ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
steven
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
20 Eylül 2008 22:30
Toplam Mesaj:
68 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
TANER ALABAŞ
Doğum Tarihi:
04 Kasım 1984
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Taner Alabaş
SON 10 MESAJI
Arka Fon ve Kaya ( Farklı )
Merhaba,
1 aydır Ankara dayım arkadaşlar ve siteye erişim şansım fazla olmadı.
Şimdi burdaki bazı arkadaşları yazıyı okuduğu için tebrik etmek, bazılarınıda alıntı yazmadığım için suçlamalarından dolayı kınamak istiyorum.
Evet bu benim akvaryumumun resimleri değil ALINTI dır. Ama üyelik tarihime ve resimlerin eklenme tarihine bakarsanız alıntı yazma gereği duymadım ve hiç bir yazımda nasıl yapılacağını anlatmak dışında ben yaptım demedim. Demişmiyim? Evet bu sistem bana ait akvaryumda uzun süre kullanıldı şimdi köpek balığı baktığım için tankı değiştirdim.
Simdi yazıyı dikkatle okuyalım ve neresinde bunu ben yaptım yazıyor. Ayrıca bunu ben yaptım dememim bana ne karı var elime ne gececek, bunu örnek alıp esinlenip mutlaka deneyenler olmuştur. Sonuç mükemmeldir. Destek olan yada şöyle söyliyim yazıyı artniyetsiz okuyan herkes zaten ben yaptım yazısı yok diyor. Anlamadığım neden bazıları suclamaya çalışıyor.
Arkadaslar burası paylaşım yeri benim tek hatam alıntı dememem. Ama sizin için oturup hepsinin altına açıklama yazdım sayfalarca resimleri koyup alıntı yazıp geçsem mi iyi yoksa kendi yaptığım ve açıkladığım resimler dahamı iyi karar sizin.
Son olarak Sn. musician ben size resimleri sitenize ekleyim demedim. Kaldırırkende bana sormanıza yada bilgi vermenize gerek yok. Ayrıca arkadaşlar biraz düşünürse ve geçmişe bakarsa resimlerin bakılma sayısı ve yorum açısından bu rumuzun bana bir takıntısı var nedendir bilmem. Birde açıklama yapıyor eklerken sormadın, kaldırırken niye soruyosun yada bilgi veriyosun.
Ben kimseyi kandırmadım ama böyle düşündürdüysem tekrar özür dilerim ALINTI yazmam gerekiyomuş bunu yapıp açıklama yapmasam daha iyi olurmuş. Bana göre bura paylaşım yeridir, konu bu adam hırsız yada polis değilde bizim için araştırmış açıklama yapmış teşekkürler demeniz daha iyi olurdu.
Siteye olan üyeliğimi istemedende olsa sona erdiriyorum böylesi daha iyi emek verip resimlere bakan okuyan teşekkür eden herkese çok teşekkür ederim.
Sağolun.
Merhaba,
1 aydır Ankara dayım arkadaşlar ve siteye erişim şansım fazla olmadı.
Şimdi burdaki bazı arkadaşları yazıyı okuduğu için tebrik etmek, bazılarınıda alıntı yazmadığım için suçlamalarından dolayı kınamak istiyorum.
Evet bu benim akvaryumumun resimleri değil ALINTI dır. Ama üyelik tarihime ve resimlerin eklenme tarihine bakarsanız alıntı yazma gereği duymadım ve hiç bir yazımda nasıl yapılacağını anlatmak dışında ben yaptım demedim. Demişmiyim? Evet bu sistem bana ait akvaryumda uzun süre kullanıldı şimdi köpek balığı baktığım için tankı değiştirdim.
Simdi yazıyı dikkatle okuyalım ve neresinde bunu ben yaptım yazıyor. Ayrıca bunu ben yaptım dememim bana ne karı var elime ne gececek, bunu örnek alıp esinlenip mutlaka deneyenler olmuştur. Sonuç mükemmeldir. Destek olan yada şöyle söyliyim yazıyı artniyetsiz okuyan herkes zaten ben yaptım yazısı yok diyor. Anlamadığım neden bazıları suclamaya çalışıyor.
Arkadaslar burası paylaşım yeri benim tek hatam alıntı dememem. Ama sizin için oturup hepsinin altına açıklama yazdım sayfalarca resimleri koyup alıntı yazıp geçsem mi iyi yoksa kendi yaptığım ve açıkladığım resimler dahamı iyi karar sizin.
Son olarak Sn. musician ben size resimleri sitenize ekleyim demedim. Kaldırırkende bana sormanıza yada bilgi vermenize gerek yok. Ayrıca arkadaşlar biraz düşünürse ve geçmişe bakarsa resimlerin bakılma sayısı ve yorum açısından bu rumuzun bana bir takıntısı var nedendir bilmem. Birde açıklama yapıyor eklerken sormadın, kaldırırken niye soruyosun yada bilgi veriyosun.
Ben kimseyi kandırmadım ama böyle düşündürdüysem tekrar özür dilerim ALINTI yazmam gerekiyomuş bunu yapıp açıklama yapmasam daha iyi olurmuş. Bana göre bura paylaşım yeridir, konu bu adam hırsız yada polis değilde bizim için araştırmış açıklama yapmış teşekkürler demeniz daha iyi olurdu.
Siteye olan üyeliğimi istemedende olsa sona erdiriyorum böylesi daha iyi emek verip resimlere bakan okuyan teşekkür eden herkese çok teşekkür ederim.
Sağolun.
Merhaba,
Kullandığınız malzeme itibariyle sabitlemeye ihtiyaç duymuyorsunuz. Kaya benim 200 litre akvaryumumda desteksiz duruyor. Daha büyüklerde kaldırırmı bilmiyorum.
Tşk.
Akvaryumun köşelerinde çatlak var.
Merhaba,
Resimler gayet anlaşılır ondekı cizklerden dolayı hıc bır sorun yaşamazsınız, cunku cama baskı yapabılecek kadar zararlı değil hatta hiç degil, alttakı kırığa gelince bırleşme yerınde bir problem yok yanı camın kendısı bır mıktar kırık buda tam cevap verememekle patlamayı asla yapamayacagını belkı ılerde sızdıracagını dusunursek L seklındekı bır kucuk cam ıle bol sılıkon yardımıyla yapıştırdıgınızda bır sorun olmayacagını dusunuyorum.
Tşk.
Merhaba,
Resimler gayet anlaşılır ondekı cizklerden dolayı hıc bır sorun yaşamazsınız, cunku cama baskı yapabılecek kadar zararlı değil hatta hiç degil, alttakı kırığa gelince bırleşme yerınde bir problem yok yanı camın kendısı bır mıktar kırık buda tam cevap verememekle patlamayı asla yapamayacagını belkı ılerde sızdıracagını dusunursek L seklındekı bır kucuk cam ıle bol sılıkon yardımıyla yapıştırdıgınızda bır sorun olmayacagını dusunuyorum.
Tşk.
astronotlar kirletiyor
Merhaba,
Astronotların tek kötü yanı bu olsa gerek normal ötesi birdışkı bırakmaktalar. Sürekli dip çekimi ve maşa ile temizlik gerekmekte. Yapılmadığı takdirde sadece bu tür için değil tüm türlerde problem yaratmakta fakat bunlara biraz daha fazla zaman ayırmak gerekiyor. Ayrıca yavrulama içinde en azından düz bir mermer türü nevinin olması sağlıklı olacaktır.
Merhaba,
Astronotların tek kötü yanı bu olsa gerek normal ötesi birdışkı bırakmaktalar. Sürekli dip çekimi ve maşa ile temizlik gerekmekte. Yapılmadığı takdirde sadece bu tür için değil tüm türlerde problem yaratmakta fakat bunlara biraz daha fazla zaman ayırmak gerekiyor. Ayrıca yavrulama içinde en azından düz bir mermer türü nevinin olması sağlıklı olacaktır.
Dış filtre hava aparatı...:)
Süpersin..
Süpersin..
papağan ne zaman renklenir
Merhaba,
Arkadaşım benim de senin gibi burda aynı başlığım vardı. 1-2 AY önce bizim burda gerçekten akvaryumculuk yapan birisi Tetra Red-Parrot ve karides önerdi 10 gün için değişmezse paranı geri veririm dedi. Nihayetinde adamın dediği oldu günlük tetra yem ve hafta bir kez karides 10 gün içinde farkı göreceksin.

Merhaba,
Arkadaşım benim de senin gibi burda aynı başlığım vardı. 1-2 AY önce bizim burda gerçekten akvaryumculuk yapan birisi Tetra Red-Parrot ve karides önerdi 10 gün için değişmezse paranı geri veririm dedi. Nihayetinde adamın dediği oldu günlük tetra yem ve hafta bir kez karides 10 gün içinde farkı göreceksin.

Merhaba,
Emrah Bey yorumlarınız için teşekkürler, yazdıklarınıza bir konuda düzeltme yapmak istedim. Kaya salınım yapmaz doğru, çimento da salınım yapmaz yada şöyle söyliyeyim kaya ne kadar yaparsa o da okadar yapar. Çünkü oturduğumuz evler kayalardan değl çimentodan yapılmış ve beton haline gelmiştir. Eğer sizin dediğiniz gibi olsa bu kadar yağmur suyuna karşı aşınıp dökülmesi lazımdı. Yaklaşımınız doğru fakat netice de biraz yanlışlık var. Ayrıca ben bunu uzun zamanndır kullanıyorum. İçiniz rahat olsun....
Tşk..
steven 2006-12-29 3:36:18
Merhaba,
Emrah Bey yorumlarınız için teşekkürler, yazdıklarınıza bir konuda düzeltme yapmak istedim. Kaya salınım yapmaz doğru, çimento da salınım yapmaz yada şöyle söyliyeyim kaya ne kadar yaparsa o da okadar yapar. Çünkü oturduğumuz evler kayalardan değl çimentodan yapılmış ve beton haline gelmiştir. Eğer sizin dediğiniz gibi olsa bu kadar yağmur suyuna karşı aşınıp dökülmesi lazımdı. Yaklaşımınız doğru fakat netice de biraz yanlışlık var. Ayrıca ben bunu uzun zamanndır kullanıyorum. İçiniz rahat olsun....
Tşk..
Dış Filtre Tercihi
Merhaba,
Sonunda Tetratec 700 ü Emınonun den satın aldım. Birazdan kurmaya başlıyacağım. Cihaz gerçekten kaliteli ve 4 katman içinde 11 kata ulaşan filtre malzemeleri bulunmakta. Bana bu ürünü tavsiye eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Fiyat : 135 YTL Piyasaya göre çok ucuz...
Merhaba,
Sonunda Tetratec 700 ü Emınonun den satın aldım. Birazdan kurmaya başlıyacağım. Cihaz gerçekten kaliteli ve 4 katman içinde 11 kata ulaşan filtre malzemeleri bulunmakta. Bana bu ürünü tavsiye eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Fiyat : 135 YTL Piyasaya göre çok ucuz...
SON MESAJLAR
- Atakan Petshop Güvenilir Mi? Hidro Dinamik, 19:03
Yeni Üye Forumu - Balık Önerisi Hidro Dinamik, 18:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Anubias Nana Varyeteye Mi Dönüşüyor? Cyber_Scout, 18:49
Bitki Türleri ve Bakımı - Lav Kırığı Hagende Bitki Gelişir Mi Cyber_Scout, 18:45
Yeni Üye Forumu - Moss Teli Yerine Alternatif ? KaanE, 18:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Merhaba!balıklarımla Tanışmak İster Misiniz? Cyber_Scout, 18:41
Yeni Üye Forumu - Akvaryumuma Alabilirmiyim mutlubaba, 18:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cinsini Öğrenmebilir Miyim? Mp? Yunus Mu? musstafa, 18:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Su Değişimi 2wing, 18:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kireçlenmesi Sorunu NightWist, 18:00
Yeni Üye Forumu - Sobo T240f Tarık Buğra, 17:52
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Başlayan Biri İçin Akvaryum Tavsiyesi Aguamentist, 16:22
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Cam Emiş Ve Basış Aparatları Mahir06, 15:59
Yeni Üye Forumu - Orionled Drgb-w Tecrübe Eden Varmı ? Aguamentist, 15:36
Aydınlatma - Resun 1000 Ya Da 2000 Cyber_Scout, 15:33
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 15:32
Akvaryum Tanıtımı - Amonyak Nitrit Nitrat Patlaması Yaşadım. Cyber_Scout, 15:23
Şikayet Var! - Walstad Metoduyla İlgili Sorular Ahmet12345, 15:17
Yeni Üye Forumu - Yeni Dış Filtre Önerisi Aguamentist, 14:57
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumun Altına Nasıl Bir Strafor Koymalıyım? Aguamentist, 14:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığı Beyaz Benek Aguamentist, 14:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Su Değişimi Hakkında Çağatay Tozak, 14:41
Tropheus - Hava Motoru Ayarı Orhan76, 14:31
Malzemeler ve Yemler Forumu - Muazzam Bir Tür Orhan76, 14:30
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Melek Balığı İç Parazit Orhan76, 14:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Sıvı Gübre Nasıl Hazırlanır ? ufukkisikk, 14:14
Taban ve Gübreleme - Low Tech Akvaryum Bitki Önerisi Meldaq, 13:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Lepistes Akvaryumunda Garip Ölümler Paraksi, 11:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Cüce Channa Önerisi YigitKuzey, 10:55
Yeni Üye Forumu - Sonunda Beta Akvaryumum Cyber_Scout, 10:37
Akvaryum Tanıtımı - Endler Koleksiyonum mertt1925, 09:57
Canlı Doğuranlar - Bitkili Akvaryumda Ne Besleyebilirim AtlasPoyraz, 09:56
Yeni Üye Forumu - 100 Lt Uygunmu Orhan76, 09:50
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Betta İmbellis (barışçıl Beta) Sorusu YigitKuzey, 09:21
Labirentliler - Yeşil Nokta Yosunu Jotunheim, 08:50
Yosun - Hobiye Giriş Hakkında Celil Gençtürk, 03:20
Yeni Üye Forumu - Discus Balıklarım Çok Stresli Ve Ürkek Görünüyor? Cyber_Scout, 01:32
Discus - Akvaryum Zemini Nasıl Olmalı Cyber_Scout, 01:24
Taban ve Gübreleme - Odunsu Pengasus KaanE, 00:41
Yeni Üye Forumu - Aquario Neo Plants Tab Karides İçin Uygun Mu? KaanE, 00:28
Yeni Üye Forumu - Yeni Tank Sendromu Ve Azot Döngüsü raappopis, 00:02
Makaleler ve Tercümeler - F0 Betta Mandor (tr’de İlk) - Biyotop Vol-2 fishhyy, 23:59
Labirentliler Tanıtımı - Creaqua V3 Alu Serisi Hakkında ozelturlepistes, 22:26
Aydınlatma - 40x40x40 Black Ramirezi Tankı Ferdi2327, 21:31
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Rafı/dolabı Fikirleri, Tavsiye Emre1616, 20:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon Ve Melekler Birlikte Yaşarmı? İsmail_96965, 18:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İç Sump Planlama idemo, 17:25
Filtre ve Sump Yapımı - Lepistes Albino Full Red Ribbon Ne Kadar Acaba? İsmail_96965, 17:16
Fiyat Forumu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin idemo, 17:11
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İçinde Fanus: Hem Estetik Hem İşlevsel Tortuga7, 17:10
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 18:58
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 18:18
- Ultra Clear Akvaryumlar Aydınlatma GreeNWooD 18:18
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:14
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:14
- Aqua Clay Bitki Kumu KahramanTaban 17:48
- Akvaryum Ürünleri Toplu Satış vedat79 16:53
- Oranda Red Cap neontetras 16:51
- Dev Saz Tank ozanercan34 16:46
- Anubias Barteri Anubias Nana ozanercan34 16:46
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 15:58
- Bitki Çeşitleri emreemin 15:49
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 15:49
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 15:49
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 15:49
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 15:49
- Co2art Regülatörler Speedy 15:19
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 15:16
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 15:16
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 15:16
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 15:16
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 15:12
- 100 Adet Saulosi (şehir Dışı Gönderim Vardır) FrkMbuna 15:12
- Satılık Full Dolu Lifetech838 Filtre İndirimm Ch1988 15:10
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 15:00
- Hongsloi Süper Red - Cacatuoides Triple Red German AtlasPoyraz 15:00
- Anunias Nana 10-12 Yapraklı 2 Sürgünlü Rizom erosennin 13:33
- Lepistes Red Tuxado Koi Ve Ramshorn Salyangoz yagiz.sonmez 13:19
- Cardinal Tetra Ve Ember Tetra yagiz.sonmez 13:19
- Geophagus Red Head Tapajos harunefe 12:57
- Full Set Hobi Sonu harunefe 12:57
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 12:48
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 12:48
- L Serisi Üst Vasıf Pleco Varyeteleri PlecoTown 12:39
- Lda 16 Düz Ve Siyah Tül sirhill 12:34
- Japon Şemsiyesi, Su Sümbülü ternapi 12:31
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 12:07
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 12:07
- 3 Erkek Saulosi Emirk 11:40
- Mangrow Ve Üçgen Vatoz Küpü Emirk 11:40
- Boyu İthal Akvaryum Seti Ve Malzemeler musatürk 11:29
- Nano Deniz Akvaryumu. Satıldı onuribrahim 11:21
- Hemichromis Exsul Yavrular... Nadir Tür... onuribrahim 11:21
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 11:20
- İsta 3in1 Co2 Difüzör Yedek Seramik osmandbnl 11:08
- Eheim Professionel 4+ egedin 11:06
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 11:06
- Hb White Lepistes omererbas 10:34
- Electric Blue Acara / Melek (beyaz) omererbas 10:34
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:25
KULLANICILAR
- 118 Online Kullanıcı, 64 Üye
Online Kullanıcılar
osmandbnl,
efephe,
saydemir,
MEOzbay,
Aquaboy,
ufukdemirturk,
urzais,
mar76,
Hobimus,
UEK,
mrbaracuda28,
ertus0770,
Sunborn,
CihanEfruz,
mitii,
Cyber_Scout,
mrah,
emrbrcn,
Ahmet12345,
sirhill,
Sonerkoza,
sakpolat,
Koksal Gurkan,
Smokie,
NightWist,
CoryCory,
gelgel1900,
Serdal059,
EKAR,
KaanE,
4thena,
Orandaaaaaa,
JujuSeri,
musstafa,
tamtur1,
Mahir06,
inspector,
Ayktgnc,
MiSoSiKiaN,
sina cen,
Yldz06,
Hidro Dinamik,
AmatorLepistesci,
silentpassenger,
2wing,
Amati340,
Aquaworld07,
WRotala,
aktugsedat,
benimadımebruli,
HaydarGul,
B.CENİK,
DestinyLife,
Mesutoviç,
GhostKoi,
Antler,
mutlubaba,
Speedy,
abunil,
erdalakçay,
DenizUlucutsoy,
RadiantHydrogen,
ternapi,
06ubeyd06,
bendeniztayfun,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.