyor mu onun acaba ? Yukarıdan geri akvaryuma veriyo suyu çünkü aşağıdan değil
Hepinize çok çok teşekkür ederim. Çözdüm sorunu. İçi boşken çalışmamıştı(su yokken) bu seferde cok fazla su doldurmuşum sanırım.İçinde suyun bir kısmını boşalttım.Üflemekle olcak gibi değildi cidden.Daha sonra hava boşaltma pompasından basarak bayağı su çektim çalışır gibi hemen fişe taktım ve çalıştı.Şuan hiç bir sorun gözükmüyor.Ancak içinde gelen 3 sepet var. 4. sepete zaten yer yok. Elyak,Siyah sünger gibi birşey var (elyafla aynı sepette sanırım karbonlu sünger oluyor) , Delikli seramik ve karbon var. Sıralama en alt delikli seramik,karbon , karbon sünger ve elyaf olacak şekilde koydum. Elimde zeolit taş var el yapımı dış filtreden kalma bunlar bir işime yarar mı sepete eklemelimiyim? Ve ekstra malzeme almalımıyım? Astronot akvaryumuna çevireceğim ona göre yardımcı olursanız cok makbule geçer.Saygılar
Hepinize çok çok teşekkür ederim. Çözdüm sorunu. İçi boşken çalışmamıştı(su yokken) bu seferde cok fazla su doldurmuşum sanırım.İçinde suyun bir kısmını boşalttım.Üflemekle olcak gibi değildi cidden.Daha sonra hava boşaltma pompasından basarak bayağı su çektim çalışır gibi hemen fişe taktım ve çalıştı.Şuan hiç bir sorun gözükmüyor.Ancak içinde gelen 3 sepet var. 4. sepete zaten yer yok. Elyak,Siyah sünger gibi birşey var (elyafla aynı sepette sanırım karbonlu sünger oluyor) , Delikli seramik ve karbon var. Sıralama en alt delikli seramik,karbon , karbon sünger ve elyaf olacak şekilde koydum. Elimde zeolit taş var el yapımı dış filtreden kalma bunlar bir işime yarar mı sepete eklemelimiyim? Ve ekstra malzeme almalımıyım? Astronot akvaryumuna çevireceğim ona göre yardımcı olursanız cok makbule geçer.Saygılar
[QUOTE=M.Tuna]İzledim tamam.
[QUOTE=M.Tuna]İzledim tamam.
Galiba filtrenin içinde su var.
Bu yüzden gelen su basıncı filtredekini ittiremiyor.
Yapmanız gereken şey aslında basit.
Ağzınızla tanka su basan hortuma hava verin ve filtredeki suyun tanka akmasını sağlayın.
Sonra tekrar hortumu takıp pompalamaya devam edin.
Su giriş ve çıkış vanalarına doğru hortumları taktığınızdan emin siniz değil mi?
Nefesinize güveniyorsanız filtredeki suyu pompaladığınız hortumun ucundan siz hava üfleyerek ittirin.
Kendinizi çok zorlamayın beyninize aşırı basınç gidebilir (ciddiyim aman dikkat edin)
Son olarak filtrenin motor kısmındaki pervane ve mil takımıyla oynadınız mı hiç?
Elektriğe bağladığınızda ' şakır şukur' ses gelmiyorsa yerinden çıkmış olabilir.
[/QUOTE]
Dedikleriniz ibiraz sonra yapacağım. Ancak vanaların 2 side birbirinin aynısı ve üzerlerinde birşey yazmıyor. Farkediyor mu?
[QUOTE=M.Tuna]Su giriş kısmına çıkışı ya da çıkış kısmına girişi bağladıysanız ağzınızla suyu tanktan çekerken bile gelmeyebilir.
[QUOTE=M.Tuna]Su giriş kısmına çıkışı ya da çıkış kısmına girişi bağladıysanız ağzınızla suyu tanktan çekerken bile gelmeyebilir.
Bileşik kaplar yasasına göre çalışan filtrelerde bunu doğru yere bağladığınıza emin olmak gerek.
Ben hiç bir filtremde hava boşaltmak gibi bir durum görmedim.
Zaten filtreye ilk su gelişi ya ağzımızla suyu ilk biz emerek ya da filtre üzerindeki pompa vasıtası ile öyle kuvvetli bir debiyle gelir ki , işte buna bileşik kaplar yasası denir ve değil hava kumları bile yerinden sökebilir.
Bence siz tanktan filtreye şöyle kuvvetli şekilde suyu aktarım yapın hatta pompayı bırakın ve ağzınızla kuvvetlice emip hemen hortumu filtreye bırakın ki yerler su olmasın (eski ama hep çalışan sistem)
Son durumu yazın lütfen,kolay gelsin.
[/QUOTE]
Video yüklüyorum durumu anlamanız için hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için
SON MESAJLAR
- 2. Sonunda Beta Akvaryum Ama ( Yalnızca Tanıtım ) koraykbl, 02:54
Akvaryum Tanıtımı - Sump Sistem Malzeme Dizilimi Cyber_Scout, 01:57
Filtre ve Sump Yapımı - Armatürk Armatür Kaliteli Mi neontetras, 01:37
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Karahanlı, 01:26
Canlı Doğuranlar - Hamile Lepistesim Midesi Garip Karahanlı, 01:19
Yeni Üye Forumu - Su Piresi cagrikarabas, 00:50
Omurgasızlar - Ciklet AmatorLepistesci, 00:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Shark Akvaryum Aydınlatma Kaliteli Mi Ahmet12345, 00:48
Yeni Üye Forumu - Cüce Kerevit Beslenmesi Avoure, 00:32
Omurgasızlar - Potasyum Nitrat Nereden Bulunabilir ? mrah, 00:20
Taban ve Gübreleme - 75 Litre Balık Önerisi mustafa191, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ticari Yemler Ve Artemia'daki Eksikleri Giderme ArifhbsAquatics, 23:53
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - İç Parazit Mi? K0L0Ni, 23:18
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 22:27
Güney Amerikan Cichlidleri - Lepistesin Türü Nedir İsmail_96965, 21:59
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hangi Türle Hobiciliğe Dönmeliyim? Mesutoviç, 21:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Koyduğum Kökte Beyaz Lekeler Var Flawlessense, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 20:09
Akvaryum Tanıtımı - Ramireziye Çözüm AmatorLepistesci, 19:38
Güney Amerikan Cichlidleri - Neon Tetra Erkek Dişi Ayrımı( Kuyruk Farkı) Hobimus, 18:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Praton, 18:38
Deniz Akvaryumları Genel - Co2 Sistemim Kuro, 18:09
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Kayalar Nedir? Hobivaryum eren, 16:53
Yeni Üye Forumu - Bu Bitki Ne Ve Rengi Neden Böyle ? Hobivaryum eren, 16:50
Bitki Akvaryumları Genel - Vatozumun Türü Ve Cinsiyeti Nedir Hobivaryum eren, 16:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Japonlar İçin En İyi Yem Hangisi Hobivaryum eren, 16:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 16:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yavruları Hobivaryum eren, 16:41
Canlı Doğuranlar - Fluval Fx6 Hortumla Ekleme mutlubaba, 11:24
Filtreleme Seçenekleri - Ankara'da Akvaryumcu m.furkandemir, 10:31
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Lepistes Hastalığı Cyber_Scout, 09:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Ankara Deniz Akvaryumcusu İsmail_96965, 08:34
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Suyu ahmetfiratozkaya, 00:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre İçin Hava Pompası Önerisi? Cyber_Scout, 22:53
Filtreleme Seçenekleri - Bu İlaç L144 İçin Verilir Mi? Hidro Dinamik, 21:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Sitrik Asit Ve Karbonat Hakkında Sorularım NightWist, 21:05
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryumun İçi Pas Tutuyor giyotyn, 21:03
Hastalıklar ve İlaçlar - 45x45x45 Işık Önerisi YigitKuzey, 20:18
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Canlıları Ve Ürünleri İçin Güvenilir Site bilgilialexa, 18:28
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Yıkama Ve Temizleme İkilemi nightybird, 17:53
Bitki Akvaryumları Genel - İzmir Ve Çevresinde En İyi Bitki Nereden Bulurum? Samnastrp, 17:37
Bitki Akvaryumları Genel - Mikolji Nin Neon Tetra Biyotopu Farkı ArifhbsAquatics, 15:25
Amerikan Tetraları - Lepistes Yavrularını Salma Zamanı nightybird, 14:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığımın Cinsi Nedir? ternapi, 13:36
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 12:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Walstad Metodu Co2 Ve Gübresiz Bitkili Akvaryum İnsect, 09:32
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığı Yardım Tataaa4325, 09:25
Yeni Üye Forumu - Hagen Kum Orhan76, 09:01
Taban ve Gübreleme - İki Çiçekli Anubias Değeri Nedir? ArifhbsAquatics, 08:30
Bitki Türleri ve Bakımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Microfex Kültürü sefailgaz 08:43
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 08:43
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 03:47
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 03:47
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 03:47
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 03:47
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 02:34
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 02:34
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:16
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 02:16
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 02:16
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 02:16
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 02:16
- Harika Formda Su Üstü Bitkisi ILGIN 01:52
- Bitki Makası Ve Cımbız ILGIN 01:52
- Prl Karides Arıyorum Takas Yöntemli ILGIN 01:52
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 01:17
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 01:17
- L183-trifasciata Karides Omer901 00:07
- Sayika/ateş Ağız/elektrik Blue Acara/green Terör Uneys 22:50
- Temiz Akvaryumlar Uneys 22:50
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 22:47
- 120x60x50h Emas Sumplu Akvaryum Ve Set ThunderstrucK 22:36
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:28
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 22:28
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 22:28
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 21:26
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 21:26
- Cristmass Moss Ve Bloody Mary Karidesler JDEAN 21:11
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 19:51
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 19:51
- Leleupi & Medaka (japon Pirinç Balığı) scorpion26 19:51
- Resun Dms 400t5 40 X 30 X 38 Cm 45 Litre scorpion26 19:51
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 18:29
- Ömrü Bitmiş Aktif Toprak, Soil Rafayel 18:29
- Akvaryum 1 Metre Redrainbow 18:18
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 17:38
- Siyah (özel Tür) Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 17:38
- Eheim Professionel 4+ egedin 17:15
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 17:15
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 16:42
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 16:39
- Jbl E902 Dış Filtre ibrahim_ 15:59
- Satılık Full Dolu Lifetech838 Fiyatı İndirdim Ch1988 15:53
- Yem Tablet BUCALILAR 15:25
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 15:25
- Akvaryum 40 Lt AquaPuella 15:03
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 13:57
- Akvaryum 30*30 metsi 13:57
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 13:53
KULLANICILAR
- 22 Online Kullanıcı, 12 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.