ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Triumph
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
28 Ocak 2018 21:41
Toplam Mesaj:
35 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ismet ulugöl
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1968
İl:
Içel
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Mustafa İsmet
SON 10 MESAJI
Cherax Quadricarinatus A. Kırmızı Kıskaçlı Kerevit
[QUOTE=azapfesli]Normalde 4 anaç aldım üyemiz nur kerem beyden lakin yaşatamadım. Taiwan'ttan 40 anaç ve 10000 de yavru getirttik.[/QUOTE]
mrb benimde ihtiyacım var birkaç çift avustralya kerevitine sizden temin edebilmem mümkünmü ?
[QUOTE=azapfesli]Normalde 4 anaç aldım üyemiz nur kerem beyden lakin yaşatamadım. Taiwan'ttan 40 anaç ve 10000 de yavru getirttik.[/QUOTE]
mrb benimde ihtiyacım var birkaç çift avustralya kerevitine sizden temin edebilmem mümkünmü ?
Canlipetshop
Geçen hafta canlipetshop'tan hagen lav kırığı bitki , 2 turuncu 2 yeşil zebra danio siparişi verdim. Satıcı sayfadan yaptığım siparişten 1 gün sonra döndü , sayfada "stokta var" denmesine rağmen istediğim bitkinin olmadığını , istediğim yeşil zebranın da olmadığını bildirdi , hatta yarın gelebilir deyince o zaman gelince kargolayın dedim, anlaştık. pazartesi kargo yapacağını söylemesine rağmen sayfada kargo bilgisi göremeyince ben aradım yeşil zebranın gelmediğini söyledi , okey dedik ,yerine istediğim ve ellerinde olmayan bitki yerine "dibe tutunabilecek, köklü ve yayılabilen herhangi bir bitki olabilir dedim , onada okey dedi , hatta danio zebrayı çift koyarsan sevinirim dedim , ona da okey dedi. Telefonla iletişim kurması , olumlu yaklaşması hoşuma gitti açıkçası.
Yalnız gel gelelim dün akşam verdiği kargoyu sabah teslim aldığımda hagen lav vs. sorunsuz sıkıntı yok, ambalajı da iyiydi. yalnız gönderdiği zebraların birisi mefta. ki bakıldığında dün akşam kargoya verilip sabah teslim edildiğine göre balık kesnlikle yeni ölmüş bir balık değildi. iç organlarının dahi sarardığı dışarıdan belli oluyor , kafası desen gözler balon olmuş vs. bildiiniz birkaç günlük balık ölüsü. ki balık poşetini açarken video da çektim.
Aradım canlipetshopu imkansız , biz bu durumlar için video çekiyoruz paketlerken dedi. e bende çektim video , 3-5 liranın derdinde değilim , ama ayıptır dedim. Videosunu resmini gönderin vs. dedi gerek yok hayırlı işler dedim ve kapattım.
Cidden üçünde beşinde değilim , kaldıki hobici bu işim üçünde beşinde olsa bu hobiyle uğraşamaz zaten.
Yahu hadi aldığın balıklardan kayıplrın oldu , zararın var onuda bizden çıkaracaksın diyelim ama 10 tane alsam da içine 1-2 tane kakıştırsan eh diyelim ama altı üstü 2 tane almışım zaten .
Dibe tutunup yayılacak başka bir bitki dedik , onun yerine de moss göndermişler :)
Velhasıl kafanızı ağrıttım , canlipetshoptan malzeme alın , istediğiniz malzeme eksiksiz ve kusursuz ve güzel ambalajlanmış halde gönderiyorlar, ama canlı almayın dostlar.
kazasız sıkıntısız hobiler herkese. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/109350/080920162221411.jpg[/IMG]
https://www.youtube.com/watch?v=XLULYgzgdAo[IMG]https://www.youtube.com/watch?v=XLULYgzgdAo[/IMG]
Geçen hafta canlipetshop'tan hagen lav kırığı bitki , 2 turuncu 2 yeşil zebra danio siparişi verdim. Satıcı sayfadan yaptığım siparişten 1 gün sonra döndü , sayfada "stokta var" denmesine rağmen istediğim bitkinin olmadığını , istediğim yeşil zebranın da olmadığını bildirdi , hatta yarın gelebilir deyince o zaman gelince kargolayın dedim, anlaştık. pazartesi kargo yapacağını söylemesine rağmen sayfada kargo bilgisi göremeyince ben aradım yeşil zebranın gelmediğini söyledi , okey dedik ,yerine istediğim ve ellerinde olmayan bitki yerine "dibe tutunabilecek, köklü ve yayılabilen herhangi bir bitki olabilir dedim , onada okey dedi , hatta danio zebrayı çift koyarsan sevinirim dedim , ona da okey dedi. Telefonla iletişim kurması , olumlu yaklaşması hoşuma gitti açıkçası.
Yalnız gel gelelim dün akşam verdiği kargoyu sabah teslim aldığımda hagen lav vs. sorunsuz sıkıntı yok, ambalajı da iyiydi. yalnız gönderdiği zebraların birisi mefta. ki bakıldığında dün akşam kargoya verilip sabah teslim edildiğine göre balık kesnlikle yeni ölmüş bir balık değildi. iç organlarının dahi sarardığı dışarıdan belli oluyor , kafası desen gözler balon olmuş vs. bildiiniz birkaç günlük balık ölüsü. ki balık poşetini açarken video da çektim.
Aradım canlipetshopu imkansız , biz bu durumlar için video çekiyoruz paketlerken dedi. e bende çektim video , 3-5 liranın derdinde değilim , ama ayıptır dedim. Videosunu resmini gönderin vs. dedi gerek yok hayırlı işler dedim ve kapattım.
Cidden üçünde beşinde değilim , kaldıki hobici bu işim üçünde beşinde olsa bu hobiyle uğraşamaz zaten.
Yahu hadi aldığın balıklardan kayıplrın oldu , zararın var onuda bizden çıkaracaksın diyelim ama 10 tane alsam da içine 1-2 tane kakıştırsan eh diyelim ama altı üstü 2 tane almışım zaten .
Dibe tutunup yayılacak başka bir bitki dedik , onun yerine de moss göndermişler :)
Velhasıl kafanızı ağrıttım , canlipetshoptan malzeme alın , istediğiniz malzeme eksiksiz ve kusursuz ve güzel ambalajlanmış halde gönderiyorlar, ama canlı almayın dostlar.
kazasız sıkıntısız hobiler herkese. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/109350/080920162221411.jpg[/IMG]
https://www.youtube.com/watch?v=XLULYgzgdAo[IMG]https://www.youtube.com/watch?v=XLULYgzgdAo[/IMG]
Semender
Astronot kafasından kaptıktan 3 bilemedin 5 saniye içinde astronottan kurtardım semenderi , ama dedimya : kafa pörsümüştü çabut gibi , saniyeler içinde kafayı ezmiş , e napim tekrar attım , yediler.
Astronot kafasından kaptıktan 3 bilemedin 5 saniye içinde astronottan kurtardım semenderi , ama dedimya : kafa pörsümüştü çabut gibi , saniyeler içinde kafayı ezmiş , e napim tekrar attım , yediler.
Siyah Kıl Yosun Sorunu
Ben kiraz karides akvaryumumda tüm bitkileri o lanet yosuna kaptırıp karidesten vazgeçtim :/ karides alg ile beslensede o saç yosunu tarzı değil sanırım. Arada elle temizlemekten başka çare yok gibi. UV filtreler var , suda yosun ve alg oluşumunu önlüyormuş ama onunda bitkilere yada balıklara zararı olabilir mi bilmiyorum ? bilen arkadaşlar varsa ve bilgilerini paylaşırlarsa zevkle faydalanabiliriz
Ben kiraz karides akvaryumumda tüm bitkileri o lanet yosuna kaptırıp karidesten vazgeçtim :/ karides alg ile beslensede o saç yosunu tarzı değil sanırım. Arada elle temizlemekten başka çare yok gibi. UV filtreler var , suda yosun ve alg oluşumunu önlüyormuş ama onunda bitkilere yada balıklara zararı olabilir mi bilmiyorum ? bilen arkadaşlar varsa ve bilgilerini paylaşırlarsa zevkle faydalanabiliriz
Semender
Seneler önce yeni bir akvaristken bir petçide görüp "lepistese zararı olurmu?" diye sordum, olmaz yanıtını alınca alıp bitkili lepistes akvaryumuma koydum. İzliyorum gayet sakin , 5-10 dakikada bir yukarı çıkıp nefes alıyor sonra dipte yine sakin sakin duruyor, lepisteslere yan gözle bile baktığını görmedim ancak her sabah lepisteslerimin azaldığını farkettim. O zamanlar bilgisayar internet filan yok , ana britannica var :) açtım buldum semenderi , "gece avcısı" diyor ansiklopedi. hemen lepisteslerden ayırdım 5 iri astronotun oldugu diğer akvaryuma koydum..
da ;
koymamla birlikte astronotların birisi kaptı , elimi sokup kurtarayım dediğimde semenderin kafa pörsümüştü ama gövdesi kuyruğu gayet iyiydi .)
Seneler önce yeni bir akvaristken bir petçide görüp "lepistese zararı olurmu?" diye sordum, olmaz yanıtını alınca alıp bitkili lepistes akvaryumuma koydum. İzliyorum gayet sakin , 5-10 dakikada bir yukarı çıkıp nefes alıyor sonra dipte yine sakin sakin duruyor, lepisteslere yan gözle bile baktığını görmedim ancak her sabah lepisteslerimin azaldığını farkettim. O zamanlar bilgisayar internet filan yok , ana britannica var :) açtım buldum semenderi , "gece avcısı" diyor ansiklopedi. hemen lepisteslerden ayırdım 5 iri astronotun oldugu diğer akvaryuma koydum..
da ;
koymamla birlikte astronotların birisi kaptı , elimi sokup kurtarayım dediğimde semenderin kafa pörsümüştü ama gövdesi kuyruğu gayet iyiydi .)
oscarlarım düzeldi.
Konuyu okuyunca üşengeçliğimden daha önce astronot hakkında foruma yazdıgım bir yazıdır :)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 22:41 Alıntı Yap
Astronotlar küçükken balık bulunan bir akvaryuma konduklarında genellikle uyumlu olurlar, ta ki eş olana kadar.
Astronot tek eşlidir , eşini kıskanır korur kollar , bu yüzden kendi kardeşleriyle bile dövüşürler. Eşi bir şekilde ölen astronot hayata küser yem yemez ve genellikle bir süre sonra ölür.
Yemden zamanla sıkılır , küser ; arada canlı birşeyler vermek gerekir onu kendine getirir canlı bir balık , hamamböceği , kurbağa kertenkele yeterki canlı olsun.
kendisinin yarısı kadar bir yengeç atın ve izleyin, yengeci nasıl tongaya düşürüp kıskaçlarını kopardığını sonra kütür kütür yediğini izleyin kütürtünün sesini duyarsınız kesinlikle.
Keşke cnsiyetleri küçükken anlaşılsa da sadece 1 çift alınsa. Yavru almak çok zordur , akvaryumda eşinden ve kendinden başka bir canlı olması durumunda kesinlikle yavru alamazsınız. Hatta bırakın akvaryumda başka bir canlı olmasını akvaryumun dışında bile gördüğü hareketlilik onu huzursuz eder.
tek alır ve yeterli ilgiyi gösterirseniz bir zaman sonra sizi gördüğünde size kuyruğunu titreterek kur yapmaya başlar , (sanırım eş olarak sahibini görüyor olsa gerek) çünkü eş tuttuğunda da eşine kuyruk titreterek kur yapar. avucunuza yatar okşamanıza izin verir ve bundanda hoşlanır.
Öyle pek su ayrımıda yapmaz, hortumu tak musluğa daya suyu birşey olmaz , öyle çok aşırı soğukta değilseniz ısıtıcı filanda istemez , büyüdükçe suyu kirletir , iyi bir filtreniz olsun ve filtreniz iyi çalışsın . Ama yeterli oksijen olmazsa olmazı.
Ah birde bitki sevse !
Unutmadan ; akvaryum kesinlikle kapaklı olmalı . bir sineğe uçar , birşeyden ürker , zıplayıverir, sabah yerde ölüsünü bulursun.
Kapak deyince , kapak suya çok yakın olmamalı , zamanla kapak bunalıma sokuyor ve aşağıdan yukarıya hızla fırlayıp defalarca kapağa vuruyorlar, ve bir nevi intihar ediyorlar.
Hoş balıktır vesselam astronot . Güle güle büyüt.
Konuyu okuyunca üşengeçliğimden daha önce astronot hakkında foruma yazdıgım bir yazıdır :)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 22:41 Alıntı Yap
Astronotlar küçükken balık bulunan bir akvaryuma konduklarında genellikle uyumlu olurlar, ta ki eş olana kadar.
Astronot tek eşlidir , eşini kıskanır korur kollar , bu yüzden kendi kardeşleriyle bile dövüşürler. Eşi bir şekilde ölen astronot hayata küser yem yemez ve genellikle bir süre sonra ölür.
Yemden zamanla sıkılır , küser ; arada canlı birşeyler vermek gerekir onu kendine getirir canlı bir balık , hamamböceği , kurbağa kertenkele yeterki canlı olsun.
kendisinin yarısı kadar bir yengeç atın ve izleyin, yengeci nasıl tongaya düşürüp kıskaçlarını kopardığını sonra kütür kütür yediğini izleyin kütürtünün sesini duyarsınız kesinlikle.
Keşke cnsiyetleri küçükken anlaşılsa da sadece 1 çift alınsa. Yavru almak çok zordur , akvaryumda eşinden ve kendinden başka bir canlı olması durumunda kesinlikle yavru alamazsınız. Hatta bırakın akvaryumda başka bir canlı olmasını akvaryumun dışında bile gördüğü hareketlilik onu huzursuz eder.
tek alır ve yeterli ilgiyi gösterirseniz bir zaman sonra sizi gördüğünde size kuyruğunu titreterek kur yapmaya başlar , (sanırım eş olarak sahibini görüyor olsa gerek) çünkü eş tuttuğunda da eşine kuyruk titreterek kur yapar. avucunuza yatar okşamanıza izin verir ve bundanda hoşlanır.
Öyle pek su ayrımıda yapmaz, hortumu tak musluğa daya suyu birşey olmaz , öyle çok aşırı soğukta değilseniz ısıtıcı filanda istemez , büyüdükçe suyu kirletir , iyi bir filtreniz olsun ve filtreniz iyi çalışsın . Ama yeterli oksijen olmazsa olmazı.
Ah birde bitki sevse !
Unutmadan ; akvaryum kesinlikle kapaklı olmalı . bir sineğe uçar , birşeyden ürker , zıplayıverir, sabah yerde ölüsünü bulursun.
Kapak deyince , kapak suya çok yakın olmamalı , zamanla kapak bunalıma sokuyor ve aşağıdan yukarıya hızla fırlayıp defalarca kapağa vuruyorlar, ve bir nevi intihar ediyorlar.
Hoş balıktır vesselam astronot . Güle güle büyüt.
Kribensis İle Birlikte Ne Besleyebilirim ?
Selam dostlar..
Uzun süre ara vermişken ne zamandır aklımda olan Kribensisleri edindim sonunda . Aldığım dostum sağolsun bir kaç btki ve 2 de elma salyangozu göndermiş. 1 çift yetişkin 1 çift damızlık altı 2 çift kribensisim var , akvaryumda bol miktarda saz ve ismini bilmediğim bir taban bitkisi var. Henüz yeni geldiler sürekli saklanma derdindeler , zamanla çekingenliklerini atacaklarını umuyorum. Hindistan cevizi gibi materyaller ile bir yuva yapmayı da düşünmüyorum şimdilik. damızlıklar üreyecek olursa diğer çiftleri ayıracak yerim yok ve elden de çıkarmak istemiyorum.
Şimdi geleyim soruma ;
Kribensisler ile birlikte zebra ,lepistes , karides türleri gibi canlılar koysam olurmu sizce , karidesleri tümden yutarlar gibime geliyor ama uzun zaman kiraz karides baktım , birlikte yaşayabilseler ne güzel olurdu diye geçiriyorum içimden .)
tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.
Selam dostlar..
Uzun süre ara vermişken ne zamandır aklımda olan Kribensisleri edindim sonunda . Aldığım dostum sağolsun bir kaç btki ve 2 de elma salyangozu göndermiş. 1 çift yetişkin 1 çift damızlık altı 2 çift kribensisim var , akvaryumda bol miktarda saz ve ismini bilmediğim bir taban bitkisi var. Henüz yeni geldiler sürekli saklanma derdindeler , zamanla çekingenliklerini atacaklarını umuyorum. Hindistan cevizi gibi materyaller ile bir yuva yapmayı da düşünmüyorum şimdilik. damızlıklar üreyecek olursa diğer çiftleri ayıracak yerim yok ve elden de çıkarmak istemiyorum.
Şimdi geleyim soruma ;
Kribensisler ile birlikte zebra ,lepistes , karides türleri gibi canlılar koysam olurmu sizce , karidesleri tümden yutarlar gibime geliyor ama uzun zaman kiraz karides baktım , birlikte yaşayabilseler ne güzel olurdu diye geçiriyorum içimden .)
tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.
Akvaryumum son hali yorumlar..
Taşları bir araya toplasan aralarına da çömlekleri yerleştirsen sanki ?Onur Nergiz 2014-06-14 15:43:00
Taşları bir araya toplasan aralarına da çömlekleri yerleştirsen sanki ?
nebilim bilemedim :)
Akvaryumum son hali yorumlar..
Akvaryumun altındaki perdeyi de biraz gerdirirsen ? :)
Onur Nergiz 2014-06-14 15:42:34
Akvaryumun altındaki perdeyi de biraz gerdirirsen ? :)
Şaka bir yana emeğine sağlık hoş olmuş. Gece flanşsız resmini bekliyoruz
akvaryumda kurt var
[QUOTE=deniz000]akvaryum tatlı su akvaryumda şuan sadece moss var balık eklemedim suyun oturmasını bekliyorum malzemeleri ediniyorum falan bugun dikkatimi çekti kan kurdu falan olma ihtimali var mı bariz kırmızı renkliler o gördüğünüz parçalar mossun parçaları [/QUOTE]
[QUOTE=deniz000]akvaryum tatlı su akvaryumda şuan sadece moss var balık eklemedim suyun oturmasını bekliyorum malzemeleri ediniyorum falan bugun dikkatimi çekti kan kurdu falan olma ihtimali var mı bariz kırmızı renkliler o gördüğünüz parçalar mossun parçaları [/QUOTE]
balık besleyeceksen balıklar tüketirler o kurtcukları endişe etme bence.
SON MESAJLAR
- Platide Ani Ölüm Darkflexy, 23:49
Yeni Üye Forumu - Ordandalar Çift Olmasa Da Yaşarmı Berat Yekdeş, 23:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dişi Orandam Yemlediktn Sonra Ters Dönmeye Başladı MrtGn, 23:35
Yeni Üye Forumu - 50 Lt Akvaryuma Balık Taha Yanık, 23:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre Dirsek Parçası Kayıp Sorun Olurmu Hahahatii, 23:27
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Beta Kuyruk Erimesi Tedavisi Hk Ehtiyar, 23:25
Labirentliler - Tetra Balığım Ters Yatıyor aliorhan46, 23:06
Yeni Üye Forumu - Frontosa Hakkında Cem_01, 23:00
Tanganyika Cichlidleri - Moss Ağacı Berkay45, 23:00
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - En Hızlı Çoğalan Bitkiler Hangileri? karidesmert, 22:55
Bitki Akvaryumları Genel - Neocardina Karideslerim İle Hangi Tür Balıklar Yaş karidesmert, 22:53
Yeni Üye Forumu - Bitki İçin Uygun Işık Nedir Ehtiyar, 22:49
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Sade Tasarım Akvarist Taha, 22:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Balığım Hamile mi? Doğuma Ne Kadar Var? Senaklmn, 22:39
Canlı Doğuranlar - Neon Tetra Yumurtası Tortuga4, 21:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Kuyruk Erimesi Japon & Beta, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Tank (regeneration) Mirza Adar, 21:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İsta Co2 External Reactor Konumu Ve Bağlantıları osmandbnl, 21:08
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryumum İçin Filtre Konusunda Tavsiye hakankurtuldu, 21:06
Yeni Üye Forumu - Ledi Açınca Balıklar Saklanıyor Enes_dgn557, 20:18
Aydınlatma - Beta Akvaryumu MustafaŞ, 20:15
Akvaryum Tanıtımı - Mantar Tedavisinden Sonuç Alan omerali06, 20:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Alt Sump Problemleri Ve Temizleme Güçlüğü Hk.bilgi omerali06, 20:01
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryum Tasarımı 1Balikci, 19:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 30x30x30 İnci Kefali, 19:30
Akvaryum Tanıtımı - Bakteri Mi Yavru Karides Mi SİGMA BALIK😎, 19:05
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Bulamıyorum vanitas, 18:59
Yeni Üye Forumu - 50 Litre Akvaryum İçin Filtre Önerisi Engin41, 18:09
Yeni Üye Forumu - Balığın Ağzı Dolumu? MuTLu, 17:34
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bitkiler Gelişmiyor Ozii35, 17:30
Bitki Türleri ve Bakımı - 40x40x40 Bitkili Tank İçin Lepistes Harici Öneri ykpadgzl, 17:16
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kendi Yaptığım Akvaryum Carnivoreyum, 17:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 100 Litre Akvaryumda Karma Balık Önerileri ykpadgzl, 17:11
Yeni Üye Forumu - 6 Gün Sonunda Ortaya Çıkan İlk Bitkili Akvaryumum Canbudakkkk, 16:32
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 16:24
Akvaryum Tanıtımı - Kardinal Neon Yem Orhan76, 15:56
Yeni Üye Forumu - 40x40 Utricularia High Tech darkaura, 15:36
Akvaryum Tanıtımı - 25x25x25 Küp Akvaryum Orhan76, 15:30
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığımda Siyah Lekeler Var ali, 15:21
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryumum İçin Zemin Kumu Seçimi umut karahancı, 15:16
Taban ve Gübreleme - Hopar Hf-3313 Dış Filtre Hakkında HaydarGul, 15:02
Yeni Üye Forumu - Arızalı Olan Dış Filtreyi Nasıl Kullanabiliriz ali, 14:52
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumuna Bambu Japon & Beta, 14:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Beta - Bambu Son Durum. Japon & Beta, 14:47
Yeni Üye Forumu - 100 Lt Akvaryumda Bakabileceğim Canlılar SİGMA BALIK😎, 14:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Monte Carlo Yetistirmek İcin Kurulum biars, 14:39
Bitki Akvaryumları Genel - 90.50.50 Bitkili Akvaryum Ekipmanlarım Orhan76, 14:17
Malzemeler ve Yemler Forumu - Beta Balığı/ Tür Tavsiyesi Taha Yanık, 13:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yunus Balığı Yunus712, 13:28
Yeni Üye Forumu - 126 Litre Salyangoz Yiyici Önerisi 1Balikci, 13:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 25 Adet 4-5 Cm Arasında Siyah Cuce Vatoz tetikk 23:35
- 90x45x45 Aksanmobilyalı - Creaqua Firefly V2 150cm Hiko 23:24
- Taiwan - Galaxy - Deep- Scr nomercy 22:41
- Komple Satılık Hazır Bitkili Dekor darkfreez 22:34
- Hazır Kurulu Lüks Akvaryum İndirim ozan_1903 22:25
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 22:21
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 22:21
- 75w Isıtıcı Ve Yavruluk vedat79 22:17
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 21:51
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:51
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 21:45
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 21:45
- Komple Bitkili Akvaryum UĞURBABÜR 21:26
- Satılık Eheim 2260 2217 2211 Filtreler UĞURBABÜR 21:26
- Afra Coube Ve Saulasi Koloniler... jjmuzo 21:23
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 20:52
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 20:52
- Sarı Ateş Neon Karides (toplu Satış) TahaArif 20:25
- Hobiyi Bırakıyorum Çeşitli Akvaryum Malzemeleri barsbingul 20:11
- Hobiyi Bırakıyorum Çeşitli Akvaryum Canlıları barsbingul 20:10
- Super Red Pleco Damızlık Altı Çiftler Ve Yavrular Tuby 18:49
- Led Driver 36-48w ilh4n 18:45
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 18:45
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 18:45
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 18:16
- Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 18:05
- Üç Noktalı Gurami && Rasbora & Albino Cüce Vatoz kerem1135 18:05
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 17:58
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 17:58
- Electric Blue Acara Çift Ardaaa.. 17:31
- Blue Smokey Damızlık Melek Çifti Ardaaa.. 17:31
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 17:15
- Melek , Karides , Salyangoz . gyunda 17:15
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 17:15
- Komple Satılık Set 90*50*50 10mm Ultra Clear incaia 17:02
- 90 Cm Genişliğinde Ahşap Üretim Seti incaia 17:02
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Oase Aktif Toprak 6kg Samoo 16:49
- Afrika Cichlidleri devito 16:48
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 16:48
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Tertemiz! JapoJupo 16:47
- Apistogramma Ve Ramirezi Tenebris 16:42
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 16:25
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 16:25
- Ceratopteris Cornuta Arıyorum ternapi 16:11
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 16:03
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 16:03
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 15:17
- Su Kaplumbağa Akvaryumuna Mandallı Kıskaçlı Lamba asliaral 15:17
- Christmass Moss Ve Pellia Moss emregungor 13:54
- Hydrocotyle Leucocephala, Myriophyllum Tuberculatu emregungor 13:53
KULLANICILAR
- 172 Online Kullanıcı, 97 Üye
Online Kullanıcılar
ziyasenkaya,
ozmet,
Hidro Dinamik,
alpakalp,
Ehtiyar,
batuhanbhar,
hakankurtuldu,
BilalM.,
Taha Yanık,
Tuby,
MertSoyumert,
sıtkı,
Vitalis,
HaydarGul,
erhansavan,
barskels,
Öğretmen Ali,
MehmetSerkan,
007_Kasap,
efkango,
MiSoSiKiaN,
sezay,
BalıkciHasan,
BTA,
MrtGn,
cengiz han,
Berat Yekdeş,
emrbrcn,
🇹🇷Mufasa,
Azizdurdenn,
Ceyhuncelal,
capodicapii,
bearse22,
GkhaNLioN,
bediiarda,
ternapi,
tetikk,
Pianist,
1Balikci,
interfeyz,
Ali S,
WnrAquascaping,
-RBG-,
Derb06,
musteynn,
asrinyigit,
Hahahatii,
hasancobanoğlu,
karidesmert,
Fikret ege,
sfcscannow,
Mirza Adar,
editors0,
Cem_01,
Justbe,
HuseyinColak57,
Yldz06,
RayuMisa,
Delta Hoby,
haerg,
Arife yiğit,
ramicekicc,
Feyyazzzz,
Samoo,
hepatik,
YMNYURT4585,
Balik76,
mertmentes,
Ahmetsaribuga,
VuralSemih,
deeps,
albeta,
barsbingul,
ackapiyiaraskarg,
surreal,
bybilge66,
Enderin,
erayel,
Vlademirol,
Yağız_Ege,
Yuwin,
aliorhan46,
Hüdai,
knn38,
servet,
Hiko,
ŞevkoEser,
MustafaŞ,
Gursoyhasan,
darkaura,
fatihtosunn,
Furcifer,
hashüs,
Ercan4lp,
JapoJupo,
Emsica,
UserBalık,
Ozgursbs,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.