ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SaRCoPhiLiuS
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3328
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Ocak 2026 16:29
Toplam Mesaj:
4865 [0.66 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
23 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Süleyman Sülün
Doğum Tarihi:
18 Nisan 1983
İl:
Tekirdag
Meslek:
C.İ.T.E.M.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Süleyman, Yönetici Eskisi, Tebdil-i Kıyafet Moderatör..

SON 10 MESAJI

Kendi Türüm: Hamam Moli
Güzel çalışmalar. Canlı doğuranlarda bu ve benzeri seleksiyonlar yapılır. Bende bir ara lepistesleri ayırıp, eşleyip değişik renk yakalamasında bulunuyordum. Başarılar. [:iyi:]
Doğal Işıklı Lowtech 72lt. Kapalı Balkon Tankım
Kış değilde, yazı zor geçecektir bu tankın.. İzliyoruz ve başarılar diliyoruz. [:iyi:]
Ceyhun's
Elazığ, iyidir iyi.. [:cool:]
Ceyhun's
El Aziz denmemeli.[:cik:] Türkçe ismi güzel, Elazığ. Cumhuriyet dönemi ile ismi sabittir vesselam.[:iyi:]

Trakya'dan aleyküm selam.[8)]
Ceyhun's
Merhaba Elazizli genç kardeşim.. Senin memleketinin adının El Aziz olduğu dönemi bilen kişiler var bu forumda.. Ve o tarihten bu yana hobici olanlar.. [:)))]
Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin!
Bende evin banyosunda ki çamaşır makinesi su çıkışına aparatla bağladığım 5li sistem var. Çamaşır makinesinin yanına, arkasına dürteledim, yer tutmuyor. Hemde bedavaya almıştım bizim forumdan arkadaş, işin erbabı ve hobici işi yapıyor. Lakin benimkisi insanlar için değil sadece tank kullanımı için.
[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/akvaryum_aritma_sistemleri_i102470.asp[/URL]
Bitki olayında sorun yok. Hali hazırda mosslarım, najaslarım bol olarak var. Ben çok akvaryuma temas etmeyi seven bir hobici değilim. Eş olarak alıp, doğal döngüyü hazırlayıp, izleme ve gözlemi sevenlerdenim. Siamorientalis ve Tri. Pumila. [:iyi:]
Tamamen iştahlanmamdan kaynaklı, malum açtığınız konu sebebiyle [:D], eh hazırda işin erbapları buradalar, benim nacizane bir sualim olacak.

Eş olarak ve yavrularıyla da birlikte yaşayabilecek, en bulunabilir ve nispeten daha az özveri isteyen tür hangisidir desem? Zor mu sormuş olurum? [:D]
Zemine Moss Ekimi
Olur, çokta güzel olur. Atakanpetshop güvenilir bir adrestir. Ancak alacağınız yeni sarım olacağı için çok gözünüze -ilk başlarda hoş gelmeyecektir. Flame moss gibi yukarı uzayan moss tercihiniz olsun. Mossları araştırın. Betta'ya gelicek olursak, o zor koşulların imparatorudur. Habitatları ortada bir türdür. Ha, bir de zemin.. Zemin ve mosslar alakasızdırlar. Kısaca zemini kendi zevkinize göre dizayn edebilirsiniz. Yem artıklarının mossların içinde kalması doğal olarak sonuç çıkarması hususu için, bir kaç adet ramshorn salyangozu o işi halleder.
Bitkili Karides Kurulumu Hakkında
Ticari kaygınız yoksa her rengi birlikte bakabilirsiniz. Neocaridinalar kırılırlar. Renk cümbüşü yaşarsınız.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.