ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
grandturco
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
300
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
04 Kasım 2022 23:33
Toplam Mesaj:
275 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Sercan TOPCU
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Yalova
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Sercan TOPÇU
SON 10 MESAJI
Hamilelik Mi Dropsy Mi?
Balık net bir şekilde dropsy bu aşamadan sonra iyileştirmenizde pek mümkün değil gibi
Balık net bir şekilde dropsy bu aşamadan sonra iyileştirmenizde pek mümkün değil gibi
200 Litrede Tropheus Bakan Arkadaşlar
Bu litrede hiç bakmadım fakat bakmaya çalışan tanıdıklarım oldu erkek balık bölge tuttuktan sonra diğer balıklar disi oldukları için stresten hastalanıp öldüler[:cik:]
Hiç heyecan aramayın derim yavrudan alıp biraz büyütüp elden çıkartıp tekrar yavrudan beslemeyi deneyebilirsiniz belki ihtimal olarak
Bu litrede hiç bakmadım fakat bakmaya çalışan tanıdıklarım oldu erkek balık bölge tuttuktan sonra diğer balıklar disi oldukları için stresten hastalanıp öldüler[:cik:]
Hiç heyecan aramayın derim yavrudan alıp biraz büyütüp elden çıkartıp tekrar yavrudan beslemeyi deneyebilirsiniz belki ihtimal olarak
Sump Motoru Ve Sump Kaplaması
[QUOTE=Akvaristt0660]
Atakan petshoptan almıştım.Siyah arka fon ama suyun içinde olunca kötü olmaz mı ?[/QUOTE]
İlk başlarda güzel oluyor ama zamanla kabarma yapıyor ve görüntü kötü oluyor sumpu dinlemesine koyacaksaniz akvaryuma dıştan fon çekebilirsiniz sump kadar ama uzunlamasına kullanacaksanız bı fikir veremicem[:)]
[QUOTE=Akvaristt0660]
Atakan petshoptan almıştım.Siyah arka fon ama suyun içinde olunca kötü olmaz mı ?[/QUOTE]
İlk başlarda güzel oluyor ama zamanla kabarma yapıyor ve görüntü kötü oluyor sumpu dinlemesine koyacaksaniz akvaryuma dıştan fon çekebilirsiniz sump kadar ama uzunlamasına kullanacaksanız bı fikir veremicem[:)]
Üçlü Kartuş Filtre
[QUOTE=Erdem_İzmir][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/179705/190420221408541.jpg[/IMG]
Merhabalar. Daha önce forumda paylaşılan bu fotoğraftaki tak-çıkar hortum adaptörleri direkt filtreye takılabiliyor mu, yoksa ayrıca aşağıdaki gibi bir rekora mı ihtiyaç var? Teflon bant gerekli mi? Fotoğraf sahibine sormak isterdim ama birkaç aydır foruma girmemiş.
[/QUOTE]
Bu aritmadan daha önce kullanmıştım plastik kafalar birbirine geçme gibi kullanılıyor ve istersen hortumdan tarafa olan kısmı elle söküp hortumu ayirabiliyosun istediğin zamanda tekrar elle baglayabiliyosun.ilk başlarda teflona ihtiyaç yok ama süre uzayıp malzemeyi sök-tak yiprattiginda ihtiyaç olabilir buda en az 1 sene öyle kısa zamanda bozamazsin dişleri:) sadece sök tak yaptığın kısımda dış kaptirmamaya dikkat et yeter
[QUOTE=Erdem_İzmir][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/179705/190420221408541.jpg[/IMG]
Merhabalar. Daha önce forumda paylaşılan bu fotoğraftaki tak-çıkar hortum adaptörleri direkt filtreye takılabiliyor mu, yoksa ayrıca aşağıdaki gibi bir rekora mı ihtiyaç var? Teflon bant gerekli mi? Fotoğraf sahibine sormak isterdim ama birkaç aydır foruma girmemiş.
[/QUOTE]
Bu aritmadan daha önce kullanmıştım plastik kafalar birbirine geçme gibi kullanılıyor ve istersen hortumdan tarafa olan kısmı elle söküp hortumu ayirabiliyosun istediğin zamanda tekrar elle baglayabiliyosun.ilk başlarda teflona ihtiyaç yok ama süre uzayıp malzemeyi sök-tak yiprattiginda ihtiyaç olabilir buda en az 1 sene öyle kısa zamanda bozamazsin dişleri:) sadece sök tak yaptığın kısımda dış kaptirmamaya dikkat et yeter
Tropheus Kriza Gold Akvaryumu
[QUOTE=benerium]Öncelikle hayırlı olsun. Gördüğüm birçok tropheus akvaryumundan daha güzel ancak bazı dokunuşlar ile bir sonraki akvaryumunuz daha da güzel olabilir. Üretip satmak için kurulmamış, zevk için kurulmuş bir akvaryum olduğunu anladım yazdıklarınızı okuyunca. Naçizane tavsiyelerim şunlar olabilir; Fon bütün üretimhanelerde gördüğümüz maviden farklı bir renk olabilir siyah, gri yada kayalık görünümlü 3d fon gibi. Sump’ın içinde filtre malzemelerinin gözükmesi filtrenin kirlendiğini göstermesi açısından işlevsel olsa da gözü tırmalamış biraz. Film ile kapatılabilir. Kayaların zirve noktası alta strafor desteği ile biraz daha yükseltilebilir. Akvaryum yüksekliğinin 3’te 2’si ideal sayılır. Kum olarak da yine bej rengi kum kullanırsanız göle daha yakın bir görünüm elde edebilirsiniz. Tabi bu söylediklerim tamamen kozmetik şeyler, zevk meselesidir kişiden kişiye değişebilir. [:)]
Bir de merak ettiğim bir şey oldu; iletkenliği microsiemens cinsinden mi verdiniz yoksa ppm mi?[:?][/QUOTE]
Öncelikle değerli yorumunuz için Teşekkürler, mavi fon kullanmamalı sebep akvaryumun daha evvelden elimde olması ve yeni yaptirmamamdan kaynaklı yani ne bı masraf nede artı bı uğraş için yoksa koyu renkli fon düşünmüştüm tabi akvaryumdaki kayalıkların yükseltilmeside dediğiniz gibi olabilir lakin daha sonradan eklemeyi düşündüm o yüzden kumu pek karıştırmak istemedim yine keza kumda elimde olduğundan farklı kum düşünmedim aslına bakılırsa bütün malzemeler elimde olduğundan boş yere yeni malzeme alıp eldekileri kenara atmamak için sump görüntüyü bozmuş noktasında ise haklisiniz lakin ben bu görüntüsünü sevdiğim için ne iç yüzüne fon nede dış yüzüne fon düşündüm bu göreceli bı durum olsada benim hoşuma gittiği için açık birakildi[:)] iletkenliği ppm değerinde ölçüyorum[:iyi:]
[QUOTE=benerium]Öncelikle hayırlı olsun. Gördüğüm birçok tropheus akvaryumundan daha güzel ancak bazı dokunuşlar ile bir sonraki akvaryumunuz daha da güzel olabilir. Üretip satmak için kurulmamış, zevk için kurulmuş bir akvaryum olduğunu anladım yazdıklarınızı okuyunca. Naçizane tavsiyelerim şunlar olabilir; Fon bütün üretimhanelerde gördüğümüz maviden farklı bir renk olabilir siyah, gri yada kayalık görünümlü 3d fon gibi. Sump’ın içinde filtre malzemelerinin gözükmesi filtrenin kirlendiğini göstermesi açısından işlevsel olsa da gözü tırmalamış biraz. Film ile kapatılabilir. Kayaların zirve noktası alta strafor desteği ile biraz daha yükseltilebilir. Akvaryum yüksekliğinin 3’te 2’si ideal sayılır. Kum olarak da yine bej rengi kum kullanırsanız göle daha yakın bir görünüm elde edebilirsiniz. Tabi bu söylediklerim tamamen kozmetik şeyler, zevk meselesidir kişiden kişiye değişebilir. [:)]
Bir de merak ettiğim bir şey oldu; iletkenliği microsiemens cinsinden mi verdiniz yoksa ppm mi?[:?][/QUOTE]
Öncelikle değerli yorumunuz için Teşekkürler, mavi fon kullanmamalı sebep akvaryumun daha evvelden elimde olması ve yeni yaptirmamamdan kaynaklı yani ne bı masraf nede artı bı uğraş için yoksa koyu renkli fon düşünmüştüm tabi akvaryumdaki kayalıkların yükseltilmeside dediğiniz gibi olabilir lakin daha sonradan eklemeyi düşündüm o yüzden kumu pek karıştırmak istemedim yine keza kumda elimde olduğundan farklı kum düşünmedim aslına bakılırsa bütün malzemeler elimde olduğundan boş yere yeni malzeme alıp eldekileri kenara atmamak için sump görüntüyü bozmuş noktasında ise haklisiniz lakin ben bu görüntüsünü sevdiğim için ne iç yüzüne fon nede dış yüzüne fon düşündüm bu göreceli bı durum olsada benim hoşuma gittiği için açık birakildi[:)] iletkenliği ppm değerinde ölçüyorum[:iyi:]
Tropheus Kriza Gold Akvaryumu
Ölçüler:125x50x60h
Canlı Türleri: Kriza Gold
Tankın Yaşı: 3ay
Filtrasyon ve Işıklandırma:Yandan sumpli ve beyaz+gün ışığı LED aydinlatma
Sumpta kullandığım malzemeler ;
-seachem purigen
-seachem Matrix
-sera siporax
-eheim substrat pro
-biyolojik sünger
-elyaf
-1200litre debili kafa motoru
Tasarım ve Dekorasyon: elimdeki mevcut bulunan gnays kaya , siyah dolomit ve anceal rock taşlar ile gözüme güzel göründüğünü düşündüğüm hayvanlarında rahat etmesini istediğim şekilde tasarladım.
12disi 3erkek olacak şekilde damızlık altı kriza Gold kolonisi ve 2 adet cüce vatoz bakacagim.
Balıkları yeni ekledigimden aydınlatma yakarak strese sokmak istemedim ve resim çektiğinde güncel hallerini eklemeye çalışacağım.
Tank kurulduktan sonra 20gun kadar boşta çalıştırıldı ardından 2adet japon balığı eklenerek 10gun kadar bakıldı.Daha sonrasında bı arkadaşin yer sıkıntısından dolayı mevcut olan tropheus albino chipimbi kolonisi eklendi yaklaşık 2ay onlarla beraber akvaryum hazır vaziyete getirildi.Bu süreçte hafta 2 kez yaklaşık 150litre su değişimi yapıldı ( 75+75 litre olacak şekilde) sonrasında kendi besleyecegim kriza Gold kolonim eklendi.Suan herşey güzel gidiyor [:)]
Zeminde kum olarak 25kg reeflowers pearl white sand kullanildi.
Su sıcaklığı 27 derece seachem ph Buffer kullanılarak ph 8.8lerde sabit.Kullandigim su ise 3 aşamalı aritmadan gecirerek dinlendirdigim su.İletkenligi ayarlamak içinde seachem cichlid lake salt kullanıyorum.İletkenlikte 200-300 arasında.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/166851/170420220102171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/166851/170420220103111.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/166851/170420220104051.jpg[/IMG][EDIT]grandturco,2022-04-17 01:14:41[/EDIT]
Ölçüler:125x50x60h
Canlı Türleri: Kriza Gold
Tankın Yaşı: 3ay
Filtrasyon ve Işıklandırma:Yandan sumpli ve beyaz+gün ışığı LED aydinlatma
Sumpta kullandığım malzemeler ;
-seachem purigen
-seachem Matrix
-sera siporax
-eheim substrat pro
-biyolojik sünger
-elyaf
-1200litre debili kafa motoru
Tasarım ve Dekorasyon: elimdeki mevcut bulunan gnays kaya , siyah dolomit ve anceal rock taşlar ile gözüme güzel göründüğünü düşündüğüm hayvanlarında rahat etmesini istediğim şekilde tasarladım.
12disi 3erkek olacak şekilde damızlık altı kriza Gold kolonisi ve 2 adet cüce vatoz bakacagim.
Balıkları yeni ekledigimden aydınlatma yakarak strese sokmak istemedim ve resim çektiğinde güncel hallerini eklemeye çalışacağım.
Tank kurulduktan sonra 20gun kadar boşta çalıştırıldı ardından 2adet japon balığı eklenerek 10gun kadar bakıldı.Daha sonrasında bı arkadaşin yer sıkıntısından dolayı mevcut olan tropheus albino chipimbi kolonisi eklendi yaklaşık 2ay onlarla beraber akvaryum hazır vaziyete getirildi.Bu süreçte hafta 2 kez yaklaşık 150litre su değişimi yapıldı ( 75+75 litre olacak şekilde) sonrasında kendi besleyecegim kriza Gold kolonim eklendi.Suan herşey güzel gidiyor [:)]
Zeminde kum olarak 25kg reeflowers pearl white sand kullanildi.
Su sıcaklığı 27 derece seachem ph Buffer kullanılarak ph 8.8lerde sabit.Kullandigim su ise 3 aşamalı aritmadan gecirerek dinlendirdigim su.İletkenligi ayarlamak içinde seachem cichlid lake salt kullanıyorum.İletkenlikte 200-300 arasında.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/166851/170420220102171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/166851/170420220103111.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/166851/170420220104051.jpg[/IMG][EDIT]grandturco,2022-04-17 01:14:41[/EDIT]
Karideslerim Atılan Yem İle İlgilenmiyor...
Daha kaliteli marka yemleri tercih edip gözlemleyebilirsiniz dajana yemlerini ben oldum olası yedirememistim[:iyi:]
Daha kaliteli marka yemleri tercih edip gözlemleyebilirsiniz dajana yemlerini ben oldum olası yedirememistim[:iyi:]
Akvaryum Kurmak İstiyorum
Canlı kaya canlı bitki vs boşver 35cm bı akvaryum için bı ısıtıcı küçük fazla akıntı yapmayacak bı şelale filtre belki zemine göze güzel görünen suyu sertlestirmicek bı nötr toprak akvaryumada bitane betta koydummu mis hem butcenide gecmez[:iyi:]
Canlı kaya canlı bitki vs boşver 35cm bı akvaryum için bı ısıtıcı küçük fazla akıntı yapmayacak bı şelale filtre belki zemine göze güzel görünen suyu sertlestirmicek bı nötr toprak akvaryumada bitane betta koydummu mis hem butcenide gecmez[:iyi:]
Sarı Prensesin Cinsiyeti
Bu fotoğraflar ile cinsiyet ayrımı çok zor anüs vent fotoğrafi yüklerseniz daha iyi sonuç alabilirsiniz lakin alt yüzgeçlere bakınca erkek gibi ama bu sadece tahmin[:)]
Bu fotoğraflar ile cinsiyet ayrımı çok zor anüs vent fotoğrafi yüklerseniz daha iyi sonuç alabilirsiniz lakin alt yüzgeçlere bakınca erkek gibi ama bu sadece tahmin[:)]
Yeni Başlayanlar İçin Tavsiyeler
Hayırlı olsun öncelikle bitkiler için fazla bilgim olmadığından bişey söylemem doğru olmaz ama beta bakacaksaniz suyu 26-27derecelerdr tutmak için 25wat gibi ufak bı ısıtıcı vede fazla akıntı yapmayacak düşük debili şelale filtre yada onun yerine kendinden motorlu ufak bı pipo filtre kullanabilirsiniz
Hayırlı olsun öncelikle bitkiler için fazla bilgim olmadığından bişey söylemem doğru olmaz ama beta bakacaksaniz suyu 26-27derecelerdr tutmak için 25wat gibi ufak bı ısıtıcı vede fazla akıntı yapmayacak düşük debili şelale filtre yada onun yerine kendinden motorlu ufak bı pipo filtre kullanabilirsiniz
SON MESAJLAR
- 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MasterChief, 10:05
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Mini Akvaryum İnci Kefali, 09:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum Kurulum İnci Kefali, 09:52
Yeni Üye Forumu - 40x30x20h Betta Akvaryumu MamiAdana01, 09:44
Akvaryum Tanıtımı - Cam Ve Kayalarda Beyaz Nokta Ve Yosun Berkay45, 09:44
Bitkili Akvaryum Canlıları - Lepistes Yavrularim Buyumuyor MasterChief, 09:44
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Yapıcı Eleştirilerin Silinmesi Hakkında! MiSoSiKiaN, 09:41
Forum ve Site Hakkında - Beta Balığım Hareketsiz Kuyruğunda Yırtılma Var MasterChief, 09:40
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Malzeme Sıralaması Quersian, 09:23
Bitki Akvaryumları Genel - Green Terrror İçin Yem Tavsiyesi Orhan76, 08:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Apistogramma Cacatuoides Triple Red German Bred ogurcay, 08:41
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Beta Balığı Aldım Bilgi Alabilir Miyim Flashh, 08:16
Yeni Üye Forumu - Dişi Lepistesim Dipte Duruyor Kuyruğu Yılık koraykbl, 08:00
Canlı Doğuranlar - Lepistes Kuma Sürtünme,kaşınma Aguamentist, 07:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Üretimi Aguamentist, 07:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum Düzeni Ve Yemleme Hakkında aquanaps, 06:12
Yeni Üye Forumu - Filtre Borusundaki Dereceyi Nasıl Çıkartabilirim? purelyfe, 01:16
Malzemeler ve Yemler Forumu - 30c New Betta Scape joko29, 23:29
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığım Sağlıklımı Taha Yanık, 22:56
Yeni Üye Forumu - Karbonatli Beyaz Silis Kum UEK, 22:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 3 Sepetli Dış Filtre Malzeme Dizilimi prostyle, 22:08
Filtreleme Seçenekleri - High Tech Bitkili Akvaryum İlk Deneyim ShrimpMaster, 22:06
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Vatoz Hidro Dinamik, 21:42
Yeni Üye Forumu - 64 Litre Lowtech Akvaryumda Hangi Co2 Yöntemi Ehtiyar, 21:25
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tetraodon Lineatus(fahaka) Hakkında Tortuga4, 21:08
Acı Su Balıkları Tanıtımı - Japonla Bakılabilecek Bitki Türleri Ehtiyar, 20:59
Sazansıgiller - Akvaryum Ve Dış Filtre Yeterliligi Memo45, 20:17
Yeni Üye Forumu - Bitkilerim Neden Ölüyor? Goldfish2000, 20:07
Bitki Akvaryumları Genel - Beta Balığımın Nesi Var Alalı 2 Gün Oldu AmatorBetaci, 20:02
Yeni Üye Forumu - Sessiz Çalışan İç Filtre Tavsiyesine İhtiyacım Var burakgms35, 18:45
Filtreleme Seçenekleri - Cüce Amerikan Dünyası AliHan, 18:28
Güney Amerikan Cichlidleri - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Yusef, 18:00
Yeni Üye Forumu - Tatlı Su Artemiası - Fairy Shrimp Kranyum, 17:41
Akvaryum Tanıtımı - Teleskop Japon Balığımın Gözü Şişti Tataaa4325, 17:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistesler Çok Durgun balıkreis25, 17:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Küp Akvaryum İçin Tür Önerisi Orhan76, 17:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cinsiyet Ayrımı balıkreis25, 16:44
Yeni Üye Forumu - Turuncu Sakura Mı Kiraz Karides Mi Ehtiyar, 16:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Duvara Gömme Akvaryum Nasıl Yapılır? Muhammedcay, 15:45
Akvaryum ve Kapak Yapımı - İlk Akvaryum-salya Sorunu hoddog, 15:39
Yeni Üye Forumu - Kurtcuklar UEK, 15:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vampir Yengeçler Ömer t, 15:19
Omurgasızlar - Vatoz ve Çöpçü akvaryumuna Tuz atılır mı ? Ömer t, 15:09
Kedi Balıkları Forumu - Balıklarım Da Parazit Var Ölüyorlar neomeo, 13:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Vatozun Türü Ne 125 Litre İçin Uygun Mu tunahannn28, 13:44
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 750 Litrelik Akvaryumda Yeşil Su Sorunu Firat35, 13:25
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Bulanık Gibi Bettacifaho, 11:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Oscar Balığım Hasta, Ne Yapmalıyım? valarmorghulis12, 11:22
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Yeni Düzen ercane, 11:13
Akvaryum Tanıtımı - Yapay Bitki? neomeo, 10:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:23
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 10:23
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 10:15
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 10:15
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 10:15
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 10:15
- Nadir Tür Endler Ve Medaka Komachi Kohaku scorpion26 10:15
- Boyu Me 350 Ve Şelale Filtre Yemleme Makinesi kazbek1 10:10
- Oscar - Astronot Cichlid demg 09:58
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 09:47
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 09:47
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:45
- Jbl Manado Ve Mangrow Kök aupqua 09:39
- Halfmoon Ve Plakat Erkek Bettalar aupqua 09:39
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 09:34
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 09:34
- Eheim Universal 1262 - Eheim Reeflex 350 Hiko 09:19
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 09:19
- Oranda Japon - Rasbora Espei Hiko 09:19
- Anubias Stardustmini / Pinto /dark Angel /buce Red Hiko 09:19
- Nano Deniz Akvaryumu... onuribrahim 09:10
- Balon Mücevher Ve Cutteri Dişiler onuribrahim 09:10
- Tam Damızlık Cüce Vatoz Takımlar Emirk 08:50
- 4 Erkek Saulosi Emirk 08:50
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 08:49
- Takaslık Anubias ogurcay 08:43
- Anubias Barteri Var ogurcay 08:43
- L046 Genc Baliklar mkale 08:37
- Siyah Cüce Vatoz Cucevatozcu 07:24
- Vivaparus Salyangoz Ve Çeşitler Cucevatozcu 07:24
- Grindal Kurt Kültürü sefailgaz 06:36
- Microfex Kültürü sefailgaz 06:36
- Fluval Fx-5 Dış Filtre cilbay06 03:38
- Hayalinizdeki Dekor, Aparatlar Ve Daha Fazlası... EUREKA 00:27
- Havasız Artemia Çıkarma Kabı EUREKA 00:27
- Java Moss, Christmass Moss Ve Lepistes Otu purelyfe 00:22
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 00:12
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 00:12
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 00:12
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 00:12
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 00:00
- Büyük Boy Pengasus Akvaryum Malzemeleri İle Takas Alphird 23:23
- Sunsun 603b Dış Filtre AtlasPoyraz 23:19
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 23:19
- Hb White Lepistes omererbas 23:02
- 30cm Powerled Armatür cyhn84 22:55
- 30x30x30 Extra Clear Akvaryum cyhn84 22:55
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 21:59
- Siyah Hagen Kum Ers1905 21:45
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 21:24
KULLANICILAR
- 116 Online Kullanıcı, 62 Üye
Online Kullanıcılar
Koksal Gurkan,
EKAR,
MiSoSiKiaN,
ozanguppy,
ertuğrull,
ciways,
CoryCory,
omerali06,
darkaura,
İsmail YILDIRIM,
Orhan76,
Mikail Erdoğan,
Rafayel,
karidesrehberi,
Suat42,
Umt61,
hoddog,
Kutukola,
FrkMbuna,
mar76,
MasterChief,
cyilmaz10,
akaplan6607,
Sunborn,
aupqua,
boraulukaya,
Furcifer,
Canahsha,
Soriski,
mrhllunl,
osmandbnl,
demg,
Sogan,
Quersian,
Gastropoda,
BettalyaStudio,
sakpolat,
harunefe,
Smokie,
13 Ağustos,
EvcilAl,
İnci Kefali,
sorceres,
Vasfi,
Erdem054,
Mustafa Uzlu,
Hidro Dinamik,
mrah,
sachkeen,
CharlesEncak,
Ynsmr,
osmang,
koraykbl,
tunahannn28,
AtlasPoyraz,
Mstizm,
akvaryum12,
Corydoras.gram,
Flashh,
MertSoyumert,
valarmorghulis12,
SuperSport,
ademiz,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.