ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
eteroner
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
23 Mart 2014 03:59
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Can Aydoğan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 4 MESAJI

7 aylık Betta Halfmoon Hareketsiz
Alakaniz için tesekkur ederim ayse hanim ancak ben bu baligi böyle ölüme terk etmek istemiyorum ne yapabilirim iyilesmesi icin ?
Benim de aklıma takilan konu tam olarak bu . Sanki halfmoon gibi degil veil tail gibi . Ben hen uz kucuk oldugundan dolayi böyle oldugunu düşündüm . Bu balik ya 7 ayliktan bile genç ya da ben halfmoon diye kandirildim emin değilim
Öncelikle cevap verdiginiz için tesekkur ederim , benim baligi aldigim adam bana halfmoon oldugunu ancak henüz küçük oldugunu söyledi yani 10 lira için /yalan söyleyecek biri olmadıgını umuyorum .
Bana asagida resmini koydugum baligin yavrusu oldugunu soyledi aldigim arkadas

eteroner2014-02-25 21:39:01
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler: Isıtıcının camı tutan vantuzu ile cam arasına girip hareketsiz kalıyor ve yem de yemiyor. Kuyruğunda aldığım günden beri resimde görünen kırpıklıklar var ancak aldığım arkadaş bu durumun poşette olduğunu söyledi . Balığı petshop veya akvaryumcudan değil konyada betta halfmoon meraklısı ve üretimini yapan bir arkadaştan aldım 

Akvaryum Kapasitesi (litre): 16 lt

Akvaryumdaki Diğer Canlılar : 1 betta , su mercimeği ve yeni 3-4 kök adını bilmediğim su altı bitkisi

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat) : 26 derecede sabit

Filitrasyon: Şu an filtre yok internetten şelale filtre aldım ama satıcı göndermedi hala

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları : Sonradan buradan hata yaptığımı öğrenmekle birlikte 3 damla metilen mavisi damlattım doğrudan akvaryuma

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : Bettayı alalı 4 gün oldu dü yarıya yakın dip çekerek su değişimi yaptım . Çünkü yem yemiyor ve dipte yemler birikiyor.

eteroner2014-02-25 15:45:16

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.