ÖZELLİKLER
![](/Forum/avatars/127693.jpg)
Kullanıcı Adı:
dizdar_28
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
07 Haziran 2022 10:01
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ahmet Hoca
Doğum Tarihi:
25 Haziran 1976
İl:
Istanbul
Meslek:
öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ahmet Hoca
SON 10 MESAJI
Lutfen Yardim! Bitkilerimde Yaprak Yırtığı Oluyor
[QUOTE=hkucuk]
Aydınlatmanız yetersiz olabilir mi 200 lt için nasıl bir aydınlatmanız var. Ayrıca tabanınız da sadece hagen kum var yani aktif bir toprak yok. O nedenle bitki köklerine ilave katı gübre de koymanızda fayda olacak. Yapraklarınızın delik olması potasyum eksikliğinden ziyade kırmızılıkta görünmediğinden demir ve mikrobesin eksikliği de olabilir. Tabi aydınlatma da yetersiz ise bu da ayrı bir sebep yoksa bitkiniz orta zorlukta bir bitki.[/QUOTE]
aydınlatmam oldukça güçlü. zeminde hagen kum altında lav kırığı var. yukarıdaki gübreleri yazdığım oranda veriyorum demir dahil.
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar ,
Vermiş olduğunuz bilgilerden sadece şu iki unsur zaten başlı başına bir sorun 200 LT ve mayalı hele ki bu tür kırmızı renk tondaki bitkilerin daha nazlı ve zor olduğunu düşünürsek .
Birde bu yırtılma sadece bu bitkilerde mi var. Çünkü geri plandaki Yeşil bitkilerin maşallahı var gibi duruyor Demir gübresi veriyor musunuz oran orantısı ne kadar ? [/QUOTE]
evet
[QUOTE=hkucuk]
Aydınlatmanız yetersiz olabilir mi 200 lt için nasıl bir aydınlatmanız var. Ayrıca tabanınız da sadece hagen kum var yani aktif bir toprak yok. O nedenle bitki köklerine ilave katı gübre de koymanızda fayda olacak. Yapraklarınızın delik olması potasyum eksikliğinden ziyade kırmızılıkta görünmediğinden demir ve mikrobesin eksikliği de olabilir. Tabi aydınlatma da yetersiz ise bu da ayrı bir sebep yoksa bitkiniz orta zorlukta bir bitki.[/QUOTE]
aydınlatmam oldukça güçlü. zeminde hagen kum altında lav kırığı var. yukarıdaki gübreleri yazdığım oranda veriyorum demir dahil.
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar ,
Vermiş olduğunuz bilgilerden sadece şu iki unsur zaten başlı başına bir sorun 200 LT ve mayalı hele ki bu tür kırmızı renk tondaki bitkilerin daha nazlı ve zor olduğunu düşünürsek .
Birde bu yırtılma sadece bu bitkilerde mi var. Çünkü geri plandaki Yeşil bitkilerin maşallahı var gibi duruyor Demir gübresi veriyor musunuz oran orantısı ne kadar ? [/QUOTE]
evet
Potasyum her hafta 12 ml şeklinde veriyorum. Akvaryumum 200lt . Sudaki potasyum emilini neler azaltabilir?
Potasyum her hafta 12 ml şeklinde veriyorum. Akvaryumum 200lt . Sudaki potasyum emilini neler azaltabilir?
Oğuzhan bey söylediğiniz gibi npk dışında haftada 2 kere 5 er ml olmak üzere potasyum haricen veriyorum 😔
Sn zeis
Akvaryumda adi Salyangoz ya da elma salyangoz türevi bir canlı da yok😔
Oğuzhan bey söylediğiniz gibi npk dışında haftada 2 kere 5 er ml olmak üzere potasyum haricen veriyorum 😔
Sn zeis
Akvaryumda adi Salyangoz ya da elma salyangoz türevi bir canlı da yok😔
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/127693/020620210230521.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/127693/020620210230571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/127693/020620210231011.jpg[/IMG]
Merhaba
1 yıldır uğraşmama rağmen bına çözüm bulamadım. Bitki yapraklarım fotoğraflardaki gibi.
Tankım 200lt,
Mayalı sistem co2,
Sıvı gübre olarak, fotoğraflardaki gübreleri haftada bir gün 1/3 oranında su değişikliği yaparken 5 ml kullanıyorum. Potasyum eksikliği olmasın diye haftada bir kez daha 5 ml daha ekliyorum.yani toplam haftada 10-12 ml potasyum vermiş oluyorum.
Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.[EDIT]dizdar_28,2021-06-02 12:45:15[/EDIT]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/127693/020620210230521.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/127693/020620210230571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/127693/020620210231011.jpg[/IMG]
Merhaba
1 yıldır uğraşmama rağmen bına çözüm bulamadım. Bitki yapraklarım fotoğraflardaki gibi.
Tankım 200lt,
Mayalı sistem co2,
Sıvı gübre olarak, fotoğraflardaki gübreleri haftada bir gün 1/3 oranında su değişikliği yaparken 5 ml kullanıyorum. Potasyum eksikliği olmasın diye haftada bir kez daha 5 ml daha ekliyorum.yani toplam haftada 10-12 ml potasyum vermiş oluyorum.
Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.[EDIT]dizdar_28,2021-06-02 12:45:15[/EDIT]
Akvaryum Da Oluşan Garip Şey
Çok teşekkür ediyorum 👍🏻
Çok teşekkür ediyorum 👍🏻
Akvaryum Da Oluşan Garip Şey
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/127693/270520202319211.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/127693/270520202319231.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/127693/270520202319241.jpg[/IMG]
SİZCE BU NEDEN OLDU? Bu nedir? [:?][:?]
Arkadaşlar merhaba
Yeni kurmaya başladığım bitkili akvaryumunumda bitkilere saran bu Beyaz şey oluştu. Dün sıvı gübre koyduktan sonra bugün oluşmuş. Suyun yüzeyinde de bir ince beyaz (yağ dökülmüş gibi) tabaka vardı. Isıtıcı açmamıştım sıcaklık 18 derece civarı.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/127693/270520202319211.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/127693/270520202319231.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/127693/270520202319241.jpg[/IMG]
SİZCE BU NEDEN OLDU? Bu nedir? [:?][:?]
Arkadaşlar merhaba
Yeni kurmaya başladığım bitkili akvaryumunumda bitkilere saran bu Beyaz şey oluştu. Dün sıvı gübre koyduktan sonra bugün oluşmuş. Suyun yüzeyinde de bir ince beyaz (yağ dökülmüş gibi) tabaka vardı. Isıtıcı açmamıştım sıcaklık 18 derece civarı.
Ağaç Yapımı İçin Püren Çalısı Vs Spider Wood
Sonuç ne oldu acaba?
Sonuç ne oldu acaba?
Doğa akvaryumda nadir çöpçüler(corydoras) ve Poso orange snail
Koray Bey kusura bakmayın ama üzülerek görüyorum ki; hala şirket elemanlığınıza devam ediyor görünüyorsunuz. ayrıca, " Ziya abinin ağız eğip, burun kıvırmasına alındıysanız zaten kendisiyle anlaşamazsınız. " demişsiniz. beyfendi zatın neden burun kıvırmasına aldırış etmeden anlaşmaya çalışacakmışım onu da anlamış değilim. Adam beni aşağılayacak burun kıvıracak üstelik bir neona 4 lira fiyat çekecek (ki ben 1 TL ye alıyorum . Hoby akvaryumdan) / o da bir başka konu zaten / ben tamam ziya abi sen büyüksün abi mi diyeceğim. Bence yazdıklarınızı tekrar bir okuyun ve düştüğünüz durumu gözden geçirin derim koray. Adam resmen ben yokmuşum gibi davrandı dükkanda çünkü o sıra 1.500 TL lik bir akvaryum yaptırma derdindeydi bir müşterisine. alacağı avantayı konuşuyordu, sizin o paraya değer vermeyen akvarist dostu çocukların sevgilisi ZİYA ABİ..ya ben 0 konuşmanın bitmesi için 30 dk dan fazla bekledim ki konuşmayı bölmeyeyim diye.. gerçekten insan sinirleniyor. kendisine bu davranışları normal gören insanları gördükçe daha da sinirleniyorum... Bana burun kıvrılmasını ben bana yapılmış bir saygısızlık olarak addederim ama başkası bunu saygısızlık ya da aşağılanmak olarak kabul etmiyorsa o da onun sorunudur.
Koray Bey kusura bakmayın ama üzülerek görüyorum ki; hala şirket elemanlığınıza devam ediyor görünüyorsunuz. ayrıca, " Ziya abinin ağız eğip, burun kıvırmasına alındıysanız zaten kendisiyle anlaşamazsınız. " demişsiniz. beyfendi zatın neden burun kıvırmasına aldırış etmeden anlaşmaya çalışacakmışım onu da anlamış değilim. Adam beni aşağılayacak burun kıvıracak üstelik bir neona 4 lira fiyat çekecek (ki ben 1 TL ye alıyorum . Hoby akvaryumdan) / o da bir başka konu zaten / ben tamam ziya abi sen büyüksün abi mi diyeceğim. Bence yazdıklarınızı tekrar bir okuyun ve düştüğünüz durumu gözden geçirin derim koray. Adam resmen ben yokmuşum gibi davrandı dükkanda çünkü o sıra 1.500 TL lik bir akvaryum yaptırma derdindeydi bir müşterisine. alacağı avantayı konuşuyordu, sizin o paraya değer vermeyen akvarist dostu çocukların sevgilisi ZİYA ABİ..ya ben 0 konuşmanın bitmesi için 30 dk dan fazla bekledim ki konuşmayı bölmeyeyim diye.. gerçekten insan sinirleniyor. kendisine bu davranışları normal gören insanları gördükçe daha da sinirleniyorum... Bana burun kıvrılmasını ben bana yapılmış bir saygısızlık olarak addederim ama başkası bunu saygısızlık ya da aşağılanmak olarak kabul etmiyorsa o da onun sorunudur.
HERKES HAK ETTİĞİ GİBİ YAŞAR...
bu konuda da son sözlerim bunlar. koray bey sizi kırdıysam da sizden yine de özür dilerim. kalın sağlıcakla....
Doğa akvaryumda nadir çöpçüler(corydoras) ve Poso orange snail
bu forum da o kadar met edilen insan canlısı olduğu anlatılan Doğa akvaryum , ziya bey !?! pek de beyfendi değilmiş onu gördüm. Ama şunu öğrendim bu forumda konuşulan ya da anlatılan her şey doğru değilmiş. Adam tam bir ticaret adamı kesinlikle akvarist dostu falan değil!! yukarıdaki arkadaşlar hangi sohbetten bahsediyor anlamadım!!! adama Akvaryum .com da adınızı çok duydum sizinle tanışmak için geldim dedim adam alay eder bir şekilde ağız burun kıvırdı. acayip aşağılayıcı bir tavrı vardı. bir daha olduğu pasaja dahi girmem!!yukarıdaki arkadaşlar bu adamın nesi acaba çok merak ettim. REKLAM ŞİRKETİ olabilirler mesela...
bu forum da o kadar met edilen insan canlısı olduğu anlatılan Doğa akvaryum , ziya bey !?! pek de beyfendi değilmiş onu gördüm. Ama şunu öğrendim bu forumda konuşulan ya da anlatılan her şey doğru değilmiş. Adam tam bir ticaret adamı kesinlikle akvarist dostu falan değil!! yukarıdaki arkadaşlar hangi sohbetten bahsediyor anlamadım!!! adama Akvaryum .com da adınızı çok duydum sizinle tanışmak için geldim dedim adam alay eder bir şekilde ağız burun kıvırdı. acayip aşağılayıcı bir tavrı vardı. bir daha olduğu pasaja dahi girmem!!yukarıdaki arkadaşlar bu adamın nesi acaba çok merak ettim. REKLAM ŞİRKETİ olabilirler mesela...
Ankara' da Akvaryumcu
Arkadaşlar herkes Musa Akvaryum ya da doğa akvaryumdan bahsetmiş, Birincisi musa akvaryum inanılmaz pahalı satıyor hem bitkileri hem balıkları. Doğa akvaryumdaki ziya bey ise öyle anlatılanlar gibi o kadar da insan canlısı bir kişi değildir. hatta ticaret canlısı bir kişidir. bizzat yaşadım. nereden balık ve malzeme alıyorsun diye sorarsanız; balıkları Emek'teki HOBY akvaryumdan alıyorum toptan fiyatına veriyorlar. malzeme ve yemler biraz pahalı ama onun için oradan almıyorum. malzemelerimi genellikle toplu bir şekilde internet üzerinden araştırarak sipariş veriyorum. bitkilerimi kesinlikle ve kesinlikle hobici arkadaşlardan alıyorum. ben elimden geldiğince hobici arkadaşlardan alış veriş yapmaya çalışıyorum çünkü hem dost kazanıyorum hem hobici arkadaşları destekliyorum hem de onların ihtiyacı olan benim ihtiyacım olmayan balık bitki ya da malzemeyi aramızda takaslamış oluyoruz. ALIŞ VERİŞLERİNİZİ HOBİCİ AKVARİSTLER İLE YAPIN. En sevecen görünen akvaryumcu bile öpmek için fırsat kollar unutmayın...
Arkadaşlar herkes Musa Akvaryum ya da doğa akvaryumdan bahsetmiş, Birincisi musa akvaryum inanılmaz pahalı satıyor hem bitkileri hem balıkları. Doğa akvaryumdaki ziya bey ise öyle anlatılanlar gibi o kadar da insan canlısı bir kişi değildir. hatta ticaret canlısı bir kişidir. bizzat yaşadım. nereden balık ve malzeme alıyorsun diye sorarsanız; balıkları Emek'teki HOBY akvaryumdan alıyorum toptan fiyatına veriyorlar. malzeme ve yemler biraz pahalı ama onun için oradan almıyorum. malzemelerimi genellikle toplu bir şekilde internet üzerinden araştırarak sipariş veriyorum. bitkilerimi kesinlikle ve kesinlikle hobici arkadaşlardan alıyorum. ben elimden geldiğince hobici arkadaşlardan alış veriş yapmaya çalışıyorum çünkü hem dost kazanıyorum hem hobici arkadaşları destekliyorum hem de onların ihtiyacı olan benim ihtiyacım olmayan balık bitki ya da malzemeyi aramızda takaslamış oluyoruz. ALIŞ VERİŞLERİNİZİ HOBİCİ AKVARİSTLER İLE YAPIN. En sevecen görünen akvaryumcu bile öpmek için fırsat kollar unutmayın...
SON MESAJLAR
- Puffer İçin Akvaryum Tavsiyesi oblivion34, 05:30
Yeni Üye Forumu - Beta Canlı Yem Olarak Karides NightWist, 04:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 15-20 Litre Akvaryuma Salyangoz Önerisi NightWist, 04:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Nasıl Kireç NightWist, 04:02
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 200 Litreye Tür Önerisi BurakA, 03:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hi-tech Bitkili Akvaryum İçin Kum Tavsiyesi gri16, 03:09
Bitki Akvaryumları Genel - Filtre Pervanesi Dönmüyor ahmetfiratozkaya, 03:07
Filtreleme Seçenekleri - İç Filtre Debisi Düşürme ahmetfiratozkaya, 02:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Çorba Akvaryumu :) -Ma-, 01:59
Akvaryum Tanıtımı - Sera UVC-Xtreme 1200 Dış Filtre Sorunu Vahdet aydın, 01:57
Filtreleme Seçenekleri - Tropheus Duboisi Yavru Yem 1403balik, 01:45
Malzemeler ve Yemler Forumu - Bitkiler Dibi Bozuluyor Üstleri Sağlam Kaptan34, 01:34
Bitki Akvaryumları Genel - 30cm 10lt Akvaryuma Beta Balığım İçin Pipo Filtre serkorti, 01:07
Yeni Üye Forumu - Mayali Co2 Tarifi Verebilecek Olan Var Mi ? ahmetfiratozkaya, 00:23
Akvaryum Bilimi - Deniz Kabuğu Salınım Yapar Mı ali, 00:23
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Kum Ve Taban Darkkk, 00:12
Yeni Üye Forumu - Betta'nın Sorunu İle Başlayan Yeni Tank Kurulumu Ehtiyar, 00:12
Yeni Üye Forumu - Artemia Yumurtası Yem Olur Mu acemihobici45, 23:46
Yeni Üye Forumu - Isıtıcı Akvaryuma Uygunmu İsmail_194606946, 23:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitki Hakkında Bilgi ali kemal, 23:35
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Krevit Cikletle Yaşarmı ARMONYS, 23:34
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Aquaforest Freshwater Af Purıfy Hakkında uzunth, 23:00
Hastalıklar ve İlaçlar - Sump Sistemi Debi Sorunu acemihobici45, 22:52
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Kakadu Wild F1 muhammed1903, 22:51
Güney Amerikan Cichlidleri - Beta Balığı Fanusta Bakılabilir Mi cagam, 22:45
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryumum Canlanıyor Sadik153, 22:38
Yeni Üye Forumu - Isıtıcı Önerisi Hk Azizdurdenn, 22:18
Yeni Üye Forumu - Yabancılar Yüzünü Türkiye'ye Çevirdi 😎🔥 scorpion26, 22:16
Canlı Doğuranlar - Yeni Bitkili Akvaryum Acemi Hobici acemihobici45, 22:10
Yeni Üye Forumu - Xiaomi Smart Tank 20 Lt. Bitkili Kurulum necaati, 22:02
Akvaryum Tanıtımı - Betanın Formu İyi Mi? MustafaŞ, 21:25
Labirentliler - Hobiye Başlangıç Yapıyorum adil_isik09, 21:24
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Hastalığı adil_isik09, 21:19
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Sağlıklı Mı ? adil_isik09, 21:14
Yeni Üye Forumu - Beyaz Prenses Neden Saklanıyor? astronotoloji, 21:00
Yeni Üye Forumu - Japon Akvaryumunda İç Filtre Kullanılır Mı? ercane, 20:31
Sazansıgiller - Akvaryum Yosun Sıkıntısı bendeniztayfun, 20:27
Yosun - Astronot Balıkları Alper Dincer, 20:08
Güney Amerikan Cichlidleri - 10lt Akvaryumumdaki Canlılar Uyumlu Mu Ve Öneri Taha Yanık, 19:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Üremesi İstenmeyen Zebra Cichlid Nasıl Bakılmalı? giyotyn, 19:29
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Hamile Lepistes Çok Hızlı Hareket Ediyor nazirekaracavus71@gm, 19:28
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaruma Nasıl Başlıyacagım ahmetfiratozkaya, 19:25
Yeni Üye Forumu - Filtre Doğru Çalışıyor Mu? ahmetfiratozkaya, 19:10
Yeni Üye Forumu - Betta Minerals Japon & Beta, 19:01
Yeni Üye Forumu - Taş Sirkeyle Tepkimeye Giriyor NightWist, 18:57
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kurmak İçin Yeterli Olur Mu? NightWist, 18:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kalinlik Hk. Brkayrl, 18:52
Yeni Üye Forumu - Somon ahmetfiratozkaya, 17:06
Yeni Üye Forumu - Axolotl Sadece Et İle Beslenir Mi? Emir şimşek, 16:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Önerisi Alabilir Miyim Hahahatii, 16:16
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Mikro Kurt ,beyaz Kurt, Daphnia Moina Köroglu.88 07:34
- Damizlik Corydoras Gold Laser Köroglu.88 07:34
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 07:34
- 90 Cm Genişliğinde Ahşap Üretim Seti incaia 06:11
- Akvaryum 1 Metre Redrainbow 05:27
- Minare Salyangoz 🐌🐌🐌 Redrainbow 05:27
- Canlı Doğuranlar Redrainbow 05:27
- Cüce Kerevit Arıyorum atesparcasii 03:58
- Similis-speciosus Ve Caudopunctatus erdo_bg 02:50
- Lamprologus Meleagrıs erdo_bg 02:50
- Pingu Lepistes erdo_bg 02:50
- Cüce Vatoz İle Takas Olur Caninenss 02:39
- Sumplu Mobilyalı 2’li Set Akvaryum Caninenss 02:39
- Akvaryum Ve Akvaryum Malzemeleri - Güncel tosbag 02:10
- Akvaryuma Dair Her Şey ataberk28 01:08
- Cristimass Moss -limnophila Sessiliflora 30tl ozelturlepistes 00:54
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 00:46
- Red Tail Fil Kulak Lepistes Damızlık Altı EyupAsik3452 00:46
- Hemianthus Micra EyupAsik3452 00:46
- 35 Küp Akvaryum, Aquael Şelale Filtre Fzn-2 Bysam 00:15
- Eheim 2273 Pro4+ Dış Filtre Ve Eheim Air200 Hava M Bysam 00:15
- 80 Cm Akvaryum, Tetra Ex700 Filtre, 100 W Isıtıcı Bitkili 00:15
- Kolay Bitkil 3 Kök ali kemal 00:13
- Kirmizi Betta ali kemal 00:13
- Sarı Ateş Neon Karides Ardaaa.. 23:40
- Lepistes Otu Çok Ucuz Anubias Takaslı 500 Tl. ARMONYS 23:29
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 23:20
- 30cm Powerled Armatür cyhn84 23:13
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 22:49
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 22:49
- Leptosoma Kitumba Damızlıklar koyu 22:25
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 22:25
- Ista Regülatör Furcifer 22:25
- 2.67 Tüp Furcifer 22:25
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 22:25
- Aksan 45 Derece Optiwhite Sehpalı Akvaryum Set. Furcifer 22:25
- Afrika Cichlidleri devito 22:06
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 22:06
- Anentome Helena Katil Salyangoz Formu Mükemmel ffatihh 22:00
- Boa - Fishbone - Fancy Tiger - Prl - Kaplankarides karidesrehberi 21:28
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 21:28
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 21:28
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 21:28
- Manacapuru Red Back Xsilver Çaprazı Damızlık Melek simario 21:17
- 5-6 Cm. Malawi Cikletler KingMaker 20:43
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 20:33
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:33
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 20:33
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 20:33
- Cryptocoryne Wendtii Brown - Takas Olur kerem1135 20:23
KULLANICILAR
- 25 Online Kullanıcı, 14 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.