ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
scorpion26
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Kullanıcı Başlığı:
[B]1039,1[/B] [B]2873,2[/B] [B]2549,3[/B]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
337
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Saat 4 Dakika önce
Toplam Mesaj:
1673 [0.25 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
54 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
4

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat Baysan
Doğum Tarihi:
06 Kasım 1975
İl:
Istanbul
Meslek:
Grafiker
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat BAYSAN Medaka Japon Pirinç Balığı (Japanese rice fish) Süper Red Vatoz Düz/Longfin Corydoras Sterbai Bloody Mary Karides Siyah Gül Karides Cambarellus diminutus Cüce Kerevit Katil Salyangoz Mavi Elma Salyangozu

SON 10 MESAJI

Fil Kulak Lepistes Hakkında
Beslediğinz tür o kadar da bulunmayacak bir tür değil. Biraz araştırma ile çok kolay bulabilirsiniz. Avcılar yakınsa orda bir akvaryumcuda mevcut.
Cinsi Galaxy Nemo Mu Acaba.
[QUOTE=abunil]Diğer balıklar julidochromis ornatus idi. Onları verdim. 60 cm.lik akvaryumda tek şu anda. Acaba düz renk bir dişi alsam yavrular ne renk çıkar. Ona uygun karışık bir renkli dişi bulabilirsem üretmeyi düşünüyorum. Bu renklerde beta üretimi yapan varsa düz renk dişiden çıkacak yavruların rengi konusunda bilgi verebilir lermi arkadaşlar.[/QUOTE]

Beta süprizlerle dolu ancak uygun eşleşmeler olmadığında çoğunlukla sonuçlar hayal kırıklığı olur. Bir Beta whatssapp grubu var katıldığım. Burda paylaşmak reklam olabilir sorana özelden yazabilirim.
Vatozumu Kim Öldürdü
[QUOTE=Berkayv]Niye yapıyorlarki ben yemlerini aksatmıyorum kuyruk ve yüzgeçleri daha fazla yemişler[/QUOTE]
Valla akvaryumda kim ölürse cesedi diğer canlılar tarafından yenir. Yem verip vermemen önemli değil.
Akvaryuma Sonradan Kum Eklenir Mi?
Bu cumartesi sadece su olan tankıma kalsiyumlu temiz kumu döktüm ve 1 saat sonra balıkları ekledim. Kum temiz ve dikkatli eklenirse mümkün.

[URL]https://www.youtube.com/shorts/dsX8Lyz8MvI[/URL]
Bu Lepistesin Türü Nedir?
Sonuçta dünyanın en güzel lepisteside olsa karma lepistes grubundan çıktığı için çokta bir anlam ifade etmeyecek. Zira tek balıkla bu soyu devam ettirmen nerdeyse imkansız. Yellow cobranın dğşğk kalite bir örneği gibi diyelim
Maymun Kafa Efsane Kan
Güzel tür. Uzun zamandır görmemiştim.
Brochis Multiradiatus
Bu video haricinde pek yok gibi. Ama kesinlikle en farklı corydoras türü.
Hangi Hava Motoru Daha Sessiz
Aquawing 4 çıkışlı siyah olanı çok sessiz ama beyazlar traktör.
Tanganyika Cikletleri Neden Bu Kadar Az Popüler?
[QUOTE=Mithrandirr]
Altolamprologus compressiceps, Lamprologus ocellatus un yanına Daffodil ya da Bricardi ve bir tür kabukçul daha eklesem mesela caudopunctatus[:?][/QUOTE]

Hacim ve dekor yeterli ise neden olmasın.
Planarya Mı?
Evet planarya. Kurtulmanızı öneririm.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.