ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Eylül 2015 21:12
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
HASAN TALO
Doğum Tarihi:
01 Nisan 1980
İl:
Istanbul
Meslek:
END. MÜH.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
HASAN TALO
AKVARYUM DİZAYN MERKEZİ
E-5 KUZEY YAN YOLU ŞÜKRÜBEY METROBÜS DURAĞI KARŞISI AVCILAR
AKVARYUM DİZAYN MERKEZİ
E-5 KUZEY YAN YOLU ŞÜKRÜBEY METROBÜS DURAĞI KARŞISI AVCILAR
SON 7 MESAJI
Yakışmadı! Avcılar Akvaryum Dizayn Merkezi (adm)
Senin için yazdığım sipariş formu elimde orda yazanlar sana teslim edilmiştir.paranın hesaba geliş tarihi senin Watapp mesajlarında bellidir merak etme tam 7 gün sonra.ikinci el akvaryumu sat şişen mobilyan için kullan ben Hakkı'mı helal ediyorum.benim için gerçekten sorun olmadığı halde yazdımsa olay tüm yönleri ile anlaşılsın diye.
sırf üste çıkmak gibi bir amacım yok hayatta doğru durmak herşeyden daha önemli sen veya bi başkası beni haklı görsün diye ilkel bi duyguyu aşalı çok oldu.doğru yazmadığın eksik vurguladığın noktaları yazdım.
Senin için yazdığım sipariş formu elimde orda yazanlar sana teslim edilmiştir.paranın hesaba geliş tarihi senin Watapp mesajlarında bellidir merak etme tam 7 gün sonra.ikinci el akvaryumu sat şişen mobilyan için kullan ben Hakkı'mı helal ediyorum.benim için gerçekten sorun olmadığı halde yazdımsa olay tüm yönleri ile anlaşılsın diye.
sırf üste çıkmak gibi bir amacım yok hayatta doğru durmak herşeyden daha önemli sen veya bi başkası beni haklı görsün diye ilkel bi duyguyu aşalı çok oldu.doğru yazmadığın eksik vurguladığın noktaları yazdım.
Yakışmadı! Avcılar Akvaryum Dizayn Merkezi (adm)
Soner bey slm. bana vereceğiniz fiyattan düşürttüğünüz ikinci el akvaryum ne oldu.
Burada yazılanlara göre yorum yapan arkadaşlar canlı satışım yok.vergi levham da ruhsatımda var.
Olaya tersten girdim şimdi başa dönelim.Soner bey dükkana eşi ile geldi ve hazırdaki akvaryumu beğendi bi fiyatta anlaştık.2.el akvaryumunu fiyattan düştüm bu akvaryumu kurunca alırsınız dedi.teslimat için nakliye ücreti de aldım .akvaryum normalde kayıtsız ve kuşaksız bitki akvaryumu şeklinde yapılmıştı.taç koyalım 20 cm aydınlatma kasası ve kalan boşluğu camla kapatalım diye anlaştık.dolap içini yaparken kendisini aradım sordum aynı renk malzeme yok sorun olmazsa yapacağım dedim tamam dedi.teslimata giderken adamım yoktu aradım sordum kapıcı var dedi bende ücretini öderim beraber taşırız dedim.şişliye teslim için götürdüm ve kapıcı saolsun yardım etti karşılığını karısına verdim.soner bey kalan ödeme dedim şimdi yok 3 gün sonra göndereyim dedi peki dedim çıktım ama 7-8 gün sonra aldım ödemeyi.geçenleri ayrıntısı ile yazıyorumki Sezar da Hakkı'nı alsın.
10 gün sonra balıklarım çok su sıçrattı bu buhar camı yeterli gelmedi başka bi çözüm bulalım şefi bende başka bi yöntemle yapabileceğimi cumartesi gelip alabileceğini söyledim.o gün geç aradı ve ben başka bi kurulumdan dönemediğim için ben getireyim dedim.bu sefer de 3-4 gün gidemedim şişliye bi mesaj atmış bugün getirdin getirdin getirmezsen internette yazacam diye bende tehdite karşılık elinden geleni ardına koyma bana zorla iş yaptıramazsın dedim
Extradan ücret talep etmeden yaparım yardımcı olurum dediğim bir şeyi kısa sürede yapamadım.olay bu kadar küçük ve karşılıklı anlayışla yürüyen bir ticari faaliyeti (yukarıda anlattım) tehditle bozan kendisidir.haklı olduğu yer vardır ama mağdur sadece o değildir.2.el akvaryumu hala alamadım ödemesini tam yapmadığı bi ürünle ilgili Hakkı'mda doğru ve yanlışı bir arada yazmış. ben dürüst bir esnafım ve aldığım ücret helaldir karşılığında verdiğim ürün tam konuştuğumuz gibidir.ben bu işi para kazanmak için yaptığım kadar kişisel zevkim içinde yapıyorum.yaptığım ürünü önce kendim için yapıyorum.beğenmediğim ürünü ya satmam ya da kusurlarını söyleyerek ucuza satarım.
Burdan esnafa giydiren müşteriyi hep haklı gören zihniyet sen para veriyorsan bende karşılığını veriyorum.ödediğin paranın karşılığını alamadığında idare etme hemen iade et.Millet olarak hep böyleyiz alırken birbirimizin yüzüne Hatay'ı yanlışı söyleyemiyoruz ama arkadan ana avrat düz gidiyoruz.[EDIT]talo,2015-09-28 00:41:26[/EDIT]
Soner bey slm. bana vereceğiniz fiyattan düşürttüğünüz ikinci el akvaryum ne oldu.
Burada yazılanlara göre yorum yapan arkadaşlar canlı satışım yok.vergi levham da ruhsatımda var.
Olaya tersten girdim şimdi başa dönelim.Soner bey dükkana eşi ile geldi ve hazırdaki akvaryumu beğendi bi fiyatta anlaştık.2.el akvaryumunu fiyattan düştüm bu akvaryumu kurunca alırsınız dedi.teslimat için nakliye ücreti de aldım .akvaryum normalde kayıtsız ve kuşaksız bitki akvaryumu şeklinde yapılmıştı.taç koyalım 20 cm aydınlatma kasası ve kalan boşluğu camla kapatalım diye anlaştık.dolap içini yaparken kendisini aradım sordum aynı renk malzeme yok sorun olmazsa yapacağım dedim tamam dedi.teslimata giderken adamım yoktu aradım sordum kapıcı var dedi bende ücretini öderim beraber taşırız dedim.şişliye teslim için götürdüm ve kapıcı saolsun yardım etti karşılığını karısına verdim.soner bey kalan ödeme dedim şimdi yok 3 gün sonra göndereyim dedi peki dedim çıktım ama 7-8 gün sonra aldım ödemeyi.geçenleri ayrıntısı ile yazıyorumki Sezar da Hakkı'nı alsın.
10 gün sonra balıklarım çok su sıçrattı bu buhar camı yeterli gelmedi başka bi çözüm bulalım şefi bende başka bi yöntemle yapabileceğimi cumartesi gelip alabileceğini söyledim.o gün geç aradı ve ben başka bi kurulumdan dönemediğim için ben getireyim dedim.bu sefer de 3-4 gün gidemedim şişliye bi mesaj atmış bugün getirdin getirdin getirmezsen internette yazacam diye bende tehdite karşılık elinden geleni ardına koyma bana zorla iş yaptıramazsın dedim
Extradan ücret talep etmeden yaparım yardımcı olurum dediğim bir şeyi kısa sürede yapamadım.olay bu kadar küçük ve karşılıklı anlayışla yürüyen bir ticari faaliyeti (yukarıda anlattım) tehditle bozan kendisidir.haklı olduğu yer vardır ama mağdur sadece o değildir.2.el akvaryumu hala alamadım ödemesini tam yapmadığı bi ürünle ilgili Hakkı'mda doğru ve yanlışı bir arada yazmış. ben dürüst bir esnafım ve aldığım ücret helaldir karşılığında verdiğim ürün tam konuştuğumuz gibidir.ben bu işi para kazanmak için yaptığım kadar kişisel zevkim içinde yapıyorum.yaptığım ürünü önce kendim için yapıyorum.beğenmediğim ürünü ya satmam ya da kusurlarını söyleyerek ucuza satarım.
Burdan esnafa giydiren müşteriyi hep haklı gören zihniyet sen para veriyorsan bende karşılığını veriyorum.ödediğin paranın karşılığını alamadığında idare etme hemen iade et.Millet olarak hep böyleyiz alırken birbirimizin yüzüne Hatay'ı yanlışı söyleyemiyoruz ama arkadan ana avrat düz gidiyoruz.[EDIT]talo,2015-09-28 00:41:26[/EDIT]
Akvaryum Dizayn Merkezinden aman çok uzak duralım
Mrb.Öncelikle arkadaşların şikayetçi oldukları konuları anlayışla karşılıyor ve bundan sonra bu tür sıkıntıların tekrar etmemesini diliyorum.yaklaşık 3 ay önce akvaryum dizayn merkezini devralmış bulunuyorum.ilgisizlik, özentisiz iş yapmak gibi hataları ortadan kaldırdık.kendim endüstri mğhendisiyim ve çalışanım su ürünleri mühendisidir.insanların en çok şikayetçi oldukları teknik konularda büyük ilerleme kaydettik.en azından bize yansıyan sorunları derhal gideriyoruz.pahalılık konusuna gelince çok katılmıyorum.pahalı olan özel tasarımlardır yoksa herkesin yapabildiği görsellikteki akvaryumlarda çok uygun fiyatlara akvaryum yapmaktayız.lütfen geçmüşten gelen sıkıntılarınız varsa bize ulaşın ve çözümüne bakalım.hoscakalın
Forumdan aldığı aquabee3000 kafamotoru arızalı çıkınca ilan verip forumlarda arızalı olduğunu belirtmeden satmaya çalışan doğan arkadaşımızı bu yazısından dolayı tebrik ediyorum.
Mrb.Öncelikle arkadaşların şikayetçi oldukları konuları anlayışla karşılıyor ve bundan sonra bu tür sıkıntıların tekrar etmemesini diliyorum.yaklaşık 3 ay önce akvaryum dizayn merkezini devralmış bulunuyorum.ilgisizlik, özentisiz iş yapmak gibi hataları ortadan kaldırdık.kendim endüstri mğhendisiyim ve çalışanım su ürünleri mühendisidir.insanların en çok şikayetçi oldukları teknik konularda büyük ilerleme kaydettik.en azından bize yansıyan sorunları derhal gideriyoruz.pahalılık konusuna gelince çok katılmıyorum.pahalı olan özel tasarımlardır yoksa herkesin yapabildiği görsellikteki akvaryumlarda çok uygun fiyatlara akvaryum yapmaktayız.lütfen geçmüşten gelen sıkıntılarınız varsa bize ulaşın ve çözümüne bakalım.hoscakalın
Forumdan aldığı aquabee3000 kafamotoru arızalı çıkınca ilan verip forumlarda arızalı olduğunu belirtmeden satmaya çalışan doğan arkadaşımızı bu yazısından dolayı tebrik ediyorum.
Sump Kirli Su Çıkışı
Dediğiniz şekilde problemler ile hiç karşılaşmadım.Gördüğüm tek dez avantajı suyun geçtiği aralıktan sığabilecek kadar küçük balıklar giriyor.birde normalden fazla akıntı oluşturuyor.tabi akıntının sump motorunun pompaladığı su debisi ile alakası çok.
Dediğiniz şekilde problemler ile hiç karşılaşmadım.Gördüğüm tek dez avantajı suyun geçtiği aralıktan sığabilecek kadar küçük balıklar giriyor.birde normalden fazla akıntı oluşturuyor.tabi akıntının sump motorunun pompaladığı su debisi ile alakası çok.
3d arka fon arıyorum
Verdiğiniz sitedeki yetkiler ile bende konuştum karbon-fiber malzemeden yapılıyor ve ithal geliyor.Görüntüsü müthiş doğal duruyor ama fiyatı ölçüye göre değişsede 150 cm uzunluk 60 cm yükseklik bir fonun fiyatı 365 dolar dediler.ama fiyatı indirmeye çalıştıklarını söyledi yetkili.ne kadar ucuzlar artık bilemiyorum.talo 2011-04-28 16:02:51
Verdiğiniz sitedeki yetkiler ile bende konuştum karbon-fiber malzemeden yapılıyor ve ithal geliyor.Görüntüsü müthiş doğal duruyor ama fiyatı ölçüye göre değişsede 150 cm uzunluk 60 cm yükseklik bir fonun fiyatı 365 dolar dediler.ama fiyatı indirmeye çalıştıklarını söyledi yetkili.ne kadar ucuzlar artık bilemiyorum.
Sump Kirli Su Çıkışı
Yeni tankınız ve üyeliğiniz hayırlı olsun.Sump konusunda benim düşüncem; dipten 5-10 cm arası bi su girişi ile çalışan sistemin daha etkili olduğu yönünde.600 lt lik akvaryumumda kullandığım sistem ve kum üzerinde yem artığı ya da dibe çöken yabancı maddeleri çok hızlı uzaklaştırıyor.
Yeni tankınız ve üyeliğiniz hayırlı olsun.Sump konusunda benim düşüncem; dipten 5-10 cm arası bi su girişi ile çalışan sistemin daha etkili olduğu yönünde.600 lt lik akvaryumumda kullandığım sistem ve kum üzerinde yem artığı ya da dibe çöken yabancı maddeleri çok hızlı uzaklaştırıyor.
26 balığım neden öldü
[QUOTE=bekirozel]İlk 13 balığım öldükten sonra akvaryumu banyoya taşıyıp sadece sıcak su ile tıkadım herhangi bir deterjan kullanmadım,filtreyide banyoya götürerek sıcak su ile iyice yıkadım,kumlarıda aynı şekilde yıkadım daha sonra 2 gün beklettiğim 2 damacana suyu ve musluktan takviye ettiğim suya azoo marka su düzenleyici (1kapak) azoo marka parazit önleyici (1 kapak) ilave ettim ardından suyu 2 gün daha beklettim.
[QUOTE=bekirozel]İlk 13 balığım öldükten sonra akvaryumu banyoya taşıyıp sadece sıcak su ile tıkadım herhangi bir deterjan kullanmadım,filtreyide banyoya götürerek sıcak su ile iyice yıkadım,kumlarıda aynı şekilde yıkadım daha sonra 2 gün beklettiğim 2 damacana suyu ve musluktan takviye ettiğim suya azoo marka su düzenleyici (1kapak) azoo marka parazit önleyici (1 kapak) ilave ettim ardından suyu 2 gün daha beklettim.
Hava motoru ve dış filtreyi bu süreç içerisinde çalışır vaziyette tuttum ardında kayaları kaynatarak akvaryuma ilave ettim,2. günün akşamı akvaryumcudan aldıgım balıkları posetinden cıkartmadan 30 dakıka suyun ıcınde beklettıkten sonra suya saldım akvaryumcunun suyunu kendı suyuma karıstırmadım.
Balıklar toplamda 7 gün yaşadı bu olayı 2. kez yasıyorum ard arda.
Şimdi tekrar balık alıcam ama almadan problem nedir öğrenmek istiyorum
Acaba 13 sayısı gerçekten uğursuzmu ne :(
[/QUOTE] SON MESAJLAR
- Alsancak Petshop Alışveriş Yapan Oldu Mu Haku, 01:29
Yeni Üye Forumu - Teleskop Balığım Neyi Var ahmetfiratozkaya, 01:20
Yeni Üye Forumu - Pearl White Sand Kum Aldım Bulanık xellence07, 00:28
Malzemeler ve Yemler Forumu - Lepistes Sürtünmesi Ehtiyar, 00:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Işık A2626, 23:24
Yeni Üye Forumu - Kurutulmuş Artemia Hakkında Canbudakkkk, 23:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığımın Dışkısı İnce Ve Uzun Neden Olabilir? BabySoul, 22:57
Sazansıgiller - Betta Akıntı Sorunu BabySoul, 22:48
Yeni Üye Forumu - Betta Splendens Ebubekir ATAR, 22:45
Akvaryum Tanıtımı - Crystalpro Cıklet Mıneral emiryilmazz, 22:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balıkları Bakımı Trakyalı2259, 22:38
Yeni Üye Forumu - Ne Yapmalıyım?! Zangoose, 22:34
Yeni Üye Forumu - Elma Salyangoz Zekkk, 22:26
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Cacatuoides (kakadu) giyotyn, 22:07
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Safkan Velifera Mirza Adar, 21:52
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Mirza Adar, 21:50
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Kribensis Gökdeniz Kale, 21:27
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri Tanıtımı - Walstad İlk Denemem BETA.4, 21:15
Akvaryum Bilimi - Adı Salyangoz Azizdurdenn, 21:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Işık Omerclk, 21:08
Canlı Doğuranlar - 60x40x40 Akvaryum İçin Dış Filtre Tavsiyesi Kturan06, 21:03
Yeni Üye Forumu - Lepistesle Hep Yukarıda Yüzüyor Nedeni Nedir? XAli, 20:24
Yeni Üye Forumu - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 20:06
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Yeni Kurduğum Akvaryum Hobilenyum, 19:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Buhar Kapağı Fikri? Hidro Dinamik, 19:53
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Ne Yapmalıyım?! Zangoose, 19:24
Yeni Üye Forumu - L333 Beşiktaşlı Balık Kara Karga, 19:11
Kedi Balıkları Tanıtımı - Meraklı Komşular Kara Karga, 19:05
Discus Tanıtımları - Poso Rabbit Snail (tavşan Salyangoz) İlkerSHN, 18:37
Omurgasızlar Tanıtımı - Ramirezi İlkerSHN, 18:32
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Colisa Lalia(cüce Gurami) İlkerSHN, 18:19
Labirentliler Tanıtımı - Elma Salyangozum Öldümü Acil Dexter85321, 18:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryuma Buhar Camı Muhammedcay, 17:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor egemenozbeyli, 16:47
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Akvaryum Birolada, 16:24
Akvaryum Tanıtımı - Bu Beyaz Benek Mi ? Utku_kerem, 16:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Akıllı Priz Kullanan Var Mı? Bir Şey Sorucam valarmorghulis12, 15:31
Aydınlatma - Deniz Akvaryumu İçerisnde Oluşan Tabaka ogurcay, 14:56
Yeni Üye Forumu - Neon Tetra Gövde İçindeki Beyazlık Orhan76, 14:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Oranda Dışkıları Uzun Beyaz Veya Şeffaf Orhan76, 14:15
Yeni Üye Forumu - Transgenetik İle Hobiye Tekrar Dönüş Orhan76, 14:08
Akvaryum Tanıtımı - Bugün Bu Şekilde Bir Ölüm İle Karşılaştım Muhammedbedri, 13:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Isıtıcı Orhan76, 11:53
Yeni Üye Forumu - Hastalik Sonrasi Akvaryum Angelguy, 11:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Emiş Kısmındaki Beyazlık BeReal, 11:20
Yeni Üye Forumu - Cüce Amerikan Dünyası sfcscannow, 11:00
Güney Amerikan Cichlidleri - Cuce Vatoz Yumurtasi Aguamentist, 10:52
Yeni Üye Forumu - Japon Balığının Cinsiyeti Nasıl Anlaşılır? Ali Selim Kadan, 10:08
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryum Çevresinde Küçük Sinekler egemenozbeyli, 08:56
Bitki Akvaryumları Genel - 25 Cm Küp Betta H.polat, 08:37
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Ultra Clear Akvaryum,eheim Isıtıcı,panda Ribbon yamansengonca 01:00
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:55
- 80*50*60h Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 00:31
- Apistogramma Ve Caridina Dennerli Enes Yıldırım 22:29
- Resun Otomatik Yemeleme Makinesi Enes Yıldırım 22:29
- 200 W Isıtıcı Enes Yıldırım 22:29
- Rafyaya Son!! Bu Fiyata Kaçmaz Bitki Enes Yıldırım 22:29
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 22:17
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 22:17
- Saz Bitkisi selfish 22:12
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 21:42
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 21:41
- Kriza Gold emree06 21:41
- Denisoni Rasbora Sae Kakadu FURKANALTIN 21:13
- Sunsun 603b Dış Filtre Slymn4306 21:08
- Tanganyika Regani Cichlid Yavruları iakyol 21:04
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 20:30
- Su Piresi / Yeşil Su ALTEMUR 20:14
- Iceman Ciklet Ariyorum.. ALTEMUR 20:14
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 20:09
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 19:13
- Sobo Şelale Filtre/ Aquel Versamax 2 Şelale Filtre barsbingul 19:13
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 18:39
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 18:39
- Dış, İç, Pipo Filtreler-nano Akvaryum-11w Armatür Dextran 18:12
- 60x40x40 İthal Akv-3lü Bitki Budama Seti-kökler Dextran 18:12
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 18:01
- Ribbon Kanlı Hbwhite Lepistes TheCoffin 18:01
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 17:51
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 17:51
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 17:05
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 17:05
- Bakmadan Geçmeyin Mavi Göz Tül Erkekler L144 rebelfire 16:52
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 16:42
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 16:23
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 15:13
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 15:13
- Killifish Gardneri Damızlık Koloni... onuribrahim 14:30
- 2 Cm Kribensis Yavruları... onuribrahim 14:30
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 14:13
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 14:13
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 14:13
- Yetişkin Kongo Tetra Xl Boy paXua 13:41
- Sera Flora Nature FULL RED MEHMET 13:30
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 13:30
- Co2 Regülatör Set egedin 13:11
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:11
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:11
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:11
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 13:04
KULLANICILAR
- 121 Online Kullanıcı, 66 Üye
Online Kullanıcılar
feycedall,
gorkemortakci,
Ehtiyar,
MiSoSiKiaN,
Hidro Dinamik,
Hakan ARP,
ahmetfiratozkaya,
efkango,
srnozcn,
gavaser,
SilverSharK35,
nurtensultan,
ramco171,
yamansengonca,
lebowskia,
Sonbalikbukucu,
BurAkvarist,
Yasin034,
Yörükbeyi64,
yavuzsezgin,
sıtkı,
KÇetintaş,
karabey97,
delimet,
Elfirm,
xellence07,
Sütçü,
Eminsalih,
masterscuba,
onur_0606,
Mirza Adar,
SinanBulut,
ShowaSanshoku,
berkeyazer,
caga71,
servet,
Bugra61,
Bettasevdalisi,
rebelfire,
Nilüfer35,
Srdr.Betta,
Taha Yanık,
AkvarTist07,
Canbudakkkk,
makav,
Hamzayersaloglu,
canrsln,
Ebubekir ATAR,
BRHNSNMZ,
Umut2334,
Denizliler,
Yldz06,
Lovelepistes,
hardaway,
senolerdivan,
metin.,
tuncer1461,
Enestr,
Furcifer,
Alberu,
akomania,
Oscarlarim,
Kaya0606,
emree06,
selfish,
muhammed1903,
Ozii35,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.