ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
icelebi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
116
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
14 Haziran 2021 16:13
Toplam Mesaj:
146 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
İMZA
İlker ÇELEBİ
200-250 Litre 35 Adet
SON 10 MESAJI
Akvaryum Yazılımcı V1.1
Maşallah ellerinize sağlık.[:nazar:]
Maşallah ellerinize sağlık.[:nazar:]
100x45x50 Bitkili Akvaryum
Sağlıklı hobiler dilerim, güzel düşünceleriniz içinde ayrıca tşk ederim..
Sağlıklı hobiler dilerim, güzel düşünceleriniz içinde ayrıca tşk ederim..
72-30-45 (h) Bitkili Akvaryum Başlangıç
Erhan bey, Tankınız ve yeni bitkileriniz hayırlı olsun, herşeyden önce yosunsuz bir akvaryum düzeni kurmanızı ümit ederim, sağlıklı hobiler..
Co2 bitkiler için vazgeçilmez bir besin kaynağıdır, her bitki Co2 ihtiyacı duyar, bazı low tech dediğimiz bitkiler Co2 olmadan da yaşamlarını sürdürürler, formlarını koruyabilirler, bu bitkiler için sıvı gübre ihtiyacı da olmayabilir, ama bunların olması içinj oturmuş bir taban ve akvaryum olması şarttır, kırmızı bitkiler özellikle demir ve potasyum ihtyiacı duyarlar, kırmızınız bol bu sebeple sıvı gübre kullanımı şart, aksi takdirde bitkiler formlarını kaybederler, taban bitkisi olarak parvula tercih etmişsiniz sanırım, konuyu baştan takip edemedim, parvula nın kısaca taban bitkisi ne olursa olsun sağlıklı bir şekilde çoğalmasını istiyorsanız Co2 şart,100 kişiden bir kişi Co2 olmadan bunu başarabilir, bu kesinle şans faktörüdür, siz buna güvenmeyin, arkadaşlarında yorumlarında bahsettiği üzere, zahmeti önemli değil derseniz mayalı sistem co2 işinizi görecektir..
Erhan bey, Tankınız ve yeni bitkileriniz hayırlı olsun, herşeyden önce yosunsuz bir akvaryum düzeni kurmanızı ümit ederim, sağlıklı hobiler..
Co2 bitkiler için vazgeçilmez bir besin kaynağıdır, her bitki Co2 ihtiyacı duyar, bazı low tech dediğimiz bitkiler Co2 olmadan da yaşamlarını sürdürürler, formlarını koruyabilirler, bu bitkiler için sıvı gübre ihtiyacı da olmayabilir, ama bunların olması içinj oturmuş bir taban ve akvaryum olması şarttır, kırmızı bitkiler özellikle demir ve potasyum ihtyiacı duyarlar, kırmızınız bol bu sebeple sıvı gübre kullanımı şart, aksi takdirde bitkiler formlarını kaybederler, taban bitkisi olarak parvula tercih etmişsiniz sanırım, konuyu baştan takip edemedim, parvula nın kısaca taban bitkisi ne olursa olsun sağlıklı bir şekilde çoğalmasını istiyorsanız Co2 şart,100 kişiden bir kişi Co2 olmadan bunu başarabilir, bu kesinle şans faktörüdür, siz buna güvenmeyin, arkadaşlarında yorumlarında bahsettiği üzere, zahmeti önemli değil derseniz mayalı sistem co2 işinizi görecektir..
35*35*35 Nano 4.ay Ve Son Durum.
Hayırlı olsun sağlıklı hobiler..
Hayırlı olsun sağlıklı hobiler..
80x50x50 High Tech
[QUOTE=savasdursun]Sırf şu sevimsiz diyalog başlamasın diye hiç yazmadım bugüne kadar.
Siz hobici falan değilsiniz İlker Bey. İşi ticarete dökmüşsünüz sadece. Para için de yapmayacağınız hiçbirşey yok.
[/QUOTE]
Haddinizi aşmamanızı rica ediyorum, kullandığınız kelimelere dikkat edin, seviyenize inmeyeceğim, siz hakkımda sayısız cümle kurdunuz bende edepli edepli cevabını verdim, saygısızlık etmedim sizde etmeyin,
[QUOTE=savasdursun]Sırf şu sevimsiz diyalog başlamasın diye hiç yazmadım bugüne kadar.
Siz hobici falan değilsiniz İlker Bey. İşi ticarete dökmüşsünüz sadece. Para için de yapmayacağınız hiçbirşey yok.
[/QUOTE]
Haddinizi aşmamanızı rica ediyorum, kullandığınız kelimelere dikkat edin, seviyenize inmeyeceğim, siz hakkımda sayısız cümle kurdunuz bende edepli edepli cevabını verdim, saygısızlık etmedim sizde etmeyin,
80x50x50 High Tech
Savaş bey tankınız hayırlı olsun sağlıklı hobiler,
Sayfada akvaryum tanıtımdan çok beni karalama konusu almış başını gitmiş, neredeyse 2 kelimeniz' den birisi aman icelebi den bitki almayın olmuş :) Keşke bunları yazarken bana haber vermiş olsaydınız, arkamdan konuşmamış olurdunuz bu durum size yakışmamış,
Serçe parmağı olarak gördüğünüz bitkileri merak ettim, ondan konunuzu incelemek zorunda kaldım, ama gördüğüm kadarı ile dayanağı olmayan,az bilgi ile, karalama amaçlı yazılan sözler olarak gördüm geri bildirimde bıraktıklarınızı,
nedir o serçe parmağı geçmeyen bitkiler, helferi mi ? reinecki mini mi ? cüce bonsai mi ? bitki kültürü konusunda kendinizi geliştirmenizi öneririm, bu bitkiler ön plan orta plan bitkileridir ve isimlerinden anlaşılacağı gibi, 40 cm olmazlar,siz hiç marul gibi helferi gördünüz mü ?? reinecki biraz büyük olunca mini kısmı atılıyor, karalama yapacaksanız dayanağınız olmalı, insanlara haksızlık etmemelisiniz,
Ben bende adi salyangoz olmadığını söyledim, siz o kadar çok söylediniz ki bende sizi kırmamak adına, helferi ler yeni geldi onlardan gelmiş olabileceğini söyledim, o zaman ki satış politikamız ve şimdi aynıdır, iade edebilirdiniz, size para iadesi garantisi verdim, ama bence siz bitkileri o kadar çook beğendiniz ki , bir daha isteseniz de bulamayacağınız için geri göndermek istemediniz, bitkilerin sizde kalması garantisi ile para iadesine kabul dünüz, yanlış hatırlamıyorsam, o gün tamamını çöpe atacağınızı söylemiştiniz :) oda olmamış tank gayet güzel duruma gelmiş, iyi ki atmamışsınız, ben zaten bunu yapacağınıza ikna olmamıştım,
son olarak Tahsin Mutlu arkadaşım sizi hatırlayamadım kusura bakmayın, çok gelen gidenimiz var elimizden geldiğince kayıt almaya çalışıyorum ama belki isim farkı olabilir ondan hatırlayamamış olabilirim, ama bana 5 yıldız geri bildirim bırakıp sonra sizde Savaş bey gibi beni karalamak arkamdan konuşmak durumunda kalmışsınız, keşke bir şikayetiniz varsa bana dönüş yapsaydınız, bizde bir hatamız varsa onu düzeltmeye çalışsaydık, neyse canınız sağolsun, sadece size hakkım helal olsun, söylediğiniz şikayet yada başka hangi konu olursa, elimizden gelen desteği göstermeye gayret ederiz..
Tank gayet sağlıklı maşallah benden alınan bitilerin böyle formlandığını görmek gurur verici, iyi bakmışsınız maşallah, bitkiler erimiş olsa sanırım ordan da ayrıca yürür giderdiniz bana doğru, çok şükür bu olmamış :)
Polemik yapmayacağım ve tekrar cevap yazmayacağım, umarım buna gerek olmaz, sağlıklı hobiler..
Savaş bey tankınız hayırlı olsun sağlıklı hobiler,
Sayfada akvaryum tanıtımdan çok beni karalama konusu almış başını gitmiş, neredeyse 2 kelimeniz' den birisi aman icelebi den bitki almayın olmuş :) Keşke bunları yazarken bana haber vermiş olsaydınız, arkamdan konuşmamış olurdunuz bu durum size yakışmamış,
Serçe parmağı olarak gördüğünüz bitkileri merak ettim, ondan konunuzu incelemek zorunda kaldım, ama gördüğüm kadarı ile dayanağı olmayan,az bilgi ile, karalama amaçlı yazılan sözler olarak gördüm geri bildirimde bıraktıklarınızı,
nedir o serçe parmağı geçmeyen bitkiler, helferi mi ? reinecki mini mi ? cüce bonsai mi ? bitki kültürü konusunda kendinizi geliştirmenizi öneririm, bu bitkiler ön plan orta plan bitkileridir ve isimlerinden anlaşılacağı gibi, 40 cm olmazlar,siz hiç marul gibi helferi gördünüz mü ?? reinecki biraz büyük olunca mini kısmı atılıyor, karalama yapacaksanız dayanağınız olmalı, insanlara haksızlık etmemelisiniz,
Ben bende adi salyangoz olmadığını söyledim, siz o kadar çok söylediniz ki bende sizi kırmamak adına, helferi ler yeni geldi onlardan gelmiş olabileceğini söyledim, o zaman ki satış politikamız ve şimdi aynıdır, iade edebilirdiniz, size para iadesi garantisi verdim, ama bence siz bitkileri o kadar çook beğendiniz ki , bir daha isteseniz de bulamayacağınız için geri göndermek istemediniz, bitkilerin sizde kalması garantisi ile para iadesine kabul dünüz, yanlış hatırlamıyorsam, o gün tamamını çöpe atacağınızı söylemiştiniz :) oda olmamış tank gayet güzel duruma gelmiş, iyi ki atmamışsınız, ben zaten bunu yapacağınıza ikna olmamıştım,
son olarak Tahsin Mutlu arkadaşım sizi hatırlayamadım kusura bakmayın, çok gelen gidenimiz var elimizden geldiğince kayıt almaya çalışıyorum ama belki isim farkı olabilir ondan hatırlayamamış olabilirim, ama bana 5 yıldız geri bildirim bırakıp sonra sizde Savaş bey gibi beni karalamak arkamdan konuşmak durumunda kalmışsınız, keşke bir şikayetiniz varsa bana dönüş yapsaydınız, bizde bir hatamız varsa onu düzeltmeye çalışsaydık, neyse canınız sağolsun, sadece size hakkım helal olsun, söylediğiniz şikayet yada başka hangi konu olursa, elimizden gelen desteği göstermeye gayret ederiz..
Tank gayet sağlıklı maşallah benden alınan bitilerin böyle formlandığını görmek gurur verici, iyi bakmışsınız maşallah, bitkiler erimiş olsa sanırım ordan da ayrıca yürür giderdiniz bana doğru, çok şükür bu olmamış :)
Polemik yapmayacağım ve tekrar cevap yazmayacağım, umarım buna gerek olmaz, sağlıklı hobiler..
Kızıl
Hayırlı olsun Berkay bey
Gübreleme konusunda acele etmemenizi öneririm, en erken 3 hafta sonra başlamanızı tavsiye ederim, difizör işini kısa zamanda çözmeniz gerek, su değişim haftalık % 40 öneriyorum, aydınlatma 6 saat ile başlayın 1 ay sonra 8 saate çıkarın, söylediğiniz aydınlatma ile başlarsanız tüm bitkileri eritirsiniz, başta cubalar !
sağlıklı hobiler..
Hayırlı olsun Berkay bey
Gübreleme konusunda acele etmemenizi öneririm, en erken 3 hafta sonra başlamanızı tavsiye ederim, difizör işini kısa zamanda çözmeniz gerek, su değişim haftalık % 40 öneriyorum, aydınlatma 6 saat ile başlayın 1 ay sonra 8 saate çıkarın, söylediğiniz aydınlatma ile başlarsanız tüm bitkileri eritirsiniz, başta cubalar !
sağlıklı hobiler..
60x29x40(h) Ortaya Karışık High Tech Reset
Bitkiyi her yerden bulmak mümkün Ali bey, önemli olan ona bakabilmektir, biz üzerimize düşeni yaptık, sizde görünen o ki fazlası ile hakkını veriyorsunuz, böyle sağlıklı tanklar görmek hepimizin hayali, daha iyi günleri de olacak inşallah buradan birlikte takip edeceğiz,
saygılar..
Bitkiyi her yerden bulmak mümkün Ali bey, önemli olan ona bakabilmektir, biz üzerimize düşeni yaptık, sizde görünen o ki fazlası ile hakkını veriyorsunuz, böyle sağlıklı tanklar görmek hepimizin hayali, daha iyi günleri de olacak inşallah buradan birlikte takip edeceğiz,
saygılar..
60x29x40(h) Ortaya Karışık High Tech Reset
Ali bey Merhaba,
Tankınız hayırlı olsun, inş daha güzel durumlarını da görmek kısmet olur,
Reinecki ler mini dir, mevcut kayanın boyunu geçmezler merak etmeyin, öbek olarak büyüyeceklerdir, siz uzayan dalları yada yeni gelen filizleri budama yaparak o bölgeyi daha da yoğunlaştırabilirsiniz, hiç budama yapmazsanız sadece öbekten bir,iki dal uzayarak ışığa doğru çıkacaktır,
tekrar hayırlı olsun.
Ali bey Merhaba,
Tankınız hayırlı olsun, inş daha güzel durumlarını da görmek kısmet olur,
Reinecki ler mini dir, mevcut kayanın boyunu geçmezler merak etmeyin, öbek olarak büyüyeceklerdir, siz uzayan dalları yada yeni gelen filizleri budama yaparak o bölgeyi daha da yoğunlaştırabilirsiniz, hiç budama yapmazsanız sadece öbekten bir,iki dal uzayarak ışığa doğru çıkacaktır,
tekrar hayırlı olsun.
SON MESAJLAR
- 30 Yıl Sonra Yeniden Akvaryum İnci Kefali, 08:05
Yeni Üye Forumu - Killifish Serüvenim İnci Kefali, 07:56
Yeni Üye Forumu - Walstad Bakımı Hakkında Sorularım İnci Kefali, 07:07
Yeni Üye Forumu - İkola Kaiser Yem Tavsiye Emreytr, 06:21
Tropheus - Doğru F/p Dış Filtre Hidro Dinamik, 04:03
Filtreleme Seçenekleri - 90*45*45 Natural Style Vlademirol, 01:50
Akvaryum Tanıtımı - Tür Değişikliği Ve Yeterlilik Lepistes - Ebjd Karakus7, 01:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Malawi Mbuna Türleri İçin Dekor Tavsiyesi xfuriousx, 01:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Yeni Gelen Balık Ölümü Efe Koyuncu, 01:26
Yeni Üye Forumu - Balıklarım İçin Yem Yorum Ve Öneri İstiyorum UEK, 01:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 75*50*50 Ölçüleri İçin Dış Filitre Tavsiyesi Eminsalih, 01:07
Yeni Üye Forumu - Karma Canlı Doğuran Akvaryumu UEK, 00:58
Canlı Doğuranlar - Zebra Tetra Yumurtlicakmı ? fishhyy, 00:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Mavi Karides Ve Rili Mavi Karides fishhyy, 00:52
Omurgasızlar - Lepistes Yavru Saklanma Alanı Hidro Dinamik, 00:43
Yeni Üye Forumu - Msobo Magunga alper_64, 00:17
Yeni Üye Forumu - İlk Strafor Deneyimim dremreavsar, 00:16
Arka Fon Yapımı - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 23:41
Akvaryum Tanıtımı - Tropheuslar İle En Uyumlu Vatoz Ve Çöpçü Hangisi? İnci Kefali, 23:04
Tanganyika Cichlidleri - Sarı Prenses AnıL57, 22:53
Yeni Üye Forumu - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt İnci Kefali, 22:42
Akvaryum Tanıtımı - Siyanobakteri Ve Tanımlayamadığım Yosun Sorunu Ucallak, 22:24
Yosun - Tilki Kuyruğu Çürüyor Tataaa4325, 21:56
Bitki Türleri ve Bakımı - Metal Blue Grass Lepistes Türünü Arıyorum. Muhammed2323, 21:18
Canlı Doğuranlar - Sumpı Böyle Yapsam Çalışır Mı, Verimli Olur Mu AmatorBetaci, 21:11
Filtre ve Sump Yapımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin merutay, 19:26
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Neocaridina Reloaded (vahşiye Dönüş) merutay, 19:22
Akvaryum Tanıtımı - Blackwater Akvaryum kabaktadi, 18:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eheim 2213 İçin Co2 Reaktör Önerisi yyiImaz, 17:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Üst Kapağı Jakop64, 17:22
Yeni Üye Forumu - Hamile Molilerim Sürekli Dipte Duruyor Ahmetkngr, 17:11
Yeni Üye Forumu - Seachem Purigen Kullanımı Emreytr, 16:59
Filtreleme Seçenekleri - Balığımın Hastalığına Teşhis Koyamıyorum fishhyy, 14:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumun Yüzeyinde Oluşan Jölemsi Şey sahinsahiner, 14:37
Bitki Akvaryumları Genel - Yeniden Başlangıç - Neo. Caudopunctatus ThanatoZek, 14:24
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Zemin Sıralaması Hidro Dinamik, 13:53
Taban ve Gübreleme - Vahşi Beta Yavrularının Yemlenmesi İnci Kefali, 12:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karnı İçe Göçmüş Cikletler valarmorghulis12, 12:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Javafernler Neden Kararıyor bendeniztayfun, 11:32
Bitki Türleri ve Bakımı - Arkadaşlar 600 Lt Lik Akvaryumun Su Sızdırıyor mutlubaba, 11:26
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 30 Lt. Bitkili Akvaryuma Işıklandırma Tavsiyesi ocinik59, 11:23
Yeni Üye Forumu - Bir Garip Yosun Sorunu aranjman, 07:33
Yosun - Caridina Akvaryumu UEK, 01:17
Akvaryum Tanıtımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Güncel Freya, 01:15
Canlı Doğuranlar - Kılıçkuyruk Hamile Freya, 01:11
Yeni Üye Forumu - Crystalpro - Flora Multi Micro Elements User4848, 01:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Camında Çizik User4848, 01:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120 Litre Akvaryum Tür Önerisi Taha Yanık, 00:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Sade Tasarım DarkDoodad, 00:28
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hava Kompresörü Tavsiyesi GhostKoi, 00:08
Malzemeler ve Yemler Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 08:30
- Grindal Set Ve Mikrofex 300 AtlasPoyraz 08:30
- 4mm Buhar Camı Tutucu AtlasPoyraz 08:30
- Ful Black Lepistes Erkekler beypazarlı 08:18
- Katil Salyangoz Ve Mavi Karidesler Başak u 06:58
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:47
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 06:38
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 06:38
- Damızlık 1 D 1 E Boynuzlu Cüce Vatoz umitopall 01:47
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 00:53
- Beyaz Kurt Kültürü & Yetişkin Artemia Kültürü Amati340 00:22
- Su Piresi Kültürü+ Yeşil Su & Infusoria Kültürü Amati340 00:22
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 00:22
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 00:22
- Cüce Vatoz Yavruları gürkanbey 00:12
- Son 2 Adet Kök hll_aquascaping 00:00
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 00:00
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 00:00
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 00:00
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 23:43
- Yavru Veren Genç Apisto. Macmasteri Çiftler rhn35 23:37
- Canlı Garantili Gönderim Hediyeli Microfex Rafayel 23:24
- 2.67 Tüp Furcifer 23:14
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 23:14
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 23:14
- Microfex, Mikrokurt, Pistia Ve Sessiflora akomania 23:09
- Kırmızıburuntetra&albinocücevatoz& Kardinalneon akomania 23:09
- İnce Ayar Vanalı Yıldız Marka Regülatör Aporetti 22:44
- Sesiflora Montecarlo Güncel Stoklar Çeşitli Bitki ozelturlepistes 20:03
- Akvaryumlar ( 1 Adet 100cms, 2 Adet 30 Cm İthal) ngokkaya 18:16
- Yetişkin Ve Yavru Vatozlar (tül Ve Kısa Kuyruk) yildiray71 18:05
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 17:38
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 17:38
- Elma Salyangoz koray85 17:10
- Ücretsiz 6 7 Aylık Bricardi emrahdm 16:31
- 6000tl - Özel İmalat - Full Kurulu Takas Vasfi 16:24
- Karides Türleri egehamit 16:20
- Cüce Vatoz egehamit 16:20
- Lda16 Düz Erkek Vatoz Aranıyor egehamit 16:20
- Galaxy,sivrisinek Rasbora,ember Tetra,pangio Kuhli livadi 16:18
- Proserpinaca Palustris,pogostemon Octopus,malzeme livadi 16:18
- Balıklar Komple Satılık metsi 15:41
- Aquaclear 30 & Newa Cobra (yüzey Emişli Filtre) blenny 15:19
- Mangrov Kökü blenny 15:19
- Ivanacara Bimaculata Ve Dicrosus Filamentosus apistoapisto 15:00
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 14:47
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 14:47
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 14:46
- Guramiler, Melekler, Cüce Vatozlar, Franatus, Vb. palankesli 14:27
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:04
KULLANICILAR
- 32 Online Kullanıcı, 18 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.