ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Ciklet Love
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
25 Ocak 2015 22:09
Toplam Mesaj:
39 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Burak Cesur
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Burak
SON 10 MESAJI
Yunus Üstadları Cevaplarınızı Bekliyoruz..
Sarımsaklı yemin faydalarını bircok makalede okumuştum haklısınız..
Sarımsaklı yemin faydalarını bircok makalede okumuştum haklısınız..
Öncelıkle ilgilenip cevap verdıgınız ıcın tesekkur ederim, belkı bulanıklıktan gözünüzden kacmıs olabilir ama ince beyaz silis kumum :) dedğiniz gibi kumu sevıyorlar ve oynuyorlar balıkları alalı daha 5 gün oldu, yem konusu şöyle az yem verıyorum yemı üstte göruyorlar fakat gidip yemıyorlar tedirginlik gibi algıladım ben bunu. Bir cok makalede yunuslar dığer cichlidler gibi saklanmazlar deniliyordu genis alanda yüzmeyi severler diye okumustum ama daha cok cevap gelirse herkez bilgilenir.
Öncelıkle ilgilenip cevap verdıgınız ıcın tesekkur ederim, belkı bulanıklıktan gözünüzden kacmıs olabilir ama ince beyaz silis kumum :) dedğiniz gibi kumu sevıyorlar ve oynuyorlar balıkları alalı daha 5 gün oldu, yem konusu şöyle az yem verıyorum yemı üstte göruyorlar fakat gidip yemıyorlar tedirginlik gibi algıladım ben bunu. Bir cok makalede yunuslar dığer cichlidler gibi saklanmazlar deniliyordu genis alanda yüzmeyi severler diye okumustum ama daha cok cevap gelirse herkez bilgilenir.
Herkeze iyi keyifli hobiler.
Yunus üstadlarına sormak istediğğim bazı sorular var yardımcı olurlarsa tüm bilgiler herkezin isine yarayacaktır diye düsünüyorum böle bir konuya rastlayamadım cünkü.
1- yenı alınan yunus cichlid akvaryuma konulduktan ne kadar süre sonra adaptasyon sürecini atlatır ve alışır hersey normale döner ?
2- yeni alınmıs yunus ciklet icin ne zaman ışıklandırma kullanılmalı malum ışığı pek sevmıyorlar ?
3- kendımden örnek vermek ıstıyorum bu soruda aldıgım yunusları 2 gun ac bıraktım. 2 gun sonunda sabah cok az yem attım ve bekledım ancak yukarı cıkıp yemedıler yeme nasıl alıstırabılırız yeme tepki vermelerini nasıl sağlayabiliriz ?
4- yunusların kafa yapmaları icin soguk su önerıyorlar ancak yenı alındıklarında adaptasyonu hızlandırmak ıcın suyu 24 25 dereceye getirip alıstıktan sonra 19 20 dereceye ındırmek daha dogru olurmus sizce bu konu hakkında neler düsünürsünüz ?
5- Cok uzun süredir bu hobiyi yapmıyorum yaklasık 6 aydır yapıyorum ancak temel seyleri ögrendıgımı düsünüyorum. 200 lt akvaryumumda 1e(12cm) - 4d(8-9-10cm) 300 lt en az dendıgı ıcın ufak bir koloni kurdum ve anladıgım yegane şey cok balık iyi birsey değil (tabi akvaryum 150cm ve uzeri olmadıkca) az balık daha cok huzur ve sağlıklı hobi demek. bu konuda da fikrinizi söylerseniz sevınırım.
yüklediğim resimlerde akvaryumum ve balıklarım hakkında eleştri ve öneri de bulunursanız iyi olur dogrularımı yanlıslarımı bilmek isterim (not: balıklarım sürmeli ırkından. anaçlarını görerek aldım kafaları muhteşemdi benımkılerde damızlık altı ve kafaları belirmeye basladı sağlıklı besleyıp herkezın böyle kafalı güzel bol yavrulu hobiler dilerim değerli hobiciler.)
KONUNUN HERKEZE YARDIMI OLMASINI DİLİYORUM.
Herkeze iyi keyifli hobiler.
Yunus üstadlarına sormak istediğğim bazı sorular var yardımcı olurlarsa tüm bilgiler herkezin isine yarayacaktır diye düsünüyorum böle bir konuya rastlayamadım cünkü.
1- yenı alınan yunus cichlid akvaryuma konulduktan ne kadar süre sonra adaptasyon sürecini atlatır ve alışır hersey normale döner ?
2- yeni alınmıs yunus ciklet icin ne zaman ışıklandırma kullanılmalı malum ışığı pek sevmıyorlar ?
3- kendımden örnek vermek ıstıyorum bu soruda aldıgım yunusları 2 gun ac bıraktım. 2 gun sonunda sabah cok az yem attım ve bekledım ancak yukarı cıkıp yemedıler yeme nasıl alıstırabılırız yeme tepki vermelerini nasıl sağlayabiliriz ?
4- yunusların kafa yapmaları icin soguk su önerıyorlar ancak yenı alındıklarında adaptasyonu hızlandırmak ıcın suyu 24 25 dereceye getirip alıstıktan sonra 19 20 dereceye ındırmek daha dogru olurmus sizce bu konu hakkında neler düsünürsünüz ?
5- Cok uzun süredir bu hobiyi yapmıyorum yaklasık 6 aydır yapıyorum ancak temel seyleri ögrendıgımı düsünüyorum. 200 lt akvaryumumda 1e(12cm) - 4d(8-9-10cm) 300 lt en az dendıgı ıcın ufak bir koloni kurdum ve anladıgım yegane şey cok balık iyi birsey değil (tabi akvaryum 150cm ve uzeri olmadıkca) az balık daha cok huzur ve sağlıklı hobi demek. bu konuda da fikrinizi söylerseniz sevınırım.
yüklediğim resimlerde akvaryumum ve balıklarım hakkında eleştri ve öneri de bulunursanız iyi olur dogrularımı yanlıslarımı bilmek isterim (not: balıklarım sürmeli ırkından. anaçlarını görerek aldım kafaları muhteşemdi benımkılerde damızlık altı ve kafaları belirmeye basladı sağlıklı besleyıp herkezın böyle kafalı güzel bol yavrulu hobiler dilerim değerli hobiciler.)
KONUNUN HERKEZE YARDIMI OLMASINI DİLİYORUM.
Demasoni büyük sorun !
İştahlarında hiçbir problem yok masallah cok güzel yiyiyorlar sürtünme de hic yok.
Acıkcası döngüde bir problem olması bana cok düsük ihtimal gibi geliyor neden diyeceksiniz tabiki 1 2 haftada hıcbır döngu tamamıyla oturmaz ancak bakteri kültürü ekledım suyu 1 hafta beklettım calısır vazıyette ve hastalık olma gıbı bır ıhtımalı olmayacak güvendıgım bır akvaryumdan su ekledım kendı akvaryumuma. Sanırım suanda onların yasayabılmesı icin gerekli bakteriler olusmustur ve gittikce kolonilesıyorlardır. ayrıca demasoni eklemeden önce 2 3 gun lepistes 2 adet ve bir cöpcü koymustum akvaryuma döngunun oturmasına hızlandırmak ıcın.
Üstadlar suanda akvaryumdan 1 e cıkardım ve sorun cözulmeye baslıyor gıbı hıssedıyorum dıger balıklar assa ınmeye basladı gezınmeyen balıklar akvaryumda cirit atıyor tabiricaise. bır süre erkegı dısarda tutmaya devam edecegım eger suanki gibi hersey yolunda devam ederse sanırım tek erkek olacak kolonimde.
saygılar arkdaslar.
İştahlarında hiçbir problem yok masallah cok güzel yiyiyorlar sürtünme de hic yok.
Acıkcası döngüde bir problem olması bana cok düsük ihtimal gibi geliyor neden diyeceksiniz tabiki 1 2 haftada hıcbır döngu tamamıyla oturmaz ancak bakteri kültürü ekledım suyu 1 hafta beklettım calısır vazıyette ve hastalık olma gıbı bır ıhtımalı olmayacak güvendıgım bır akvaryumdan su ekledım kendı akvaryumuma. Sanırım suanda onların yasayabılmesı icin gerekli bakteriler olusmustur ve gittikce kolonilesıyorlardır. ayrıca demasoni eklemeden önce 2 3 gun lepistes 2 adet ve bir cöpcü koymustum akvaryuma döngunun oturmasına hızlandırmak ıcın.
Üstadlar suanda akvaryumdan 1 e cıkardım ve sorun cözulmeye baslıyor gıbı hıssedıyorum dıger balıklar assa ınmeye basladı gezınmeyen balıklar akvaryumda cirit atıyor tabiricaise. bır süre erkegı dısarda tutmaya devam edecegım eger suanki gibi hersey yolunda devam ederse sanırım tek erkek olacak kolonimde.
saygılar arkdaslar.
Demasoni büyük sorun !
Evet eminim 2 erkek var sag ve sol tarafta olan bölgeleri tutmuslar diğerleri dişi
2 kere %30 su değişimi yaptım sonuc değişmedi
Acaba hacım mi yetersiz geliyor dıye düsünüyorum o da zayıf bir ihtimal gibi 200 lt tank balık sayısını mı azaltmalıyım acaba ?alpino24 2015-01-01 16:54:23
Evet eminim 2 erkek var sag ve sol tarafta olan bölgeleri tutmuslar diğerleri dişi
2 kere %30 su değişimi yaptım sonuc değişmedi
Acaba hacım mi yetersiz geliyor dıye düsünüyorum o da zayıf bir ihtimal gibi 200 lt tank balık sayısını mı azaltmalıyım acaba ?
Demasoni büyük sorun !
Akvaryumu kurdum 1 hafta boş calıstıktan sonra ekledım balıkları. ayrıca balıkları aynı akvaryumdan aldım suan 2 erkek harıc butun balıklar su üzerinde bu sorunu nasıl cözebilirim
Akvaryumu kurdum 1 hafta boş calıstıktan sonra ekledım balıkları. ayrıca balıkları aynı akvaryumdan aldım suan 2 erkek harıc butun balıklar su üzerinde bu sorunu nasıl cözebilirim
Demasoni büyük sorun !
Merhaba arkdaslar herkeze iyi hobiler dilerim.
Benım sorunum, balıkları alalı 1 hafta cıvarı oldu 10d 2e seklınde bır koloni satın aldım akvaryumcudan. ancak balıklar ısıtıcı fıltre veya su üzerindeler sürekli. bu durum canımı sıkıyor. Balıkları büyük hevesle almıstım acıkcası bu konuyu cözemedım 1 haftadır balıklardan vazgeçme raddesindeyim.
Balıklar 7 8 9 cm sadce 3 tanesı 5 cm bilgisi olan arkdaslar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba arkdaslar herkeze iyi hobiler dilerim.
Benım sorunum, balıkları alalı 1 hafta cıvarı oldu 10d 2e seklınde bır koloni satın aldım akvaryumcudan. ancak balıklar ısıtıcı fıltre veya su üzerindeler sürekli. bu durum canımı sıkıyor. Balıkları büyük hevesle almıstım acıkcası bu konuyu cözemedım 1 haftadır balıklardan vazgeçme raddesindeyim.
Balıklar 7 8 9 cm sadce 3 tanesı 5 cm bilgisi olan arkdaslar yardımcı olursa sevinirim.
Yeni Demasoni kurulum.
Yorumlar icin tesekkurler. Bu gnays veya delikli kayaların nereden temin edildiğini bilmedğim icin simdilik bulabıldığım kadar kaya koydum
Yorumlar icin tesekkurler. Bu gnays veya delikli kayaların nereden temin edildiğini bilmedğim icin simdilik bulabıldığım kadar kaya koydum
Yeni Demasoni kurulum.
Arastırma yaptım biraz bitkisel ağırlıklı yem aldım. Utangaçlık yaşamamaları için yanına bir tür daha ekleyenler var banada tavsiye edildi ancak ben tek tür besleme taraftarıyım. 2E 8D şeklinde hacim bunun icinde yeterli sanırım. Direk damızlık olarak alıcam balıkları. Yorumunuz icinde tesekkür ederim.
Arastırma yaptım biraz bitkisel ağırlıklı yem aldım. Utangaçlık yaşamamaları için yanına bir tür daha ekleyenler var banada tavsiye edildi ancak ben tek tür besleme taraftarıyım. 2E 8D şeklinde hacim bunun icinde yeterli sanırım. Direk damızlık olarak alıcam balıkları. Yorumunuz icinde tesekkür ederim.
Yeni Demasoni kurulum.
Fotoğraf:
Boyut (cm): 100x40x50
Kapasite (litre):200 litre
Canlılar: Demasoni
Malzemeler:Mavi & beyaz gralux aydınlatma.
200w ısıtıcı
İç filtre
Lifetech 835 dış filtre
hava motoru
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 dip çekimi 50 LT su değişimi.
Kullanılan Yemler:tetra pro vegetable * tetra discus * sera flora pul yem.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: kaya tuzu.
Merhaba herkeze iyi hobiler arkdaşlar. Akvaryumu kuralı 2 gün oldu döngü olusmasını beklemekteyım. Demasoni besleyeceğim akvaryumumda. Suanda dengeyi test etmek amaçlı vatoz ve çöpçü koydum akvaryuma pazar günüde balıkları eklemeyi düsünüyorum.
Demasoni hakkında öneri veya tavsiye edebilceğiniz şeyler varsa bilgilenizi benimle paylaşırsanız sevinirim.Ciklet Love 2014-12-20 00:07:10
Fotoğraf:
Boyut (cm): 100x40x50
Kapasite (litre):200 litre
Canlılar: Demasoni
Malzemeler:Mavi & beyaz gralux aydınlatma.
200w ısıtıcı
İç filtre
Lifetech 835 dış filtre
hava motoru
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 dip çekimi 50 LT su değişimi.
Kullanılan Yemler:tetra pro vegetable * tetra discus * sera flora pul yem.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: kaya tuzu.
Merhaba herkeze iyi hobiler arkdaşlar. Akvaryumu kuralı 2 gün oldu döngü olusmasını beklemekteyım. Demasoni besleyeceğim akvaryumumda. Suanda dengeyi test etmek amaçlı vatoz ve çöpçü koydum akvaryuma pazar günüde balıkları eklemeyi düsünüyorum.
Demasoni hakkında öneri veya tavsiye edebilceğiniz şeyler varsa bilgilenizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
SON MESAJLAR
- Vatozum Beyazlasiyor Niye Mustafa_#₺( ef, 04:30
Yeni Üye Forumu - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi Koray gülsoy, 03:21
Yeni Üye Forumu - Moliwe Kribensis ArifhbsAquatics, 02:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ciklet Balıklarımda Beyaz Lekeler Samoo11, 02:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum İçinde Yüzen Canlılar ? Şevki37, 01:23
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Dekorasyonu monster07, 01:08
Yeni Üye Forumu - Fil Kulak Lepistes Hunt3r, 00:57
Canlı Doğuranlar - Basit Yeşil Su Yapımı giyotyn, 00:48
Akvaryum Bilimi - Beta Akvaryumu Nasıl Olmalı? Taha Yanık, 00:18
Labirentliler - Bettam Hastalandı Taha Yanık, 00:02
Yeni Üye Forumu - Dolphin H Şelale Filtre Elyaf Koyma Taha Yanık, 23:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlkkez Akvaryum Kuracağım Taha Yanık, 23:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Hastalık Tanısı Taha Yanık, 23:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Karidesler Ve Katil Salyangozlar mmemati, 23:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Taşları Nasıl Yosunlandırabiliriz? daraa, 22:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun furkanbaba956, 22:50
Filtreleme Seçenekleri - Vatoz İle Karides monster07, 22:49
Yeni Üye Forumu - 35*35*35 Bitkili Tank Filtre Önerisi Lepistes.., 21:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Pleco İle Bitki rebelde, 21:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nerite Salyangoz Dexter85321, 21:20
Omurgasızlar - Mini? Ramshorn? Axolotl1, 21:10
Omurgasızlar - Akvaryum Zeminini Çimlendirme Larvaklm, 20:47
Bitki Türleri ve Bakımı - 35*25*15 Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi recklesstr, 20:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balıklarım Ard Arda Öldü ArifhbsAquatics, 20:35
Yeni Üye Forumu - Lda 16 Tül Vatoz İle L144 Tül Vatoz Eşleşmesi mightymurat, 20:06
Kedi Balıkları Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 19:42
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Sera Baktopur&baktopur Tabs İc Parazit Tedavisi Şevki37, 19:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepisteste Kuyruk Erimesi Acl Yardm Yasin034, 19:14
Canlı Doğuranlar - Beta Balıkları Taha Yanık, 18:45
Labirentliler - Safkan Velifera Mirza Adar, 18:43
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumda Meşe Yaprağı(küçük P*ç Meşe Denilen) Ehtiyar, 18:30
Bitki Akvaryumları Genel - Armatürk 1040l Armatür samuraibeta, 18:13
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu samuraibeta, 18:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Isıtıcım Çalışmıyor Berkayv, 17:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Rengi Değişiyor samuraibeta, 17:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler samuraibeta, 17:40
Labirentliler - Nymphaea Lotus Red Çiçek Açtı Mderhan, 17:30
Bitki Akvaryumları Genel - 0 Bilgi 0 Tecrübe Lepistes Akvaryumu Kurmak İ Aguamentist, 17:22
Yeni Üye Forumu - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 16:40
Filtreleme Seçenekleri - Hobiye Yeni Başlayacağım Muhammedcay, 15:55
Yeni Üye Forumu - Demasoni dt.erkan, 15:42
Akvaryum Tanıtımı - Karışık Tetra Akvaryumu Taha Yanık, 15:39
Amerikan Tetraları Tanıtımı - Walstad Akvaryumu TugberkCelik, 15:08
Yeni Üye Forumu - Balığım Yem Yemiyor, Hiç Gezmiyor. TuRKeR, 14:58
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Armatürü Orhan76, 14:52
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yavru Melek Balığı Akvaryumum bendeniztayfun, 14:15
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimi Ne Zaman Yavruluğa Almalıyım Orhan76, 14:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Monte Carlo Yapraklarında Lekelenme Orhan76, 14:00
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Temizliği draff10, 13:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra Balıklarımda Beyaz Benek Hastalığı Ahmetaydin16, 13:08
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Premium Siyah Paslanmaz Çelik Aquascaping Set vahitender 04:17
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:40
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:40
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:40
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:40
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:40
- Neolamprologus Multifasciatus Arıyorum Aplot 01:39
- Mikrokurt Canlı Yem Aranıyor Canbudakkkk 01:03
- Apistogramma Kakadu Çifti Arıyorum Canbudakkkk 01:03
- Dolphin H300 Şelale Filtre Canbudakkkk 01:03
- Apistogramma Kakadu Çifti Arıyorum Canbudakkkk 01:03
- Apistogramma Kakadu Genç Dişi Canbudakkkk 01:03
- Ucuz Takasa Açık 2 Farklı Yem Canbudakkkk 01:03
- 40x40x40 Akvaryum Ve Malzemeleri Canbudakkkk 01:03
- Sarı Ateş Neon Karides Ardaaa.. 00:23
- Electric Blue Acara Çift Ardaaa.. 00:23
- Sıfır Cama Cam Akvaryum 45.30.30 Ardaaa.. 00:23
- Tül Kuyruk Ramirezi Ariyorum Hunt3r 00:16
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:14
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 23:51
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 23:51
- Lowtech Bitkiler Gönderim Vardır . ExceL 23:31
- Karides Türleri * Canlı Bitki * Moss * ExceL 23:31
- Öğrenciye Ücretsiz Elma Salyangozu mesagac 23:22
- Pasif İlan mesagac 23:22
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 23:14
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 23:14
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 23:11
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 23:11
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 22:44
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 22:44
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 22:44
- Kırmızı Taiwan Karides Lina Shrimps 22:42
- Panamense Yavru rebelde 22:38
- Katil Salyangoz rebelde 22:33
- Erkek Tiger Endler (takas Olur) metehan0106 22:27
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 22:21
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 22:21
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 21:48
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 21:48
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 21:42
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 21:42
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 21:39
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 21:39
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 21:38
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 21:13
- Karışık Cichledler vseckn 21:08
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 21:08
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 20:44
- Mega Dorsal Fullredler delir 19:54
KULLANICILAR
- 116 Online Kullanıcı, 63 Üye
Online Kullanıcılar
sıtkı,
diaslayt,
EmrePekin,
Bettasevdalisi,
Tustwis,
lebowskia,
mowo,
ilh4n,
egeuchiha,
Cloudbuster,
Canbudakkkk,
Kurban35,
scrap,
yedili,
linkolik,
ShowaSanshoku,
onur_0606,
recepbal,
Kerems06,
akomania,
mali37,
giyotyn,
AmatorAkvryumcu,
Taha Yanık,
UmutMEHDİOĞLU,
Srdr.Betta,
efsane07,
Vartego,
Aqua Discovery,
srnozcn,
BeReal,
Rüzgar.57,
Ra93,
barsbingul,
Hunt3r,
Yunus cikletcii,
ozelturlepistes,
cagrisw,
thejaponcu,
Ademkrtl,
Celaleddin,
asplant,
Hidro Dinamik,
mewtwo,
HOPPALA,
Aplot,
Ardaaa..,
Sütçü,
bendeniztayfun,
grysltk,
Dextran,
Liga,
wallece,
Ehtiyar,
Enescetin,
Thefishmannn,
monster07,
AzizArif,
erosennin,
Aliko1616,
Lepistes..,
Alberu,
cihatkaraca,
orkunatalay,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.