ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
zeybek35
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
18 Kasım 2019 10:58
Toplam Mesaj:
60 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
serkan zeybek
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1975
İl:
Izmir
Meslek:
memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA

KRİZA GOLD
SON 10 MESAJI
Tropheus Black Kriza 18D+3E (yeni fotolar eklendi)
Orçun, gerçekten bu hobiyi layıkıyla yapıyorsun. Her şeyin en kalitesini kullanıyorsun. MAŞALLAH çok güzel bir koloniye sahipsin, bol yavrular alman dileğiyle....Bülent ÖNER 2014-06-02 19:44:22
Orçun, gerçekten bu hobiyi layıkıyla yapıyorsun. Her şeyin en kalitesini kullanıyorsun. MAŞALLAH çok güzel bir koloniye sahipsin, bol yavrular alman dileğiyle....
Kral Moba [Mobadan Ayrılık Zamanı.25 sayfada]
Abdullah abi hayalin gerçekleşmesine çok az kaldı inşallah sorun çıkmadan yavrularınıda görürüz.Sabırsızlıkla seninle beraber bizlerde bekliyoruz kocaman bi MAŞALLAH.....
Abdullah abi hayalin gerçekleşmesine çok az kaldı inşallah sorun çıkmadan yavrularınıda görürüz.Sabırsızlıkla seninle beraber bizlerde bekliyoruz kocaman bi MAŞALLAH.....
FO Frontosa Moba
[QUOTE=yesilll]Allah nazarlardan saklasın Serkan bey. Gerçekten çok güzel bir koloniniz var ve yaşam şartlarıda çok uygun olmuş. Umarım kazasız belesız bu hobiyi devam ettirirsiniz.

[/QUOTE]Hakkı bey,Teşekkür ederim beğendiğine elimden geldiğince uygun ortamı sağlamaya çalıştım bunun sonucunda yavru almak nasip oldu..
[QUOTE=yesilll]Allah nazarlardan saklasın Serkan bey. Gerçekten çok güzel bir koloniniz var ve yaşam şartlarıda çok uygun olmuş. Umarım kazasız belesız bu hobiyi devam ettirirsiniz.

[/QUOTE]Hakkı bey,Teşekkür ederim beğendiğine elimden geldiğince uygun ortamı sağlamaya çalıştım bunun sonucunda yavru almak nasip oldu..
FO Frontosa Moba
[QUOTE=Alcatraz03]Serkan abi mobalrınız çok güzeller.inşallah mobanız yumurtayı atmaz ve yavrularınıza kavuşursunuz.[/QUOTE]Ömer bey,bugün kusturdum 15 adet yumurta çıktı bakalım inşallah sorunsuz yavrularımız gelir.İyi dileklerin için teşekkür ederim...
[QUOTE=Alcatraz03]Serkan abi mobalrınız çok güzeller.inşallah mobanız yumurtayı atmaz ve yavrularınıza kavuşursunuz.[/QUOTE]Ömer bey,bugün kusturdum 15 adet yumurta çıktı bakalım inşallah sorunsuz yavrularımız gelir.İyi dileklerin için teşekkür ederim...
FO Frontosa Moba
[QUOTE=umitlee]Maşallah sağlıklı balıklar.[/QUOTE]Ümt bey ,teşekkür ederim
[QUOTE=ahmet_2274]İnşallah alırsınız yavrularınızı.[/QUOTE]Ahmet bey,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
[QUOTE=Mustafa Öğretmen]Maşallah maşallah gözümüz gönlümüz açıldı Serkan Bey, inşallah sağlıkla büyütürsünüz yavrularınızı
[/QUOTE]Mustafa bey,inşallah yavrularıda sağ salim görürüz teşekkürler..
[QUOTE=Mustafa Öğretmen]Maşallah maşallah gözümüz gönlümüz açıldı Serkan Bey, inşallah sağlıkla büyütürsünüz yavrularınızı
[QUOTE=_erkan_]Allah nazarlardan esirgesin . Yavularını sağlıkla almak nasip olur inşallah. Kayseriden selamlar
[/QUOTE]Erkan bey,iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.ALLAH sizlerde bol yavrular nasip etsin..
[QUOTE=umitlee]Maşallah sağlıklı balıklar.[/QUOTE]Ümt bey ,teşekkür ederim
[QUOTE=ahmet_2274]İnşallah alırsınız yavrularınızı.[/QUOTE]Ahmet bey,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
[/QUOTE]Mustafa bey,inşallah yavrularıda sağ salim görürüz teşekkürler..[QUOTE=Mustafa Öğretmen]Maşallah maşallah gözümüz gönlümüz açıldı Serkan Bey, inşallah sağlıkla büyütürsünüz yavrularınızı
[/QUOTE]Mustafa bey,inşallah yavrularıda sağ salim görürüz teşekkürler..[QUOTE=Mustafa Öğretmen]Maşallah maşallah gözümüz gönlümüz açıldı Serkan Bey, inşallah sağlıkla büyütürsünüz yavrularınızı
[/QUOTE]Mustafa bey,inşallah yavrularıda sağ salim görürüz teşekkürler..[QUOTE=_erkan_]Allah nazarlardan esirgesin . Yavularını sağlıkla almak nasip olur inşallah. Kayseriden selamlar
[/QUOTE]Erkan bey,iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.ALLAH sizlerde bol yavrular nasip etsin..
FO Frontosa Moba
[QUOTE=EMRAH.Y]MAŞALLAH inşallah yavrularinida göruruz hayirlisi ile guzel haberlerini bekliyoruz. :)[/QUOTE]Emrah kardeşim,inşallah sağ salim yavrular çıkar burdan sevincimi paylaşırım...
[QUOTE=abdullah Taylan] Maşallah
Maşallah Mobada bu duyguyu tatmak harika bir olay seni canı gönülden kutluyorum Serkan kardeşim inşallah sağsalim yavrulara kavuşursun.Benimde Prensin dişisinin yumurtayı ağzına aldığının onuncu günü bugün itibarı ile inşallah sağsalim alırız yavruları.Kolenilerini satmana üzüldüm istersen bir daha düşünderim dişilerin çok güzel maşallah sevgi ve saygılarımla.
[QUOTE=EMRAH.Y]MAŞALLAH inşallah yavrularinida göruruz hayirlisi ile guzel haberlerini bekliyoruz. :)[/QUOTE]Emrah kardeşim,inşallah sağ salim yavrular çıkar burdan sevincimi paylaşırım...
[QUOTE=abdullah Taylan] Maşallah
Maşallah Mobada bu duyguyu tatmak harika bir olay seni canı gönülden kutluyorum Serkan kardeşim inşallah sağsalim yavrulara kavuşursun.Benimde Prensin dişisinin yumurtayı ağzına aldığının onuncu günü bugün itibarı ile inşallah sağsalim alırız yavruları.Kolenilerini satmana üzüldüm istersen bir daha düşünderim dişilerin çok güzel maşallah sevgi ve saygılarımla.MOBA VAZGEÇİLMEZ BİR TUTKUDUR
MOBA BESLEMEK BİR AYRICALIKTIR
[/QUOTE]Abdullah abi,mobada yavru alma duygusu daha önce yaşadım ama hepsinde ayrı bir heyecan duydum.İnşallah seninkilerin yavrularınıda sağ salim görürüz.Kolonimi beğendine sevindim abi Teşekkür ederim.Satma konusunda bidaha düşüneceğim yada konimin sayısını düşüreceğim....FO Frontosa Moba
[QUOTE=Yusuf Tapu]Masallah harika gozukuyorlar seyretmesi cok keyifli olmali:)
Aydinlatmada ne kullandiniz? florasan&led t5&t8 markasi uzunlugu nedir? Aydinlatmaniz baliklarinizin guzelligini iyice ortaya cikarmis.[/QUOTE]Yusuf kardeş, İzmire yolun düşerse beklerim.Işık olarak led kullanıyorum..
[QUOTE=geomatik]Merhaba. Balıklarınız çok güzel gözüküyorlar maşallah iyi günlerde beslemeniz dileği ile. Tankın genel bir görüntüsünü de paylaşırsanız daha da güzel olur. [/QUOTE]Fatih bey,ne güzel sizlerin beğenileri beni mutlu ediyor teşekkür ederim yakın zamanda fotoğraf eklerim...
[QUOTE=dundarokan]Mobalarınız çok güzel gözüküyor maşallah sağlıklı bir şekilde besleyip bol yavru almanızı dilerim. [/QUOTE]Dündar bey,Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin....
[QUOTE=ONURUS84]Maşallah. Frontozada zirveyi ele geçirmişsiniz. İnşallah birgün bende moba türüne sahip olabilirim. Bol yavrulu günler dilerim.[/QUOTE]Onur kardeş,İnşallah yakın zaman sizlerede nasip etsin ...
[QUOTE=Yusuf Tapu]Masallah harika gozukuyorlar seyretmesi cok keyifli olmali:)
Aydinlatmada ne kullandiniz? florasan&led t5&t8 markasi uzunlugu nedir? Aydinlatmaniz baliklarinizin guzelligini iyice ortaya cikarmis.[/QUOTE]Yusuf kardeş, İzmire yolun düşerse beklerim.Işık olarak led kullanıyorum..
[QUOTE=geomatik]Merhaba. Balıklarınız çok güzel gözüküyorlar maşallah iyi günlerde beslemeniz dileği ile. Tankın genel bir görüntüsünü de paylaşırsanız daha da güzel olur. [/QUOTE]Fatih bey,ne güzel sizlerin beğenileri beni mutlu ediyor teşekkür ederim yakın zamanda fotoğraf eklerim...
[QUOTE=dundarokan]Mobalarınız çok güzel gözüküyor maşallah sağlıklı bir şekilde besleyip bol yavru almanızı dilerim. [/QUOTE]Dündar bey,Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin....
[QUOTE=ONURUS84]Maşallah. Frontozada zirveyi ele geçirmişsiniz. İnşallah birgün bende moba türüne sahip olabilirim. Bol yavrulu günler dilerim.[/QUOTE]Onur kardeş,İnşallah yakın zaman sizlerede nasip etsin ...
FO Frontosa Moba
[QUOTE=freeby35]Serkan öncelikle MAŞALLAH harikalar yakından görmek nasip oldu gördüğüm en güzel moba kolonisine sahipsin bol bol yavrular almak nasip etsin.....[/QUOTE]Özgür arayı uzatmayalım yakın zamanda beklerim yine ALLAH sana daha güzellerini nasip etsin....
[QUOTE=ahmet akvarist]Harikalar adeta. Hep istediğim ama sahip olamadığım için imreniyorum. :) Maşallah.[/QUOTE]Ahmet bey,inşallah yakın zamanda sizede nasip olur Moba gerçekten gösterişli asil balıklardır...
[QUOTE=freeby35]Serkan öncelikle MAŞALLAH harikalar yakından görmek nasip oldu gördüğüm en güzel moba kolonisine sahipsin bol bol yavrular almak nasip etsin.....[/QUOTE]Özgür arayı uzatmayalım yakın zamanda beklerim yine ALLAH sana daha güzellerini nasip etsin....
[QUOTE=ahmet akvarist]Harikalar adeta. Hep istediğim ama sahip olamadığım için imreniyorum. :) Maşallah.[/QUOTE]Ahmet bey,inşallah yakın zamanda sizede nasip olur Moba gerçekten gösterişli asil balıklardır...
FO Frontosa Moba
[QUOTE=H.Gürlerköy]Serkan bunları gören küçük oğlumun tepkisi baba bunlar ısırırımı oldu :) İnşallah canlı gözle görürüz bir gün,gerçekten ihitişamlı balıklar..Maşallah,bolca torunun olur inşallah..:)
[/QUOTE]Hüseyin ne zaman isterseniz buyrun gelin ,ayrıca benim eski ilangi kolonime Maşallah çok iyi bakmışsın muhteşem olmuş abi bol yavru alman dileğiyle....
[QUOTE=umitlee]Öncelikle çalışmanız için tebrik ediyor, balıklarınız içinse Maşallah diyorum. Sağlıkla büyütün sağlıkla bol bol yavrucuklar alın inşallah.
[QUOTE=H.Gürlerköy]Serkan bunları gören küçük oğlumun tepkisi baba bunlar ısırırımı oldu :) İnşallah canlı gözle görürüz bir gün,gerçekten ihitişamlı balıklar..Maşallah,bolca torunun olur inşallah..:)
[/QUOTE]Hüseyin ne zaman isterseniz buyrun gelin ,ayrıca benim eski ilangi kolonime Maşallah çok iyi bakmışsın muhteşem olmuş abi bol yavru alman dileğiyle....
[QUOTE=umitlee]Öncelikle çalışmanız için tebrik ediyor, balıklarınız içinse Maşallah diyorum. Sağlıkla büyütün sağlıkla bol bol yavrucuklar alın inşallah.
Bu arada hamsiyi yem olarak nasıl veriyorsunuz ve hangi sıklıkla veriyorsunuz paylaşırsanız memnun olurum.
Selamlar ve sevgiler,
[/QUOTE] Ümit bey,beğenmenize ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Hamsiyi haftada birgün temizleyip ufak ufak kesip veriyorum.SON MESAJLAR
- Discus Kararma Yememe! murtdmr, 00:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Filtre Uygunluğu Leskova, 23:41
Filtreleme Seçenekleri - Kısa Bitkiler Çıkarsam Mı. Cyber_Scout, 23:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Işıklı Lowtech 72lt. Kapalı Balkon Tankım ahmetfiratozkaya, 23:05
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum Kurulumu Oozer3466, 22:57
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 22:54
Akvaryum Tanıtımı - Sobo Wp-628h Filtrasyon Malzemesi 35mehmet35, 21:14
Yeni Üye Forumu - 40x40x40 Küp Bitkili Akvaryum nanomania, 21:10
Yeni Üye Forumu - 30 Küp Akvaryumda Balık Cyber_Scout, 21:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Taşlara Sıkışmış Yan Yatan Trans Genetik Tetra Moon11, 20:48
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Pul Yaralanması Urar, 20:27
Hastalıklar ve İlaçlar - L144 Longfine Vatoz Cyber_Scout, 20:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Mavi Melek Karides Akvaryumu kagolotti, 18:22
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Tortuga7, 12:21
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Betta Kuyrukta Şişlik Hk. Giftsy, 10:49
Yeni Üye Forumu - Sineklik İle Moss Dağı Yaptım :) Before After Ömer yılmaz, 01:22
Akvaryum Tanıtımı - Dış Filtre Uygunluğu Cyber_Scout, 00:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yetişkin Yunus Balıklarım Çiftleşmiyor Cyber_Scout, 23:54
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Astronot Balığı Bilgi Ve Düşünceleriniz User4848, 23:53
Yeni Üye Forumu - Electric Blue Acara Üreme? Umutoty, 22:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 55 Litre Akvaryum İçin Canlı Yüküm Fazla Mı? Sufisu, 22:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betamın Kafasındaki Şişlik Cyber_Scout, 20:29
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Kuyruk Erimesi Mi? GzmTnr, 17:13
Yeni Üye Forumu - 11 Yavru Yunus İle Akvaryum Hsrt, 16:47
Akvaryum Tanıtımı - Orando Yem Miktarı sina450, 15:45
Sazansıgiller - Lepistes Balıkları Nasıl Satılır Ya Da Sahiplndlir Akvaryumcu_Doru, 15:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Crystalpro Parazemix urzais, 14:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Değerli Tavsiyelerinizi Beklerim. kocoglu, 12:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes Çaprazlama Üretim Ygghjh, 12:12
Yeni Üye Forumu - Filtre Seçimi EmiirKaan, 11:00
Yeni Üye Forumu - Sessiz Şelale Filtre Önerisi s.ugursahin1, 08:44
Filtreleme Seçenekleri - Beta Bakımı Cyber_Scout, 04:54
Yeni Üye Forumu - Yeni Resif Akvaryumum Tortuga7, 23:37
Akvaryum Tanıtımı - Bir Türlü Büyümeyen Melek Balıkları Cyber_Scout, 22:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Coccina Complexi Cyber_Scout, 21:45
Labirentliler - Boylandırma Akvaryumu Şart Mı? xfuriousx, 21:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Walstad Metodu (ternapi) ternapi, 21:13
Bitki Akvaryumları Genel - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 21:02
Akvaryum Tanıtımı - Goldian Finch Dgr, 20:03
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 150-70 Lt Akvaryum Kaç Balık Efe ulu, 17:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Medaka Japon Pirinç Balığı (japanese Rice Fish) Cyber_Scout, 16:18
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Yeni Aldığım Balıklar Teker Teker Ölüyor Cyber_Scout, 15:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Sobo Sf 550f Bypass Sorunu Cyber_Scout, 15:52
Filtreleme Seçenekleri - Japon Balığı Derisinde Pullanma Tarzı Beyazlıklar Cyber_Scout, 15:50
Yeni Üye Forumu - 🎧 Şu Anda Ne Dinliyorsunuz? | Bir Forum Klasiği ツ Cyber_Scout, 14:02
Forum ve Site Hakkında - Lepistesin Felç Olması pianoƒish, 06:38
Canlı Doğuranlar - Zebra- Lepistes Akvaryumu Başlangıç Cyber_Scout, 00:15
Akvaryum Tanıtımı - Ciklet İçin Diyet Listesi Cyber_Scout, 00:14
Yeni Üye Forumu - Mikroskop Altında Artemia Açılımı Kaangzkr, 17:56
Makaleler ve Tercümeler - Yeni Kurulumum 2. Ayını Tamamladı Sizce Nasıl? ogurcay, 17:55
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Otomatik Yemleme Makinesi Ve Askı Şelale Filtre kazbek1 00:39
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 00:19
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 00:19
- Albino Auratus - Lombardoi Kenyi- Albino Greshakei Malawi market 00:04
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 00:04
- Yunus Ciklet Uygun Fiyat Kaliteli Yavru UKSTUDIO 23:21
- Creaqua Gübre Seti + Flora Carbon + Af Red Boost UKSTUDIO 23:21
- Jbl Sansibar Red 10 Kg Ve Haqos 500 Pilli Dip Süp Oozer3466 22:55
- Ph Metre/ Tds Metre Oozer3466 22:55
- Crptocoryne Crispatula Var SeaWorld 22:52
- Bitki Armatürü SeaWorld 22:52
- L 144 Bristlenose Yavruları SeaWorld 22:52
- Mobilyalı Akvaryum - Kurulu Ve Oturmuş Ciyus 22:17
- Cyp. Microlepidotus Kiriza Yavru Hiko 21:28
- 1,5---2---2,5 Cm Kafalı Beyaz Yunus Yavruları 300 tetikk 19:19
- Çeşitli Akvaryum Malzemeleri. OKIRATLI 19:15
- 700 Tl Den Red Galaxy Boa Karides Omer901 18:59
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 18:37
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 18:32
- Bitki Çeşitleri emreemin 18:32
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 18:32
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 18:32
- 2+4 Tam Damızlık Sarı Imparator Gursel 18:06
- Sağlıklı Farklı Çeşitlerde Melekler altum123 17:52
- Sıfır İthal Filtreler ootkn 16:22
- 2 Yaşında Erkek Flowerhorn Yasarozen 16:20
- Eheim, Dophin, Sera Vb. Çeşitli Malzemeler BadgeR 16:17
- Mygos Plant Plus 40 Cm Led Aydınlatma BadgeR 16:17
- Bucephalandra Kedagang Mini Round Grupları BadgeR 16:17
- Biten Hobiden Kalan Malzemeler SJess 15:57
- Ultra Clear Cam Akvaryum Furkann 15:39
- Yerli Üretim Apistogramma Trifasciata rhn35 14:52
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 14:42
- Akvaryum 30*30 metsi 14:42
- Mesaquarium Dan Sağlıklı Ramshorn Salyangoz Mesaquarium 14:40
- Satılık Afro Jalo Reef Yavrular-yemle Takas Olur thercan 14:28
- Panda Oranda Japon Arıyorum 2 Adet sirhill 14:26
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 13:51
- Flame Moss , Java Moss gyunda 13:51
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 13:51
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 13:48
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 13:48
- Moss Teli CevdetSERBEST 13:48
- Medaka Yetiştirme Seti 5''''lik-10''''luk ternapi 13:41
- Artemia Kültürü (canlı-yetişkin) ternapi 13:41
- Canlı Yem(grindal,mikrofex,mikrokurt) Kaangzkr 13:21
- Silver Black Flame Endler Lepistes Kaangzkr 13:21
- Kan Kırmızı Kiraz Karides(seleksiyon Yapıldı) Kaangzkr 13:21
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 12:38
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 12:38
KULLANICILAR
- 96 Online Kullanıcı, 52 Üye
Online Kullanıcılar
Cyber_Scout,
sina cen,
swordfishhhh,
Laetacara,
emirkagan,
TolgahanA,
Urar,
ternapi,
Aqua Discovery,
urzais,
ereneroglu,
Tortuga7,
Tnrfb,
Tatar10,
darkaura,
downbelow,
Benmuro,
Sfenks111,
SeaWorld,
ugurcoban79,
iEmre,
yusuf-konca,
ballantines,
bugra_81,
bysmokin,
Canerkartal,
capodicapii,
mostbet_xjEl,
egecinar,
Ahmet53,
Leskova,
UKSTUDIO,
oguzhanns,
NightWist,
osmandbnl,
Ghuney,
Att19,
Giftsy,
Elpasomilas,
hazalca,
Sungurr,
akvaryum27,
fffurkan9,
Legionsgamer,
omersayar,
BurakDRHN,
Rhymestein,
JujuSeri,
Tuby,
√olkaπ,
TuRKeR,
esensml,
OKIRATLI,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.