ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
yigitbaris
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
22
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Kasım 2018 12:19
Toplam Mesaj:
135 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
barıs yasar
Doğum Tarihi:
03 Ocak 1983
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Yigit BARIŞ
Green terror,jaguar,astronot,yunus,borley,yasyan kaya,melek,kedi balığı,flower horn,discus,zebra,mucevher,prenses çeşitleri...vs...
Ben bana yeterim...
yigit barış...
Green terror,jaguar,astronot,yunus,borley,yasyan kaya,melek,kedi balığı,flower horn,discus,zebra,mucevher,prenses çeşitleri...vs...
Ben bana yeterim...
yigit barış...
SON 10 MESAJI
Permasol mucizesi...
HERGUN NE ŞEKİLDE KULLANILMASI GEREKTİĞİ KONUDA MEVCUT...Permasolde onerdiğim miktar minimal miktarlardır...balık direnine göre profesyonel olanlar bu konuda oranı arttırabilirler....Onlem amaçlı derken ana tankta kullanılmamasını öneririm....Önlem amaçlı aldığınız balıkları bir yorgurt kovası permasollu suda 10 dk bekletip ana tanka atabilirsiniz...Aldığınız yerde bir hastalık varsa önlem amaçlı...Saygılar...
HERGUN NE ŞEKİLDE KULLANILMASI GEREKTİĞİ KONUDA MEVCUT...Permasolde onerdiğim miktar minimal miktarlardır...balık direnine göre profesyonel olanlar bu konuda oranı arttırabilirler....Onlem amaçlı derken ana tankta kullanılmamasını öneririm....Önlem amaçlı aldığınız balıkları bir yorgurt kovası permasollu suda 10 dk bekletip ana tanka atabilirsiniz...Aldığınız yerde bir hastalık varsa önlem amaçlı...Saygılar...
Permasol mucizesi...
Kristalize permasol bendeki daha farklı bir madde....suda çözünümüde fazla....
Kristalize permasol bendeki daha farklı bir madde....suda çözünümüde fazla....
Permasol mucizesi...
Ham olanı aldığını düşünerek 1 cay kaşığını yarım litrelik pet şişede 1 2 dk çalkala...Sonra 100litreye 10ml şeklinde kullanabilirsin...İyi hobiler...
Ham olanı aldığını düşünerek 1 cay kaşığını yarım litrelik pet şişede 1 2 dk çalkala...Sonra 100litreye 10ml şeklinde kullanabilirsin...İyi hobiler...
Permasol mucizesi...
Piyasada cok fazla permasol mevcut hangi çeşidini kullanıcaksınız?
Piyasada cok fazla permasol mevcut hangi çeşidini kullanıcaksınız?
İç Parazit Tedavi Çözüm Koruma...
Merhaba arkadaşlar son gunlerde başta flowerhorn severler olmaz üzere cok sayıda büyük amerikan ciklet besleyen hobici arkadaşlarımızdan gelen ölüm haberleri üzerine bu makaleyi yazmak zorunda hissettim kendimi...
Sizlere yıllardır uyguladığım ve cok güzel sonuclar aldığım ve ne yazikki hobici arkadaşlarımızın eksik yaptığı iç parazit tedavisinin daha da etkili sonuç alabileceğiniz yönteminden bahsedeceğim ama ÖNCELİKLE....
İÇ PARAZİT NEDEN OLUR?
Sakat atcıya gideriz ve derizki dana yüreği taze mi? Taze değil diyeni duymadım zaten hemen alırız bölünmemişse böleriz yemlerle karıştırılıcaksa karıştırırız poşetleriz derin dondurucumuzu ayarlar ve kullanacağımız miktarlarda kullanırız.Buraya kadar sorun yok biz üzerimize düşeni yaptık peki ya sakat atcı amcalar yaptı mı? ya yapmadıysa ya tekrar ısınıp sogutulduysa ya cok fazla buzluga girene kadar dısarda beklediyse....Ben sahsen yemedim ama yiycek olsaydımda önce dana yüreğini kızartır veya haşlar öyle yerdim tabi siz de vampir veya zombi değilseniz[^_^]
Peki balıklara napıyoruz çiğ olarak veriyoruz.Pişirdiğimizde zaten cogu zararlı parazit ölmekte ama savunmasız balıklara çiğ verildiğinde?
Soru:İyi hoş diyorsunda ben dana yüreği vermiyorum ama yinede balığım iç parazit oldu bu neden peki....????
gelelim 2. nedenine örneklendirmeyle anlatmayı istedim.Misal ormanın kıralı devasa hanımını çalıştıran ve sadece oturup yiyen ASLAN etçilmidir? EWETTTTTTTT dedinizi tee buradan duydum ama aslan bile haftada 1 defa sindirimini kolaylaştırmak için ot yediğini biliyor musunuz?Biz napıyoruz benim flowerhornum etcil ben green terorum etçil benim jaguarım etcil diyip dayıyoruz kan kırmızı protein yemlerini.Arkadaşlar aslan bile ota ihtiyaç duyarsa sizlerin süper etçil balıklarınızda emin olun duyarlar.
Soru:EEEE ben otculda veriyorum genede iç parazit oldu....
Çok nadirende olsa balık bazı durumlardn rahatsız olup kovalanma veya kotu su sartları gene iç parazite yakalanabilmektedir malesef...gelelim tedaviye....
İÇ PARAZİT TEDAVİSİ....hımmm enteresan değil...MANTIKLI...
Arkadaşlar iç parazit olan balığa neler yapıyoruz? insan için uretilen bir cok ilacı hemde dozajını aşarak malesef balıklara kullanmaktayız.Bunun yerine iç parazit olan balıkda kademe kademe iştahsızlık hatta yememe karında cokuntu rengin gitmesi ve ölüm şeklinde sıralayabiliriz.İnsanlar için kullanılan ilaçlarada baktıgınızda amino asitleri görürüz ve bilinen dünyamızda en cok çeşitte ve yogunlukta aminoasit sarımsakta bulunmaktadır.Sarımsak yagı kullandım ama genede balıklarımı nkurtaramadım diyen ey güzel arkadaşlarım.HATALISINIZZZZZZZZZZZ
Çünkü kocaman balığınızın karnına kadar hortumla veya şiringayla girmişken zaten gunlerdir yemek yemeyen balığınıza ufak bir kapta 5cc kadar su 2cc kadar sarımsak yagı 1cc kadar vitamin ve birazcıkta yem ekliyip balığınızın karnına enjekte ederseniz.Güçsüzlükten bitmiş balığınıza bir enerji takviyesi yapmış olursunuz.Üstelik vitaminlerde direk hastalıkla savaşınızın agır silahları olurlar.Unutmayınki balığınız sadece iç parazit yüzünden değil iç parazitle savaşma gücü olmadıgındanda ölürler.Bu yöntemle 100lerce balığı kurtardım sanırım kurtarmayada devam edeceğim..
OLAYIN ÖZETİ SARIMSAK YAĞI VE KRİSTALİZE PERMASOLLE BALIK HASTALIKLARININ 100DE 99UNU TEDAVİ ETMENİZ MÜMKÜN... KRİSTALİZE PERMASOL KONUYLA İLGİLİ MAKALEMDE MEVCUT....KISA SÜRE İÇERSİNDE LİNKLE KONUYA EKLENECEKTİR...
SONUNA KADAR SABREDİP OKUYAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER...[:D]
kristalize permasol....dış hastalıklar tedavi yöntemi alt linkte mevcuttur...
http://www.akvaryum.com/forum/permasol_mucizesi_k832525.asp?PID=4815078
[EDIT]yigitbaris,2015-08-13 14:14:35[/EDIT]
Merhaba arkadaşlar son gunlerde başta flowerhorn severler olmaz üzere cok sayıda büyük amerikan ciklet besleyen hobici arkadaşlarımızdan gelen ölüm haberleri üzerine bu makaleyi yazmak zorunda hissettim kendimi...
Sizlere yıllardır uyguladığım ve cok güzel sonuclar aldığım ve ne yazikki hobici arkadaşlarımızın eksik yaptığı iç parazit tedavisinin daha da etkili sonuç alabileceğiniz yönteminden bahsedeceğim ama ÖNCELİKLE....
İÇ PARAZİT NEDEN OLUR?
Sakat atcıya gideriz ve derizki dana yüreği taze mi? Taze değil diyeni duymadım zaten hemen alırız bölünmemişse böleriz yemlerle karıştırılıcaksa karıştırırız poşetleriz derin dondurucumuzu ayarlar ve kullanacağımız miktarlarda kullanırız.Buraya kadar sorun yok biz üzerimize düşeni yaptık peki ya sakat atcı amcalar yaptı mı? ya yapmadıysa ya tekrar ısınıp sogutulduysa ya cok fazla buzluga girene kadar dısarda beklediyse....Ben sahsen yemedim ama yiycek olsaydımda önce dana yüreğini kızartır veya haşlar öyle yerdim tabi siz de vampir veya zombi değilseniz[^_^]
Peki balıklara napıyoruz çiğ olarak veriyoruz.Pişirdiğimizde zaten cogu zararlı parazit ölmekte ama savunmasız balıklara çiğ verildiğinde?
Soru:İyi hoş diyorsunda ben dana yüreği vermiyorum ama yinede balığım iç parazit oldu bu neden peki....????
gelelim 2. nedenine örneklendirmeyle anlatmayı istedim.Misal ormanın kıralı devasa hanımını çalıştıran ve sadece oturup yiyen ASLAN etçilmidir? EWETTTTTTTT dedinizi tee buradan duydum ama aslan bile haftada 1 defa sindirimini kolaylaştırmak için ot yediğini biliyor musunuz?Biz napıyoruz benim flowerhornum etcil ben green terorum etçil benim jaguarım etcil diyip dayıyoruz kan kırmızı protein yemlerini.Arkadaşlar aslan bile ota ihtiyaç duyarsa sizlerin süper etçil balıklarınızda emin olun duyarlar.
Soru:EEEE ben otculda veriyorum genede iç parazit oldu....
Çok nadirende olsa balık bazı durumlardn rahatsız olup kovalanma veya kotu su sartları gene iç parazite yakalanabilmektedir malesef...gelelim tedaviye....
İÇ PARAZİT TEDAVİSİ....hımmm enteresan değil...MANTIKLI...
Arkadaşlar iç parazit olan balığa neler yapıyoruz? insan için uretilen bir cok ilacı hemde dozajını aşarak malesef balıklara kullanmaktayız.Bunun yerine iç parazit olan balıkda kademe kademe iştahsızlık hatta yememe karında cokuntu rengin gitmesi ve ölüm şeklinde sıralayabiliriz.İnsanlar için kullanılan ilaçlarada baktıgınızda amino asitleri görürüz ve bilinen dünyamızda en cok çeşitte ve yogunlukta aminoasit sarımsakta bulunmaktadır.Sarımsak yagı kullandım ama genede balıklarımı nkurtaramadım diyen ey güzel arkadaşlarım.HATALISINIZZZZZZZZZZZ
Çünkü kocaman balığınızın karnına kadar hortumla veya şiringayla girmişken zaten gunlerdir yemek yemeyen balığınıza ufak bir kapta 5cc kadar su 2cc kadar sarımsak yagı 1cc kadar vitamin ve birazcıkta yem ekliyip balığınızın karnına enjekte ederseniz.Güçsüzlükten bitmiş balığınıza bir enerji takviyesi yapmış olursunuz.Üstelik vitaminlerde direk hastalıkla savaşınızın agır silahları olurlar.Unutmayınki balığınız sadece iç parazit yüzünden değil iç parazitle savaşma gücü olmadıgındanda ölürler.Bu yöntemle 100lerce balığı kurtardım sanırım kurtarmayada devam edeceğim..
OLAYIN ÖZETİ SARIMSAK YAĞI VE KRİSTALİZE PERMASOLLE BALIK HASTALIKLARININ 100DE 99UNU TEDAVİ ETMENİZ MÜMKÜN... KRİSTALİZE PERMASOL KONUYLA İLGİLİ MAKALEMDE MEVCUT....KISA SÜRE İÇERSİNDE LİNKLE KONUYA EKLENECEKTİR...
SONUNA KADAR SABREDİP OKUYAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER...[:D]
kristalize permasol....dış hastalıklar tedavi yöntemi alt linkte mevcuttur...
http://www.akvaryum.com/forum/permasol_mucizesi_k832525.asp?PID=4815078
[EDIT]yigitbaris,2015-08-13 14:14:35[/EDIT]
İç parazit ilaç kullanımı
Merhaba dostum.Bence en cok işe yarayan iç parazit tedavisi sarımsak yagını 1 2 damla balıın agzına direk enjekte etmek...Cok hızlı sonuc alıyorsun...
Bu arada balık neydi...[EDIT]yigitbaris,2015-06-17 23:58:12[/EDIT]
Merhaba dostum.Bence en cok işe yarayan iç parazit tedavisi sarımsak yagını 1 2 damla balıın agzına direk enjekte etmek...Cok hızlı sonuc alıyorsun...
Bu arada balık neydi...[EDIT]yigitbaris,2015-06-17 23:58:12[/EDIT]
Nadir tur killfish (istanbul)
Satılan Canlı(lar): killifish
Adet Fiyatı: 15
Toplu Alım Fiyatı: 30
Adedi: 2e1d
Boyu: 4-5
İli/Semti: istanbul maltepe
İrtibat Bilgileri: 05552191927
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden teslim
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler: balıkların formu ortdadır.Tür değişikliği nedeniyle satılıktır.Tam damızlık formdadır.Vatoz ve yemlerle takas olur.
videoyu izlemeniz yeterli...
https://www.youtube.com/watch?v=kTk2e5wEJZk&feature=youtu.be
HER TÜRLÜ TAKASA AÇIK
yigitbaris 2015-06-13 21:51:26
Satılan Canlı(lar): killifish
Adet Fiyatı: 15
Toplu Alım Fiyatı: 30
Adedi: 2e1d
Boyu: 4-5
İli/Semti: istanbul maltepe
İrtibat Bilgileri: 05552191927
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden teslim
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler: balıkların formu ortdadır.Tür değişikliği nedeniyle satılıktır.Tam damızlık formdadır.Vatoz ve yemlerle takas olur.
videoyu izlemeniz yeterli...
https://www.youtube.com/watch?v=kTk2e5wEJZk&feature=youtu.be
HER TÜRLÜ TAKASA AÇIK
Sarımsak Suyu Yerine Sarımsak Yağı
Merhaba dostum bogazdaki yanma hissini minumuma indirir.Bence sarımsak yagı cok daha başarılı bir ürün ben iri balıklarıma siringa yardımıyla direk agzına 3 5 damla kadar veriyorum.İç parazitte cok ciddi faydasını gördüm.Yeme vitamin sarımsak vb emdirmeninde cok ciddi faydası oldugunu sanmıyorum çünkü vitaminler havayla karısıma girdiği an degerlerinin büyük bölümünü kaybetmekte kalan vitaminde suda kaybolmakta.Bence en kesin yöntem agız yoluyla direk balıga enjekte etme...
Merhaba dostum bogazdaki yanma hissini minumuma indirir.Bence sarımsak yagı cok daha başarılı bir ürün ben iri balıklarıma siringa yardımıyla direk agzına 3 5 damla kadar veriyorum.İç parazitte cok ciddi faydasını gördüm.Yeme vitamin sarımsak vb emdirmeninde cok ciddi faydası oldugunu sanmıyorum çünkü vitaminler havayla karısıma girdiği an degerlerinin büyük bölümünü kaybetmekte kalan vitaminde suda kaybolmakta.Bence en kesin yöntem agız yoluyla direk balıga enjekte etme...
amerikancılara destek tedavi
[EDIT]yigitbaris,2015-06-16 15:10:04[/EDIT]
[EDIT]yigitbaris,2015-06-16 15:10:04[/EDIT]
Su değişimi ve tuz ekleme
Beyaz benek ve dier dış parazitsel hastalıklarda en etkili yöntem permasoldur.Tecrubeyle sabittir.
Su düzenleyicisi denen üründe suyu bekletme sansı olmayan arkadaslarda sudaki klor ve agır metallerin 1 dk gibi kısa bir sürede yok edilmesine yarar.Bence nadiren klor gidermekten ziyade agır metalleri yok etmek için kullanılmalıdır.
Tuza gelincede azıcıkta olsa atsan yararı olur mu? Evet olur ama azıcık olur:=)Saygılar...
Beyaz benek ve dier dış parazitsel hastalıklarda en etkili yöntem permasoldur.Tecrubeyle sabittir.
Su düzenleyicisi denen üründe suyu bekletme sansı olmayan arkadaslarda sudaki klor ve agır metallerin 1 dk gibi kısa bir sürede yok edilmesine yarar.Bence nadiren klor gidermekten ziyade agır metalleri yok etmek için kullanılmalıdır.
Tuza gelincede azıcıkta olsa atsan yararı olur mu? Evet olur ama azıcık olur:=)Saygılar...
SON MESAJLAR
- Beyaz, İpliğimsi Balık Dışkısı ahmetfiratozkaya, 15:29
Makaleler ve Tercümeler - Yeni Kurulum Hakkında Tavsiyeler MCY4, 15:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MCY4, 15:12
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Sump Dizilim secreteriat, 15:02
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Kurulumum Emsica, 14:57
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Betta Biotope Denemesi Ruzgar001, 14:35
Akvaryum Tanıtımı - Axolotl Yem Seçimi Yardım Carnivoreyum, 14:22
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Grindal Kurt Ömürlük Canlı Yem iwagumi, 13:29
Canlı Doğuranlar - Beta Balıgımın Midesinde Beyaz Bağ Emre2545, 13:19
Hastalıklar ve İlaçlar - Büyümeyen Lepistes Yavrusu mitii, 13:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Suyu Yeşil ogurcay, 12:39
Yosun - Betamın Kuyruğu Mu Eriyor Sophie, 12:13
Yeni Üye Forumu - Bettam Akvaryum Kumuna Sürtündü BeyzPl, 12:13
Labirentliler - Elma Salyangozum Japonumu Yedi Mirza Adar, 11:58
Yeni Üye Forumu - Parvula malazgirt18, 11:38
Bitki Türleri ve Bakımı - Co2 Siz Ember Tetralı Bitki Tankı Hedefi knn38, 11:33
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Denemesi SİGMA BALIK😎, 10:06
Akvaryum Tanıtımı - İyice Küçüldük (minimal Deneyim) SİGMA BALIK😎, 10:05
Akvaryum Tanıtımı - Tür Tavsiyesi SİGMA BALIK😎, 10:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Yumurtalarımı Aldım 😊 SİGMA BALIK😎, 09:59
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - Lepistes Kaç Yaşında Alınır SİGMA BALIK😎, 09:58
Yeni Üye Forumu - Dip Süpürgesi Eheim Mi, Fluval Mı BeReal, 09:14
Yeni Üye Forumu - Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden ogurcay, 09:13
Akvaryum Tanıtımı - Betta İle Normans Lamp Eye Killifish MamiAdana01, 09:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kapsül Gübre Ve Torf Kullanımı ? Laterthanbefore, 04:37
Taban ve Gübreleme - Elyaf Ve Ön Filtre Nasıl Temizlenir Laterthanbefore, 01:54
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumum Bulanık Hangisini Kullanmalıyım Laterthanbefore, 01:50
Sazansıgiller - Canlı Bitki Laterthanbefore, 01:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Beta Akvaryumu Bitti Öneriniz Varmı Laterthanbefore, 01:31
Yeni Üye Forumu - Duboisi Kuyruk Erimesi Guram, 00:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Sarhoş Gibi Yüzüp Düzelen Tetra Türleri KaanE, 00:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Dolap Yalıtım Yusufgs4266, 23:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kayası Akvarist Taha, 23:22
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes Yavrusunu Nasıl Besleyebilirim isimdusuyoarada, 23:04
Yeni Üye Forumu - Vatoz Akvaryumumda Oluşan Kıl Kurdu Ve Bit Sorunu Oğuzhan Kaslan, 22:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 80 Litreye Hangisi Uyumlu? Hidro Dinamik, 22:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120x50x50 Akvaryum Aydinlatma Ve Bitki Önerisi MK_71, 22:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En Sessiz Hava Motoru? ibbayram, 22:17
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yeni Kurduğum Betta Akvaryumunda Sorunlar SİGMA BALIK😎, 22:03
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumu İçin Tavsiyeler MamiAdana01, 21:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtresiz Father Fish Kurulumum grendel1984, 20:51
Akvaryum Tanıtımı - Oase Biomaster Thermo 250 İnceleme eryildirim, 20:14
Filtreleme Seçenekleri - Japon Orando Ve Çöpçü Vatoz Hoppala, 20:05
Sazansıgiller - Mantar Veya Beyaz Benek Hk. Buraaak, 20:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumdaki Değisim 1 Aylik Anektod, 19:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 225 Litre Akvaryum İçin Ekipman Önerileri omer09, 19:07
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yeni Kurduğum Akvaryumda Başım Belada.. Tayyareci, 19:07
Yeni Üye Forumu - Japon Balığımın Vücudu Bi Anda Kanlandı Taha10, 18:44
Yeni Üye Forumu - Cichled - Malawi Sump Malzemeleri Ve Dizilimi mertmentes, 18:24
Yeni Üye Forumu - Yem Önerisi SİGMA BALIK😎, 18:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 15:56
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 15:56
- Bitki Çeşitleri emreemin 15:56
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 15:56
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 15:56
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 15:27
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri Aporetti 15:16
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 100tl sıtkı 15:05
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 100tl sıtkı 15:05
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 15:05
- Mikro Kurt Kültürü 100 Tl sıtkı 15:05
- L 333 ,l 201,l 397,l 306 L 183 Pleco ersin06 14:32
- 120 Cm Power Led Armatür (42 Watt Royal Blue) blenny 14:28
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 14:28
- 201 333 Resim Eklendi muyat 14:25
- Armaturk 30 Cm.led Aydinlatma Gursoyhasan 14:23
- Rs 580 A İthal Akvaryum Gursoyhasan 14:23
- Kafa Motoru- Hindistan Cevizi Torfu Narval 13:56
- İthal Kaliteli Peru Altum Kturan06 13:42
- Hobiyi Bırakıyorum. piranhabull 13:25
- Eheim Compact On 5000 Kafa Motoru Leontheprof. 13:21
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 13:21
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:21
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 13:21
- Akvaryum Malzemeleri - Dekor - Güncellendi. osmandbnl 12:57
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 12:57
- Blyxa Japonica - Su Mercimeği osmandbnl 12:57
- Eheim, Tetra, Haqos Kaliteli Malzemeler muratdeg 12:51
- Dophin Af012 Otomatik Yem Makinası CanB 12:50
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 12:21
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 12:14
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 12:14
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 12:14
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 12:14
- 5000tl Full Kurulu Akvaryum Vasfi 12:03
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 11:42
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 11:42
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 11:42
- Apistogramma Hongsloi Çift sirhill 11:25
- Yavru Veren Genç Apistogramma Macmasteri Çift rhn35 11:22
- Yavru Veren Genç Damızlık Apistogramma Trifasciata rhn35 11:22
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 11:00
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 11:00
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 11:00
- Corydoras Sterbai nikon_ 11:00
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn & Sakura Karides scorpion26 10:58
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 10:58
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 10:58
- Black Dragon Lepistes & Medaka Komachi Kohaku scorpion26 10:58
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 10:43
KULLANICILAR
- 136 Online Kullanıcı, 74 Üye
Online Kullanıcılar
Azizdurdenn,
koray0684,
kopruluonur,
Hidro Dinamik,
Kturan06,
echeveria,
BaldGuy,
barsbingul,
Cagdash,
ozngns,
Mirena,
aktugsedat,
osmanylc,
selahattinfidan,
batuhanbhar,
Ömer Kaan,
DarkSaqa,
Lepistes..,
MiSoSiKiaN,
sıtkı,
Koksal Gurkan,
kwes13,
scrap,
emreemin,
omerkykn,
totaku,
ahmetfiratozkaya,
shark26,
cnkozn,
Ciyus,
E.SAYGILI,
MehmetSerkan,
Öğretmen Ali,
erimgorgulu,
scorpion26,
wolf06,
Limons,
Acemi_hobici,
albeta,
berkselim,
Yasin Bircan,
tolga710,
mlh06,
yamansengonca,
mehmethakan,
Ayshobi,
rayed,
Laetacara,
CagriTURK,
Kara Karga,
slnlmz,
ali gül,
berkeyazer,
Muhammedbedri,
wallece,
Mikail06,
KelleHusam26,
Montesque,
Ra93,
GhostKoi,
Sophie,
MCY4,
serkorti,
Tortuga4,
rhn35,
Emsica,
hasanhr,
alacakar,
quake16,
ubaltepe,
1Balikci,
iakyol,
Optik16,
vel1d,
enesa06,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.