ÖZELLİKLER
BİLGİLER
İMZA
SON 10 MESAJI
Akvaryuma iki adet mango kökü ekledim ve aquatan ile nitrivecte ekledim bugün itibari ile ayrıca dış filtrem olan fluval 405'in bir sepetine bioball koydum.yalnız akvaryumcu ile görüştüm bana , karbonları çıkarmamamı söyledi.Ama benimanladığım kadarı ile ilk kurulum aşamasından sonra karbonları çıkarmam lazım.ben karbonları çıkartıp yerine seranın süper peatlerinden ya da sadece elyafla doldurmayı düşünüyorum.Bu arada boyun fıtığı olduğum için kumla ilgilinemem mümkün değil bu yüzden de cama camı tercih ediyorum.Su değişimini ise iki damacanada bir gün boyunca beklettiğim 19 litre suyu sabah ve akşam olarak akvaryuma aktarmak.Şu an akvaryum nitrivecten dolayı bulanık halde olduğu için resim koymadım ama en kısa zamanda fotoğraf ekliyecem.Bu arada tüm cevaplar için gerçekten çok teşekkür ederim.Sonuçta burda elimden geleni yapmak istiyorum ve sizler sayesinde gerçekten yıllar sürecek tecrübeyi edinebiliyorum teorikte olsa.Sağolun
Neden inanmıyım?Sadece biraz ürkütüyor.Sanki beceremiyecekmişim gibi oluyor da yoksa siz öyle dedikten sonra benim için geçerli olan odur.Saygılar
Lİmon tuzunun balıklara zararı yok dimi?
Benim forumlardan araştırdığım kadarı ile discus alırken kırmızı gözlü olmasına dikkat etmemiz gerekiyomuş.ben akvaryumcuda çok güzel blue diamond discus beğendim ama gözlerine bakınca kırmızı değil bir tanesinde beyaz ve diğerinde siyah olduğunu gözlemledim.Bu durumun discus biyolojisi açısından anlamı nedir.Bilgi verirseniz sevinirim
Harun bey; benim ölçümlerim yanlış değilse evde ki suyun ph değeri 8.Bu durumda ben bu suyu mecburen damacanada bekletip akvaryuma koyacam.PHı düşürüp akvaryuma eklemem için neyi ne kadar koymam gerektiğine ilişkin bilgi verilirse sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim
FATİH BEY ben bir adet eş diskuz almayı düşünüyorum , bir sorun yaşar mıyım acaba sadece 1 adet eşle?
İyi günler ;
Bu kadar da fark olması gerçekten şaşırtıcı o zaman.Ne kadar toptancı olursa olsun teleskop akvaryum da kazanıyor sonuçta.
Aşağıda verdiğim linklerde ki filtreler zannımca aynı yalnız fiyat farkı akla sığmayacak ölçüde farklı.Birinde 446,20.-TL olan fluval 405 fiyatı diğerinde 253,46.-TL .Acaba ikisi arasında özellik farkı mı var yoksa bu fiyat politikası mı?http://www.adaypetshop.com/default.asp?git=9&urun=3489 http://www.teleskopakvaryum.com.tr/detay.asp?id=3742&CatID=437
AYIPLI MAL ile ilgili Kanun Maddelerini aşağıda sunuyorum.Belirtildiği gibi ayıplı mal ile karşılaşılması durumunda satıcının 4 adet seçimlik hakkı mevcut.Bu haklardan herhangi birini kullanmakta özgür.Aynı şekilde ithalatcı da satıcı gibi malda ki ayıptan sourmlu.Onun için forumda yer alan Anadolu Pet'in bu işi sırf iyiniyetinden dolayı yapmış olduğuna ilişkin yorumlar Kanunlar karşısında anlamsız.İthalatçı olmaları vesilesi ile hem hukuki hem de cezai olarak ayıplı maldan aynen satıcı hatta daha da fazlası ile sorumlular.Filtrelerini internet vasıtası ile temin eden kişilerin teslim aldığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.
Madde 4 - (Değişik madde: 06/03/2003 - 4822 S.K./4. md.)
Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilanlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da Ansiklopedik Terim: tahsisBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=1770" ?>tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir.
Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren Ansiklopedik Terim: sözleşmeden dönmeBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=1712" ?>sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte ayıplı malın neden olduğu ölüm ve/veya yaralanmaya yol açan ve/veya kullanımdaki diğer mallarda zarara neden olan hallerde imalatçı-üreticiden tazminat isteme hakkına da sahiptir.
İmalatçı-üretici, satıcı, Ansiklopedik Terim: bayiBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=367" ?>bayi, acente, ithalatçı ve 10 uncu maddenin beşinci fıkrasına göre kredi veren ayıplı maldan ve tüketicinin bu maddede yer alan seçimlik haklarından dolayı müteselsilen sorumludur. Ayıplı malın neden olduğu zarardan dolayı birden fazla kimse sorumlu olduğu takdirde bunlar müteselsilen sorumludurlar. Satılan malın ayıplı olduğunun bilinmemesi bu sorumluluğu ortadan kaldırmaz.
Bu madde ile ayıba karşı sorumlu tutulanlar, ayıba karşı daha uzun bir süre ile sorumluluk üstlenmemişlerse, ayıplı maldan sorumluluk, ayıp daha sonra ortaya çıkmış olsa bile malın tüketiciye teslimi tarihinden itibaren iki yıllık zamanaşımına tabidir. Bu süre konut ve tatil amaçlı Ansiklopedik Terim: taşınmazBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=1808" ?>taşınmaz mallarda beş yıldır. Ayıplı malın neden olduğu her türlü zararlardan dolayı yapılacak talepler ise üç yıllık zamanaşımına tabidir. Bu talepler zarara sebep olan malın piyasaya sürüldüğü günden başlayarak on yıl sonra ortadan kalkar. Ancak, satılan malın ayıbı, tüketiciden satıcının ağır kusuru veya hile ile gizlenmişse zamanaşımı süresinden yararlanılamaz.
Ayıplı malın neden olduğu zararlardan sorumluluğa ilişkin hükümler dışında, ayıplı olduğu bilinerek satın alınan mallar hakkında yukarıdaki hükümler uygulanmaz.
Satışa sunulacak ayıplı mal üzerine ya da ambalajına, imalatçı veya satıcı tarafından tüketicinin kolaylıkla okuyabileceği şekilde "özürlüdür" ibaresini içeren bir etiket konulması zorunludur. Yalnızca ayıplı mal satılan veya bir kat ya da reyon gibi bir bölümü sürekli olarak ayıplı mal satışına, tüketicinin bilebileceği şekilde Ansiklopedik Terim: tahsisBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=1770" ?>tahsis edilmiş yerlerde bu etiketin konulma zorunluluğu yoktur. Malın ayıplı olduğu hususu, tüketiciye verilen fatura, fiş veya satış belgesi üzerinde gösterilir.
Güvenli olmayan mallar, piyasaya özürlüdür etiketiyle dahi Ansiklopedik Terim: arzBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=138" ?>arz edilemez. Bu ürünlere, 4703 sayılı Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması ve Uygulanmasına Dair Ansiklopedik Terim: kanunBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=1087" ?>kanun hükümleri uygulanır.
Bu hükümler, mal satışına ilişkin her türlü tüketici işleminde de uygulanır.
GARANTİ BELGESİ
Madde 13 - (Değişik madde: 06/03/2003 - 4822 S.K./20. md.)
İmalatçı veya ithalatçılar ithal ettikleri veya ürettikleri sanayi malları için Bakanlıkça onaylı garanti belgesi düzenlemek zorundadır. Mala ilişkin faturanın tarih ve sayısını içeren garanti belgesinin tekemmül ettirilerek tüketiciye verilmesi sorumluluğu satıcı, Ansiklopedik Terim: bayiBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=367" ?>bayi veya acenteye aittir. Garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlar ve Ansiklopedik Terim: asgariBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=143" ?>asgari iki yıldır. Ancak, özelliği nedeniyle bazı malların garanti şartları, Bakanlıkça başka bir ölçü birimi ile belirlenebilir.
Satıcı; garanti belgesi kapsamındaki malların, garanti süresi içerisinde arızalanması halinde malı işçilik masrafı, değiştirilen parça bedeli ya da başka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin tamir ile yükümlüdür.
Tüketici onarım hakkını kullanmışsa, garanti süresi içerisinde sık arızalanması nedeniyle maldan yararlanamamanın süreklilik Ansiklopedik Terim: arzBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=138" ?>arz etmesi veya tamiri için gereken Ansiklopedik Terim: azamiBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=159" ?>azami sürenin aşılması veya tamirinin mümkün bulunmadığının anlaşılması hallerinde, 4 üncü maddede yer alan diğer seçimlik haklarını kullanabilir. Satıcı bu talebi reddedemez. Tüketicinin bu talebinin yerine getirilmemesi durumunda satıcı, Ansiklopedik Terim: bayiBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=367" ?>bayi, acente, imalatçı-üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur.
Tüketicinin malı kullanım kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanmasından kaynaklanan arızalar, iki ve üçüncü fıkra hükümleri kapsamı dışındadır.
Bakanlık, hangi sanayi mallarının garanti belgesi ile satılmak zorunda bulunduğunu ve bu malların arızalarının tamiri için gereken Ansiklopedik Terim: azamiBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=159" ?>azami süreleri Türk Standartları Enstitüsünün görüşünü alarak tespit ve ilanla görevlidir.
TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU
Madde 14 - (Değişik madde: 06/03/2003 - 4822 S.K./21. md.)
Yurt içinde üretilen veya ithal edilen sanayi mallarının tanıtım, kullanım, bakım ve basit onarımına ilişkin Türkçe kılavuzla ve gerektiğinde uluslararası sembol ve işaretleri kapsayan etiketle satılması zorunludur.
Bakanlık, sanayi mallarından hangilerinin tanıtma ve kullanım kılavuzu ve etiket ile satılmak zorunda bulunduğunu ve bunlarda bulunması gereken Ansiklopedik Terim: asgariBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=143" ?>asgari unsurları Türk Standartları Enstitüsünün görüşünü alarak tespit ve ilanla görevlidir.
SATIŞ SONRASI HİZMETLER
Madde 15 - (Değişik madde: 06/03/2003 - 4822 S.K./22. md.)
İmalatçı veya ithalatçılar, sattıkları, ürettikleri veya ithal ettikleri sanayi malları için o malın Bakanlıkça tespit ve ilan edilen kullanım ömrü süresince, yeterli teknik personel ve yedek parça stoku bulundurmak suretiyle bakım ve onarım hizmetlerini sunmak zorundadırlar.
İmalatçı veya ithalatçıların bulundurmaları gereken yedek parça stok miktarı Bakanlıkça belirlenir.
İthalatçının herhangi bir şekilde ticari faaliyetinin sona ermesi halinde, kullanım ömrü süresince bakım ve onarım hizmetlerini, o malın yeni ithalatçısı sunmak zorundadır.
Bakanlık, hangi mallar için servis istasyonları kurulmasının zorunlu olduğu ile servis istasyonlarının kuruluş ve işleyişine dair usul ve esasları Türk Standartları Enstitüsünün görüşünü alarak tespit ve ilanla görevlidir.
Garanti belgesiyle satılmak zorunda olan bir sanayi malının garanti süresi sonrasında arızalanması durumunda, o malın Bakanlıkça belirlenen Ansiklopedik Terim: azamiBu sözcük hakkında ayrıntılı açıklama için linke tıklayınız.', this, event, tipwidth)" onmouseout=delayhidetip() href="http://www.hukuki.net/ansiklopedi.php?do=sozluk&term=159" ?>azami tamir süresi içerisinde onarımı zorunludur.
SON MESAJLAR
- Lepistesle Hamilemi vahitender, 19:15
Canlı Doğuranlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 19:02
Akvaryum Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MCY4, 18:25
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Betalar Shapox, 18:18
Yeni Üye Forumu - Bitkili Karma Akvaryum pelerinlikedi, 17:47
Akvaryum Tanıtımı - Hiç Betanız Böyle Davranırmıydı? Taha Yanık, 17:39
Labirentliler - Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi mitii, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Kaplumbağası - Kuru Alan Taban Malzemesi R2K2, 16:50
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Beta Tank Arkadaşı Hasan usta, 16:29
Yeni Üye Forumu - Yeni Başlayan Biri İçin 40 Litre Akvaryum Taha Yanık, 16:27
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç Muratakdag, 16:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepisteslerim Ölüyor Sizce Neden ? Ehtiyar, 16:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Suyunun Sararması Hasan usta, 16:09
Bitki Akvaryumları Genel - 50cm Akvaryuma Tür Tavsiyesi bendeniztayfun, 15:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60 Litreye Kaç Nerite Salyangozu? Goldfish2000, 14:44
Omurgasızlar - 200lt Bitkili Tür Tavsiye quatro, 14:40
Yeni Üye Forumu - Ofis İçin Akvaryum Ölçü Tavsiyesi... GhostKoi, 14:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sumplu Pipo Ne İşe Yarar? Ahmetaydin16, 14:30
Filtreleme Seçenekleri - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun Hidro Dinamik, 14:27
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 14:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Hava Motoru Kaannn455, 13:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 13:45
Labirentliler Tanıtımı - Caridina Karidesler İçin Su Değerleri bendeniztayfun, 13:42
Omurgasızlar - Filtre Önerisi Lepistes.., 13:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İzmirde Mikrokurt darkLightning0, 12:29
Malzemeler ve Yemler Forumu - Nano Bloody Mary twinsoul, 11:25
Akvaryum Tanıtımı - Tropheus Dişi Erkek aliburak11, 10:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 09:39
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Dışkılamıyor Jester, 09:02
Yeni Üye Forumu - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 08:37
Filtreleme Seçenekleri - Dolu Akvaryumu Kaldırmak smetdman, 01:37
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ankara Penguen Akvaryum Hakkında DrNano, 01:22
Akvaryum Dünyasından Haberler - Cüce vatoz yetiştiriciliği ve L144 Longfinlerim :)Güncel foto 1.syf Kerems, 00:48
Kedi Balıkları Forumu - Beta Pamuk Hastalığı Taha Yanık, 00:40
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Akvaryumunu Geliştirmek… Taha Yanık, 00:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Isısı Laterthanbefore, 00:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yangın Tüpü Limon Tuzu+karbonat Sistemi Güvenlimi Laterthanbefore, 00:14
Yeni Üye Forumu - Düşük Bütçe İle Nasıl Akvaryum Kurarım? Hidro Dinamik, 23:54
Yeni Üye Forumu - Balığım Isıtıcının Işığı Yüzünden Uyumuyor HOPPALA, 23:51
Yeni Üye Forumu - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var Hidro Dinamik, 23:41
Yosun - Hobiye Yeni Başlayacağım CrownBetta, 22:56
Yeni Üye Forumu - Su Üzeri Hareketi-walstad Aqua Discovery, 22:53
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Kayanın İsmi Nedir? Dexter85321, 22:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Armatürü Kaannn455, 22:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Low-tech Gariban+ Beta Akvaryumum Dexter85321, 22:12
Akvaryum Tanıtımı - Trans Genetik Tetra Ve Lepistes bendeniztayfun, 21:34
Yeni Üye Forumu - Armatürk 1040l Armatür Keremeker, 21:30
Yeni Üye Forumu - Dry Start Başlangıç onur_0606, 20:52
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimin Eklem Yerleri Bozuk VICTUS, 20:33
Yeni Üye Forumu - 30cm Küp Akvaryum Bitki Kumu Öneri? smetdman, 20:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 3d Baskı Malzemeleri. krmbzkurt 19:25
- Büyük Boy Red Head Tapajos Ve Dicrossus Arıyorum apistoman 18:27
- 90x45x45 Ultra Clear Akvaryum-aksan Marka-45 Açılı apistoman 18:27
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 18:24
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 18:24
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 18:24
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 18:24
- Endler Double Sword scorpion26 18:24
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 17:33
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 17:33
- Sakura Karides Mavi Karides Katil Salyangoz Rocky Volkan 17:07
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 17:02
- Malzeme propecia 15:15
- Set Akvaryum propecia 15:15
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 15:09
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 15:09
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 15:09
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 14:49
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 14:49
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 14:43
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 14:43
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 14:43
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 14:27
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 14:19
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:19
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 14:19
- Moss -pelia Moss -amazon Hançeri Bitkisi mightymurat 13:44
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 13:44
- Afrika Cichlidleri devito 13:30
- Bio Sünger Brdk64 13:29
- Lepistes Otu Najas Guadalupensis Brdk64 13:29
- Mangrov Tohumu/fidesi heydu 13:27
- Otocinclus Arıyorum heydu 13:27
- Komple Set heydu 13:27
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 13:27
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 13:27
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 13:21
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 13:18
- Kriza Gold emree06 13:18
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 13:15
- Sobo Tepe Filtre Firefighter 13:10
- Leptosoma Kitumba Firefighter 13:10
- Albino Nigripinnis Firefighter 13:10
- Toplu Alımda Uyguna Verilecektir. Denizhann 13:04
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 12:51
- Premium Siyah Paslanmaz Çelik Aquascaping Set vahitender 12:45
- Saz Bitkisi selfish 12:33
- Fluval 206 Dış Filtre MysticArts 12:26
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 12:25
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 12:25
KULLANICILAR
- 162 Online Kullanıcı, 88 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.