ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Hlsglc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Haziran 2014 14:50
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Halis gölcü
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kahramanmaras
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Japon balığımın hastalığı ne
Pörtlek göz japon balığım dün iyiydi,gece kuma oturmaya başladı,ondan öncede uzun hava kabarcıklı dışkılamıştı,sabah kalktığımda dengesini kaybetmiş şekilde kumda yan yatar halde gördüm.şuanda sadece durduğu yerde sağa sola dönüyor ama kuyruğu kuma değiyor lütfen yardım edin
Hareketsiz japon
Herhangi bi hastalık belirtisi yok ama yinede yapayım mk öyle? Ve son iki saattir hareketli

Hlsglc2014-03-16 14:05:08
Hareketsiz japon
Dün pörtlek gözlü japon aldım,akvaryumam koymadan önce bi fanusa koydum sonra üstüne akvaryum suyunu koydum,balığım şuanda fanusun dibinde oturuyor,bazen hareketleniyor ama genellikle fanusun dibinde,ısı eşitlemesi yapmadığımdan şoka girdi heralde,bu şoktan nasıl kurtarabilirim ?akvaryuma iki hafta önce mikofish uygulması yapmıştım,yüzgeç erimesi varı tüm balıklarda 2-3 güne bir su değişimi yapıyorum akvaryum suyunda hafif sarılık var ama çok az,lütfrn yardım edin ona göre tedaviyeye başlayayım
Yeni aldığım japon
Durumu aynı bi değişim yok,sürekli tabanta duruyor,fanusun dibine oturmuş,ne yapmalıyım?
Yeni aldığım japon
Sağolun teşekkürler,yarın yine cevap yazarım
Yeni aldığım japon
Şuan az bişi hareketlenme var,sürtünme yok,ne yapayım yarına kadar bekleyeyim mi?
Yeni aldığım japon
Bugün bir japon aldım,pörtlek gözlü,akvaryumcudaki en hareketli balıktı,eve getirirken poşete felan vuruyodu.en sonunuda eve geldim,akvaryuma koymadan önce balığı orta boyuttaki bi fanusa koydum,sonra üstüne akvaryumumun içinden su ekledim,ısı eşitlemesi hiç yapmadım,şimdi fanusta hareketsiz bi şekildr duruyor tabanda,yem attım yemede hareketlenmedi,ne yapmalıyım?herhangi bi hastalık belirtisi yok gibi,yardımlarınızı bekliyorum
Mikofish
Japonlarımda yüzgeç erimesi olmuştu.mikofish kullanıyorum 3 günden beri o beyazlıklrın büyük çoğunluğu gitti ama az bişi kaldı,bir gün dha kullanayım mı?yoksa bu beyazlıklar geçer mi?
Japonlarımın sırt yüzgeci parçalandı
Cok tesekurler aldim ilaci tedavlte basliycam
Japonlarımın sırt yüzgeci parçalandı
Arkadaşlar japonlarımın sırt yüzgecinde parçalanma gibi bişi oldu,gayet harektetliler ve yemlerini yiyorlar bundan başka sorunları yok sizce bu nedir? Bide birbirlerini çok kovalıyorlar bundan dolayı olmuş olabilir mi acaba? Fotoğrafı aşağıda
http://i.hizliresim.com/KZ57gg.jpgHlsglc2014-02-17 19:02:43

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.