ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SaRCoPhiLiuS
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3432
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
1 dakika önce
Toplam Mesaj:
4943 [0.66 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
99 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Süleyman Sülün
Doğum Tarihi:
18 Nisan 1983
İl:
Tekirdag
Meslek:
C.İ.T.E.M.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Süleyman, Yönetici Eskisi, Tebdil-i Kıyafet Moderatör..

SON 10 MESAJI

Pipo Filtre Önerir Misiniz?
Kendinden motorlu pipo filtre size daha iyi olacaktır. Dophin Sfp16 v.b. [;)] [:iyi:]
Ceyhun's
Seviyorum bizim kafeyi. [:D]

Günaydınlar cümleten. [:)))]
Ceyhun's
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/5853/050320261816331.jpg[/IMG]

20cm, filtre yok. Java moss, moss ball, najas, tenellus, neocaridina,minare,ramshorn,adi.
Multifaciatus Ve Ocellatus Aynı Tankta Olur Mu?
Ocellatus sert gelecektir. Beslediğim en sert kabukçul diyebilirim. Hiç gerek yok macera aramaya, hacim yetersiz..
Ceyhun's

Benim bir deneme çalışmam var evde, fotoğrafını çeker koyarım. Ancak burası forum bazı şeyleri öneremem çünkü tecrube ister. [8)]

[QUOTE=Birminikçınar]Merhabalar bende sosyal ortamlara yeni giren bir genç olarak bu kafeye katılmak istedim zevkli olacağını düşündüm forumun yeni ve küçük (belkide en küçük) üyesiyim sizlere bir sorum olacak 5-8 lt bir Nano kurup içine karides atsam sağlıklı olurlar mı
Ve mutlu yaşayabilirler mi[:?] bahsettiğim sayılar 3-5 tane erkek. Yaparsam eğer içine Moss ve Lepistes otu atacağım kum olarak hagen düşünüyorum ışığıda yüksek ihtimal gün ışığı bir masa ışığıyla hallederim filtreyi askı almam lazım bütçem az olduğu için oldukça düşük fiyatlarla yapmaya çalışıcam tabii sizlerden yani tecrübeli hobidaş büyüklerimden onay alırsam[:D] sağlıklı hobiler[^_^][/QUOTE][EDIT]SaRCoPhiLiuS,2026-03-04 11:45:06[/EDIT]
Ceyhun's
1 tane ihtiyarımız var, 2 tane de bebiş geldi 3 gün önce. Daha 2 aylıklar. İhtiyar baştan kabul etmedi, şimdi lambur lumbur peşliyor yavrucukları. [:D]
Yan Giden Tetra
Hava kesesi patlamıştır. Çok yaşamaz ama düzelebilir de. Bekleyeceksiniz, yem falan vermeyin, yerinide değiştirmeyin, gözlemleyin.
Pengasus Köpekbalığı
Bizim burada bir restaurantta yedim geçen, gayette lezzetli. Bu arada şaka değil. Bu balık, akvaryuma uygun değil. Tek kabul edilebilir tarafı belki "Çocuğum köpekbalığı istedi" bahanesi olabilir.
Mevcut Tankı Bozup Brichardi Tankına Çevireceğim
Pek tabi doğru, taşlık alan balığı. Lakin evimizde, tankımıza biraz yeşillik katmak istiyorsak, Crptyo. Balansae ve Anubias ekleyebilirsiniz. [;)]Bu ikisi ile de nefis oluyorlar.[:iyi:]
Caridina Başlangıç :)
Aynen ağır abi bu. Rizomundan keserek çoğaltıyorlar malum işte o aşamada zehirli. Ya da çürümeye başlayan, formu beğenilmeyen yaprağı kesmek, koparmak. Küçük hacimli tanklarda sorun yani. Elleşilmezse sorun hiç görmedim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.